Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kazimieras
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Zmogiux
Suagusiam vyrui man labai gražus vardas. Mažiukas būtų Kaziukas, bet bijau, kad vaikai neužjuoktų g.gif Bet kai šiais laikais tiek visokių naujadarų, tai gal visai jis normaliai skamba. Ką manot Jūs?
Fixa
mano brolis yra Kazys, ne Kazimieras.
aišku, vaikystėj gal ir buvo jam nesmagu dėl tokio vardo, nes jis buvo vienintelis savo draugų tarpe tokiu vardu... bet dabar, kai jam jau virš 20 metų - jis savu vardu patenkintas, nes užtenka pasakyti vardą ir aišku apie ką kalbama smile.gif šiaip mes jį vadinam ne Kaziu, o Kazium. t.y. jis mums ne Kazys, o Kazius - taip iš viso gražiai skamba biggrin.gif
Aliondra
Nebijok senu lietuvisku vardu (siaip nezinau ar sis vardas lietuviskas pagal kilme). Mes vis graibstom visokius netgi ne vardus o pavadinimus vaikams, is tikruju pamirstam senus grazius vardelius. Savo sunu pavadinau savo tevelio vardu tai irgi senas vardas uztat dabar ne tik klasej bet ir visoj mokykloj antro tokiu vardu nera ir ne del to kad vardas tiesiog raidziu kratinys is mano galvos, o todel, kad jis senas ir nepopuliarus jau kokius 45-50 metus.
Pangasija
labai solidus vardas. 4u.gif
o šiaip seni vardai grįžta į madą. jau nebesibaidoma Antanų, Juozų ir kitų "seneliškų" vardų.
vadinkit drąsiai jei patinka.
Alaja
Senas vardas,primirstas...Dabar retai isgirsi tokiu vardu saukiant maza berniuka unsure.gif
Murielė
Normalus rimtas vardas thumbup.gif Šimtą kartų geresnis nei naujoviški Deimijanai ar Kevinai doh.gif
muminukas
normalus vardas thumbup.gif pati gerai sakai, kad mažiukas bus Kaziukas, o suaugęs - Kazimieras mirksiukas.gif ir dar kokį vardadienį turės, su toookia muge didis.gif
Gintarasa
Gerbiu tuos žmones, kurie vaikus pavadina senoviškais, šiuo metu nelabai populiariais vardais 4u.gif . Taip kad pirmyn, užtenka tų bereikšmių vardų schmoll.gif .
mozila
man sis vardas primena tremties lakus blink.gif labai jau senoviskas vardas smile.gif
na bet jai patinka as nieko pries smile.gif
Lialiabumba
Man ne biggrin.gif
Emilija38
aš pati savo vaikui tokio neduočiau, bet jei sutikčiau tėvus, davusius mažiukui šį vardą, tikrai pagirčiau, kad neužmiršta senų ir gerų vardų. O mada vardams eina ir praeina - va mano mamą barė : 'kam tu dukrą taip skriaudi, duodi senos bobos vardą", o dabar pažiūrėkit kas: apstu mažų Emilijų rolleyes.gif
muminukas
QUOTE(Emilija38 @ 2007 09 13, 22:05)
va mano mamą barė : 'kam tu dukrą taip skriaudi, duodi senos bobos vardą", o dabar pažiūrėkit kas: apstu mažų Emilijų  rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif man Mykolas, Povilas, RApolas, Motiejus jau tokie senoviški, o prašau, dabar kokie ant bangos smile.gif
Zylute1
drinks_cheers.gif nors viena mamyte grazu varda, lietuviska, pasiule. PUIKUS vardas thumbup.gif kiek cia skaiciau, bene sauniausias. 4u.gif lithuania.gif saunuole.
Kapsė
man irgi labai gražus vardas. smile.gif
*GAILĖ*
šiaip vardas ne mano skonio, bet normalus, šiais laikais jau retas. todėl, jei jums tinka ir patinka - drąsiai vadinkit
Mama liala
thumbup.gif man grazus sis vardelis o jei jums jis grazus tai drasiai vadinkit savo maziuka smile.gif as pati nekreipiu demesio i kitu nuomone man grazu ir to uztenka smile.gif atsimenu viena mama kiuri augina 3 mergytes MIGLE RUTA IR EGLE man pasake kad mano sunus AZUOLAS kazkoks augalo pavadinimas o tada jai sakau kad tegu savo paneliu vardus paziuri biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif taip kad drasiai dekit drinks_cheers.gif
Žanetyte
Man ti nea, vadins ji visi Kaziu o man tai labai negrazus ir grubus trumpinys schmoll.gif unsure.gif
amelle
man jau geriau pranas arba jonas 4u.gif
bucinukas
Labai gražu wub.gif mes mažiuko laukiam būtent per Kazimiero vardines ir visai norėčiau, jei gimtų sūnelis, jį taip pavadinti, deja, būsimam tėtukui nepatinka rolleyes.gif
astisius
Man gražus.... Aš už 4u.gif
Isila
Gražus vardas, man aptinka thumbup.gif

