Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Riešės mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2
undine
Sveiki,
norejau suzinoti ar kas leidziate i Rieses mokykla vaikus? tuoj gyvensime moletu pl. tai arciausia butu rieses m., tad norejau suzinot nuomone apie mokykla,mokytojus ax.gif
undine
nejaugi nera mamyciu is Rieses g.gif ax.gif
undine
bandau kelt tema i virsu, gal kas pamatys ax.gif
undine
dar bandau doh.gif
jolaxus
Dukra mokosi 4 klasėj. Džiaugiamės patekę pas tikrai puikią mokytoją, tad kol kas pradinėse klasėse problemų nebuvo. Nežinau kaip seksis toliau, nes esu girdėjusi gana prieštaringų nuomonių, tačiau kažkaip neturiu artimų pažįstamų, kurių vaikai mokytųsi aukštesnėse klasėse, kad galėčiau atsakingai pareikšti nuomonę apie vyresnių vaikų mokymą.
Nuo šių metų pradinukams įvedė privalomai uniformas - tuo tikrai džiaugiuosi, neliko problemos kuo aprengti, kai ypač panelės jau nori puoštis, tai dabar ramu. smile.gif Direktorė sakė, kad yra planas, kad pradinukai jau ir aukštesnėse klasėse "augs" su uniformomis, t.y. ilgainiui visa mokykla bus uniformuota. Sklando kalbos, kad pamažu mokykla sieks gimnazijos statuso, tačiau kaip tai atrodys neaišku. Tai tiek bendrai bruožais. Jei domintų kažkas labai konkrečiai - rašyk až.
Dzenke
Man irgi tai labai aktualu... vyresnele planuojam i 5 klase, mazulka savo i pirma...
Alvydė
QUOTE(jolaxus @ 2007 12 08, 13:56)
Dukra mokosi 4 klasėj. Džiaugiamės patekę pas tikrai puikią mokytoją, tad kol kas pradinėse klasėse problemų nebuvo. Nežinau kaip seksis toliau, nes esu girdėjusi gana prieštaringų nuomonių, tačiau kažkaip neturiu artimų pažįstamų, kurių vaikai mokytųsi aukštesnėse klasėse, kad galėčiau atsakingai pareikšti nuomonę apie vyresnių vaikų mokymą.
Nuo šių metų pradinukams įvedė privalomai uniformas - tuo tikrai džiaugiuosi, neliko problemos kuo aprengti, kai ypač panelės jau nori puoštis, tai dabar ramu. smile.gif Direktorė sakė, kad yra planas, kad pradinukai jau ir aukštesnėse klasėse "augs" su uniformomis, t.y. ilgainiui visa mokykla bus uniformuota. Sklando kalbos, kad pamažu mokykla sieks gimnazijos statuso, tačiau kaip tai atrodys neaišku. Tai tiek bendrai bruožais. Jei domintų kažkas labai konkrečiai - rašyk až.
*

Ar yra prailgintos grupės?
jolaxus
QUOTE(Alvydė @ 2008 01 10, 16:17)
Ar yra prailgintos grupės?
*

yra 4u.gif kažkiek mokėti reikia už prailgintą, bet nežinau kiek dabar, nes mes lankėm tik pirmoje ir pusę metų antroje klasėje ax.gif
Tutė
Jolaxus, o kiek yra ketvirtų klasių? kokia dukros mokytojos pavardė? Ačiū.
undine
ojetus cia tema jau gyvent po biskuti pradejus, o as nemaciau doh.gif blush2.gif

