sveikos, mamytės,
o nuo kokio amžiaus priima į Dobilėlį?
sveikos, mamytės,
o nuo kokio amžiaus priima į Dobilėlį?
Keliu tema i virsu
Mes lankom Boruziuku grupe jau puse metu, tai sunukas is pradziu labai verke, o dabar jau susikalba su vaikuciais ir patinkam jam darziuky. Labai dziaugiames su vyru aukletoja Maryte, ji vaikuciams kaip tikra mociute, apsikabina su vaikuciais ryte niu tokia faina moteryte. Taip pat ir seimininkute Verute, labai draugiskai ir svelniai elgias su vaikais. Aukletoja Zivile irgi gera, bet ji jau visai kitaip su vaikais elgias. Maniskis syryt atleke isskestom rankom pas ja, o ji tik ranka padave jam, tai ji kiek grieztesne, bet siaip blogo zodzio negaliu pasakyt ne apie viena
Bet kiek girdėjau ten vaikučių nepriima su pampersais i šį lopšelį-darželį
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 06 02, 15:50) is tikruju kas liecia isvaizda,tai tiesiog vienos moterys nescios vaiksto grazios,prisiziuri,graziai aprisengusios,o kitos labai apsileidzia,vaiksto be makiazo,nu tipo naturalios,ataugusiom plauku saknim-kiek tokiu gatvese sutinku,baisu,linkiu mums cia visoms graziai ir patraukliai atrodyt ir patikti savo vyrams VISADA.Zinau,kad kai kuriuos vyrus veza,kai ju moterys nescios,jiems tai l.seksualu siandien buvau ten paisnekejom ,uzsirasem ,labai patiko
Sveikos,
Mes irgi pradejom lankyti si darzeli, Boruzeliu grupe. Pirma savaite palikdavau po dvi valandas, sia - 4, kad pusrycius ir pietus pavalgytu, o nuo kitos savaites jau bandysiu palikt miegot. Na nelabai kaip sekasi dukriukui. Paliekant verkia visada, jau isukus i ta gatve, kur darzelis yra, asraos pasipila. Bet pasitinka su sypsena dabar jau, tikiuosi reikalai geres ir toiau. Baisu man del palikimo miegot, nes kai pasiimu dabar po pietu, tai jau is tolo girdziu, kaip zirzena, kad nori pas mama... QUOTE(matuzi @ 2010 08 27, 15:34) Sveikos, Mes irgi pradejom lankyti si darzeli, Boruzeliu grupe. Pirma savaite palikdavau po dvi valandas, sia - 4, kad pusrycius ir pietus pavalgytu, o nuo kitos savaites jau bandysiu palikt miegot. Na nelabai kaip sekasi dukriukui. Paliekant verkia visada, jau isukus i ta gatve, kur darzelis yra, asraos pasipila. Bet pasitinka su sypsena dabar jau, tikiuosi reikalai geres ir toiau. Baisu man del palikimo miegot, nes kai pasiimu dabar po pietu, tai jau is tolo girdziu, kaip zirzena, kad nori pas mama... O ilgai lauket eiles?
Labutis, nu mes rugsejo 1 irgi einam i boruzeliu grupe, tiesa mes jau nuo pavasario lankom...ti pas mus tos ligos
QUOTE(Guosta @ 2010 08 29, 18:11) I darzeli uzrasem, kai mazei buvo 2 men, ir iki rugsejo menesio vis nebuvo aisku, ar papuolem, ar ne QUOTE(kristucy @ 2010 08 30, 16:26) Labutis, nu mes rugsejo 1 irgi einam i boruzeliu grupe, tiesa mes jau nuo pavasario lankom...ti pas mus tos ligos Pagal varda dukrytes matau, kad su jumis buvom batais susikeite
sveikos
mamytes mums arciausia sis darzelis.pasakykit ar nesalta jame ,lyg maciau langai nepakeisti?kaip ten kas?jauciu papulti sunku kaip supratau as savo dukrele i darzelis uzrasiau kai jai buvo 10 dienu dainavoje ale persikraustem cia tai reik eit bandyt vietos ieskoti. vasari turi gimti treciasis mano mazylis,tai nuo pavasario nors pusei dienos leisciau dukrele i lopseli,labai jau vaikuciu nori Papildyta:
o sakykit kiek i men mokat pinigeliu siame darzelyje?
QUOTE(kristina_x @ 2010 12 28, 00:38) sveikos mamytes mums arciausia sis darzelis.pasakykit ar nesalta jame ,lyg maciau langai nepakeisti?kaip ten kas?jauciu papulti sunku kaip supratau as savo dukrele i darzelis uzrasiau kai jai buvo 10 dienu dainavoje ale persikraustem cia tai reik eit bandyt vietos ieskoti. vasari turi gimti treciasis mano mazylis,tai nuo pavasario nors pusei dienos leisciau dukrele i lopseli,labai jau vaikuciu nori Papildyta: nu kiek zinau, darzelyje vietu nera...reikia su direktore kalbeti..o lagus keicia darzelyje QUOTE(Questa @ 2010 12 28, 06:03) atsakiau i AZ.
vaizdas gereja darzelio, dar kiema galetu sutvarkyti , kad nebutu paluziu karstykliu
Uzrasiau savo vaika i si darzeli. I lopselio, darzelio grupes sake, papult siais metais be sansu
Nepatekom
keliu tema i virsu....
noreciau suzinot siai dienai atsiliepimus apie si darzeli QUOTE(GiLuVa @ 2012 02 08, 16:54) Labai šaunios aukletojos Smalsučiu grupėje ir vaikučiai draugiški. Atmosfera labai šilta ne taip kai į kitas grupes užejus nesinori daugiau grižt. Aukletojos tikrai turinčios tam darbui pašaukimą.
Nu mano abu vaikuciai lanko si darzeli, patenkinta abiem grupem, vienas Zirniuku gr. o mazge Pauksciuku gr. del aukletoju nusiskundimu neturiu
|