Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Mažųjų kūryba"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Rustė

user posted image

NAUJAS FOTOKONKURSAS "MAŽŲJŲ KŪRYBA"
Kiekvieno mūsų vaikas yra ypatingas, gabus ir nepaprastas! Kviečiame siųsti konkursui savo mažųjų kūrėjų nuotraukas, kuriose užfiksavote savo mažylį, panirusi į kūrybinį procesą: grojantį, piešiantį, vaidinantį, lipdantį, statantį pilis ir miestus (iš kaladėlių ar smėlio) ir t.t.

Sugalvokite nuotraukai taiklų ir smagų pavadinimą. Nepamirškite užrašyti jį lietuviškomis raidėmis: ž,š,į,ė,ę,č,ą.

Dar prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, susipažinkite su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čia
Pačios įspūdingiausios konkurso nuotraukos bus įvertintos šauniais ir vertingais rėmėjo prizais:
http://www.debeseliai.lt

I-a vieta - mėnesinis abonentas Debesėlių menų mokyklėlėje. http://www.debeseliai.lt
II-a vieta - kvietimas į 3 pamokėles Debesėlių menų mokyklėlėje.
III-a vieta - kvietimas į 2 pamokėles Debesėlių menų mokyklėlėje.
IV -a vieta – kvietimas į 1 pamokėlę Debesėlių menų mokyklėlėje.

Paraiškas pildykite čia

Nuotraukų laukiame 2007 09 10 – 2007 09 24
Už šauniausius mažuosius vunderkindus balsuosime 2007 09 25 – 2007 09 30

user posted image
Muskari
Kaip smagu thumbup.gif.
Lakūdra
laukiam foto bigsmile.gif
Rustė

i 
primenu, kad kūdikiukų nuotraukos nebus tvirtinamos, kur mažieji neva piešia, dainuoja ar vaidina.

išskyrus tokius atvejus, kur akivaizdžiai matysis, kad veiksmas vyksta kokioje mokyklėlėje ar būrelyje
grange
Jau viena yra thumbup.gif
Lakūdra
QUOTE(grange @ 2007 09 10, 11:01)
Jau viena yra  thumbup.gif
*

vejei doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
liusė
Manasis akivaizdziai ne vunderkindas - ne vienos tinkamos fotkes neradau doh.gif biggrin.gif
Lakūdra
user posted image
labai graži mergaitė wub.gif
RESPECT...
Ir tokia patenkinta savo darbeliu hihihi.gif ok.gif Miela žiūrėti ploja.gif
grange
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 09 10, 11:49)
Ir tokia patenkinta savo darbeliu hihihi.gif  ok.gif Miela žiūrėti ploja.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai taip wub.gif
Gaziulka
kzk labai apsidziaugiau, kad sikart konkursas ne apie grybus biggrin.gif Ir prizai smagus, ir erdves ivairaus tipo nuotaukoms daug thumbup.gif
Idda
Labai geras konkursas, tik mano mažylė dar per maža doh.gif dar nepasireiškė jos talentai lotuliukas.gif
Lakūdra
QUOTE(Ida24 @ 2007 09 10, 17:45)
Labai geras konkursas, tik mano mažylė dar per maža  doh.gif  dar nepasireiškė jos talentai  lotuliukas.gif
*

o tu pabandyk, kokį pieštuką duot lotuliukas.gif
Matelyk
konkursas tikrai labai šaunus, bet prizas tai tik vilnietėm tinkamas ax.gif
Lakūdra
QUOTE(Matelyk @ 2007 09 10, 17:46)
konkursas tikrai labai šaunus, bet prizas tai tik vilnietėm tinkamas  ax.gif
*

drinks_cheers.gif bet ne pirmą kartą jau doh.gif schmoll.gif
Ramunita
rodos bus įdomus konkursėlis ax.gif ir superinė reklama tai Debesėlių mokyklėlei biggrin.gif jaučiu susirinks ten pusė supermamų biggrin.gif
serinka
QUOTE(Ramunita @ 2007 09 10, 18:18)
rodos bus įdomus konkursėlis  ax.gif ir superinė reklama tai Debesėlių mokyklėlei  biggrin.gif jaučiu susirinks ten pusė supermamų  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif
Bet ir supermamkoms smagu nuo tos reklamos. As, pvz, pirma karta apie tokia mokykla girdziu. Mane sudomino. g.gif
skarinka
QUOTE(Matelyk @ 2007 09 10, 17:46)
konkursas tikrai labai šaunus, bet prizas tai tik vilnietėm tinkamas  ax.gif
*

