Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Liepsnelių būrelis
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rustė
user posted image

Zyzala ir Klaudija (Vilnius)
Agnietė ir Meda (Vilnius)
JulieTa ir Atėnė (Vilnius)
Rustė ir Brigita (Vilnius)
nemo ir duktė (Vilnius)
Vivjana ir duktė (Vilnius)
Vaivorykštė ir Simonas (Vilnius)
Lina SAR ir Audrė (Vilnius)
Stella2003 ir Austėja (Vilnius)
Dite ir sūnus (Kaunas)
Knielita ir sūnus (Kaunas)
*GREISI* ir sūnus (Kaunas)
Varlele ir duktė (Kaunas)
Domicelė ir Deimantė (Klaipėda)
Saulesmamyte ir sūnus (Panevėžys)
Danuška ir Šarūnas (Plungė)
Vaidusiukė ir Ieva (Plungė)
Dzeuse ir Airidas (Kretinga)
<Kiss> ir duktė (Tauragė)
rena ir Edvinas (Tauragė)
Rraitux ir Kevinas (Airija)
mameliukas ir duktė
Melonija ir Otonas
Willmara ir Domantas
Buriukė serga pati
Vitvita ir duktė
MONĖLĖ ir duktė

user posted image
varlele
4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Nu geras...... kaip grazuuuuu, as suzaveta, man patinka sie nauji manuciai - mieluciai.
Gal mamytes ir patikekim, kad ligos musu maziukus vaikiukus apleis.... aaaa, nu patikekim Ka??

Ruste, tu saunuole!!! taip graziai sugalvojai!!!
Stella2003
Aciu Rustei uz siuos grazius ir siltus namucius wub.gif wub.gif wub.gif

Labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As irgi likau suzaveta wub.gif 4u.gif
Vaivorykštė
Ruste, tu saunuole! Grazu thumbup.gif
As uzsikasiau darbais, tai net laiko nerandu prisesti.Taigi, kai galesiu, pabendrausiu su jumis mirksiukas.gif doh.gif
JulieTa
sveikos.
nu aketa - tai geras issukis, Ruste. sori, laiko is vis neturiu verysad.gif mokslai darbai, kai bus laiko, uzsuksiu bigsmile.gif
Rustė
Sveikos, juk sakiau, kad bus stagmena, džiaugiuosi, kad ji pavyko wink.gif

dėl apklausos ilgai galvojau ką čia tokio sumąsčius, kadžinotume būtent mūsų nuomonę, tad įdėjau dar vieną punktą kur galėtų pažymėti tik netyčia užklystantys.

MELONIJA
sveikos,
grazi rudeniska tema 4u.gif

tik man kazkaip pats pavadinimas nemielas blush2.gif
na taip,tikrai,esame pazaboti sios ligos,bet kam taip save nuskriausti ir kiekviena karta atsiverciant tema matyt ta skaudu zodi? blush2.gif na cia tik mano nuomone,neisizeisk RUSTE.tikrai ne piktybiskai parasiau mirksiukas.gif
zyzala
Sveikutės smile.gif Gražūs namučiai wub.gif
Mano mažoji vėl antibiotikus geria doh.gif ; vakar temp pakilo, šiandien kyla aukštyn doh.gif Pas Utkų nenuėjom, bet paskambinau ir susitariau ateiti, kai pasveiksim. Gera žinia ta, kad nieko blogo jai nerado bigsmile.gif
dzeuse
QUOTE(mamuleAistule @ 2007 09 14, 12:36)
sveikos,

na taip,tikrai,esame pazaboti sios ligos,bet kam taip save nuskriausti ir kiekviena karta atsiverciant tema matyt ta skaudu zodi? blush2.gif na cia tik mano nuomone,neisizeisk RUSTE.tikrai ne piktybiskai parasiau mirksiukas.gif
*