QUOTE(Zaneta75 @ 2008 01 04, 22:58)
Man irgi tai labai aktualu... vyresnele planuojam i 5 klase, mazulka savo i pirma...
*

o tai ziurekit gal papuls i viena klase musiskiai thumbup.gif

as tai esu labai pasimetusi su tomis mokyklomis verysad.gif ,kur leisti sunu doh.gif
Mes patys gyvenam tik isvaziavus is Vilniaus i Moletu pl., kur Norfa nauja pastate dabae biggrin.gif rytoj kiek girdejau jau atidarys thumbup.gif nukripau tuo temos lotuliukas.gif ,tai va, o kiekviena ryta veziot mums ji i mokykla toks ratas nemazas gaunasi blush2.gif ,dukra tada vesti i seskine i darzeli, o mes patys i darbus vaziuojam i Savanoriu pr. gala doh.gif , tik tiek viliuos kad jau budamas vyresneje klaseje galetu jis gristi vienas i namus, stotele yra prie pat musu ivaziavimo.
Gal zinot kaip ten su transportu? ar vazineja koks geltonas autobusiukas, ar vaikais vazineja su paprastu tarpmiestiniu autobusu?
Ir kur jus gyvenat? ax.gif
va kiek prirasiau doh.gif blush2.gif biggrin.gif
jolaxus
QUOTE(undine @ 2008 02 02, 10:36)
...Gal zinot kaip ten su transportu? ar vazineja koks geltonas autobusiukas, ar vaikais vazineja su paprastu tarpmiestiniu autobusu?
Ir kur jus gyvenat?  ax.gif
va kiek prirasiau doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif
*

geltonas autobusiukas mokykloj yra, bet man atrodo jis važiuoja per atokesnius kaimus, o šita pagrindine gatve važiuoja 77 miesto autobusas iki pat mokyklos, taigi jei stotelė prie pat namų, tai tikrai nedidelė bėda, na nebent kol apsipras pirmokėliai kokį mėnesiuką pavežioti gal ir galima, bet šiaip tai pilnas tas autobusas vaikų visad atvažiuoja iki mokyklos ir iš mokyklos, tai "chebros" ko gero turėtų net ir iš savo klasės turėti. Žinau dukros klasėj bent pora mokinukų, kuire nuo pat pirmos klasės iš Didžiosios Riešės važinėjo savarankiškai autobusu.
undine
QUOTE(jolaxus @ 2008 02 02, 11:30)
geltonas autobusiukas mokykloj yra, bet man atrodo jis važiuoja per atokesnius kaimus, o šita pagrindine gatve važiuoja 77 miesto autobusas iki pat mokyklos, taigi jei stotelė prie pat namų, tai tikrai nedidelė bėda, na nebent kol apsipras pirmokėliai kokį mėnesiuką pavežioti gal ir galima, bet šiaip tai pilnas tas autobusas vaikų visad atvažiuoja iki mokyklos ir iš mokyklos, tai "chebros" ko gero turėtų net ir iš savo klasės turėti. Žinau dukros klasėj bent pora mokinukų, kuire nuo pat pirmos klasės iš Didžiosios Riešės važinėjo savarankiškai autobusu.
*

oi kaip faina thumbup.gif skaitau ir tikrai jau galutinai baigiu isitikinti kad mums ten bus geriausia thumbup.gif , o i pirmoj klasej manau kad dar paveziosi as ji, kazkaip bijau ax.gif nors siaip namie vienas jau seniausiai pabuna, netgi pats prasosi kad ji paliktumem namie hihihi.gif
Dzenke
As jau savo panytes uzrasiau ax.gif
5-oke nzn i kuria klase italpins nes abi su drauge norim i viena klase, o mazaja pageidavau pas jolaxus merginos mokytoja ax.gif Neseniai suzinojau, kad mano dickes pirmoji mokytoja nori ten darba gaut, tai gal persigalvosim - pazystamas mokytojas ir dar tikrai geras butu super ...

Gyvenam mes i Klevinej (Avizieniu puse), manau cia koks transportas irgi turetu kursuoti g.gif
jolaxus
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 02 04, 18:03)
As jau savo panytes uzrasiau  ax.gif
5-oke nzn i kuria klase italpins nes abi su drauge norim i viena klase, o mazaja pageidavau pas jolaxus merginos mokytoja  ax.gif  Neseniai suzinojau, kad mano dickes pirmoji mokytoja nori ten darba gaut, tai gal persigalvosim - pazystamas mokytojas ir dar tikrai geras butu super ...

