Ar yra Gariūnuose pirkti coccodrillo, amadeo, wojcik ir pan. drabužių? Kur galima rasti? Gal dar kokių kitų firmų rūbelių? Dalinkitės patirtim
taip, tikrai yra, visu siu firmu rubeliu, esu maciusi
buvau pernai, tai ten naujame turguje ar kaip jį ten vadina, buvo skyrius toks vaikiškų rūbelių, jau iš kart pamačiau kad geri, tai ir mačiau cocodrilio. ir panašių kir [ardavinėja čipoline. tai pirkau kelis golfukus po 18 lt berots
siu firmu rubeliai geltonuose paviljonuose
Paskutini karta Gariunuose buvau pavasari, tai labai graze coccodrillo striukyte mazajam nupirkom
Coccodrillo rūbeliais tikrai prekiauja ir Gariūnuose, dar Anthylopa avalynės yra
Mes pirkome antilopes baciukus, visai faini
Sveiki, kas pirko Gariūnuose gerus drabužėlius, gal atsimenat maždaug kurioj vietoj, kokia eilė buvo?
Iš anksto labai dėkui Nes būna išmaišai pusė turgaus, ir nieko nerandi
gariunuose tikrai yra cocodrillio firmos rubeliu, o mums mociute net Early Days kelnytes is turgaus kazkada paveze radus
O gal kas matet Amadeo kombinezonu shiemet gariunose? Praeitais metais maciau, o shiemet nerandu
ar kombinezonu yra nezinau, bet yra tie patys zmones stovi, kurie prekiauja amadeo rubeliais, bet eiles nr nezinau
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 15, 15:41) ar kombinezonu yra nezinau, bet yra tie patys zmones stovi, kurie prekiauja amadeo rubeliais, bet eiles nr nezinau pries menesi pas viena vyruka buvo kombinzonu, bet sake is pernai like minejo kad atsivez, bet jau bus brangesni QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 15, 15:41) ar kombinezonu yra nezinau, bet yra tie patys zmones stovi, kurie prekiauja amadeo rubeliais, bet eiles nr nezinau Kristupuk, kai vaziuosi i turgu, buk gerute paziurek kokia eile ir vieta O kaip suprasti i pabaiga, ziurint kur ta pabaiga Papildyta: QUOTE(Eglute @ 2007 09 15, 18:22) pries menesi pas viena vyruka buvo kombinzonu, bet sake is pernai like minejo kad atsivez, bet jau bus brangesni O kurioj vietoj irgi nepasakytum QUOTE(Čėska @ 2007 09 15, 23:27) Kristupuk, kai vaziuosi i turgu, buk gerute paziurek kokia eile ir vieta O kaip suprasti i pabaiga, ziurint kur ta pabaiga Papildyta: O kurioj vietoj irgi nepasakytum eiles tikrai nepamenu, pavilionuose, planuoju artimiausiu metu vaziuot, tada isidemesiu eile tikrai QUOTE(Čėska @ 2007 09 15, 23:27) Kristupuk, kai vaziuosi i turgu, buk gerute paziurek kokia eile ir vieta O kaip suprasti i pabaiga, ziurint kur ta pabaiga Papildyta: O kurioj vietoj irgi nepasakytum Atrodo, kad 1-oje ar tai 2-oje eilėje, 47vieta. QUOTE(Čėska @ 2007 09 16, 00:27) Kristupuk, kai vaziuosi i turgu, buk gerute paziurek kokia eile ir vieta O kaip suprasti i pabaiga, ziurint kur ta pabaiga Papildyta: O kurioj vietoj irgi nepasakytum taip, si varianta turejau galvoj QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 15, 15:41) as savo dukriukui praeitais metais pirkau ziemini kombinzona AMADEO, tai likau labai patenkinta buvau neseniai nuvaziavus norejau kazkokia rudenine striukyte nupirkt, bet deja nieko neradau kas man patiktu
O kokios mazdaug kainos coccodrillo kombinezonu?
siek tiek virs 100lt
QUOTE(jurgitav @ 2007 10 03, 10:25) as vakar vaiku mieste buvau ir maciau jau yra nauja kolekcija man visai jie tokie simpatiski buvo, masciau imt -ne QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 10 03, 09:46) as vakar vaiku mieste buvau ir maciau jau yra nauja kolekcija man visai jie tokie simpatiski buvo, masciau imt -ne I mokykla turi striuke ir kelnes man i kiema ant kalno kazko reikia QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 10 03, 09:46) as vakar vaiku mieste buvau ir maciau jau yra nauja kolekcija man visai jie tokie simpatiski buvo, masciau imt -ne bazei amadeo buvo, niu toks grazus toks grazus, kad negalejau atsilaikyti, bet atsilaikiau, nes draugei labiau reikia , o mes turime
o ar buna gariunuose pirkti pigiu baltarusisku rubeliu kudikiams?
