Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Cikloninė krosnelė
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos
Pages: 1, 2
AusraVMS
Norėčiau paklausti, gal kas naudojat ciklonines krosneles?Mes zadame ja nusipirkti, nes kiek aiskino mums parduotuvėje, tai tikrai geras daiktas smile.gif
Jos kaina nemaža, tad norėčiau sužinoti, ar verta ją pirkti ax.gif Įdomu, ar labai skiriasi maisto skonis, nuo paprasto maisto kepto riebaluose? g.gif
*owu*
Pirmiausiai tokia ciklonine krosnele pries kokius 8metus nusipirko mano mama, ir galiausiai as ja isigyjau. Fantastiskas aparatas first.gif . As joje kepu viska: vista, mesa, suri, fri bulves, sildau zuvies pirstelius ir pan. Prakstikai orkaites nebenaudoju. Ciklonineje viskas daug greiciau. Vista iskepa per 30min. thumbup.gif
balanduke
as irgi naudoju ciklonine krosnele thumbup.gif man labai skaniai vista iskepa thumbup.gif ir bulvytes fri thumbup.gif
AusraVMS
Idomu, kur ja pirkote? blush2.gif Lietuvoje? Ar maisto kokybei turi itaka krosneles kaina? g.gif
Valeriuks
Pirkite butinai ciklonine krosnele-fantastskas prietaisas...
as zinau kur gauti gera kaina,,,Paskambinkit 867777464-pasakysiu.tai rimtai..
oveja
norejau paklausti kokia kaina ju ir kokiu firmu geresnes ax.gif
Papildyta:
ir kaip zinoti kuri geriausia nes kainos nemazos kaip jau zinau g.gif bigsmile.gif
AusraVMS
Radau Kaune firma prekiaujancia krosnelemis ten kainos nuo 350lt iki 600lt .
Nemazos mirksiukas.gif
Altaira
QUOTE(AusraVMS @ 2008 02 19, 22:09)
Radau Kaune firma prekiaujancia krosnelemis ten kainos nuo 350lt iki 600lt .
Nemazos mirksiukas.gif
*


Kur čia radai taip pigiai? g.gif Aš už savo 900 lt mokėjau unsure.gif
makausike
turiu ir as ta krosnele, bet mtyt nemoku naudotis, nes man niekas nepavyksta, bulves kietos paukstiena nedakepus,...... Gal kas koki pabandymui recepta parasysit
balanduke
QUOTE(AusraVMS @ 2007 09 11, 16:14)
Idomu, kur ja pirkote? blush2.gif Lietuvoje? Ar maisto kokybei turi itaka krosneles kaina? g.gif
*


mes pirkom per firma eastcon, Lietuvoje
mokejom apie 600 lt
makausike, pabandyk vistienos sparnelius pabarsyti prieskoniais ir kepti. gausis labai traskus ir skanus mirksiukas.gif
makausike
Aciu , reikes pabandyti, o gal gali pasakyti kokioje temperaturoje ir kiek laiko kepti, ar uztenka pasiziureti , kol apkepa (ojazau kaip durnai klausiu ) 4u.gif
Altaira
QUOTE(makausike @ 2008 02 25, 15:37)
Aciu , reikes pabandyti, o gal gali pasakyti kokioje temperaturoje ir kiek laiko kepti, ar uztenka pasiziureti , kol apkepa (ojazau kaip durnai klausiu ) 4u.gif
*