Gyvenam mes i Klevinej  (Avizieniu puse), manau cia koks transportas irgi turetu kursuoti  g.gif
*

drinks_cheers.gif lauksim naujokių mirksiukas.gif
o iš Klevinės transportas nėra itin patogus - ten važiuoja kažkoks priemiestinis autobusas iš stoties į Riešę, tačiau jis tik gal kokius keturis kartus per dieną tevažiuoja, ne taip kaip tie miesto autobusai su talonais... schmoll.gif
žinau Riešės bendruomenė kreipėsi į "Susisiekimo paslaugas", kad tą miesto autobusą kur dabar iš Ateities g. važiuoja į Riešę paleistų ratu, t.y., kad jis atvažiuotų nuo Molėtų plento pusės o grįžtų pro Ukmergės plentą, tačiau sakė nebuvo jokio atsako iš jų...
undine
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 02 04, 17:03)
As jau savo panytes uzrasiau  ax.gif
5-oke nzn i kuria klase italpins nes abi su drauge norim i viena klase, o mazaja pageidavau pas jolaxus merginos mokytoja  ax.gif  Neseniai suzinojau, kad mano dickes pirmoji mokytoja nori ten darba gaut, tai gal persigalvosim - pazystamas mokytojas ir dar tikrai geras butu super ...

Gyvenam mes i Klevinej  (Avizieniu puse), manau cia koks transportas irgi turetu kursuoti  g.gif
*

as ir planuoju sia savaite kuria diena nuvaziuoti jau uzrasyt, kad nebepersigalvociau biggrin.gif
mes ir ziurinejom Klevinej nama mirksiukas.gif
Rino
ziuriu jau uzrasymai vyksta, tai ir mes vaziuosim savo berniuka uzrasyti i mokykla
11toke
Sveiki. netycia cia uzklydau ir pamaciau kad domites mokykla, kurioje pati mokaus.taigi: mokykla tikrai nebloga,. mokausi jau septintus metus(nuo 5tos klases), taigi jau vienuoliktoj ir tikrai nesiskundziu. mokytojai tikrai neblogi, kiek zinau ir pradiniu klasiu taip pat, nes dvi jaunesnes seses ejo nuo pirmos.kadangi susiekimas su miestu geras, nera problemu lankyti burelius mieste(pati taip darau). del transporto tai tiem kas gyvena moletu plento pusej tikrai problemu kilti neturetu, nes vaziuoja miesto autobusas (77tas) nuo ateities gatves moletu plentu per didziaja riese ir iki pat mokyklos. taip pat pro ta puse vazineja 2 mikroautobusiukai, vienas nuo mokyklos per santariskes iki centro, kitas iki pilaites. nepatogiau butu tiems, kas gyvena ukmerges plento pusej, ten jau kaip minejo vazineja komercinis autobusas, ir nera labai patogu. kuo mokykla gera? nauja, mokytojai geri (aisku yra isimciu, bet kur ju nebuna:) ) be to, niekad negirdejau ir nebuvau susidurus su narkotiku problema, siuo atzvilgiu mokykla tikrai puikiai laikosi. na , o tiems , kas bijo , kad vaikas "apsirgs" kaimietuko sindromu, galiu pasakyti tiek:dauguma lankanciu mokykla yra naujai atsikrauste bir riese ar salia jos. galu gale jei vaikas mokes atsirinkti su draugauti, kuo ne, problemu tikrai nekils (be to, jei mokykla ir miesto centre, nuo tokiu paciu ir panasiu problemu ji tikrai neapdraus).mokyklos perspektyvos geros, tad kodel nepabandzius?
undine
na aciu 11toke uz toki issamu aprasyma thumbup.gif saunu kad paciai ten patinka? o toje mokykloje nera jokiu bureliu? kad i miesta reikia traukti? g.gif
o kaip su darzeliu reikalai rieseje nezinot? g.gif nes as vien del to metausi, kad man mazaja dar reiktu vesti i seskines darzeli,tokie marsrutai nemazi doh.gif bet ko aisku del vaiku nepadarysi wub.gif
gal jau kuri buvot nuvykusi i mokykla? as planuoju sia arba kt savaite butinai jau nuvykt smile.gif
Jūržolė
O gal žinote ar pamokos Riešės mokykloje vyksta viena ar dviem pamainom? Taip pat kokių dokumentų reikia užrašant į mokyklą, ar tiesiog dokumentus reikės pristatyti vėliau? Ir dar klausimuks - jeigu užrašysiu vaiką dabar, o vėliau persigalvosiu ir perrašysiu į kitą mokyklą, kaip tada? Aš planuoju saviškį sūnų į 5 klasę užrašyti, keliamės į Santariškes gyventi.

