Nerandu atsiliepimų apie šią mokyklą.Bent jau mane labiausiai domina pradinės klasės ir jų mokytojos.Norėčiau savo vaiką ten vesti,nes kita mokykla, esanti šalia, labai jau manęs nevilioja.
Man irgi smalsu kažką daugiau sužinoti apie šią mokyklą
Nejaugi niekas neveda vaikučių į šią mokyklą?
Taip norisi sužinot atsiliepimus iš šiuometinių ketvirtokų mamyčių
Rimulinka, turbūt ne pavaduotoją turite galvoje, o sekretores
QUOTE(Girele @ 2007 11 12, 22:18) Ir man norisi,kaži,ar labai netaktiška būtų pasiklausti vyresnėlio mokytojos apie tai,mat jis antrokas,o kitamet ir mažesnį reiks į 1-mą klasę leisti,tai ir man norėtusi jam geros mokytojos (visom prasmėm)
Nagi, gal nors galite parašyti, ar verta į šia mokyklą vesti būsimą pirmokėlį? Mano sūnėnui ji būtų prie pat namų, bet juk svarbiausia, kad būtų gera mokykla ir pirmoji mokytoja...
pati baigiau pries 10m. sia m-kla, bet is senuju pradiniu klasiu mokytoju nieko nebeliko, tad patarti negalesiu..
Labai gerbiu Kvederaicius (lietuviu, istorija), Kalvinskaite (lietuviu), Ramoskiene (matematika), Jermoskina (rusu), Dumbliauskaite (geografija) - nuostabus mokytojai ir asmenybes
Ačiū, Gabe, kad atsiliepei, nors šiokį tokį vaizdą susidariau
Būčiau labai dėkinga, jeigu atsilieptų pradinukų mamytės... Jūsų nuomonė man būtų labai naudinga... QUOTE(mylimukeA @ 2008 04 02, 14:43) Ačiū, Gabe, kad atsiliepei, nors šiokį tokį vaizdą susidariau Būčiau labai dėkinga, jeigu atsilieptų pradinukų mamytės... Jūsų nuomonė man būtų labai naudinga... Sveikutė Na mano mažoji šiemet irgi pirmokė...Tad stresavau ir aš į kurią leist, kokią mokytoją pasirinkt QUOTE(Girele @ 2008 04 03, 18:31) Sveikutė Na mano mažoji šiemet irgi pirmokė...Tad stresavau ir aš į kurią leist, kokią mokytoją pasirinkt Oi kaip smagu, kad parašei
Mielos mamytės gal galite pasakyti kur šita mokykla randasi?Ji taip ir vadinasi Dainavos mokykla?
QUOTE(vilrita @ 2008 04 04, 15:31) Mokyklos adresas: Partizanų 118, LT 50368, Kaunas. O mokykla vadinasi Dainavos vidurinė mokykla QUOTE(redži @ 2007 11 30, 19:21) Ir man norisi,kaži,ar labai netaktiška būtų pasiklausti vyresnėlio mokytojos apie tai,mat jis antrokas,o kitamet ir mažesnį reiks į 1-mą klasę leisti,tai ir man norėtusi jam geros mokytojos (visom prasmėm) Nedarykit mano klaidos,- aš ir sakiau sau, kad neetiška (tiesa, ne šioje mokykloje
Nežinau kelintokus dabar turi, bet nuostabesnės mokytojos, kaip mano vyresnėlio dar nesutikau, nors auginu 3 vaikus
Aš einu į šią mokyklą, apie pradines žinau, kad labai gera pradinių klasių mokytoja yra Jolanta Vengalienė, ji taip pat Direktoriaus pavaduotoja.
Šiaip mokytojai tikrai geri, mokykla tvarkinga. Jei norėsit ką paklausti ne apie pradinių klasių mokytojas, tai atsakysiu viska ką žinosiu
Mano dukra trecioke. Mokytoja Irena Mikoliuniene - ir vaikams, ir tevams patinka. Bet ar testi moksla sitoje mokykloje nuo 5-os klases ?... Va cia klaustukas !
