Prašyčiau parašyti visus atsiliepimus, gerus ir blogus apie VYTURIO pradinę mokyklą. Dėkoju už informaciją.
Mano sunus lanko sia mokykla. Man patinka. Galiu daug geru atsiliepimu apie ja pasakyti. Is visu tradiciniu valdisku mokyklu, kiek teko girdeti atsiliepimu, man sita geriausia.
Mano vaikas ruošiasi eiti i VYTURIO pradine m-la šį rudenį.
Laukiu atsiliepimų, pas kokia mokytoja patartumete užrašyti vaika?
Sveikute
Mano mama dirba Vyturio mokykloje mokytoja. Nenoriu nei girt, nei peikt, bet mama sako, kad nebloga mokykla. Bent ji tai kiekviena vakarą sėdi ir ruošiasi kiekvienai pamokai, klijuoja visokius lipdukus, tikrina kiekvieną sąsiuvinį. O kaip kitos mokytojos daro tai nežinau.
Geluta gal gali paklausti pas mamą ką rekomenduotų pasirinkti būsimam pirmokui, kuri geresnė mokytoja.
Mano mama nuo rudens dirbs su nulinukais. Šiais metais turi ketvirtokus. Ji yra labiau, kaip čia pasakius, tradicinė mokytoja, jai labiau rūpi, kad vaikas išmoktų, o yra kitų mokytojų labiau meniškų.
Kokios Jūs labiau norėtumėte mokytojos?
Pasakyk savo mamos varda. Mes vakar su kita mama kalbėjom, tai sake visos l. geros.Yra kazkokia Danguolė gera ir t.t. Svarbu kad nebutu isterikės,nes nuo pirmos mokytojos vaiko gyvenime l. daug kas priklauso.
Sveikutės
Sužinojau, kad balandžio 19,20d. bus atvirų durų diena. Per jas galėsite pabendrauti su visomis mokytojomis, nueiti į klases. Būsimųjų pirmokų tėvelių susirinkimas bus gegužės 17d, 18 val.(gali būti dar ir neužsirašęs, o nueiti ir vėl pabendrauti). Gal pravers ši informacija, o gal kartais ir žinojote Nes tikrai negaliu konkrečiai kurios nors patarti, kiekviena renkasi individualiai. Sėkmės, mokykla tikrai yra vertinama.
Mokykla tai tikrai super!!!
As ja baigiau, tai ir sakau. Mokytoju negaliu konkreciai pasakyti, nes visos, su kuriomis bendravau tikrai labai saunios. Vienu zodziu, sita mokykla - pati geriausia, kurioje kadanors mokiausi
O kurioje vietoje ši mokykla yra? Kuriame rajone?
Justiniskese Taikos 189
Mano sūnus lanko 1 klasę šioje mokykloje. Aš labai patenkinta.
Mokykla tikrai puiki visais atžvilgiais, tik maistas prastas.
Bet atmosfera l. gera, mokytojos puikios.Dziaugiuosi kad mano dukra lanko šią mokyklą.
Maistas tai tikrai prastas
Sveikutes as irgi galvoju leisti i sia mokykla. Noriu paklausti mamyciu kokio paruosimo reikia papildomai vaikui einant i pirma klase? Nes nuo sio rudenio nera priesmokyklines grupes? Geluta gal zinot kokios mokytojos ims 2007m rugseji? Aciu. Lauksiu atsakymo.
QUOTE(leja30 @ 2006 05 30, 22:41) Ne, aš tai nenorėčiau leisti į vidurinę, bet geriau į pagrindinę, o po to į gimnaziją. Žinau, kad daugelis mokyklų yra sudarytos tarsi iš trijų grandžių - pradinė, pagrindinė, gimnazija. Taigi ir Vyturio pradinės vaikai turėtų eiti į konkrečią pagrindinę mokyklą, o po to į konkrečią gimnaziją. Tiesa, tėvai visada gali pasirinkti kitą mokyklą nei numatyta...
Su tolimesniu mokymusi yra problema.Dukra mokosi VYTURY, mokykla puiki,bet artimiausia Taikos pagrindine tai yra tragiška.Vaikai patiria dėl kontrasto didziuli stresą.Bet nelabai yra ka rinktis, o vezioti ne visi gali,vaiku irgi nesinori leisti troleibusais toli trankytis.Tai yra Justiniškių PROBLEMA.As dar turiu laiko galvoti, nes vaikas ka tik baige 1 klase.Dar turiu 3 metus, ir naiviai tikiuosi kad kazkas per ta laika pasikeis.
