G.LAURINAVIČIŪTĖ - viena is geriausiu pradiniu kloasiu mokytoju
Na nežinau, žiūrint kokia ta drausmė.
Sveiki,mano dukryte taip pat eis i sia mokykla ir uzrasiau pas mokytoja G.Laurinaviciute,man ji pasirode labai gera ir tuo paciu grieztoka
uzisakiau tometoj pirmokelei sarafana -80 lt,o gi nuvaziuoju i baze i 4 sandeli(kur atsinaujino per 2 aukstus) ir vos soko negavau kai pamaciau kokiu uniforminiu sarafanu pasiula ir uz 50 lt VOS SOKO NEGAVAU.
tometa isvis kazkokius senivinius siulo modelius, o bazej melyna medziaga tokie grazuciai. Papildyta: TAIP KAD KAS NETURIT UIFORMU SIULAU NUVAZIUOT I BAZE,TA PATI SPALVA DAR DIDESNIS MODELIU PASIRINKIMAS IR PIGIAU
As pasiskambinau i Tometa tai sako unifotma 85lt,pziurejau kokia,tai tikrai senas modelis ir man negrazi,tai gi bazeje nupirkau melyna sarafana ir mokejau tikrai pigiau
Mokyklinių prekių krepšelis pirmokui
Nepirkite vadovėlių ir pratybų sąsiuvinių. Vadovėlius parūpins mokykla, o dėl pratybų sąsiuvinių, jei reikės, informuos mokytojas. Pagrindinės prekės: SĄSIUVINIAI MATEMATIKAI IR LIETUVIŲ KALBAI - nepirkite labai daug. Pirkite pirmokams skirtus sąsiuvinius, jie didesni, matematikos - didesniais langeliais. (APP firmos) SEGTUVAS SĄSIUVINIAMS. APLANKAI VADOVĖLIAMS. PLUNKSNAKOTIS - reikėtų bent dviejų - atvira plunksna ir kapsulinių, PAPRASTAS PIEŠUKAS. SPALVOTI PIEŠTUKAI. DROŽTUKAS. TRINTUKAS. LINIUOTĖ. PIEŠTUKINĖ. KLIJAI - bekvapiai. PLASTILINAS (rusiskas) SPALVOTO POPIERIAUS. ŽIRKLUTĖS. PIEŠIMO POPIERIAUS. GUAŠAS ir AKVARELĖ. FLOMASTERIAI. TEPTUKAI. KUPRINĖ, Kuprinės svoris neturi viršyti 700 g, o prikrautos mokyklinių reikmenų (pradinukams) kuprinės svoris ne daugiau 2 kg. Aprangą bei avalynę kūno kultūrai
Rugsejo 1-oji praeityje, kaip sekasi mokytis sioje mokykloje? Kokie ispudziai?
laba diena,
noreciau suzinotu kokiu bureliu yra dainavos mokykloje pirmokeliams. negi vien pramoginiai sokiai ir krepsinis. QUOTE(AURIJA @ 2009 09 23, 11:30) laba diena, noreciau suzinotu kokiu bureliu yra dainavos mokykloje pirmokeliams. negi vien pramoginiai sokiai ir krepsinis. Kiek žinau tai berniukams Kauno kovos menų mokyklos treneriai organizuoja užsiėmimus.
