Sveikos mamytes. Mazylei mano jau greit 11 men. Skaitau kaip kitos mamytes raso ir dziaugiasi kad ju vaikuciai jau moka "pa" daryti ir "oro bucinukus" siuncia. mano to nedaro. ji netgi sakyciau nemegsta kai ja apkabinam, pabuciuojam. stumia. sirdele del to skauda... nejau tokia nemeili augs... nesinori to
Nenusiminkit, rodykit savo jausmus, dėmesį mažutei, tiesiog šiuo metu gal jai tai nelabai patinka. Mūsų mažylį vyresnysis labai myli ir vis nori pamyluoti, tačiau mažiuką, tai ne juokais erzina kartais brolis tik artėja ir mažasis pradeda rėkti.
O dėl visokių dalykų rodymo, tai kiekvienam savas laikas...
Mano mažius irgi nemėgsta kad jį apkabini - tada jaučias labai suvaržytas- to jis labai nemėgsta.
Bučkiai - tik vieną kitą ledžiasi, o paskui pyksta - tipo "ko čia į akis lendi aš užsiėmęs" Paskui dar įkanda - čia jo toks bučkis taip išeina
Maniškė irgi galvoja, kad įkandimas atitinka bučinį
Mano mazutei 2 su puse,bet ji nepripazysta jokiu pamylavimu.Vos tik prisiglaudziu stengiasi istrukti is mano glėbio.Truputi skauda sirdele dėl to,bet ka gi cia pakeisi-gal mergytei to nereikia.Bet siandien kai smarkiai lijo ir griaudėjo griaustinis,dukrytė taip stipriai mane apkabino...Jauciausi labai jai reikalinga.
QUOTE(linavisk @ 2006 08 12, 19:26) Aš irgi už tai, kad rdyti toliau dėmesį. Maniškis beveik 8 mėn, bet sumti nestumia, bet nemėgsta bučiuotis, bet aš vis tiek pripuolu prie jo
Labutis, mergaites.
Maniskiui irgi tuoi 11men,nei buckio prasomas neduoda,nei apsikabina,o kai as tai padarau,stumia mane,arba rekia!
QUOTE(gintale @ 2006 08 10, 15:12) Sveikos mamytes. Mazylei mano jau greit 11 men. Skaitau kaip kitos mamytes raso ir dziaugiasi kad ju vaikuciai jau moka "pa" daryti ir "oro bucinukus" siuncia. mano to nedaro. ji netgi sakyciau nemegsta kai ja apkabinam, pabuciuojam. stumia. sirdele del to skauda... nejau tokia nemeili augs... nesinori to Pas mus tas pats!Kai apkabinam ar pabuciuojam zuzia,pati irgi neapkabina ir nepabuciuoja!Jai greitai bus 8men.Tikekimes kad is to isaugs,ir mes turekime vilti kad musu vaikiukai irgi mus apkabis pabuciuos,ir kad galesime tuo paciu pasigirti!Turekime vilti!
maniske buciuojasi, bet nesiglausto. kai ja apkabinu jai matyt truksta oro, ji nieko nemato ir todel stengiasi istrukti, bet buciuotis tai mes buciuojames..TIK mus ji buciuoja pagal nuotaika, bet va savo meskiuka tai visada pabuciuos. tai ir tu pabandyk, rodyk zaisliuka ir sakyk duok bucki, jei neduos tai tu duok ir vel jai.gal jai tai bus idomiau. ir dar viena apgaule. kartais mes us vyru spacialiai buciuojames prie jos akiu ir dar taip cepsim, tai ji pati prilekia ir abu pabuciuoja
QUOTE(Jovvita @ 2006 08 13, 22:33) Būtent taip ir mūsiškis daro,ir dar už plaukų peša QUOTE(kristukas00 @ 2006 11 04, 02:05) maniske buciuojasi, bet nesiglausto. kai ja apkabinu jai matyt truksta oro, ji nieko nemato ir todel stengiasi istrukti, bet buciuotis tai mes buciuojames..TIK mus ji buciuoja pagal nuotaika, bet va savo meskiuka tai visada pabuciuos. tai ir tu pabandyk, rodyk zaisliuka ir sakyk duok bucki, jei neduos tai tu duok ir vel jai.gal jai tai bus idomiau. ir dar viena apgaule. kartais mes us vyru spacialiai buciuojames prie jos akiu ir dar taip cepsim, tai ji pati prilekia ir abu pabuciuoja Dėkui Kristuk,reiks dar ir taip pabandyt O šiaip tai aš dabar dar tokį būdą bandau...Pabučiuoju jam į žanduką ir su tokiu pasimėgavimu sakau achhh,mmmmmm.......tai jam patinka mane stebėt,o kartais jau ir pats lūpytėm pakšteli,kad išgirstų tą mmmmmmmm........
man taip ir buvo.jis nemego kai liecia kiti prie jo.tai pabandziau pritaikyti apkabinimus ir bucinius kaip zaidimo forma,tai teko labai pavargti bet dabar neprasideda diena be apkabinimu,bucinuku ir mylavimosi,juk mazyliui reikia daugybe meiles
mano mažylei jau beveik 7 mėn, dar nelabai patinka prisiglaust, labai retais atvejais... kaip jūsų mažiukai? nuo kelių mėn pradėjo glaustytis?