Jeigu pas tave Eastcon firmos, tai turėtų būti parodyta kokią temp. kam naudoti ant krosnelės mirksiukas.gif Ir knygutė buvo prie jos, jei nėra, tai višta kepa apie 35 min..200 laipsn. temp. Dar pamarinuok ją su majonezu, bus skaniau 4u.gif
oveja
as pirkau kaune internete radau firma kuri prekiauja mokejau 530lt
kariola
O man kažkaip niekas ,išskyrus paukštiena ,neiškepa g.gif Nieko man neišeina schmoll.gif
oveja
as kepu viska tik kad ilgiau nezinau kaip galima vista per 35min iskepti mirksiukas.gif
Mergelė
O kaip krosnelės kur iš top shop parduotuvs. Ar kas nors bandėt?
1juraciukas
As tokia krosnele naudojuosi gal nuo 95 metu. (aisku pirmoji "parejo") Na nuostabus dalykelis. Vistos per 35 minutes man dar ne karto nepavyko iskepti (nebent tai butu mazas visciukas) bet... viskas iskepa. Kepu kiek mesytes, desreles, vista, zuvi. O kokios skanios bulves gaunasi tongue.gif tik reikia jas deti cielas. Nepatikesite, cielos ir daug greiciau iskepa nei pjaustytos. Su lupenom, be lupenu. Vien del ju verta pirkti ciklonke thumbup.gif Beje, ta is top shop- visai nieko. Drauge pirko-nebloga. Tik va Senukuose ji pigesne, o dar nuolaidu buna thumbup.gif
WyWa
Noriu ir aš tokios krosnelės-reiks prašyt vyro,kad uždovanotų. biggrin.gif
ingute111
Sveikos merginos,
gavau ir as ta krosnele dovanu, tik va kad nelabai moku ja naudotis...
gal kuri pasidalintumet kulinarinem idejom, kad jums skaniai gaunasi joje kepant ir kaip kepti smile.gif buciau laabai dekinga smile.gif
siandien vistu blauzdeles kepsiu, tai matysiu kas cia gausis:)
1juraciukas
QUOTE(ingute111 @ 2010 08 25, 12:46)
Sveikos merginos,
gavau ir as ta krosnele dovanu, tik va kad nelabai moku ja naudotis...
gal kuri pasidalintumet kulinarinem idejom, kad jums skaniai gaunasi joje kepant ir kaip kepti smile.gif buciau laabai dekinga smile.gif
siandien vistu blauzdeles kepsiu, tai matysiu kas cia gausis:)
*



Na, cia jau nuo kiekvienos fantazijos priklauso. As viska marinuoju kaip lauko griliui , tik kepu krosneleje. Mesytes, paukstiena, zuvi.... viskas sueina. Farso kotletukus, bulvytes, desreles...galu gale pica. Nieko tokio ipatingo nera. Pamatysi-lengva, paprasta, skanu.

Vakar pasimarinavome kumpi su kaulu-visa gabala, net nepjausteme (Maximini, plokscia) iskepe skanutelis tongue.gif
ingute111
QUOTE(ingute111 @ 2010 08 25, 12:46)
Sveikos merginos,
gavau ir as ta krosnele dovanu, tik va kad nelabai moku ja naudotis...
gal kuri pasidalintumet kulinarinem idejom, kad jums skaniai gaunasi joje kepant ir kaip kepti smile.gif buciau laabai dekinga smile.gif
siandien vistu blauzdeles kepsiu, tai matysiu kas cia gausis:)
*



Nu va iskepiau, laaaabai saniai gavosi, tik kepiau ne 35 min, o 55, tada jau iskepe gerai, ant 200 temperaturos. Viduje sulinga mesyte, o pavirsius labai skaniai apskrudo smile.gif
WyWa
Kepiau čenakus krosnelėje-liuks gavosi. thumbup.gif
uogytee
O kaip su pyragais, bandelėm, nebandėte jose kepti?
1juraciukas
QUOTE(uogytee @ 2010 10 19, 01:26)
O kaip su pyragais, bandelėm, nebandėte jose kepti?
*


Bandziau keksa-nesigavo. Bet cia gal ne krosnele kalta, o kepeja blush2.gif Nemoku as tu keksu nors tu ka doh.gif
diana34
QUOTE(WyWa @ 2010 08 26, 09:09)
Kepiau čenakus krosnelėje-liuks gavosi. thumbup.gif
*


o tai kaip cenakus ten kepete? g.gif sustatyt puodus ant groteliu ir kept? ax.gif
ai, dar prisiminiau.. kazkuri rase , kad iseina skanios fri bulvytes blink.gif blink.gif tai cia kaip reikia daryt? nelabai isivaizduoju g.gif
1juraciukas
QUOTE(diana34 @ 2010 10 19, 22:43)
o tai kaip cenakus ten kepete?  g.gif  sustatyt puodus ant groteliu ir kept?  ax.gif 
ai, dar prisiminiau.. kazkuri rase , kad iseina skanios fri bulvytes  blink.gif  blink.gif  tai cia kaip reikia daryt? nelabai isivaizduoju  g.gif
*