Man irgi temos pavadinimas grubokas pasirode.. mastau.gif
As vis paskaitineju tema,bet parasyti nieko naujo neturiu.. gyvenam ir tiek..
Rustė
QUOTE(mamuleAistule @ 2007 09 14, 12:36)
sveikos,

*

QUOTE(dzeuse @ 2007 09 14, 16:16)
Man irgi temos pavadinimas grubokas pasirode..  mastau.gif
As vis paskaitineju tema,bet parasyti nieko naujo neturiu.. gyvenam ir tiek..
*

atsiprašau mergytės, tuoj pakeisiu...nepagalvojau kažkaip doh.gif blush2.gif
Agnietė
Labukas visiems. 4u.gif

Ačiū tau Ruste, kad sugebėjai suburti tokį šaunių mamyčių būrelį, kad taip puikiai prižiūri šį skyrelį ir tiek daug suteiki informacijos. Puikiai atrodo naiji namučiai. thumbup.gif

Būkit sveikučiai naujuose namučiuose wub.gif
JulieTa
QUOTE(Agnietė @ 2007 09 15, 10:10)
Ačiū tau Ruste, kad sugebėjai suburti tokį šaunių mamyčių būrelį, kad taip puikiai prižiūri šį  skyrelį ir tiek daug suteiki informacijos.  Puikiai atrodo naiji namučiai.  thumbup.gif
Būkit sveikučiai naujuose namučiuose wub.gif
*

wub.gif rolleyes.gif bigsmile.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Stella2003
Sveikos mamytes smile.gif

O sitas pavadinimas daug mieliesnis wub.gif thumbup.gif

Mes Ruste turbut nesusitiksim ligoninej, nes mes dar eisim i poliklinika treciadieni 19 d., tai mums ligonine dar prasites savaitei laiko.

Rustė
QUOTE(Stella2003 @ 2007 09 15, 13:09)
Sveikos mamytes smile.gif

O sitas pavadinimas daug mieliesnis  wub.gif  thumbup.gif

Mes Ruste turbut nesusitiksim ligoninej, nes mes dar eisim i poliklinika treciadieni 19 d., tai mums ligonine dar prasites savaitei laiko.

*

šaunu, kad nesusitiksim ligoninėj.šlykšti vieta schmoll.gif .
susitikime geriau kur paupy, prie Neries wink.gif kaip grįšim ir mes ir jūs wink.gif

jau čia prigyrėte mane, kad ojoj kokia svarbi pasijaučiau blush2.gif

gerai, kad turiu galimybes redaguoti temą kiek tik noriu, tas galiu per kelis kartus pažiūrėti kas gerai, kas ne.apklausa čia šiaip tokia mintis kilo, ar naudinga ta tema mum, ar ką nors duoda, ar čia mes tik šiaip sau plepsiukuojamės ir verkiam dėl bėdų, kartkartėmis pasidžiaugdamos gerais rezultatais, ar naujienom.
JulieTa
kaip ramu cia siom dienom.... kaip gyvuojat, mamos?

mameliukas
na uzsukau ir as naujausiais namuciais pasidziaugti.
Ruste viskas super drinks_cheers.gif saunuole.

Pas mus dideliu pokyciu nera. Gydem dantukus, tai truputi nervavausi, nes dukra taip nenorejo ir bijojo eiti, galvojau kad ta perdeta baime, ko nors negero neprisauktu. bet sauniai laikesi, gydytoja labai ja gyre, kad rami mergaite ir labai gera, tai net as tuo patikejau, nors kartais kaprizu buna. tai gydytojai sukelem tokia simpatija, kad net neprasyta pasisiule padengti nuolatinius dantukus kokiais ten tai biesais, kad kirmeles negrauztu.

mamytes kur esat dariusios vaisto koncentracijos kraujyje tyrima Vilniuje? kiek kainavo? mums iki vizito pas gydytoja reikia pasidaryti. Gal mazins vaisto doze, jei ta koncentracija bus per didele.

