Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kas mažiukui įsčiose patinka?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3
Nerytė
mano sunytis daugiausiai duodasi kai mama ramiai guli ar sedi, tada jis pradeda mane kibinti, o kai judu tai jis tada ramus, aiku gal maziau ir jauciu judesiukus kai pati judu, bet kai guliu tai jis tada nerimsta, net vyras klause kaip as galiu miegoti, nes jis kai mane apsikabina tai ir jam kliuna spyriuku biggrin.gif
lely
as irgi maziuka jauciu labiausiai kai bunu ramioj padeti, o va labiausiai jis mane stuksena jei miegodamaciut labiau ant pilvuko atsiremiu, tada jis sustuksena kad atsigulciau normaliai ant sono ax.gif
Asta
QUOTE(Nerytė @ 2006 10 30, 18:17)
mano sunytis daugiausiai duodasi kai mama ramiai guli ar sedi, tada jis pradeda mane kibinti, o kai judu tai jis tada ramus, aiku gal maziau ir jauciu judesiukus kai pati judu, bet kai guliu tai jis tada nerimsta, net vyras klause kaip as galiu miegoti, nes jis kai mane apsikabina tai ir jam kliuna spyriuku biggrin.gif
*

Mano irgi toks buvo drinks_cheers.gif
Bet ir kai gimė panašiai elgiasi, ramiai pabūti gali vienas kokias 2 minutes..o toliau jau "reikia veiksmo" biggrin.gif
Vismantė
laukiu nesulaukiu kada ir as pajusiu savo maziuko spyrius wub.gif dabar jis dar toks maziukas wub.gif
jbs
Patinka rami muzika, skanus maistelis ir žiauriai nekenčia triukšmo (visai, kaip mama).
Nemux
Maniškis i siurblį ar mašiną nereaguoja,atrodo,kad jam tai patinka smile.gif ypač važiuoti mašina,labai retai jaučiu judesius ir tie silpnučiai būna smile.gif
Vakare,kai sugulam miegoti,jam-tarsi diena prasideda,triukšmauja.Tik tėvelis nuraminti moka biggrin.gif
Mėgsta paklausyti muzikos kartu su manimi,tikiuosi,kad tas pomėgis išliks visam laikui ir galėsiu,su mūsų abiejų mėgstamiausia muzika jį lengviau užmigdyti smile.gif
Šypsenėlė24
Maniškis tai labai reaguoja kai važiuoju su mašina, tik nesuprantu jam tai patinka ar ne lotuliukas.gif
jbs
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 07 14, 20:57)
Maniškis tai labai reaguoja  kai važiuoju su mašina, tik nesuprantu jam tai patinka ar ne lotuliukas.gif
*

Ir man lygiai tas pats drinks_cheers.gif
neriukas
mano pilvinukas labai reaguoja kai keptos duonos su česnaku užkramtau g.gif bigsmile.gif tada jau pilvelis į visas puses banguoja ir nesuprasi, patinka ar ne g.gif

o važiuojant mašinoj šonkaulius laužo - taip įsispiria su kojytėm kad tikrai atrodo jog perlauš doh.gif
Silence
sveikos,
vat as dabar supratau, kad manajam suneliui labai patinka muzika, as jam uzleidziu per pilvuka tiesiai su ausinem vaikiska muzikyte, tai pasimuisto, parodo kuri daina jam patinka lotuliukas.gif leidziu Telebimbam, tai pastebejau, kad daina Pupa jam prie dusios tongue.gif
Katusik
maniškiui nepatinka, kai ilgiau sėdžiu prie kompo. tada pradeda muistytis ir spardytis.
dar jam nepatinka, kai mama yra alkana. tokiomis akimirkomis duodasi per visą pilvą.

