Sveikos mamytes
ir man butu idomu
Mamkos, as pati pries koki 17-18 metu lankiau si darzeli
al eten gal neinternetine smaytes veda vaikus kad niekas neatsiliepia
"Dobilėlį" lankom mes, tiesa, jau paskutiniu metus. Darželis nieko, žinoma, būna ir geresnių. Smalsučių grupėje dirba nuostabios auklėtojos
kaip samgu kad jau viena mamyte atsiliepe, prasm daugiau papasakot apie si darzely, ar ten reik is anksto uzsirasyt i ji ar jau kai sugalvosim vest tik tada eit, kaip direktore kysininke ar ne?
papasakokit daugiau apie ta darzely kaip vidui ar rode grupes?ne isores tai biski baisus ivaizdis
oki
Sveikos mamytes. papuole mano maziukas i si lopseli darzeli. tad noreciau daugiau atsiliepimu apie ji. Lygtais bus auklyte vardu Maryte. Atsiliepkite mamytes, labai reikia. gal zinote kaip ta auklyte M
Buciau dekinga labai labai Papildyta:
sitame darzelyje turbut lankosi tos mamos kurios neprieina prie kompiuteriu
o kaip jus papuolet i sita darzely?buvot is anksciau uzsirase? QUOTE(questa @ 2008 08 07, 15:34) sitame darzelyje turbut lankosi tos mamos kurios neprieina prie kompiuteriu o kaip jus papuolet i sita darzely?buvot is anksciau uzsirase? Anyta mano uzrase balandi ir sarasuose jau esam tai dabar ir galvoju kaip ten tas darzelis, kokie mamuku atsiliepimai apie ji Jau planuojam nuo rugpjucio galo keliauti O jus gal taip pat ji lankote?
nea mes jo lanko, tik svarstau gal reiks leisti i ji, nes arciau niekur nera, bet mes neuzsirase net
sveikos mamytes.mes irgi jau planuojame eiti i si darzeli,maziukui 1.7m,tai keliausime i maziausiu grupe.labai idomu butu isgirsti kuo daugiau apie sita darzeli.gal atsiras mamyciu,kurios jau veda ar planuoja i maziausiu grupele,butu malonu pabendrauti kaip jum sekasi....
Sveikos
mes lankome psio darzelio paciu maziausiu grupe "BORUZELE". Jau antra savaitele lankomes, bet dar rytais verkiam kol mama mato. o paskui jau viskas gerai. Jau ir antra diena pietu miegelio miegam. Aukletoja tokia moteriskute apie 50, gal daugiau. Tiesa yra vienas berniukas, kuris jau menesis laiko niekaip nepripranta, istisai verkia, ir isbalansuoja jau grupeje esancius vaikus. Ir kaip tycia, visada atvedam kartu vaikus. tai jis tiesiog klykia, tai ir musu pradeda verkt. Bet labai tikimes, kad laikui begant viskas susitvarkys.
aisku kad priprasit prie darzelio, o kaip siaip aplinka ten grupese?kiek vaikuciu?
Priprast tai priprasim, bet siandien labai uzpykau ant vienos mamytes. nelabai kazkaip maziui tie rytiniai isiskyrimai su mamyte, tai mazius pradejo verkti. ir viena pasiputusi mama, pradariusi duris, pradejo kone rekti, kad reiks vesti kuo anksciau savo dukriuka, nes jos maze vien tik del sito mazylio asaru nenori i darza eiti. Nu sakes pagalvojau.