QUOTE(Mama liala @ 2007 09 15, 12:29)
thumbup.gif man grazus sis vardelis o jei jums jis grazus tai drasiai vadinkit savo maziuka smile.gif  as pati nekreipiu demesio i kitu nuomone man grazu ir to uztenka smile.gif atsimenu viena mama kiuri augina 3 mergytes MIGLE RUTA IR EGLE man pasake kad mano sunus AZUOLAS kazkoks augalo pavadinimas o tada jai sakau kad tegu savo paneliu vardus paziuri  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  taip kad drasiai dekit drinks_cheers.gif
*

na kam tą vardą dėti? O jeigu nukris? Geriau pavadinti mirksiukas.gif
lijo
QUOTE(amelle @ 2007 09 15, 17:50)
man jau geriau pranas arba jonas  4u.gif
*

taip drinks_cheers.gif
Darling
Nu man tai vienas negražiausių lietuviškų senovinių vardų blush2.gif
gintute3
QUOTE(Eveline @ 2007 09 16, 18:29)
Nu man tai vienas negražiausių  lietuviškų senovinių vardų blush2.gif
*

Lietuviskas toks vardas, bet savo bernioukui tokio nerinciau. Nezinau kodel.
virve
grazu
Broske
Kazys ,Kaziukas- grazu.
idea fix
O man sis vardelis nelabai... Senovinis, su reiksme - tai gerai, bet man nepatinka. Tepazhystu du Kazimierus, jie abu suauge, ir kiek susidare ispudis, gedijosi jie kazkiek savo vardo, kai prisistatinejo.. Nzn...
Evi
Super vardas thumbup.gif Savo triusiuka buvau Kaziuku pavadinus, bet tik todel kad sunaus neturiu smile.gif Labai tvirtas, lietuviskas, solidus vardas!
SANTA
QUOTE(Isila @ 2007 09 16, 15:06)

na kam tą vardą dėti? O jeigu nukris? Geriau pavadinti  mirksiukas.gif
*

Ne lietuviu kalbos pamokoje .nebutina cia juk taisyti klaidu mirksiukas.gif

Kazys,Kazimieras man schmoll.gif schmoll.gif ..niekad neduociau savo vaikui tokio vardo doh.gif .Labai jau grubus ir negrazus vardas .Jau tada tikrai ,kad geriau Jonas ar Petras ax.gif
velniūkštė
Nelabai tas Kazys ax.gif
degu
QUOTE(Zmogiux @ 2007 09 13, 16:13)
Suagusiam vyrui man labai gražus vardas. Mažiukas būtų Kaziukas, bet bijau, kad vaikai neužjuoktų  g.gif Bet kai šiais laikais tiek visokių naujadarų, tai gal visai jis normaliai skamba. Ką manot Jūs?
*

Man tei NE schmoll.gif
Oasis

Man jei iš senoviškesnių - irgi Jonas gražiau... Beje, mano tėtis Kazys (tiesa pilnam variante - nelietuviškas vardo variantas, bet visi Kaziu vadina)... aš įpratus, bet... savo sūnui turbūt neduočiau smile.gif
kondračiukas
na nezinau g.gif siaip tai nieko, bet man labiau siuolaikiskesni patinka mirksiukas.gif
Minerva
Puikus vardas. Jeigu kada nors turėsiu sūnų, šis vardas tikrai bus vienas pagrindinių variantų smile.gif
Klumpė
Mano vyras Kazys. Reikejo laiko kol prie sio vardo pripratau. Dabar smagu, nes draugu ir pazistamu tarpe jis vienintelis tokiu vardu.
rytoj
Kaziukas wub.gif
Man labai grazu thumbup.gif
Svasti
Man labai gražu.
Ypač, kad pažįstu vieną jauną ir labai fainą Kazimierą smile.gif
giedrute25
Man tai nelabai schmoll.gif senove primena
Saron
Man senoviniai vardai gražesni už labai mandrus naujus.
Dabar vėl grįžta į madą Jokūbas, Pranas, Antanas, Petras, Kazimieras, Kristijonas ir kt. Gal tik dar neįprastai skambėtų Anastazas, Anupras.

