noretume pereiti i šia mokykla vienur esu girdejus kad gera kitur kad bloga tai vat noreciau sužinoti kaip mokykla kokie atsiliepimai apie ja ir siaip viska viska viska
Mano manymu, mokykla tikrai gera.Aisku pasitaiko nekokiu mokytoju ir superiniu, cia kaip ir visose mokyklose
O siaip ten mokosi tavo vaikai ne esam is zveryno ir mus ten priimtu bet kazkaip abejojam sako kad labai prasta o kiti sako kad viskas gerai ten tai noreciau kazka daugiau aisku suzinot
Klauskit kas domina
Jai is tikruju domina viskas taisykles mokytojai mokiniai svarbesni ivykiai jai gali papasakok palaciau apie viska nes kadangi planuoju ten leisti savo atzala butu idomu ar apsimoka ir isvis kas per kose ten yra?
Cia manau rasit daug atsakymu i klausimus
www.zveryno.vilnius.lm.lt Ka nors galiu papasakot is savo patirties
tai vat ir noreciau kad papasakotum kanors is savo patirties nes ten jau skaiciaus zinqau kad mokyklos puslapi niekadanerasi tiesos
domina tvarka mokykloj mokytojai pasiekimai ir siaip papasakokit kazka apie mokyklos gyvenima
o norint patekti, ar reikia testą laikyti?
Na man atrodo kad nereik (bent asmeniskai as kai perejau i 5kl. jokio egzamino nelaikiau)
Sveikos mamytes.vakar buvau tevu susirinkime mokykloje(karoloniskese).Tai ka isgirdau , negalejau net ramiai miegoti.Mano sunus sestokas,del jo elgesio problemu neturime.Taciau klases draugai ir drauges-tai kazkas baisaus.Na man buvo sokas,suzinojus kad klases merginos su keliais vaikinais laksto per pertraukas parukyti,netgi vartoja alkoholi.Keletas mamyciu netgi kreipesi i socialinius darbuotojus.Tevai nesusitvarko su savo vaikais.Mokytoju teigimu-klase labai siaubinga.Kai kurie mokytojai nenori vesti pamoku,nes klases mergaites to daryti tiesiog neleidzia.Labai noriu apsaugoti savo vaika.Galvoju pervesti i kita mokykla.Girdejau geru atsiliepimu apie Zveryno gimnazija.Atsiliepkit,mamytes,kuriu vaikai dabar sestokai ir mokosi sioje gimnazijoje.I kuria klase galeciau bandyti pervesti sunu.Jis vaikas drausmingas,jautrus,greit randa draugus.Ir,aciu dievui,jis moka juos pasirinkti.
Nepavydetina situacija
Deja, bet jeigu negyvenat Zveryne, jusu ten nepriims... O apie sia mokykla tema jau yra
Norėčiau paklausti, kurioje mokykloje jūsų vaikas mokosi, jei ne paslaptis?
I Žvėrynke gali priimti ir iš kitų rajonų...nėr tokio kategoriško nusiteikimo....tik vaikas turi gerai mokytis...