o grupe zada is 15 kinderiuku buti. Aplinka aptvarkyta, jauku grupeje
Sveikos
na mes jau po truputeli pradejome pratintis,pirmadieni buvau palikusi valandai savo pipira tai radau verkianti ant ranku pas aukletoja kitas visas dieneles aukletoja patare atvesti i lauka kaip eina su vaikuciais,tai kol as esu viskas gerai,snd jau trumpai kieme palikau su grupe,tai sekesi neblogai dar rytoi taip,o kita savaitele bandysiu jau grupeje po truputi pratinti siaip jau susipazinau su vaikuciais,fainuoliai tokie. viena mergyte tokia mazute grazute labai man apie ta berniuka kuris vis verkia aukletoja minejo,na kiekvienam savaip,jam gal sunku adaptuotis,bet jau sake geriau,tai anksciau ar veliau pripras ir jis. maniskiui itariu ir nebus lengva,jis toks mamiciukas na bet pamazu turetume priprasti QUOTE(narule @ 2008 09 12, 00:35) Sveikos na mes jau po truputeli pradejome pratintis,pirmadieni buvau palikusi valandai savo pipira tai radau verkianti ant ranku pas aukletoja kitas visas dieneles aukletoja patare atvesti i lauka kaip eina su vaikuciais,tai kol as esu viskas gerai,snd jau trumpai kieme palikau su grupe,tai sekesi neblogai dar rytoi taip,o kita savaitele bandysiu jau grupeje po truputi pratinti siaip jau susipazinau su vaikuciais,fainuoliai tokie. viena mergyte tokia mazute grazute labai man apie ta berniuka kuris vis verkia aukletoja minejo,na kiekvienam savaip,jam gal sunku adaptuotis,bet jau sake geriau,tai anksciau ar veliau pripras ir jis. maniskiui itariu ir nebus lengva,jis toks mamiciukas na bet pamazu turetume priprasti Sveika na mes ir pradejom nuo apsilankymu lauke. Anyta daznai vesdavo ji ten pazaisti, tai kelis kart su vaikuciais susitiko, bet su didesniu grupele Siandien nuvedziau anksciau, bet be asareliu nesigavo. Nuo metu Domanta anyta ziurejo, tai jam ta "BABA" viskas. Pas ja reik ir viskas. Toks prisirisimas, kad baisu. QUOTE(Raa @ 2008 09 12, 10:17) Sveika na mes ir pradejom nuo apsilankymu lauke. Anyta daznai vesdavo ji ten pazaisti, tai kelis kart su vaikuciais susitiko, bet su didesniu grupele Siandien nuvedziau anksciau, bet be asareliu nesigavo. Nuo metu Domanta anyta ziurejo, tai jam ta "BABA" viskas. Pas ja reik ir viskas. Toks prisirisimas, kad baisu. labas rytelis.tai i boruzeliu grupele keliausime.jau einame ruostis pamazu i laukuti.Domanta maciau,malonu zinoti su kieno mamyte rasomes Papildyta: ui kaip nors priprasit ir jus. Tik va tas laikas kol mama iseina, vaikui buna pats liudniausias QUOTE(Raa @ 2008 09 12, 14:06) Papildyta: ui kaip nors priprasit ir jus. Tik va tas laikas kol mama iseina, vaikui buna pats liudniausias naujokas vienas,kitas jau nuo pernai metu yra ir jo mociute dirba darzeli,nzn net gal ji vireja.siaip snd nebuvo Marytes,tai vaikai trumpai buvo lauke,beto salta.tai ir mes mazai pabuvome. beje girdejau kad jau lyg nuo kitos savaites bus dar aukletoja ne visada bus maryte,tai vaikam teks pratintis prie naujos dar Girdejau ir as kad dar bus viena auklyte , ant puses etato. Bet maryte tai ryte buvo QUOTE(Raa @ 2008 09 12, 19:07) Girdejau ir as kad dar bus viena auklyte , ant puses etato. Bet maryte tai ryte buvo labas na kaip lauke mes buvome Marytes nebuvo.O maziukas jusu tai kiek matydavau lauke linksmas,neverke visai,prieina kazka pasako,pasnekina mane,o jei as ka jam pasakau susigesta Pirmus skiemenis zodziu sako
wow kaip jum faina, o kaip reikalai su pampersais?maniske dar niekaip nenori daryt i puoduka ,kazin kaip butu jei vesciau i darzely
Va siandiena maciau nauja auklyte, labai labai miela Tai va mamytes, be asareliu siandiena nesigavo mum, na bet jis nori i ta darza ir ka tu jam
Mes jau antrus metus pradedame sitame darzelyje
Sveikos.na maniskis tai nenori to darzelio,jam mama geriau negu vaikai
net ir lauke nenori mane nepaleidzia,oi bus sunku manau,jau ryt bandysiu vesti i grupe ir paliksiu truputi,nes kol esu neimana susitarti neiko beje maniskis dar su pampersu,nu niekaip nesusidraugauja su puoduku,bandom bet taip sunku Papildyta: Tiesa snd maciau Domanto mociute,mes ejome is darzelio ir ji pro sali ejo Auklyte nauja maciau,man ji atrodo tokia faina,tik ji mazai bus,pagrinde Maryte