Jei kepi pirktines saldytas.tai ispili jas i krosnele ir kepi mirksiukas.gif , tik ne po daug, nesupilk kokiu 3 kg poko iskarto, neapskrus. mirksiukas.gif
diana34
QUOTE(1juraciukas @ 2010 10 20, 10:30)
Jei kepi pirktines saldytas.tai ispili jas i krosnele ir kepi  mirksiukas.gif , tik ne po daug, nesupilk kokiu 3 kg poko iskarto, neapskrus.  mirksiukas.gif
*


su pirktinem aisku smile.gif o kaip su paprastom , naminem? gautusi kazin ar ne? g.gif ir dar.. aliejaus truputi reikia ipilt? blush2.gif
1juraciukas
QUOTE(diana34 @ 2010 10 20, 18:42)
su pirktinem aisku  smile.gif  o kaip su paprastom , naminem?  gautusi kazin ar ne?  g.gif    ir dar.. aliejaus truputi reikia ipilt?  blush2.gif
*



Jei taip, tai as net nepjaustau bulviu. Net didelesnes bulves kepu neperpjautas. Nuskutu (o sviezias bulves tik nuplaunu, ir kepu su odele) Bulves pavolioju aliejuje ir bulviu prieskoniuose-tada ant groteliu ir ...issyk kokius 150-180 laipsniu, veliau padidinu iki 200-250 . Apskrunda nuostabiai plutele, o viduje minksta. Musu seima jas dievina. Ir prie saltibarsciu, ir garnyrui..... labai gardu. Tikrai iskepa, tik kepu ilgokai , nuobulviu dydzio priklauso, kartais ir geras 40-45 min. Tik nepaaukstinkite temperaturos issyk, lai perkepa iki viduriuko, o tik tada plutele apskrunda. Niam niam.
diana34
aciu 4u.gif gal dar ka skanaus mokate? ax.gif

sendien vistyte kepiau blush2.gif tai jetau , jetau kaip skanu thumbup.gif
TomaKa
As irgi turiu ta krosnele (tiksliau net dvi nes dar viena gavom dovanu tik stovi nenaudojama biggrin.gif ), bet nemoku joje gamint nors tu ka....

Kepiau vista kelis kartus tai man tik apdega virsus ir viskas, bulves kazkokios irgi sausos gaunasi.
Na matyt nemoku parinkt temperaturu, net ir bandyt jau atsibodo..
Bet kazkaip reiks vel bandyt traukt ir eksperimentuot....
1juraciukas
QUOTE(TomaKa @ 2010 10 23, 09:43)
As irgi turiu ta krosnele (tiksliau net dvi nes dar viena gavom dovanu tik stovi nenaudojama biggrin.gif ), bet nemoku joje gamint nors tu ka....

Kepiau vista kelis kartus tai man tik apdega virsus ir viskas, bulves kazkokios irgi sausos gaunasi.
Na matyt nemoku parinkt temperaturu, net ir bandyt jau atsibodo..
Bet kazkaip reiks vel bandyt traukt ir eksperimentuot....
*




Kaip ir orkaiteje-kiekvienas kepinys turi sau skirta temperatura. Vidutiniskai temperatura siekia 180-200 laipsniu, taip ir krosneleje. Tam, kad iskeptu ir vidus-is pradziu neauksta temperatura, o i pabaiga galima ir paskrudinti. Juk krosnele stikline ir permatoma, pamatai, kad perdaug parude-tiesiog pamazini temperatura.
Nuostabiai iskepa ir saslykai, ir gabaliukai vistos, ir "ciela" vista.
O bulviu sultingomis ir nepadarysi, jos is prigimties sausos mirksiukas.gif , tik, kad skaniau apskrustu, jas pavoliokite aliejuje, galima prieskoniuku ir liuks.
Nors mano mociute kepdavo peciuje visiskai sausas bulves, tik nulupa ir viskas. Nuostabi plutele gaudavosi. Na bet kaimo pecius yra kaimo pecius, jokia krosnele su ja nesilygina verysad.gif
Saphia
turiu ir as ciklonine krosnele, tiesa, ji mazyte ir nera labai imantri, nes gauta nemokamai dovanu is vienos parduotuves.
Bandziau kepti slauneles, vista kazkokia gumine, kieta, sausa gaunasi, nezinau iskepus ji ar ne doh.gif Prie krosneles nebuvo instrukcijos ir nenupiesta niekas ant jos , nei kiek ir kokiij temperaturoj ka kepti.