Siap va pervedziau saviske i zveryno gimnazija ir esu labai labai nepatenkinta jau nekalbant kas dedasi pacioi mokykloi ir klasej mokytoju neatsakingumas nenusiteikimas dirbti spekuliavimas kitokiu pazysmiu rasymas nei turetu buti vaiku pasirinkimas pagal tai ar tevai duoda kysius ar ne ar vaikas turtingas ar ne pagal vaiku apranga yra sprendziami pazymiai labai mazai geru mokytoju tai zodziu tikrai nerekomenduoju sitos mokyklos pati dabar ieskau savo vaikams kitos galvoju gal i smc pervest bet dar nzn jai nori suzinot daugiau rasyk i az
QUOTE(Ruta1992 @ 2007 10 25, 17:25) I Žvėrynke gali priimti ir iš kitų rajonų...nėr tokio kategoriško nusiteikimo....tik vaikas turi gerai mokytis... Nebent tas rajonas priklauso ZG O dabar, kai baisiai sugrieztintos taisykles, jeigu esi is rajono kuris nepriklauso ZG, ir jeigu padarai kelis rimtesnius nusizengimus, gali laisvai mest is mokyklos, nes kaip tikriausiai pastebejai(kaip supratau, mokaisi ten), mokykla yra labai pergrusta Vyyte, gal galima placiau apie tuos "bloguosius" mokytojus, kas jie tokie, kuo neitiko? QUOTE(-=migle=- @ 2007 10 25, 16:22) Norėčiau paklausti, kurioje mokykloje jūsų vaikas mokosi, jei ne paslaptis? Gyvenam karoloniskese.O mokykla-SPINDULIO Papildyta: [quote=rafi,2007 10 25, 19:10] Gyvenam karoloniskese.O mokykla-SPINDULIO [ Na va,padariau klaida.Gyvenam Karoliniskese.Siaip manau,kad visose mokyklose yra visokiu mokytoju.Vieniems darbas patinka,kitiems tikriausiai jau atsibodes.Jei pavyktu vaika pervesti i gimnazija-manau tikrai ten jis pasirodytu labai atsilikes mokslo ziniose,nes dabartineje mokykloje mokytojai nera stiprus(ne visi) QUOTE(Vyyte @ 2007 10 25, 19:45) Siap va pervedziau saviske i zveryno gimnazija ir esu labai labai nepatenkinta jau nekalbant kas dedasi pacioi mokykloi ir klasej mokytoju neatsakingumas nenusiteikimas dirbti spekuliavimas kitokiu pazysmiu rasymas nei turetu buti vaiku pasirinkimas pagal tai ar tevai duoda kysius ar ne ar vaikas turtingas ar ne pagal vaiku apranga yra sprendziami pazymiai labai mazai geru mokytoju tai zodziu tikrai nerekomenduoju sitos mokyklos pati dabar ieskau savo vaikams kitos galvoju gal i smc pervest bet dar nzn jai nori suzinot daugiau rasyk i az Dėl ŠMC. Viena mano mamos pažįstama veda ten savo vaiką, sakė, nebloga. Ir aš norėjau ten pereit (į 7 kl) išlaukiau tuos metus, turėjo iki gegužės galo paskambint ar yra vietų. Nepaskambino. Likus savaitei iki rugsėjo pirmosios sulaukiau skambučio, kad priima. Bet taip jau išėjo, kad neperėjau, nes būčiau turėjusi daug problemų su prancūzų (ten prancūzų nėra, o šią kalbą pasirinkus. Tad labai sudėtinga sistema yra. Reikia individualiai pas mokytoją mokytis, ir dar kad kiekvieną pažymį patvirtintų švietimo ministerija.) Tad neperėjau. Nežinau, kiek daug praradau, bet žinau kad patekt sunku. O į kurią klasę vaiką pervest norite? Rafi, netoli jūsų (sąlyginai netoli
Sveiki,
o as is gimnazijos tinklapio nelabai supratau nuo kokio amziaus priima. Ar tik nuo 5 klases? As noreciau dukra leisti ten nuo kitu metu ir nerandu informacijos ar priima ir nuo 1 kl? Mes irgi ne Zveryne gyvename, bet vyro darboviete Zveryne, darzeli lanko irgi Zveryne. Dabar priesmokyklineje grupeje. QUOTE(jufike @ 2007 11 08, 01:28) Sveiki, o as is gimnazijos tinklapio nelabai supratau nuo kokio amziaus priima. Ar tik nuo 5 klases? As noreciau dukra leisti ten nuo kitu metu ir nerandu informacijos ar priima ir nuo 1 kl? Mes irgi ne Zveryne gyvename, bet vyro darboviete Zveryne, darzeli lanko irgi Zveryne. Dabar priesmokyklineje grupeje. QUOTE(Akinomra @ 2007 11 08, 22:11) Aciu! O kaip ta "Genio" pradine? Ar geriau butu kitur leisti, o tada i Zveryno gimnazija?
na "genio" pradine istikruju gera mokykla. Mano darugu vaikas ten mokosi tai tik daug geru ispudziu is jos parsinesa
Painformuosiu, kad šiuo metu gimnazijos pastatas labai atnaujintas. Taip pat didelė dalis klasių turi interaktyviąsias lentas su kompiuteriais. T.y. jos yra kompiuterizuotos. Mokytojų, kaip ir visur, yra ir nekokių, bet yra ir tikrų savo srities profesionalų :]
Pati ten mokausi ir džiaugiuosi, nes tikrai mokymo lygiu nesiskundžiu.
