Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada mažiukai pradėjo glaustytis?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3
gintale
Sveikos mamytes. Mazylei mano jau greit 11 men. Skaitau kaip kitos mamytes raso ir dziaugiasi kad ju vaikuciai jau moka "pa" daryti ir "oro bucinukus" siuncia. mano to nedaro. ji netgi sakyciau nemegsta kai ja apkabinam, pabuciuojam. stumia. sirdele del to skauda... nejau tokia nemeili augs... nesinori to unsure.gif
Liniuote
Nenusiminkit, rodykit savo jausmus, dėmesį mažutei, tiesiog šiuo metu gal jai tai nelabai patinka. Mūsų mažylį vyresnysis labai myli ir vis nori pamyluoti, tačiau mažiuką, tai ne juokais erzina kartais brolis tik artėja ir mažasis pradeda rėkti.
O dėl visokių dalykų rodymo, tai kiekvienam savas laikas...
Keit
Mano mažius irgi nemėgsta kad jį apkabini - tada jaučias labai suvaržytas- to jis labai nemėgsta.
Bučkiai - tik vieną kitą ledžiasi, o paskui pyksta - tipo "ko čia į akis lendi aš užsiėmęs" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Paskui dar įkanda - čia jo toks bučkis taip išeina doh.gif
Hermion@
Maniškė irgi galvoja, kad įkandimas atitinka bučinį doh.gif Aš jai bučkį, ji man kanda.
vaiddda
Mano mazutei 2 su puse,bet ji nepripazysta jokiu pamylavimu.Vos tik prisiglaudziu stengiasi istrukti is mano glėbio.Truputi skauda sirdele dėl to,bet ka gi cia pakeisi-gal mergytei to nereikia.Bet siandien kai smarkiai lijo ir griaudėjo griaustinis,dukrytė taip stipriai mane apkabino...Jauciausi labai jai reikalinga.
kregzde
QUOTE(linavisk @ 2006 08 12, 19:26)
Nenusiminkit, rodykit savo jausmus, dėmesį mažutei, tiesiog šiuo metu gal jai tai nelabai patinka.
*

Aš irgi už tai, kad rdyti toliau dėmesį. Maniškis beveik 8 mėn, bet sumti nestumia, bet nemėgsta bučiuotis, bet aš vis tiek pripuolu prie jo bigsmile.gif Kada jei ne dabar jį mokyti švelnumo ir lipšnumo bigsmile.gif
FaR-OuTeR
QUOTE(kregzde @ 2006 08 14, 09:56)
Aš irgi už tai, kad rdyti toliau dėmesį. Maniškis beveik 8 mėn, bet sumti nestumia, bet nemėgsta bučiuotis, bet aš vis tiek pripuolu prie jo bigsmile.gif  Kada jei ne dabar jį mokyti švelnumo ir lipšnumo bigsmile.gif
*

Na na tik nepersistenkit, vaikui irgi įgrįsta, paskui visai nebeprisileis.
Chikipiki
Labutis, mergaites. smile.gif Mano panele irgi nemegdavo buciotis. Bet as visa diena ja buciodavau, sakiau kaip miliu, kaip noriu jos buckiu. smile.gif Dabar ir apkabina pati ir isbucioja, kad net aplaizo.. biggrin.gif Mokynkit vaikucius svelnumu.. nenuliaiskyt ranku. Sekmes
ingridukas
Maniskiui irgi tuoi 11men,nei buckio prasomas neduoda,nei apsikabina,o kai as tai padarau,stumia mane,arba rekia!
zara**
QUOTE(gintale @ 2006 08 10, 15:12)
Sveikos mamytes. Mazylei mano jau greit 11 men. Skaitau kaip kitos mamytes raso ir dziaugiasi kad ju vaikuciai jau moka "pa" daryti ir "oro bucinukus" siuncia. mano to nedaro. ji netgi sakyciau nemegsta kai ja apkabinam, pabuciuojam. stumia. sirdele del to skauda... nejau tokia nemeili augs... nesinori to  unsure.gif
*