o patinka jam, kai glostau pilvą ir kalbinu jį. ypač - per ilgus pasivaikščiojimus. man jau liežuvis pradeda kristi ir ranką skauda nuo to glostymo, o jam vis negana biggrin.gif tik nutylu minutėlej ar ranką nuo pilvo atitraukiu - tuoj pat bum bum iš visų jėgų wub.gif
noraxxx
maniskiam patinka kai ramiai guliu ir su juo kalbuosi, tada baisiai aktyvus pasidaro, bendrauti nori smile.gif
TheSweetest
o maniske dabar labai irgi protestuoja, kad prie kompo sedziu, bet kadangi tevelis uzemes telika, kase ziuri, tai man nera ka veikti ir sedziu prie kompo. Nors kai gavau dovanu nesiojama, tai biskiuka kitaip, matyt is tikro jai nepatinka kai sedziu palinkusi i prieki. O kai pasilenskiu ka nors praskalbt ar siaip ka padaryti tai patikekit, tada savo gaunu - kur tik papuola spiria lotuliukas.gif Ir su masina vaziuoti irgi nemegeja, nes baisiai i sonkaulius isispiria ir as visa isitempus ir atsilosus turiu vaziuoti doh.gif Bet kai paprasau lyg ir padaro taip, kad lengviau butu, pasisuka kaip prasau, tai gal sakau sukalbama bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Beje, tevelis labai greit irgi ja nuramina wub.gif
Ziuresim kaip bus kai gims smile.gif
apapujoputa
mano pilviukui tai nepatinka labi jei susinervuoju ir rekt pradedu biggrin.gif seip jis pilveli malas malas bumsi bumsi,bet uztenka mamytei parekt piktai pabut ir viskas kazkur atrodo paislepia ir buna tylus blush2.gif net nejauku buna ax.gif
Rittule
jauciu, kad mano leliukui nelabai patinka, kai vaziuojame automobiliu ir mano darbe jam nelabai lotuliukas.gif
o patinka tas 69 danguje gabalas "..skrisim, rankas iskelsim, mes nerealios... o visa kita tik detales" lotuliukas.gif
Saulutea
Mano maziukas dar tik antra savaitele spardosi, bet jau jauciu kas jam patinka ir kas ne smile.gif
Pvz. mano lopsines jis klausosi nurimes smile.gif (o dainuoju jam ta sena gera valinskienes igarsinta "baju bai" lopsine) dar mums patinka plaukioti vonioje. Tiesiog pasaka. Nurimstu tiek as tiek ir jis.
O nepatinka troleibusai lotuliukas.gif yapc kai jie isigreiteja. Dar neramiai reaguoja i bumsus ir trankia muzika smile.gif O masinoj jis jokiu neigiamu emociju neturi smile.gif

Tina0704
Aš dar nevisai suprantu kas patinka o kas ne, kai muzika pradeda groti tai iškarto pradeda judeti, jaučiu kad patinka, nes toks jausmas kad mano vaikelis šoka hihihi.gif smile.gif
zazuna
Musu dukrytei, tai labai patinka masina vaziuoti, nes jau taip meiliai bumsi man i sonus, o kai sustojam, ar tai jau reik lipti is masinos, tai kai pradeda su skrandziu kunfu zaist, tai net rugstys sukyla lotuliukas.gif
snekute
manau labiausiai patinka teigiamos mamos emocijos smile.gif
dolly`
o kodel leliu judruma interpretuojame kaip kazko nepatikima??????? unsure.gif as kaip tik manau atvirksciai 4u.gif vat gryzt atevelis is darbo, padeda delna ant pilvelio ir Kleckas tarsi noredamas prisiglausti , susigruda visas po tuo delnu wub.gif arba kai tevelis pakalbina, pastuksena jam atgal(manom, kad tai morzes abecele, bet nei vienas jos nemokam... lotuliukas.gif ) bet manau, kad maniskiui labai nepatinka kai as pasilenkus ka nors darau(valau vonia), tada taip isitaiso, kad neapsikenciu ir is karto turiu keisti poza, nes jis privercia mane jaustis laaaaaabai nepatogiai blink.gif

