Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Blogas vystymasis
Supermamø klubas > Konsultacijø centras > Klausimas vaikø psichologui
siuzanike
Mano mazylis jau 5 men ir 8 dienu.Mes megstame verstis ant pilvuko ir dairytis.Taciau net nemeginame sestis.Daktare sako,kad tai nera gerai.Mus l isgazdino.Ar mes per letai vystomes?Gal dazniau reiketu meginti sestis?
mama_gulbe
QUOTE(siuzanike @ 2007 09 08, 21:14)
Mano mazylis jau 5 men ir 8 dienu.Mes megstame verstis ant pilvuko ir dairytis.Taciau net nemeginame sestis.Daktare sako,kad tai nera gerai.Mus l isgazdino.Ar mes per letai vystomes?Gal dazniau reiketu meginti sestis?
*

kauliukai gi dar minksti tokio vaiko, jis pats prades sestis kai sustipres ir tures jegu tam
patarciau su kita daktare pasikonsultuoti o ne su psichologe wink.gif
mano mazius pvz net nesliauziojes pradejo vaikscioti - sliauzijimo etapas buvo praleistas wink.gif
siuzanike
Aciu uz patarimus.Na,mazylis nera toks jau ir kudas.Gal jam is tiesu dar anksti sestis.
mama_gulbe
QUOTE(siuzanike @ 2007 09 10, 10:03)
Aciu uz patarimus.Na,mazylis nera toks jau ir kudas.Gal jam is tiesu dar anksti sestis.
*

oi aisku kad per anskti
yra mamyciu kurios 6 men kudikius jau i vaikstyne ikisa doh.gif
stebekite leliuka ir nuveskite pas kita daktare jei jau taip nerimauja
pasiskaitykite cia yra skyrelis leliuku kur pagal menesius suskirstyta ir mamytes ten kalbasi - ten daugiau info rasi

manau jums ner ko nerimauti mirksiukas.gif
siuzanike
Na,mus kaip tik siuncia pas chirurga ir nervu daktarus.Paziuresim,ka jie pasakys.
Alchemie
Nu sedimuisi tai ankstoka. Ziurek, ar padavus rankas, jis rieciasi, o savarankiskai sedeti gali tada kai paropoja, ar kai sustipreja nugaros raumenys, laikantys stubura. mano vaikas ropojo nuo 6 menesiu, bet atsisedo savarankiskai laikydamas nugara 8 men. Tikrai nurimkit, kiekvienam vaikui savi tempai, ir sie, kurie nusakyti, tikrai nera atsilikimo rodiklis. beje, musu gydytoja vis lauke, kada mano vaikui prasided pilvuko kolikos, bet jos per visa kudikyste taip ir neatsirado lotuliukas.gif
siuzanike
Maniskis nemegina sestis padavus ranka,o ropoti labai nori,bet dar nieko neiseina.Uzpakaliuka kelia,bet visa kita... biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.