Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Dobilėlis" lopšelis-darželis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2
Austutes Mamyte
Sveikos mamytes biggrin.gif Niekur nerandu atsiliepimu apie si darzeli, gal kas lankete, ar girdejote atsiliepimu apie ji? smile.gif
Questa
ir man butu idomu g.gif
biti atskrend
Mamkos, as pati pries koki 17-18 metu lankiau si darzeli thumbup.gif prisiminimai uzpludo... mano aukletoja buvo Zivile, gal ir dabar ji tebedirba ten? Ech.. geri laikai buvo blush2.gif
Questa
al eten gal neinternetine smaytes veda vaikus kad niekas neatsiliepia
Katukė
"Dobilėlį" lankom mes, tiesa, jau paskutiniu metus. Darželis nieko, žinoma, būna ir geresnių. Smalsučių grupėje dirba nuostabios auklėtojos 4u.gif , be to, tai praildinta grupė įvairaus amžiaus vaikams, labai patogu. Norėtūsi vaikiukams daugiau veiklos ir maisto dažniau nei tris kartus.
Questa
kaip samgu kad jau viena mamyte atsiliepe, prasm daugiau papasakot apie si darzely, ar ten reik is anksto uzsirasyt i ji ar jau kai sugalvosim vest tik tada eit, kaip direktore kysininke ar ne?
Meletė
QUOTE(questa @ 2007 11 02, 14:25)
kaip samgu kad jau viena mamyte atsiliepe, prasm daugiau papasakot apie si  darzely, ar ten reik is anksto uzsirasyt i ji ar jau kai sugalvosim vest tik tada eit, kaip direktore kysininke ar ne?
*

as saviske dar lapkricio men uzrasiau, direktore maloni, kysio nedaviau.
Questa
papasakokit daugiau apie ta darzely kaip vidui ar rode grupes?ne isores tai biski baisus ivaizdis
Meletė
QUOTE(questa @ 2008 04 07, 16:06)
papasakokit daugiau apie ta darzely kaip vidui ar rode grupes?ne isores tai biski baisus ivaizdis
*

susitiksim, papasakosiu biggrin.gif
Questa
oki biggrin.gif
Raa
Sveikos mamytes. papuole mano maziukas i si lopseli darzeli. tad noreciau daugiau atsiliepimu apie ji. Lygtais bus auklyte vardu Maryte. Atsiliepkite mamytes, labai reikia. gal zinote kaip ta auklyte M 4u.gif aryte
Buciau dekinga labai labai
Papildyta:
mastau.gif
Questa
sitame darzelyje turbut lankosi tos mamos kurios neprieina prie kompiuteriu g.gif
o kaip jus papuolet i sita darzely?buvot is anksciau uzsirase?
Raa
QUOTE(questa @ 2008 08 07, 15:34)
sitame darzelyje turbut lankosi tos mamos kurios neprieina prie kompiuteriu  g.gif
o kaip jus papuolet i sita darzely?buvot is anksciau uzsirase?
*

