Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Citrosept / Citroplius
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata > Vaistai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Shiduh
apsikrėčiau gripu. turiu iki pirmadienio būtinai pasveikt. antibiotikų gert nelabai galiu, o girdėjau, kad prie gripo ir nelabai padeda.
gal kas naudojot citrosept? ar geras? labai jau dabar visur giriamas...?
mamagitana
Hobo, labas. Aš naudojau, bet esu tokia netikus pan. produktų išbandytoja- lyg ir tikiu, lyg ir ne. Tai ir naudoju taip-lyg ir... biggrin.gif Bet manau, kad efektas buvo ( su pan. problemom-gerklė, nosis, tiesa, gripo niex nediagnozavo). Tik tas ekstraktas žiauriai kartus, bandžiau savo mažiui duot pagal instrukciją, tai cypė ir spjaudės. Na, vienu žodžiu, bandyk, tik atkreipk dėmesį, kad greipfrutai (manau, ir jų produktai) nesuderinami su kai kuriais vaistais.
luju
Sveikute,mes gereme sita vaistuka. BEt gerem profilaktiskai,taip sakant,kad nesirgtume.Tai nezinau,kai jau sergi ,ar labai pades.Jie nera labai pigus,bet ten tik lasiukais ,tai uztenka ilgam.Bet jie labai slykstus ,vienintelis su kuo juos imanoma isgerti ,tai apelsinu sultys,tai jeigu bandysi pasiruosk sulciu pakeliu,o be to ir vitaminai 4u.gif
Ant lapuko raso"Norint sustabdyti spartu patogenieniu bakteriju,virusu,grybeliu vystymasi organizme :50-60 lasu stiklinei vandens vartojama 3 dienas is eiles 3 kartus per diena blink.gif Gal ci a tavo atvejui ir gerai butu? Bet niekai neisivaizduoju kaip ta bruda prarysi,tiek lasu turbut ir apelsinai nepades.As lasindavau po10 ir tai kartybe baisiausia,na bet norint pasveikti,bandyk.Sekmes sveikstant.
ŠOKOLADĖ9
As naudoju Citrosept jau menesi laiko,profilaktiskai.Geriu po 50lasu 3 kartus dienoj.Visai man nieko,geriu su apelsinu sultim Cido,nes bandziau su kitom,ziauriai kartu.
Mumm
As ir girdejau, kad labai gyre. Siaip sia ziema 2 kart pajauciau besiartinancio persalimo pozymius, tai si kart pavartodavau citrosepto, taip ir nesusirgau, beje tai pirma ziema, kai ne karto nesusergu smile.gif
elva
Sakot, su apelsinu sultimis geriat? Idomu, ar poveikis geriant kartu su sultimis nesumazeja? as kazkaip isivaizduoju, kad grynesnis skystis turetu geriau bakterijas iszudyt, negu praskiestas dar ir sultim... g.gif Bet gal as ir neteisi - cia tik mano sapaliojimai biggrin.gif Siaip tai as juo gerkle skalavau, tai jau ta pacia diena geriau buvo. Be to raso kad ir grybeli naikina, kuris zarnyne po antibiotiku vartojimo atsiranda thumbup.gif Na sito poveikio dar neisbandziau, bet artimiausiu metu ruosiuosi isbandyt - visgi tai juk naturalus produktas, o ne chemija! thumbup.gif
aistepaiste
ash jo geriau kai susirgau gripu - dideliais kiekiais po 50 lashu tris kar dienos, tris dienas. greit pasveikau, kitu vaistu negeriau tik arbatas. nuo tada geriu kas diena profilaktishkai po 15 - 30 lasu, kaip isheina - nuo gruodzio menesio nesirgau.

o kad sultys sumazins poveiki nemanau - tiesiog burnoj ne taip ilgai kartumas ishliks.
elva
Merginos, sorry uz mano paistaliojimus... blush2.gif Net ant citrosept dezutes radau uzrasyta, kad "geriausia gerti praskiesta su apelsinu sultimis" thumbup.gif Taip kad atsiprasau, jei savo abejojimais kazka suklaidinau 4u.gif
murzinyte
QUOTE(ostra @ 2005 02 24, 23:46)
O kuriose vaistinese jo yra pirkt,nes vaistu paieskos sistema neranda? g.gif
*

