Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Laiptelis antram vaikui prie vežimėlio
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Typhoon Morakot
Gal žinote kur galima būtų nusipirkti prikabinamą prie vežimėlio laiptelį kitam vaikiukui vežti? Ar toks dalykėlis tinka visiems vežimukams? Mes turime Graco Quatro Tour. Kažin ar prie jo toks laiptelis tiktų prikabinti?
c@stell
Mane tai toks visai sudomino, bet itariu, tokio Lietuvoj gal net nera:
Prie vezimelio
biriusa
Man irgi labai aktualus sis klausimas mirksiukas.gif Ar yra universaliu, kurios kabinasi prie ivairiu modeliuku? g.gif Radau dar tokia (ziureti prie aksesuaru)
http://www.teutonia.de/

nesuper
Tokiais laipteliais prekiauja "Mažylio rata", tik nežinau, ar jie tinka visiems vežimukams. g.gif
http://www.0-3.lt/goods;255;263;cat,;id,198
Kriiste
galeciau jums uz koki 100 Lt suorganizuoti panasu mirksiukas.gif
Onora
user posted image

bet tai kaip stumti ta vezima su laipteliu g.gif juk vis maisysis tas laiptukas po kojomis...
kazkaip vis masciau apie toki, bet pries pirkdama turbut noreciau pabandyti pastumti vezima
c@stell
QUOTE(Onora @ 2007 10 05, 14:53)

bet tai kaip stumti ta vezima su laipteliu g.gif juk vis maisysis tas laiptukas po kojomis...
kazkaip vis masciau apie toki, bet pries pirkdama turbut noreciau pabandyti pastumti vezima
*

as net nepagalvojau apie tai g.gif Rimtai, idomu, ar taip patogu stumt g.gif
vilma*
Maciau jonelio kieme prie makdonaldo, bet pries pora savaiciu pirkt. Gal dar yra ten tik buvo toks kur ne tik stovet bet ir atsisest yra kur.
mano manymu tai geras daigtas, o del stumomo tai manau parduotuvej leistu pritvirtint prie kokio vezimo ir pabandyt g.gif
Onora
Dar idomu kaip su juo uzvaziuoti ant bortelio...
Valerija
Prieš savaitę mačiau kaip mama vežė lopšinį vežimą su tuo laipteliu, tai atrodė šauniai ir patogiai, tik kai reikėdavo užvažiuoti ant šaligatvio, tai vyresnėlis nulipdavo nuo tų ratukų.
Jei būtu jie atsiradę prieš metus, tai tikrai būčiau įsigijusi doh.gif smile.gif
Magnifique
Vat ieškom mes tokio dalyko kad ir atsisėst būtų galima nes stovėt irgi pavargsta mažiukė. doh.gif
noanoa
Kas del patogumo-tai"kentet galima",turiu omeny-mamytei smile.gif .Esu kazka panasaus stumdzius,bet ne Lietuvoj(ten nereikedavo ant saligatviu uzvaziuot,nes jie nuolaidus),o Lietuvoj tai nenoreciau doh.gif vien jau del saligatviu,geriau dvivieti vezimuka pirkciau(jei tureciau du mazus kokiu1-2m.amziaus skirtumo vaikus).
vandene6
mes

QUOTE(nesuper @ 2007 10 03, 11:27)
Tokiais laipteliais prekiauja "Mažylio rata", tik nežinau, ar jie tinka visiems vežimukams.   g.gif 
http://www.0-3.lt/goods;255;263;cat,;id,198
*

taip jie tinka VISIEMS vežimukams, nes yra praplatinimai, prailginimai thumbup.gif

QUOTE(Onora @ 2007 10 05, 13:53)
user posted image

*

priprantama lotuliukas.gif nors mano vyras vis dar vaikšto išsiskėtęs arba šone lotuliukas.gif

QUOTE(Onora @ 2007 10 07, 08:55)
*

sudėtinga šiek tiek, bet įgudimo reikia. mano vyras tai su koja pakelia truputuką, o aš tai tiesiog smarkiau vežimą stumteliu- nesismulkinu. užtat gal ir neilgai jis man tarnaus, bet va jau 9mėn laikosi thumbup.gif