atleiskit man kaimietei blush2.gif ax.gif bet kaip i Liepsneles ieiti, koks slaptazodis
MELONIJA
MAmeliuk-slaptazodis tau issiustas i az.lauksim ir jusu foto wub.gif
mameliukas
QUOTE(mamuleAistule @ 2007 09 17, 11:02)
MAmeliuk-slaptazodis tau issiustas i az.lauksim ir jusu foto wub.gif
*

aciu. jau gavau. ir aplankiau liepsneles. as ideciau nuotruaka, jei tik sugebeciau ax.gif blush2.gif
varlele
paziurekit, musu reitingai nukrito....pasidarem ne ipatingai lankomas puslapis. O gal tai tik i gera....Kai visoms blogai - puolam guostis-dejuoti, o dabar turbut ramiau tai ir diskusijos truputeli aprime. A?? Kaip cia dabar?? Viena kita paguodziam.... drinks_cheers.gif
Mameliux, viskas gerai, ne iskart visko ismokstama.... mirksiukas.gif Paziuresi,paanalizuosi ir pamatysi kaip galima nuotraukas idet, tam dar vadoveliai yra...ten visai nesunku.

Linkejimai visoms. drinks_cheers.gif
Vaivorykštė
Varlele, as tai daznai naudojuosi ne vadoveliais, o kaip sako : mokslinio badymo metodu lotuliukas.gif
Ruste, pagaliau ir as pasinaudosiu invalidumo pazymejimu. Pasirodo Vaiku ir jaunimo centre nuolaidos iki 100%. Dar nezinau , ar duos visa 100, bet vis maziau smile.gif

Siandien mums jau 4 metai!
JulieTa
Vaivorykšte, Simonui 4u.gif mirksiukas.gif sveikinimas jubiliejaus proga cool.gif
MELONIJA
DIDELIU DIDELIAUSI SVEIKINIMAI SIMONUI SULAUKUS KETVERIU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Rustė
Simonai, auk didelis ir sveikas berniukas, būk mamytei ir tėveliui didžiausias džaugsmas!
user posted image
zyzala
su gimtadieniu Simonai drinks_cheers.gif
user posted image
varlele
4u.gif 4u.gif
Vajeeeee, Nuosirdus sveikinimai SIMONUI....
Ir tegu tos zarazos nebegrizta,..... : tongue.gif
Ir tegu tik zengia didelius zingsnius pirmyyyyn. 4u.gif
Ir tegu tik gauna puikias dovanas 4u.gif
Ir tegu tik buna didelis didelis gimtadieninis tortas drinks_cheers.gif
Ir dar nuosirdziausi sveikinimai Simono MAMAI ir TECIUI

Linkejimai visiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Darida1
Labutis visoms ir visiems. Smagu, kad jau nauja temelė atsidarė. Norėtūsi, kad šioje temoje kuo mažiau būtų negerumų, o daugiau linksmų dalykėlių, tokių kaip SIMONO gimtadinis. Sveikinu 4u.gif
Na o mes pasidarėm EEG, tai nieko blogo nerodo. Spalio 17 d. vaiko raidos centre darys miego EEG, gal ten kas nors išlys.
Padarėm pakartotinį kraujo tyrimą ( mums drebuliukai prasidėjo pernai po persirgto erkinio encefalito), tai didelis Imonuglobulinų M ir G titras, tai reiškia kad vis dar yra tiek lėtinė, tiek ūmi erkinio encefalito forma blink.gif
Ketvirtadienį važiuojam pas doc. Domarkienę konsultuotis dėl to bjaurybės encefalito.
Sveikatytės visiems vaikučiams ir stiprybės jų tėveliams.
Vaivorykštė
DIDELIAUSIAS ACIU UZ SVEIKINIMUS!!!

