apsikrėčiau gripu. turiu iki pirmadienio būtinai pasveikt. antibiotikų gert nelabai galiu, o girdėjau, kad prie gripo ir nelabai padeda.
gal kas naudojot citrosept? ar geras? labai jau dabar visur giriamas...?
apsikrėčiau gripu. turiu iki pirmadienio būtinai pasveikt. antibiotikų gert nelabai galiu, o girdėjau, kad prie gripo ir nelabai padeda.
gal kas naudojot citrosept? ar geras? labai jau dabar visur giriamas...?
Hobo, labas. Aš naudojau, bet esu tokia netikus pan. produktų išbandytoja- lyg ir tikiu, lyg ir ne. Tai ir naudoju taip-lyg ir...
Sveikute,mes gereme sita vaistuka. BEt gerem profilaktiskai,taip sakant,kad nesirgtume.Tai nezinau,kai jau sergi ,ar labai pades.Jie nera labai pigus,bet ten tik lasiukais ,tai uztenka ilgam.Bet jie labai slykstus ,vienintelis su kuo juos imanoma isgerti ,tai apelsinu sultys,tai jeigu bandysi pasiruosk sulciu pakeliu,o be to ir vitaminai
Ant lapuko raso"Norint sustabdyti spartu patogenieniu bakteriju,virusu,grybeliu vystymasi organizme :50-60 lasu stiklinei vandens vartojama 3 dienas is eiles 3 kartus per diena
As naudoju Citrosept jau menesi laiko,profilaktiskai.Geriu po 50lasu 3 kartus dienoj.Visai man nieko,geriu su apelsinu sultim Cido,nes bandziau su kitom,ziauriai kartu.
As ir girdejau, kad labai gyre. Siaip sia ziema 2 kart pajauciau besiartinancio persalimo pozymius, tai si kart pavartodavau citrosepto, taip ir nesusirgau, beje tai pirma ziema, kai ne karto nesusergu
Sakot, su apelsinu sultimis geriat? Idomu, ar poveikis geriant kartu su sultimis nesumazeja? as kazkaip isivaizduoju, kad grynesnis skystis turetu geriau bakterijas iszudyt, negu praskiestas dar ir sultim...
ash jo geriau kai susirgau gripu - dideliais kiekiais po 50 lashu tris kar dienos, tris dienas. greit pasveikau, kitu vaistu negeriau tik arbatas. nuo tada geriu kas diena profilaktishkai po 15 - 30 lasu, kaip isheina - nuo gruodzio menesio nesirgau.
o kad sultys sumazins poveiki nemanau - tiesiog burnoj ne taip ilgai kartumas ishliks.
Merginos, sorry uz mano paistaliojimus...
QUOTE(mamagitana @ 2005 02 18, 11:21) Hobo, labas. Aš naudojau, bet esu tokia netikus pan. produktų išbandytoja- lyg ir tikiu, lyg ir ne. Tai ir naudoju taip-lyg ir... O mes savo maziui i aktimeli sulasindavome, isgerdavo kaip niekur nieko, kartumas net maziau jauciasi nei su apelsinu sultimis QUOTE(jobukas @ 2005 02 27, 15:47) O mes savo maziui i aktimeli sulasindavome, isgerdavo kaip niekur nieko, kartumas net maziau jauciasi nei su apelsinu sultimis Gėriau ir aš to kartumo.... Na, gripu nesirgau žiemą, bet ir taip atspari aš esu... Bet kas gerai, prasivalė organizmas. Pirmą dieną po smūginės (50 lašų) dozės prasidėjo viduriavimas, silpna buvo ir t.t. O vėliau viskas ok. Po savaitės labai pagražėjo veido oda ri visa oda kažkokia skaistesnė pasidarė. Tik nežinau, čia nuo to vaisto ar be, mėnesinės labai gausios pasidarė tą mėnesį... Gal čia taip organizamas stipriai valėsi? Ir