Ir dar norėjau pasitikslinti šioje temoje kalbama apie Riešės vidurinę mokyklą, kuri yra pačioje Riešėje? Nes per googlą radau ir Riešės pagrindinę mokyklą, tai ten vien tik lenkiškos pavardės...
jolaxus
QUOTE(Jūržolė @ 2008 02 21, 22:47)
O gal žinote ar pamokos D. Riešės mokykloje vyksta viena ar dviem pamainom? Taip pat kokių dokumentų reikia užrašant į mokyklą, ar tiesiog dokumentus reikės pristatyti vėliau? Ir dar klausimuks - jeigu užrašysiu vaiką dabar, o vėliau persigalvosiu ir perrašysiu į kitą mokyklą, kaip tada? Aš planuoju saviškį sūnų į 5 klasę užrašyti, keliamės į Santariškes gyventi.
*

mokykloje viena pamaina
o dokumentų jau kažkaip neprisimenu kokių reikėjo... gal kai iš kitos mokyklos perkeliama, tai gal kažkokių papildomų reikia, nžn, gal verta pasiskambint ir pasiklaust... unsure.gif
dzukas
kokia mokytoja pirmokams si rudeni rekomenduotumet?
undine
na tai ar buvo jau kas nuvykes uzsirasyti?
as jau buvau uzvakar,palikau prasyma... bet ... nepaliko man gero ispudzio si mokykla verysad.gif ,nzn kodel, bet sunki atmosfera pasirode.
Ir klausykit nelabai supratau, tai pradinukai maisosi kartu su dickiais ar ne? man tai sitas labai nepatinka unsure.gif
pasimetusi esu dabar ziauriai, nebezinau kur leisti vaika verysad.gif
jolaxus
QUOTE(undine @ 2008 02 27, 19:46)
Ir klausykit nelabai supratau, tai pradinukai maisosi kartu su dickiais ar ne? man tai sitas labai nepatinka  unsure.gif
pasimetusi esu dabar ziauriai, nebezinau kur leisti vaika  verysad.gif
*

maišosi įeidami per duris mirksiukas.gif o šiaip visos pradinės klasės yra pirmame aukšte, kitos klasės kituose aukštuose ir pradinukams ten draudžia vaikščioti. Tiesa sporto salė ir valgykla pirmame aukšte, tai čia jau neišviangiamai teks prasilenkti, tik pertraukos kažkaip ten padalintos, kuriomis į valgyklą eina pradinukai, o kada dičkiai. Tai tiek tokių atskyrimo ženklų.
Jūržolė
O ar si mokykla yra kokios nors pakraipos, t.y. humanitarine, tiksliuju mokslu?
Jūržolė
Mamos, atsakykit, man reikia jau dabar mokykla pasirinkti!
jolaxus
kažkaip abejoju ar ši mokykla turi kažkokią pakraipą, neteko girdėti g.gif gaila čia vyresniokų mamų nesigirdi, aš tik apie pradinukus tegaliu komentuoti... ax.gif tiesa, peržiūrėjau tavo ankstesnę žinutę, kur abejojai ar tik viena mokykla yra Riešėj. Taip, yra čia ir kita - lenkų pagrindinė mokykla, šitoje temoje kalbame apie lietuviškąją vidurinę.
Toja
Mano sūnūs tik pirmus metus lanko šią mokyklą, 8 ir 9 kl. bet skundų iš jų neturiu. Kiek su direktore buvau kalbėjusi, tai mokykla orientuota daugiau į tiksliuosius mokslus, sportą. bet sustiprintų klasių atrodo nėra. Maniškių dabar toks amžius, kad jokie mokykloje organizuojami renginiai nedomina doh.gif ,tai labai apie juos ir nepasakoja, bet pažangumas perėjus iš kitos mokyklos ženkliai pagerėjo. Aš pati kol kas irgi esu patenkinta. Nors mokykla tolokai nuo namų, bet vaikai nenori į miesto mokyklą, bent kol kas mirksiukas.gif biggrin.gif
undine
QUOTE(Jūržolė @ 2008 02 29, 08:37)
Mamos, atsakykit, man reikia jau dabar mokykla pasirinkti!
*

