mano sunytis daugiausiai duodasi kai mama ramiai guli ar sedi, tada jis pradeda mane kibinti, o kai judu tai jis tada ramus, aiku gal maziau ir jauciu judesiukus kai pati judu, bet kai guliu tai jis tada nerimsta, net vyras klause kaip as galiu miegoti, nes jis kai mane apsikabina tai ir jam kliuna spyriuku
as irgi maziuka jauciu labiausiai kai bunu ramioj padeti, o va labiausiai jis mane stuksena jei miegodamaciut labiau ant pilvuko atsiremiu, tada jis sustuksena kad atsigulciau normaliai ant sono
QUOTE(Nerytė @ 2006 10 30, 18:17) mano sunytis daugiausiai duodasi kai mama ramiai guli ar sedi, tada jis pradeda mane kibinti, o kai judu tai jis tada ramus, aiku gal maziau ir jauciu judesiukus kai pati judu, bet kai guliu tai jis tada nerimsta, net vyras klause kaip as galiu miegoti, nes jis kai mane apsikabina tai ir jam kliuna spyriuku  Mano irgi toks buvo Bet ir kai gimė panašiai elgiasi, ramiai pabūti gali vienas kokias 2 minutes..o toliau jau "reikia veiksmo"
Vismantė
2007 06 22, 11:59
laukiu nesulaukiu kada ir as pajusiu savo maziuko spyrius  dabar jis dar toks maziukas
Patinka rami muzika, skanus maistelis ir žiauriai nekenčia triukšmo (visai, kaip mama).
Maniškis i siurblį ar mašiną nereaguoja,atrodo,kad jam tai patinka  ypač važiuoti mašina,labai retai jaučiu judesius ir tie silpnučiai būna Vakare,kai sugulam miegoti,jam-tarsi diena prasideda,triukšmauja.Tik tėvelis nuraminti moka Mėgsta paklausyti muzikos kartu su manimi,tikiuosi,kad tas pomėgis išliks visam laikui ir galėsiu,su mūsų abiejų mėgstamiausia muzika jį lengviau užmigdyti
Šypsenėlė24
2007 07 14, 20:57
Maniškis tai labai reaguoja kai važiuoju su mašina, tik nesuprantu jam tai patinka ar ne
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 07 14, 20:57) Maniškis tai labai reaguoja kai važiuoju su mašina, tik nesuprantu jam tai patinka ar ne  Ir man lygiai tas pats
neriukas
2007 11 09, 09:10
mano pilvinukas labai reaguoja kai keptos duonos su česnaku užkramtau  tada jau pilvelis į visas puses banguoja ir nesuprasi, patinka ar ne o važiuojant mašinoj šonkaulius laužo - taip įsispiria su kojytėm kad tikrai atrodo jog perlauš
Silence
2007 11 20, 08:51
sveikos, vat as dabar supratau, kad manajam suneliui labai patinka muzika, as jam uzleidziu per pilvuka tiesiai su ausinem vaikiska muzikyte, tai pasimuisto, parodo kuri daina jam patinka  leidziu Telebimbam, tai pastebejau, kad daina Pupa jam prie dusios
Katusik
2007 11 20, 15:27
maniškiui nepatinka, kai ilgiau sėdžiu prie kompo. tada pradeda muistytis ir spardytis. dar jam nepatinka, kai mama yra alkana. tokiomis akimirkomis duodasi per visą pilvą. o patinka jam, kai glostau pilvą ir kalbinu jį. ypač - per ilgus pasivaikščiojimus. man jau liežuvis pradeda kristi ir ranką skauda nuo to glostymo, o jam vis negana  tik nutylu minutėlej ar ranką nuo pilvo atitraukiu - tuoj pat bum bum iš visų jėgų
noraxxx
2007 12 23, 13:54
maniskiam patinka kai ramiai guliu ir su juo kalbuosi, tada baisiai aktyvus pasidaro, bendrauti nori
TheSweetest
2008 02 14, 22:05
o maniske dabar labai irgi protestuoja, kad prie kompo sedziu, bet kadangi tevelis uzemes telika, kase ziuri, tai man nera ka veikti ir sedziu prie kompo. Nors kai gavau dovanu nesiojama, tai biskiuka kitaip, matyt is tikro jai nepatinka kai sedziu palinkusi i prieki. O kai pasilenskiu ka nors praskalbt ar siaip ka padaryti tai patikekit, tada savo gaunu - kur tik papuola spiria  Ir su masina vaziuoti irgi nemegeja, nes baisiai i sonkaulius isispiria ir as visa isitempus ir atsilosus turiu vaziuoti  Bet kai paprasau lyg ir padaro taip, kad lengviau butu, pasisuka kaip prasau, tai gal sakau sukalbama bus Beje, tevelis labai greit irgi ja nuramina Ziuresim kaip bus kai gims
