Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar yra Gariūnuose pirkti coccodrillo prekių
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
Redaga
Ar yra Gariūnuose pirkti coccodrillo, amadeo, wojcik ir pan. drabužių? Kur galima rasti? Gal dar kokių kitų firmų rūbelių? Dalinkitės patirtim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*rutuliukas*
taip, tikrai yra, visu siu firmu rubeliu, esu maciusi thumbup.gif
Zana4
buvau pernai, tai ten naujame turguje ar kaip jį ten vadina, buvo skyrius toks vaikiškų rūbelių, jau iš kart pamačiau kad geri, tai ir mačiau cocodrilio. ir panašių kir [ardavinėja čipoline. tai pirkau kelis golfukus po 18 lt berots biggrin.gif
*rutuliukas*
siu firmu rubeliai geltonuose paviljonuose
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 08, 21:55)
siu firmu rubeliai geltonuose paviljonuose
*

ten ir mačiau moteris viena prekiavo bigsmile.gif
Kačia
Paskutini karta Gariunuose buvau pavasari, tai labai graze coccodrillo striukyte mazajam nupirkom thumbup.gif Turguje 2 vietose, po stogu yra smile.gif
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 08, 22:04)
4u.gif gali but,nezinau
*

ten tų moterų pilna smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pingvinukas
Coccodrillo rūbeliais tikrai prekiauja ir Gariūnuose, dar Anthylopa avalynės yra smile.gif
Redaga
Mes pirkome antilopes baciukus, visai faini thumbup.gif
Laki
Sveiki, kas pirko Gariūnuose gerus drabužėlius, gal atsimenat maždaug kurioj vietoj, kokia eilė buvo?
Iš anksto labai dėkui 4u.gif

Nes būna išmaišai pusė turgaus, ir nieko nerandi blink.gif
blusė
gariunuose tikrai yra cocodrillio firmos rubeliu, o mums mociute net Early Days kelnytes is turgaus kazkada paveze radus thumbup.gif kainavo 10 lt lotuliukas.gif
Čėska
O gal kas matet Amadeo kombinezonu shiemet gariunose? Praeitais metais maciau, o shiemet nerandu g.gif Aer ju nera, ar ash ieshkoti nemoku doh.gif
*rutuliukas*
ar kombinezonu yra nezinau, bet yra tie patys zmones stovi, kurie prekiauja amadeo rubeliais, bet eiles nr nezinau doh.gif jie jau i pabauga kaz kur, jei eitum nuo centriniu vartu
Eglute
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 15, 15:41)
ar kombinezonu yra nezinau, bet yra tie patys zmones stovi, kurie prekiauja amadeo rubeliais, bet eiles nr nezinau doh.gif jie jau i pabauga kaz kur, jei eitum nuo centriniu vartu
*

pries menesi pas viena vyruka buvo kombinzonu, bet sake is pernai like
minejo kad atsivez, bet jau bus brangesni doh.gif
Čėska
*

Kristupuk, kai vaziuosi i turgu, buk gerute paziurek kokia eile ir vieta ax.gif

O kaip suprasti i pabaiga, ziurint kur ta pabaiga biggrin.gif Berods jie praeitais metais buvo pradzioj, kazkur 1-2 eileje g.gif Nuo centriniu vartu gal ir pabaiga bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglute @ 2007 09 15, 18:22)
pries menesi pas viena vyruka buvo kombinzonu, bet sake is pernai like
minejo kad atsivez, bet jau bus brangesni doh.gif
*

O kurioj vietoj irgi nepasakytum biggrin.gif
Eglute
QUOTE(Čėska @ 2007 09 15, 23:27)
Kristupuk, kai vaziuosi i turgu, buk gerute  paziurek kokia eile ir vieta  ax.gif

O kaip suprasti i pabaiga, ziurint kur ta pabaiga  biggrin.gif  Berods jie praeitais metais buvo pradzioj, kazkur 1-2 eileje  g.gif Nuo centriniu vartu gal ir pabaiga  bigsmile.gif
Papildyta:

O kurioj vietoj irgi nepasakytum  biggrin.gif
*

eiles tikrai nepamenu, pavilionuose,
planuoju artimiausiu metu vaziuot, tada isidemesiu eile tikrai
anerita*
QUOTE(Čėska @ 2007 09 15, 23:27)
Kristupuk, kai vaziuosi i turgu, buk gerute  paziurek kokia eile ir vieta  ax.gif

O kaip suprasti i pabaiga, ziurint kur ta pabaiga  biggrin.gif  Berods jie praeitais metais buvo pradzioj, kazkur 1-2 eileje  g.gif Nuo centriniu vartu gal ir pabaiga  bigsmile.gif
Papildyta:

*

Atrodo, kad 1-oje ar tai 2-oje eilėje, 47vieta.
*rutuliukas*
QUOTE(Čėska @ 2007 09 16, 00:27)

O kaip suprasti i pabaiga, ziurint kur ta pabaiga  biggrin.gif  Berods jie praeitais metais buvo pradzioj, kazkur 1-2 eileje  g.gif Nuo centriniu vartu gal ir pabaiga bigsmile.gif
Papildyta:

*

taip, si varianta turejau galvoj
ugi
ar kombinezonu yra nezinau, bet yra tie patys zmones stovi, kurie prekiauja amadeo rubeliais
*

as savo dukriukui praeitais metais pirkau ziemini kombinzona AMADEO, tai likau labai patenkinta thumbup.gif
buvau neseniai nuvaziavus norejau kazkokia rudenine striukyte nupirkt, bet deja nieko neradau kas man patiktu verysad.gif
mambu
O kokios mazdaug kainos coccodrillo kombinezonu?
*rutuliukas*
siek tiek virs 100lt
jurgitav
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 24, 08:49)
siek tiek virs 100lt
*

Gal kuri buvot gariunuose man reikia kombinezono didziajam 134 cm ugiui noreciau coccodrilo mirksiukas.gif
*rutuliukas*
QUOTE(jurgitav @ 2007 10 03, 10:25)
Gal kuri buvot gariunuose man reikia kombinezono didziajam 134 cm ugiui noreciau coccodrilo mirksiukas.gif
*

as vakar vaiku mieste buvau ir maciau jau yra nauja kolekcija
man visai jie tokie simpatiski buvo, masciau imt -ne lotuliukas.gif bet susilaikiau, pamascisu,kad turi ziemai ir kombinezona ir dar stiukiu atsarginiu doh.gif nesunesios visu
jurgitav
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 10 03, 09:46)
man visai jie tokie simpatiski buvo, masciau imt -ne lotuliukas.gif bet susilaikiau, pamascisu,kad turi ziemai ir kombinezona ir dar stiukiu atsarginiu doh.gif nesunesios visu
*

I mokykla turi striuke ir kelnes man i kiema ant kalno kazko reikia
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 10 03, 09:46)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia jau manija rūbų biggrin.gif kai naujiems atsilaikyti negali tongue.gif
bazei amadeo buvo, niu toks grazus toks grazus, kad negalejau atsilaikyti, bet atsilaikiau, nes draugei labiau reikia , o mes turime biggrin.gif biggrin.gif
jurgitav
QUOTE(Zana4 @ 2007 10 03, 09:50)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  cia jau manija rūbų  biggrin.gif  kai naujiems atsilaikyti negali  tongue.gif
bazei amadeo buvo, niu toks grazus toks grazus, kad negalejau atsilaikyti, bet atsilaikiau, nes draugei labiau reikia , o mes turime  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Kokios kainos mazdaug kombezu?
*rutuliukas*
QUOTE(jurgitav @ 2007 10 03, 10:52)
Kokios kainos mazdaug kombezu?
*

to kur as ziurejau kaina buvo apie 250lt, 4u.gif
jurgitav
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 10 03, 10:12)
to kur as ziurejau kaina buvo apie 250lt,  4u.gif
*