cia manau nuo kiekvienos mamos asmenines interpretacijos priklauso ax.gif
eckute
na manau kaip vaisius pradeda judeti, taip ir sprendziame, patinka jam ar ne 4u.gif
mums patinka kai tetukas pilva glosto, kai patogiai kresle prie kompiuterio sedziu.
ir DAR !!!! na nezianu kaip jums bet as dievinu SMALOS kvapa, ukisko muilo kvapa thumbup.gif , ukiniu prekiu parduotuve blink.gif , gelezinkelio kvapas thumbup.gif
kaip jums tai ? g.gif
na aisku leliui napatinka, kai susirieciu kokius batus mautis, ar kai automobilyje mirksiukas.gif
Tacita
Maniskei patinka,kai pavalgau-mazdaug uz keliu minuciu,gavus maisto,smagiai duodas pilve,kaifuoja.Ir dar patinka,kai nustoju lakstyt po namus,parduotuves,ir namie istiesiu kojas-turbut galvoja-pagaliau mama nurimo ir laikas pakaifuoti-parodyti akrobatikos programa mamai ir teciui thumbup.gif bigsmile.gif Mums jau 37 sav,tai sou programa pilve kartais vercia aikteleti nuo spyriu! 4u.gif
kristule666
QUOTE(Katusik @ 2007 11 20, 17:27)
maniškiui nepatinka, kai ilgiau sėdžiu prie kompo. tada pradeda muistytis ir spardytis.
dar jam nepatinka, kai mama yra alkana. tokiomis akimirkomis duodasi per visą pilvą.

o patinka jam, kai glostau pilvą ir kalbinu jį. ypač - per ilgus pasivaikščiojimus. man jau liežuvis pradeda kristi ir ranką skauda nuo to glostymo, o jam vis negana  biggrin.gif tik nutylu minutėlej ar ranką nuo pilvo atitraukiu - tuoj pat bum bum iš  visų jėgų  wub.gif
*

lygiai tas pats, prie kompo neleidzia pasedeti net SM pasiskaitineti...Kala i visus sonus.. doh.gif
Surry
Nelabai suprantu g.gif patinka musiskei vaziuoti masina ar ne,bet vos tik pajudam is vietos- pilve kyla uraganas doh.gif .
Keja
Maniskem labai patikdavo muzika klausytis 4u.gif Klasikine, kurios as nemegstu mirksiukas.gif Tai prie pilvo pridedavau ausines, o pati knyga skaitydavau, nurimdavo abi smile.gif Ir kai gime pirmoji atskirdavo muzika, jaunelei dar nedejau smile.gif
lina_25
O kur jus gavote klasikines muzikos? g.gif Parsisiusti nepavyksta blush2.gif
rutele9
mm kaip smagu,kad tuoj tavo leliukas isvys pasauly,na o mums kolkas dar tik pradzia,dar net judesiuku nejauciam ax.gif
klaudivil
user posted image

4u.gif wub.gif thumbup.gif

sveikutes, labai jau linksma sita temele thumbup.gif o kiek prisijuokiau thumbup.gif lotuliukas.gif 4u.gif mes dar kolkas nejauciam judesiuku, bet labai noriu juos pajausti 4u.gif vis skaiciuoju begancias savaiteles ir jos taip greitai bega 4u.gif nestuke.gif
Beje as nuo 8-9savaiteles ( atrodo ) , kad jausdavau plakancia sirdute, bet gyd.pasake, kad dar anksti smile.gif o man atrodo kitaip smile.gif
Sunkissed
Manau mano maziui nepatinka kai masina vazineju,nes prisirengiu daug ,kad nesusalt ir dar tas dirzas,susispaudzia viskas,gal jauciasi slegiamas. ax.gif Tada ispiria kurnors i pusle blush2.gif
Arba nepatinka kai sedziu susirietus,tada muset irgi kazkas ji spaudzia.
Kai vakare jau guliu tai pradeda judeti uzdedu tecio ranka,nes noriu parodyti kaip juda,o jis ima ir nustoja judeti,atrodo lyg nustebtu ax.gif Taip ir isivaizduoju ,kad lelius jaucia skirtuma tarp mamos ir kito zmogaus rankos. nestuke.gif