na man rods ir kad neturi jokiu sustiprintu mokslu g.gif

QUOTE(Toja @ 2008 02 29, 09:42)
Mano sūnūs tik pirmus metus lanko šią mokyklą, 8 ir 9 kl. bet skundų iš jų neturiu. Kiek su direktore buvau kalbėjusi, tai mokykla orientuota daugiau į tiksliuosius mokslus, sportą. bet sustiprintų klasių atrodo nėra. Maniškių dabar toks amžius, kad jokie mokykloje organizuojami renginiai nedomina  doh.gif  ,tai labai apie juos ir nepasakoja, bet pažangumas perėjus iš kitos mokyklos ženkliai pagerėjo. Aš pati kol kas irgi esu patenkinta. Nors mokykla tolokai nuo namų, bet vaikai nenori į miesto mokyklą, bent kol kas  mirksiukas.gif   biggrin.gif
*

tikrai blink.gif nu jetus jetus, ka man daryt, tai jei dar tieg daug geresniu atsiliepimu pasiskaitysiu, gal visgi ir as galutinai nuspresiu saviski leisti i sia mokykla, nes ji mums patogiausia vien tuom, kad sunus jei gristu vienas,jam stotele prie pat namo, o jei is miesto,jam reiketu pereiti per ta baisiaja gatve moletu pl :ioh nuo proto matyt nusokciau kol paskambintu wacko.gif doh.gif
na galutini apsisprendima padarysiu aplankius atviru duru diena thumbup.gif
špulė
laba diena moteriskes
prasau jusu pasakyti o kada gi atviru duru diena???\
ir bukit gerutes zaneta 75 kokia gi tos mokytojos pavarde pas kuria uzrasei dukra???
Jūržolė
skambinau į šią mokyklą pasiklausinėti kas ir kaip, tai sakė, kad atvirų durų diena bus tik pirmokams, o kitų klasių mokiniams nebus, tačiau atvažiavus užsirašyti, mokytojos parodys ir papasakos.
Tutė
QUOTE(undine @ 2008 02 27, 19:46)
na tai ar buvo jau kas nuvykes uzsirasyti?
as jau buvau uzvakar,palikau prasyma... bet ... nepaliko man gero ispudzio si mokykla  verysad.gif ,nzn kodel, bet sunki atmosfera pasirode.
Ir klausykit nelabai supratau, tai pradinukai maisosi kartu su dickiais ar ne? man tai sitas labai nepatinka  unsure.gif
pasimetusi esu dabar ziauriai, nebezinau kur leisti vaika  verysad.gif
*

sako - pirmas įspūdis būna teisingiausias. Nuo rudens keisim šią m-klą į kitą.
undine
QUOTE(Tutė @ 2008 03 10, 23:19)
sako - pirmas įspūdis būna teisingiausias. Nuo rudens keisim šią m-klą į kitą.
*

