Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: gyd.Samer Hamoudeh
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
SuperMeska
Gal jau kur nors privaciai dirba sis gydytojas?
Taip reiketu konsultacijos, o vien del to juk nesiregistruosi Seskines poliklinikoje doh.gif
Migdols
QUOTE(SuperMeska @ 2010 09 22, 14:43)
Gal jau kur nors privaciai dirba sis gydytojas?
Taip reiketu konsultacijos, o vien del to juk nesiregistruosi Seskines poliklinikoje  doh.gif
*

dirba Sorpo dar smile.gif
SuperMeska
QUOTE(Migdolinė @ 2010 09 22, 15:04)
dirba Sorpo dar smile.gif
*

Aciu uz info 4u.gif
rakste
siandien buvom pas ji echoskopijoj thumbup.gif superinis daktaras thumbup.gif labai demesingas,labai issamiai viska paaiskina.. visos kitos poliklinikos gydytojos ateina pas ji konsultuotis smile.gif
Svaja83
thumbup.gif
burbuliuk
Gal kas zino, ar sitas daktaras priima gimdymus ? Gal jau kur dirba papildomai ?
Esu prisiregistravusi prie Seskines poliklinikos, noreciau, kad priziuretu gimdyma ir saunu butu pas ji gimdyt ax.gif
Migdols
Zinau, kad anksciau antakalnyje priiminejo. Paklauskit pacio gydytojo mirksiukas.gif
Svaja83
QUOTE(burbuliuk @ 2011 04 02, 08:03)
Gal kas zino, ar sitas daktaras priima gimdymus ? Gal jau kur dirba papildomai ?
Esu prisiregistravusi prie Seskines poliklinikos, noreciau, kad priziuretu gimdyma ir saunu butu pas ji gimdyt  ax.gif
*

ir as norejau bet....

QUOTE(Migdolinė @ 2011 04 02, 09:49)
Zinau, kad anksciau antakalnyje priiminejo. Paklauskit pacio gydytojo mirksiukas.gif
*

tai vat, kad dirbo....
Kaimo dama
QUOTE(rakste @ 2010 10 01, 16:28)
siandien buvom pas ji echoskopijoj thumbup.gif  superinis daktaras thumbup.gif  labai demesingas,labai issamiai viska paaiskina.. visos kitos poliklinikos gydytojos ateina pas ji konsultuotis smile.gif
*

ech kaip pasiilgau šito daktariuko wub.gif biggrin.gif gyvenu dabar ne Vilniuje, kaip gaila, kad teko su tokiu nuostabiu gydytoju atsisveikint, tikrai visada dėmesingas, rūpinasi, jei tik kuo pasiskųsdavau nėščia jis tuoj suorganizuodavo echoskopiją papildomai, na ir taip toks švelnus..teko apsilankyt kartą pas privatų ginekologą(išliaupsintas jis čia SM, bent jau anksčiau buvo)tai pasibaisėjau grubumu..o dar pinigus plius mokėjau už konsultačiją doh.gif
Dovileco
Sveikos! Turiu problemėlę ir šį gydytoją gavau vietą tik liepos 21 dieną. Aš pas jį gydausi. kaip manote, jei paskambinčiau jam i kabinetą ar pakonsultuotų jis mane? Nes dabar laukti tiek ilgai..
djbzykas
QUOTE(Dovileco @ 2011 06 09, 10:24)
Sveikos! Turiu problemėlę ir šį gydytoją gavau vietą tik liepos 21 dieną. Aš pas jį gydausi. kaip manote, jei paskambinčiau jam i kabinetą ar pakonsultuotų jis mane? Nes dabar laukti tiek ilgai..
*

Manau pagelbes, jis matai atostodu iseina sad.gif kazkas rimto? Tai gal koki papildoma imkis
Dovileco
QUOTE(djbzykas @ 2011 06 09, 15:47)
Manau pagelbes, jis matai atostodu iseina sad.gif kazkas rimto? Tai gal koki papildoma imkis
*

