Puiki mokykla visais atzvilgiais.Pas kokia mokytoja bebutumet-jums tikrai bus gerai,na nebent vaikas l. problematiskas. Bet del mokyklos ar mokytoju-jokiu problemu.Vienintelis neraminantis klausimas-kur toliau detis? Juk si mokykla,deja,TIK pradine...
Esu labai patenkinta sia mokykla
Sveikos, mamos
Gal kuri žinot, ar dar dirba Vyturio pradinėj mokytoja Danguolė?
Sveiki,
Dirba Danguole ir moko mano sunu
O sakykit kokie rajonai priklauso siai mokyklai?Pries kiek laiko reikia zusirasyti i ja?
Si mokykla Justiniskese,netoli Maximos(buvusio Zilvinelio).
Puiki mokykla,jei nera toli nuo namu tikrai rekomenduociau ten vaika uzrasyti. Del velumo nezinau,gali but ir velu,nes as rasiau vasario menesi,tai jau buvo pluostas pareiskimu. sekmes.
Sveikos mamytes,
Norejau pasidometi apie dvi mokytojas is sios mokyklos: Danguole Dauksiene ir Liucina Truskauskaite.Ar pateisino sios mokytojos jusu lukescius,kaip vaikuciams sekasi mokslai?
Daukšienė...Tikrai labai patariu eit pas ją
Sveikos,mamytes.
iras apie sia mokykla galiu atsiliepti tik geruoju. Nuostabi mokykla, aplinka, ir mokytojos. Mus moke mokytoja Sigita, nereali mokytoja. Aciu jai, kad taip graziai bendravo su musu vaikais visus 4 metus. Esu dekinga jei, ji ne tik nuostabi mokytoja, bet ir gera drauge vaikams. Visada visus konfliktus sugebedavo ispresti neitraukdama tevu, ir vaikas nera niekada pasakes kad mokyklje kazkas yra ne taip. Laukiu antro vaikucio, ir tikiuosi kad galesiu leisti ir ji i sia mokykla. Zinau, kad tik su muzikos mokytoja buvo kazkokiu nesklandumu, bet ir tai mokytoja Sigita kazkaip ispresdavo. Aciu jai.
Kazkada mes irgi rinkomės tarp mokytojos Liucinos ir Danguolės.Pasirinkom Liucina ir l. buvom patenkinti. Nuoširdus žmogus,objektyvus,gerai paruošiantis vaikus. Mokiniai ja labai myli. Jeigu vėl reikėtų rinktis-tik pa ją
Sėkmės.
Sveikos, mamytės,
Norėjau paklausti, gal kurios vaikučiai mokėsi pas mokytoją Viskantienę,
Sveiki, esu sios mokyklos mokytoja. Pradejau dirbti gana neseniai, bet kiek teko bendrauti su kitomis mokytojomis, man visos, isskyrus viena, labai gera ispudi paliko. Pati ruosiuosi kitais metais leisti dukryte i sia mokykla, ir pakliuvusi pas bet kuria mokytoja labai dziaugciausi.Cia mokytojos kurybingos, supratingos, bet kartu palaiko drausme savo klasese, grieztos, bet tikrai ne isterikes(isskyrus viena).
Galima sužinot kuri ten prie isteriju?
Ji turi kelinta klase siemet?
Kitais metais ji tures pirmokus, gal su nauja klase bus viskas kur kas geriau.
Papildyta: O del maisto tai tikrai nieko gero. Daznai vaikai sako, kad nieko nevalgys, o mokytojos tik ir ikalbineja: 'Na nors truputi...' Galetu meniu siek tiek paivairinti.
gal kurios nors mamos žino apie mokytoją Danutę? Mes šiais metais einam į pirmą klasę, patekom pas šią mokytoją, būtų įdomu sužinoti bet kokių atsiliepimų apie ją.
MAno sunus lanko sia mokykla - as labai patenkinta ir musu klases mokytoja Zydrune superine
Manau,kad jums labai pasiseke, kad eisit pas mokytoja Danute. Ji labai kurybiska, jaunatviska, linksma, lengvai bendrauja su mokiniais, visada ju puseje buna, labai uzjaucia jeigu jiems kas nesiseka.Visaip padeda mokiniams, kuriems mokslai sunkiau sekasi. Zodziu, tikrai nepasigailesit.