Savo dukra leidziu i sia mokykla nuo 5 kl.
Pati mok labai pasitvarkiusi,mokytoju yra visokiu,aplinka,tvarka patenkinta.Minusai - valgykla mazgiams sunkiai prieinama...ten vyresneliai valdo Dar minusas - 6 kl popietine,kas yra absurdas Dar pacioje klaseje daug problemu del darusmes... Manau jei dar karta rinkciausi,tai privacia mokykla...maziau mok,daugiau kontroles ir drausmes...o cia apie 30 mokyniu kl
As ne Žvėrynietė ir klaseje 30 proc vaiku ne Žvėryniečiai,taip kad ....
Na pati cia dabar mokaus tai pasakysiu
Nežinau ar dar kažkam aktualu, bet užvakar suskambo man PASKUTINIS SKAMBUTIS žvėryno gimnazijoj. taip kad pabaigiau jau tą mokyklą, tai daug galiu pasakyt.
Pati esu ne žvėrynietė, priėmė lengvai, be jokių kyšių, rajonas taip pat neturėjo įtakos. Iš mano klasės ir srauto (kadangi mokėmės taip vadinamomis mobiliomis grupėmis, o ne klasėmis) buvo vos pora vaikų vietiniai. Didžioji dalis iš kitur. Taip kad nerėkit kad priema tik žvėryniečius. Mokytojai - taip. yra ir gerų, yra ir nelabai. Priklauso nuo to, pas ką pakliūni. Iš esmės, visur suteikiamos salygos mokytis, reik tik pačiam norėt. Jeigu vaikas pats nesimoko, nereikia dėl to kaltinti mokytojų kad jų nemoko. Pati kadangi esu mokiusis ir kitokioj mokykloj (šv. Kristoforo), tai Žvėrynas milijoną kartų geresnis. Visiška laisvė, supratingumas ir t.t. Kaip kažkas minėjo, visur yra interaktyvios lentos, internetinis dienynas ir t.t. Kiekvieną mokyklos kampą stebi kameros, taip kad galite jaustis saugūs. Savo vaiką leisiu tik į Žvėryną
o gal kas gali ka paskyti apie rusu k. mokytoja Vida Gurkliene? ji bus klase aukletoja
Norėjau paklausti, ar šioje gimnazijoje yra uniformos?
kaip smagu girdeti
QUOTE(Ruta1992 @ 2008 07 08, 17:39) Suuuper mokytoja.Chemikė ji.Draugiška ir miela,bet kartu pakankamai griežta.Šiaip puikiai išmoko...draug geriau negu "gerbiamoji" Nomeda Atstopaitė. Na jo. Pritariu. Vickackiene super mokytoja
Apie Nomedą -- arba gerai, arba nieko! Pas ją besimokydamas aštuntoj klasėj laimėjau Vilniaus m. chemijos olimpiadoj.
Nomeda man nelabai patinka na nezinau pas ja nesimokiau bet jau i ja paziurejus siurpuliukai per kuna.
o mane i sia mokykla beveik laisvai prieme pati mokiaus genio pradinej turejau pereit su savo sena klase nes beveik visi i zverinke ir nuejo isskyrus 3 panas. is pirmo nenorejo siule eit i ryto vidurine nes gywenu karoliniskese bet man ji net toliau nuo gimnazijos iki zwerinkes vos viena stotele galima ir pesciomis. mama net kisi duot norejo mano klasiokes kai kurios gyvena net virsuliskese,viena iswis zirmunuose. beje papasakosiu apie wiena naujokele ji mokes migloj o pati gyweno riesj ar kur ten tj ja is pirmo su sena klase neprieme nes buvo perpildyta o pas mus 3 naujokai neatejo mokslo metu pradzioj tj ja ir prieme po to jei norit leist i sia pries tai galit leisti i genio pradine siulau eit i blindzius pati ja pabaigiau.tiesa siulau eit pas mokytoja pakalniene jei eisit po 3 metu jei ji dar dirbs puiki mokytoja is paciu pradziu ja pamilau kita klase jos mums net pawydejo QUOTE(gabria @ 2008 05 18, 12:02) Kameros tikrai jokio saugumo nesuteikia
O kaip ten Kavaliauskas dar dirba?
