Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dainavos vidurinė m-kla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4
Lovesick
G.LAURINAVIČIŪTĖ - viena is geriausiu pradiniu kloasiu mokytoju smile.gif ir vaikus gerai sudrausmina, ir i ekskursijas vezioja, ir klasej vakarones daro, pati tokia islikus dar vis jaunatviska, griezta, bet kartu ir gera ax.gif Kiek pamenu pati ji tikrai man labai gera ispudi palikus yra smile.gif
greitute
Na nežinau, žiūrint kokia ta drausmė. g.gif Mano pažįstamos mergaitei tai noras mokytis praėjo nuo tokios drausmės doh.gif
atene23
Sveiki,mano dukryte taip pat eis i sia mokykla ir uzrasiau pas mokytoja G.Laurinaviciute,man ji pasirode labai gera ir tuo paciu grieztoka wink.gif tikiuosi mano mazytei patiks si mokytoja wink.gif dar norejau paprasyt busimu pirmokeliu mamyciu koki dave sarasiuka mokyklinems prekems? buciau labai dekinga 4u.gif
AURIJA
uzisakiau tometoj pirmokelei sarafana -80 lt,o gi nuvaziuoju i baze i 4 sandeli(kur atsinaujino per 2 aukstus) ir vos soko negavau kai pamaciau kokiu uniforminiu sarafanu pasiula ir uz 50 lt VOS SOKO NEGAVAU.
tometa isvis kazkokius senivinius siulo modelius, o bazej melyna medziaga tokie grazuciai.
Papildyta:
TAIP KAD KAS NETURIT UIFORMU SIULAU NUVAZIUOT I BAZE,TA PATI SPALVA DAR DIDESNIS MODELIU PASIRINKIMAS IR PIGIAU
atene23
As pasiskambinau i Tometa tai sako unifotma 85lt,pziurejau kokia,tai tikrai senas modelis ir man negrazi,tai gi bazeje nupirkau melyna sarafana ir mokejau tikrai pigiau blush2.gif manau nieko tokio nebus jei skirsis,svarbu ,kad vaikas tvarkingai atrodytu 4u.gif
AURIJA
Mokyklinių prekių krepšelis pirmokui
Nepirkite vadovėlių ir pratybų sąsiuvinių. Vadovėlius parūpins mokykla, o dėl pratybų sąsiuvinių, jei reikės, informuos mokytojas.
Pagrindinės prekės:
SĄSIUVINIAI MATEMATIKAI IR LIETUVIŲ KALBAI - nepirkite labai daug. Pirkite pirmokams skirtus sąsiuvinius, jie didesni, matematikos - didesniais langeliais. (APP firmos)
SEGTUVAS SĄSIUVINIAMS.
APLANKAI VADOVĖLIAMS.
PLUNKSNAKOTIS - reikėtų bent dviejų - atvira plunksna ir kapsulinių,
PAPRASTAS PIEŠUKAS.
SPALVOTI PIEŠTUKAI.
DROŽTUKAS.
TRINTUKAS.
LINIUOTĖ.
PIEŠTUKINĖ.
KLIJAI - bekvapiai.
PLASTILINAS (rusiskas)
SPALVOTO POPIERIAUS.
ŽIRKLUTĖS.
PIEŠIMO POPIERIAUS.
GUAŠAS ir AKVARELĖ.
FLOMASTERIAI.
TEPTUKAI.
KUPRINĖ,
Kuprinės svoris neturi viršyti 700 g, o prikrautos mokyklinių reikmenų (pradinukams) kuprinės svoris – ne daugiau 2 kg.
Aprangą bei avalynę kūno kultūrai
g.gif
juratelexxx
Rugsejo 1-oji praeityje, kaip sekasi mokytis sioje mokykloje? Kokie ispudziai?
AURIJA
laba diena,

noreciau suzinotu kokiu bureliu yra dainavos mokykloje pirmokeliams.
negi vien pramoginiai sokiai ir krepsinis.
greitute
QUOTE(AURIJA @ 2009 09 23, 11:30)
laba diena,

noreciau suzinotu kokiu bureliu yra dainavos mokykloje pirmokeliams.
negi vien pramoginiai sokiai ir krepsinis.
*

