Gal žinote kur galima būtų nusipirkti prikabinamą prie vežimėlio laiptelį kitam vaikiukui vežti? Ar toks dalykėlis tinka visiems vežimukams? Mes turime Graco Quatro Tour. Kažin ar prie jo toks laiptelis tiktų prikabinti?
Mane tai toks visai sudomino, bet itariu, tokio Lietuvoj gal net nera:
Prie vezimelio
Man irgi labai aktualus sis klausimas
http://www.teutonia.de/
Tokiais laipteliais prekiauja "Mažylio rata", tik nežinau, ar jie tinka visiems vežimukams.
http://www.0-3.lt/goods;255;263;cat,;id,198
galeciau jums uz koki 100 Lt suorganizuoti panasu
![]() bet tai kaip stumti ta vezima su laipteliu kazkaip vis masciau apie toki, bet pries pirkdama turbut noreciau pabandyti pastumti vezima
Maciau jonelio kieme prie makdonaldo, bet pries pora savaiciu pirkt. Gal dar yra ten tik buvo toks kur ne tik stovet bet ir atsisest yra kur.
mano manymu tai geras daigtas, o del stumomo tai manau parduotuvej leistu pritvirtint prie kokio vezimo ir pabandyt
Dar idomu kaip su juo uzvaziuoti ant bortelio...
Prieš savaitę mačiau kaip mama vežė lopšinį vežimą su tuo laipteliu, tai atrodė šauniai ir patogiai, tik kai reikėdavo užvažiuoti ant šaligatvio, tai vyresnėlis nulipdavo nuo tų ratukų.
Jei būtu jie atsiradę prieš metus, tai tikrai būčiau įsigijusi
Vat ieškom mes tokio dalyko kad ir atsisėst būtų galima nes stovėt irgi pavargsta mažiukė.
Kas del patogumo-tai"kentet galima",turiu omeny-mamytei
mes
QUOTE(nesuper @ 2007 10 03, 11:27) Tokiais laipteliais prekiauja "Mažylio rata", tik nežinau, ar jie tinka visiems vežimukams. http://www.0-3.lt/goods;255;263;cat,;id,198 taip jie tinka VISIEMS vežimukams, nes yra praplatinimai, prailginimai QUOTE(Onora @ 2007 10 05, 13:53) ![]() bet tai kaip stumti ta vezima su laipteliu kazkaip vis masciau apie toki, bet pries pirkdama turbut noreciau pabandyti pastumti vezima priprantama QUOTE(Onora @ 2007 10 07, 08:55) sudėtinga šiek tiek, bet įgudimo reikia. mano vyras tai su koja pakelia truputuką, o aš tai tiesiog smarkiau vežimą stumteliu- nesismulkinu. užtat gal ir neilgai jis man tarnaus, bet va jau 9mėn laikosi LABAI DŽIAUGIUOSI TOKIU DAIKTU QUOTE(neris @ 2007 09 11, 11:00) Gal žinote kur galima būtų nusipirkti prikabinamą prie vežimėlio laiptelį kitam vaikiukui vežti? Ar toks dalykėlis tinka visiems vežimukams? Mes turime Graco Quatro Tour. Kažin ar prie jo toks laiptelis tiktų prikabinti? Mazylio ratai tokieis dalikais prekiauja, maciau netgi kelis skirtingus modelius siu laipteliu.
Man atrodo, kad man šis daiktas bus labai reikalingas. Bet kainelė naujo tai ohoho, o dėvėtų kažkaip nepastebėjau, kad kas pardavinėtų. Gal kas užsienį kur užmatėt, gal ten kokių pigesnių būna?