O kas patinka nezinau,nes neaisku kaip jis tai isreiskia,miegu ar judejimu.
O bet taciau smile.gif tikriausiai jam turetu patikti ,kai mama maudosi,pluduriuoja,kadangi raumenis atsipalaiduoja ir mazesnis kruvis nugarai tenka,tai leliui tikriausiai vietos padaugeja ir nebespaudzia itemti raumenis g.gif
Apsimetele
nezinau, as tai labiausiai pastebejau, kad manoji atsibunda kai as pradedu nervintis ar verkti unsure.gif tada labai muistosi unsure.gif o siaip tai ji bus kaip ir mamyte - naktinis paukstis: diena miegam, nakti linksminames biggrin.gif
Intimacy
QUOTE(KenguRyte21 @ 2009 01 07, 13:23)
Manau mano maziui nepatinka kai masina vazineju,nes prisirengiu daug ,kad nesusalt ir dar tas dirzas,susispaudzia viskas,gal jauciasi slegiamas. ax.gif Tada  ispiria kurnors i pusle  blush2.gif
Arba nepatinka kai sedziu susirietus,tada muset irgi kazkas ji spaudzia.
Kai vakare jau guliu tai pradeda judeti uzdedu tecio ranka,nes noriu parodyti kaip juda,o jis ima ir nustoja judeti,atrodo lyg nustebtu  ax.gif Taip ir isivaizduoju ,kad lelius jaucia skirtuma tarp mamos ir kito zmogaus rankos. nestuke.gif
O kas patinka nezinau,nes neaisku kaip jis tai isreiskia,miegu ar judejimu.
O bet taciau smile.gif tikriausiai jam turetu patikti ,kai mama maudosi,pluduriuoja,kadangi raumenis atsipalaiduoja ir mazesnis kruvis nugarai tenka,tai leliui tikriausiai vietos padaugeja ir nebespaudzia itemti raumenis  g.gif
*

Musu pupsikiukas irgi pradeda labai spardytis i visas puses kai yra nors truputi suspaustas, suvarzytas- kai uzsegtas automobilio dirzas, kai sedziu susilenkusi, kai pedkelnes paspaudzia smile.gif

Dar idomu stebeti, kaip lelius reaguoja i teveli- as jau labai seniai jauciu judesiukus, vis uzdedu tevelio ranka ant pilvo, bet butent tada pupsikas nustoja judeti, ir pradeda vel spurdeti, kai jis ranka nuima! Bet kuo labiau tevelis ji kalbina, tuo labiau maziukas pripranta, dabar jau spiria ir teveliui i ausyte biggrin.gif Labai reaguoja i balsus, turbut nori pokalbyje dalyvauti tongue.gif

QUOTE(Apsimetele @ 2009 01 08, 12:39)
nezinau, as tai labiausiai pastebejau, kad manoji atsibunda kai as pradedu nervintis ar verkti  unsure.gif  tada labai muistosi  unsure.gif  o siaip tai ji bus kaip ir mamyte - naktinis paukstis: diena miegam, nakti linksminames  biggrin.gif
*

Skaiciau nestukiu knygoj, kad vaikelis uzmiega, kai mes ka nors veikiam, o kai esam ramybes busenoj, tada jis "atkunta". Dazniausiai spurda vakarais ir anksti ryte, bet tai nereiskia, kad leiukas bu speledziukas. Todel tikriausiai kudikiai greiciau nurimsta nesiojami ant ranku, supuojami wub.gif
gegne2
Mano nepatinka bumcikai ir garsiai paleista muzika. Jis dievina klasikinę, vaikišką, romantinę muzikas ir negarsiai
boruze:)
mazyliuj patinka kai jo mama laiminga, ir jo laukia. is tai tikrai jaucia 4u.gif
Keja
Maniskem irgi nepatikdavo garsi muzika tongue.gif buvau i Eurovizijos atranka nuejus, tai teko greitai iseiti, nes taip pradejo spardyti, kad iskart supratau jog tos dainos jai ne prie sirdies blink.gif
Esha
O aš nežinau kaip atskirt patinka ar nepatinka... blush2.gif
Na koncertuose labai bumsėjo, manau, kad nepatiko... O va kai valgau rūgščius vaisius ar saldumynus ir suaktyvėja, bet aš sprendžiu, kad patinka smile.gif
eglieska
QUOTE(Rucelie @ 2005 02 18, 21:10)
aha, musu kliackas irgi labai tetuka myli - uztenka tetukui ranka uzdet, ir is didziausio padauziuko ramiausias pilvelis  wub.gif ypac tuo naudojuosi nakti  blush2.gif  ax.gif
*