smile.gif
Anyta mano uzrase balandi ir sarasuose jau esam ax.gif
tai dabar ir galvoju kaip ten tas darzelis, kokie mamuku atsiliepimai apie ji 4u.gif
Jau planuojam nuo rugpjucio galo keliauti ax.gif
O jus gal taip pat ji lankote?
Questa
nea mes jo lanko, tik svarstau gal reiks leisti i ji, nes arciau niekur nera, bet mes neuzsirase net g.gif
narule
sveikos mamytes.mes irgi jau planuojame eiti i si darzeli,maziukui 1.7m,tai keliausime i maziausiu grupe.labai idomu butu isgirsti kuo daugiau apie sita darzeli.gal atsiras mamyciu,kurios jau veda ar planuoja i maziausiu grupele,butu malonu pabendrauti kaip jum sekasi.... smile.gif
Raa
Sveikos 4u.gif
mes lankome psio darzelio paciu maziausiu grupe "BORUZELE".
Jau antra savaitele lankomes, bet dar rytais verkiam kol mama mato. o paskui jau viskas gerai. Jau ir antra diena pietu miegelio miegam.
Aukletoja tokia moteriskute apie 50, gal daugiau. ax.gif
Tiesa yra vienas berniukas, kuris jau menesis laiko niekaip nepripranta, istisai verkia, ir isbalansuoja jau grupeje esancius vaikus. Ir kaip tycia, visada atvedam kartu vaikus. tai jis tiesiog klykia, tai ir musu pradeda verkt. blink.gif
Bet labai tikimes, kad laikui begant viskas susitvarkys.
Questa
aisku kad priprasit prie darzelio, o kaip siaip aplinka ten grupese?kiek vaikuciu?
Raa
Priprast tai priprasim, bet siandien labai uzpykau ant vienos mamytes. nelabai kazkaip maziui tie rytiniai isiskyrimai su mamyte, tai mazius pradejo verkti. ir viena pasiputusi mama, pradariusi duris, pradejo kone rekti, kad reiks vesti kuo anksciau savo dukriuka, nes jos maze vien tik del sito mazylio asaru nenori i darza eiti. Nu sakes pagalvojau. blink.gif Dieve ir taip sirdele skauda kai vaikas verkia, o cia dar kazin kokie vos ne priekaistai. fuii...
o grupe zada is 15 kinderiuku buti. Aplinka aptvarkyta, jauku grupeje 4u.gif
narule
Sveikos 4u.gif
na mes jau po truputeli pradejome pratintis,pirmadieni buvau palikusi valandai savo pipira tai radau verkianti ant ranku pas aukletoja verysad.gif
kitas visas dieneles aukletoja patare atvesti i lauka kaip eina su vaikuciais,tai kol as esu viskas gerai,snd jau trumpai kieme palikau su grupe,tai sekesi neblogai dar rytoi taip,o kita savaitele bandysiu jau grupeje po truputi pratinti g.gif
siaip jau susipazinau su vaikuciais,fainuoliai tokie. viena mergyte tokia mazute grazute labai man thumbup.gif
apie ta berniuka kuris vis verkia aukletoja minejo,na kiekvienam savaip,jam gal sunku adaptuotis,bet jau sake geriau,tai anksciau ar veliau pripras ir jis.
maniskiui itariu ir nebus lengva,jis toks mamiciukas rolleyes.gif ir dar maziukas,kol kas maziausias grupeje g.gif
na bet pamazu turetume priprasti thumbup.gif
Raa
QUOTE(narule @ 2008 09 12, 00:35)
Sveikos 4u.gif
na mes jau po truputeli pradejome pratintis,pirmadieni buvau palikusi valandai savo pipira tai radau verkianti ant ranku pas aukletoja verysad.gif
kitas visas dieneles aukletoja patare atvesti i lauka kaip eina su vaikuciais,tai kol as esu viskas gerai,snd jau trumpai kieme palikau su grupe,tai sekesi neblogai dar rytoi taip,o kita savaitele bandysiu jau grupeje po truputi pratinti g.gif
siaip jau susipazinau su vaikuciais,fainuoliai tokie. viena mergyte tokia mazute grazute labai man thumbup.gif
apie ta berniuka kuris vis verkia aukletoja minejo,na kiekvienam savaip,jam gal sunku adaptuotis,bet jau sake geriau,tai anksciau ar veliau pripras ir jis.
maniskiui itariu ir nebus lengva,jis toks mamiciukas rolleyes.gif  ir dar maziukas,kol kas maziausias grupeje g.gif
na bet pamazu turetume priprasti thumbup.gif
*

Sveika 4u.gif O jusu mazylis i boruzeliu grupe keliaus?

