Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaiku pavardes pakeitimas
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Konsultacijos šeimos ir darbo teisės klausimais
Gabija L
Sveiki 4u.gif . Situacija tokia...
Turiu du vaikus is pirmos santuokos, ir noreciau pakeisti jiems pavardes, t.y. suteikti pirma mano dabartinio vyro pavarde, ir antra mano mergautine pavarde.
Zinau, kad jei ex vyrui nera atimtos tevystes teises, tai pavardes keisti negalima. Bet dabar jis pats sutinka, kad vaikams butu pakeistos pavardes biggrin.gif . Gal galite parasyti nuo ko reiketu viska pradeti tvarkytis, o gal visai neimanoma cry.gif .
Gedmantas Gedminas
Situacija sudėtinga tačiau manau tai padaryti įmanoma. Norėčiau papildomos informacijos: kurioje šalyje gyvenate, kur gyvena Jūsų buvęs vyras. Ar naujasis vyras yra kitos šalies (ES ar trečiosios šalies) pilietis. Taip pat patikslinkit kiek iš viso pavardžių norėtumėte savo vaikui iš klausimo supratau, kad dvi Jūsų naujo vyro ir savo megrautinės ? Atsakymą rašytike man a.z.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.