Ir jums linkiu sveikti, augti ir grazeti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Rustė
o mes va po tyrimų.
EEG katastrofiškai bloga sad.gif
laukiu ryt atsakymų kraujo, o tada jau spręsis kas ir kaip...
Vaima
Labutis mamytės ir vaikučiai 4u.gif

Ruste namučiai thumbup.gif , nors rudens labai nemėgstu, bet čia jia labai mielas ax.gif wub.gif

QUOTE(Vaivorykštė @ 2007 09 17, 17:03)
Siandien mums jau 4 metai!
*

Vaivorykštės vaikinuką su praėjusiu gimtadieniu
user posted image

QUOTE(Rustė @ 2007 09 18, 20:12)
o mes va po tyrimų.
EEG katastrofiškai bloga sad.gif
laukiu ryt atsakymų kraujo, o tada jau spręsis kas ir kaip...
*

doh.gif nu ir ko ta zaraza nepaleidžia jūsų ???

Pas mus viskas gerai, bijau daug ir girtis 4u.gif

console.gif
MELONIJA
sveikutes.............

Na tikrai ramu cia pas mus....
Vis stebiu savo maziu..ir man taip idomu pasidare,o jusu vaikiukai,kaip valgo?ar gerai miega?ar meilus?

o mums ir vel gelezies truksta verysad.gif gal kas zino koki gera patarima?nes 37lasai hemofero,man katastrofa tiek duot,o vaikui-gert.as net lyztelt tos slikstynes negaliu schmoll.gif
knielita
Labutis,
Labai senai buvau cia beuzsukus blush2.gif
Buvom pasitikrinti klinikose, vaistukus padidino, nes per maza depakino doze kraujuke, o ir bangu dar vis fiksuoja kairiajame pusrutulyje, zodziu geriam po 5 ml. x 2 d. Depakino doh.gif

Mergaites, labai reikia info apie sanatorijas blush2.gif Prasau pakomentuokit kas duoda isvykas, kiek laukti reikia, kur vaziuoja, kokios proceduros ir pan. Mes nesiruosiam vaziuoti, bet reikia visos info ir pakankamai greitai.
Vaivorykštė
Vaidusiuke, aciu uz sveikinimus 4u.gif

MamuleAistule, kas cia per tokios gelezies dozes? Koks pas jus tada hemoglobinas? Mums Hemoferas ir su 10 lasiuku padeda. O apskritai, tai nesuprantu as su ta gelezim. Va uzpraeita menesi mano pupai sake , kad zemas hemoglobinas ir liepe duot Hemofero.Tai as uzmarsuole jo daviau per 2 menesius gal tris kartus( nesekit mano pavyzdziu blush2.gif ) o si menesi jau jis labai geras g.gif , nors stipriai pasiligojo mergina doh.gif .Aisku , kad kiekviena diena duodavau mesos valgyt. Tai gal nuo to pasitaise g.gif
dzeuse
QUOTE(knielita @ 2007 09 19, 18:31)
Labutis,
Labai senai buvau cia beuzsukus  blush2.gif
Buvom pasitikrinti klinikose, vaistukus padidino, nes per maza depakino doze kraujuke, o ir bangu dar vis fiksuoja kairiajame pusrutulyje, zodziu geriam po 5 ml. x 2 d. Depakino  doh.gif

Mergaites, labai reikia info apie sanatorijas  blush2.gif Prasau pakomentuokit kas  duoda isvykas, kiek laukti reikia, kur vaziuoja, kokios proceduros ir pan. Mes nesiruosiam vaziuoti, bet reikia visos info ir pakankamai greitai.
*

Mes su Airidu,vaziuosim spalio 9d. i Palangos "Gintara".

O tvarka tokia:
nueinu pas vaiko gydytoja,pasakau,kad norim vaziuoti;
tada ji paraso popierius ir siuncia pas reabilitologe,ji skiria mankstu,masazu,tipo,toks pirminis etapas;
atliekam tas mankstas,apie 10 proceduru,tada ji paraso,kad mankstos nepadejo,patvirtina,kad reikia sanatorijos,siuncia atgal pas pediatre;
pediatre uzpildo likusius popierius,eina pas vyr.gydytoja parasu,kad isleidzia i sanatorija;
tada lieka nueiti i 'ligoniu kasas' ir viskas.

