l vieta: Elge

llvieta: ramuxis

lll vieta:*dzūkė*

lVvieta: katarina

dėl prizų atsiėmimo parašysiu asmenines žinutes
SVEIKINAME NUGALĖTOJAS!
l vieta: Elge ![]() llvieta: ramuxis ![]() lll vieta:*dzūkė* ![]() lVvieta: katarina ![]() dėl prizų atsiėmimo parašysiu asmenines žinutes QUOTE(californiagirl @ 2007 09 30, 19:51) Keista, kad įskaitau abejonių gaidelę Man pačiai neįdomu, kai nemažai nuotraukų autorių atpažįstu, nors tai neišvengiama QUOTE(kristina-buziene @ 2007 09 30, 19:06) Kristina, raide tavo varde praleidau Labai meniska man tavo nuotrauka QUOTE(*dzūkė* @ 2007 09 30, 19:08) Keista, kad įskaitau abejonių gaidelę Man pačiai neįdomu, kai nemažai nuotraukų autorių atpažįstu, nors tai neišvengiama
SVEIKINAM NUGALETOJAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dovanojam daug daug balioneliu visom penkiom sauniausiom puikios nuotraukytes ir zinoma mazyliai jose ir zinoma dekojame uz musu nuotraukelei atiduotus...... QUOTE(bucka @ 2007 09 30, 20:54) Sveikinimai nugalėtojams man visai nepatiko toks konkursas QUOTE(californiagirl @ 2007 09 30, 18:49) Dar labai smalsu buvo suzinoti kieno sios nuotraukytes: ![]() Valerija ir Kritina B., norejau pasakyti, kad labai saunios nuotraukos Ko gero į tavo pastabą suregavusi (dėl apkarpymo) tiek simpatijų sulaukėme QUOTE(bucka @ 2007 09 30, 20:54) Sveikinimai nugalėtojams man visai nepatiko toks konkursas Gaila, labai gaila .. , kad taip manai ... man asmeniškai sunku buvo išsirinkti pačias pačiausias
Ačiū labai labai
QUOTE(katarina @ 2007 09 30, 11:16) QUOTE(bucka @ 2007 09 30, 19:54) man visai nepatiko toks konkursas O kas, tavo manymu, tose nuotraukose turi atsikleisti? Kas yra tas "atsitiktinai pagautas kadras", kuris taip imtų visus ir pakerėtų? Taip, aš savo nuotrauką (kaip ir daugelį kitų) fotografavau specialiai šia tema. Dažnai susigalvoju kokią nors temą pati, šiaip sau, ir eksperimentuoju (iš tos serijos buvo mano ankstesnė nuotrauka su teatriuku). Bet yra skirtumas, kur priverti vaiką pozuoti (tai daugeliu atveju net neįmanoma), ir kur pasiūlai jam ką nors veikti ir pagauni gerą kadrą toje veikloje. Ar tai atrodo labai lengva? Pabandyk. Man asmeniškai fotografuoti vaikus tam tikra tema yra iššūkis, kur turi pasukti galvą. Smagu, kai kartais tai pavyksta. Jokia prievarta neišgausi tokių išraiškų, kaip šių iš tos pačios fotosesijos: ![]() Na, o kas domėjosi, kuo buvo piešta ir kaip nusivalė, galiu parodyti rezultatą: ![]()
merginos, dėl naujo konkurso tikrai nieko nežinau, bet gi nelaikysiu paslaptyje tikrai sulauksit
QUOTE(bucka @ 2007 09 30, 20:54) Sveikinimai nugalėtojams man visai nepatiko toks konkursas Drasus teiginys....O tai kur tamstos meniniai sugebejimai? Specialiai paziurejau nuotraukas, su kuriomis dalyvavot fotokonkursuose.. Kazkaip tikrai nesisvaidyciau tokiom replikom... Sorry, bet panasu i desimtmecio vaiko pavydo priepuoli.... Sveikinu nugaletojus... Deja, is mano balsuotu tik viena laimejo prizine viet (I) Man labai patiko murziai - tokia tikra tikra vaikiska kuryba QUOTE(Sapokliaka @ 2007 09 30, 23:19) Drasus teiginys....O tai kur tamstos meniniai sugebejimai? Specialiai paziurejau nuotraukas, su kuriomis dalyvavot fotokonkursuose.. Kazkaip tikrai nesisvaidyciau tokiom replikom... Sorry, bet panasu i desimtmecio vaiko pavydo priepuoli.... gal bloga diena buvo na ir nematė gražių nuotraukyčių
Ačiū tom 31 balsuotojom
Na aš rezultatais nusivyliau
Sveikinu nugaletojus