LABAI DŽIAUGIUOSI TOKIU DAIKTU thumbup.gif wub.gif
Linalic
QUOTE(neris @ 2007 09 11, 11:00)
Gal žinote kur galima būtų nusipirkti prikabinamą prie vežimėlio laiptelį kitam vaikiukui vežti? Ar toks dalykėlis tinka visiems vežimukams? Mes turime Graco Quatro Tour. Kažin ar prie jo toks laiptelis tiktų prikabinti?
*

Mazylio ratai tokieis dalikais prekiauja, maciau netgi kelis skirtingus modelius siu laipteliu.
Pookelis
Man atrodo, kad man šis daiktas bus labai reikalingas. Bet kainelė naujo tai ohoho, o dėvėtų kažkaip nepastebėjau, kad kas pardavinėtų. Gal kas užsienį kur užmatėt, gal ten kokių pigesnių būna?
Sauluzhe
maciau kad ir vaikams.eu turi, tik kainos nezinau 4u.gif
artita
sveikos,
gal kas parašytų daugiau atsiliepimų apie laiptelius? g.gif
ketti
QUOTE(artita @ 2009 01 21, 14:05)
sveikos,
gal kas parašytų daugiau atsiliepimų apie laiptelius? g.gif
*

Turėjau va tokį:
user posted image

Labaiusiai patiko, kad jis vieno mygtuko paspaudimu nusiimdavo ir nuimtas man tilpo į pirkinių krepšį thumbup.gif

Kas dėl naudojimo - patogu buvo ir stumti vežimą netrukdė (tiesa tvirtinau prie klasikinio peg perego rėmo), bet visa bėda, kad mano didysis vaikas jo nemėgo biggrin.gif . Uždėdavau, pastumdavau kelias minutes ir jau norėdavo nulipti doh.gif

Tai kaip ir minėjau džiaugiausi, jog lengvai nusiima ir pasitalpina vežimo pirkinių krepšyje, bet didžiają laiko dalį taip ir prasivežiojau po vežimu doh.gif

Nors šiaip daiktas super, tik vat nuo vaiko priklauso unsure.gif. Maniškis mieliau eidavo šalia arba pats stumdavo vežimą su sesute.
ramu
Merginos, turim buggy board laipteli, ta stovima. Tai galiu is patirties pasakyti, kad visiskai nereikalingas dviju pakopu laiptelis, kadangi ir ant to paprasto puikiai galima ir tupeti ir sedeti. Tik gal kai klupo vaikas jo kojytes siek tiek trukdo eiti. O kai sedi, tai patogu ir mamai ir vaikui. Sekmes beieskant mirksiukas.gif
artita
QUOTE(ramu @ 2010 07 30, 08:22)
Merginos, turim buggy board laipteli, ta stovima. Tai galiu is patirties pasakyti, kad visiskai nereikalingas dviju pakopu laiptelis, kadangi ir ant to paprasto puikiai galima ir tupeti ir sedeti. Tik gal kai klupo vaikas jo kojytes siek tiek trukdo eiti. O kai sedi, tai patogu ir mamai ir vaikui. Sekmes beieskant  mirksiukas.gif
*

sutinku... drinks_cheers.gif
mano vyrukas sugeba ir atsisėst, labai džiaugiausi laipteliu...deja mažoji atsisakė sėdėt vežime jau doh.gif
perleidžiam savo laiptelį mirksiukas.gif

turim E.Z.Step iš vaikams.eu pirktas, pirkau tik stovimą, patogiau eit, yra trys jungtys, galima prisiderinti prie bet kurio vežimo thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Onora @ 2007 10 05, 14:53)
*

reikia įprasti žengti, nieko sudėtingo... mirksiukas.gif

QUOTE(Onora @ 2007 10 07, 09:55)
*

jei neaukštas bortelis važiuoja lengvai, jei aukščiau, paprašau, kad nuliptų vyrukas arba užkišu koją po laipteliu ir sukeliu, kad svoris mažesnis būtų 4u.gif
bet gi jau šaligatviai daug maž visur tvarkingi, su nuleidimais mirksiukas.gif
justaita
O KAIP VAZIUOJA TIE LAIPTELIAI ZIEMA? PAS MUS NELABAI SALIGATVIUS VALO, O VYRESNELEI BUS 1.9M. AR VERTA GUNDYTIS? AR GERIAU DAR APIE PAMETINUKU VEZIMA MASTYTI?
Nendrė...
QUOTE(justaita @ 2010 08 03, 16:41)
O KAIP VAZIUOJA TIE LAIPTELIAI ZIEMA? ...
*