Labas visoms,
Norejau paklausti, gal zinot kokios mokytojos siemet papuls pirmokams? kokie atsiliepimai? Mano dukra bus pirmoke, tai nesinori pas kokia ziezula pataikyti .... Juk vis del to pirmoji mokytoja.. Labai laukiu komentaru QUOTE(rasiokasju @ 2010 03 03, 15:32) Labas visoms, Norejau paklausti, gal zinot kokios mokytojos siemet papuls pirmokams? kokie atsiliepimai? Mano dukra bus pirmoke, tai nesinori pas kokia ziezula pataikyti .... Juk vis del to pirmoji mokytoja.. Labai laukiu komentaru Mes irgi šiemet būsime pirmokai
Galbūt bus aktualu ir kitiems:
Balandžio 27 d. pradinių klasių mokinių tėvų diena, nuo 16.00 iki 18.00 val. individualūs pokalbiai su mokytojomis, 18.00 val. tėvų susirinkimas aktų salėje dėl mokyklos vykdomų projektų, 19.00 val. aktų salėje būsimųjų pirmokų tėvų susirinkimas, iki 20.00 val. individualūs pokalbiai su mokytojomis. Tėvus konsultuoja direktoriaus pavaduotoja ugdymui Jolanta Vengalienė, 308 kab., tel. 868215375 Būsimų pirmokų tėvelių susirinkimas - gegužės 31d. 18 val Pamokėlės birželio 1-3d, 9,30-11,00. Atrodo, nieko nesumaišiau
Manau svarbu ir apie unifrmas sios mokyklos pakalbeti
gal kas turite isaugta????gal pavyzdi turite????? nes pirkti ju siulomas QUOTE(kristina_x @ 2010 07 19, 12:48) Manau svarbu ir apie unifrmas sios mokyklos pakalbeti gal kas turite isaugta????gal pavyzdi turite????? nes pirkti ju siulomas o jūs Urme pažiūrėkite, ten gausu uniformų. Kainos įvairios - skystesnės medžiagos berniukų kostiumas lyg iki 100, tvirtesnės - apie 140 Lt. Aš apsižiūrinėjau, eisim kada su vaiku pasimatuot
aš lankau šią mokyklą, pradinių klasių mokytoja V. Makackienė yra tikrai laabai super
mano vaikas ten pirma klase baige, eis i antra. kol kas esu labai patenkinta. pacia mokykla renovuoja, bus kaip nauja. vaiko mokytoja labai gera. zodziu kol kas viskas liuks
Papildyta: QUOTE(kristina_x @ 2010 07 19, 13:48) Manau svarbu ir apie unifrmas sios mokyklos pakalbeti gal kas turite isaugta????gal pavyzdi turite????? nes pirkti ju siulomas o del uniformu, tai ir man kazkaip brangus jas pirkti kiekvienais metais, nes jas vaikai devi tik per sventes. visu kitu metu niekas nieko nesako, jei jie ir be ju vaiskto: tik kad butu tamsios kelnes. tai siemet rizikavau ir visai nepirkau...
Tai va, antra mokslų metų diena, ir jau pusė klasės be uniformos. Gerai, kad pataupiau pinigėlius
o mūsų klasėje, kiek mačiau, visi su kostiumais.
a ssaviski su uniforma tik be slipso isleidau siand
tegu pabando eit gal patiks,ale kad visas kleckuotas gryzo
Oi ne tada, mes pirmokai, bet irgi Emilis klasėje yra
Laba diena...
Noreciau suzinoti, gal kuri is mamyciu zino dabartiniu ketvirtoku mokytojas ir gali suteikti kokios nors informacijos, nes mes ruosiames kitais metais i pirma klase ir noretumem issiaiskinti pas ka geriau papult QUOTE(<Tita> @ 2010 09 25, 12:28) Laba diena... Noreciau suzinoti, gal kuri is mamyciu zino dabartiniu ketvirtoku mokytojas ir gali suteikti kokios nors informacijos, nes mes ruosiames kitais metais i pirma klase ir noretumem issiaiskinti pas ka geriau papult Dabartinius ketvirtokus turi V.Masaitienė, A.Komisaraitienė, R.Barakūnienė. Visos mokytojos geros, o savo vaiką aš vesčiau pas V.Masaitienę
atvirai pasakius,uzkniso isplauni uniforma tai isleidi ir gryzta baisus,blyn grindis jie kiba keliais ten sluosto
negaliu sau leist kiekviena diena plaut visos uniformos.buna taip kad nuo savaites vidurio eina su dzinsais ir megztuku
Sveikos mamytes,
O kokie atsiliepimai apie mokytoja A. Komisaraitiene?