per tą mėnesį, kiek vartojau, nukrito gal 4 kg. nors maisto nekeičiau. QUOTE(jadzka @ 2005 04 27, 09:33) Gėriau ir aš to kartumo.... Na, gripu nesirgau žiemą, bet ir taip atspari aš esu... Bet kas gerai, prasivalė organizmas. Pirmą dieną po smūginės (50 lašų) dozės prasidėjo viduriavimas, silpna buvo ir t.t. O vėliau viskas ok. Po savaitės labai pagražėjo veido oda ri visa oda kažkokia skaistesnė pasidarė. Tik nežinau, čia nuo to vaisto ar be, mėnesinės labai gausios pasidarė tą mėnesį... Gal čia taip organizamas stipriai valėsi? Ir per tą mėnesį, kiek vartojau, nukrito gal 4 kg. nors maisto nekeičiau. Nezinau ar sutapimas,bet ir man labai gausios menesines buvo QUOTE(laura333 @ 2005 04 27, 12:17) nu bet žiauriai... Viskas plaukė. Gerai, kad tada nereikėjo dirbt tada Bet savijauta tikrai pagerėjo pavartojus jas. Bent jau organizmas jautėsi švariau Reiks dar kartelį nusipirkt. O taij jau užtinus šiek tiek jaučiuosi,,,,
Na fantastika CITROSEPTAS. Si savaitgali persalom pajuri -labai saltas vejas buvo .As atsikeliau uzkimus -visai neprakalbejau -gerkle skaudejo,o mergaitei pakilo temperatura. Vaistinei pasiule citrosepto -jau ta pati vakara pagerejo, mergaitei nukrito temperatura ir daugiau ,kolkas nekyla.Skaiciau aprasyma ji galima gerti profilaktiskai ir tinka nuo ''visu galu''. Naudoti galima drasiai ,nes naturalus greifruktu seklu ekstraktas.Man tai labai patiko.
QUOTE(Silwer @ 2005 06 21, 10:44) Na fantastika CITROSEPTAS. Si savaitgali persalom pajuri -labai saltas vejas buvo .As atsikeliau uzkimus -visai neprakalbejau -gerkle skaudejo,o mergaitei pakilo temperatura. Vaistinei pasiule citrosepto -jau ta pati vakara pagerejo, mergaitei nukrito temperatura ir daugiau ,kolkas nekyla.Skaiciau aprasyma ji galima gerti profilaktiskai ir tinka nuo ''visu galu''. Naudoti galima drasiai ,nes naturalus greifruktu seklu ekstraktas.Man tai labai patiko.
O gal kuri gydesi su siuo vaistuko pienlige? Ar tikrai padeda?
QUOTE(jadzka @ 2005 06 22, 16:29) Teisingai, Citroseptas gydo ir odą QUOTE(Adorė @ 2006 01 29, 17:05) man padeda, bent jau momentiskai. tik kad neaisku kaip daznai ir ilgai ta reikai daryti, kad iki galo ja isgydyt. tiesa, pokalbiuose apie sia ligele, radau pasisakymu, kad citroseptas cai stebuklu nepadare. bet gal cia labai individualu, tad isbandyti reikai.
Panašu, kad neblogas daiktas tas citrosept
Bet ir aš girdėjau, kad greipfrutai su kaikuriais vaistais nedera. Tik neatsimenu su kokiais. Gal kas tokia informacija galite pasidalinti? O kaip ten dėl mėnesinių, ar jos tikrai nuo šito citrosepto gausėja. Jeigu taip, tai aš visai paskęsčiau
Del menesiniu, tai gal cia labai individualiai, man pvz. negauseja.
Geriu citrosepta, nes sinusitas puola, tai dabar ji jau issigydziau, bet toliau geriu profilaktiskai, kad imuniteta sustiprinti, geriu 3 kartus per diena, po 20 lasu, tiesa viduriavimas pradzioj buvo, o del medziagu apytakos ar odos kol kas jokiu pastebejimu.