maciau kad ir vaikams.eu turi, tik kainos nezinau
sveikos,
gal kas parašytų daugiau atsiliepimų apie laiptelius? QUOTE(artita @ 2009 01 21, 14:05) Turėjau va tokį: ![]() Labaiusiai patiko, kad jis vieno mygtuko paspaudimu nusiimdavo ir nuimtas man tilpo į pirkinių krepšį Kas dėl naudojimo - patogu buvo ir stumti vežimą netrukdė (tiesa tvirtinau prie klasikinio peg perego rėmo), bet visa bėda, kad mano didysis vaikas jo nemėgo Tai kaip ir minėjau džiaugiausi, jog lengvai nusiima ir pasitalpina vežimo pirkinių krepšyje, bet didžiają laiko dalį taip ir prasivežiojau po vežimu Nors šiaip daiktas super, tik vat nuo vaiko priklauso
Merginos, turim buggy board laipteli, ta stovima. Tai galiu is patirties pasakyti, kad visiskai nereikalingas dviju pakopu laiptelis, kadangi ir ant to paprasto puikiai galima ir tupeti ir sedeti. Tik gal kai klupo vaikas jo kojytes siek tiek trukdo eiti. O kai sedi, tai patogu ir mamai ir vaikui. Sekmes beieskant
QUOTE(ramu @ 2010 07 30, 08:22) Merginos, turim buggy board laipteli, ta stovima. Tai galiu is patirties pasakyti, kad visiskai nereikalingas dviju pakopu laiptelis, kadangi ir ant to paprasto puikiai galima ir tupeti ir sedeti. Tik gal kai klupo vaikas jo kojytes siek tiek trukdo eiti. O kai sedi, tai patogu ir mamai ir vaikui. Sekmes beieskant sutinku... mano vyrukas sugeba ir atsisėst, labai džiaugiausi laipteliu...deja mažoji atsisakė sėdėt vežime jau perleidžiam savo laiptelį turim E.Z.Step iš vaikams.eu pirktas, pirkau tik stovimą, patogiau eit, yra trys jungtys, galima prisiderinti prie bet kurio vežimo Papildyta: QUOTE(Onora @ 2007 10 05, 14:53) bet tai kaip stumti ta vezima su laipteliu kazkaip vis masciau apie toki, bet pries pirkdama turbut noreciau pabandyti pastumti vezima reikia įprasti žengti, nieko sudėtingo... QUOTE(Onora @ 2007 10 07, 09:55) jei neaukštas bortelis važiuoja lengvai, jei aukščiau, paprašau, kad nuliptų vyrukas arba užkišu koją po laipteliu ir sukeliu, kad svoris mažesnis būtų bet gi jau šaligatviai daug maž visur tvarkingi, su nuleidimais
O KAIP VAZIUOJA TIE LAIPTELIAI ZIEMA? PAS MUS NELABAI SALIGATVIUS VALO, O VYRESNELEI BUS 1.9M. AR VERTA GUNDYTIS? AR GERIAU DAR APIE PAMETINUKU VEZIMA MASTYTI?
QUOTE(justaita @ 2010 08 03, 16:41) O KAIP VAZIUOJA TIE LAIPTELIAI ZIEMA? PAS MUS NELABAI SALIGATVIUS VALO, O VYRESNELEI BUS 1.9M. AR VERTA GUNDYTIS? AR GERIAU DAR APIE PAMETINUKU VEZIMA MASTYTI? QUOTE(M@mulyte @ 2010 08 04, 13:21) važiavom be problemų, nu aišku per pusnis nebridom...bet šaligatviais laisvai pravažiavom
gerai jums, kad pas jus saligatviai valomi, kaune po pugos dvi dienos praeina kol juos nuvalo
QUOTE(Pookelis @ 2010 08 09, 16:36) Mes turejom Lascal Buggy Boarda, tai vaziavo puikiai per visas pusnis, besmegeniai ant ratu nepasidarydavo Mes toki pat naudojom ziema ir vasara, puikus daikciukas. Kaina ne pati zemiausia, pirkau Svedijoj, atsiejo kiek virs 200 lt, bet patogumas neitiketinas. prisikomplektavus prailginancius varztus tinka prie absoliuciai visu vezimu. Lengvai, vienu judesiu nusiima ir prisideda. Su juo vaziuoti nera taip patogu, kaip vien tik su vezimeliu, bet kojos nekliuva per daug, nes jie gero aukscio kad palistu peda. Vaikas dazniausiai nenulipinedavo kai reikejo ant bordiuro uzvazinet, tik pabaigoj, kai jau pasidare per sunkus, nulipdavo. O ir atsisest isitaisydavo. Numynem simtus kilometru per naudojimo laika, o atrodo kaip naujas.
O ar yra kur nors bendra tema parduodancioms / perkancioms laiptelius prie vezimo? Kazkaip nerandu
mums platformytę pagamino tėtušis iš seno vežimėlio. Tad nemokėjome nieko ir neatrodo prastai
QUOTE(ramu @ 2010 11 22, 14:04) Yra cia pat, supermamoj, pasidairykite tikrai rasit QUOTE(linkakalinka @ 2010 11 29, 11:41) Nu saunus jusu tata
Ar yra koks laiptelis su sėdėjimo funkcija?
QUOTE(gitulia @ 2010 12 16, 01:34) Kaip mums reikia tokio, o kur Lietuvoje toki galima isigyti? Dabar zinoma nepavazinesi su tokiu, bet pavasari tai man labai jo reikes.
Lietuvoje nezinau ar yra tokiu, bet juk galite pirkti is tos parduotuves
Tik aprasyme pasitikslinkit ar ant jusu vezimo tiks. |