Pas mus tas pats!Kai apkabinam ar pabuciuojam zuzia,pati irgi neapkabina ir nepabuciuoja!Jai greitai bus 8men.Tikekimes kad is to isaugs,ir mes turekime vilti kad musu vaikiukai irgi mus apkabis pabuciuos,ir kad galesime tuo paciu pasigirti!Turekime vilti! thumbup.gif
kristukas00
maniske buciuojasi, bet nesiglausto. kai ja apkabinu jai matyt truksta oro, ji nieko nemato ir todel stengiasi istrukti, bet buciuotis tai mes buciuojames..TIK mus ji buciuoja pagal nuotaika, bet va savo meskiuka tai visada pabuciuos. tai ir tu pabandyk, rodyk zaisliuka ir sakyk duok bucki, jei neduos tai tu duok ir vel jai.gal jai tai bus idomiau. ir dar viena apgaule. kartais mes us vyru spacialiai buciuojames prie jos akiu ir dar taip cepsim, tai ji pati prilekia ir abu pabuciuoja oro_buckis.gif
ramzyte
QUOTE(Jovvita @ 2006 08 13, 22:33)
Maniškė irgi galvoja, kad įkandimas atitinka bučinį  doh.gif  Aš jai bučkį, ji man kanda.
*

Būtent taip ir mūsiškis daro,ir dar už plaukų peša doh.gif

QUOTE(kristukas00 @ 2006 11 04, 02:05)
maniske buciuojasi, bet nesiglausto. kai ja apkabinu jai matyt truksta oro, ji nieko nemato ir todel stengiasi istrukti, bet buciuotis tai mes buciuojames..TIK mus ji buciuoja  pagal nuotaika, bet va savo meskiuka tai visada pabuciuos. tai ir tu pabandyk, rodyk zaisliuka ir sakyk duok bucki, jei neduos tai tu duok ir vel jai.gal jai tai bus idomiau. ir dar viena apgaule. kartais mes us vyru spacialiai buciuojames prie jos akiu ir dar taip cepsim, tai ji pati prilekia ir abu pabuciuoja oro_buckis.gif
*