Ir kaip vaikam su juo sekasi?
QUOTE(Vyyte @ 2007 10 25, 19:45) Siap va pervedziau saviske i zveryno gimnazija ir esu labai labai nepatenkinta jau nekalbant kas dedasi pacioi mokykloi ir klasej mokytoju neatsakingumas nenusiteikimas dirbti spekuliavimas kitokiu pazysmiu rasymas nei turetu buti vaiku pasirinkimas pagal tai ar tevai duoda kysius ar ne ar vaikas turtingas ar ne pagal vaiku apranga yra sprendziami pazymiai labai mazai geru mokytoju tai zodziu tikrai nerekomenduoju sitos mokyklos pati dabar ieskau savo vaikams kitos galvoju gal i smc pervest bet dar nzn jai nori suzinot daugiau rasyk i az As pati pries kelis metus baigiau sia mokykla. galiu pasakyti, kad ateityje savo vaika noreciau leisti butent i Zveryno gimnazija. Kaip mokykla ji tikrai yra stipri. Zinoma yra visokiu mokytoju. Yra kai kuriu ir senu, kurios dar deste mano buvusiu klasioku tevams. tu mokytoju metodai yra truputi pasene, bet dauguma mokytoju desto normaliai. Kad mokytojai raso pazymius vaikams pagal ju apranga pirka karta girdziu nes realiai kai mokiausi tokio dalyko neteko matyti. net sunku patiketi. Nelygybe tarp vaiku buvo visada ir bus. ir tai priklauso nuo paciu vaiku auklejimo. jeigu tevai turintys daug pinigu nemoko vaiko vertiti pinigus, parodo kad pinigai yra "visa galiai" tai tuomet ir vaikas jauciasi visagaliu nes jo tevas turi daug pinigu ir jeigu kas viska sutvarkys. tokiu ir musu laikais buvo ir bus visada. nezinau kodel dar mano laikais mokykla buvo laikoma prestizine, nors kodel as nuoshirdziai nesuprantu iki siol. Taip pat del mokiniu skaiciaus ji yra truputi perkrauta del to yra daromos antros pamainos. Bet mokymo kokybe sioje mokykloje as pati asmeniskai buvau patenkinta ir netgi labai.
Ar tiesa, kad būtent šioje mokykloje mokėsi prieš kelias dienas žuvęs 15metis?
Jei taip, tuomet labai kviečiu pasirašyti peticiją dėl to, kad būtų įrengti šaligatviai toje kelio atkarpoje, kurioje įvyko šis nelaimingas atsitikimas. Kad ateigyje nebepasikartotų tokios baisios ir beprasmės nelaimės. Juk kiti vaikai taip pat grįžta iš mokyklos šiuo keliu. Peciją rasite www.gineitiskes.lt Ačiū visiems pasirašantiems ir tikiuosi, kad tokios nelaimės nebepasikartos... bet tam turime išreikšti savo valią. QUOTE(Vaizele @ 2009 01 13, 12:21) Ar tiesa, kad būtent šioje mokykloje mokėsi prieš kelias dienas žuvęs 15metis? Jei taip, tuomet labai kviečiu pasirašyti peticiją dėl to, kad būtų įrengti šaligatviai toje kelio atkarpoje, kurioje įvyko šis nelaimingas atsitikimas. Kad ateigyje nebepasikartotų tokios baisios ir beprasmės nelaimės. Juk kiti vaikai taip pat grįžta iš mokyklos šiuo keliu. Peciją rasite www.gineitiskes.lt Ačiū visiems pasirašantiems ir tikiuosi, kad tokios nelaimės nebepasikartos... bet tam turime išreikšti savo valią. Deja bet tai tiesa. Kažkokia nelaimių krūva mokyklą užgriuvo |