na mes ir pradejom nuo apsilankymu lauke. Anyta daznai vesdavo ji ten pazaisti, tai kelis kart su vaikuciais susitiko, bet su didesniu grupele wub.gif
Siandien nuvedziau anksciau, bet be asareliu nesigavo.
Nuo metu Domanta anyta ziurejo, tai jam ta "BABA" viskas. Pas ja reik ir viskas. Toks prisirisimas, kad baisu. wub.gif Bet auklyte paeme ant ranku, duris uzdare ir pasibaige asaros. Tai va verkia kol mama mato, o paskui viskas gerai. Nuo pirmadienio tevelis ves, tai labai tikimes kad asaru nebus...Tai va priprasim ir mes, priprasit ir Jus smile.gif O siaip labai smagu, kad atsiranda jau mamuku. Jungiames mielosios ir bendraujam thumbup.gif
narule
QUOTE(Raa @ 2008 09 12, 10:17)
Sveika 4u.gif  O jusu mazylis i boruzeliu grupe keliaus?

na mes ir pradejom nuo apsilankymu lauke. Anyta daznai vesdavo ji ten pazaisti, tai kelis kart su vaikuciais susitiko, bet su didesniu grupele wub.gif
Siandien nuvedziau anksciau, bet be asareliu nesigavo.
Nuo metu Domanta anyta ziurejo, tai jam ta "BABA" viskas. Pas ja reik ir viskas. Toks prisirisimas, kad baisu.  wub.gif  Bet auklyte paeme ant ranku, duris uzdare ir pasibaige asaros. Tai va verkia kol mama mato, o paskui viskas gerai. Nuo pirmadienio tevelis ves, tai labai tikimes kad asaru nebus...Tai va priprasim ir mes, priprasit ir Jus  smile.gif  O siaip labai smagu, kad atsiranda jau mamuku. Jungiames mielosios ir bendraujam thumbup.gif
*

labas rytelis.tai i boruzeliu grupele keliausime.jau einame ruostis pamazu i laukuti.Domanta maciau,malonu zinoti su kieno mamyte rasomes thumbup.gif jau kita savaitele bandysime grupei pratintis blink.gif
Raa
biggrin.gif Bet grupeje Domantai yra du mirksiukas.gif friends.gif
Papildyta:
ui kaip nors priprasit ir jus. Tik va tas laikas kol mama iseina, vaikui buna pats liudniausias doh.gif
narule
QUOTE(Raa @ 2008 09 12, 14:06)
biggrin.gif  Bet grupeje Domantai yra du mirksiukas.gif  friends.gif
Papildyta:
ui kaip nors priprasit ir jus. Tik va tas laikas kol mama iseina, vaikui buna pats liudniausias doh.gif
*

naujokas vienas,kitas jau nuo pernai metu yra ir jo mociute dirba darzeli,nzn net gal ji vireja.siaip snd nebuvo Marytes,tai vaikai trumpai buvo lauke,beto salta.tai ir mes mazai pabuvome.
beje girdejau kad jau lyg nuo kitos savaites bus dar aukletoja ne visada bus maryte,tai vaikam teks pratintis prie naujos dar g.gif
Raa
biggrin.gif Tai tada maziuka mano matet 4u.gif
Girdejau ir as kad dar bus viena auklyte , ant puses etato. Bet maryte tai ryte buvo ax.gif
narule
QUOTE(Raa @ 2008 09 12, 19:07)
biggrin.gif Tai tada maziuka mano matet 4u.gif
Girdejau ir as kad dar bus viena auklyte , ant puses etato. Bet maryte tai ryte buvo  ax.gif
*