QUOTE(Mari45 @ 2006 06 01, 14:00) Su tolimesniu mokymusi yra problema.Dukra mokosi VYTURY, mokykla puiki,bet artimiausia Taikos pagrindine tai yra tragiška.Vaikai patiria dėl kontrasto didziuli stresą.Bet nelabai yra ka rinktis, o vezioti ne visi gali,vaiku irgi nesinori leisti troleibusais toli trankytis.Tai yra Justiniškių PROBLEMA.As dar turiu laiko galvoti, nes vaikas ka tik baige 1 klase.Dar turiu 3 metus, ir naiviai tikiuosi kad kazkas per ta laika pasikeis. Mari45, gal galėtum daugiau papasakoti apie Vyturio pradinę? Ar mokykla suremontuota, koks maitinimas ir apskritai, kuo ji yra gera
Na mokyklos išvaizda tai gana normali, vidus paremontuotas,kazko ypatingo nėra.Juk valdiška mokykla...Nors tikrai nėra baisi.Bet -ten labai gera atmosfera,labai geras kolektyvas,betarpiškas bendravimas su vaikais,niekas ant ju nestaugia,nestumdo.Vaikai ten atsipūtę,nestresuoja.Už menkiausias pastangas yra giriami.Daug būrelių.Mokykla ne prie gatvės,uždaroj grazioj teritorijoj.Nueik ir pamatysi viską.As esu labai patenkinta.Ir negirdėjau iš nieko blogu atsiliepimų,tik gerus.Vienintelis blogumas-prastas maistas.As pati nezinau,nes nematau ka mano vaikas ten valgo(jei is vis valgo,nors pinigus moku)
Tikrai busi patenkinta. QUOTE(Mari45 @ 2006 06 08, 08:36) Na mokyklos išvaizda tai gana normali, vidus paremontuotas,kazko ypatingo nėra.Juk valdiška mokykla...Nors tikrai nėra baisi.Bet -ten labai gera atmosfera,labai geras kolektyvas,betarpiškas bendravimas su vaikais,niekas ant ju nestaugia,nestumdo.Vaikai ten atsipūtę,nestresuoja.Už menkiausias pastangas yra giriami.Daug būrelių.Mokykla ne prie gatvės,uždaroj grazioj teritorijoj.Nueik ir pamatysi viską.As esu labai patenkinta.Ir negirdėjau iš nieko blogu atsiliepimų,tik gerus.Vienintelis blogumas-prastas maistas.As pati nezinau,nes nematau ka mano vaikas ten valgo(jei is vis valgo,nors pinigus moku) Tikrai busi patenkinta. Ačiū Mari45
Labas
Nuo sio rudenio sunus eis i pirma klase patarkit kaip si mokykla? QUOTE(jurgitav @ 2007 03 16, 16:30) Mokykla puiki. Mano dukra ja baige. Sunu vedu i Kulviecio mokykla, nes persikraustem kitur gyventi. Laaabai pastarieji maivesi, kol prieme Aisku, kol vaikai mokosi, visokiu problemu iskyla. Vaikai daznai nepatenkinti choreografijos mokytoja, o ir tevai ne ypac su ja sutaria. Anglu kalba neretai yra problema, nors moko nuo pirmos klases. Taciau dauguma pagrindiniu mokytoju - puikios
Tikrai nesigailesi jei vaikas eis i Vyturio pradine mokykla.
sekmes.
Gal kuri galėtumėt ką papasakot apie Vyturo mokyklos mokytoją Meilę,mano sūnus eis šiemet į šią mokyklą ir užrašiau jį pas mokytoją Meilę,tai norėčiau sužinot ką nors išsamiau apie ją
QUOTE(giluzis @ 2007 04 12, 13:23) Gal kuri galėtumėt ką papasakot apie Vyturo mokyklos mokytoją Meilę,mano sūnus eis šiemet į šią mokyklą ir užrašiau jį pas mokytoją Meilę,tai norėčiau sužinot ką nors išsamiau apie ją as irgi uzrasiau pas Meile. Girdejau,kad ji puiki mokytoja, sugeba valdyti klase ir vaikai ja myli ir gerbia.
Tai ką klasėj bus jau du Matai
As uzrasiau pas mokytoja ELENA. Gal dar kuri is mamyciu yra pas ja uzrasiusi ?