O kur jus perkate si vaistuka, nes nei vienoje vaistineje, kur jo ieskojau, nebuvo. Sake, kad neuzsakineja, dar vaistininke perspejo, kad nuo jo labai pakyla apetitas
Kur jo rasti? QUOTE(Adorė @ 2006 02 01, 15:22) O kur jus perkate si vaistuka, nes nei vienoje vaistineje, kur jo ieskojau, nebuvo. Sake, kad neuzsakineja, dar vaistininke perspejo, kad nuo jo labai pakyla apetitas Kur jo rasti? Joks apetitas nepakyla- vaistininkė tikrai pamelavo. Kaip tik liekninuosi, ir jokios įtakos svorio metimui ar apetitui neturi
As irgi perku vaistinese, apetitas nekyla, o jau ~ menesi vartoju citrosepta.
Idomu kuri jus buteliuka perkat ,kad tiek ilgai naudojat? As tai perku maziausia (ir tai kaina 23,-) tai man jo uztenka kokiai savaitei ir tai tik 1 karta per diena. O siaip gal ir nieko.Jei imunitetas geras ,tai galima greit isgyt.
QUOTE(Springlet @ 2006 02 05, 16:32) Apetitas nekyla, o troškulys stipriai padidėja... rodos kibirą išgerčiau, o tai organizmo valymuisi laaabai gerai. Gerai, kad pamačiau šią temą - vėl pasiėmiau citrocepto, o tai įkalinus šaldytuve buvau kuriam laikui...
Vat as vakar irgi pradejau - nuo 70 lasu, nes gripas puola, tai taip pamucinsiu 3 dienas. Viduriavimas buvo ir siaip lyg pykina, ir kas keisciausia, pabere veide tas sritis, kuri atspindi zarnyno veikla, reiskias tikrai valosi
O kaip jus tokiau geriat? 3 x 20 lasu menesi laiko? O geriat po valgio ar pries? Nes jei pries - tai brrrrrrr
Citrosepto yra trys "variantai". Tai vidutinis, 20 ml kainuoja 34 lt. Didesnis (turbūt 50 Lt) apie 50 Lt, o mažiausias (gal 10 ml) apie 23 lt
Šiaip paskaičiau čia apie pašalinį poveikį..
aš gėriau, kankinausi skiesdama su vandeniu - neįmanomai kartu. o pabandžiau su apelsinų sultimis - to kartumo tik minimumas
Aš Citroseptą, be gėrimo profilaktiškai, dar naudojau po gimdymo, kirpimo žaizdai prižiūrėti, plaudavau porą lašų įlašinus į buteliuką vandens. Man labai greitai gijo, nežinau, nuo to ar ne. Šiaip ar taip, faktas kad nepakenkė.
Besilaukiant trečiojo,peršalau,susirgau bronhitu,gydytojas skyrė antibijotikų,bet nelabai padėjo,antro kurso negalėjo skirti dėl nėštumo.Taigi pradėjau vartoti citroseptą,manau,kad tik jis padėjo išgyti.Visą nėštumą laikas nuo laiko gėriau citroseptą.Gaila,kad maitinant negalima vartoti citrosepto,o tai vėl buvau peršalus,tai turėjau gerti vaistus.
Radau apie citrosept, gal kam idomu pasiskaityti...
"Greipfruto sėklyčių ekstraktas, pasižymintis unikaliomis antimikrobinėmis savybėmis,- patikima profilaktinė priemonė nuo peršalimo, gripo ir apsinuodijimo maistu.Jis stabdo grybelių bei parazitų dauginimąsi virškinimo trakte. Valydamas kūną nuo patogenų bei padėdamas įsisavinti vitaminą C greipfruto ekstraktas stimuliuoja natūralų organizmo imunitetą. Gripo epidemijos metu ar tose vietovėse, kur yra reali dizenterijos ir viduriavimo grėsmė, būtina 2 kartus per dieną išgerti 5-10 ekstrakto lašų stiklinėje vandens arba sulčių.Norintiems laiku apvalyti organizmą nuo kenksmingų mikrobų, pagerinti bendrą savijautą ir sustiprinti imunitetą siūlomas toks 30 dienų kursas: pirmąsias 2 savaites vartojama 10-15 ekstrakto lašų stiklinėje vandens kartą per dieną, trečią savaitę- 15-20 lašų , o ketvirtąją-20-30 lašų per dieną.Greipfruto sėklytėse esantys bioflavanoidai ištirpdo cholesterino nuosėdas, stiprina kraujagyslių sieneles ir neleidžia susidaryti rombams. Todėl reguliarus ekstrakto naudojimas stabdo vadinamųjų civilizacijos ligų vystymąsi: aukštą kraujospūdį, aterosklerozę, miokardo infarktą. Ekstraktas net ir ilgai naudojant nesukelia pripratimo ir priklausomybės, nenaikina vidaus mikrofloros." O dabar begu jo pirkti, nes niekaip negaliu pasveikti...