drinks_cheers.gif Ir man įdomu,kaip žiemą su jais? bigsmile.gif ax.gif
Pookelis
QUOTE(M@mulyte @ 2010 08 04, 12:21)
drinks_cheers.gif  Ir man įdomu,kaip žiemą su jais? bigsmile.gif  ax.gif
*

Mes turejom Lascal Buggy Boarda, tai vaziavo puikiai per visas pusnis, besmegeniai ant ratu nepasidarydavo
artita
QUOTE(justaita @ 2010 08 03, 16:41)
O KAIP VAZIUOJA TIE LAIPTELIAI ZIEMA? PAS MUS NELABAI SALIGATVIUS VALO, O VYRESNELEI BUS 1.9M. AR VERTA GUNDYTIS? AR GERIAU DAR APIE PAMETINUKU VEZIMA MASTYTI?
*

QUOTE(M@mulyte @ 2010 08 04, 13:21)
drinks_cheers.gif  Ir man įdomu,kaip žiemą su jais? bigsmile.gif  ax.gif
*

važiavom be problemų, nu aišku per pusnis nebridom...bet šaligatviais laisvai pravažiavom 4u.gif
Pookelis
gerai jums, kad pas jus saligatviai valomi, kaune po pugos dvi dienos praeina kol juos nuvalo
muminukas

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Jo-ma-Jo
QUOTE(Pookelis @ 2010 08 09, 16:36)
Mes turejom Lascal Buggy Boarda, tai vaziavo puikiai per visas pusnis, besmegeniai ant ratu nepasidarydavo
*

Mes toki pat naudojom ziema ir vasara, puikus daikciukas. Kaina ne pati zemiausia, pirkau Svedijoj, atsiejo kiek virs 200 lt, bet patogumas neitiketinas. prisikomplektavus prailginancius varztus tinka prie absoliuciai visu vezimu. Lengvai, vienu judesiu nusiima ir prisideda. Su juo vaziuoti nera taip patogu, kaip vien tik su vezimeliu, bet kojos nekliuva per daug, nes jie gero aukscio kad palistu peda. Vaikas dazniausiai nenulipinedavo kai reikejo ant bordiuro uzvazinet, tik pabaigoj, kai jau pasidare per sunkus, nulipdavo. O ir atsisest isitaisydavo. Numynem simtus kilometru per naudojimo laika, o atrodo kaip naujas. thumbup.gif Superinis daiktas.
ramu
O ar yra kur nors bendra tema parduodancioms / perkancioms laiptelius prie vezimo? Kazkaip nerandu g.gif
linkakalinka
mums platformytę pagamino tėtušis iš seno vežimėlio. Tad nemokėjome nieko ir neatrodo prastai thumbup.gif
Jo-ma-Jo
QUOTE(ramu @ 2010 11 22, 14:04)
O ar yra kur nors bendra tema parduodancioms / perkancioms laiptelius prie vezimo? Kazkaip nerandu  g.gif
*

Yra cia pat, supermamoj, pasidairykite tikrai rasit smile.gif

QUOTE(linkakalinka @ 2010 11 29, 11:41)
mums platformytę pagamino tėtušis iš seno vežimėlio. Tad nemokėjome nieko ir neatrodo prastai  thumbup.gif
*

Nu saunus jusu tata thumbup.gif
stebuklaaas
Ar yra koks laiptelis su sėdėjimo funkcija?
stebuklaaas
QUOTE(gitulia @ 2010 12 16, 01:34)

Kaip mums reikia tokio, o kur Lietuvoje toki galima isigyti?
Dabar zinoma nepavazinesi su tokiu, bet pavasari tai man labai jo reikes.
gitulia
Lietuvoje nezinau ar yra tokiu, bet juk galite pirkti is tos parduotuves mirksiukas.gif
Tik aprasyme pasitikslinkit ar ant jusu vezimo tiks.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.