maniskis didziausias megejas maudytis vonioje
o nepatinka mano maziui neispasakytai masina vaziuoti
nagi, papasakokit apie savo pilveliu gyventoju pomegius
nagi, nestukes, pasidalinkit, kas jusu pilveliams patinka, o kas nelabai
maniskis didziausias megejas maudytis vonioje o nepatinka mano maziui neispasakytai masina vaziuoti nagi, papasakokit apie savo pilveliu gyventoju pomegius
Rucelie, prajuokinai
juokingas tavo maziukas, rodo savo charakteri as dar negaliu pasakyt, kad pastebejau panasiu dalykeliu...
masako, po keleto savaiteliu ir taviskis atsiskleis
o charakteri, manau, visi maziukai turi
Rucelie, fajna tau, jau tuoj pamatysi savo stebukliuka, oj kad taip man laikas greiciau begtu
QUOTE(Masako @ 2005 02 18, 14:41) o man dabar jau stabdyt ta laika norisi...tokios brangios pasidare tos akimirkos, kai jauciu savyje tuos spurdesiukus bet kokiu atveju labai fajna tau, kad tuoj pamatysi savo stebukliuka as kazkaip galvoju, kad tik greiciau jis pas mane glebyje
Mano mazuciui irgi labai nepatinka transporto priemonem vazinetis. Visada dauzosi kaip koks triusiukas. Ir dar nepatinka ryte zadintuvo garsas- visas i mamyte
Oi mano lelia siurblio labiausiai nemegsta!!!!!!!!! Tada atakuoja mano pilvuka is visu jegu!!!!!
Pritariu Rucelei, kai leidziu i vonia vandenuka duoda suprasti kad nori ir pats pasipliuskenti
Kai buvau nėščia, mano lelka aprimdavo, kai važiuodavau mašina. Ir nuo gimimo tik įkeliam į mašiną ir tuoj apsiramina. Beje, tinka ir vežimas, svarbu veža.
O mano namelio gyventojas kažkodėl labiausiai nepatenkintas kai per ilgai prie kompiuterio užsisėdžiu. Nepatinka ir dulkių siurblys, ir remonto garsai (tėvelis stengiasi iki gimimo tvarką namuose padaryti
Na, as tai nepasakyciau, kad maniskiui kazkas super nepatiktu, tiesiog, kai buna jo budrumo valandeles, jis ir spardosi kiek ikabindamas, teveliui pradejus kalbinti - vaikiukas nurimsta...
aha, musu kliackas irgi labai tetuka myli - uztenka tetukui ranka uzdet, ir is didziausio padauziuko ramiausias pilvelis
Na tada ir aš parašysiu, ką jaučiu......maudynės mums taip pat labai patinka
O tėvelius tikriausiai visi vaikai myli, maniškė taip pat jaučia, kai tėvelis paglosto, pasišneka.....tada nurimsta (matyt klauso).....kartą negalėjo naktį užmigti,spardėsi be paliovos, tai paprašiau tėvelio, kad dainelę padainuotų.....dainavo......tik ne mažylė užmigo, o aš
O ir sūnui, tėvelis yra autoritetas.....
Sveikos
mano bernas labai nemegsta, kai kas nors man ant pilvo atsiranda - katinas, zurnalas, knyga arba koks nors vaisiaus sirdies tonu "blynas" - nuspardo viska konkreciai. Labiausiai pykstasi su dirzu - jeigu uzhsidedu, iskart apatine pilvo dalis ima spurdeti, kokia valanda jis su tuo faktu nesusitaiko. su tuo sirdies aparatu tai vbaika buvo - matuoja man vaisiaus sirdies tonus, o jis "uchiujal neladnojie" ir isipyre i ta blyna taip, kad nusoko parodymai, sesele pasimete atejus o megsta jis maudytis, neklauskit, is ko sprendziu, man taip rodos, ir viskas ai, ir del shviesos.. tikriausiai berniukstis bus visas i teva - tamsos metu aktyvesnis. kai spardosi, as pilva atidengiu, kad paziureciau, paglostyciau nuoga pilva, ale jis pasislepia mikliai.. vos uzdengiu - vel aktyvus..
tonusiuku aparato ir mes baisingai nemylim
Dar vienas pastebėjimas: buvau kirpykloje, geriau jau iki mažiuko gimimo daugiau ten neisiu.
QUOTE(Rucelie @ 2005 02 18, 20:11) aha, musu kliackas irgi labai tetuka myli - uztenka tetukui ranka uzdet, ir is didziausio padauziuko ramiausias pilvelis Mano maziukas irgi tetuko klauso dar net negimes Maudytis irgi patinka. O viena nakti netycia ant pilvo apsiverciau tai kai gavau viena gera Ir pagal savo mazyli galiu nustatyt laika, nes kaip tik 11 vakaro taip jau sportuot pradeda QUOTE(pukiena @ 2005 02 22, 13:40) Mano maziukas irgi tetuko klauso dar net negimes Maudytis irgi patinka. O viena nakti netycia ant pilvo apsiverciau tai kai gavau viena gera Ir pagal savo mazyli galiu nustatyt laika, nes kaip tik 11 vakaro taip jau sportuot pradeda Kai dėl valgio gaminimo, tai maniškiui nepatinka nuo vyryklės einanti šiluma. Nes kai tik pilvelis įšila stovint šalia jos, tai ir prasideda atsimušinėjimai QUOTE(Rucelie @ 2005 02 22, 13:52) va, va, ir maniskis toks naktinetojas As tai kaip tik dabar mieliau panaktineju ne taip kaip pirmais menesiais kai labai pykindavo. Tada 9-10 jau uzsimerkus vaiksciodavau. O dabar mezgu savo kleckiukui rubelius kitai ziemai tai kartais net iki 1.30 QUOTE(pukiena @ 2005 02 23, 14:38) As tai kaip tik dabar mieliau panaktineju ne taip kaip pirmais menesiais kai labai pykindavo. Tada 9-10 jau uzsimerkus vaiksciodavau. O dabar mezgu savo kleckiukui rubelius kitai ziemai tai kartais net iki 1.30
na mes dar maziukai palyginus, bet jau pasireiskiam
o kai tevelis uzdeda ranka, tai is tikro nurimsta. ale uztat tevelis vis negauna pajust spyriu
o man irgi keista, kad maziukas malasi malasi, o vos tik tevelis padeda ranka, nutyla, ir kelias kartus taip, o pasirodo ir kitoms!!!kazi kaip tai butu galima paaiskinti?????