Yra atskiras tinklapis - CITROSEPT
Galima pasirinkti kalbą.
jobukas
QUOTE(mamagitana @ 2005 02 18, 11:21)
Hobo, labas. Aš naudojau, bet esu tokia netikus pan. produktų išbandytoja- lyg ir tikiu, lyg ir ne. Tai ir naudoju taip-lyg ir... biggrin.gif Bet manau, kad efektas buvo ( su pan. problemom-gerklė, nosis, tiesa, gripo niex nediagnozavo). Tik tas ekstraktas žiauriai kartus, bandžiau savo mažiui duot pagal instrukciją, tai cypė ir spjaudės. Na, vienu žodžiu, bandyk, tik atkreipk dėmesį, kad greipfrutai (manau, ir jų produktai) nesuderinami su kai kuriais vaistais.
*

O mes savo maziui i aktimeli sulasindavome, isgerdavo kaip niekur nieko, kartumas net maziau jauciasi nei su apelsinu sultimis thumbup.gif .
jadzka
QUOTE(jobukas @ 2005 02 27, 15:47)
O mes savo maziui i aktimeli sulasindavome, isgerdavo kaip niekur nieko, kartumas net maziau jauciasi nei su apelsinu sultimis  thumbup.gif .
*

Gėriau ir aš to kartumo.... Na, gripu nesirgau žiemą, bet ir taip atspari aš esu...
Bet kas gerai, prasivalė organizmas. Pirmą dieną po smūginės (50 lašų) dozės prasidėjo viduriavimas, silpna buvo ir t.t. O vėliau viskas ok.
Po savaitės labai pagražėjo veido oda ri visa oda kažkokia skaistesnė pasidarė. Tik nežinau, čia nuo to vaisto ar be, mėnesinės labai gausios pasidarė tą mėnesį...
Gal čia taip organizamas stipriai valėsi?
Ir per tą mėnesį, kiek vartojau, nukrito gal 4 kg. nors maisto nekeičiau.

organzza
QUOTE(jadzka @ 2005 04 27, 09:33)
Gėriau ir aš to kartumo.... Na, gripu nesirgau žiemą, bet ir taip atspari aš esu...
Bet kas gerai, prasivalė organizmas. Pirmą dieną po smūginės (50 lašų) dozės prasidėjo viduriavimas, silpna buvo ir t.t. O vėliau viskas ok.
Po savaitės labai pagražėjo veido oda ri visa oda kažkokia skaistesnė pasidarė. Tik nežinau, čia nuo to vaisto ar be, mėnesinės labai gausios pasidarė tą mėnesį...
Gal čia taip organizamas stipriai valėsi?
Ir per tą mėnesį, kiek vartojau, nukrito gal 4 kg. nors maisto nekeičiau.
*

Nezinau ar sutapimas,bet ir man labai gausios menesines buvo g.gif .Buvau 2 savaites atgerus po 20 lasu.
jadzka
QUOTE(laura333 @ 2005 04 27, 12:17)
Nezinau ar sutapimas,bet ir man labai gausios menesines buvo g.gif .Buvau 2 savaites atgerus po 20 lasu.
*

