Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dainavos vidurinė m-kla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4
NEINE
Nerandu atsiliepimų apie šią mokyklą.Bent jau mane labiausiai domina pradinės klasės ir jų mokytojos.Norėčiau savo vaiką ten vesti,nes kita mokykla, esanti šalia, labai jau manęs nevilioja.
Girele
Man irgi smalsu kažką daugiau sužinoti apie šią mokyklą ax.gif Mažoji kitais metais eis į pirmą klasę, tad norisi mokytojos smile.gif pačios pačiausios smile.gif Gal kas iš šiuometinių ketvirtokų mamyčių atsilieptų smile.gif Patartų kokią mokytoją pasirinkt g.gif
NEINE
Nejaugi niekas neveda vaikučių į šią mokyklą? verysad.gif Mamytės tokios aktyvios apie aplinkinius darželius,o apie šio rajono mokyklas nieks kalbėtis nenori.
Rimulinka
4u.gif mano vaikas pirmokas ir eina į šitą mokyklą,mokytoją labai maloni ir gera .Maistas irgi neblogas sakė kad skaniai duoda valgyti ,pavaduotoja tai ne labai patiko kaip per rugsėjo pirmąją atėjom ir nežinojom kur randasi mūsų klasė ir kaip paklausėm gal galite pasakyti kur randasi tai pasakė ,kad ką sąrašų neskaitėte blink.gif ,ką aš galiu žinoti kur randasi .Nu viršūnė kažkokia ,pirmą kartą atėjusi ką aš ten galiu žinoti kur eiti ,galėjo pakelti savo užpakalį ir parodyti ,ar ne taip unsure.gif ,?pakol radom tą klasę prisivaikščiojom pirmyn atgal ,net tos rugsėjo pirmos nesinorėjo schmoll.gif .O šiaip tai nieko blogo negaliu pasakyti apie šią mokyklą tvarkinga ir viduje ir aplink, labai daug burelių visokių kiek teko pabendrauti su mokytojom tai tikrai labai malonios ,mano vaiko mokytoją tai ir tvarkos pamoko truputi ,tikrai labai stengiasi ,prižiūri ir labai rūpestinga 4u.gif
Girele
Taip norisi sužinot atsiliepimus iš šiuometinių ketvirtokų mamyčių ax.gif
Aaukse
Rimulinka, turbūt ne pavaduotoją turite galvoje, o sekretores rolleyes.gif ax.gif 4u.gif
redži
QUOTE(Girele @ 2007 11 12, 22:18)
Taip norisi sužinot atsiliepimus iš šiuometinių ketvirtokų mamyčių ax.gif
*

Ir man norisi,kaži,ar labai netaktiška būtų pasiklausti vyresnėlio mokytojos apie tai,mat jis antrokas,o kitamet ir mažesnį reiks į 1-mą klasę leisti,tai ir man norėtusi jam geros mokytojos (visom prasmėm)
mylimukeA
Nagi, gal nors galite parašyti, ar verta į šia mokyklą vesti būsimą pirmokėlį? Mano sūnėnui ji būtų prie pat namų, bet juk svarbiausia, kad būtų gera mokykla ir pirmoji mokytoja... ax.gif
Gabe
pati baigiau pries 10m. sia m-kla, bet is senuju pradiniu klasiu mokytoju nieko nebeliko, tad patarti negalesiu.. blush2.gif vat nuo penktos klases tai galiu atsiliepimus apie mokytojus parasyt ax.gif
Labai gerbiu Kvederaicius (lietuviu, istorija), Kalvinskaite (lietuviu), Ramoskiene (matematika), Jermoskina (rusu), Dumbliauskaite (geografija) - nuostabus mokytojai ir asmenybes thumbup.gif na nieko gero nepasakysiu apie Juriene (matematika), Povilaityte (fizika), nebuvau gabi tiksliesiems mokslams, neturejau turtingu teveliu, bet nusodint tikrai nereikejo.. unsure.gif jeigu jau mokinys neturi gabumu, tai demesio is siu mokytoju ir nesulauks schmoll.gif chemija - jeigu jau pats pagauni kampa tai liuks, bet jeigu ne - tavo bedos, nieks nesicackina.. lotuliukas.gif kontrolinius su uzrasais rasydavom ir tai neparasydavom, nes neturejom normaliu pagrindu.. doh.gif
mylimukeA
Ačiū, Gabe, kad atsiliepei, nors šiokį tokį vaizdą susidariau 4u.gif
Būčiau labai dėkinga, jeigu atsilieptų pradinukų mamytės... Jūsų nuomonė man būtų labai naudinga... smile.gif
Girele
QUOTE(mylimukeA @ 2008 04 02, 14:43)
Ačiū, Gabe, kad atsiliepei, nors šiokį tokį vaizdą susidariau  4u.gif
Būčiau labai dėkinga, jeigu atsilieptų pradinukų mamytės... Jūsų nuomonė man būtų labai naudinga...  smile.gif
*