QUOTE(RivaP @ 2007 12 08, 19:24) Man tai Antilopa batai visai nepatiko. Pirkom vasarai basutes. Nors turguje visi aiskina, kad Antilopa tokio pat lygio kaip bartek, bet isitikinau, kad toli grazu taip nera. Ne veltui ju parduotuvese nebuna. yra antylopa avalynes parduotuvese, sia avalyne prekiauja karolio parduotuves ir vaikutis
ir man antilopa visa netiko
kazkoki anesmaone smirda oda, greitai nusitrina galai po lietuas demes ilgai neisdziusta ir krenta vaikas mano su jais kartais vel grizau prie barteko
Idomu kaip su kainom? man cocodrilo bodikai patinka, bet parduotuvej jie apie 18-20 lt, o su 8 proc nuolaida uz 16 lt pirkau, tai negi turguje dar pigiau
QUOTE(alinka @ 2007 12 11, 17:22) ir man antilopa visa netiko kazkoki anesmaone smirda oda, greitai nusitrina galai po lietuas demes ilgai neisdziusta ir krenta vaikas mano su jais kartais vel grizau prie barteko Man irgi bartekai zymiai geresni uz antilopa. Bet dabar as linsktu prie Ecco ar geox'u. Nesiojom tiek vienus, tiek kitus. Tai tikrai kokybe gera. Brangus, bet per ispardavimus stengiuosi isigyti. Dar maciau per SM skelbimus galima isigyti, bet tiesa pasakius abejoju ar ten originalai. QUOTE(RivaP @ 2008 01 07, 13:07) Man irgi bartekai zymiai geresni uz antilopa. Bet dabar as linsktu prie Ecco ar geox'u. Nesiojom tiek vienus, tiek kitus. Tai tikrai kokybe gera. Brangus, bet per ispardavimus stengiuosi isigyti. Dar maciau per SM skelbimus galima isigyti, bet tiesa pasakius abejoju ar ten originalai. as per SM pirkau ne vienus ecco patukus, tikrai originalus, lygiai tokie pat kaip ir ecco pardese tik pigiau
Cocodrilo rūbeliai ir man labai patinka, bet kad turguj kažkaip neteko matyt, visada parduotuvėse perku
Na tikrai manau kad turguje tokiu nerasi
Gariūnuose keliose vietose yra Cocodrillo rūbelių Gavau jų vizitinę kortelę. Nors aš tik kombinezonų teiravausi
1 eilė, 16 ir 49 paviljonas 4C eilė, 28 paviljonas QUOTE(Pingvinukas @ 2008 09 28, 16:45) Gariūnuose keliose vietose yra Cocodrillo rūbelių Gavau jų vizitinę kortelę. Nors aš tik kombinezonų teiravausi 1 eilė, 16 ir 49 paviljonas 4C eilė, 28 paviljonas Aciu uz info, reikes prie progos pasidairyti QUOTE(Redaga @ 2007 09 08, 21:26) Ar yra Gariūnuose pirkti coccodrillo, amadeo, wojcik ir pan. drabužių? Kur galima rasti? Gal dar kokių kitų firmų rūbelių? Dalinkitės patirtim jeigu nepainioju, tai atrodo 2eileje dvidesimt kazkelinta vieta ( desineje puseje, jei eisi is tos puses kur pagr. vartai). gal kas dar tiksliau zino
Gal kas nors neseniai buvo Gariūnuose ir žino kur yra Coccodrillo drabužėlių? Konkrečiai domina kombinezonai. Gal žinote kokios dabar ten jų kainos?
Sveikos,gal kas zinote kur prekiaujama "Lemmi"firmos kombinezonais?Jie yra vokieciu ir labai geri,plonuciai,bet gali net 40 laipsniu saltyje su golfuku ,be jokiu megstuku,bet niekur nerandu,mada vaikams ,bet nera didziu ir nezino ar bus,tai gal kas kur matete?Labai aciu.
QUOTE(Ramunelek @ 2009 10 14, 11:24) Sveikos,gal kas zinote kur prekiaujama "Lemmi"firmos kombinezonais?Jie yra vokieciu ir labai geri,plonuciai,bet gali net 40 laipsniu saltyje su golfuku ,be jokiu megstuku,bet niekur nerandu,mada vaikams ,bet nera didziu ir nezino ar bus,tai gal kas kur matete?Labai aciu. Tokių net negirdėjau... Gal apie Lenne kalbi? Jais Baby Centre prekiauja... QUOTE(lairam @ 2009 10 14, 16:03) Na ne ,nes turiu ir sena konbinezona,tai ten taip parasyta Lemmi,ir va taip jis atrode http://public.fotki.com/Ramunelek/
kažkaip turguje neteko matyt
QUOTE(Ramunelek @ 2009 10 14, 16:07) Na ne ,nes turiu ir sena konbinezona,tai ten taip parasyta Lemmi,ir va taip jis atrode http://public.fotki.com/Ramunelek/ Ogo, kaip faina, koks plonytis Tai sorry, kad įsilindau su Lenne. O Taviškio net nežinojau iki šiandien... |