Gal kazka pamirsau,bet atrodo,kad tokie etapai..

Nuo kitos savaites pradesiu ir as jau tuos kelius eiti..
Paprastai,pries 2 savaites pradedu tvarkyti popierius,iki isvykimo.
Mes vaziuojam su paralyziaus diagnoze.
Ir dar..kadangi vaikas silpnas,neatsparus ligoms-tai mes to pirminio etapo i mankstas nevazinejam,kad nesusirgtu iki sanatorijos,susitariam,kad musu vardu,koks kitas vaikas gales lankyti..
Jei kas dar neaisku,klausk,jei zinosiu,parasysiu. mirksiukas.gif
MELONIJA
[quote=Vaivorykštė,2007 09 19, 23:48]

hemoglobinas musu 103.nu daktaryte taip zvilgtelejo i kazkokia spargalka savo ir ramiai ispyskino-37lasai.......... blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif tai va as nesiruosiu tiek duot,aciu mamkos,kad jus taip cia man patarimu davet 4u.gif
Vaivorykštė
Tai ne toks jau ir baisus tas jusu hemoglobinas, nes mes su 10- 15 lasiuku isgydem nuo 97 4u.gif Sveikit.Tas hemoglobinas ilgai po truputi keliasi, bet pakyla
Stella2003
QUOTE(mameliukas @ 2007 09 17, 11:02)
na uzsukau ir as naujausiais namuciais pasidziaugti.
Ruste viskas super drinks_cheers.gif  saunuole.

mamytes kur esat dariusios vaisto koncentracijos kraujyje tyrima Vilniuje? kiek kainavo?  mums iki vizito pas gydytoja reikia pasidaryti. Gal mazins vaisto doze, jei ta koncentracija bus per didele.
atleiskit man kaimietei blush2.gif  ax.gif  bet kaip i Liepsneles ieiti, koks slaptazodis
*

Man atrodo galima pasidaryt klinikoj "Privatus gydytojas"
Verkiu 29, 12 korpusas
darbo laikas : I - V nuo 8.00 - 19.00 val.
tel.: 272 23 53, mob.: 8 698 01859
el.pastas: privatus-gydytojas@takas.lt

Na del kainu tiksliai nezinau, nes mums daro visa laika Santariskese, o toj klinikoj kainuotu gal apie 30 Lt.

Papildyta:

Sveikiname ir mes SIMONA su TORTADIENIU !!! birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif
happybday.gif

Per mano mazosios ligas, tai ir as visai jau pamirsau apie gimtadieni blush2.gif doh.gif

Na bet kaip sakoma, geriau veliau, negu niekada mirksiukas.gif 4u.gif
zyzala
QUOTE(Stella2003 @ 2007 09 21, 08:32)

Verkiu 29, 12 korpusas
darbo laikas :  I - V nuo  8.00 - 19.00 val.

Na del kainu tiksliai nezinau, nes mums daro visa laika Santariskese, o toj klinikoj kainuotu gal apie 30 Lt.

Papildyta:

Sveikiname ir mes SIMONA su TORTADIENIU !!!  birthday.gif  birthday.gif  birthday.gif  birthday.gif
happybday.gif
Per mano mazosios ligas, tai ir as visai jau pamirsau apie gimtadieni  blush2.gif  doh.gif

Na bet kaip sakoma, geriau veliau, negu niekada  mirksiukas.gif  4u.gif

*

santariškėse darėm; apie 60 (+-) sumokėjau
Stella2003
QUOTE(zyzala @ 2007 09 21, 14:17)
santariškėse darėm; apie 60 (+-) sumokėjau
*