Pabadysiu dar karta slauneles kepti kaip saket 200°C ir kokias 50-60 min, tikiuosi bus sultingos, nes jau nusibodo gumine vista.
editamm
stai cia galima rasti nemokamus ciklonines krosneles receptus anglu kalba, o kas dar svarbiau lentele kiek kokius produktus kokioje temperaturoje ir kaip kepti mirksiukas.gif
http://www.halogenovenrecipes.co.uk/cookbo...k-download.html
Siaip kas supranta angliskai gali daugiau receptu pasiieskoti internete - angliskai ciklonine krosnele vadinasi - Halogen oven.
Tos kurios skaito rusiskai ras receptu ivedusios - Аэрогриль.
Pvz as google radau
http://www.google.co.uk/#sclient=psy&h...f213bbeb155c077
Sekmes
kordilina
turiu ir aš tą krosnelę, ale joje moku kept tik vištieną lotuliukas.gif Niekaip man nedaeina, kaip pvz. kotletus iškept, kokiam aukštyje ir t.t., kaip pvz. ką nors kitą skaniai pagamint doh.gif
1juraciukas
QUOTE(paprikutė @ 2010 11 10, 13:20)
turiu ir aš tą krosnelę, ale joje moku kept tik vištieną  lotuliukas.gif Niekaip man nedaeina, kaip pvz. kotletus iškept, kokiam aukštyje ir t.t., kaip pvz. ką nors kitą skaniai pagamint  doh.gif
*



lotuliukas.gif , pati ciklonke recepto nepakeicia. Ruosi mesyte taip kaip tik megstate, mokate ir leidzia jusu fantazija. Tada formuoji kotletukus ir dedi ant groteliu. As dedu ant tu auksciausiu. Tiesiog ant ju isdelioju ir viskas. Ir...... tiesiog is syk nenustatau auksciausios temperaturos, nuo 150 iki 180, veliau pakeliu iki 200, o kadangi mano vyras megsta paskrudusius-tai pabaigai kaip atsuku 250 ir valio, niam niam.
Taip pat kepu sonkauliukus, saslyka, vistiena, zuvi. Jei kokia trapesne zuvytes file-tai padedu ant aliejaus patepta folija, bet nevisada ir ne visas zuvis.
kordilina
QUOTE(1juraciukas @ 2010 11 10, 14:58)
lotuliukas.gif , pati ciklonke recepto nepakeicia. Ruosi mesyte taip kaip tik megstate, mokate ir leidzia jusu fantazija. Tada formuoji kotletukus ir dedi ant groteliu. As dedu ant tu auksciausiu. Tiesiog ant ju isdelioju ir viskas. Ir...... tiesiog is syk nenustatau auksciausios temperaturos, nuo 150 iki 180, veliau pakeliu iki 200, o kadangi mano vyras megsta paskrudusius-tai pabaigai kaip atsuku 250 ir valio, niam niam.
Taip pat kepu sonkauliukus, saslyka, vistiena, zuvi. Jei kokia trapesne zuvytes file-tai padedu ant aliejaus patepta folija, bet nevisada ir ne visas zuvis.
*



hm, nu reiks pabandyt kada biggrin.gif O prie tų grotelių neprilimpa kotletai g.gif Kiek min. maždaug kepat juos?
1juraciukas
QUOTE(paprikutė @ 2010 11 10, 19:16)
hm, nu reiks pabandyt kada biggrin.gif O prie tų grotelių neprilimpa kotletai  g.gif Kiek min. maždaug kepat juos?
*



