Mano mazylis jau 5 men ir 8 dienu.Mes megstame verstis ant pilvuko ir dairytis.Taciau net nemeginame sestis.Daktare sako,kad tai nera gerai.Mus l isgazdino.Ar mes per letai vystomes?Gal dazniau reiketu meginti sestis?
QUOTE(siuzanike @ 2007 09 08, 21:14) Mano mazylis jau 5 men ir 8 dienu.Mes megstame verstis ant pilvuko ir dairytis.Taciau net nemeginame sestis.Daktare sako,kad tai nera gerai.Mus l isgazdino.Ar mes per letai vystomes?Gal dazniau reiketu meginti sestis? kauliukai gi dar minksti tokio vaiko, jis pats prades sestis kai sustipres ir tures jegu tam patarciau su kita daktare pasikonsultuoti o ne su psichologe mano mazius pvz net nesliauziojes pradejo vaikscioti - sliauzijimo etapas buvo praleistas
Aciu uz patarimus.Na,mazylis nera toks jau ir kudas.Gal jam is tiesu dar anksti sestis.
QUOTE(siuzanike @ 2007 09 10, 10:03) oi aisku kad per anskti yra mamyciu kurios 6 men kudikius jau i vaikstyne ikisa stebekite leliuka ir nuveskite pas kita daktare jei jau taip nerimauja pasiskaitykite cia yra skyrelis leliuku kur pagal menesius suskirstyta ir mamytes ten kalbasi - ten daugiau info rasi manau jums ner ko nerimauti
Na,mus kaip tik siuncia pas chirurga ir nervu daktarus.Paziuresim,ka jie pasakys.
Nu sedimuisi tai ankstoka. Ziurek, ar padavus rankas, jis rieciasi, o savarankiskai sedeti gali tada kai paropoja, ar kai sustipreja nugaros raumenys, laikantys stubura. mano vaikas ropojo nuo 6 menesiu, bet atsisedo savarankiskai laikydamas nugara 8 men. Tikrai nurimkit, kiekvienam vaikui savi tempai, ir sie, kurie nusakyti, tikrai nera atsilikimo rodiklis. beje, musu gydytoja vis lauke, kada mano vaikui prasided pilvuko kolikos, bet jos per visa kudikyste taip ir neatsirado
Maniskis nemegina sestis padavus ranka,o ropoti labai nori,bet dar nieko neiseina.Uzpakaliuka kelia,bet visa kita...
|