Elena mano buvusi mokytoja pradineje mokykloje
Gal kas galite ka pasakyti ka nors apie mokytoja Asta (jei neklystu del vardo). Aciu
Sveikos mamytes,
Uzrasiau savo sunu i Vyturio pradines mokykleles TRECIA klase. Is atsiliepimu suprantu, kad pasirinkau mokykla gerai, bet dabar nezinau kokia mokytoja pasirinkti, gal galit padeti... QUOTE(augustis @ 2007 08 30, 14:38) Sveikos mamytes, Uzrasiau savo sunu i Vyturio pradines mokykleles TRECIA klase. Is atsiliepimu suprantu, kad pasirinkau mokykla gerai, bet dabar nezinau kokia mokytoja pasirinkti, gal galit padeti... Kiek zinau, dabar busimus treciokus turetu mokyt Danguole Dauksiene.Tikrai puiki mokytoja
Su artejancia rugsejo 1 dienos svente, visoms mamytems linkiu, kad Jusu vaikuciai nestu tik pacius geriausius pazymelius.....
Gal kas gali kazka parasyti apie mokytoja (vyturio pradine mokykla) Liucina IIIa klase? QUOTE(augustis @ 2007 08 31, 15:58) Su artejancia rugsejo 1 dienos svente, visoms mamytems linkiu, kad Jusu vaikuciai nestu tik pacius geriausius pazymelius..... Gal kas gali kazka parasyti apie mokytoja (vyturio pradine mokykla) Liucina IIIa klase? Apie šią mokytoją galiu pasakyti tik šilčiausius atsiliepimus. Labai myli savo klasės vaikus ir jais rūpinasi.
Mokytoja Liucina-superine. Jums pasisekė.
Sveikuciai !!!!
Su rugseju.!!!! Na ir mano sunelis jau siandien Vyturio mokykloje, 1 B klase, pas mokytoja Laimute. Gal yra musu draugu siame forume? Susipazinkime!!!! Visiem geru ir daug siltu linkejimu!!!! Geu mokslo metu@!!! QUOTE(Kotri @ 2007 09 03, 09:57) Sveikuciai !!!! Su rugseju.!!!! Na ir mano sunelis jau siandien Vyturio mokykloje, 1 B klase, pas mokytoja Laimute. Gal yra musu draugu siame forume? Susipazinkime!!!! Visiem geru ir daug siltu linkejimu!!!! Geu mokslo metu@!!! Mano sunus eina i 1C klase pas mokytoja Asta.
Mes baigsim siuos mokslo metus pas mokytoja Neringa
Sveikos mamos,
Perziurineju sia tema, kadangi ateinanti rudeni keliausim i 1 klase. "Vyturys" visai salia namu. Gal kas nors galetu papasakoti daugiau apie sios prad. mokyklos mokytojas, kurios dabar turi ketvirtokus, o kitais metais-jau najas klases. Labai dekui
Sveiki,
Maniskis irgi rudeni keliaus i Vyturio pirma klase, tai taip pat domimes mokytojomis. Bet kol kas dar nieko naujo... QUOTE(copita @ 2008 01 09, 23:25) Sveikos mamos, Perziurineju sia tema, kadangi ateinanti rudeni keliausim i 1 klase. "Vyturys" visai salia namu. Gal kas nors galetu papasakoti daugiau apie sios prad. mokyklos mokytojas, kurios dabar turi ketvirtokus, o kitais metais-jau najas klases. Labai dekui Sveiki, mano dukra siemet baigia 4 klase sioje mokykloje. Mums per siuos 4 metus del gyvenamosios vietos keitimo teko pakeisti net 4 mokyklas. Sioje mokykloje mes virs 2 metu. Tai pati geriausia mokykla is visu tu, kuriose teko mokytis mano dukrai. Mes mokomes pas mokytoja Neringa. Tai nereali mokytoja, mano dukra ja labai myli ir gerbia. Labai rekomenduoju Jums sia mokykla ir sia mokytoja, rupesciu neturesite. QUOTE(copita @ 2008 01 10, 00:25) Sveikos mamos, Perziurineju sia tema, kadangi ateinanti rudeni keliausim i 1 klase. "Vyturys" visai salia namu. Gal kas nors galetu papasakoti daugiau apie sios prad. mokyklos mokytojas, kurios dabar turi ketvirtokus, o kitais metais-jau najas klases. Labai dekui Sveiki, mano sunus siemet baigia 4 klase sioje mokykloje. Mokosi pas mokytoja Vaida. Galiu pasakyti tik pacius geriausius atsiliepimus apie sia mokykla. Mokytojai is tiesu profesionalus, randa kalba su visais vaikais. Mokykloje atmosfera labai silta, tad vaikai gali jaustis saugiai. Mes visu 4 metus veziodavom vaika is kitu rajonu, nes is pradziu gyvenome Pilaiteje, veliau persikelem i Riese. Bet niekada net negalvojome perkelti vaika i kita mokykla, arciau namu. |