Kiek žinau tai berniukams Kauno kovos menų mokyklos treneriai organizuoja užsiėmimus. mirksiukas.gif Tipo karate su gimnastika ar pan. ax.gif 2 kart per savaitę. smile.gif Iš nemokamų tai dramos būrelis, rankdarbiai ar pan. Žodžiu tiksliau papasakotų klasės auklėtoja blush2.gif
rasiokasju
Labas visoms,

Norejau paklausti, gal zinot kokios mokytojos siemet papuls pirmokams? kokie atsiliepimai? Mano dukra bus pirmoke, tai nesinori pas kokia ziezula pataikyti .... Juk vis del to pirmoji mokytoja.. Labai laukiu komentaru
Aaukse
QUOTE(rasiokasju @ 2010 03 03, 15:32)
Labas visoms,

Norejau paklausti, gal zinot kokios mokytojos siemet papuls pirmokams? kokie atsiliepimai? Mano dukra bus pirmoke, tai nesinori pas kokia ziezula pataikyti .... Juk vis del to pirmoji mokytoja..  Labai laukiu komentaru
*

Mes irgi šiemet būsime pirmokai drinks_cheers.gif reikėtų pasidomėti, kada bus atvirų durų diena būsimų pirmokėlių tėvams smile.gif
Aaukse
Galbūt bus aktualu ir kitiems:

Balandžio 27 d.
– pradinių klasių mokinių tėvų diena,

nuo 16.00 iki 18.00 val. – individualūs pokalbiai su mokytojomis,

18.00 val. – tėvų susirinkimas aktų salėje dėl mokyklos vykdomų projektų,

19.00 val. – aktų salėje būsimųjų pirmokų tėvų susirinkimas,

iki 20.00 val. – individualūs pokalbiai su mokytojomis.

Tėvus konsultuoja direktoriaus pavaduotoja ugdymui Jolanta Vengalienė, 308 kab., tel. 868215375
Aaukse

Būsimų pirmokų tėvelių susirinkimas - gegužės 31d. 18 val

Pamokėlės birželio 1-3d, 9,30-11,00.

Atrodo, nieko nesumaišiau biggrin.gif
EmIeJu
Manau svarbu ir apie unifrmas sios mokyklos pakalbeti 4u.gif g.gif
gal kas turite isaugta????gal pavyzdi turite?????
nes pirkti ju siulomas doh.gif ne tokiam vaikui uz 300t pirkt uniforma g.gif
Aaukse
QUOTE(kristina_x @ 2010 07 19, 12:48)
Manau svarbu ir apie unifrmas sios mokyklos pakalbeti  4u.gif  g.gif
nes pirkti ju siulomas  doh.gif ne tokiam vaikui uz 300t pirkt uniforma  g.gif
*

o jūs Urme pažiūrėkite, ten gausu uniformų. Kainos įvairios - skystesnės medžiagos berniukų kostiumas lyg iki 100, tvirtesnės - apie 140 Lt. Aš apsižiūrinėjau, eisim kada su vaiku pasimatuot smile.gif
gab.*
aš lankau šią mokyklą, pradinių klasių mokytoja V. Makackienė yra tikrai laabai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o šiaip, jei jau vyresnių leist, tai vaikas turi būti taip sakant "kietas" nes forsiuku pilna mokykla, sunku atsilaikyt.
Tomana
mano vaikas ten pirma klase baige, eis i antra. kol kas esu labai patenkinta. pacia mokykla renovuoja, bus kaip nauja. vaiko mokytoja labai gera. zodziu kol kas viskas liuks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kristina_x @ 2010 07 19, 13:48)
Manau svarbu ir apie unifrmas sios mokyklos pakalbeti  4u.gif  g.gif
nes pirkti ju siulomas  doh.gif ne tokiam vaikui uz 300t pirkt uniforma  g.gif
*