QUOTE(Carisma225 @ 2008 06 06, 21:18) Manau,kad jums labai pasiseke, kad eisit pas mokytoja Danute. Ji labai kurybiska, jaunatviska, linksma, lengvai bendrauja su mokiniais, visada ju puseje buna, labai uzjaucia jeigu jiems kas nesiseka.Visaip padeda mokiniams, kuriems mokslai sunkiau sekasi. Zodziu, tikrai nepasigailesit. Aciu Carisma225, labai pradziuginai. Man si mokytoja taip pat is pirmo zvilgsnio pasirode maloni ir labai svelni. Tikiuosi mano sunui ji bus labai gera mokytoja. Geru vasaros atostogu visiems !
Sveikos
O kokie rajonai (ar netgi gatves) turi pirmenybe i sia mokykla?Ir pries kiek laiko reikia i ja uzsirasyti?kad paskui nebutu kaip su darzeliais, vietu nera, jus musu mokyklai nepriklausot ir t.t. Kaimynu mergyte lanke sia mokykla, tai labai geri atsiliepimai is ju O baige sia pradine mokykla, kur toliau eina vaikuciai?I kokias mokyklas? QUOTE(murrmiau @ 2008 06 09, 12:35) Sveikos O kokie rajonai (ar netgi gatves) turi pirmenybe i sia mokykla?Ir pries kiek laiko reikia i ja uzsirasyti?kad paskui nebutu kaip su darzeliais, vietu nera, jus musu mokyklai nepriklausot ir t.t. Kaimynu mergyte lanke sia mokykla, tai labai geri atsiliepimai is ju O baige sia pradine mokykla, kur toliau eina vaikuciai?I kokias mokyklas? Manau,kad jau galite uzsirasyti Mano vaikas baige siais metai sia pradine,mokytoja buvo labai gera As jau geguzes men. uzsirasiau i Sietuvos mokykla ir jau viena klase buvo pilnai suformuota,taip kad nereikia ilgai laukti Maistas ,deja,tragiskas QUOTE(jurgitav @ 2008 02 01, 08:58) Labai dziaugiausi sia Mokytoja. Patiko jos ruosimo budas: jau su vyresniais elgiasi kaip su studentais Ir siaip, GERBIU ja. Ir ne tik as, bet ir mano vaikis. Ir nesvarbu, kad jau keli metai, kai nesimokom cia. Apskritai, puiki mokykla. Ir joje dirbantis kolektyvas. Silta atmosfera joje. ir saugu. Maistas is tiesu nera auksciausios kokybes, bent jau paskutiniais metais. Anksciau, man atrodo, budavo skaniau (bent jau taip vaikais sakydavo). Apie popiecio grupes. Buvau laabai patenkinta dirbanciom mokytojom. Visada budavo ramu. Visa beda yra tai, kad kiekvienais metais i prailginta grupe eina vis daugiau vaiku. Grupes yra perpildytos...Bet tos mokytojos dirba puikiai! (nezinau, gal paskutiniais metais kas nors keitesi??). Papildyta: QUOTE(girute @ 2008 06 02, 21:42) gal kurios nors mamos žino apie mokytoją Danutę? Mes šiais metais einam į pirmą klasę, patekom pas šią mokytoją, būtų įdomu sužinoti bet kokių atsiliepimų apie ją. nepazistu Jusu vaiko, bet mano nuomone, Jums pasiseke. Tai nuostabi Mokytoja. Kurybinga, profesionali, nuosirdi, jautrios sielos (geraja prasme)... Puikus Jos santykiai su mokiniais. Vaikai ja tiesiog dievina. Myli Ja visi. Ji pakyleja vaikus geriui, groziui, pagarbai. Sugeba isgauti mokslo rezultatus be "spaudimo". Mums pasiseke, kad turejom tokias skirtingas, bet kartu NUOSTABIAS Mokytojas
Sveikos, Mamytes
Noreciau savo sunu leisti i sia mokykla, bet nezinau ar priims mus, nes gyvename uz Vilniaus. Dabar taip pat suneli veziojam i Pasilaicius "Aitvaro" darzeli, tai del veziojimo problemu tikrai nebutu. Tik va klausimas del priemimo. Kitais metais dar bus darzelyje priesmokyklineje grupeje, o paskui jau reiks i mokyklele ir renkames butent pradine. Kaip galvojat, mamytes, ar yra mums sansu ten patekti po metu/ Gal reikia anksciau uzrasyti?