O tai jei prizines vietas ne vilnietes laimes. Tai kaip tada?
Rustė
QUOTE(skarinka @ 2007 09 10, 19:03)
*

kai laimės tada ir paderinsim wink.gif
Valerija
QUOTE(skarinka @ 2007 09 10, 19:03)
*

Aš ne vilnietė ir man nesvarbu, nes ne dėl prizų dalyvauju.
Bet va irgi nerandu nuotraukos kurioje mano sūnaus "vunderkindumas" pasireikštu doh.gif , nes vienintelė tokiai temai tinkanti nuotrauka jau sudalyvavo konkurse "mama aš augu".... kažin ar teks šį sykį sudalyvaukti... rolleyes.gif

O kalbant apie dalyvaujančias nuotraukas, tai man ši per daug išsiliejusi
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13677
(gal kiek lazda perlenkta)

O ši man priminė euroviziją biggrin.gif , puiki idėja thumbup.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13679
Rustė
QUOTE(Valerija @ 2007 09 10, 19:45)
Aš ne vilnietė ir man nesvarbu, nes ne dėl prizų dalyvauju.
Bet va irgi nerandu nuotraukos kurioje mano sūnaus "vunderkindumas" pasireikštu doh.gif , nes vienintelė tokiai temai tinkanti nuotrauka jau sudalyvavo konkurse "mama aš augu"....  kažin ar teks šį sykį sudalyvaukti... rolleyes.gif
*

aišku, kad sudaslyvausi thumbup.gif , tiek laiko, net dvi savaites tvirtinsim nuotraukas, taigi turi laiko pafotografuoti kuriančius vaikus wink.gif
darbsti
Nu maniske dar nei nupiestu kanors, nei nulipdytu, bet pasokti ka tu ka tu pana jau sugeba thumbup.gif , nors nera devyniu menesiuku. smile.gif
Gaziulka
QUOTE(darbsti @ 2007 09 10, 21:51)
Nu maniske dar nei nupiestu kanors, nei nulipdytu, bet pasokti ka tu ka tu pana jau sugeba thumbup.gif , nors nera devyniu menesiuku. smile.gif
*

tai dekit greiciau irodymus i konkursa. o tai visai nepelnytai kruva kitu menu pamirsta - sokiai, dainavimas, vilnos velimas, puodu lipdymas, eiliu rasymas ir t.t. kad nebutu paskui kas antra foto su teptuku rankoj mirksiukas.gif Nors cia gal tik laiko klausimas - turetu atsirasti tu idomesniu saviraiskos budu irnesakyk.gif
MaršuA
Vai,kaip smagu naujo konkurso sulaukti thumbup.gif
kristina-buziene
Labai fainas konkursėlis bigsmile.gif , tik man tas žodis "vunderkindas" kažko nelimpa wink.gif Bet koks skirtumas visgi biggrin.gif ,ne pavadinime esmė hihihi.gif
Lakūdra
va čia user posted image labai rimtai žmogutis dirba wub.gif
Rustė
labai gaila, kad šitos nemos neskaito visos, kurios dalyvauja konkurse, bet priminsiu

i 
nuotraukose turi atsispindėti vaiko kūrybinė veikla
labai daug nuotraukų tenka atmesti, nes konkursas  painiojamas su mokslinių pasiekimų tematika.tokios nuotraukos deja netvirtinamos
Aidulia
Mano nuotrauka -tinkama konkursui. Kodėl netvirtinat? ax.gif
Lakūdra
QUOTE(Elina @ 2007 09 11, 14:14)
Mano nuotrauka -tinkama konkursui. Kodėl netvirtinat? ax.gif
*

matyt moderatorė neprisijungusi
Aidulia
QUOTE(Lakūdra @ 2007 09 11, 14:21)
matyt moderatorė neprisijungusi
*

nuo vakar? ax.gif
Lakūdra
QUOTE(Elina @ 2007 09 11, 14:39)
nuo vakar? ax.gif
*

matyt susipainiojo nuotraukas tvirtina pagal konkurso pavadinimą ar pagal aprašymą ax.gif
Aidulia
QUOTE(Lakūdra @ 2007 09 11, 14:41)
matyt susipainiojo nuotraukas tvirtina pagal konkurso pavadinimą ar pagal aprašymą  ax.gif
*

g.gif ką sakei? g.gif
Mano ir nuotrauka, ir aprašymas tinkamas temai ax.gif
Valerija
QUOTE(Elina @ 2007 09 11, 14:44)
g.gif  ką sakei? g.gif
Mano ir nuotrauka, ir aprašymas tinkamas temai ax.gif
*