Aciu visiems Dukra lanko fitotechlogijos bureli-namie labai daug jos darbu ir jai labai patinka QUOTE(Valerija @ 2007 09 30, 20:10) Labai labai malonu, kai zmogus i pastaba sureaguoja teigiamai Tavo nuotraukyte grazi buvo ir apkarpyta, bet originali(neapkarpyta) nesulyginamai geresne P.S. Ziuriu jau ne pirmas kartas patinka tavo nuotraukytes, nors kad jos tavo net nezinau pacio konkurso metu Elge, dar karta sveikinu QUOTE(californiagirl @ 2007 10 02, 00:07) Elge, dar karta sveikinu Ačiū labai Kai kurie komentarai, aišku, juokingi, ir man tik gaila, kad yra taip nuvertinama kitų balsuotojų nuomonė kaip savos nuomonės neturėjimas ir pasidavimas "reklamai". Belieka pridurti, kad aš dar tą "reklamą" ir užsakiau arba kad mane čia visi forume pažįsta, ir būtų pilnas "korupcijos" komplektas QUOTE(elge @ 2007 10 02, 10:39) Ačiū labai Kai kurie komentarai, aišku, juokingi, ir man tik gaila, kad yra taip nuvertinama kitų balsuotojų nuomonė kaip savos nuomonės neturėjimas ir pasidavimas "reklamai". Belieka pridurti, kad aš dar tą "reklamą" ir užsakiau arba kad mane čia visi forume pažįsta, ir būtų pilnas "korupcijos" komplektas nekreipk dėmesio aš irgi galiu pasakyti,kad balsavau už eglės foto,tačiau visai jos nepažįstu,nesukerta mūsų keliai forume visai (nors diskutuoju tikrai ne viename skyrelyje. Aš retai kada negi paskaitau diskusijas apie konkursą aš pvz balsavau dar už berniuką,kuris piešia ant bato Papildyta: QUOTE(elge @ 2007 09 30, 21:54) mano draugė sūnui irgi buvo nupirkus flomikus,kur tipo nusiplauna-galima ir ant sienų piešt,ir ant plaunamų tapetų QUOTE(Sapokliaka @ 2007 09 30, 21:19) Drasus teiginys....O tai kur tamstos meniniai sugebejimai? Specialiai paziurejau nuotraukas, su kuriomis dalyvavot fotokonkursuose.. Kazkaip tikrai nesisvaidyciau tokiom replikom... kiekvienas grozi mato kituose dalykuose, taip kad ne tau, brangioji, aptarineti mano nuotraukas QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 01, 20:25) Na aš rezultatais nusivyliau QUOTE(Ramunita @ 2007 10 02, 09:13) na ir??? o tas komentaras buvo skirtas butent Sapokliak, nes besijuokdama is kitu, savo nepasiziuri QUOTE(Ramunita @ 2007 10 02, 10:03) nekreipk dėmesio Tai jau tikrai [/quote] Gerai,kad tu su manim sutinki. QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 02, 13:55) Aš neprivalau balsuoti už tas nuotraukas,už kurias visi balsuoja aš ir nebalsavau nei už 1 nei už 2 trečioji ir žemiau likusios, už kurias balsavau . bet nereiškias kad man nepatiko, tiesiog buvo ir kitų milų. juk kiekvieno teisė rinktis, kas už ką basuoja. QUOTE(bucka @ 2007 10 02, 11:10) kiekvienas grozi mato kituose dalykuose, taip kad ne tau, brangioji, aptarineti mano nuotraukas Tebunie ir taip, bet as bent jau nesisvaidau tokiais pareiskimais, kaip tavasis (zemiau)... Ir jei as mokeciau bent jau puse tiek kokybiskai fotografuoti kaip elge, buciau tikrai laiminga..... Kol kas, deja, galiu tik pasigrozeti jos nuotraukomis ir stengtis kada nors ismokti... Po tavo pasisakymo nuotraukose tikejausi isvysti ka nors dar istabesnio... O ka pamaciau ? Totalu nuli.... QUOTE(bucka @ 2007 09 30, 20:54) man visai nepatiko toks konkursas Papildyta: QUOTE(bucka @ 2007 10 02, 11:17) na ir??? o tas komentaras buvo skirtas butent Sapokliak, nes besijuokdama is kitu, savo nepasiziuri Is ko as juokiuosi? Tiesiog bandziau tau paciai parodyti, kad kai pati su savo nuotraukom prilygsi bent jau 10-ciai pirmuju siame konkurse, tada ir galesi svaidytis sparnuotais pareiskimais apie tai, kad nera uz ka balsuoti...
Nu čia ir diskusijos
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 02, 12:31) Tiesiog bandziau tau paciai parodyti, kad kai pati su savo nuotraukom prilygsi bent jau 10-ciai pirmuju siame konkurse, tada ir galesi svaidytis sparnuotais pareiskimais apie tai, kad nera uz ka balsuoti... nebejuokink zmoniu! forumus tam ir daro, kad juose galetu visi isreiksti savo nuomone, o jei ji tau nepriimtina, tai visiskai neskaityk ir nesigilink. jeigu to nesugebi, tai geriau visai nelysk i forumus, nes tik pati sau nervus ir kitiems nuotaika gadini. beje, idomu del ko tu taip viska pati asmeniskai priimi? p.s. ryt as isskrendu i atostogas, deja taip ir nebeperskaitysiu ka man atrasysi
Ar uz izeidinejimus bucka nenusipelne ir kitokiu "atostogu" nuo forumo?