Sveikutes. Oi ta Domantelio mociute
va o papmeriai musu iki 2 metu draugais buvo. Bandem visaip, kaip tik imanoma. Na niekaip nesudomindavom ir psio Taip, kad mamytes per daug nesukit sau galvos, ateis laikas ir susidraugaus su puoduku
Sveikutes
Kokis grazus sis rytas, ui tik gal biskutuka saltaaaa Aprengiau maziuka siandiena biskutuka silciau, bet kas is to jaigu rasiu vel tik su giedrom ir golfiuku aprengta Papildyta: Ir ka jus galvojat apie nesama maisteli i grupe? Viena mergaite siandiena valge sausainelius , o kiti vaikuciai ziurejo Na ryt nupirksiu ir as koki skanumyna vaikuciams pavaisinti
Labas visoms
Narule, kaip tavo maziukui lopseli sekasi??? o mes tai antra diena be asareliu Va bet viena beda vistiek turim
Labas.na jau sia savaitele palieku po dvi valandas,tai kuo toliau ziuriu tuo sunkiau,jau iejus i kiema darzelio pradeda verkti
va vakar buvo kita aukletoja tai jis visai verke,jos nepazysta tai dar sunkiau,o Maryte jau pazysta ir iseinant is darzelio duoda jai bucki netgi ta aukletoja kur vakar buvo,na nezinau bet vaika radau su atsilapojusia kepuria,o vakar taip salta buvo visumoi kolkas nekokie reikaliukai,bet manau dar kelios savaiteles ir gal pripras,tikiuosi tiesa snd aukletoja pasake kad mano maziukas du kartus pasisiojo ant puoduko,gera naujiena dar Domanto mociute sutinkam beveik kas ryta,pakalbam na o del to berniuko kuris nemiega tai taip aukletoja minejo ta problemele,negerai bet ka daryti,gal susitvarkys dar viskas.kita savaite jau ilgiau tikriausia paliksiu,gal iki pietu miegelio,dar manau pietu nepaliksiu
sveikos.sendien visai nekaip,vos i darzelio kiema isukom pradejo maziukas verkti ir verke kol palikau,taip sunku palikti kaip sitaip
bijau kad tai nepakenktu vaikui,jis taip nenori o as palieku.o gal as per daug jautriai reaguoju
na tai visai prasti popieriai jusu
Vakar buvau Domanto pasiimti, tai kalbejo auklytes apie viena vaikiuka ,kuris labai labai verkia. Turbut tai apie jusu mazyli kalba buvo
Sveikos.sendien buvom darzeli bet nepalikau,nu negalejau jo palikti,verkia isikibes,vos i kiema drzelio isukam ir prasideda
belieka tiketis kad pasikaeis viskas ir nebus taip sunku,na tokiam vaikui ir keli menesiai gali tureti reiksmes,vis didyn
Paugesit, bus kitaip. Jau pats gal nores vaiku draugijos
sveikos.su Naujais Metais!
senokai cia lankiausi jau,bet jau greitai vel bandysim i darzeli keliauti tai galvoju pasidomesiu kaip jum sekasi lankyti,kas naujo?mano Dovydelis jau daug kalba... nuo vasario kazkur keliaus i darzeli,tik jau as nerimauju kaui bus vel,labai tikiuosi kad si karta bus lengviau....
Na va atejo laikas kai ir mes pradejom ieskot darzelio
mes irgi neries kr gyvename ir eisim jau nuo pirmadienio...siaip mes jau uzsirase eileje nuo tada kaip maziukui menuo buvo ir dabar turime jau eiti nes atejo eile....arba tik rudeni galesim...apsiziureti galima manau bet kuriam darzelyje,bet jei jus tik rudeni galvojat lankyti tai dar manau nera reikalo ziurinetis,yra laiko dar
Na manau nera cia taip jau anksti,nespesi paziuret o jau ruduo,man su mazyte laikas tiesiog bega
labutis, as irgi galvoju apie sita darzeli, irgi nesu uzsirasius, bet ziurejau savivaldybes puslapi, kad vietu siame darzelyje yra
Sveikos mamytes. Mano mazius taip pat lanko si darzeli, bet siulyciau is anksto uzsirezervuoti vieta del sventos ramybes
Mes pradejom lankyti praitu metu rudeni, o uzsirasem va tokiu laiku mazdaug balandi
darzelis is pirmo zvilgsnio labai jau prastokai atrodo, o kaip vidui? kaip aukletojos?
QUOTE(questa @ 2009 04 03, 15:55) Sveikos. retas kuris tas darzelis dabar gerai atrodo. is lauko puses tai varganas, bet viduje tvarkinga, boruzeliu grupeje jauku. aukletojos karts nuo karto keiciasi. tik va gal prieziuros didesnes noretusi, pastoviai maziu randu po pietu miego iki galo neaprengta. o atjungus sildyma grupeje pakankamai vesu, tai daug nerekia kad gerkle raudona butu. tai va mano tokie pastebejimai. o ir siap vejaraupiai siaucia, tai jauciu jau siandiena jau pasiimsiu serganti
Sveikutes mamytes! Gal galite papasakoti apie sio darzelio aukletojas, kurios geresnes, kurios siaip sau
Nejau niekas nebelanko sio darzelio
nu man ir idomu
|