Siaip ne, nebent koks vienas kampelis. Bet gi vel-jei neskubi ju traukti tik baigus kepti, o dar kokias 5 min pastovi krosneleje-nusiima be problemu. O jei nesigaus-na pabandykite deti ant gabaliuko kepimo folijos. Netaip sultys islases. O del laiko...cia vel priklauso kokio dydzio Jus tuos kotletelius darote, bei plokscius, apvalius. As is tu "vireju", kurios neziuri nei tikslios recepturos, nei temperaturos, nei laiko. Nes jei daryti viska tiksliai pagal nurodymus-tai butinai neiseis blush2.gif
muse+
Prisijungsiu prie jusu.Turiu is top shop nusipirkus apie puse metu.Na, esu bandziusi daug ka, bet labiausiai man patiko kaip iskepa vistiena, keksai. thumbup.gif Tik ant tu groteliu issiklaipo keksai.Netaisyklingi gaunasi.Metalinese formelese neiskepa.o popierinese tai thumbup.gif thumbup.gif .Keksu receptukas: 2kiausiniai, stikline aliejaus, stikline miltu(sumaisytu su puse saukstelio kepimo milteliu),stikline cukraus.Kepu 20 min. ant 170temp.Tik tiesiai ant groteliu reikia det.Bet pasaka skonis mirksiukas.gif
1juraciukas
QUOTE(muse+ @ 2010 11 10, 22:32)
Prisijungsiu prie jusu.Turiu is top shop nusipirkus apie puse metu.Na, esu bandziusi daug ka, bet labiausiai man patiko kaip iskepa vistiena, keksai. thumbup.gif Tik ant tu groteliu issiklaipo keksai.Netaisyklingi gaunasi.Metalinese formelese neiskepa.o popierinese tai  thumbup.gif  thumbup.gif .Keksu receptukas: 2kiausiniai, stikline aliejaus, stikline miltu(sumaisytu su puse saukstelio kepimo milteliu),stikline cukraus.Kepu 20 min. ant 170temp.Tik tiesiai ant groteliu reikia det.Bet pasaka skonis mirksiukas.gif
*



Tikrai tikrai pabandysim si receptuka, aciu aciuks.gif
diana34
QUOTE(muse+ @ 2010 11 10, 22:32)
Prisijungsiu prie jusu.Turiu is top shop nusipirkus apie puse metu.Na, esu bandziusi daug ka, bet labiausiai man patiko kaip iskepa vistiena, keksai. thumbup.gif Tik ant tu groteliu issiklaipo keksai.Netaisyklingi gaunasi.Metalinese formelese neiskepa.o popierinese tai  thumbup.gif  thumbup.gif .Keksu receptukas: 2kiausiniai, stikline aliejaus, stikline miltu(sumaisytu su puse saukstelio kepimo milteliu),stikline cukraus.Kepu 20 min. ant 170temp.Tik tiesiai ant groteliu reikia det.Bet pasaka skonis mirksiukas.gif
*


negi tiek daug??? blink.gif
kordilina
QUOTE(1juraciukas @ 2010 10 21, 19:20)
Jei taip, tai as net nepjaustau bulviu. Net didelesnes bulves kepu neperpjautas. Nuskutu (o sviezias bulves tik nuplaunu, ir kepu su odele) Bulves pavolioju aliejuje ir bulviu prieskoniuose-tada ant groteliu ir ...issyk kokius 150-180 laipsniu, veliau padidinu iki 200-250 . Apskrunda nuostabiai plutele, o viduje minksta. Musu seima jas dievina. Ir prie saltibarsciu, ir garnyrui..... labai gardu. Tikrai iskepa, tik kepu ilgokai , nuobulviu dydzio priklauso, kartais ir geras 40-45 min. Tik nepaaukstinkite temperaturos issyk, lai perkepa iki viduriuko, o tik tada plutele apskrunda. Niam niam.
*



nagi bandysiu vakarienei tokias bulves iškept ir višt. kulšeles, nes kadangi jau jos išbandytos toje krosnelėje biggrin.gif O kotletus bandysiu kitą kartą kai jiems pribręsiu lotuliukas.gif
WyWa
QUOTE(diana34 @ 2010 10 19, 22:43)
o tai kaip cenakus ten kepete?  g.gif  sustatyt puodus ant groteliu ir kept?  ax.gif 
*



Sudedi čenakines ant grotelių ir kepi. smile.gif Tik aš dar dėjau žiedą.

P.S Čia irgi yra tokia tema.va
diana34
QUOTE(WyWa @ 2010 11 12, 19:57)
Sudedi čenakines ant grotelių ir kepi. smile.gif Tik aš dar dėjau žiedą.