apapujoputa
2008 04 23, 16:35
mano pilviukui tai nepatinka labi jei susinervuoju ir rekt pradedu  seip jis pilveli malas malas bumsi bumsi,bet uztenka mamytei parekt piktai pabut ir viskas kazkur atrodo paislepia ir buna tylus  net nejauku buna
Rittule
2008 05 08, 18:35
jauciu, kad mano leliukui nelabai patinka, kai vaziuojame automobiliu ir mano darbe jam nelabai o patinka tas 69 danguje gabalas "..skrisim, rankas iskelsim, mes nerealios... o visa kita tik detales"
Saulutea
2008 05 13, 22:20
Mano maziukas dar tik antra savaitele spardosi, bet jau jauciu kas jam patinka ir kas ne Pvz. mano lopsines jis klausosi nurimes  (o dainuoju jam ta sena gera valinskienes igarsinta "baju bai" lopsine) dar mums patinka plaukioti vonioje. Tiesiog pasaka. Nurimstu tiek as tiek ir jis. O nepatinka troleibusai  yapc kai jie isigreiteja. Dar neramiai reaguoja i bumsus ir trankia muzika  O masinoj jis jokiu neigiamu emociju neturi
Tina0704
2008 05 14, 09:28
Aš dar nevisai suprantu kas patinka o kas ne, kai muzika pradeda groti tai iškarto pradeda judeti, jaučiu kad patinka, nes toks jausmas kad mano vaikelis šoka
Musu dukrytei, tai labai patinka masina vaziuoti, nes jau taip meiliai bumsi man i sonus, o kai sustojam, ar tai jau reik lipti is masinos, tai kai pradeda su skrandziu kunfu zaist, tai net rugstys sukyla
snekute
2008 06 27, 15:29
manau labiausiai patinka teigiamos mamos emocijos
o kodel leliu judruma interpretuojame kaip kazko nepatikima???????  as kaip tik manau atvirksciai  vat gryzt atevelis is darbo, padeda delna ant pilvelio ir Kleckas tarsi noredamas prisiglausti , susigruda visas po tuo delnu  arba kai tevelis pakalbina, pastuksena jam atgal(manom, kad tai morzes abecele, bet nei vienas jos nemokam...  ) bet manau, kad maniskiui labai nepatinka kai as pasilenkus ka nors darau(valau vonia), tada taip isitaiso, kad neapsikenciu ir is karto turiu keisti poza, nes jis privercia mane jaustis laaaaaabai nepatogiai cia manau nuo kiekvienos mamos asmenines interpretacijos priklauso
na manau kaip vaisius pradeda judeti, taip ir sprendziame, patinka jam ar ne mums patinka kai tetukas pilva glosto, kai patogiai kresle prie kompiuterio sedziu. ir DAR !!!! na nezianu kaip jums bet as dievinu SMALOS kvapa, ukisko muilo kvapa  , ukiniu prekiu parduotuve  , gelezinkelio kvapas kaip jums tai ? na aisku leliui napatinka, kai susirieciu kokius batus mautis, ar kai automobilyje
Maniskei patinka,kai pavalgau-mazdaug uz keliu minuciu,gavus maisto,smagiai duodas pilve,kaifuoja.Ir dar patinka,kai nustoju lakstyt po namus,parduotuves,ir namie istiesiu kojas-turbut galvoja-pagaliau mama nurimo ir laikas pakaifuoti-parodyti akrobatikos programa mamai ir teciui  Mums jau 37 sav,tai sou programa pilve kartais vercia aikteleti nuo spyriu!
kristule666
2008 11 04, 10:15
QUOTE(Katusik @ 2007 11 20, 17:27) maniškiui nepatinka, kai ilgiau sėdžiu prie kompo. tada pradeda muistytis ir spardytis. dar jam nepatinka, kai mama yra alkana. tokiomis akimirkomis duodasi per visą pilvą. o patinka jam, kai glostau pilvą ir kalbinu jį. ypač - per ilgus pasivaikščiojimus. man jau liežuvis pradeda kristi ir ranką skauda nuo to glostymo, o jam vis negana  tik nutylu minutėlej ar ranką nuo pilvo atitraukiu - tuoj pat bum bum iš visų jėgų  lygiai tas pats, prie kompo neleidzia pasedeti net SM pasiskaitineti...Kala i visus sonus..