nu bet žiauriai... Viskas plaukė. Gerai, kad tada nereikėjo dirbt tada biggrin.gif
Bet savijauta tikrai pagerėjo pavartojus jas. Bent jau organizmas jautėsi švariau smile.gif
Reiks dar kartelį nusipirkt. O taij jau užtinus šiek tiek jaučiuosi,,,,
Silwer
Na fantastika CITROSEPTAS. Si savaitgali persalom pajuri -labai saltas vejas buvo .As atsikeliau uzkimus -visai neprakalbejau -gerkle skaudejo,o mergaitei pakilo temperatura. Vaistinei pasiule citrosepto -jau ta pati vakara pagerejo, mergaitei nukrito temperatura ir daugiau ,kolkas nekyla.Skaiciau aprasyma ji galima gerti profilaktiskai ir tinka nuo ''visu galu''. Naudoti galima drasiai ,nes naturalus greifruktu seklu ekstraktas.Man tai labai patiko. 4u.gif
jadzka
QUOTE(Silwer @ 2005 06 21, 10:44)
Na fantastika CITROSEPTAS.  Si savaitgali persalom pajuri -labai saltas vejas buvo .As atsikeliau uzkimus -visai neprakalbejau -gerkle skaudejo,o mergaitei pakilo temperatura. Vaistinei pasiule citrosepto -jau ta pati vakara pagerejo, mergaitei nukrito temperatura ir daugiau ,kolkas nekyla.Skaiciau aprasyma  ji galima gerti profilaktiskai ir tinka nuo ''visu galu''. Naudoti galima drasiai ,nes naturalus greifruktu seklu ekstraktas.Man tai labai patiko. 4u.gif
*

thumbup.gif: man irgi jis patiko... po sugerto kurso jaučiu, kad paspartėja medžiagų apytaka ir oda išgražėja.... žodžiu ir dar gydo... Liuks...
Adorė
O gal kuri gydesi su siuo vaistuko pienlige? Ar tikrai padeda? ax.gif
Utiuitiutė
QUOTE(jadzka @ 2005 06 22, 16:29)
thumbup.gif: man irgi jis patiko... po sugerto kurso jaučiu, kad paspartėja medžiagų apytaka ir oda išgražėja.... žodžiu ir dar gydo... Liuks...
*

Teisingai, Citroseptas gydo ir odą thumbup.gif Dar galima vartoti ir išoriškai- 1 š. aliejaus+ 5 lašai Citrosepto ir mišiniu tepti spuogus, pleiskanojimus ir kitas bjaurastis mirksiukas.gif
lya
QUOTE(Adorė @ 2006 01 29, 17:05)
O gal kuri gydesi su siuo vaistuko pienlige? Ar tikrai padeda?  ax.gif
*

man padeda, bent jau momentiskai. tik kad neaisku kaip daznai ir ilgai ta reikai daryti, kad iki galo ja isgydyt. tiesa, pokalbiuose apie sia ligele, radau pasisakymu, kad citroseptas cai stebuklu nepadare. bet gal cia labai individualu, tad isbandyti reikai.
Hedera
Panašu, kad neblogas daiktas tas citrosept biggrin.gif
Bet ir aš girdėjau, kad greipfrutai su kaikuriais vaistais nedera. Tik neatsimenu su kokiais. Gal kas tokia informacija galite pasidalinti? g.gif
O kaip ten dėl mėnesinių, ar jos tikrai nuo šito citrosepto gausėja. Jeigu taip, tai aš visai paskęsčiau doh.gif
Springlet
Del menesiniu, tai gal cia labai individualiai, man pvz. negauseja.
Geriu citrosepta, nes sinusitas puola, tai dabar ji jau issigydziau, bet toliau geriu profilaktiskai, kad imuniteta sustiprinti, geriu 3 kartus per diena, po 20 lasu, tiesa viduriavimas pradzioj buvo, o del medziagu apytakos ar odos kol kas jokiu pastebejimu.
Adorė
O kur jus perkate si vaistuka, nes nei vienoje vaistineje, kur jo ieskojau, nebuvo. Sake, kad neuzsakineja, dar vaistininke perspejo, kad nuo jo labai pakyla apetitas g.gif
Kur jo rasti? 4u.gif
Utiuitiutė
QUOTE(Adorė @ 2006 02 01, 15:22)
O kur jus perkate si vaistuka, nes nei vienoje vaistineje, kur jo ieskojau, nebuvo. Sake, kad neuzsakineja, dar vaistininke perspejo, kad nuo jo labai pakyla apetitas  g.gif
Kur jo rasti?  4u.gif
*