tai gal galima placiau,kodel planuojate keisti? unsure.gif g.gif
Jūržolė
Buvau aš nuvažiavusi pasidairyti šalia mokyklos, tai labai jau toli nuo miesto pasirodė ši mokykla...
undine
QUOTE(Jūržolė @ 2008 03 13, 13:29)
Buvau aš nuvažiavusi pasidairyti šalia mokyklos, tai labai jau toli nuo miesto pasirodė ši mokykla...
*

baisiai toli... o kaip siaip pats vaizdas liko paciai?
susirasiau su Tute per az, tai labai nuvyle su sia mokykla, net nebezinau dabar doh.gif
bet va kitoje temoje viena mama parase kad leidzia antroka sunu,ir labai patenkinta doh.gif suprast dabar zmogus doh.gif
kai bus atviru duru diena,manau viskas aiskiausia bus cool.gif
špulė
labukas
o kas blogai su ta mokykla??
mano giminaite uzsirase, pasakykite prasau, jei ka tai reikia pakeisi mokykla
jolaxus
QUOTE(undine @ 2008 03 13, 15:38)
bet va kitoje temoje viena mama parase kad leidzia antroka sunu,ir labai patenkinta doh.gif suprast dabar zmogus  doh.gif
kai bus atviru duru diena,manau viskas aiskiausia bus  cool.gif
*

matai su pradinukais tai nelabai didelis skirtumas kokia mokykla - pradinėse klasėse svarbiausia mokytojas, jei pataikai pas gerą, tai jokio skirtumo kokia mokykla, o štai vyresnėse klasėse jau kitaip. Mes irgi savo mokytoja labai patenkinti, o štai vyresnėse klasėse girdėjau ir aš, kad labai kažkaip prastai tos pamokos vyksta, labai dažnai nebūna pamokų, tai mokytojai išvažiavę tai dar kas nors, žodžiu, kažkokios netvarkos yra, tik va kokia ji, tai dar savo kailiu nepatyrėm, kitąmet, penktoje klasėje išlįs visos bėdos matyt unsure.gif
wauuu
sveikos mamytes 4u.gif jus cia snekate ir man aktualia tema o idomu ar nevezioja autobusiukas vaiku ne nuo vilniaus o is pvz purnuskiu sodu mes ir gyvenam rieses sen.soduose bet susiekimo su mokykla visai nera
undine
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 13, 16:49)
matai su pradinukais tai nelabai didelis skirtumas kokia mokykla - pradinėse klasėse svarbiausia mokytojas, jei pataikai pas gerą, tai jokio skirtumo kokia mokykla, o štai vyresnėse klasėse jau kitaip. Mes irgi savo mokytoja labai patenkinti, o štai vyresnėse klasėse girdėjau ir aš, kad labai kažkaip prastai tos pamokos vyksta, labai dažnai nebūna pamokų, tai mokytojai išvažiavę tai dar kas nors, žodžiu, kažkokios netvarkos yra, tik va kokia ji, tai dar savo kailiu nepatyrėm, kitąmet, penktoje klasėje išlįs visos bėdos matyt unsure.gif
*