Nelabai suprantu  patinka musiskei vaziuoti masina ar ne,bet vos tik pajudam is vietos- pilve kyla uraganas  .
Maniskem labai patikdavo muzika klausytis  Klasikine, kurios as nemegstu  Tai prie pilvo pridedavau ausines, o pati knyga skaitydavau, nurimdavo abi  Ir kai gime pirmoji atskirdavo muzika, jaunelei dar nedejau
lina_25
2008 11 12, 21:04
O kur jus gavote klasikines muzikos?  Parsisiusti nepavyksta
rutele9
2008 11 14, 16:06
mm kaip smagu,kad tuoj tavo leliukas isvys pasauly,na o mums kolkas dar tik pradzia,dar net judesiuku nejauciam
klaudivil
2009 01 06, 23:09
Sunkissed
2009 01 07, 12:23
Manau mano maziui nepatinka kai masina vazineju,nes prisirengiu daug ,kad nesusalt ir dar tas dirzas,susispaudzia viskas,gal jauciasi slegiamas.  Tada ispiria kurnors i pusle Arba nepatinka kai sedziu susirietus,tada muset irgi kazkas ji spaudzia. Kai vakare jau guliu tai pradeda judeti uzdedu tecio ranka,nes noriu parodyti kaip juda,o jis ima ir nustoja judeti,atrodo lyg nustebtu  Taip ir isivaizduoju ,kad lelius jaucia skirtuma tarp mamos ir kito zmogaus rankos. O kas patinka nezinau,nes neaisku kaip jis tai isreiskia,miegu ar judejimu. O bet taciau  tikriausiai jam turetu patikti ,kai mama maudosi,pluduriuoja,kadangi raumenis atsipalaiduoja ir mazesnis kruvis nugarai tenka,tai leliui tikriausiai vietos padaugeja ir nebespaudzia itemti raumenis
Apsimetele
2009 01 08, 11:39
nezinau, as tai labiausiai pastebejau, kad manoji atsibunda kai as pradedu nervintis ar verkti  tada labai muistosi  o siaip tai ji bus kaip ir mamyte - naktinis paukstis: diena miegam, nakti linksminames
Intimacy
2009 01 12, 14:18
QUOTE(KenguRyte21 @ 2009 01 07, 13:23) Manau mano maziui nepatinka kai masina vazineju,nes prisirengiu daug ,kad nesusalt ir dar tas dirzas,susispaudzia viskas,gal jauciasi slegiamas.  Tada ispiria kurnors i pusle Arba nepatinka kai sedziu susirietus,tada muset irgi kazkas ji spaudzia. Kai vakare jau guliu tai pradeda judeti uzdedu tecio ranka,nes noriu parodyti kaip juda,o jis ima ir nustoja judeti,atrodo lyg nustebtu  Taip ir isivaizduoju ,kad lelius jaucia skirtuma tarp mamos ir kito zmogaus rankos. O kas patinka nezinau,nes neaisku kaip jis tai isreiskia,miegu ar judejimu. O bet taciau  tikriausiai jam turetu patikti ,kai mama maudosi,pluduriuoja,kadangi raumenis atsipalaiduoja ir mazesnis kruvis nugarai tenka,tai leliui tikriausiai vietos padaugeja ir nebespaudzia itemti raumenis  Musu pupsikiukas irgi pradeda labai spardytis i visas puses kai yra nors truputi suspaustas, suvarzytas- kai uzsegtas automobilio dirzas, kai sedziu susilenkusi, kai pedkelnes paspaudzia Dar idomu stebeti, kaip lelius reaguoja i teveli- as jau labai seniai jauciu judesiukus, vis uzdedu tevelio ranka ant pilvo, bet butent tada pupsikas nustoja judeti, ir pradeda vel spurdeti, kai jis ranka nuima! Bet kuo labiau tevelis ji kalbina, tuo labiau maziukas pripranta, dabar jau spiria ir teveliui i ausyte  Labai reaguoja i balsus, turbut nori pokalbyje dalyvauti QUOTE(Apsimetele @ 2009 01 08, 12:39) nezinau, as tai labiausiai pastebejau, kad manoji atsibunda kai as pradedu nervintis ar verkti  tada labai muistosi  o siaip tai ji bus kaip ir mamyte - naktinis paukstis: diena miegam, nakti linksminames  Skaiciau nestukiu knygoj, kad vaikelis uzmiega, kai mes ka nors veikiam, o kai esam ramybes busenoj, tada jis "atkunta". Dazniausiai spurda vakarais ir anksti ryte, bet tai nereiskia, kad leiukas bu speledziukas. Todel tikriausiai kudikiai greiciau nurimsta nesiojami ant ranku, supuojami