labas smile.gif
na kaip lauke mes buvome Marytes nebuvo.O maziukas jusu tai kiek matydavau lauke linksmas,neverke visai,prieina kazka pasako,pasnekina mane,o jei as ka jam pasakau susigesta 4u.gif
Raa
blush2.gif Aga, jau mum 2.5 metuku, o sneketi nenorime visai blush2.gif
Pirmus skiemenis zodziu sako smile.gif , Bet mes ir auklyte susisnekam mirksiukas.gif
Questa
wow kaip jum faina, o kaip reikalai su pampersais?maniske dar niekaip nenori daryt i puoduka ,kazin kaip butu jei vesciau i darzely ax.gif
Raa
mastau.gif na su pamperiais tai net ir nezinau. Manau jaigu dar mazyle su jais draugauja tai ir pakeistu ax.gif Bet labai greitai ismoktu ir ant puoduko bigsmile.gif Matytu kaip kiti vaikuciai daro , darytu ir ji ax.gif
Va siandiena maciau nauja auklyte, labai labai miela ax.gif
Tai va mamytes, be asareliu siandiena nesigavo mum, na bet jis nori i ta darza ir ka tu jam mirksiukas.gif tongue.gif
Austutes Mamyte
Mes jau antrus metus pradedame sitame darzelyje smile.gif Kaip tik minetoje smalsuciu grupeje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif aukletojos tikrai labai geros ir malonios cia,labai dziaugiames kad papuole i sia grupe 4u.gif labai priziuri vaikucius kad nepersaltu , nesusirgtu ir aukleja protingai-mergaite per metus pasidare labai savarankiska biggrin.gif As labai patenkinta sita grupe biggrin.gif maisto neragavau, bet mano mergina visada sako kad buvo skanu, kad skaniau nei namie , o iki darzelio buvo labai isranki maistui smile.gif mano atsiliepimai tik kuo geriausi biggrin.gif
narule
Sveikos.na maniskis tai nenori to darzelio,jam mama geriau negu vaikai rolleyes.gif
net ir lauke nenori mane nepaleidzia,oi bus sunku manau,jau ryt bandysiu vesti i grupe ir paliksiu truputi,nes kol esu neimana susitarti neiko g.gif
beje maniskis dar su pampersu,nu niekaip nesusidraugauja su puoduku,bandom bet taip sunku doh.gif tikiuosi darzelije atpras greiciau,nors cia vel nezinia,va vienas berniukas sake aukletoja per pietu miega ne karta padaro,net pampersa deda,tai gal jis stresuoja.. g.gif
Papildyta:
Tiesa snd maciau Domanto mociute,mes ejome is darzelio ir ji pro sali ejo smile.gif tai truputi pabendravome,ji apie anukeli papasakojo truputeli thumbup.gif
Auklyte nauja maciau,man ji atrodo tokia faina,tik ji mazai bus,pagrinde Maryte
Raa
Sveikutes. Oi ta Domantelio mociute ax.gif
va o papmeriai musu iki 2 metu draugais buvo. Bandem visaip, kaip tik imanoma. Na niekaip nesudomindavom ir psio doh.gif Bet viena diena atejo, matyt ,laikas sedo pats, ir nuo tos dienos jau pamperiai nedraugai thumbup.gif Namuose ir puodas jau ne draugas. ax.gif Ant tuoleto daug geriau bigsmile.gif
Taip, kad mamytes per daug nesukit sau galvos, ateis laikas ir susidraugaus su puoduku smile.gif
Raa
Sveikutes flirt.gif
Kokis grazus sis rytas, ui tik gal biskutuka saltaaaa smile.gif
Aprengiau maziuka siandiena biskutuka silciau, bet kas is to jaigu rasiu vel tik su giedrom ir golfiuku aprengta g.gif Zodziu be siltu kelnyciu ir megztuko.Nieko nesuprantu , gal tik atsikele ir is karto sedo prie stalo g.gif Ziuresiu jaigu siandiena taip, reiks ryt su auklyte snektelt. O jis pas mane dar ir sloguoja.
Papildyta:
Ir ka jus galvojat apie nesama maisteli i grupe?
Viena mergaite siandiena valge sausainelius , o kiti vaikuciai ziurejo blink.gif tai dabar ir nesuprantu. Kam tada skaudinti kitu vaikuciu sirdeles? Jaigu idetat savo atzalelei tai bukit ir tokie malonus idekit tiek, kad ir kitiems uztekstu pasivaisinti. Tiesa?
Na ryt nupirksiu ir as koki skanumyna vaikuciams pavaisinti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Raa
Labas visoms 4u.gif