Dėkui Kristuk,reiks dar ir taip pabandyt thumbup.gif
O šiaip tai aš dabar dar tokį būdą bandau...Pabučiuoju jam į žanduką ir su tokiu pasimėgavimu sakau achhh,mmmmmm.......tai jam patinka mane stebėt,o kartais jau ir pats lūpytėm pakšteli,kad išgirstų tą mmmmmmmm........ lotuliukas.gif wub.gif
meile0409
man taip ir buvo.jis nemego kai liecia kiti prie jo.tai pabandziau pritaikyti apkabinimus ir bucinius kaip zaidimo forma,tai teko labai pavargti bet dabar neprasideda diena be apkabinimu,bucinuku ir mylavimosi,juk mazyliui reikia daugybe meiles biggrin.gif
TimbaLimba
mano mažylei jau beveik 7 mėn, dar nelabai patinka prisiglaust, labai retais atvejais... kaip jūsų mažiukai? nuo kelių mėn pradėjo glaustytis?
Adatuke
Nepergyvenk, manoji irgi nebuvo labai didelė myla. Maitindama net paglostyti negalėdavau, tuoj paleidžia krūtį ir sukasi atgal, arba galvutę atgal lošia, arba neprigultą rankytę atgal atmesdavo, kad nesiliesčiau kur nereikia. Nešiojant irgi sukdavosi nuo mūsų, tipo parodykite man pasaulėlį margą, kiek aš į tuos tėvus galiu žiūrėti. Ir taip pat man, taip pat tėčiui, nors jo ypač laukdavo. Bet dabar (mums bevei 11 mėn), kai jau visokių nutikimų būna bandant savarnkiškai ką nors nuveikti, tai oi kaip mokam prisiglausti. Ir prisiglaudžia ne tik bėdai nutikus, bet jei ant grindų atsisėdu tai ir šiaip pasiglaustom, mylu mylu padarom tongue.gif tongue.gif tongue.gif Ir man ir tėčiui. O pats didžiausias mylu mylu būna kai pamato mamą batus besiaunančią mirksiukas.gif
kolmneli
Maniske nuo 8 menesiu pradejo meiliai glaustytis,mylu mylu wub.gif .Ir buciuot pradejo,visas veidas buna nubuciuotas ir apseiletas lotuliukas.gif ,kartais ir i nosi ikanda lotuliukas.gif .O mylu mylu visada daro kai ant lovos abi gulim ir zaidziam thumbup.gif
TimbaLimba
ojei kaip miela wub.gif wub.gif wub.gif beje as knygoj apie leliukus skaiciau kad kazkodel tipo jei kudikis 7 menesiu nesiglausto, reik gydytojui pranest.. rolleyes.gif tik nesuprantu kodel... g.gif
Rasmuze
as net nebepamenu nuo kada mano mergicka pradejo glaustytis,nes ji visada glausdavosi ir norejo buti apkabinta.O apie bucinius nera net ka kalbeti,esam isbuciuoti visi.Ta prasme ne tik mama ,tetis ir seneliai,bei visi draugai,bet ir visi zaisliukai kas turi nosi ir akis.
mama_x2
manasis po truputi pradeda myluotis - ir mane ir draugus ir savo drauges buciuoja ir myluoja smile.gif gal kuo daugiau mato tevelius besimyluojacius, tuo anksciau pradeda ir pats juos myluot? net nezinau... bet nemanau kad tai labai beda didele smile.gif jau gal savaite laiko maziukas prasos ant ranku paimt - tiesiog nori patupet pas mane smile.gif o seniau nemego smile.gif
Gėlėta
dukrai nelabai patikdavo glaustytis, vieną kitą kartą pamyluoji ir ji kniaukia, esą paleisk, o sūnus , labai meilus, nuo 8 mėnesių prisiglaudžia prisispaudžia bigsmile.gif toks žmonių tipas, vieniems reikia artumo, kitiems ne schmoll.gif dabar duktė jau 6 metų, bet kaip katinas, ateina tik kada nori ir labai trumpai, gal tie glaustymosi priepuoliai padažnėjo po brolio gimimo, mato, kad jį myluoju ir ji nori,
jbs
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 09 06, 17:42)
ojei kaip miela  wub.gif  wub.gif  wub.gif  beje as knygoj apie leliukus skaiciau kad kazkodel tipo jei kudikis 7 menesiu nesiglausto, reik gydytojui pranest..  rolleyes.gif  tik nesuprantu kodel...  g.gif
*

Todel, kad kudikio socialine raida yra ne maziau svarbi negu fizine.
TimbaLimba
jbs tai mazdaug reik taip suprast kad jei kudikis dar 7men nesiglausto reiskia kad jo socialine raida sutrikus? dry.gif
ritka68
Mano mergytė glaustytis pradėjo 8 mėn.Jau moka padaryti myliu,myliu ,vakare prieš miegelį bando mane pabučiuoti į žanduką(apseilėja arba įkanda).Tada mama susileidžia iš laimės. biggrin.gif
lineva
Mūsų turtas irgi nelabai linkęs meilintis blush2.gif , bet nemanau , kad jos raida sutrikusi, tiesiog jai netaip patinka g.gif , na šiomis dienomis, kai labai sirgo, tai tikrai labai glausdavosi, tai su vyru nutarėm, kad gal išmoks myliu myliu daryt wub.gif
ritka68
Manau kad su raida tikrai viskas tvarkoje,juk vaikai tikrai neauga pagal vadovėlius. biggrin.gif
TimbaLimba
QUOTE(ritka68 @ 2007 09 08, 14:33)
Manau kad su raida tikrai viskas tvarkoje,juk vaikai tikrai neauga pagal vadovėlius. biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kartais paskaitai, tai atrodo kad tavo vaikas isvis atsilikes ir nieko nemoka kas priklauso.. doh.gif
panelytes
Dabar kai dukrytei 10 men ji jau nori prisiglausti apsikabinti, o dar pries menesi kai tik paimdavau ant ranku sukdavosi skersa, spurdedavo gleby biggrin.gif O dabar kaip katinukas prisiglaudzia.. galvele ant peties padeda arba zanda prie zando priglaudzia.. tokiom akimirkom mamytes sirdis is laimes apsala thumbup.gif
Kucheriashka
Laukiu nesulaukiu ir aš kai mažoji prisiglaus wub.gif
aukaja
QUOTE(olicka @ 2007 09 15, 13:37)
Laukiu nesulaukiu ir aš kai mažoji prisiglaus wub.gif
*