Ooo ohmy.gif kainyte nemaza... Na Tu zyzala turbut tik dareisi tyrimus, negulejai ligoninej? Nes kaip mus paguldo, tai kartu ir padaro tuos tyrimus, tai mes nieko kol kas nemokejom santariskese. rolleyes.gif

O del klinikos "Privatus gydytojas", tai mes asmeniskai nedarem ten jokiu tyrimu, tiesiog, kai gulejau santariskese, tai viena mama man dave sita adresiuka ir minejo kokios ten mazdaug kainos, nes ji daresi ten kepenu fermentu tyrimus bigsmile.gif

Papildyta:
Mes nuo pirmadienio einam i raidos centra smile.gif
Gal kas irgi lankot?
Stella2003
Ikeliau kelias nuotraukas smile.gif photo.gif
Papildyta:
Ruste, labai grazios Brigitos gimtadienio nuotraukos smile.gif wub.gif thumbup.gif
Vaivorykštė
Stella2003, mano irgi mazoji serga.Taigi toks metas g.gif
Beje, maniskis irgi vaiksto i raidos centra . Jau trecia savaite.Bet su vyru vaiksto, tai nesusitiksim. verysad.gif Mano vyrui visa laika linksma buna logopedineje grupeje: Ten sako tokia svepla logopede veda, tai jis vos kas antra zodi supranta doh.gif Niekaip as nesuprantu, kaip logopedais ar diktoriais gali buti svepli zmones g.gif
Rustė
vaisto koncentraciją daro tik Santariškės, labiausiai apsimoka gulti ir tada padaro nemokamai.
kraujo Ph galima pasidaryti Kardiolitoje, kainuoja apie 60lt, bet ten dar daug kitų dalykų padaro (HG, bendrą tyrimą, elekrtolitus ir kt.)

kepenų fermentus padaro Privatus gydytojas kur Stella2003 rašė.

patikrinta info,ieškojau kažkada čia, neikas nedaro vaisto konc.tik santarai.

mes savaitgaliui namo parlėkėm.
kolkas būklė negerėja, vakar traukulį su vaistais nuėmė sad.gif
įvedinėja Lamictalį, žiūrėsim kas čia toliau bus.
Vaivorykštė
Laikykis, Ruste! Tikekimes, kad lamiktalis pades! 4u.gif
varlele
Ruste, tvirtybes tau, stiprybes tavo maziukei.
Laikykites, varykit tas zarazas.
mameliukas
QUOTE(Stella2003 @ 2007 09 21, 09:32)

Verkiu 29, 12 korpusas
darbo laikas :  I - V nuo  8.00 - 19.00 val.

Papildyta:

*

aciu. O tai Santariskese nemokamai daro??? ligoninej??? tai gal jei gulite? mes tai tik i konsultacine poliklinika vaziuojam, ir liepe su savim atsivezti tyrimo rezultatus. reiks parasyt i ta privatu gydytoja.

aciu. sekmes visoms ir visiems 4u.gif
zyzala
Ruste, laikykitės 4u.gif
Santariškėse mes negulėm, tik darėm tyrimus. Ten kažkaip ir vaisto koncentraciją ir kepenų fermentus tyrė. (čia matyt ne tas pats blush2.gif ). Tai ir sumokėjom apir 60 (tiksliai jau ir nepamenu, plius minus ax.gif )
Šiandien buvom Raidos centre, trečiadienį masažai ir kitą savaitę jau pagal pilną programą. Sužinojau, kad ten ir dienos mokyklėlė yra, kur 1 kartą į metus su daktaro nurodymu vaikas gali lankyti; kasdien, berods 3-4 sav. Priima nuo 3 iki 18 metų. Paklausiau daktarės, tai sakė, kad maniškė dar truputį per maža, reikia palaukti. ax.gif
varlele
Rustes ner.... gal kokios neoficial. reklamos pametytume ar ka....Niekas nepravalys.
lotuliukas.gif
Pvz. kokia prekyba daiktais ar ka??? mirksiukas.gif sauksteliais.... lotuliukas.gif
Gerai, ko tai rudeni pas mus ramiau. Gal tikrai kokiu vitaminu isisotinimas? Kaip jus galvojat? g.gif

VAivorykste, kaip Simonas laikosi? taip ir laiko ta veliava, tik i prieki?