Nepergyvenk, manoji irgi nebuvo labai didelė myla. Maitindama net paglostyti negalėdavau, tuoj paleidžia krūtį ir sukasi atgal, arba galvutę atgal lošia, arba neprigultą rankytę atgal atmesdavo, kad nesiliesčiau kur nereikia. Nešiojant irgi sukdavosi nuo mūsų, tipo parodykite man pasaulėlį margą, kiek aš į tuos tėvus galiu žiūrėti. Ir taip pat man, taip pat tėčiui, nors jo ypač laukdavo. Bet dabar (mums bevei 11 mėn), kai jau visokių nutikimų būna bandant savarnkiškai ką nors nuveikti, tai oi kaip mokam prisiglausti. Ir prisiglaudžia ne tik bėdai nutikus, bet jei ant grindų atsisėdu tai ir šiaip pasiglaustom, mylu mylu padarom
Maniske nuo 8 menesiu pradejo meiliai glaustytis,mylu mylu
ojei kaip miela
as net nebepamenu nuo kada mano mergicka pradejo glaustytis,nes ji visada glausdavosi ir norejo buti apkabinta.O apie bucinius nera net ka kalbeti,esam isbuciuoti visi.Ta prasme ne tik mama ,tetis ir seneliai,bei visi draugai,bet ir visi zaisliukai kas turi nosi ir akis.
manasis po truputi pradeda myluotis - ir mane ir draugus ir savo drauges buciuoja ir myluoja
dukrai nelabai patikdavo glaustytis, vieną kitą kartą pamyluoji ir ji kniaukia, esą paleisk, o sūnus , labai meilus, nuo 8 mėnesių prisiglaudžia prisispaudžia
jbs tai mazdaug reik taip suprast kad jei kudikis dar 7men nesiglausto reiskia kad jo socialine raida sutrikus?
Mano mergytė glaustytis pradėjo 8 mėn.Jau moka padaryti myliu,myliu ,vakare prieš miegelį bando mane pabučiuoti į žanduką(apseilėja arba įkanda).Tada mama susileidžia iš laimės.
Mūsų turtas irgi nelabai linkęs meilintis
Manau kad su raida tikrai viskas tvarkoje,juk vaikai tikrai neauga pagal vadovėlius.
Dabar kai dukrytei 10 men ji jau nori prisiglausti apsikabinti, o dar pries menesi kai tik paimdavau ant ranku sukdavosi skersa, spurdedavo gleby
Laukiu nesulaukiu ir aš kai mažoji prisiglaus
QUOTE(olicka @ 2007 09 15, 13:37) oi kaip laukiu tos akimirkos QUOTE(aukaja @ 2007 09 15, 14:44) oi kaip laukiu tos akimirkos Karatais kai mažylė būna ant rankų,o priešais stovi tėtis ir nusišypso jai,tai ji ir gi nusišypso,susidrovi ir būna prisiglaudžia
Mane mazylepardejoapkabinti ar mylu mylu daryti nuo 5-6 men,nepamirstair plaukuciu mano pamyluoti
Musu aukselis pradejo glaustytis 10men. nepakartojamas jausmas
jau kaip laukiu tos akimirkos, kai dukryte samoningai prisiglaus!!!! tikriausiai susileisiu is laimes
mane ir mažius (5mėn 10 d..) apkabina, kai bando "pasikasyti" dantenas, nes įsikabinus pvz į žandus geriau priartėti prie tikslo
o šiaip ir gi be galo laukiu sąmoningo prisiglaudimo
mano mazyte tai tik kartais prisisiglaudzia ir i zanda pabuciuoja, tai taip gera pasidaro
baikit mergaites su tom sutrikusiom raidom, kiekvienas vaikutis individualybe ir negali visi vienodai pagal knygas "kazka daryti", ateis kiekvienam savas laikas. Juk ir dantukai vieniems pradeda 4 men. dygt, kiti tik metuku sukauke pirma uzsiaugina ir visi normalus, taigi maziau pergyvenkit ir pacios pamyluokit
Ir man taip buvo.O dabar viskas pasikeitė
vėl apsilankysim čia
Na musiskiui greit bus 7 men. tai ir nelabai myluojasi.Prisiglaudzia tada jei kas uzkalbina,prajuokina
anksciau budavo prisiglaudzia tik kai kas nors uzkalbina...a daba po ligonines nemaloniu proceduru daznai priglunda ypac prabudes padeda galvyte ir rankytem isikabina i bliuske...
maniškis tai labai pradėjo glaustytis ir bučiuotis gal prieš gerą mėnesį
Mums jau 7, tai moka apkabinti ir prisiglausti
Prisiglaudžia tada, kai nori miegelio, o šiaip kolkas nemėgėjas glaustytis
Labai laukiu to momento
QUOTE(Gabred @ 2008 01 26, 14:14) ir mano taip pat, ir dar kai gryzusi is kur pasiemu jai buna apsiverkes is tecio, tai taip prisiglaudzia ir nusiramina.... bet kai prasau kad bucki duotu tai dar, gal dar nesupranta....
Mano vaikis tik apie 8-9 mėn pamėgo glaustytis, o dabar, kai metukai, tai dažnai atbėga ir kaklą man apkabina
mano tai nemėgsta meilintis, gal kad vyr lyties?
maniškis apsikabina,prisiglaudžia nuo 6mėn.
|