Sveikutė smile.gif
Na mano mažoji šiemet irgi pirmokė...Tad stresavau ir aš į kurią leist, kokią mokytoją pasirinkt blush2.gif Ir tiesiog mane išgelbėjo mūsų auklėtoja, kuri tiesiog pasiūlė, susižinojo...tad užrašiau pas RAMUNĘ BARKAUSKIENĘsmile.gif Kiek žinau jau keletas mamų iš mergaitės grupės puolė rašytis pas ją mirksiukas.gif Tad jeigu nori pakliūt, paskubėk smile.gif Nes pas gerą mokytoją užpildomos vietos mikliai doh.gif Visur rašo ir sako, kad dokumentus priima tik nuo gegužės 1d., bet tikrai nelauk...Prašymus priima jau dabar, be to šiandien iš darželio parsinešiau skrajutę, kurioje rašoma, kad atvirų durų dien bus 05 07 nuo 8.00 iki 20.00 smile.gif Tad manau bus tikrai įmanoma pabendraut su pedagogais...
mylimukeA
QUOTE(Girele @ 2008 04 03, 18:31)
Sveikutė smile.gif
Na mano mažoji šiemet irgi pirmokė...Tad stresavau ir aš į kurią leist, kokią mokytoją pasirinkt blush2.gif Ir tiesiog mane išgelbėjo mūsų auklėtoja, kuri tiesiog pasiūlė, susižinojo...tad užrašiau pas RAMUNĘ BARKAUSKIENĘsmile.gif Kiek žinau jau keletas mamų iš mergaitės grupės puolė rašytis pas ją mirksiukas.gif Tad jeigu nori pakliūt, paskubėk smile.gif Nes pas gerą mokytoją užpildomos vietos mikliai doh.gif Visur rašo ir sako, kad dokumentus priima tik nuo gegužės 1d., bet tikrai nelauk...Prašymus priima jau dabar, be to šiandien iš darželio parsinešiau skrajutę, kurioje rašoma, kad atvirų durų dien bus 05 07 nuo 8.00 iki 20.00 smile.gif Tad manau bus tikrai įmanoma pabendraut su pedagogais...
*

Oi kaip smagu, kad parašei drinks_cheers.gif Perdaviau informaciją sesei, sakė pirmadienį iš pat ryto lėks į mokyklą thumbup.gif Tikiuosi dar bus vietos mūsų vyrukui ax.gif
vilrita
Mielos mamytės gal galite pasakyti kur šita mokykla randasi?Ji taip ir vadinasi Dainavos mokykla? g.gif
mylimukeA
QUOTE(vilrita @ 2008 04 04, 15:31)
Mielos mamytės gal galite pasakyti kur šita mokykla randasi?Ji taip ir vadinasi Dainavos mokykla? g.gif
*

Mokyklos adresas: Partizanų 118, LT – 50368, Kaunas. O mokykla vadinasi Dainavos vidurinė mokykla smile.gif Yra ir jų internetinis puslapis http://www.dainava.kaunas.lm.lt/ 4u.gif

Surfinija
QUOTE(redži @ 2007 11 30, 19:21)
Ir man norisi,kaži,ar labai netaktiška būtų pasiklausti vyresnėlio mokytojos apie tai,mat jis antrokas,o kitamet ir mažesnį reiks į 1-mą klasę leisti,tai ir man norėtusi jam geros mokytojos (visom prasmėm)

Nedarykit mano klaidos,- aš ir sakiau sau, kad neetiška (tiesa, ne šioje mokykloje ax.gif ),- pasikalbėkit su vyresnėlio mokytoja mirksiukas.gif
ursa
Nežinau kelintokus dabar turi, bet nuostabesnės mokytojos, kaip mano vyresnėlio dar nesutikau, nors auginu 3 vaikus smile.gif . Tai Daiva Klimantavičienė. Sugebanti derinti reiklumą su meile vaikui, be galo darni asmenybė, dvelkianti ramybe.
Migllutte
Aš einu į šią mokyklą, apie pradines žinau, kad labai gera pradinių klasių mokytoja yra Jolanta Vengalienė, ji taip pat Direktoriaus pavaduotoja.
Šiaip mokytojai tikrai geri, mokykla tvarkinga.
Jei norėsit ką paklausti ne apie pradinių klasių mokytojas, tai atsakysiu viska ką žinosiu ax.gif
Vaivilute
Mano dukra trecioke. Mokytoja Irena Mikoliuniene - ir vaikams, ir tevams patinka. Bet ar testi moksla sitoje mokykloje nuo 5-os klases ?... Va cia klaustukas !