Narule, kaip tavo maziukui lopseli sekasi??? 4u.gif
o mes tai antra diena be asareliu ax.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Va bet viena beda vistiek turim blush2.gif Grizta piktas ir pavarges. Klausiau auklytes kame reikalas. Yra grupeje vienas vaikiukas ,kuris nemiega pietu, ir isbudina visa grupe. Zodziu tik speja vaikuciai uzmigti, o jau vakarieniauti laikas. Girdejau jau ne viena mamyte tai sake doh.gif o vakare pradejom 8 migdytis, ko niekada nedarydavom g.gif 4u.gif
narule
Labas.na jau sia savaitele palieku po dvi valandas,tai kuo toliau ziuriu tuo sunkiau,jau iejus i kiema darzelio pradeda verkti doh.gif ,o aukletoja sako visaip,ir paverkia ir nusiramina ir vel prisimena kad verkti reikia,o as randu verkianti verysad.gif
va vakar buvo kita aukletoja tai jis visai verke,jos nepazysta tai dar sunkiau,o Maryte jau pazysta ir iseinant is darzelio duoda jai bucki netgi thumbup.gif
ta aukletoja kur vakar buvo,na nezinau bet vaika radau su atsilapojusia kepuria,o vakar taip salta buvo g.gif
visumoi kolkas nekokie reikaliukai,bet manau dar kelios savaiteles ir gal pripras,tikiuosi smile.gif
tiesa snd aukletoja pasake kad mano maziukas du kartus pasisiojo ant puoduko,gera naujiena biggrin.gif namuose mazai kada i puoduka pavyksta,dazniau i kelnytes doh.gif
dar Domanto mociute sutinkam beveik kas ryta,pakalbam smile.gif
na o del to berniuko kuris nemiega tai taip aukletoja minejo ta problemele,negerai bet ka daryti,gal susitvarkys dar viskas.kita savaite jau ilgiau tikriausia paliksiu,gal iki pietu miegelio,dar manau pietu nepaliksiu g.gif
Raa
4u.gif Nieko po biski priprasit. Gi dar jusu Dovydelis labai mazas 4u.gif drinks_cheers.gif
narule
sveikos.sendien visai nekaip,vos i darzelio kiema isukom pradejo maziukas verkti ir verke kol palikau,taip sunku palikti kaip sitaip verysad.gif jau as prarandu vilti kad pripras,nes kuo toliau tuo blogiau,namie pasakau kad eisim pas leles i darzeli ir pradeda verkti verysad.gif nezinau net kaip elgtis schmoll.gif
bijau kad tai nepakenktu vaikui,jis taip nenori o as palieku.o gal as per daug jautriai reaguoju g.gif na bet vis sunkiau palikti,o ka daryti jei jis nepripras... verysad.gif 4u.gif
Raa
na tai visai prasti popieriai jusu g.gif
Vakar buvau Domanto pasiimti, tai kalbejo auklytes apie viena vaikiuka ,kuris labai labai verkia. Turbut tai apie jusu mazyli kalba buvo verysad.gif gal kuri laika neveskit jo. Net nezinau g.gif
narule
Sveikos.sendien buvom darzeli bet nepalikau,nu negalejau jo palikti,verkia isikibes,vos i kiema drzelio isukam ir prasideda doh.gif tai va kalbejau su direktore ir dabar nevesiu,pabusim dar abu namie kol sueis du metukai,paskui vel bandysim,o metukai jam sausi.tada tai jau busiu priversta eiti dirbti tai kazkokiu budu tures priprasti prie darzelio.....eh nei nelaukiu to laiko schmoll.gif
belieka tiketis kad pasikaeis viskas ir nebus taip sunku,na tokiam vaikui ir keli menesiai gali tureti reiksmes,vis didyn g.gif nes taip sunku palikti kaip verkia sitaip,paimu uzkimusi net,siaubas.bandysiu ji nuteikineti kad reikes vistiek i darzeli 4u.gif
Raa