P.S Čia irgi yra tokia tema.va
*


aciu 4u.gif o as sendien kepu stirnytes kotletukus blush2.gif labai skaniai gaunasi thumbup.gif thumbup.gif
muse+
QUOTE(diana34 @ 2010 11 11, 12:49)
negi tiek daug???  blink.gif
*


Butent.Galvojau, kad labai riebu, bet ne, viskas puiku, tirpsta burnoj.As, tiesa pasakius, vis tiek maziau pilu aliejaus,bet pagal recepta taip reikia, kitaip teslos tirstumas keisis.Gal tik cukraus daugoka, bet maniskiams saldziai patinka lotuliukas.gif
diana34
QUOTE(muse+ @ 2010 11 13, 21:06)
Butent.Galvojau, kad labai riebu, bet ne, viskas puiku, tirpsta burnoj.As, tiesa pasakius, vis tiek maziau pilu aliejaus,bet pagal recepta taip reikia, kitaip teslos tirstumas keisis.Gal tik cukraus daugoka, bet maniskiams saldziai patinka lotuliukas.gif
*


o kur perki pop. formeles? ax.gif
muse+
Iki parduotuvej 100vnt 3 litai kainuoja.Bet gal kitu tvirtesnis popierius buna, nes man issiklaipo.
diana34
aciu 4u.gif 4u.gif
borooze
Labukas merginos,

noriu Jūsų asių paklausti patarimo, galvoju pirkti šią korosnelę ... mąstau ar iš top shopo ar per tarpininkę kuri ta patį parduoda kaip iš top shopo, ar šitą:

http://www.imk.lt/Buitine-technika/Smulki-...e-krosnele.html

arba šitą nes suprantu kad jos skiriasi tik tūriu :

http://www.imk.lt/Buitine-technika/Smulki-...er-AD-6303.html

Ačiū Visoms drinks_cheers.gif
1juraciukas
QUOTE(borooze @ 2010 11 26, 17:17)
Labukas merginos,

noriu Jūsų asių paklausti patarimo, galvoju pirkti šią korosnelę ... mąstau ar iš top shopo ar per tarpininkę kuri ta patį parduoda kaip iš top shopo, ar šitą:

*



Siaip tai , manau, kad Topsope tos pacios krosneles, tik gerokai brangiau unsure.gif daugiau jose nieko ipatingo rerasta. Viskas tas pats kaip ir jusu nurodytose.
Siaip nesigilinau as i ta veikimo buda. Pas mane ir buvusioji pirmoji, ir dabartine krosnele neturi tos sviesos viduje. Pas mama yra, bet as net nesusimasciau , kad gali buti koks tai skirtingas gaminimo budas ar panasiai, net nesigilinau. Dar pamaniau, kad o, sviesa, grazu, geriau matosi, o ir kai vakare gaminome valgi, taip jaukiai ta krosnele sviecianti ziurejosi, na nerealu..... bet daugiau ir nebesigilinau. Pamaniau, kad mamos naujesne, tai ir tobulesne. O mesyte vienodai skaniai kepa vistiek blush2.gif
Taip, kad as cie nieko ir nepatariau, siaip, paplepejau ir tiek ax.gif
borooze
QUOTE(1juraciukas @ 2010 11 26, 17:56)
Siaip tai , manau, kad Topsope tos pacios krosneles, tik gerokai brangiau  unsure.gif daugiau jose nieko ipatingo rerasta. Viskas tas pats kaip ir jusu nurodytose.
Siaip nesigilinau as i ta veikimo buda. Pas mane ir buvusioji pirmoji, ir dabartine krosnele neturi tos sviesos viduje. Pas mama yra, bet as net nesusimasciau , kad gali buti koks tai skirtingas gaminimo budas ar panasiai, net nesigilinau. Dar pamaniau, kad o, sviesa, grazu, geriau matosi, o ir kai vakare gaminome valgi, taip jaukiai ta krosnele sviecianti ziurejosi, na nerealu..... bet daugiau ir nebesigilinau. Pamaniau, kad mamos naujesne, tai ir tobulesne. O mesyte vienodai skaniai kepa vistiek  blush2.gif
Taip, kad as cie nieko ir nepatariau, siaip, paplepejau ir tiek  ax.gif
*


na kad top shope brangiau tai aisku ... :/ ir as ziuriu skirtumsu tai apart svorio nematau jokio kito skirtumo doh.gif galvoju gal jus ka patarsit dar mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.