Faktiskai tai as galvoju, jei vaikas nori ar supranta mokslo reiksme, jis bet kurioj mokyklos to mokslo pasiims. Labiau mane gal jaudina pati aplinka: mokiniu kultura, problemos su svaigalais ir pan. Ka galite pakomentuoti ? sitas musu rajonas bendrai Kaune tai lyg ir nekaip skamba ... Yra tokia nuomone, kad kazkur gimnazijoj ar pan.tevams turetu buti ramiau sitais klausimais ...
Sveikos mamos,
Mano berniukas rudeni eis i mokyklele, ociacia opapa i mokyklele Papasakokit, prasau, dabartiniu ketvirtokeliu mamos apie savo mokytojas, kokios jos QUOTE(Vaivilute @ 2008 09 02, 20:56) Mano dukra trecioke. Mokytoja Irena Mikoliuniene - ir vaikams, ir tevams patinka. Bet ar testi moksla sitoje mokykloje nuo 5-os klases ?... Va cia klaustukas ! Faktiskai tai as galvoju, jei vaikas nori ar supranta mokslo reiksme, jis bet kurioj mokyklos to mokslo pasiims. Labiau mane gal jaudina pati aplinka: mokiniu kultura, problemos su svaigalais ir pan. Ka galite pakomentuoti ? sitas musu rajonas bendrai Kaune tai lyg ir nekaip skamba ... Yra tokia nuomone, kad kazkur gimnazijoj ar pan.tevams turetu buti ramiau sitais klausimais ... Vaivilute, As domiuosi sia mokykla, kadangi gyvename netoli Sauletekio ir si mokykla butu netoli nuo namu. Gal zinot geru mokytoju vardus pavardes, kurie nuo rugsejo tures pirmokelius?
Please, mamules, kur jus
Parasykit, prasau daugiau apie sia mokykla ir prad. klasiu mokytojas! QUOTE(kriste0601 @ 2009 02 20, 22:46) Aciu, Kriste0601, kad atsiliepei O idomu kaip su apsauga sioj mokykloj, ar yra budinti apsauga arba kameros
Yra pradinuku korpusas ir nuo 5klases kitas korpusas.pati ten mokinausi nuo pradiniu,kai reikejo eit i mokykla tai jos nekenciau,dabar kai pagalvoju labai faina mokykla ir mokytojai geri ir direktorius labai fainas
Brendy , pradinių klasių moktyoja meškauskienė,jei neklystu,prieš metus kokius i kitą pasaulėlį iškeliavo, vėžys moterėlei buvo
o jetau,kaip gaila..
QUOTE(Arete @ 2009 02 26, 17:40) Brendy , pradinių klasių moktyoja meškauskienė,jei neklystu,prieš metus kokius i kitą pasaulėlį iškeliavo, vėžys moterėlei buvo Skamba visai gerai Kelios pavardes paminetos sitam forume, bet suzinojau, kad turi kitas klases. O is busimu pirmokeliu mokytoju zinau tik viena pavarde Virga Makackiene. Gal apie ja esate ka girdeje
Jolanta Vengalienė - direktoriaus pavaduotoja ugdymui, pradinių klasių mokytoja ekspertė.
Si mokytoja nuo 2klases iki 5 deste man anglu...irgi sakyciau gera,moka su vaikais bendraut,bet nezinau ar turi klase kokia dabar...apie kitas nieko negaliu pasakyt,seses pradiniu klasiu mokytoja tai labai nevykus buvo,nei ekskursju,nei siaip su vaikais gero bendravimo,bet nepamenu pavardes jos,klausiau mamos tai sake ir nepamena ir prisimint nenori QUOTE(brendy_ @ 2009 02 27, 20:47) Jolanta Vengalienė - direktoriaus pavaduotoja ugdymui, pradinių klasių mokytoja ekspertė. Si mokytoja nuo 2klases iki 5 deste man anglu...irgi sakyciau gera,moka su vaikais bendraut,bet nezinau ar turi klase kokia dabar...apie kitas nieko negaliu pasakyt,seses pradiniu klasiu mokytoja tai labai nevykus buvo,nei ekskursju,nei siaip su vaikais gero bendravimo,bet nepamenu pavardes jos,klausiau mamos tai sake ir nepamena ir prisimint nenori Dekui Brendy. Zinau, kad Jolanta Vengaliene jau turi savo pradinukus, berods treciokus. Ups, dabar neramu pasidare del tos nekokios mokytojos
Na, gal kas nors jau prazondavot busimu pirmokelių mokytojas? Atvirų durų diena bus 05 06, skambinau pasidomėti, bet gerai būtų prieš tai kokių atsiliepimų išgirsti. Kokie motyvai, pvz. iš besimokančių, renkantis Dainavą, o ne Stulginskį ?