o del uniformu, tai ir man kazkaip brangus jas pirkti kiekvienais metais, nes jas vaikai devi tik per sventes. visu kitu metu niekas nieko nesako, jei jie ir be ju vaiskto: tik kad butu tamsios kelnes. tai siemet rizikavau ir visai nepirkau... rolleyes.gif
vichy_
doh.gif pati baigiau sia mokykla pries 7metus,tai jau tada 2metus is eiles kalbejo uniformos privalomos,neileis i mokykla jei ateisi kitaip apsirenges....dabar mano sese ten dar mokinasi,bus 10-toke irgi kiekvienais metais pries rugsejo pirmaja pakalba apie uniformas ir nustoja.taip,kad neprivalomos jos,nebent patys norit...
Tomana
Tai va, antra mokslų metų diena, ir jau pusė klasės be uniformos. Gerai, kad pataupiau pinigėlius thumbup.gif
Aaukse
o mūsų klasėje, kiek mačiau, visi su kostiumais. smile.gif Man gražu smile.gif
EmIeJu
a ssaviski su uniforma tik be slipso isleidau siand 4u.gif
tegu pabando eit gal patiks,ale kad visas kleckuotas gryzo doh.gif nuo kreidos
Aaukse
QUOTE(kristina_x @ 2010 09 02, 18:30)
a ssaviski su uniforma tik be slipso isleidau  siand 4u.gif
tegu pabando eit gal patiks,ale kad visas kleckuotas gryzo  doh.gif nuo kreidos
*

turbūt daug rašė lotuliukas.gif
Mūsiškiai turbūt toje pačioje klasėje (sprendžiu iš vardo) mirksiukas.gif
EmIeJu
QUOTE(Aaukse @ 2010 09 02, 20:09)
turbūt daug rašė lotuliukas.gif
Mūsiškiai turbūt toje pačioje klasėje (sprendžiu iš vardo)  mirksiukas.gif
*

emiliu lyg daugiau sarasuos nebuvo kiek skaiciau,3a klase 4u.gif
Aaukse
Oi ne tada, mes pirmokai, bet irgi Emilis klasėje yra smile.gif
EmIeJu
QUOTE(Aaukse @ 2010 09 05, 09:53)
Oi ne tada, mes pirmokai, bet irgi Emilis klasėje yra smile.gif
*

mes cia 1A klase treciam aukste biggrin.gif mano zuikis emilis
Aaukse
QUOTE(kristina_x @ 2010 09 05, 09:49)
mes cia 1A klase treciam aukste  biggrin.gif mano zuikis emilis
*

kokia gudri šifruotė lotuliukas.gif Vadinasi, ta pati kompanija mūsų mirksiukas.gif
<Tita>
Laba diena...
Noreciau suzinoti, gal kuri is mamyciu zino dabartiniu ketvirtoku mokytojas ir gali suteikti kokios nors informacijos, nes mes ruosiames kitais metais i pirma klase ir noretumem issiaiskinti pas ka geriau papult g.gif
Aaukse
QUOTE(<Tita> @ 2010 09 25, 12:28)
Laba diena...
Noreciau suzinoti, gal kuri is mamyciu zino dabartiniu ketvirtoku mokytojas ir gali suteikti kokios nors informacijos, nes mes ruosiames kitais metais i pirma klase ir noretumem issiaiskinti pas ka geriau papult  g.gif
*

Dabartinius ketvirtokus turi V.Masaitienė, A.Komisaraitienė, R.Barakūnienė. Visos mokytojos geros, o savo vaiką aš vesčiau pas V.Masaitienę 4u.gif
<Tita>
QUOTE(Aaukse @ 2010 09 25, 14:16)
Dabartinius ketvirtokus turi V.Masaitienė, A.Komisaraitienė, R.Barakūnienė. Visos mokytojos geros, o savo vaiką aš vesčiau pas V.Masaitienę  4u.gif
*

laba aciu uz info, gal dar gali patart ar kitos ga zino, kada geriausia uzrasinet, kad nebutu nei per anksti nei pervelai g.gif
Tomana
QUOTE(kristina_x @ 2010 09 05, 10:49)
mes cia 1A klase treciam aukste  biggrin.gif mano zuikis emilis
*