Aš už Kazimierą drinks_cheers.gif
insi
man nelabai.. sena dieduka tokiu vardu isivaizduoju, bet jaunuolio, juo labiau vaiko - ne
Pusaite
QUOTE(Saron @ 2007 09 27, 13:13)
Man  senoviniai vardai gražesni už labai mandrus naujus.
Dabar vėl grįžta į madą Jokūbas, Pranas, Antanas, Petras, Kazimieras, Kristijonas ir kt. Gal tik dar neįprastai skambėtų Anastazas, Anupras.

Aš už Kazimierą drinks_cheers.gif
*

man ir super thumbup.gif
labai grazus ir jokubas
pazistam labai faina vaika kaziuka,tai tikrai labai grazus vardas thumbup.gif
Cukrinukė
Labai gražus vardas. Turiu vieną draugą Kazimierą, pradžioje buvo kiek sunku priprasti, bet dabar kitokio vardo jam ir neįsivaizduoju:)
zvaigzdute
QUOTE(Zmogiux @ 2007 09 13, 15:13)
Suagusiam vyrui man labai gražus vardas. Mažiukas būtų Kaziukas, bet bijau, kad vaikai neužjuoktų  g.gif
*

Man labai grazus vardas wub.gif Ypac Kaziukas. Kaip tik faina, kad ir suaugusi vyra taip svelniai Kaziuku vadinti ax.gif
svelni
Man šis vardas negražus schmoll.gif schmoll.gif nedėčiau vaikui tikrai.
linagud
Turiu pusbrolį Stasį ar Stanislovą (nes jo mama tokiu pat vardu), tai iki šiol jaučiuosi nejaukiai kreipdamasi į jį. Kol buvo mažas - Stasiukas, gal ir neužkliuvo, bet kai suaugom, taip ir nebežinojau, kaip į jį kreiptis. Aš nieko prieš senovinius vardus, bet Kazimieras man ne prie širdies,nebent gimtų per pačias kazimierines.
wink.gif
Cikadelė
QUOTE(inetuxx @ 2007 09 13, 21:04)
man sis vardas primena tremties lakus blink.gif 
blink.gif kokios keistos asociacijos...tai tikriausiai ir vardai -Ona, Jonas, Marija, Stasys, Juozas, Antanas ir t.t taip pat turėtų priminti trėmimus unsure.gif atsiprašau, bet truputį absurdiškai skamba rolleyes.gif
QUOTE(Emilija38 @ 2007 09 13, 22:05)
aš pati savo vaikui tokio neduočiau, bet jei sutikčiau tėvus, davusius mažiukui šį vardą, tikrai pagirčiau, kad neužmiršta senų ir gerų vardų. O mada vardams eina ir praeina - va mano mamą barė : 'kam tu dukrą taip skriaudi, duodi senos bobos vardą", o dabar pažiūrėkit kas: apstu mažų Emilijų  rolleyes.gif
mano baba irgi ,,gailėjosi" mano mažytės, kad pavadinom tokiu ,,negražiu" vardu doh.gif biggrin.gif o dabar visi priprato ir net neįsivaizduoja, kad jos vardelis būtų kitoks...bet iš pradžių tai net ašarą nubraukė, kad vaikui teks kentėt rolleyes.gif
QUOTE(SANTA @ 2007 09 19, 10:30)
Ne lietuviu kalbos pamokoje .nebutina cia juk taisyti klaidu mirksiukas.gif
už sveiką kritiką nepykstama mirksiukas.gif

Man Kazimieras gražus vardas...Pati neduočiau, bet pats principas- senoviniai vardai- man be galo priimtinas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sticky_Toffee
o as savo suzadetini (jis ne lietuvis) vis erzinu, kad vaika Kaziuku pavadinsim cool.gif juokai juokais, bet tas varda jam patikti pradejo lotuliukas.gif
Kitana
Man labai gražus vardas. biggrin.gif
Pliukšt
Labai gražus vardas. Pažįstu vieną vaikiną tokiu vardu, kitokio irgi neįsivaizduoju. Gal savo mažylio taip ir nevadinčiau, bet vardukas tikrai vertas dėmesio.
Nuska
Nors ir esu visomis keturiomis už senovinius lietuviškus (nors kilmė gal ir ne lietuviška) vardus, bet vat Kazimieras man kažkodėl neskamba g.gif net pati nežinau kodėl. Ir net kai reikdavo kreiptis į žmogų tokiu vardu, kažkaip stabteliu ir pagalvoju kaip čia ištarus.
Bet šiaip geras vardas ir dar turi tikrą vardadienį su muge thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.