O patinka, tai tuomet, kai labai duodasi ar kai ramus? Mano maziukas itin akyvus pasidaro, kai vaziuoju automobiliu
QUOTE(L'aurora @ 2010 02 15, 23:36) siaip manau, kad daugiausiai patinka, kai mamyte buna laiminga, nes maziukai jaucia jos nuotaikas Pirmo Siandien musu tetis grojo afrikietisku bugnu, tai mazylis kad pradejo spurdeti - taip ir nesupratau, ar patiko jam tecio muzika, ar taip jis priestaravo grojimui Tetis nusprende, kad patiko, ir musu mazylis soka i ritma
laukiu, kada mano pilvukas labiau prades reikstis, tada bus aisku, kas jam patinka, o kas ne
Maniškiui patinka saldumynai - kai tik jų pavalgau, iškart pradeda "duotis"
Nepatinka, kai sėdėdama palinkstu į priekį, t.y. užspaudžiu jį
sveikos
QUOTE(Gutka @ 2010 09 15, 08:36) <...> pilvas kilnojasi, gal del to kad tv ziurim ir ji viska girdi tai pagal garsus juda. nes kiek skaiciau tai vaikai girdi muzika ir gali "sokti" pagal girdimus garsus Gali būti QUOTE(justeva @ 2010 08 26, 15:59) O man irgi nelabai aišku, kaip tą patikimą/nepatikimą suprast. Juk gimę kūdikėliai, kai būna patenkinti, irgi daug juda, makaluojasi, nebūtinai ramiai tik guli. Tai ir maniškis spurduliukas pilve kai bumsi, aš pagalvoju, kad gal jam visai gerai tada? O kai nepatinka, tada "slepiasi" ir būna tylus? Tikrai pastebėjau, kad skaniai pavalgius aktyviau juda. Ir man taip malonu tą jausti...
Kai buvau nescia, man labai patiko viena lyriska daina, o pilvinukas atrodo net sokdavo, o pabaigoj nurimdavo. Kai gime, buvo toks periodas kad neimanoma vaiko vakarais nuramint, tai paleidziu budavo daina, vaikas isiklauso , nurimsta, uzsnusta
Sveikos
labai smagi temelė, su šypsena veide skaičiau mano mažiukas dar žirniukas ir nejuda, tačiau man kartais atrodo, kad jaučiu jo širdelės plakimą, ypač, kai kelnės paspaudžia pilvuką
Sveikos. Mums jau 36 savaite. Smaginames naktimis
Maniskis labai reaguoja i tevelio ranka. Pirma karta judesiukus pajutau 19 savaite, labai nesmarkius, bet kai tevelis ranka ant pilvuko uzdejo, tai ohoho kaip maziulis eme spardytis!
Maniškiui nepatinka, kai šaukšteliu į kokį indelį padaužau. Iškart į šonkauli gaunu.
skaiciau gydytojo staripsni, kad mamai ramiai einant ar vaziuojant masina, bet ne paciai vairuojant, vaikutis uzliuliuojamas, kaip lopsy
Mano pilvukui labai nepatinka metala klausytis, kai vyresnis brolis ijungia savo muzona, tai man toookia diskoteka prasideda, kai isjungia ar ramesnia kokia paleidzia, tai ir pilvukas nurimsta, tai jau zinom, kad ne metaliuga gims
Dar pastebejau irgi kaip cia rase jau, kad vonioj patinka vandenukas ir tetuko ranka kai paglosto, tai jau ramu ramu pasidaro, nors pries tai butu kokia audra pilvelyje bepakeles, zinom jau kad tetukas nuramins iskart QUOTE(hayabusa @ 2011 01 20, 11:03) skaiciau gydytojo staripsni, kad mamai ramiai einant ar vaziuojant masina, bet ne paciai vairuojant, vaikutis uzliuliuojamas, kaip lopsy Kiek iš draugių esu girdėjus, tai visada mažiuliukai užsupami, kai mamytė vaikšto. Tai parpia jie ten sau saldžiai pilvuky. O kai mamytė prigula pailsėt, tada jau mažasis pabunda ir pradeda duotis
Mano varliukui patinka, kai atsigulu i vonia, tada ir jis pluduriuoja su manim, svelniai baksnoja.
QUOTE(Rucelie @ 2005 02 24, 14:03) as jei mane rytais spardo prisiglaudziu pilvu prie tetuko nugaros, tada abu kenciam geras masazas tetukui Papildyta: skaiciau, kad leliukams pilve skiriasi supratimas, o gal net nera, kada naktis, kada diena. tai daznai ir buna, kai mamyte eina miegoti, jis sau linksmai gyvena. Berods, ir ka tik gimusiems tas pats. nejaucia jie skirtumo tarp dienos ir nakties. |