KAda cia dabar kieno gimtadieniai? gal susirinkimus kas darytu? Fainai buvo ten pas Brigitele.....

Linkejimai visiems ir visoms. Dziaukimes paskutiniais saules spinduliukais. drinks_cheers.gif
knielita
QUOTE(dzeuse @ 2007 09 20, 08:58)
Mes su Airidu,vaziuosim spalio 9d. i Palangos "Gintara".

O tvarka tokia:
nueinu pas vaiko gydytoja,pasakau,kad norim vaziuoti;
tada ji paraso popierius ir siuncia pas reabilitologe,ji skiria mankstu,masazu,tipo,toks pirminis etapas;
atliekam tas mankstas,apie 10 proceduru,tada ji paraso,kad mankstos nepadejo,patvirtina,kad reikia sanatorijos,siuncia atgal pas pediatre;
pediatre uzpildo likusius popierius,eina pas vyr.gydytoja parasu,kad isleidzia i sanatorija;
tada lieka nueiti i 'ligoniu kasas' ir viskas.

Gal kazka pamirsau,bet atrodo,kad tokie etapai..

Nuo kitos savaites pradesiu ir as jau tuos kelius eiti..
Paprastai,pries 2 savaites pradedu tvarkyti popierius,iki isvykimo.
Mes vaziuojam su paralyziaus diagnoze.
Ir dar..kadangi vaikas silpnas,neatsparus ligoms-tai mes to pirminio etapo i mankstas nevazinejam,kad nesusirgtu iki sanatorijos,susitariam,kad musu vardu,koks kitas vaikas gales lankyti..
Jei kas dar neaisku,klausk,jei zinosiu,parasysiu.  mirksiukas.gif
*

Aciukas wub.gif
O kiek laiko jus vaziuosit buti ir kokios proceduros priklauso epilipsija serganciam vaikui?
JulieTa
Varlele, nu prajuokinai tu mane rolleyes.gif mirksiukas.gif tai Ruste šiaip jau vakarais gryšta ir gali paikrint visas tavo reklamas ir prekybas šaukšteliais bigsmile.gif cool.gif

kažkaip smalsu pasidarė, o kas čia iš mūsų dirba, ne tik augina pupulencijus:

dinbančios:

JulieTa;
....
Rustė
dinbančios:

JulieTa;
....

nedirbančios;

Rustė
....

ale kaip gerai apklausoje padariau du punktus kurie ne mūsų leipsniukai.pasirodo užsuka daugiau kas ir neserga.ir pabalsuoja, o paskui neįtemą gaunasi.

mes dar ligoninaujam (varlele, drąsiai prekiauk šaukšeliais hihihi.gif , o dar geriau šukštais sveikatos bigsmile.gif ), įvedinėja Lamictalį.pasieksim terapinę dozę apie lapkričio pabaigą, va tada jau galiu laukti rezultatų, o gal ir anksčiau, čia jau kaip pasiseks.
Domicele
Sveikos mamytes

Ruste
, mes irgi ivedinejam Lamiktali, labai labai po mazu lyg ir nieko tfu tfu tfu, pasitaiko priepuoliuku, bet.......maziau

mergaites noriu paklausti, kaip ten su tuo Vilniaus raidos centru, as uzsirasiau, sake paskambins, bet kada neaisku, nu cia dar nieko, bet vat kaip yra su tuo gulejimu, ar reikia ten guleti ar tik diagnozuoja liga istiria ir namo, sorry uz klaidas kabai skubu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.