oi kaip laukiu tos akimirkos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kaip jau jums smagu thumbup.gif mano kūdikėliui tik 3 mėnesiukai, ir kai pasidedu jį ant peties, o jis padeda galvytę ir prisiglaudžia prie žando (aišku nevalingai) jau taip smagu būna, o kuomet pats norės glaustis tai bus nepakartojama biggrin.gif aukit sveiki ir laimingi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kucheriashka
QUOTE(aukaja @ 2007 09 15, 14:44)
oi kaip laukiu tos akimirkos biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif kaip jau jums smagu thumbup.gif mano kūdikėliui tik 3 mėnesiukai, ir kai pasidedu jį ant peties, o jis padeda galvytę ir prisiglaudžia prie žando (aišku nevalingai) jau taip smagu būna, o kuomet pats norės glaustis tai bus nepakartojama biggrin.gif aukit sveiki ir laimingi 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Karatais kai mažylė būna ant rankų,o priešais stovi tėtis ir nusišypso jai,tai ji ir gi nusišypso,susidrovi ir būna prisiglaudžia wub.gif Jūs,bet aš ir gi suprantu,kad čia nevalingai.Kai paskaičiau,tai kiek visos rašo nuo 7-8 mėnesiukų pradeda glaustytis.Na tai man dar teks palukti apie 3-4 mėnesius.Oi kaip laukiu šios akimirkos wub.gif Jūs taip pat aukit sveikučiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Miegaliuke S
Mane mazylepardejoapkabinti ar mylu mylu daryti nuo 5-6 men,nepamirstair plaukuciu mano pamyluoti 4u.gif
Rucius
Musu aukselis pradejo glaustytis 10men. nepakartojamas jausmas wub.gif Meiles nepagaili ir musu kaciukui...kai tik gali, tai pasigriebia ir prisitraukia, kad pamyluotu biggrin.gif
vetra72
jau kaip laukiu tos akimirkos, kai dukryte samoningai prisiglaus!!!! tikriausiai susileisiu is laimes wub.gif wub.gif dabar tai kai pavargus buna tai padeda galvyte ant peties ir taip gera gera buna, net nesinori i lovyte guldyti, atrodo, nesiotum ir glostytum taip nors visa diena wub.gif wub.gif
Ramasta
mane ir mažius (5mėn 10 d..) apkabina, kai bando "pasikasyti" dantenas, nes įsikabinus pvz į žandus geriau priartėti prie tikslo lotuliukas.gif
o šiaip ir gi be galo laukiu sąmoningo prisiglaudimo wub.gif wub.gif nors ir dabar jis pas mane toks mėgėjas būti bučiuojamas, apkabintas wub.gif
gugutele
mano mazyte tai tik kartais prisisiglaudzia ir i zanda pabuciuoja, tai taip gera pasidaro thumbup.gif
lawanda
baikit mergaites su tom sutrikusiom raidom, kiekvienas vaikutis individualybe ir negali visi vienodai pagal knygas "kazka daryti", ateis kiekvienam savas laikas. Juk ir dantukai vieniems pradeda 4 men. dygt, kiti tik metuku sukauke pirma uzsiaugina ir visi normalus, taigi maziau pergyvenkit ir pacios pamyluokit 4u.gif Maniskis kazkur 8 men pradejo myluot visus, o 9 dalinti laizekus biggrin.gif
mergaite117
Ir man taip buvo.O dabar viskas pasikeitė biggrin.gif
TimbaLimba