Užtai ir su uniformom, kad pirmokai. mūsiškiai uniformų pirmoje klasėje atsisakė po naujųjų metų. O va dabar jie jau antrokai-dičkiai ( hihihi.gif ) tai iš uniformos tik švarkas likęs jau nuo pirmų mokslo metų dienų lotuliukas.gif
EmIeJu
atvirai pasakius,uzkniso isplauni uniforma tai isleidi ir gryzta baisus,blyn grindis jie kiba keliais ten sluosto doh.gif mad.gif
negaliu sau leist kiekviena diena plaut visos uniformos.buna taip kad nuo savaites vidurio eina su dzinsais ir megztuku unsure.gif
najaa
Sveikos mamytes,
O kokie atsiliepimai apie mokytoja A. Komisaraitiene?
nastinka
sveikos,ar yra 1b klases mamyciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(najaa @ 2010 12 02, 22:58)
Sveikos mamytes,
O kokie atsiliepimai apie mokytoja A. Komisaraitiene?
*

gal buvot susirinkime pusimu pirmoku ?
Papildyta:
QUOTE(<Tita> @ 2010 09 26, 12:59)
laba aciu uz info, gal dar gali patart ar kitos ga zino, kada geriausia uzrasinet, kad nebutu nei per anksti nei pervelai  g.gif
*

prasymus priiema nuo geguzes jei neklystu nes jau birzelio pirmom dienom jie eina i mokykla susipazinti su mokytoja ir klasiokais busimais vadinamos busimu pirmoku pamokeles bet seis metais jos vyko 3 dienas smile.gif
Ingulis
Sveiki 4u.gif Renkamės ir mes mokyklą, mokytoją savo panelei. Mergaitė gan gabi, todėl leisti bet kur nesinori. Gal atsirastų atsiliepimų apie šias mokytojas? Kada nešami prašymai priimti pirmokėlius?
QUOTE(Aaukse @ 2010 09 25, 13:16)
Dabartinius ketvirtokus turi V.Masaitienė, A.Komisaraitienė, R.Barakūnienė. Visos mokytojos geros, o savo vaiką aš vesčiau pas V.Masaitienę  4u.gif
*

Gal galite argumentuoti?

QUOTE(nastinka @ 2010 12 15, 23:21)

Papildyta:

gal buvot susirinkime pusimu pirmoku ?
Papildyta:

*

O jis jau buvo? Nieko neteko girdėti..
anira12
QUOTE(<Tita> @ 2010 09 25, 13:28)
Laba diena...
Noreciau suzinoti, gal kuri is mamyciu zino dabartiniu ketvirtoku mokytojas ir gali suteikti kokios nors informacijos, nes mes ruosiames kitais metais i pirma klase ir noretumem issiaiskinti pas ka geriau papult  g.gif
*

Nagi, ketvirtoku mamytes, papasakokit apie mokytojas nors siek tiek.... 4u.gif
Jolannta
mes dabar baigiam ketvirta klase. mokomes ps mokytoja Aldona Komisaraitiene. Fantastiska mokytoja.
Evelinos mamyte
Laba diena,

gal gali kas nors daugiau papasakoti apie mokytojas kurios tures pirmokus. Buvau susirinkime, maciau, kad Komisoraitiene paruosus daug muzikiniu pasirodymu. Noreciau daugiau kazka suzinoti. Labai jau didelis galvos skausmas darosi mokyklos ir mokytojos pasirinkimas sad.gif
Rasuole
Laba diena,

keičiam gyvenamą vietą ir nuo rudens sūnus eis į šią mokyklą.Gal kas gali parašyt kurių vaikai dabar antrokai?Kokios mokytojos?Kokie atsiliepimai?
rosenda
Laba diena,