Faktiskai tai as galvoju, jei vaikas nori ar supranta mokslo reiksme, jis bet kurioj mokyklos to mokslo pasiims. Labiau mane gal jaudina pati aplinka: mokiniu kultura, problemos su svaigalais ir pan.
Ka galite pakomentuoti ? sitas musu rajonas bendrai Kaune tai lyg ir nekaip skamba ... Yra tokia nuomone, kad kazkur gimnazijoj ar pan.tevams turetu buti ramiau sitais klausimais ...
Jasminn
Sveikos mamos,
Mano berniukas rudeni eis i mokyklele, ociacia opapa i mokyklele smile.gif
Papasakokit, prasau, dabartiniu ketvirtokeliu mamos apie savo mokytojas, kokios jos bigsmile.gif Labai norisi surasti geresne mokytoja savo vaikui, o kurgi daugiau gausi info, jeigu ne cia ax.gif
Jasminn
QUOTE(Vaivilute @ 2008 09 02, 20:56)
Mano dukra trecioke. Mokytoja Irena Mikoliuniene - ir vaikams, ir tevams patinka. Bet ar testi moksla sitoje mokykloje nuo 5-os klases ?... Va cia klaustukas !

Faktiskai tai as galvoju, jei vaikas nori ar supranta mokslo reiksme, jis bet kurioj mokyklos to mokslo pasiims. Labiau mane gal jaudina pati aplinka: mokiniu kultura, problemos su svaigalais ir pan.
Ka galite pakomentuoti ? sitas musu rajonas bendrai Kaune tai lyg ir nekaip skamba ... Yra tokia nuomone, kad kazkur gimnazijoj ar pan.tevams turetu buti ramiau sitais klausimais ...
*

Vaivilute,
As domiuosi sia mokykla, kadangi gyvename netoli Sauletekio ir si mokykla butu netoli nuo namu. Gal zinot geru mokytoju vardus pavardes, kurie nuo rugsejo tures pirmokelius? 4u.gif
Jasminn
Please, mamules, kur jus help.gif ???

Parasykit, prasau daugiau apie sia mokykla ir prad. klasiu mokytojas!
kriste0601
QUOTE(Jasminn @ 2009 02 19, 13:21)
Please, mamules, kur jus  help.gif ???

Parasykit, prasau daugiau apie sia mokykla ir prad. klasiu mokytojas!
*

seip mokykla nebloga, jokiu nusiskundimu neturiu, mano vaikas eina i ja, dabar treciokas.
Jasminn
QUOTE(kriste0601 @ 2009 02 20, 22:46)
seip mokykla nebloga, jokiu nusiskundimu neturiu, mano vaikas eina i ja, dabar treciokas.
*

Aciu, Kriste0601, kad atsiliepei 4u.gif . O gal gali parasyti geresniu mokytoju pavardes, kurios siais metais rudeni tures pirmokelius blush2.gif