Joks apetitas nepakyla- vaistininkė tikrai pamelavo. Kaip tik liekninuosi, ir jokios įtakos svorio metimui ar apetitui neturi schmoll.gif Mes pirkom jau ne kartą ir buvo visose vaistinėse
Springlet
As irgi perku vaistinese, apetitas nekyla, o jau ~ menesi vartoju citrosepta.
glossi
Idomu kuri jus buteliuka perkat ,kad tiek ilgai naudojat? As tai perku maziausia (ir tai kaina 23,-) tai man jo uztenka kokiai savaitei ir tai tik 1 karta per diena. O siaip gal ir nieko.Jei imunitetas geras ,tai galima greit isgyt.

jadzka
QUOTE(Springlet @ 2006 02 05, 16:32)
As irgi perku vaistinese, apetitas nekyla, o jau ~ menesi vartoju citrosepta.
*

Apetitas nekyla, o troškulys stipriai padidėja... rodos kibirą išgerčiau, o tai organizmo valymuisi laaabai gerai.
Gerai, kad pamačiau šią temą - vėl pasiėmiau citrocepto, o tai įkalinus šaldytuve buvau kuriam laikui...
Stichija
Vat as vakar irgi pradejau - nuo 70 lasu, nes gripas puola, tai taip pamucinsiu 3 dienas. Viduriavimas buvo ir siaip lyg pykina, ir kas keisciausia, pabere veide tas sritis, kuri atspindi zarnyno veikla, reiskias tikrai valosi g.gif
O kaip jus tokiau geriat? 3 x 20 lasu menesi laiko? O geriat po valgio ar pries? Nes jei pries - tai brrrrrrr blush2.gif
Vasara
Citrosepto yra trys "variantai". Tai vidutinis, 20 ml kainuoja 34 lt. Didesnis (turbūt 50 Lt) apie 50 Lt, o mažiausias (gal 10 ml) apie 23 lt smile.gif

Šiaip paskaičiau čia apie pašalinį poveikį.. doh.gif O jau galvojau kas man daros, angliuką tik geriu smile.gif Pasirodo čia viskas taip turi būti smile.gif
naca
aš gėriau, kankinausi skiesdama su vandeniu - neįmanomai kartu. o pabandžiau su apelsinų sultimis - to kartumo tik minimumas bigsmile.gif
ner_ko
Aš Citroseptą, be gėrimo profilaktiškai, dar naudojau po gimdymo, kirpimo žaizdai prižiūrėti, plaudavau porą lašų įlašinus į buteliuką vandens. Man labai greitai gijo, nežinau, nuo to ar ne. Šiaip ar taip, faktas kad nepakenkė. biggrin.gif
mairux
Besilaukiant trečiojo,peršalau,susirgau bronhitu,gydytojas skyrė antibijotikų,bet nelabai padėjo,antro kurso negalėjo skirti dėl nėštumo.Taigi pradėjau vartoti citroseptą,manau,kad tik jis padėjo išgyti.Visą nėštumą laikas nuo laiko gėriau citroseptą.Gaila,kad maitinant negalima vartoti citrosepto,o tai vėl buvau peršalus,tai turėjau gerti vaistus.
geltoniausia
Radau apie citrosept, gal kam idomu pasiskaityti... ax.gif :