Tai parašyk Rustei AŽ ir tau atsakys kas blobai su tavo nuotrauka mirksiukas.gif
Noelle
o as kol kas neturiu tinkamos nuotraukos, apart tos, kuri jau smezavo SM keliose temose.. Todel ikelsiu tik cia. Musu mazasis vunderkindas smile.gif
user posted image
Aidulia
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 11, 15:42)
o as kol kas neturiu tinkamos nuotraukos, apart tos, kuri jau smezavo SM keliose temose.. Todel ikelsiu tik cia. Musu mazasis vunderkindas smile.gif
user posted image
*

nu nereali wub.gif wub.gif wub.gif
New Zajac
grazu
vvvvv
na sita kol kas man nereali... ir ideja ir pateikimas ir nuotaika..... wub.gif

o Buuuchepaulos foto jau esu macius ir ne viena grazu zodi jai mintyse pasakius wub.gif
Muskari
QUOTE(vvvvv @ 2007 09 11, 17:05)
na sita kol kas man nereali... ir ideja ir pateikimas ir nuotaika.....  wub.gif

o Buuuchepaulos foto jau esu macius ir ne viena grazu zodi jai mintyse pasakius  wub.gif
*

O man ši kažkodėl nelabai... kaip jau kažkas minėjo - truputį perlenkta...

o smuikininkas labai mielas thumbup.gif
MaršuA
gaila, kad smuikininkas ne konkurse... verysad.gif
Lakūdra
QUOTE(marsua @ 2007 09 11, 17:45)
gaila, kad smuikininkas ne konkurse... verysad.gif
*

drinks_cheers.gif
garantuota prizinė vieta wub.gif
MaršuA
man ta smuikininiko foto tokia wub.gif Pirmąkart taip iškart į akį krito, paprastai ilgai konkurse renkuosi, už ką balsiuką atiduoti. Ir vat kaip - favoritė yra, o balsuoti negali doh.gif
Yell
user posted image
*

Manyčiau, pirma vieta būtų garantuotai wub.gif
Noelle
faina, kad patiko nuotrauka smile.gif

is jau esamu, mane viena tik uzkabino - berniukas dazantis masinyte. Kokybes gal ir stinga - bet is visu piesimo variantu - man sis labiausiai.

Zvereliu teatras dal fainas - originali ideja. Gaila ryskumo stinga, bet jei balsavimas butu siandien - balsuociau. Kazkaip siuo atveju nesureiksminciau kokybes, nes isties nuotrauka grazi

"Rubensas ir Mikelandželas vaikystėje" irgi liuks. Vaiko kaireje sypsena labai labai grazi. Abieju dailus veido bruozai smile.gif

"po penkiolikos metu.." - faina, kai tetis sitaip uzsiima su sunum smile.gif
Aidulia
Šita labai gera foto thumbup.gif user posted image

O Rubensas su Mikelandželu, prognozuoju, priziuką gaus ax.gif . Liuks nuotraukytė. Ir tobulai- į temą 4u.gif
*dzūkė*
QUOTE(Elina @ 2007 09 11, 19:19)
Šita labai gera foto thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif , bet irgi jau matyta kaip ir mažasis smuikininkas.

Man šita patiko user posted image

Labai laukiu man patinkančios nuotraukos su kiekvieno vaiko "etatiniu instrumentu" pieštuku, teptuku, kreidele... rolleyes.gif
medasta
Nuo ko priklauso, kurioje (konkurso nuotraukų peržiūros)vietoje rodoma foto(pradžioje, viduryje ar pabaigoje)? Ar nuotraukų pozicija keičiasi kas kažkiek laiko?
*dzūkė*
QUOTE(medasta @ 2007 09 11, 19:54)
Nuo ko priklauso, kurioje (konkurso nuotraukų peržiūros)vietoje rodoma foto(pradžioje, viduryje ar pabaigoje)? Ar nuotraukų pozicija keičiasi kas kažkiek laiko?
*

Kiek žinau keičiasi smile.gif Anksčiau prasidėjus balsavimui apsistodavo toj pačioj vietoj, bet praeitam balsavime keitėsi, gal dabar jau taip būna... nes nevisus konkursus sekiau ax.gif
Rustė
kiek pastebėjau naujai patvirtintos nuotraukos kurį laiką kabo viršuje.bet šiaip keičias.čia programiškai taip vyksta, aš nieko negaliu pakeisti.
ir manau teisinga, nes tada visos nuotraukos turi "garbės" pabūti visose vietose.
balta
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 11, 14:42)
user posted image
*

as suzaveta bigsmile.gif wub.gif
buuuchepaula, vokieciu skyrely dar neparodei tokio grozio smile.gif 4u.gif
v*i*j*a
*

nu nereali ,super thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.