O idomu kaip su apsauga sioj mokykloj, ar yra budinti apsauga arba kameros rolleyes.gif Ir mazieji mokosi atskirai nuo didesniu ar kartu?
vichy_
Yra pradinuku korpusas ir nuo 5klases kitas korpusas.pati ten mokinausi nuo pradiniu,kai reikejo eit i mokykla tai jos nekenciau,dabar kai pagalvoju labai faina mokykla ir mokytojai geri ir direktorius labai fainas smile.gif teko pas ji kabinete pabut...pradiniu klasiu mokytoja Meskauskiene buvo,dabar lyg del ligos nebedirba...
Arete
Brendy , pradinių klasių moktyoja meškauskienė,jei neklystu,prieš metus kokius i kitą pasaulėlį iškeliavo, vėžys moterėlei buvo verysad.gif O Dainavos mokykla mano nuomone visai nebloga... yra kameros tiek viduj,tiek lauke ant mokyklos kampų. Pas budinčią ant stalo stovi monitorius ir ji visąlaik stebi kas vyksta... mokytojos,mano žiniomis irgi neblogos. su vaikais tikrai užsiėma,vyksta vaikams mažiukams renginiai įvairūs, daug didelių jungtinių renginių su kitomis mokyklomis ir darželiais. thumbup.gif
vichy_
o jetau,kaip gaila.. verysad.gif vyresnysis tai mano klasiokas buvo,o turejo dar broliuka jei neklystu...tai paauglys jis turetu but,sakes kaip gaila ohmy.gif
Jasminn
QUOTE(Arete @ 2009 02 26, 17:40)
Brendy , pradinių klasių  moktyoja meškauskienė,jei neklystu,prieš metus kokius i kitą pasaulėlį iškeliavo, vėžys moterėlei buvo verysad.gif  O Dainavos mokykla mano nuomone visai nebloga... yra kameros tiek viduj,tiek lauke ant mokyklos kampų. Pas budinčią ant stalo stovi monitorius ir ji visąlaik stebi kas vyksta... mokytojos,mano žiniomis irgi neblogos. su vaikais tikrai užsiėma,vyksta vaikams mažiukams renginiai įvairūs, daug didelių jungtinių renginių su kitomis mokyklomis ir darželiais. thumbup.gif
*

Skamba visai gerai smile.gif O gal zinai, Brendy, kurios mokytojos geresnes 4u.gif , kurios si rudeni tures pirmokelius.
Kelios pavardes paminetos sitam forume, bet suzinojau, kad turi kitas klases.
O is busimu pirmokeliu mokytoju zinau tik viena pavarde Virga Makackiene. Gal apie ja esate ka girdeje blush2.gif
vichy_
Jolanta Vengalienė - direktoriaus pavaduotoja ugdymui, pradinių klasių mokytoja ekspertė.

Si mokytoja nuo 2klases iki 5 deste man anglu...irgi sakyciau gera,moka su vaikais bendraut,bet nezinau ar turi klase kokia dabar...apie kitas nieko negaliu pasakyt,seses pradiniu klasiu mokytoja tai labai nevykus buvo,nei ekskursju,nei siaip su vaikais gero bendravimo,bet nepamenu pavardes jos,klausiau mamos tai sake ir nepamena ir prisimint nenori smile.gif
Jasminn
QUOTE(brendy_ @ 2009 02 27, 20:47)
Jolanta Vengalienė - direktoriaus pavaduotoja ugdymui, pradinių klasių mokytoja ekspertė.

Si mokytoja nuo 2klases iki 5 deste man anglu...irgi sakyciau gera,moka su vaikais bendraut,bet nezinau ar turi klase kokia dabar...apie kitas nieko negaliu pasakyt,seses pradiniu klasiu mokytoja tai labai nevykus buvo,nei ekskursju,nei siaip su vaikais gero bendravimo,bet nepamenu pavardes jos,klausiau mamos tai sake ir nepamena ir prisimint nenori smile.gif
*

Dekui Brendy. Zinau, kad Jolanta Vengaliene jau turi savo pradinukus, berods treciokus. Ups, dabar neramu pasidare del tos nekokios mokytojos g.gif , nu bet tikiuos viskas bus gerai rolleyes.gif pas ja nepapulsim schmoll.gif
ypata
Na, gal kas nors jau prazondavot busimu pirmokelių mokytojas? Atvirų durų diena bus 05 06, skambinau pasidomėti, bet gerai būtų prieš tai kokių atsiliepimų išgirsti. Kokie motyvai, pvz. iš besimokančių, renkantis Dainavą, o ne Stulginskį ?
greitute
QUOTE(ypata @ 2009 04 09, 12:09)
Na, gal kas nors jau prazondavot busimu pirmokelių mokytojas? Atvirų durų diena bus 05 06, skambinau pasidomėti, bet gerai būtų prieš tai kokių atsiliepimų išgirsti. Kokie motyvai, pvz. iš besimokančių, renkantis Dainavą, o ne Stulginskį ?
*