Merginos, o jūsiškio Citrosepto kokia šalis gamintoja? Aš nusipirkau 50 ml buteliuką, geriu po 30 lašų ir jokio kartumo nejaučiu. Išsikalbėjom su kolege, apsižiūrėjom, nagi mano gamintojas Cintamani Lenkija, o jos švediškas ir kartus kaip velnias. Tai gal tas klenkiškas birzgalas ir jokio poveikio nedaro?
QUOTE(niekada @ 2007 01 26, 11:46) Merginos, o jūsiškio Citrosepto kokia šalis gamintoja? Aš nusipirkau 50 ml buteliuką, geriu po 30 lašų ir jokio kartumo nejaučiu. Išsikalbėjom su kolege, apsižiūrėjom, nagi mano gamintojas Cintamani Lenkija, o jos švediškas ir kartus kaip velnias. Tai gal tas klenkiškas birzgalas ir jokio poveikio nedaro? Geriau ir Švedijos, ir Lenkijos gamybos.. Pagal mane tai kaip diena ir naktis. Stengiuosi gydytis be chemijos, su homeopatinėm priem., žolelėm ir pan. Tai citrosept buvo tikras išsigelbėjimas: natūralus produktas, veiksmingai veikiantis
As citrosepta visa ziema profilaktiskai geriau ir dabar tebegeriu
pernai kankinausi su karciu citroseptu,bet nesirgau rimtai.dabar atradau nauja Septo grape-kapsules.
Aš gėriau lenkišką,buvo kartus.Bet nieko nepadėjo,tik alergija paūmėjo
Galiu tik pagirti
savaitgali teko pavartoti, itariu, kad turejau lengvos formos angina, sakau lengvos nes nebuvo temperaturos bet bendra savijauta kele nerima..vaistineje man pasiule sita vaista..esu skeptike ir iki siol homeopatija netikejau viena diena pavartojus Citrosept pajauciau poveiki, kita ryta prabudau uztraiskanojusiom akim-vadinasi brudai eme valytis per visur..neitiketina kaip greitai ir kaip stipriai jie veikia tiesa suvartojau tik puse rekomenduojamos dozes - vadinasi viena maziausia buteliuka bet to pakako, kad per dvi dienas pasijausciau sveikstancia be to emiau tiketi homeopatija
Norejau pasitikslinti ar sio preparato maitinancioms mamoms galima vartoti?
o gal ka nors panasaus i si preparata zinote, kad ir maitinancios galetu vartoti
O jei yra padidejes rugstingumas ir zemas spaudimas, kazin ar galima ji vartoti? Kiek zinau greipfruktu nerekomenduoja vartoti toms, kuriu issiplete kapiliarai ir venos.
QUOTE(geltoniausia @ 2006 12 28, 17:14) Norintiems laiku apvalyti organizmą nuo kenksmingų mikrobų, pagerinti bendrą savijautą ir sustiprinti imunitetą siūlomas toks 30 dienų kursas: pirmąsias 2 savaites vartojama 10-15 ekstrakto lašų stiklinėje vandens kartą per dieną, trečią savaitę- 15-20 lašų , o ketvirtąją-20-30 lašų per dieną. Tai jau visai nebesuprantu kiek kartų per dieną reikia vartoti CITROSEPT? Vartotojo instrukcijoje (beje, citrosept lenkų gamybos ir visai nekartus) rašo, kad kursas 30 dienų, tačiau konkrečiau aprašo tik 2 savaites (gal ten eilutės kelios praleistos?) Mano tikslas atsikratyti karts nuo karto pasikartojančiu pėdų grybeliu Kaip vartoti: kad nesutrrr... kad padėtų (nors ir nekartus), kaip 12 m. vaikui? Ačiū
Na tikrai geras dalykas, bet jau skonis......aš net vienų apelsinų sulčių nebegaliu gerti...net nupurto
Gal kas gali pasakyti, kokio amžiaus vaikui jau galima gerti tą citroseptą?