o kai aš norėjau, kad tėvelis pajustų judesiukus, liepiau jam ranką uždėti ant pilvo ir laukti.
Staiga, pajutau tokį stiprų smūgį, kad šoktelėjau net spigtelėjau. Tėvelis taip išsigando, kad pareiškė daugiau neliesiąs manęs. QUOTE(itas @ 2005 02 24, 13:31) o kai aš norėjau, kad tėvelis pajustų judesiukus, liepiau jam ranką uždėti ant pilvo ir laukti. Staiga, pajutau tokį stiprų smūgį, kad šoktelėjau net spigtelėjau. Tėvelis taip išsigando, kad pareiškė daugiau neliesiąs manęs. nu jau, maziukas jam LABAS sako, o jis issigando patikek, smugi tu dar tikrai nestipru pajutai
Kaip Jums faina!
Sekmes Jums ir leliams pilviukuose! QUOTE(Rucelie @ 2005 02 23, 14:45) Gerai, kad gerai butu. Bet gi kleckiukas jau nuo 6 ryto miegot neduoda Ir vakar tetei pagaliau ispyre. O tas: o ispyre ir dar karta ispyre Ir dar manajam nepatinka kai ant nugaros atsiguliu. Turbut nedaug vietos jam lieka
as jei mane rytais spardo prisiglaudziu pilvu prie tetuko nugaros, tada abu kenciam
mano mazytei nepatiko pas stomatologus - man taip pat
o maniškiui labai patinka vakaras ir naktis, tada prasideda "džiazai".
Taip pat prieš užsidedant diržą pradeda spardytis ar vakare žiūrint teliką. Iki pietų mes tai gana mažai judam, gal tik anksti ryte pasisveikinam ir tiek.
baisiai malonu jausti ta maza paukstuka, bet nelabai suprantu, kaip interpretuoti jo "pasisakymus".
[FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=blue]
QUOTE(Masako @ 2005 02 23, 23:55) o man irgi keista, kad maziukas malasi malasi, o vos tik tevelis padeda ranka, nutyla, ir kelias kartus taip, o pasirodo ir kitoms!!!kazi kaip tai butu galima paaiskinti????? nezinau
Mūsų dukrytei labai nepatikdavo apelsinų sultys - vos tik jų išgerdavau, tuoj spardytis pradėdavo
o musu stebuklelis labai jau savarankiskas kada uzsimano tada ir spardos au niekaip nein isprasyt kad spirtu tada kai tevelis papraso
niu tik va velis rytus isigudrino teveli i darba pazadinti
Manasis demesi pradeda rodyti, kai pavalgau, nezinau kas jam tada labiausiai patinka, gal girdi kaip maistas i skrandi slenka ar dar ka? O gal ir pats tuo metu valgo? Bet tada jis buna gana aktyvus
QUOTE(Garbanele @ 2006 05 13, 10:06) Manasis demesi pradeda rodyti, kai pavalgau, nezinau kas jam tada labiausiai patinka, gal girdi kaip maistas i skrandi slenka ar dar ka? O gal ir pats tuo metu valgo? Bet tada jis buna gana aktyvus gal tiesiog kai tu valgai ir jis kartu valgo stiprinasi
Maniškis tai kaprizingas
oi net nezinau kas jam patika nes tiesiog jis pas mane tinginukas
O aš pastebėjau, kad mano pradeda tuksėti, kai ką nors saldaus suvalgau.
Manau tai reiškia, kad jam patiko. QUOTE(Rūtelė @ 2006 06 30, 15:13) O aš pastebėjau, kad mano pradeda tuksėti, kai ką nors saldaus suvalgau. Manau tai reiškia, kad jam patiko. Mano kleckai irgi reaguoja i saldu gerima, bet tikrai nezinau - patinka jiems tai ar ne Kadangi nesioju du, tai kai atsigulu ant sono, gaunasi, kad vienas lelius uzkrenta ant kito
manajam tikrai patinka, kai esu pavalgiusi
Maniskiui patinka "KUBUS" sultys
Aš irgi pastebėjau, kad užvalgius pabunda mažius, bet nemaniau, kad dėl to, kad patinka, nežinojau kodėl...
o mano kleckui nepatinka garsi muzika, pvz. negaliu jau nueiti i filma
nezinau maziui patinka ar ne, bet reaguoja i vaiku balsus, pradeda mamyte spardyti
O kaip jus atskiriat, kad butent tai maziukui patinka?
As tai skirdavau tik kas nepatinka - garsi griaudinti muzika
Aš irgi nesuprantu, kada patinka mano lialiai kas nors, o kada ne, nes vienodai stipriai makaluojasi abiem atvejais
|