Kažkaip darosi neramu, man eina jau 17 nėštumo savaitė. Nuo nėštumo pradžios netekau 10 kg ir vis nepavyksta priaugti svorio.
na, per pirmus tris mėnesius aš numečiau šiek tiek mažiau - 7kg, o paskui pamažu priaugau. Pradėjau gert vitaminus, padidėjo apetitas.
QUOTE(dangiuk @ 2007 09 08, 19:32) na, per pirmus tris mėnesius aš numečiau šiek tiek mažiau - 7kg, o paskui pamažu priaugau. Pradėjau gert vitaminus, padidėjo apetitas. O man jau 4 pabaiga QUOTE(*Širdelė* @ 2007 09 08, 22:24) O man jau 4 pabaiga kai laukiausi ir man labai labai krito svoris, bet kad aš vėmiau tai ir nebuvo nuostabu, mečiau daugiau nei keturis mėnesiukus na gal pabandyk į kitą daktarę kreiptis jei jauti, kad tau neramu QUOTE(**SM** @ 2007 09 09, 14:33) kai laukiausi ir man labai labai krito svoris, bet kad aš vėmiau tai ir nebuvo nuostabu, mečiau daugiau nei keturis mėnesiukus na gal pabandyk į kitą daktarę kreiptis jei jauti, kad tau neramu Ta mano hinė išvis kažkokia keista
Pirmojo nėštumo metu svoris krito kažkur iki 5,5 mėn. Tai va - pradėjau atgaut jėgas ir svorį tik šeštą mėnesį. Paskui viskas susitvarkė
Dabar per nepilnus du mėnesius numečiau jau 6 kg, ir toliau krenta, nes baisiai bloga, vemiu, pykina - taip pat kaip ir pirmą kartą... Laukiu pagerėjimo... QUOTE(*Širdelė* @ 2007 09 10, 09:04) Šiaip tai matosi ir jaučiasi,ar gydytoja stropiai prižiūri,ar vis kyšio laukia QUOTE(namiseda @ 2007 09 14, 16:20) Šiaip tai matosi ir jaučiasi,ar gydytoja stropiai prižiūri,ar vis kyšio laukia Aš irgi lankausi ir poliklinikoj ir pas privačią, o privačiai dar visa gera savaitė, nes pas ją didelės eilės QUOTE(*Širdelė* @ 2007 09 08, 11:23) Kažkaip darosi neramu, man eina jau 17 nėštumo savaitė. Nuo nėštumo pradžios netekau 10 kg ir vis nepavyksta priaugti svorio. Na mano mama priaugo tris kilogramus per nestuma su manimi, vadinasi daugiau numete. O gimiau sveika. Tai nera taip blogai jei zmogus esi siektiek stambesnis.
man irgi iki 5mėn svoris krito, nors nepykino nei kiek, tik labai apetito neturėjau
QUOTE(*Širdelė* @ 2007 09 08, 10:23) Kažkaip darosi neramu, man eina jau 17 nėštumo savaitė. Nuo nėštumo pradžios netekau 10 kg ir vis nepavyksta priaugti svorio. O tai Tave pykina,vemi ar siaip svoris krenta?O su pirmu nestumu taip nebuvo? Mano drauge tai baisiai vemdavo,buvo visai sukudusi,nezinau kiek kg numete,bet jai kasdien state lasalines-tai paskui kai pradejo augti svoris-tai visa 30kg priaugo,mergyte gime astunta nestumo menesi,bet svere 3,5kg.Sveika,rubuile ir dabar. QUOTE(noanoa @ 2007 09 18, 18:18) O tai Tave pykina,vemi ar siaip svoris krenta?O su pirmu nestumu taip nebuvo? Mano drauge tai baisiai vemdavo,buvo visai sukudusi,nezinau kiek kg numete,bet jai kasdien state lasalines-tai paskui kai pradejo augti svoris-tai visa 30kg priaugo,mergyte gime astunta nestumo menesi,bet svere 3,5kg.Sveika,rubuile ir dabar. Pirmus 3 mėn tai labai smarkiai pykino ir daug vėmiau, bet dabar jau kaip ir viskas susitvarkė. pas ginę dabar reikia po savaitės, tai žiūrėsim ką pasakys, bet svėriausi ir darbe ir nė kg nepriaugau
Vakar buvau mėnesinei apžiūrai, tai kai pasvėrė nudžiugino, jau priaugau net 2 kg
Idomiai su tais svoriais. As tai pirmus 5 menesius po 2 kg priaukdavau, o veliau- ne is vietos, jau 8 menuo.
Man buvo panasiai su tuo svoriu kaip jums mergaites....