"Greipfruto sėklyčių ekstraktas, pasižymintis unikaliomis antimikrobinėmis savybėmis,- patikima profilaktinė priemonė nuo peršalimo, gripo ir apsinuodijimo maistu.Jis stabdo grybelių bei parazitų dauginimąsi virškinimo trakte. Valydamas kūną nuo patogenų bei padėdamas įsisavinti vitaminą C greipfruto ekstraktas stimuliuoja natūralų organizmo imunitetą. Gripo epidemijos metu ar tose vietovėse, kur yra reali dizenterijos ir viduriavimo grėsmė, būtina 2 kartus per dieną išgerti 5-10 ekstrakto lašų stiklinėje vandens arba sulčių.Norintiems laiku apvalyti organizmą nuo kenksmingų mikrobų, pagerinti bendrą savijautą ir sustiprinti imunitetą siūlomas toks 30 dienų kursas: pirmąsias 2 savaites vartojama 10-15 ekstrakto lašų stiklinėje vandens kartą per dieną, trečią savaitę- 15-20 lašų , o ketvirtąją-20-30 lašų per dieną.Greipfruto sėklytėse esantys bioflavanoidai ištirpdo cholesterino nuosėdas, stiprina kraujagyslių sieneles ir neleidžia susidaryti rombams. Todėl reguliarus ekstrakto naudojimas stabdo vadinamųjų civilizacijos ligų vystymąsi: aukštą kraujospūdį, aterosklerozę, miokardo infarktą. Ekstraktas net ir ilgai naudojant nesukelia pripratimo ir priklausomybės, nenaikina vidaus mikrofloros."
O dabar begu jo pirkti, nes niekaip negaliu pasveikti... verysad.gif
niekada
Merginos, o jūsiškio Citrosepto kokia šalis gamintoja? Aš nusipirkau 50 ml buteliuką, geriu po 30 lašų ir jokio kartumo nejaučiu. Išsikalbėjom su kolege, apsižiūrėjom, nagi mano gamintojas Cintamani Lenkija, o jos švediškas ir kartus kaip velnias. Tai gal tas klenkiškas birzgalas ir jokio poveikio nedaro?
Orija
QUOTE(niekada @ 2007 01 26, 11:46)
Merginos, o jūsiškio Citrosepto kokia šalis gamintoja? Aš nusipirkau 50 ml buteliuką, geriu po 30 lašų ir jokio kartumo nejaučiu. Išsikalbėjom su kolege, apsižiūrėjom, nagi mano gamintojas Cintamani Lenkija, o jos švediškas ir kartus kaip velnias. Tai gal tas klenkiškas birzgalas ir jokio poveikio nedaro?
*

Geriau ir Švedijos, ir Lenkijos gamybos.. Pagal mane tai kaip diena ir naktis. Stengiuosi gydytis be chemijos, su homeopatinėm priem., žolelėm ir pan. Tai citrosept buvo tikras išsigelbėjimas: natūralus produktas, veiksmingai veikiantis thumbup.gif Pasveikimui užtekdavo 1-3 dienas (taip sergu apie savaite mažiausiai). Kartumas man netrukdė, su apelsinu sultimis viskas ciki. Bet dabar Lenkijos gamybos visai nekartus, bet svarbiausia ir neveiksmingas doh.gif Kai paklausiau vaistininkės kodėl dabar iš Lenkijos, pasakė, kad ten pigiau gamint..atsiprašau, bet kaina nesumažėjo, o Citosept'a lenkai sugadino g.gif Bandau ieškoti pakaitalo, kol kas nieko nerandu. Gal kas galėtų ką pasiūlyti? ax.gif
Ahimsa
As citrosepta visa ziema profilaktiskai geriau ir dabar tebegeriu thumbup.gif Pirma karta gyvenime man taip buvo, kad net sloga nei akimirkai neprisikabino. ax.gif Neabejoju, kad del citrosepto biggrin.gif Nors as tai lenkiska geriau... g.gif
organzza
pernai kankinausi su karciu citroseptu,bet nesirgau rimtai.dabar atradau nauja Septo grape-kapsules. thumbup.gif Bet mazai dar kas jus turi .Kaune pervaziavau daugybe vaistiniu,bet radau tik Silainiu poliklinikos vaistinej.
Karklas
Aš gėriau lenkišką,buvo kartus.Bet nieko nepadėjo,tik alergija paūmėjo verysad.gif .
peppi
Galiu tik pagirti smile.gif
savaitgali teko pavartoti, itariu, kad turejau lengvos formos angina, sakau lengvos nes nebuvo temperaturos bet bendra savijauta kele nerima..vaistineje man pasiule sita vaista..esu skeptike ir iki siol homeopatija netikejau smile.gif
viena diena pavartojus Citrosept pajauciau poveiki, kita ryta prabudau uztraiskanojusiom akim-vadinasi brudai eme valytis per visur..neitiketina kaip greitai ir kaip stipriai jie veikia bigsmile.gif
tiesa suvartojau tik puse rekomenduojamos dozes - vadinasi viena maziausia buteliuka bet to pakako, kad per dvi dienas pasijausciau sveikstancia smile.gif
be to emiau tiketi homeopatija biggrin.gif nors ir brangi ji ax.gif
Faustyte
Norejau pasitikslinti ar sio preparato maitinancioms mamoms galima vartoti? g.gif
Ikulia
QUOTE(Faustyte @ 2007 04 15, 21:23)
Norejau pasitikslinti ar sio preparato maitinancioms mamoms galima vartoti? g.gif
*