sveikos,ar yra 1b klases mamyciu
Papildyta: QUOTE(najaa @ 2010 12 02, 22:58) gal buvot susirinkime pusimu pirmoku ? Papildyta: QUOTE(<Tita> @ 2010 09 26, 12:59) laba aciu uz info, gal dar gali patart ar kitos ga zino, kada geriausia uzrasinet, kad nebutu nei per anksti nei pervelai prasymus priiema nuo geguzes jei neklystu nes jau birzelio pirmom dienom jie eina i mokykla susipazinti su mokytoja ir klasiokais busimais vadinamos busimu pirmoku pamokeles bet seis metais jos vyko 3 dienas
Sveiki
QUOTE(Aaukse @ 2010 09 25, 13:16) Dabartinius ketvirtokus turi V.Masaitienė, A.Komisaraitienė, R.Barakūnienė. Visos mokytojos geros, o savo vaiką aš vesčiau pas V.Masaitienę Gal galite argumentuoti? QUOTE(nastinka @ 2010 12 15, 23:21) O jis jau buvo? Nieko neteko girdėti.. QUOTE(<Tita> @ 2010 09 25, 13:28) Laba diena... Noreciau suzinoti, gal kuri is mamyciu zino dabartiniu ketvirtoku mokytojas ir gali suteikti kokios nors informacijos, nes mes ruosiames kitais metais i pirma klase ir noretumem issiaiskinti pas ka geriau papult Nagi, ketvirtoku mamytes, papasakokit apie mokytojas nors siek tiek....
mes dabar baigiam ketvirta klase. mokomes ps mokytoja Aldona Komisaraitiene. Fantastiska mokytoja.
Laba diena,
gal gali kas nors daugiau papasakoti apie mokytojas kurios tures pirmokus. Buvau susirinkime, maciau, kad Komisoraitiene paruosus daug muzikiniu pasirodymu. Noreciau daugiau kazka suzinoti. Labai jau didelis galvos skausmas darosi mokyklos ir mokytojos pasirinkimas
Laba diena,
keičiam gyvenamą vietą ir nuo rudens sūnus eis į šią mokyklą.Gal kas gali parašyt kurių vaikai dabar antrokai?Kokios mokytojos?Kokie atsiliepimai?
Laba diena,
Mes ir rudeni keliausim i sia mokykla ir pergyvenu(kaip ir visos).Labai idomios visos nuomones apie busimu pirmoku mokytojas QUOTE(Rasuole @ 2011 04 20, 11:01) Laba diena, keičiam gyvenamą vietą ir nuo rudens sūnus eis į šią mokyklą.Gal kas gali parašyt kurių vaikai dabar antrokai?Kokios mokytojos?Kokie atsiliepimai? Jei neatsiliepia antrokų mamos tai gal parašykit tos,kurių vaikai jau baigė pradines ir dabar ta mokytoja turi antrokus...
Antroku 4 klases, 76 vaikai. Direktoriaus pavaduotoja tai siulys klase kur maziau vaiku.
Kitu atsiliepimai : Dainavos m-kloje faina mokytoja yra Alionyte Laurinavičiūte Girežta, reikli,vaikus gerai paruošia; Makackienė - švelni, miela, tokia "mamiška" pas makackiene ir pliupeliene gal verzesi daugiausia mamu
Ačiū už atsakymą.Tai tos mokytojos keturios kaip supratau ir yra antrokų dabar?Aišku
Radau jų pavardes sąraše mokyklos mokytojų.Gaila kad neatsiliepė mamos tų vaikų kurie jau mokėsi pas jas
Mes baigiam ketvirtą klasę, esam labai patenkinti savo mokytoja
QUOTE(Ingulis @ 2011 02 16, 19:17) Sveiki Gal galite argumentuoti? O jis jau buvo? Nieko neteko girdėti.. Susirinkimas jau buvo. o argumentai paprasti: ši mokytoja yra labai malonus ir šiltas, kantrus žmogus. Tai nereiškia, kad kitos yra kažkuo blogos Manau, geriausiai jums būtų tiesiog nueiti su vaiku į mokyklą ir per pertrauką pasibendrauti su visomis mokytojomis - nepasikliaukite vien rekomendacijomis
mes ketvirtokai. gaila palikti tokią mokytoją..
Aaukse,
apie kurie kurią mokytoją taip gražiai rašot? Papildyta: QUOTE(Aaukse @ 2011 04 22, 02:11) Susirinkimas jau buvo. o argumentai paprasti: ši mokytoja yra labai malonus ir šiltas, kantrus žmogus. Tai nereiškia, kad kitos yra kažkuo blogos Manau, geriausiai jums būtų tiesiog nueiti su vaiku į mokyklą ir per pertrauką pasibendrauti su visomis mokytojomis - nepasikliaukite vien rekomendacijomis |