Na jis man išrašė tokias žvakutes ir man jaučiu, kad man pienligė prasidėjo, tad nežinau, ar galiu jas dabar naudoti..
Mamusik
QUOTE(djbzykas @ 2011 06 09, 16:47)
*

O nuo kada jis atostogu iseina?
djbzykas
QUOTE(Mamusik @ 2011 06 10, 09:20)
O nuo kada jis atostogu iseina?
*

kiek suprantu nuo birzelio 27, nes man 22 d paskyre kad ateiciau, nes po to atostogaus
Dovileco
O ar Samer dirba kur nors privačiai ar ne?
Migdols
QUOTE(Dovileco @ 2011 06 11, 21:00)
O ar Samer dirba kur nors privačiai ar ne?
*

Sorpo lyg ir dirba.
loveliuk
QUOTE(djbzykas @ 2011 06 10, 11:18)
kiek suprantu nuo birzelio 27, nes man 22 d paskyre kad ateiciau, nes po to atostogaus
*

ir man 22 pas ji konsultacijai tongue.gif
djbzykas
QUOTE(loveliuk @ 2011 06 12, 11:08)
ir man 22 pas ji konsultacijai  tongue.gif
*

Tai gal prasilenksime smile.gif smile.gif 4u.gif kur
Dovileco
O gal žinote, ar šiandien dirba gydytojas ir nuo kelių?
Mamusik
QUOTE(Dovileco @ 2011 06 20, 10:01)
O gal žinote, ar šiandien dirba gydytojas ir nuo kelių?
*

Siandien nuo 7 iki 12 jis daro echoskopijas. O pagal grafika tai seskines p-koj nedirba.
mazyle1985
QUOTE(Mamusik @ 2011 06 20, 11:01)
Siandien nuo 7 iki 12 jis daro echoskopijas. O pagal grafika tai seskines p-koj nedirba.
*

tai seskineje jis tik eho daro? kur jis dirba dabar?
aciukas
B.r.i.u.n.e.t.e
QUOTE(Migdolinė @ 2011 06 11, 21:15)
Sorpo lyg ir dirba.
*

O gal zinote kuriame filiale?
Eisiu ten darytis tyrimu, butu saunu pakliuti pas ji smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mazyle1985 @ 2011 06 21, 15:37)
tai seskineje jis tik eho daro? kur jis dirba dabar?
aciukas
*

Ne, seskineje jis ir konsultacijom priema wink.gif
Migdols
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 06 21, 15:43)
O gal zinote kuriame filiale?
Eisiu ten darytis tyrimu, butu saunu pakliuti pas ji smile.gif

va ČIA yra kontaktai smile.gif
B.r.i.u.n.e.t.e
QUOTE(Migdolinė @ 2011 06 21, 16:09)
va ČIA yra kontaktai smile.gif
*

Dekui labai, visa puslapi perziurejau, bet sitos informacijos neradau doh.gif doh.gif
dimming
QUOTE(Mamusik @ 2011 06 20, 11:01)
*

ar tai reiskia kad jeigu man rytoj pas ji vizitas , echoskopijos gali ir nedaryti?nes nukels i ta diena kai darys vien tik jas (jei taip buna)?
funnygirl-
Jei rytoj numatytas vizitas echoskopui tai ir darys echoskopa,nes buna kad iki pietu 209kab,o po piet 205arba atvirksciai
B.r.i.u.n.e.t.e
QUOTE(dimming @ 2011 08 02, 19:07)
ar tai reiskia kad jeigu man rytoj pas ji vizitas , echoskopijos gali ir nedaryti?nes nukels i ta diena kai darys vien tik jas (jei taip buna)?
*

Nelabai supratau, vizitas echoskopijai ar vizitas pas si gydytoja+echoskopija?
Siaip gydytojas arba daro echoskopija arba priema konsultacijoms.
Kiek pamenu kai ejau echoskopijai nebuvo nurodytas gydytojas, nes jie keiciasi, kas papuola pagal laika pas ta ir eini.
dimming
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 08 02, 21:40)
Nelabai supratau, vizitas echoskopijai ar vizitas pas si gydytoja+echoskopija?
Siaip gydytojas arba daro echoskopija arba priema konsultacijoms.
Kiek pamenu kai ejau echoskopijai nebuvo nurodytas gydytojas, nes jie keiciasi, kas papuola pagal laika pas ta ir eini.
*

einu pas ji pirma karta, del nestumo, tai tikiuosi kad echoskopija taip pat darys
B.r.i.u.n.e.t.e
QUOTE(dimming @ 2011 08 02, 22:45)
einu pas ji pirma karta, del nestumo, tai tikiuosi kad echoskopija taip pat darys
*