mane irgi domino sis klausimas, nes nestuke.gif galima.
tai man pasake ir vaistineje ir pediatre, kad zindyvems jo vartot nerekomenduotina.
Faustyte
o gal ka nors panasaus i si preparata zinote, kad ir maitinancios galetu vartoti
So Lucky
O jei yra padidejes rugstingumas ir zemas spaudimas, kazin ar galima ji vartoti? Kiek zinau greipfruktu nerekomenduoja vartoti toms, kuriu issiplete kapiliarai ir venos.
Rasa:)
QUOTE(geltoniausia @ 2006 12 28, 17:14)
Norintiems laiku apvalyti organizmą nuo kenksmingų mikrobų, pagerinti bendrą savijautą ir sustiprinti imunitetą siūlomas toks 30 dienų kursas: pirmąsias 2 savaites vartojama 10-15 ekstrakto lašų stiklinėje vandens kartą per dieną, trečią savaitę- 15-20 lašų , o ketvirtąją-20-30 lašų per dieną.

Tai jau visai nebesuprantu— kiek kartų per dieną reikia vartoti CITROSEPT?
Vartotojo instrukcijoje (beje, citrosept lenkų gamybos ir visai nekartus) rašo, kad kursas 30 dienų, tačiau konkrečiau aprašo tik 2 savaites (gal ten eilutės kelios praleistos?) g.gif Taip pat rašo, kad vartoti 3 kartus per dieną. Ar tie 10-15 lašų- tai dienos dozė, ar po tiek 3 kartus dienoj? blink.gif Kiek kur skaičiau— visur skirtingai g.gif
Mano tikslas— atsikratyti karts nuo karto pasikartojančiu pėdų grybeliu ax.gif
Kaip vartoti: kad nesutrrr... blush2.gif ,
kad padėtų (nors ir nekartus),
kaip 12 m. vaikui?
Ačiū
Daivaa
Na tikrai geras dalykas, bet jau skonis......aš net vienų apelsinų sulčių nebegaliu gerti...net nupurto smile.gif
Rylinga
Gal kas gali pasakyti, kokio amžiaus vaikui jau galima gerti tą citroseptą?
Britanny
Po švedų gamybos citrosepto, vartojau lenkišką, tai skirtumas - akivaizdus. Lenkiškas žymiai silpnesnis cool.gif . Buvau citrosepto užsipirkusi Švedijoj, bet jau baiginėjasi, o lenkiško jau pirkti nesinori schmoll.gif .
anytė
QUOTE(Rylinga @ 2007 06 19, 21:48)
Gal kas gali pasakyti, kokio amžiaus vaikui jau  galima gerti tą citroseptą?
*

Vat man irgi įdomu nuo kokio amžiaus galima duoti. g.gif
jadzka
QUOTE(organzza @ 2007 03 06, 17:24)
pernai kankinausi su karciu citroseptu,bet nesirgau rimtai.dabar atradau nauja Septo grape-kapsules. thumbup.gif Bet mazai dar kas jus turi .Kaune pervaziavau daugybe vaistiniu,bet radau tik Silainiu poliklinikos vaistinej.
*