Aciu wub.gif
Henrietaa
o ar buna gariunuose pirkti pigiu baltarusisku rubeliu kudikiams?
neli
QUOTE(Henrietaa @ 2007 11 21, 17:45)
o ar buna gariunuose pirkti pigiu baltarusisku rubeliu kudikiams?
*

Rudeniop mačiau baltarusiškų rūbelių vaikams, ten jau gale turgaus visai, už mašinų net. Pirkau savajam pižamytę šiltesnę, tai labai patenkinta, ir skalbesi gerai ir neplyšta 4u.gif
RivaP
QUOTE(Redaga @ 2007 09 09, 15:26)
Mes pirkome antilopes baciukus, visai faini thumbup.gif
*

Man tai Antilopa batai visai nepatiko. Pirkom vasarai basutes. Nors turguje visi aiskina, kad Antilopa tokio pat lygio kaip bartek, bet isitikinau, kad toli grazu taip nera. Ne veltui ju parduotuvese nebuna.
*rutuliukas*
QUOTE(RivaP @ 2007 12 08, 19:24)
Man tai Antilopa batai visai nepatiko. Pirkom vasarai basutes. Nors turguje visi aiskina, kad Antilopa tokio pat lygio kaip bartek, bet isitikinau, kad toli grazu taip nera. Ne veltui ju parduotuvese nebuna.
*

yra antylopa avalynes parduotuvese,
sia avalyne prekiauja karolio parduotuves ir vaikutis
alinka
ir man antilopa visa netiko
kazkoki anesmaone
smirda oda, greitai nusitrina galai
po lietuas demes ilgai neisdziusta
ir krenta vaikas mano su jais kartais

vel grizau prie barteko
Odinė
Idomu kaip su kainom? man cocodrilo bodikai patinka, bet parduotuvej jie apie 18-20 lt, o su 8 proc nuolaida uz 16 lt pirkau, tai negi turguje dar pigiau rolleyes.gif g.gif
RivaP
QUOTE(alinka @ 2007 12 11, 17:22)
ir man antilopa visa netiko
kazkoki anesmaone
smirda oda, greitai nusitrina galai
po lietuas demes ilgai neisdziusta
ir krenta vaikas mano su jais kartais

vel grizau prie barteko
*

Man irgi bartekai zymiai geresni uz antilopa.
Bet dabar as linsktu prie Ecco ar geox'u. Nesiojom tiek vienus, tiek kitus. Tai tikrai kokybe gera. Brangus, bet per ispardavimus stengiuosi isigyti. Dar maciau per SM skelbimus galima isigyti, bet tiesa pasakius abejoju ar ten originalai.
*rutuliukas*
QUOTE(RivaP @ 2008 01 07, 13:07)
Man irgi bartekai zymiai geresni uz antilopa.
Bet dabar as linsktu prie Ecco ar geox'u. Nesiojom tiek vienus, tiek kitus. Tai tikrai kokybe gera. Brangus, bet per ispardavimus stengiuosi isigyti.  Dar maciau per SM skelbimus galima isigyti, bet tiesa pasakius abejoju ar ten originalai.
*

as per SM pirkau ne vienus ecco patukus, tikrai originalus, lygiai tokie pat kaip ir ecco pardese tik pigiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Šypsenėlė24
Cocodrilo rūbeliai ir man labai patinka, bet kad turguj kažkaip neteko matyt, visada parduotuvėse perku
viilmute
Na tikrai manau kad turguje tokiu nerasi g.gif
lairam
QUOTE(viilmute @ 2008 02 06, 13:30)
Na tikrai manau kad turguje tokiu nerasi g.gif
*

coccodrillo kombinezonu pries dvejus metus Gariunuose tikrai buvo. Savo akimis maciau. O dabar nezinau, ar ten tokiu yra. Jeigu kuri siemet kokio gerio ten matet, tai pasidalinkite info su kitomis ;-)
Pingvinukas
Gariūnuose keliose vietose yra Cocodrillo rūbelių Gavau jų vizitinę kortelę. Nors aš tik kombinezonų teiravausi ax.gif Tai kainavo 197 lt. tokie patys parduotuvėje apie 240 lt. kainuoja.
1 eilė, 16 ir 49 paviljonas
4C eilė, 28 paviljonas
lairam
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 09 28, 16:45)
Gariūnuose keliose vietose yra Cocodrillo rūbelių Gavau jų vizitinę kortelę. Nors aš tik kombinezonų teiravausi  ax.gif Tai kainavo 197 lt. tokie patys parduotuvėje apie 240 lt. kainuoja.
1 eilė, 16 ir 49 paviljonas
4C eilė, 28 paviljonas
*