pas mus priesingai-tik paglosto nurimusi pilveli tevelis- kudikelis is karto atsibunda ir ima su teveliu zaisti- vartytis, plaukioti pilvelyje, spardytis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Keja @ 2009 10 15, 17:53)
Maniskem irgi nepatikdavo garsi muzika tongue.gif buvau i Eurovizijos atranka nuejus, tai teko greitai iseiti, nes taip pradejo spardyti, kad iskart supratau jog tos dainos jai ne prie sirdies blink.gif
*

preita savaitgali buvo uosvio jubiliejus, grojo garsi muzika ir kudikelis visa ilga vakara prasimale pilvuke. galvojau, kad soka biggrin.gif
Angel_of_Death
Sveikos, labai faina pasiskaityt tokius dalykelius apie mazyli pilve. manasis labiausiai spurdejo naujuju nakty apie 4h, kai MB kalbejo kalbejo kalbejo gal dvi valandas be paliovos tai manasis pradejo labai spradytis turbut buvo jau atsibodes tetuko balsas ir norejo miego, o mes ji zaidinom ir savo apsnekesiais neleidom uzmigt bigsmile.gif
aj dar ziauriai viena karta sprades kad net issigandau kai vaziavau autiku namo biggrin.gif biggrin.gif
ŠEFĖ
musu pilvinuke labai megsta vandenuka ir sokiu muzika :ax:dar labai patinka kaip musu katinelis salia atsigula ir murkia wub.gif o nepernesa kai svetimi zmones bando prisiliesti prie pilvuko blush2.gif
MONKEY_BUSSINESS
mano berniukas nemegsta kai yra sveciu,net nesujuda,bet kai iseina....uuuuuuuuuuuuuuu;)
L'aurora
nepatinka, kai as einu miegot biggrin.gif pradeda zadint mane
karamele_21
manajam pilviniukui nepatinka vaziuot su auto vos ilipu ir pradeda sonkaulius lauzyt ir taip kol sustojam doh.gif
L'aurora
siaip manau, kad daugiausiai patinka, kai mamyte buna laiminga, nes maziukai jaucia jos nuotaikas rolleyes.gif tad linkiu visoms geru emociju thumbup.gif smile.gif
minguliux
Visu pirma,tai labai faina tema 4u.gif labai smagu pasiskaityti apie mazuosius pilvinukus wub.gif
Mano leliukui tai labai patinka,kai tevelis padeda galva ant pilvuko ziurint tv,maziukas tuoj pat "persikrausto" i ta puse,kur tevelis prisiglaudes wub.gif tik pilvukas tuo momentu labai juokingai atrodo-toj pusej kur vaikiukas prisiglaudes kieta kieta ir kaip koks gumbas issokes lotuliukas.gif dar mazajam gyventojui labai patinka muzikele,kuria skleidzia zaislas kabinamas prie lovytes (matyt nujaucia,kad cia jam skirta) thumbup.gif
o nepatinka,kai guliu ant desiniojo sono,tada jau man pradeda sonkaulius skaiciuoti ax.gif nesciosios dirzas labai nepatinka ir didelis triuksmas rolleyes.gif
indriuska
QUOTE(L'aurora @ 2010 02 16, 00:36)
siaip manau, kad daugiausiai patinka, kai mamyte buna laiminga, nes maziukai jaucia jos nuotaikas rolleyes.gif  tad linkiu visoms geru emociju  thumbup.gif  smile.gif
*