Man irgi įdomu būtų sužinoti daugiau. smile.gif Atsiliepkit mamytės mirksiukas.gif
Jasminn
As irgi domejausi sia mokykla, kadangi yra arciau, bet kai suzinojau, kad nera prailgintu grupiu, tai dabar taikau i kita mokykla, nors ir tolokai nuo namu, nes nezinau ka mano vaikas darytu vienas ta pusdieni, arba akis praziuretu TV unsure.gif arba nzn blink.gif
ypata
Opapa, tai labai nekokia naujiena, nes ir mums aktuali prailginta grupė... Stulginskyje, sakė, viena mokytoja yra išsipirkusi patentą, ir, jei yra pakankamas kiekis norinčių, už pinigus tą prailgintą grupę turėtų surinkti.
Jasminn, o į kokias dar mokyklas dairotės?
Aš dar galvojau apie Vėtrungę, bet kad ji dabar visa Suzuki, tai irgi atmečiau.
Jasminn
QUOTE(ypata @ 2009 04 22, 14:04)
Opapa, tai labai nekokia naujiena, nes ir mums aktuali prailginta grupė... Stulginskyje, sakė, viena mokytoja yra išsipirkusi patentą, ir, jei yra pakankamas kiekis norinčių, už pinigus tą prailgintą grupę turėtų surinkti.
Jasminn, o į kokias dar mokyklas dairotės?
Aš dar galvojau apie Vėtrungę, bet kad ji dabar visa Suzuki, tai irgi atmečiau.
*

Del Dainavos dar pasiskambinkit del prailgintos, pasitikslinkit, mes kalbejomes su direktorium koki sausio ar vasario men., dabar galvoju gal kas ir pasikeite rolleyes.gif
Mes irgi dairemes i Suzuki, bet kazkaip atmeciau, kazko ne man ne vyrui nelimpa smile.gif
Paskui dar buvom Papartyj, mums ten labai patiko, aplinka tokia jauki darzeline, bet kad susisiekimas viesuoju labai nepatogus g.gif , o vistiek vaikas paauges galetu pats vazinet ir nelabai yra vilties papulti ten, nes labai daug norinciu, o mums ta mokykla nepriklauso.
Tai dabar pasilikom prie Atzalyno mokyklos, nes susisiekimas viesuoju patogus ir svarbiausia, kad yra baseinas, kad nereikes atskirai vezioti, o siaip pati mokykla tai manau nei super nei prasciausia.
Tiesa, o apie Stulginski kazkaip prastas nuomones girdejau, tai net ir nesikreipem.
ypata
Šiemet pirmokus renka šios mokytojos:
S. PLIUPELIENĖ
G.LAURINAVIČIŪTĖ
V.MAKACKIENĖ
A.PYRAGAITĖ
Gal turite atsiliepimų apie jas? Taip nesąmoningai buvo suorganizuota atvirų durų diena, kad taip ir neteko pabendrauti su jomis asmeniškai...
lukne1
Kiek zinau, Dainavos m-kloje faina mokytoja yra/buvo Alionyte. Mano sunenas pas ja ejo, o ir dabar lanko ta mokykla. As pati baigiau Stulginskio, niu, dukros ten leisti nenoriu, kad ir kaip butu gaila verysad.gif Visada, Dainavos mokykla turejo didesni autoriteta nei Stulginskio, o ir mokymosi lygis buvo aukstesnis, isskyrus, fizika. Ta dalyka tai jau mes ogogo kaip krimtom, net dabar nuo jos koktu.
Aaukse
QUOTE(ypata @ 2009 05 09, 15:13)
Šiemet pirmokus renka šios mokytojos:
S. PLIUPELIENĖ
G.LAURINAVIČIŪTĖ
V.MAKACKIENĖ
A.PYRAGAITĖ
Gal turite atsiliepimų apie jas? Taip nesąmoningai buvo suorganizuota atvirų durų diena, kad taip ir neteko pabendrauti su jomis asmeniškai...
*

Aš savo vaikui be jokių dvejonių rinkčiausi Laurinavičiūtę 4u.gif Girežta, reikli, tačiau šiuoklaikiška, ramių nervų, vaikus gerai paruošia 4u.gif Makackienė - švelni, miela, tokia "mamiška". thumbup.gif 4u.gif

ypata
Aaukse, ačiū už nuomonę, mano įspūdis iš trumpo pabendravimo irgi toks wink.gif
Jasminn
Ypata, o kaip ten del tos prailgintos? Gal jau bus?
ypata
Kalbejo, kad bus. Bet mes dar blaškomės tarp Dainavos ir Urbšio. Būtų ta Urbšio arčiau...
Jasminn
QUOTE(ypata @ 2009 05 20, 12:52)
Kalbejo, kad bus. Bet mes dar blaškomės tarp Dainavos ir Urbšio. Būtų ta Urbšio arčiau...
*