Paugesit, bus kitaip. Jau pats gal nores vaiku draugijos 4u.gif Ir priprasti bus nesunku rolleyes.gif o dabar dazniau gal pas kokius vaikucius keliaukit, kad ir pro ta pati darza. laikykites ir aukit. greitai vel susitiksim drinks_cheers.gif
narule
sveikos.su Naujais Metais!
senokai cia lankiausi jau,bet jau greitai vel bandysim i darzeli keliauti tai galvoju pasidomesiu kaip jum sekasi lankyti,kas naujo?mano Dovydelis jau daug kalba...
nuo vasario kazkur keliaus i darzeli,tik jau as nerimauju kaui bus vel,labai tikiuosi kad si karta bus lengviau.... g.gif smile.gif
ELSKET
Na va atejo laikas kai ir mes pradejom ieskot darzelio biggrin.gif Gyvenam neries kr. tai sis darzelis mums kaip ir tiktu tongue.gif Sakykit,ar ten taip bet kada galima nueiti ir paziureti kas ten kaip,ar reik tartis su kuom nors,net nezinau kaip ten kas vyksta ax.gif Nors mes tik nuo rudenio zadam eit,bet jau pats laikas turbut ziurinet pradet g.gif
narule
mes irgi neries kr gyvename ir eisim jau nuo pirmadienio...siaip mes jau uzsirase eileje nuo tada kaip maziukui menuo buvo ir dabar turime jau eiti nes atejo eile....arba tik rudeni galesim...apsiziureti galima manau bet kuriam darzelyje,bet jei jus tik rudeni galvojat lankyti tai dar manau nera reikalo ziurinetis,yra laiko dar
ELSKET
Na manau nera cia taip jau anksti,nespesi paziuret o jau ruduo,man su mazyte laikas tiesiog bega ax.gif Bet uzsirasyt tai tikrai reik jau eit mum,nes mes neuzsirase blush2.gif
kristucy
labutis, as irgi galvoju apie sita darzeli, irgi nesu uzsirasius, bet ziurejau savivaldybes puslapi, kad vietu siame darzelyje yra ax.gif tai reikia gal pabandyti, paziureti ir nuo rudens gal jau pradesim eit ax.gif
Raa
Sveikos mamytes. Mano mazius taip pat lanko si darzeli, bet siulyciau is anksto uzsirezervuoti vieta del sventos ramybes 4u.gif
Mes pradejom lankyti praitu metu rudeni, o uzsirasem va tokiu laiku mazdaug balandi
Questa
darzelis is pirmo zvilgsnio labai jau prastokai atrodo, o kaip vidui? kaip aukletojos? blush2.gif
Raa
QUOTE(questa @ 2009 04 03, 15:55)
darzelis is pirmo zvilgsnio labai jau prastokai atrodo, o kaip vidui? kaip aukletojos? blush2.gif
*

Sveikos. retas kuris tas darzelis dabar gerai atrodo. is lauko puses tai varganas, bet viduje tvarkinga, boruzeliu grupeje jauku. aukletojos karts nuo karto keiciasi. tik va gal prieziuros didesnes noretusi, pastoviai maziu randu po pietu miego iki galo neaprengta. o atjungus sildyma grupeje pakankamai vesu, tai daug nerekia kad gerkle raudona butu. tai va mano tokie pastebejimai. 4u.gif
o ir siap vejaraupiai siaucia, tai jauciu jau siandiena jau pasiimsiu serganti
Guosta
Sveikutes mamytes! Gal galite papasakoti apie sio darzelio aukletojas, kurios geresnes, kurios siaip sau 4u.gif ? Mes nusipirkom namuka prie sio darzelio ir niekaip neapsisprendziu ar savo skruzdele palikti senam darzelyje, ar vesti i Dobileli g.gif . Ten kur dabar lankom nepatogus susisiekimas, o cia butu prie pat namu ax.gif .
Guosta
Nejau niekas nebelanko sio darzelio biggrin.gif ?
Questa
nu man ir idomu biggrin.gif g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.