Mano nepatinka bumcikai ir garsiai paleista muzika. Jis dievina klasikinę, vaikišką, romantinę muzikas ir negarsiai
boruze:)
2009 10 13, 18:27
mazyliuj patinka kai jo mama laiminga, ir jo laukia. is tai tikrai jaucia
Maniskem irgi nepatikdavo garsi muzika  buvau i Eurovizijos atranka nuejus, tai teko greitai iseiti, nes taip pradejo spardyti, kad iskart supratau jog tos dainos jai ne prie sirdies
O aš nežinau kaip atskirt patinka ar nepatinka... Na koncertuose labai bumsėjo, manau, kad nepatiko... O va kai valgau rūgščius vaisius ar saldumynus ir suaktyvėja, bet aš sprendžiu, kad patinka
eglieska
2009 11 12, 12:49
QUOTE(Rucelie @ 2005 02 18, 21:10) aha, musu kliackas irgi labai tetuka myli - uztenka tetukui ranka uzdet, ir is didziausio padauziuko ramiausias pilvelis  ypac tuo naudojuosi nakti  pas mus priesingai-tik paglosto nurimusi pilveli tevelis- kudikelis is karto atsibunda ir ima su teveliu zaisti- vartytis, plaukioti pilvelyje, spardytis Papildyta:QUOTE(Keja @ 2009 10 15, 17:53) Maniskem irgi nepatikdavo garsi muzika  buvau i Eurovizijos atranka nuejus, tai teko greitai iseiti, nes taip pradejo spardyti, kad iskart supratau jog tos dainos jai ne prie sirdies  preita savaitgali buvo uosvio jubiliejus, grojo garsi muzika ir kudikelis visa ilga vakara prasimale pilvuke. galvojau, kad soka
Angel_of_Death
2010 01 06, 22:29
Sveikos, labai faina pasiskaityt tokius dalykelius apie mazyli pilve. manasis labiausiai spurdejo naujuju nakty apie 4h, kai MB kalbejo kalbejo kalbejo gal dvi valandas be paliovos tai manasis pradejo labai spradytis turbut buvo jau atsibodes tetuko balsas ir norejo miego, o mes ji zaidinom ir savo apsnekesiais neleidom uzmigt aj dar ziauriai viena karta sprades kad net issigandau kai vaziavau autiku namo
musu pilvinuke labai megsta vandenuka ir sokiu muzika :ax:dar labai patinka kaip musu katinelis salia atsigula ir murkia  o nepernesa kai svetimi zmones bando prisiliesti prie pilvuko
MONKEY_BUSSINESS
2010 02 13, 20:58
mano berniukas nemegsta kai yra sveciu,net nesujuda,bet kai iseina....uuuuuuuuuuuuuuu;)
L'aurora
2010 02 13, 23:10
nepatinka, kai as einu miegot  pradeda zadint mane
karamele_21
2010 02 14, 19:09
manajam pilviniukui nepatinka vaziuot su auto vos ilipu ir pradeda sonkaulius lauzyt ir taip kol sustojam
L'aurora
2010 02 15, 22:36
siaip manau, kad daugiausiai patinka, kai mamyte buna laiminga, nes maziukai jaucia jos nuotaikas  tad linkiu visoms geru emociju
minguliux
2010 02 17, 19:39
Visu pirma,tai labai faina tema  labai smagu pasiskaityti apie mazuosius pilvinukus Mano leliukui tai labai patinka,kai tevelis padeda galva ant pilvuko ziurint tv,maziukas tuoj pat "persikrausto" i ta puse,kur tevelis prisiglaudes  tik pilvukas tuo momentu labai juokingai atrodo-toj pusej kur vaikiukas prisiglaudes kieta kieta ir kaip koks gumbas issokes  dar mazajam gyventojui labai patinka muzikele,kuria skleidzia zaislas kabinamas prie lovytes (matyt nujaucia,kad cia jam skirta) o nepatinka,kai guliu ant desiniojo sono,tada jau man pradeda sonkaulius skaiciuoti  nesciosios dirzas labai nepatinka ir didelis triuksmas