vėl apsilankysim čia blush2.gif nu maniškei pupai jau neužilgo metukai, o bučiuotis dar nemoka doh.gif prisiglaust ateina prie manęs ar tėvelio retai ir labai trumpam. net nzn, kodėl ji tokia, pavyzdį tai mato gera biggrin.gif ir aš ją dažnai apkabinu, myluoju, bučiuoju, tai nesipriešina rolleyes.gif bet pati schmoll.gif
pukute m
Na musiskiui greit bus 7 men. tai ir nelabai myluojasi.Prisiglaudzia tada jei kas uzkalbina,prajuokina bigsmile.gif
a.aurute
anksciau budavo prisiglaudzia tik kai kas nors uzkalbina...a daba po ligonines nemaloniu proceduru daznai priglunda ypac prabudes padeda galvyte ir rankytem isikabina i bliuske... blush2.gif gal buvo isgasdintas tai taip jauciasi saugesnis... g.gif
*sony*
maniškis tai labai pradėjo glaustytis ir bučiuotis gal prieš gerą mėnesį thumbup.gif tikrai labai fainas jausmas,kai ateina,apkabina ir pabučiuoja wub.gif tik tėčio nelabai bučiuoja,gal barzda bado lotuliukas.gif
aukaja
Mums jau 7, tai moka apkabinti ir prisiglausti wub.gif ypač kai kur išeinu ir palieku seneliams, tai grįžusią iškart apkabina ir prisiglaudžia kai paimu ant rankų rolleyes.gif o jei iškarto nepaimu, tai labai verkt pradeda su didelėm ašarom doh.gif bučiuotis dar nemoka, tai kanda į žandą lotuliukas.gif
TimbaLimba
clap.gif pasigirsim, šian išmokom bučiuotis thumbup.gif pasirodo reikėjo tik parodyt kaip tai daryt, nors iš pradžių sakiau: "Kotryna, duok bučkį" tai liežuvį kišo lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif bet išmoko šiaip taip, dabar žiūriu, kai pavargus būna, arba kai nori žaist, tai tada prieina, padeda galvytę ant kelių ir šypsosi gudriom akytėm hihihi.gif
Gabred
Prisiglaudžia tada, kai nori miegelio, o šiaip kolkas nemėgėjas glaustytis verysad.gif
-edita-
wub.gif oi kaip miela, kai vaikutis apsikabina, pabuciuoja... oi! kaip as to momento laukiu... mums dar tik 2 menesiukai... dar ilgai laukt... 4u.gif
liepa99
Labai laukiu to momento wub.gif . Kol kas tik kažkas panašaus į prisiglaudimą išeina, tik kai užsigauna ir paimu ant rankų. Taaaip gera būna wub.gif
virguliuke
QUOTE(Gabred @ 2008 01 26, 14:14)
Prisiglaudžia tada, kai nori miegelio, o šiaip kolkas nemėgėjas glaustytis verysad.gif
*

ir mano taip pat, ir dar kai gryzusi is kur pasiemu jai buna apsiverkes is tecio, tai taip prisiglaudzia ir nusiramina.... wub.gif (nuo 7 men)
bet kai prasau kad bucki duotu tai dar, gal dar nesupranta.... ax.gif
Nerre
Mano vaikis tik apie 8-9 mėn pamėgo glaustytis, o dabar, kai metukai, tai dažnai atbėga ir kaklą man apkabina smile.gif O bučiuotis ir nemoka, bet gal dėl to, kad nemokinu jo :-) Nes labai jau pradėjo visus veiksmus kopijuoti iš suaugusiu.. Reikės pabandyti išmokyti duoti butuką :-)
Raistė
mano tai nemėgsta meilintis, gal kad vyr lyties?
mama333
maniškis apsikabina,prisiglaudžia nuo 6mėn. thumbup.gif kai pats nori o kai aš noriu tai būna pabėga bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.