Iki 6menesio vis krito, pastodama sveriau 63, nukritau pirmais menesiais iki 57kg. gydytojas sake, jei taip toliau bus tai reiks ieskoti priezasties, nors mano lelius augo gerai. O dabar mums jau virs 8menesiukio ir as jau esu priaugusi beveik 10kg. svoris pradejo augti man tik nuo 6menesio pabaigos... Svoris gali kisti, tai priklauso nuo pacio organizmo, svarbu, kad vaikutis gerai augtu ir vystytusi... O del svoriuko, juk kuo maziau priaugsit papildomai, tuo lengviau to paskui atsikratysite, svarbu, kad nekenktu vaisiui....
As irgi nerimauju del savo svorio...
O svoris po truputi krenta, pastodama sveriau apie 63-62, dabar jau 59 kg O skaiciau,kad pirma trimestra priaugama apie 3kg... TIKRAI NERAMU...
Man svoris krenta - jau -5 kg nuo nestumo pradzios. Man tai dziaugsmas savotiskas, nes esu ne is lieknuju ir linkusi i nutikima. Deja, gydytojos tai visai nedziugina...
Sveikos nestukes
Man ir su svoriu dedasi neramus dalykai. Turiu 28 sav., nors ir pries pastojima nebuvau labai plona, apetitu nesiskundziau, taciau per sias sav. priaugau tik 6 kg. Vakarop, kai per dien privalgau, prigeriu tai pilvelis matosi, o ryta atsikelus tai nieks po rubais net neitartu, kad tau 7 men. Pagal echo vaikelis atitinka vystymasi, taciau man vis tiek neramu. Niekad nesiskundusi apetitu, per nestuma jis kazkur dingo. Vos iveikiu puse porcijos, to ko seniau suvalgydavau dvigubai. Pries pora sav. kai dare echo, sake viskas o.k., bet dabar vel neramu kaip ten lelius jauciasi? Man turbut jau paranoja
Jeigu prieš nėštumą tas svoris buvo normalus arba link apvalumo, tai kad neauga nieko blogo, kaip tik gerai, nes nutukimas nėštumo metu irgi nėr gerai.
Aš laukiuose Olandijoj, pas mus per apsilankymus pas gydytoją net ir iš vis nesveria, nes pagal juos tas svoris absoliučiai nieko nereiškia, nebent jau ten krinta žemiau 50 kg arba priauga 50+ kg. Svarbu tik pačios gimdos išmatavimai ir kaip vaikas auga, o kiek mama sveria tai nuo kiekvieno organizmo priklauso. Aš tiesa iki 28 sav. priaugau tik 4 kg, nors valgau tikrai pakankamai. Svarbu kad maistas būtų įvairus ir skysčių daug gerti, nes jie kaip ir svarbiau už valgį. QUOTE(Aidete @ 2009 02 05, 15:37) Sveikos nestukes Man taip pat
As ryt vaziuosiu i klinika tikrintis, tai paziures mano leliu
Na manau susirupinti reikia jei ir pati nestuke nepriauga svorio ir pilvukas nedideja, ir jei mazylis neatitinka dar laiko
QUOTE(Anafora @ 2009 02 08, 16:52) Man taip pat Taigi tu labai normaliai priaugai, as net nenoreciau daugiau. Juk vaikelis svers apie 4 kg, dar pora kg-vandenys ir placenta ir tai dar 4 tau lieka paciai, kuriais reiks atsikratyt. Man gine sake, kad optimalu yra priaugti 9-14 kg.
labas nestukes. man jau 36 sav. o as priaugau tik 1,5 kg., bet mano gine sako, kad viskas gerai, kadangi mano pilvukas tai oho ho. pastojusi pradejau mazai valgyti, nors bloga nebuvo, bet dingo apetitas, todel mano lelius turbut, kad nebutu alkanas pradejo valgyti mano resursus
QUOTE(zaraa @ 2009 02 24, 14:36) labas nestukes. man jau 36 sav. o as priaugau tik 1,5 kg., bet mano gine sako, kad viskas gerai, kadangi mano pilvukas tai oho ho. pastojusi pradejau mazai valgyti, nors bloga nebuvo, bet dingo apetitas, todel mano lelius turbut, kad nebutu alkanas pradejo valgyti mano resursus Jei nesu lieknute, manau, kad nieko cia tokio, jei tik tiek priaugai. Svarbiausia, kad tau paciai gali medziagu pritrukti. Ar kraujo tyrimai geri, nera sumazejes hemoglobinas? Gal truksta ko nors? Nepakankamai maitinantis, butinai reikia vartoti papildus. Jei visa tai tvarkoje, tada neverta kreipti demesio- visi organizmai skirtingi ir per skirtinga nestuma gali buti dar skirtingesni O pupsikelis paims tik tai, ko jam reikia- nei per daug, nei per mazai As pati esu gana liekna, per nestuma svoris is pradziu krito, o nuo 4 menesio pradejo augti apie 1-2 kg per menesi. Labaiusiai irgi matosi pilvukas, pati beveik nesustorejau. Bet jei viskas gerai, tai nera ko pergyventi |