Suagusiam vyrui man labai gražus vardas. Mažiukas būtų Kaziukas, bet bijau, kad vaikai neužjuoktų
mano brolis yra Kazys, ne Kazimieras.
aišku, vaikystėj gal ir buvo jam nesmagu dėl tokio vardo, nes jis buvo vienintelis savo draugų tarpe tokiu vardu... bet dabar, kai jam jau virš 20 metų - jis savu vardu patenkintas, nes užtenka pasakyti vardą ir aišku apie ką kalbama
Nebijok senu lietuvisku vardu (siaip nezinau ar sis vardas lietuviskas pagal kilme). Mes vis graibstom visokius netgi ne vardus o pavadinimus vaikams, is tikruju pamirstam senus grazius vardelius. Savo sunu pavadinau savo tevelio vardu tai irgi senas vardas uztat dabar ne tik klasej bet ir visoj mokykloj antro tokiu vardu nera ir ne del to kad vardas tiesiog raidziu kratinys is mano galvos, o todel, kad jis senas ir nepopuliarus jau kokius 45-50 metus.
labai solidus vardas.
o šiaip seni vardai grįžta į madą. jau nebesibaidoma Antanų, Juozų ir kitų "seneliškų" vardų. vadinkit drąsiai jei patinka.
Senas vardas,primirstas...Dabar retai isgirsi tokiu vardu saukiant maza berniuka
Normalus rimtas vardas
normalus vardas
Gerbiu tuos žmones, kurie vaikus pavadina senoviškais, šiuo metu nelabai populiariais vardais
man sis vardas primena tremties lakus
na bet jai patinka as nieko pries
Man ne
aš pati savo vaikui tokio neduočiau, bet jei sutikčiau tėvus, davusius mažiukui šį vardą, tikrai pagirčiau, kad neužmiršta senų ir gerų vardų. O mada vardams eina ir praeina - va mano mamą barė : 'kam tu dukrą taip skriaudi, duodi senos bobos vardą", o dabar pažiūrėkit kas: apstu mažų Emilijų
man irgi labai gražus vardas.
šiaip vardas ne mano skonio, bet normalus, šiais laikais jau retas. todėl, jei jums tinka ir patinka - drąsiai vadinkit
Man ti nea, vadins ji visi Kaziu o man tai labai negrazus ir grubus trumpinys
man jau geriau pranas arba jonas
Labai gražu
Man gražus.... Aš už
Gražus vardas, man aptinka
QUOTE(Mama liala @ 2007 09 15, 12:29) na kam tą vardą dėti? O jeigu nukris? Geriau pavadinti
Nu man tai vienas negražiausių lietuviškų senovinių vardų
grazu
Kazys ,Kaziukas- grazu.
O man sis vardelis nelabai... Senovinis, su reiksme - tai gerai, bet man nepatinka. Tepazhystu du Kazimierus, jie abu suauge, ir kiek susidare ispudis, gedijosi jie kazkiek savo vardo, kai prisistatinejo.. Nzn...
Super vardas
Nelabai tas Kazys
Man jei iš senoviškesnių - irgi Jonas gražiau... Beje, mano tėtis Kazys (tiesa pilnam variante - nelietuviškas vardo variantas, bet visi Kaziu vadina)... aš įpratus, bet... savo sūnui turbūt neduočiau
na nezinau
Puikus vardas. Jeigu kada nors turėsiu sūnų, šis vardas tikrai bus vienas pagrindinių variantų
Mano vyras Kazys. Reikejo laiko kol prie sio vardo pripratau. Dabar smagu, nes draugu ir pazistamu tarpe jis vienintelis tokiu vardu.
Kaziukas
Man labai grazu
Man labai gražu.
Ypač, kad pažįstu vieną jauną ir labai fainą Kazimierą
Man tai nelabai
Man senoviniai vardai gražesni už labai mandrus naujus.
Dabar vėl grįžta į madą Jokūbas, Pranas, Antanas, Petras, Kazimieras, Kristijonas ir kt. Gal tik dar neįprastai skambėtų Anastazas, Anupras. Aš už Kazimierą
man nelabai.. sena dieduka tokiu vardu isivaizduoju, bet jaunuolio, juo labiau vaiko - ne
QUOTE(Saron @ 2007 09 27, 13:13) Man senoviniai vardai gražesni už labai mandrus naujus. Dabar vėl grįžta į madą Jokūbas, Pranas, Antanas, Petras, Kazimieras, Kristijonas ir kt. Gal tik dar neįprastai skambėtų Anastazas, Anupras. Aš už Kazimierą man ir super labai grazus ir jokubas pazistam labai faina vaika kaziuka,tai tikrai labai grazus vardas
Labai gražus vardas. Turiu vieną draugą Kazimierą, pradžioje buvo kiek sunku priprasti, bet dabar kitokio vardo jam ir neįsivaizduoju:)
Man šis vardas negražus
Turiu pusbrolį Stasį ar Stanislovą (nes jo mama tokiu pat vardu), tai iki šiol jaučiuosi nejaukiai kreipdamasi į jį. Kol buvo mažas - Stasiukas, gal ir neužkliuvo, bet kai suaugom, taip ir nebežinojau, kaip į jį kreiptis. Aš nieko prieš senovinius vardus, bet Kazimieras man ne prie širdies,nebent gimtų per pačias kazimierines.
QUOTE(inetuxx @ 2007 09 13, 21:04) man sis vardas primena tremties lakus QUOTE(Emilija38 @ 2007 09 13, 22:05) aš pati savo vaikui tokio neduočiau, bet jei sutikčiau tėvus, davusius mažiukui šį vardą, tikrai pagirčiau, kad neužmiršta senų ir gerų vardų. O mada vardams eina ir praeina - va mano mamą barė : 'kam tu dukrą taip skriaudi, duodi senos bobos vardą", o dabar pažiūrėkit kas: apstu mažų Emilijų mano baba irgi ,,gailėjosi" mano mažytės, kad pavadinom tokiu ,,negražiu" vardu QUOTE(SANTA @ 2007 09 19, 10:30) Ne lietuviu kalbos pamokoje .nebutina cia juk taisyti klaidu už sveiką kritiką nepykstama Man Kazimieras gražus vardas...Pati neduočiau, bet pats principas- senoviniai vardai- man be galo priimtinas
o as savo suzadetini (jis ne lietuvis) vis erzinu, kad vaika Kaziuku pavadinsim
Man labai gražus vardas.
Labai gražus vardas. Pažįstu vieną vaikiną tokiu vardu, kitokio irgi neįsivaizduoju. Gal savo mažylio taip ir nevadinčiau, bet vardukas tikrai vertas dėmesio.
Nors ir esu visomis keturiomis už senovinius lietuviškus (nors kilmė gal ir ne lietuviška) vardus, bet vat Kazimieras man kažkodėl neskamba
Bet šiaip geras vardas ir dar turi tikrą vardadienį su muge |