Norėčiau plačiau ax.gif

[quote=Bolero,2007 06 20, 18:37]
Po švedų gamybos citrosepto, vartojau lenkišką, tai skirtumas - akivaizdus. Lenkiškas žymiai silpnesnis cool.gif . Buvau citrosepto užsipirkusi Švedijoj, bet jau baiginėjasi, o lenkiško jau pirkti nesinori schmoll.gif .
*

Lenkiškas tai tikrai šh... Nieko gero iš jo. BEnt jau man JOKIO poveikio gėriau ar ne. Va Švediškas tai jautėsi, kad veikia. Beje, Eurovaistinėje mačiau kažkokios kitos firmos gamintą greiprutų sėklyčių ekstraktą. Tik va kainos ir gamintojo nesužiūrėjau doh.gif:

HELP, kur pirkti Švedišką Citroceptą????
jadzka
Nieks nieko nerašo, tai aš parašysiu dar kartą smile.gif

Šiandien dar nusipirkau CITROPOL lašiukus. Na tikiuosi, kad kažkas panašaus į citroceptą g.gif: Nes vaistinėje visas Citroceptas Lenkų gamybos, tai biški sunervino. Žiūrėsiu kaip šitas viekia g.gif:
Čia daugiau apie jį:
http://www.sportnutrition.lt/lt/catalog.ph...1233&id2=16

CITROPOL (maisto papildas)

Greipfrutų sėklų ekstraktas - tai bioflavonoidų koncentratas, natūrali alternatyva antibiotikams. Net maža koncentracija šių bioflavonoidų gali sunaikinti daugiau, kaip 300 bakterijų, grybelių ir virusų rūšių, nepakenkdami žmogaus organizmui. Kasdien gerdami greipfrutų sėklų ekstraktą drėgnu ir šaltu rudens laikotarpiu galėsite apsisaugoti nuo peršalimo ligų, sustiprinsite savo organizmą. Ekstraktas taip pat padeda apsisaugoti nuo įvairių grybelinių ligų ir virusinių infekcijų.

Sudėtis: glicerininis greipfruto sėklų ekstraktas.

Vartojimas: Įlašinti 7 lašus į stiklinę vandens ir gerti prieš pusryčius, pietus ir vakarienę. Suplakti buteliuką prieš vartojant.Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Įpakavimas: 30 ml.

Gamintojas: Plantapol
Kaina: 20 lt / 5.79 €
Įpakavimas: 30 ml
Lojalumo nuolaida: Registruotiems ir prisijungusiems vartotojams

Tame puslapyje kaina 20 lt. O Eurovaistinėje mokėjau virš 30 Lt bash.gif:

Smauglius
Gal biškį alyvos ugnin šliūkštelėsiu, tai jau smarkiai nesiputokit blush2.gif blush2.gif
Aš irgi prieš porą metų buvau labai "įtikėjusi" tuo Citroseptu, profilaktiškai gėriau ir berną savo kankinau... O po to nutariau savo daktarkai pasigirti kaip protingai mes čia žiemos/gripo sezonui ruošiamės. Tai jinai sudirbo tą Citroseptą juodai (o daktarka tai nekokia Morta šimtametė, Vokietijoj mokslus baigus ir ten praktikavus ne vienerius metus). Sudirbo ta prasme, kad pasakė, jog objektyviai jokie moksliniai tyrimai nėra patvirtinę greipfrutų sėklų ekstrakto "panacėjinio" antibiotinio poveikio, o juo labiau - poveikio imunitetui.
Po to pasikalbėjau dar su vienu terapeurtu, ir tas išsišaipė, pavadino farmacinės komercijos auka lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai aš aišku nenoriu čia pulti aiškinti, kad tas reikalas yra prastas, tik vat savo patirtį pasakoju....
kunigunda78
QUOTE(Smauglius @ 2007 10 12, 08:55)
Tai aš aišku nenoriu čia pulti aiškinti, kad tas reikalas yra prastas, tik vat savo patirtį pasakoju....
*

tai tipo tau jis absoliuciai nieko neveike? Ta prasme -ji gerdama vis tiek pastoviai sirgai-gripas ziaurus kankino ir pan.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.