QUOTE(ypata @ 2009 04 09, 12:09) Na, gal kas nors jau prazondavot busimu pirmokelių mokytojas? Atvirų durų diena bus 05 06, skambinau pasidomėti, bet gerai būtų prieš tai kokių atsiliepimų išgirsti. Kokie motyvai, pvz. iš besimokančių, renkantis Dainavą, o ne Stulginskį ? Man irgi įdomu būtų sužinoti daugiau.
As irgi domejausi sia mokykla, kadangi yra arciau, bet kai suzinojau, kad nera prailgintu grupiu, tai dabar taikau i kita mokykla, nors ir tolokai nuo namu, nes nezinau ka mano vaikas darytu vienas ta pusdieni, arba akis praziuretu TV
Opapa, tai labai nekokia naujiena, nes ir mums aktuali prailginta grupė... Stulginskyje, sakė, viena mokytoja yra išsipirkusi patentą, ir, jei yra pakankamas kiekis norinčių, už pinigus tą prailgintą grupę turėtų surinkti.
Jasminn, o į kokias dar mokyklas dairotės? Aš dar galvojau apie Vėtrungę, bet kad ji dabar visa Suzuki, tai irgi atmečiau. QUOTE(ypata @ 2009 04 22, 14:04) Opapa, tai labai nekokia naujiena, nes ir mums aktuali prailginta grupė... Stulginskyje, sakė, viena mokytoja yra išsipirkusi patentą, ir, jei yra pakankamas kiekis norinčių, už pinigus tą prailgintą grupę turėtų surinkti. Jasminn, o į kokias dar mokyklas dairotės? Aš dar galvojau apie Vėtrungę, bet kad ji dabar visa Suzuki, tai irgi atmečiau. Del Dainavos dar pasiskambinkit del prailgintos, pasitikslinkit, mes kalbejomes su direktorium koki sausio ar vasario men., dabar galvoju gal kas ir pasikeite Mes irgi dairemes i Suzuki, bet kazkaip atmeciau, kazko ne man ne vyrui nelimpa Paskui dar buvom Papartyj, mums ten labai patiko, aplinka tokia jauki darzeline, bet kad susisiekimas viesuoju labai nepatogus Tai dabar pasilikom prie Atzalyno mokyklos, nes susisiekimas viesuoju patogus ir svarbiausia, kad yra baseinas, kad nereikes atskirai vezioti, o siaip pati mokykla tai manau nei super nei prasciausia. Tiesa, o apie Stulginski kazkaip prastas nuomones girdejau, tai net ir nesikreipem.
Šiemet pirmokus renka šios mokytojos:
S. PLIUPELIENĖ G.LAURINAVIČIŪTĖ V.MAKACKIENĖ A.PYRAGAITĖ Gal turite atsiliepimų apie jas? Taip nesąmoningai buvo suorganizuota atvirų durų diena, kad taip ir neteko pabendrauti su jomis asmeniškai...
Kiek zinau, Dainavos m-kloje faina mokytoja yra/buvo Alionyte. Mano sunenas pas ja ejo, o ir dabar lanko ta mokykla. As pati baigiau Stulginskio, niu, dukros ten leisti nenoriu, kad ir kaip butu gaila
QUOTE(ypata @ 2009 05 09, 15:13) Šiemet pirmokus renka šios mokytojos: S. PLIUPELIENĖ G.LAURINAVIČIŪTĖ V.MAKACKIENĖ A.PYRAGAITĖ Gal turite atsiliepimų apie jas? Taip nesąmoningai buvo suorganizuota atvirų durų diena, kad taip ir neteko pabendrauti su jomis asmeniškai... Aš savo vaikui be jokių dvejonių rinkčiausi Laurinavičiūtę
Aaukse, ačiū už nuomonę, mano įspūdis iš trumpo pabendravimo irgi toks
Ypata, o kaip ten del tos prailgintos? Gal jau bus?