drinks_cheers.gif
elenuxus
QUOTE(L'aurora @ 2010 02 15, 23:36)
siaip manau, kad daugiausiai patinka, kai mamyte buna laiminga, nes maziukai jaucia jos nuotaikas rolleyes.gif  tad linkiu visoms geru emociju  thumbup.gif  smile.gif
*

drinks_cheers.gif

Manau dar patinka rami muzika.Pirma nestuma labai pati noredavau klausytis muzikos, ypac smuiko koncertu, styginiu kvartetu, simfonines muzikos ir t.t.Mazyle liesdavo is vidaus sonus, jausdavau kaip su pirstukais brauko, pedutem ramsto.Labai laukiu kada vel jausiu judesiukus, kada paaugs mano pilvuziukas nestuke.gif
konica
Labai smagu pasiskaityti apie jusu pilvinukus smile.gif
Kiek pastebejau, kai uzvalgau ka nors astriai, tai mazylis ojojoj kaip pradeda duotis. Bet man taip ir lieka neaisku, ar jam tai patinka, ar ne g.gif
Pas mane mazylis diena labiau ramus, o vakare kai jau atsigulu, prasideda "tūsai". Tai tevelis uzdeda ranka ant mano pilvuko, ir praso mazylio "kad varytu draugus namo ir kad uzteks baliavoti" biggrin.gif
O kiek teko girdeti,kad pilvinukai diena, kai mamytes juda, jie miega, nes tas judejimas jiems kaip siubavimas. O kai vakare mamytes ruosiasi miegoti, siubavimo nebera, tada jie pradeda spardytis. mirksiukas.gif
Gretufke
Sveikos nestukes smile.gif
Pirmo savo nestumo beveik nebeprisimenu unsure.gif . Viskas atrodo taip seniai buvo unsure.gif , tik dabar laksto didelis bernas biggrin.gif
Didelis bernas kieme duodasi, o pilvelyje gyvena dar vienas leliukas bigsmile.gif
Sitas leliukas kazkoks ypatingas. Pradejau judesiukus jausti gal 13 sav. O dabar jauciu pilna jo gyvenima savo pilve bigsmile.gif
Keliasi rytais nuo zadintuvo tongue.gif , gulasi miegoti pavalges tongue.gif .
Labiausiai mano pilvuko gyventojui patinka, kai as guliu ir glostau savo pilva tongue.gif . Mes tada labai graziai pasisnekam.
Leliukas nervuojasi, kai sedziu prie kompo ir uzspaudziu jo erdve. Kada visaip spiriasi, taiso savo padeti taip, kad man net kartais vidurius pradeda skaudeti bigsmile.gif
maskanyte
Anksciau judesiukai buvo vos jauciami. Taciau db ogogo kaip vyras kruta,tai kiekviena judesiuka jauciu thumbup.gif Judesiukus skiriu(arba man taip atrodo blush2.gif ) Mano zirniukuj ir nepatinka kai sedziu prie kompo,oj duoda jis tadam lotuliukas.gif As tai sprendziu pagal judesiukus taip:jai jam patinka, tai jo judesiukai labai svelnus leti, o jai jau netinka kas tai syriai buna daug rimtesni lotuliukas.gif Na as taip galvoju ax.gif Seniau su teciu atsargiai bendravo,kai uzdedavo ranka, tai nurimdavo ar viena kart spyrdavo tongue.gif , o db tai draugauja jau, buna ir taip, kad kai tetis kalba,kuriam sone sedi tai i zirniukas musu i ta pilvo puse isireme wub.gif
besteller
maniskis reaguoja tik i mano emocijas - kuo mano geresne nuotaika, tuo labiau juda... smile.gif
Jolancik
Mano leliui nepatinka baznycios doh.gif
Kai tik uzeinu tai sakes, silpna, lelius nezinia ka pilviuke daro g.gif
Nepatinka kai ji uzspaudi arba ne taip atsisedi, tada ima sau vietos ieskoti 4u.gif
Neisivaizduoju kas bus kai prades spardytis 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.