Aciu uz info, reikes prie progos pasidairyti bigsmile.gif
levandike
QUOTE(Redaga @ 2007 09 08, 21:26)
Ar yra Gariūnuose pirkti coccodrillo, amadeo, wojcik ir pan. drabužių? Kur galima rasti? Gal dar kokių kitų firmų rūbelių? Dalinkitės patirtim 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

jeigu nepainioju, tai atrodo 2eileje dvidesimt kazkelinta vieta ( desineje puseje, jei eisi is tos puses kur pagr. vartai). gal kas dar tiksliau zino g.gif
eeeglute
Gal kas nors neseniai buvo Gariūnuose ir žino kur yra Coccodrillo drabužėlių? Konkrečiai domina kombinezonai. Gal žinote kokios dabar ten jų kainos? smile.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(eeeglute @ 2009 10 02, 13:07)
Gal kas nors neseniai buvo Gariūnuose ir žino kur yra Coccodrillo drabužėlių? Konkrečiai domina kombinezonai. Gal žinote kokios dabar ten jų kainos? smile.gif
*

ir mane labai domina sie kombinezoniukai ax.gif
Ramunelek
Sveikos,gal kas zinote kur prekiaujama "Lemmi"firmos kombinezonais?Jie yra vokieciu ir labai geri,plonuciai,bet gali net 40 laipsniu saltyje su golfuku ,be jokiu megstuku,bet niekur nerandu,mada vaikams ,bet nera didziu ir nezino ar bus,tai gal kas kur matete?Labai aciu. smile.gif
lairam
QUOTE(Ramunelek @ 2009 10 14, 11:24)
Sveikos,gal kas zinote kur prekiaujama "Lemmi"firmos kombinezonais?Jie yra vokieciu ir labai geri,plonuciai,bet gali net 40 laipsniu saltyje su golfuku ,be jokiu megstuku,bet niekur nerandu,mada vaikams ,bet nera didziu ir nezino ar bus,tai gal kas kur matete?Labai aciu. smile.gif
*

Tokių net negirdėjau... Gal apie Lenne kalbi? Jais Baby Centre prekiauja...
Ramunelek
QUOTE(lairam @ 2009 10 14, 16:03)
Tokių net negirdėjau... Gal apie Lenne kalbi? Jais Baby Centre prekiauja...
*

Na ne ,nes turiu ir sena konbinezona,tai ten taip parasyta Lemmi,ir va taip jis atrode
http://public.fotki.com/Ramunelek/
*Svajone*
kažkaip turguje neteko matyt schmoll.gif tik parduotuvėse,na ir pas mamytes kurios prekiauja SM forume 4u.gif
lairam
QUOTE(Ramunelek @ 2009 10 14, 16:07)
Na ne ,nes turiu ir sena konbinezona,tai ten taip parasyta Lemmi,ir va taip jis atrode
http://public.fotki.com/Ramunelek/
*

Ogo, kaip faina, koks plonytis bigsmile.gif .

Tai sorry, kad įsilindau su Lenne. O Taviškio net nežinojau iki šiandien...
Ramunelek
QUOTE(lairam @ 2009 10 14, 22:56)
Ogo, kaip faina, koks plonytis  bigsmile.gif .

Tai sorry, kad įsilindau su Lenne. O Taviškio net nežinojau iki šiandien...
*

Tai nieko ,bet siemet Mada vaikam labai mazas ju pasirinkimas ir ne tokie jau grazus,teks bandyti kitos firmos kombinezona... smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.