Kalbejo, kad bus. Bet mes dar blaškomės tarp Dainavos ir Urbšio. Būtų ta Urbšio arčiau...
QUOTE(ypata @ 2009 05 20, 12:52) Na va, o kai mes buvom koki sausio ar vasario men., sake, kad nebus prailgintos QUOTE(ypata @ 2009 05 20, 13:52) prailginta grupe Dainavos vid. bus - j.vengaliene minejo kaip buvo atejus i darzeli. pas v.makackiene ir s.pliupeliene jau vietu nera. prasau patarimo kaip mokytoja Grazina Laurinaviciute.vaika uzrasiau pas ja.man nereikia kad butu mamiska ar dar kokia, noreciau kad vaika gerai paruostu. bet ji man kazkokia pasikelus, "madas demonstruoja"
gal zinote kada vyks pamokeles busimiems pirmokams birzelio men.
QUOTE(AURIJA @ 2009 05 21, 08:26) prailginta grupe Dainavos vid. bus - j.vengaliene minejo kaip buvo atejus i darzeli. pas v.makackiene ir s.pliupeliene jau vietu nera. prasau patarimo kaip mokytoja Grazina Laurinaviciute.vaika uzrasiau pas ja.man nereikia kad butu mamiska ar dar kokia, noreciau kad vaika gerai paruostu. bet ji man kazkokia pasikelus, "madas demonstruoja" Galbūt tik toks įspūdis dėl tų madų ir pasikėlimo Jums susidarė
DEKUI .
MANO VAIKUI TAI JI NELABAI PATIKO. SVARBIAUSIA KAD VAIKA GERAI PARUOSTU IR KAD VAIKAS NEBIJOTU MOKYTOJOS. O MAN ASMENISKAI TAI JI PRIE TVARKOS TOKIA.... BIRZELIO 8 D.PIRMADIENI 18 VAL. DAINAVOS MOK.IVYKS DEL PIRMOKELIU SUSIR. PAMOKELES VYKS 9,10,11 DIENOMIS
O mes, kai jau susiruošėm rašytis į šitą mokyklą, tai paaiškėjo, kad prailgintos grupės visgi nebus, todėl eisim į Urbšio. Man susidarė vaizdas, kad jie šitame kvartale viena normalesnė mokykla, todėl didelė, todėl ir požiūris toks kiek atsainus: "ateisit jūs pas mokytis ar neateisit, nelabai svarbu - turim sočiai", nes nė normaliai informacijos apie atvirų durų diena nesugebėjo perteikt, ir su ta prailginta mėtosi mėtosi...
QUOTE(ypata @ 2009 06 02, 18:42) O mes, kai jau susiruošėm rašytis į šitą mokyklą, tai paaiškėjo, kad prailgintos grupės visgi nebus, todėl eisim į Urbšio. Man susidarė vaizdas, kad jie šitame kvartale viena normalesnė mokykla, todėl didelė, todėl ir požiūris toks kiek atsainus: "ateisit jūs pas mokytis ar neateisit, nelabai svarbu - turim sočiai", nes nė normaliai informacijos apie atvirų durų diena nesugebėjo perteikt, ir su ta prailginta mėtosi mėtosi... Niu tai tada man jau visai ramu Maniskis siandien jau buvo pirmoj pamokelej "Atzalyne"
Na ir kokia nuotaika po pirmos dienos? Ar tik mamai baisu buvo ?
QUOTE(ypata @ 2009 06 02, 19:58) Aha, mamai nuo pat ankstaus ryto nesimiegojo O sunus is ryto jaudinosi truputi, bet po pamokeliu buvo patenkintas ir laimingas, manau antra karta nesijaudins O jus jau buvote Urbsio, uzsirasete pas kokia mokytoja
del Dainavos vid. mokyklos prailgintos grupes.
Visgi J.Vengaliene zadejo kad tikrai bus prailginta grupe nors iki nauju metu. o dabar esant tokiai ekonominei krizei ---- turbut nebus...... |