Mes ir rudeni keliausim i sia mokykla ir pergyvenu(kaip ir visos).Labai idomios visos nuomones apie busimu pirmoku mokytojas blush2.gif Mergaite is jautresniu, tai labai nenoreciau grubios mokytojos! unsure.gif
Rasuole
QUOTE(Rasuole @ 2011 04 20, 11:01)
Laba diena,

keičiam gyvenamą vietą ir nuo rudens sūnus eis į šią mokyklą.Gal kas gali parašyt kurių vaikai dabar antrokai?Kokios mokytojos?Kokie atsiliepimai?
*

Jei neatsiliepia antrokų mamos tai gal parašykit tos,kurių vaikai jau baigė pradines ir dabar ta mokytoja turi antrokus... g.gif
rasatra
Antroku 4 klases, 76 vaikai. Direktoriaus pavaduotoja tai siulys klase kur maziau vaiku.
Kitu atsiliepimai : Dainavos m-kloje faina mokytoja yra Alionyte
Laurinavičiūte Girežta, reikli,vaikus gerai paruošia; Makackienė - švelni, miela, tokia "mamiška"
pas makackiene ir pliupeliene gal verzesi daugiausia mamu

Rasuole
Ačiū už atsakymą.Tai tos mokytojos keturios kaip supratau ir yra antrokų dabar?Aišku smile.gif
Rasuole

Radau jų pavardes sąraše mokyklos mokytojų.Gaila kad neatsiliepė mamos tų vaikų kurie jau mokėsi pas jas verysad.gif
namiseda
Mes baigiam ketvirtą klasę, esam labai patenkinti savo mokytoja
Aaukse
QUOTE(Ingulis @ 2011 02 16, 19:17)
Sveiki  4u.gif Renkamės ir mes mokyklą, mokytoją savo panelei. Mergaitė gan gabi, todėl leisti bet kur nesinori. Gal atsirastų atsiliepimų apie šias mokytojas? Kada nešami prašymai priimti pirmokėlius?

Gal galite argumentuoti?
O jis jau buvo? Nieko neteko girdėti..
*

Susirinkimas jau buvo.
o argumentai paprasti: ši mokytoja yra labai malonus ir šiltas, kantrus žmogus. Tai nereiškia, kad kitos yra kažkuo blogos smile.gif
Manau, geriausiai jums būtų tiesiog nueiti su vaiku į mokyklą ir per pertrauką pasibendrauti su visomis mokytojomis - nepasikliaukite vien rekomendacijomis 4u.gif
skirmantenet
mes ketvirtokai. gaila palikti tokią mokytoją..
anira12
QUOTE(namiseda @ 2011 04 22, 16:49)
Mes baigiam ketvirtą klasę, esam labai patenkinti savo mokytoja
*

QUOTE(skirmantenet @ 2011 04 22, 20:28)
mes ketvirtokai. gaila palikti tokią mokytoją..
*

O is kur zinot, apie kurias cia mokytojas rasot? biggrin.gif
rosenda
QUOTE(anira12 @ 2011 04 23, 07:37)
O is kur zinot, apie kurias cia mokytojas rasot?  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif ????Keisti tokie komentarai....
skirmantenet
Aaukse,
apie kurie kurią mokytoją taip gražiai rašot?
Papildyta:
QUOTE(Aaukse @ 2011 04 22, 02:11)
Susirinkimas jau buvo.
o argumentai paprasti: ši mokytoja yra labai malonus ir šiltas, kantrus žmogus. Tai nereiškia, kad kitos yra kažkuo blogos  smile.gif
Manau, geriausiai jums būtų tiesiog nueiti su vaiku į mokyklą ir per pertrauką pasibendrauti  su visomis mokytojomis - nepasikliaukite vien rekomendacijomis 4u.gif
*

anira12
QUOTE(skirmantenet @ 2011 04 26, 18:50)
Aaukse,
apie kurie kurią mokytoją taip gražiai rašot?
Papildyta:
*

Cia apie V.Masaitienę ji rase ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.