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 09 30, 20:08) Keista, kad įskaitau abejonių gaidelę Man pačiai neįdomu, kai nemažai nuotraukų autorių atpažįstu, nors tai neišvengiama Beje, ne dėl balsavimo, o dėl...sakykim etiškumo ar neprasilenkimo su taisyklėm va dabar ir aš pamačiusi suabejojau Papildyta: QUOTE(bucka @ 2007 10 02, 17:21) nebejuokink zmoniu! forumus tam ir daro, kad juose galetu visi isreiksti savo nuomone, o jei ji tau nepriimtina, tai visiskai neskaityk ir nesigilink. jeigu to nesugebi, tai geriau visai nelysk i forumus, nes tik pati sau nervus ir kitiems nuotaika gadini. beje, idomu del ko tu taip viska pati asmeniskai priimi? p.s. ryt as isskrendu i atostogas, deja taip ir nebeperskaitysiu ka man atrasysi Tu xxx xxxxx xxxxx. Tai tik mano nuomonė. Jei ji tau nepriimtina, neskaityk ir nesigilink. Jeigu to nesugebi, tai geriau visai nelįsk į forumus ir t.t. nes tik pati sau nervus gadini ir pan. Žodziu, nusiramink ir baik drabstytis purvais ir nebejuokink žmonių . Gerų atostogų. Matyt tikrai laikas. Tai irgi tik MANO nuomonė.
tik parašau SAVO nuomonę
QUOTE(off topic @ 2007 10 02, 19:58) Beje, ne dėl balsavimo, o dėl...sakykim etiškumo ar neprasilenkimo su taisyklėm va dabar ir aš pamačiusi suabejojau ![]()
Aš, pvz, konkurso eigoje savo fotkę su malonumu kartu su kitomis komentuoju
QUOTE(off topic @ 2007 10 02, 20:23) tai kol niekas nežino (iki balsavimo rezultatų)taip gaunas galima visaip savo girt? Gerai, gerai, tai tik MANO pasvarstymas A ko čia prie manęs dabar kabinatės?Pačios rašot mano nuomonė,mano svarstymai.O tai jau mano tai nesiskaito nuomonė,taip išeina? P.S.atostogų man dar nereikia QUOTE(off topic @ 2007 10 02, 19:23) tai kol niekas nežino (iki balsavimo rezultatų)taip gaunas galima visaip savo girt? Gerai, gerai, tai tik MANO pasvarstymas Tiesa, pasakius, asmeniskai man, *dzukes* poelgis pasirode, kaip reklama savai nuotraukai..."netycia"..."gal nieks nepastebes"....pasirodo ne man vienai... Bet po jos paasikinimo, esu linkusi manyti kad taip ir buvo kaip ji sake. BET...kas bus jei kiekvienas pradesim deti savas nuotraukas i aptarimu skyreli kaip "favorites" Idomu butu moderatores nuomone visgi
na ką, visos išsakėt SAVO nuomonę?
temą tuoj uždarysiu, žinutes ne į temą ištrinsiu Bucka gaus atostogų nuo forumo kaip grįš iš atostogų nuo namų aš to nepamiršiu taigi iki ryt ryto dar galite pabendrauti QUOTE(californiagirl @ 2007 10 02, 20:33) Tiesa, pasakius, asmeniskai man, *dzukes* poelgis pasirode, kaip reklama savai nuotraukai..."netycia"..."gal nieks nepastebes"....pasirodo ne man vienai... Bet po jos paasikinimo, esu linkusi manyti kad taip ir buvo kaip ji sake. BET...kas bus jei kiekvienas pradesim deti savas nuotraukas i aptarimu skyreli kaip "favorites" Idomu butu moderatores nuomone visgi Aptarimuose iki mano pasirodymo nuotrauka jau buvo pastebėta, be to ruošiausi parodyt trečią užbalsuotą nuotraukytę Nu, va, parodžiau neatrastą kelią savireklamai Man labiau bloga būna skaityt postus, kai pasirodo pažįstamos nuotrauka ir kokios penkios ar daugiau svaigsta dėl jos QUOTE(californiagirl @ 2007 10 02, 20:33) na čia aš nesužiūrėjau konkurso metu, kad savo nuotrauką įdėjo, bet kad negyrė, kad va žiūrėkit, kokia graži... realiai reikėtų tada keisti tasykles, arba girežtinti labai, nes daug tokių "netyčia" išduodančių, kuri foto kieno, komentuojančių savo foto, arba dar blogiau užsiregistravusių 5 nikais, ir ramiausiai balsuojančių už save visuose konkursuose...ir dar vaidinančių, kad nieko neleistino nepadarė realiai esu tik adminas, ne viską galiu daryti savo nuožiūra...ir negaliu susekit visko kas ką ir kur rašo... QUOTE(Rustė @ 2007 10 02, 20:42) na ką, visos išsakėt SAVO nuomonę? temą tuoj uždarysiu, žinutes ne į temą ištrinsiu Bucka gaus atostogų nuo forumo kaip grįš iš atostogų nuo namų aš to nepamiršiu taigi iki ryt ryto dar galite pabendrauti Nu suo tom nuomonėm ir smagiau bendraut pasidarė |