Po švedų gamybos citrosepto, vartojau lenkišką, tai skirtumas - akivaizdus. Lenkiškas žymiai silpnesnis
QUOTE(organzza @ 2007 03 06, 17:24) pernai kankinausi su karciu citroseptu,bet nesirgau rimtai.dabar atradau nauja Septo grape-kapsules. Norėčiau plačiau [quote=Bolero,2007 06 20, 18:37] Po švedų gamybos citrosepto, vartojau lenkišką, tai skirtumas - akivaizdus. Lenkiškas žymiai silpnesnis Lenkiškas tai tikrai šh... Nieko gero iš jo. BEnt jau man JOKIO poveikio gėriau ar ne. Va Švediškas tai jautėsi, kad veikia. Beje, Eurovaistinėje mačiau kažkokios kitos firmos gamintą greiprutų sėklyčių ekstraktą. Tik va kainos ir gamintojo nesužiūrėjau HELP, kur pirkti Švedišką Citroceptą????
Nieks nieko nerašo, tai aš parašysiu dar kartą
Šiandien dar nusipirkau CITROPOL lašiukus. Na tikiuosi, kad kažkas panašaus į citroceptą Čia daugiau apie jį: http://www.sportnutrition.lt/lt/catalog.ph...1233&id2=16 CITROPOL (maisto papildas) Greipfrutų sėklų ekstraktas - tai bioflavonoidų koncentratas, natūrali alternatyva antibiotikams. Net maža koncentracija šių bioflavonoidų gali sunaikinti daugiau, kaip 300 bakterijų, grybelių ir virusų rūšių, nepakenkdami žmogaus organizmui. Kasdien gerdami greipfrutų sėklų ekstraktą drėgnu ir šaltu rudens laikotarpiu galėsite apsisaugoti nuo peršalimo ligų, sustiprinsite savo organizmą. Ekstraktas taip pat padeda apsisaugoti nuo įvairių grybelinių ligų ir virusinių infekcijų. Sudėtis: glicerininis greipfruto sėklų ekstraktas. Vartojimas: Įlašinti 7 lašus į stiklinę vandens ir gerti prieš pusryčius, pietus ir vakarienę. Suplakti buteliuką prieš vartojant.Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Įpakavimas: 30 ml. Gamintojas: Plantapol Kaina: 20 lt / 5.79 Įpakavimas: 30 ml Lojalumo nuolaida: Registruotiems ir prisijungusiems vartotojams Tame puslapyje kaina 20 lt. O Eurovaistinėje mokėjau virš 30 Lt
Gal biškį alyvos ugnin šliūkštelėsiu, tai jau smarkiai nesiputokit
Aš irgi prieš porą metų buvau labai "įtikėjusi" tuo Citroseptu, profilaktiškai gėriau ir berną savo kankinau... O po to nutariau savo daktarkai pasigirti kaip protingai mes čia žiemos/gripo sezonui ruošiamės. Tai jinai sudirbo tą Citroseptą juodai (o daktarka tai nekokia Morta šimtametė, Vokietijoj mokslus baigus ir ten praktikavus ne vienerius metus). Sudirbo ta prasme, kad pasakė, jog objektyviai jokie moksliniai tyrimai nėra patvirtinę greipfrutų sėklų ekstrakto "panacėjinio" antibiotinio poveikio, o juo labiau - poveikio imunitetui. Po to pasikalbėjau dar su vienu terapeurtu, ir tas išsišaipė, pavadino farmacinės komercijos auka Tai aš aišku nenoriu čia pulti aiškinti, kad tas reikalas yra prastas, tik vat savo patirtį pasakoju.... |