tai aisku kad pirmoje vietoje siuo metu kokia bus mokytoja, bet pamastant logiskai. kuri gera mokytoja trenksis i rajona uz ta pati atlyginima,ir plius benzinas savo, jei ji kuo puikiausiai gali dirbti miesto mokykloj blink.gif g.gif rolleyes.gif nebent pati mokytoja netoli Rieses gyvena, kaip ir mano pazistama, kuri dirba ten. Bet ji tik kitamet tures pradinukus sad.gif
o del mokyklus, nu kaip bebutu, vistiek norims avo vaikui suteikt viska ka geriausia drinks_cheers.gif ,man tas labai patiko kad uniformos bus sioje mokykloje, bet vat kad su bureliais trukumais tai bedaaa unsure.gif
Jūržolė
Jau kaip ir sakiau, nuvažiuot nuvažiavom, bet į vidų net ir nėjom... Pradėjau galvoti kaip tas mano sūnelis spės į treniruotę? Juk namo po pamokų tai nespės užeiti, tai ką visą dieną ir knygas ir sportinę aprangą tampytis?.. Bandysim kur nors mieste ieškoti.
saulė.
sveikos, mamos. nesenai atsikraustėme gyventi į Riešę. nuo rugsėjo 1 ketinu leisti savo sūnų ir dukrą į Riešės vidurinę mokyklą. sūnų į trečią klasę, o dukrytę į pirmąją. gal ką galite patarti dėl mokytojų? pas kurias galėčiau vesti? labai laukiu patarimų. bigsmile.gif ačiū
*Aušrelė*
QUOTE(wauuu @ 2008 03 14, 23:35)
sveikos mamytes 4u.gif jus cia snekate ir man aktualia tema o idomu ar nevezioja autobusiukas vaiku  ne nuo vilniaus o is pvz purnuskiu sodu mes ir gyvenam rieses sen.soduose bet susiekimo su mokykla visai nera
*

mano seima taip pat turim sodyba purnuskese, tai kai buvo kalba apie persikraustyma gyventi i soda, tai a skategotiskai atsisakiau schmoll.gif is pazistamu girdejau, kad laaabai ne kaip toj mokykloj moko... schmoll.gif mazdaug kai kokiam gudziam kaime-vaikai be ateities... geriau mokytis normalioje miesto mokykloje ar gimnazijoje g.gif
Danulka
Man ir butu idomu, ar is Purnuskiu vaziuoja koks mokyklinis autobusas ,nes mes taip pat galvojam apie Rieses mokykla.Pirma klase lankyt pradetume kitamet,gal patartumet gera mokytoja?
undine
o mes visgi apsisprendėm lankyti Riešės mokyklą clap.gif
buenavista
Seku tema jusu , nes po poros metu mums gresia pirma klase...tik nzn ka rinktis, ar sia mokykla, ar gabijos gimnazija pasilaiciuose. Mes is Bendoreliu...

Undine, tai kodel visdelto apsisprendei?
špulė
o kaip pateksite i gabija?
ten is rajonu visiskai neima vaiku.
as bandziau pora kartu ir nieko,
is tikruju mokykla perpildyta, nes puse mano vaiko grupes vaiku priklauso gabijai ir jie ten eis.
tai jie norejo pirmokus leisti i antra pamaina, tai as pati ieskojau istatymu draudzianciu tai daryti ir jiems pavyko.
perkele pirmokus i pirma pamaina, bet antroje klasejei eis vis tiek po ppietu.
buenavista
QUOTE(špulė @ 2008 05 15, 07:19)
o kaip pateksite i gabija?
ten is rajonu visiskai neima vaiku.
as bandziau pora kartu ir nieko,
is tikruju mokykla perpildyta, nes puse mano vaiko grupes vaiku priklauso gabijai ir jie ten eis.
tai jie norejo pirmokus leisti i antra pamaina, tai as pati ieskojau istatymu draudzianciu tai daryti ir jiems pavyko.
perkele pirmokus i pirma pamaina, bet antroje klasejei eis vis tiek po ppietu.
*

Na norint viskas galima smile.gif Mes kol kas neregistruoti rajone, dar vilnieciai, taip kad imanoma...kol kas svarbiausia issirinkti mokykla... doh.gif

Siaip mane labiauisia uzkabino pries tai pasisakymas, kad cia narkotiku tema tylu, nieks nieko...ir siaip gal biski ramiau Riesej, nes as labiausiai pergyvenu del tu paauglisku "dalyku"...alkoholikas, cigaretes, narkotikai ir pan.Mieste ziauri kova uz buvi ir labai didele galimybe patekti i nepageidaujamu draugu sarasa..
undine
QUOTE(buenavista @ 2008 05 15, 08:07)
Na norint viskas galima smile.gif Mes kol kas neregistruoti rajone, dar vilnieciai, taip kad imanoma...kol kas svarbiausia issirinkti mokykla... doh.gif

