Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gyd. G. Dačinskienė
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata > Poliklinikos ir gydytojai > Vilnius
Speigutė
Gal kam teko susidurti su gyd. Dačinskiene. Ji pakeitė mane prižiūrėjusią ginę, lankytis liko dar du mėnesius, o pasitikėjimo ja nepajutau, nors labai stengiausi nusiteikti pozityviai.
Ieva-Pieva
QUOTE(Speigutė @ 2007 09 05, 21:05)
Gal kam teko susidurti su gyd. Dačinskiene. Ji pakeitė mane prižiūrėjusią ginę, lankytis liko dar du mėnesius, o pasitikėjimo ja nepajutau, nors labai stengiausi nusiteikti pozityviai.
*

ji mane prižiūrėjo viso nėštumo metu, labai patiko. visada nuteikdavo pozityviai, pagirdavo, turi labai daug patirties.
JVI
Noriu ir aš paklaust, ką gero galit pasakyt apie gyd. Dačinskienę, kadangi man pas ją kaip ir priklauso lankytis nėštumo metu, bet kolkas nieko gero apie ją nesu girdėjus, o nėštumas pirmas, norėčiau papult pas kompetetingą, gerą gydytoją.
Liepune
aš vaikščioju pas Dačinskienę jau antrus metus (ne nėštumo reikalais, bet aišku, vis tiek ginekologiniais), tai nežinau: bendrauja ji tikrai maloniai, optimistė tokia, bet iš profesinės pusės (kas man yra svarbiau), tai sužavėta nebuvau, nes ji man įnirtingai ir visais atvejai kiša kontraceptikus - ar ciklas išsiderinęs, ar kiaušidžių uždegimas, atsakymas vienas- kontraceptikai. Aišku, daug proto nereikia juos skirti- kol juos vartoji viskas tikrai susitvarko, bet kokia to kaina?Tuo labiau, aš kontraceptikus jau 6 metus vartojau.Pati susipratau, kad laikas mesti (net patys gamintojai taip ant pakuociu raso), tai p.dačinskienė ne tik, kad pati patartų tokį žingsnį žengti, bet dar ir toliau kontraceptikais šeria.Aš, aišku, atsisakiau, bet problemos tai liko neišspręstos - o pakeisti ginekologę ne taip paprasta (šeimos gydytojo kabinetas, kuriam ,,priklausau", sutartį sudaręs būtent su šia gydytoja, į kitus kreiptis, kaip suprantu, galima tik privačiai, nes niekas siuntimo neišrašys...)
*Loli*
Apsaugok Dieve nuo tos Dačinskienės! Kiekvieną kartą pas ją nuėjusi susinervuoju. Jau labai rimtai svarstau jos atsisakyti ir nėštumo priežiūrą patikėti kitam gydytojui, nors teks pakloti ir nemažus pinigus. Šypsotis tai ji šypsosi, bet kai savo "bajerį" suskelia, tai net žodžių pritrūksta, galva įsiskausta ir tos teigiamos emocijos, kurios būtinos nėščiajai, pavirsta neigiamom. Man, pvz., ji vienuoliktą nėštumo savaitę pasakė, kad aš apskritai gal ne nėščia, gal man ir echoskopui vaidenasi. blink.gif O kai savo iniciatyva 16 nėštumo savaitę padariau kraujo tyrimą, ji pareiškė, kaip aš drįsau, to visai nereikėjo daryti, nes geležies preparatą ji ir taip man būtų išrašius (gydytojo požiūris: vaistus skirti nepaisant tyrimo rezutatų) g.gif. Folio rūgštį, žinoma, aš gėriau nėštumo pradžioj ir Dačinskienės apie tai neinformavau, tai dabar, kai stuktelėjo 16 savaitė, ji pasakė, kad negerai dariau, mat folio rūgštį reikia gerti 16-20 nėštumo savaitę - dauguma gydytojų tokios teorijos turbūt net nesapnavo doh.gif . Toks įspūdis susidaro, kad savo pacientes p. Dačiskienė laiko visiškomis idiotėmis. Echoskopija jai šešėlių mokslas, Duphastonas - visų nėštumo problemų sprendėjas, nepaisant negalavimų pobūdžio ir priežasties (čia panašiai kaip KT "brukimas" nenėštumo atvejais).
Brrrrr nuo jos.
Niute
Apsaugok ir apšviesk nuo tokios gydytojos doh.gif Pirmą kart pas ją nuėjus neatsimenu kaip namo parėjau, blioviau visą likusią dieną. Pasakiau, kad planuojam su vyru lėliuką, tai ta tik pasijuokė, kad galiu tik pasvajot, nes atseit mano gimda maža, jei ir pastosiu, persileisiu. Reikia gimdą augint, nu jinai tipo gali tai padėt padaryt (įdomu kaip ?), krūtys mažos ir neišsivysčiusios, nu vienu žodžiu viskas blogai. Dar pienligę rado, tai reiškia, kad mano vyras pas kitas bobas vaikšto, o kad aš antibiotikus gėriau ir jai pasakiau, tai net negirdėjo.
Finalas turiu sūnelį, išnešiojau, pati pagimdžiau ir dar lig šiol maitinu MP. Dar laukiuosi kito. O apie dačinskienę net girdėt nenoriu. Ji dar dirba I.Kurcevič BPG kabinete. Eina švilpt tokie gydytojai, yra kur kas normalesnių. Kad ir Kurcevič, "lobis" ne gydytoja, jei galėčiau - pakeisčiau, tik Jeruzalėje nelabai yra kuo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.