Patarciau uzsirasyti kaip galima anksciau.Ir vis priminti apie save
Turetu pavykti.
Mes uzsirasem vasario menesi,ir nors priklausom pagal rajona,buvo iskile problemu vien todel kad nebuvom mokyklos atviru duru dienoje.
QUOTE(renatabux @ 2008 06 14, 20:02) Mes galime galvoti ka norim...
Visom labai aciu uz atsakymus
Mokinausi sioje mokykloje ir galiu pasakyti,kad geresnes pradines mokyklos kaip si,niekad nesurasit.
Pati nuopstabiuasia ir geraiusia mokykla ir mokytojai ,ir atmosfera mokykloje.
Sveikos, Mamytes,
Gal kuri nors zinote, kokios mokytojos kitais metais (2009 rugseji) tures pirmokelius? Bukit geros, patarkit pas kuria mokytoja prasytis, nors is Jusu kalbu supratau, kad visas kolektyvas ten yra super Aciu is anksto
Ten visos mokytojos geros,nemanau kad yra didelis skirtumas.
mano vyresnelis lanko sita mokykla. Siaip as esu patenkinta, tuo labiau, kad ir vaikui ten sekasi gerai. Mokykla jis pradejo lankyt 2006 metais- tai jau tada buvo padaryta penkta pirmokeliu klase, nes buvo daug norinciu vaikuciu. Pagal gyvenama vieta mes sitai mokyklai nepriklausom. Prasyma i mokykla parasiau kazkur pavasari. Manau, kad ilgai tikrai tempti nereikia. O jau geguzes menesi buvo teveliu susirinkimas (atviru duru diena).
QUOTE(renatabux @ 2008 09 19, 12:54) Sveikos, Mamytes, Gal kuri nors zinote, kokios mokytojos kitais metais (2009 rugseji) tures pirmokelius? Bukit geros, patarkit pas kuria mokytoja prasytis, nors is Jusu kalbu supratau, kad visas kolektyvas ten yra super Aciu is anksto QUOTE(Nerutė @ 2008 09 19, 14:19) Mes esam pas Danguolę- mokytoja labai patinka
jau apsivaliau...
Jau pradėtas priėmimas į šią mokyklą.
Besimokantys, gal atsiliepimais apie etiką ar tikybą galit pasidalint? QUOTE(giluzis @ 2007 04 12, 13:23) Gal kuri galėtumėt ką papasakot apie Vyturo mokyklos mokytoją Meilę,mano sūnus eis šiemet į šią mokyklą ir užrašiau jį pas mokytoją Meilę,tai norėčiau sužinot ką nors išsamiau apie ją idomiai cia... mes kai nesem prasymus pas jokias mokytojas negalima buvo uzsirasyti. kaip paskui musu klases mokytoja pasake, vaikai buvo sudelioti atsitiktinai praejus jau beveik 2 metams, labai tuo abejoju..
Kiek žinau, tikrai galima iš anksto mokytoją pasirinkti, problemų būna, jei jau vietų nėra pas norimą, kaip gali uždrausti bent pageidavimą pareikšti pas norimą mokytoją?... Kai kuriose mokyklose net susitikimai prieš rugsėjį su būsimomis pirmokėlių mokytojomis organizuojami.
Be je, Vyturio m-kloje nuo rugsėjo bus privalomos uniformos.
Mums jau šiandien paskambino, kad priėmė į šią mokyklą..
VALIO!!
tik va dėl mokytojų, tai supratau, kad pačios jos formuos klases, bet kai čia daug gerų atsiliepimų apie visas mokytojas prisiskaičiau, tai ramiau... tik viena isterikė buvo minima Lyg ir nieko negirdėjau apie Liuciną Truskauskaitę bei Romaldą Sadovnikienę, kaip jos?
Sveikos, ar ka girdejote apie Jurgita Juskaite? Jauna mokytoja, neseniai Vytury dirba. Kaip ji gal kas ka girdejote?
Buciau labai dekinga |