Nemanau, kad darys.
Nes echoskopijos kabinetas yra tik vienas, ir yra paskirstyta pagal valandas/dienas kada koks gydytojas atlieka sia procedura. Jei siuncia is karto echoskopijai, tai einate pas tuo metu ja atliekanti daktara ir vel griztat pas jus siuntusi gydytoja. Nebent prasytumet kitai dienai, tada kai ja atlieka jums patinkantis gysytojas, talonelio.
dimming
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 08 03, 08:53)
Nemanau, kad darys.
Nes echoskopijos kabinetas yra tik vienas, ir yra paskirstyta pagal valandas/dienas kada koks gydytojas atlieka sia procedura. Jei siuncia is karto echoskopijai, tai einate pas tuo metu ja atliekanti daktara ir vel griztat pas jus siuntusi gydytoja. Nebent prasytumet kitai dienai, tada kai ja atlieka jums patinkantis gysytojas, talonelio.
*

aciu uz komentara smile.gif parasaysiu kaip buvo ax.gif
B.r.i.u.n.e.t.e
QUOTE(dimming @ 2011 08 03, 09:00)
aciu uz komentara smile.gif parasaysiu kaip buvo ax.gif
*

Dar tik dabar pagalvojau, kad nezinau jus poliklinikoje ar privaciai einate, jei privaciai, tai ten viska atliks sis gydytojas smile.gif

dimming
einu i poliklinika

bet prisiminiau pora situaciju, kai nuejus pirma karta pas gydytoja kita, del kt priezasciu, dare echoskopija be jokio isankstinio susitarimo, tai tikiuosi kad ir dabar taip bus
B.r.i.u.n.e.t.e
QUOTE(dimming @ 2011 08 03, 09:28)
einu i poliklinika

bet prisiminiau pora situaciju, kai nuejus pirma karta pas gydytoja kita, del kt priezasciu, dare echoskopija be jokio isankstinio susitarimo, tai tikiuosi kad ir dabar taip bus
*

Taip, echoskopija jei reikia daro is karto be isankstinio uzrasymo, bet kaip ir sakiau, siuncia pas tuo metu daranti echoskopija gydytoja, o ne pats gydytojas eina ja atlikt smile.gif
dimming
viskas praejo sekmingai smile.gif
echoskopija padare kt gydytoja, nes S.H. viska efektyviai suorganizavo smile.gif
polonia
QUOTE(dimming @ 2011 08 03, 11:45)
viskas praejo sekmingai smile.gif
echoskopija padare kt gydytoja, nes S.H. viska efektyviai suorganizavo smile.gif
*

O tai sis gydytojas gimdymus priimineja??, nes echoskopijas daro, jau radau info....
dimming
QUOTE(polonia @ 2011 08 03, 17:12)
O tai sis gydytojas gimdymus priimineja??, nes echoskopijas daro, jau radau info....
*

per pirma "pasimatyma" neklausiau, paklausiu kita savaite, jei bus proga-kokios perspektyvos tuo klausimu ateityje smile.gif
B.r.i.u.n.e.t.e
*

Bent jau anksciau nepriiminejo, gal dabar kazkas pasikeite smile.gif

funnygirl-
*

Kai buvau pries pora savaiciu sake,kad priimineja gimdymus, bet ne Vilniuje,Ukmergej.
loveliuk
*

Gydytojas priimineja gimdymas bet tik Ukmergeje, Vilniuje nebe sad.gif
Spurgytė
QUOTE(loveliuk @ 2011 08 04, 12:10)
Gydytojas priimineja gimdymas bet tik Ukmergeje, Vilniuje nebe  sad.gif
*