indriuska
2010 02 22, 18:53
QUOTE(L'aurora @ 2010 02 16, 00:36) siaip manau, kad daugiausiai patinka, kai mamyte buna laiminga, nes maziukai jaucia jos nuotaikas  tad linkiu visoms geru emociju 
elenuxus
2010 04 20, 20:00
QUOTE(L'aurora @ 2010 02 15, 23:36) siaip manau, kad daugiausiai patinka, kai mamyte buna laiminga, nes maziukai jaucia jos nuotaikas  tad linkiu visoms geru emociju  Manau dar patinka rami muzika.Pirma nestuma labai pati noredavau klausytis muzikos, ypac smuiko koncertu, styginiu kvartetu, simfonines muzikos ir t.t.Mazyle liesdavo is vidaus sonus, jausdavau kaip su pirstukais brauko, pedutem ramsto.Labai laukiu kada vel jausiu judesiukus, kada paaugs mano pilvuziukas
Labai smagu pasiskaityti apie jusu pilvinukus Kiek pastebejau, kai uzvalgau ka nors astriai, tai mazylis ojojoj kaip pradeda duotis. Bet man taip ir lieka neaisku, ar jam tai patinka, ar ne Pas mane mazylis diena labiau ramus, o vakare kai jau atsigulu, prasideda "tūsai". Tai tevelis uzdeda ranka ant mano pilvuko, ir praso mazylio "kad varytu draugus namo ir kad uzteks baliavoti" O kiek teko girdeti,kad pilvinukai diena, kai mamytes juda, jie miega, nes tas judejimas jiems kaip siubavimas. O kai vakare mamytes ruosiasi miegoti, siubavimo nebera, tada jie pradeda spardytis.
Gretufke
2010 04 21, 17:07
Sveikos nestukes Pirmo savo nestumo beveik nebeprisimenu  . Viskas atrodo taip seniai buvo  , tik dabar laksto didelis bernas Didelis bernas kieme duodasi, o pilvelyje gyvena dar vienas leliukas Sitas leliukas kazkoks ypatingas. Pradejau judesiukus jausti gal 13 sav. O dabar jauciu pilna jo gyvenima savo pilve Keliasi rytais nuo zadintuvo  , gulasi miegoti pavalges  . Labiausiai mano pilvuko gyventojui patinka, kai as guliu ir glostau savo pilva  . Mes tada labai graziai pasisnekam. Leliukas nervuojasi, kai sedziu prie kompo ir uzspaudziu jo erdve. Kada visaip spiriasi, taiso savo padeti taip, kad man net kartais vidurius pradeda skaudeti
maskanyte
2010 07 29, 08:56
Anksciau judesiukai buvo vos jauciami. Taciau db ogogo kaip vyras kruta,tai kiekviena judesiuka jauciu  Judesiukus skiriu(arba man taip atrodo  ) Mano zirniukuj ir nepatinka kai sedziu prie kompo,oj duoda jis tadam  As tai sprendziu pagal judesiukus taip:jai jam patinka, tai jo judesiukai labai svelnus leti, o jai jau netinka kas tai syriai buna daug rimtesni  Na as taip galvoju  Seniau su teciu atsargiai bendravo,kai uzdedavo ranka, tai nurimdavo ar viena kart spyrdavo  , o db tai draugauja jau, buna ir taip, kad kai tetis kalba,kuriam sone sedi tai i zirniukas musu i ta pilvo puse isireme
besteller
2010 07 30, 11:52
maniskis reaguoja tik i mano emocijas - kuo mano geresne nuotaika, tuo labiau juda...
Jolancik
2010 07 30, 13:04
Mano leliui nepatinka baznycios Kai tik uzeinu tai sakes, silpna, lelius nezinia ka pilviuke daro Nepatinka kai ji uzspaudi arba ne taip atsisedi, tada ima sau vietos ieskoti Neisivaizduoju kas bus kai prades spardytis
|
|