Na va, o kai mes buvom koki sausio ar vasario men., sake, kad nebus prailgintos unsure.gif O tai ir buvo viena is pagrindiniu priezasciu del ko apsisprendem cia nevesti. Na, tikriausiai taip turejo buti rolleyes.gif
AURIJA
QUOTE(ypata @ 2009 05 20, 13:52)
*

prailginta grupe Dainavos vid. bus - j.vengaliene minejo kaip buvo atejus i darzeli.

pas v.makackiene ir s.pliupeliene jau vietu nera.
prasau patarimo kaip mokytoja Grazina Laurinaviciute.vaika uzrasiau pas ja.man nereikia kad butu mamiska ar dar kokia, noreciau kad vaika gerai paruostu.
bet ji man kazkokia pasikelus, "madas demonstruoja"
AURIJA
gal zinote kada vyks pamokeles busimiems pirmokams birzelio men.
Aaukse
QUOTE(AURIJA @ 2009 05 21, 08:26)
prailginta grupe Dainavos vid. bus - j.vengaliene minejo kaip buvo atejus i darzeli.

pas v.makackiene ir s.pliupeliene jau vietu nera.
prasau patarimo kaip mokytoja Grazina Laurinaviciute.vaika uzrasiau pas ja.man nereikia kad butu mamiska ar dar kokia, noreciau kad vaika gerai paruostu.
bet ji man kazkokia pasikelus, "madas demonstruoja"
*

Galbūt tik toks įspūdis dėl tų madų ir pasikėlimo Jums susidarė biggrin.gif Paruošia ji tikrai gerai. Ir visiškai nepasikėlusi biggrin.gif Ir man patinka dar tai, jog jos vaikai šį bei tą apie drausmę pamokoje nutuokia 4u.gif Aš manau, kad viskas bus gerai smile.gif

AURIJA
DEKUI .
MANO VAIKUI TAI JI NELABAI PATIKO.
SVARBIAUSIA KAD VAIKA GERAI PARUOSTU IR KAD VAIKAS NEBIJOTU MOKYTOJOS.
O MAN ASMENISKAI TAI JI PRIE TVARKOS TOKIA....

BIRZELIO 8 D.PIRMADIENI 18 VAL. DAINAVOS MOK.IVYKS DEL PIRMOKELIU SUSIR.
PAMOKELES VYKS 9,10,11 DIENOMIS
ypata
O mes, kai jau susiruošėm rašytis į šitą mokyklą, tai paaiškėjo, kad prailgintos grupės visgi nebus, todėl eisim į Urbšio. Man susidarė vaizdas, kad jie šitame kvartale viena normalesnė mokykla, todėl didelė, todėl ir požiūris toks kiek atsainus: "ateisit jūs pas mokytis ar neateisit, nelabai svarbu - turim sočiai", nes nė normaliai informacijos apie atvirų durų diena nesugebėjo perteikt, ir su ta prailginta mėtosi mėtosi...
Jasminn
QUOTE(ypata @ 2009 06 02, 18:42)
O mes, kai jau susiruošėm rašytis į šitą mokyklą, tai paaiškėjo, kad prailgintos grupės visgi nebus, todėl eisim į Urbšio. Man susidarė vaizdas, kad jie šitame kvartale viena normalesnė mokykla, todėl didelė, todėl ir požiūris toks kiek atsainus: "ateisit jūs pas mokytis ar neateisit, nelabai svarbu - turim sočiai", nes nė normaliai informacijos apie atvirų durų diena nesugebėjo perteikt, ir su ta prailginta mėtosi mėtosi...
*

Niu tai tada man jau visai ramu ax.gif
Maniskis siandien jau buvo pirmoj pamokelej "Atzalyne" smile.gif
ypata
Na ir kokia nuotaika po pirmos dienos? Ar tik mamai baisu buvo ?biggrin.gif
Jasminn
QUOTE(ypata @ 2009 06 02, 19:58)
Na ir kokia nuotaika po pirmos dienos? Ar tik mamai baisu buvo ?biggrin.gif
*

Aha, mamai nuo pat ankstaus ryto nesimiegojo biggrin.gif
O sunus is ryto jaudinosi truputi, bet po pamokeliu buvo patenkintas ir laimingas, manau antra karta nesijaudins smile.gif

O jus jau buvote Urbsio, uzsirasete pas kokia mokytoja rolleyes.gif
AURIJA
del Dainavos vid. mokyklos prailgintos grupes.
Visgi J.Vengaliene zadejo kad tikrai bus prailginta grupe nors iki nauju metu.
o dabar esant tokiai ekonominei krizei ---- turbut nebus......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.