Bet tai kaip jis spėja suktis... blink.gif Reikia važiuoti į Ukmergę gimdyti. biggrin.gif
loveliuk
QUOTE(Spurgytė @ 2011 08 07, 15:04)
Bet tai kaip jis spėja suktis...  blink.gif  Reikia važiuoti į Ukmergę gimdyti.  biggrin.gif
*

na as kalbejau su juo siuo klausimu, jei bus planinis CP tai dar gali bandyt susneket, jei ne tai jis neapsiima tokios rizikos smile.gif
dimming
QUOTE(loveliuk @ 2011 08 07, 20:21)
na as kalbejau su juo siuo klausimu, jei bus planinis CP tai dar gali bandyt susneket, jei ne tai jis neapsiima tokios rizikos  smile.gif
*

kokios rizikos? blush2.gif
loveliuk
per saremius Tau bus ne iki vaziavimo i Ukmerge lotuliukas.gif
Spurgytė
QUOTE(loveliuk @ 2011 08 08, 08:47)
per saremius Tau bus ne iki vaziavimo i Ukmerge  lotuliukas.gif
*

Vyrą už vairo, pati ant galinės sėdynės, ir spaudžiant 140km/h ir paliekant dulkių stulpą į Ukmergę. biggrin.gif

Jei rimčiau, tai neseniai su bėdelėm papuoliau į AK, ten mane išbarė, ko išvis atėjau (davė siuntimą ir atėjau, ot...), tada pamatė Samerio pavardę ant kortelės, ir prasidėjo:"Tai gal atsigulti, pagulėti norite? Ne? O prisėsti? Tuoj aš jums vandens atnešiu! Dar pagalvėlę patogu būtų pasidėti! Gal vyras užeiti nori? Gal jus pas jį norite?". biggrin.gif vos tramdžiau juoką... biggrin.gif
Ariana&D
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 08 03, 08:53)
Nemanau, kad darys.
*

Nzn aisku as ne pas si gydytoja vaikstau, bet echo man visada dare mano daktare smile.gif Nors tai dienai ir nebuvo numatyta ,kad echo darys jinai 209 kab. smile.gif
Liepdavo palaukti kazkiek laiko,ir poto kartu su ja mes ejome i echo kabineta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 08 03, 11:36)
Taip, echoskopija jei reikia daro is karto be isankstinio uzrasymo, bet kaip ir sakiau, siuncia pas tuo metu daranti echoskopija gydytoja, o ne pats gydytojas eina ja atlikt smile.gif
*

Na cia gal nuo gydytojo priklauso smile.gif
annushka
As taip pat pas ji lankausi. Kol kas tikrai esu juo patenkinta. Profesionalas. Viska issamiai isdesto. Supratingas. first.gif
Tik aisku gaila, kad Vilniuj nepriimineja gimdymu unsure.gif Cia turbut vienintelis trukumas doh.gif
anoli86
Lankiausi pas ji visa nestuma, tikrai labai thumbup.gif Visada viska paaiskindavo, paklausdavo ar turiu kokiu klausymu,visada su sypsena cool.gif
pauliusk
Sveikos visos,

toms, kurios ieško kaip pas šį gydytoją pakliūti privačiai, informuoju, kad nuo lapkričio jis kiekvieną pirmadienio popietę dirba Vilniaus sveikatos namuose. Taip pat jis pats atlieka echoskopijas ir kolposkopijas.

Pagarbiai,
Paulius, Vilniaus sveikatos namai
jieveleee
Nerealus gydytojas! thumbup.gif dar neteko lankytis poliklinikoj pas tokį gydytoją, kuris tave prisimintų! Visada dėmesingas, į visus klausimus atsako. Kai pasiskambinu dėl nestuke.gif visuomet liepia atvykti, pasirodyti, priima be eilės, nusiunčia echo pasidaryti, be problemų...
labai norėčiau pas jį ir gimdyt, bet gi nesitrenksi dėl to į kitą miestą... O gal kas nors šiuo klausimu pasikeitė?

Varinija
Saunus gydytojas! 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.