Siaip mane labiauisia uzkabino pries tai pasisakymas, kad cia narkotiku tema tylu, nieks nieko...ir siaip gal biski ramiau Riesej, nes as labiausiai pergyvenu del tu paauglisku "dalyku"...alkoholikas, cigaretes, narkotikai ir pan.Mieste ziauri kova uz buvi ir labai didele galimybe patekti i nepageidaujamu draugu sarasa..
*

vajei doh.gif dar dagyvent reikia iki tos paauglystės biggrin.gif
aš vedu vien todėl, kad manau, o ir pasak psichologų, primais metais svarbu vaikui leisti duoti pasijausti savarankišku, kad jis pats gali pabūti namie, o paskui ir net sugrįšti į namus. Nuo to priklauso ,kokį mes jį išauginsim smile.gif O jei leisčiau i šeškinę, tai minimu 3m tektų mums jį vežiotį, ir tikrai aš bijau, kad jis nebūtų mamičiukas.. tokiems šiais laikais sunku.. Tai vienas iš pagrindinių mano prioritetų!
mokykla tikrai ramesn4 negu mieste, mokytojos irgi kiek sužinojau tikrai ne ką prastesnės negu mieste, ne palankysim pamatysim thumbup.gif
ai dar patinka labai kad uniformos bus thumbup.gif
o ir šiaip kiek žinau, norinčių i 1kl tiek doh.gif ,kad neplanuota tiek klasių buvo thumbup.gif
o dėl būrelių, ir pasakė,kad pirmą pusmetį geriau vaiko ir neapkrauti jokiais būreliais, nebent jis pats labai norėtų, nes tai naujas tarpsnis jo gyvenime, ir rekia duoti laiko jam apsiprasti su naujove.. ax.gif
Tutė
QUOTE(buenavista @ 2008 05 15, 09:07)
*

Manau čia ne mokyklos reikalas, o auklėjimo įtaka.Juk negali būti garantuota, kad tuo metu kai taviškiai jau bus paaugliai ir TAI taps aktualu mokykla bus tokia pat "švari".
Kova už būvį vyksta visur, gerą arba blogą įtaką gali padaryti ir kaimynai, nesvarbu m-kloj ar kitoj vietoj.
špulė
gabijoje lanko daug pazystamu vaiku ir visi jie pasakoja viena:kad yra vertinami pagal tai kiek tevai turi pinigu.
sake kuo geriau apsirengti , kuodaugiau tureti ir atnesti tada busi pats kruciausias ir mokytojai tokius myli.
girdejau tai ir is aukletoju musu darzelyje, ju vaikai ten lanke ir lanko.
o del bureliu taioi sutinku, sako negalima vaikui uzkarauti iskarto tokiu sunkumu.
bet as tai veziosiu vika ir ne 3 metus o tiek kiek reikes, jis bus prailgintoje grupeje, o savarankiskuma galima iskiepyti ir kitaip, pvz atiduoti i skautus.
pati buvau skaute ir moku organizuoti didziulius renginius ir isvesti 60 vaiku i miska sudarius jiems 3 savaiciu programa, ir viso sito ismokau budama ten, o ne sededama viena namuose po mokyklos.
undine
o aš tikrai nesiruošiu vaiko laikyti kiekvieną dieną prailgintose schmoll.gif , nes kiek prisiklausiau iš draugių, tai vaikams yra kančia, su ašaromis eina į mokyklą. Pati nuo pirmos klasės ėjau i mokyklą, ir nemanau kad tragediją jei savo vaiką mokysiu rolleyes.gif Todėl riešę ir pasirinkau, kad stotelė prie pat namų,vienas autobusas thumbup.gif
o dėl skautų ir tik už thumbup.gif rugpjūtį išleidžių i dienos stovyklą vilniuje, ir manau apsitupės biškuti, nauja aplinka, nauji žmonės thumbup.gif

ir tikrai labai prašau, nesikandžiokim bigsmile.gif kas kaip moka, taip ir šoka...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.