Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotoknyga ar fotoalbumas?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Gato negro
Šiandien pamačiau dar viena technikos stebuklą- fotoknygą. Draugė darėsi amerikoj, bet radau, kad jau galima ir žymiai pigiau pasidaryt lietuvoj. Gal kas jau turit, ar tikrai verta?
Man tai nerealiai patiko, knyga vos 1cm storio, joje gali ir komentarus pasidaryt ir visą pasakojimą surašyt. 20 lapų galima sutalpint iki 300 nuotraukų. Super...O svarbiausia , kad pats esi "dizaineris". Pagalvojau, kad būtų labai faina dovana sutuoktuvių dešimtmečiui ar vaiko augimą atspindinti knyga, arba kelionių reportažas- knyga blush2.gif
Dar idomu, gal taip ilgiau išsilaikytų nuotraukos, pvz yprastos nuotraukos pasensta, keičiasi spalva, fotojuostelės irgi neamžinos, kompaktai nebepasileidžia, gal foto knygos būtų išeitis
pati balsuoju už, gal kam nors nepatinka ir esat prieš.. ką manot?
bolivija
QUOTE(Gato negro @ 2007 09 14, 13:22)
Dar idomu, gal taip ilgiau išsilaikytų nuotraukos, pvz yprastos nuotraukos pasensta, keičiasi spalva, fotojuostelės irgi neamžinos, kompaktai nebepasileidžia, gal foto knygos būtų išeitis
*

nieko apie tai nežinau, o kiek tas džiausgsmas kaštuoja ir kaip čia ta knyga atrodo?
Gato negro
na kaina nuo kokybės priklauso ir lapų skaičiaus, mažiausiai 65lt, kokybiškiausia 104lt.

va tas puslapis:
http://www.picturehappy.lt/photobooks/
Šypsenėlė24
na manau tikrai fainas dalykas thumbup.gif
*kakava*
QUOTE(Gato negro @ 2007 09 15, 11:25)
na kaina nuo kokybės priklauso ir lapų skaičiaus, mažiausiai 65lt, kokybiškiausia 104lt.

va tas puslapis:
http://www.picturehappy.lt/photobooks/
*

tikrai labai faina thumbup.gif o tai čia kaina kažin jau su nuotraukom, ar tik už pačią tą knygą? g.gif
Gato negro
QUOTE(*kakava* @ 2007 09 15, 14:10)
tikrai labai faina  thumbup.gif o tai čia kaina kažin jau su nuotraukom, ar tik už pačią tą knygą?  g.gif
*

na kur aš fotoknygą varčiau, tai ji yra knyga su tekstais (paties autoriaus kurtais ) ir nuotraukos (to paties autoriaus). na tipo kai būna kad perki kokio nors Normanto fotografijų knygą, o čia tavo paties. Tiesiog nuotraukos neisikiša , o jau atspausdintos ant kokybiško popieriaus ir tie visi 20 lapų įrinšti į kietą viršelį.
Nu tokia tikra knyga tik su savo veideliu kiekvienam lape smile.gif o išmatavimai tai knygos storis apie 1 cm, o pats lapas...tai ka aš zinau, man atrodo A4 formato, o gal šiek tiek mažesnis..gal mažesnis.
tai kaina jau už viską, tiesiog tik pavargt reikia kol ją sukuri- jei kokia krūtesnė, jei paprasta, tai gal ir vargt nereikia.
aš tai pagalvojau kad pigiau nei nuotraukas darytis, net jei darai http://www.eurokosfoto.lt tai už 300vnt vistiek apie 150lt sumokesi, o čia pigiau, nors gal matmenys skirtusi..
Papildyta:
kad aiškiau būtų galima dar čia pažiūrėt kaip tos knygos atrodo:
http://www.shutterfly.com/shop/product_c18000

o paspaudus watch demo, dar ir filmuka parodo apie ją
Odeta-@
Na aš pati labai domėjausi tomis knygomis, nes kai dirbau senesniam darbe, buvau projektų vadove ir vienas iš mano projektų buvo įvesti į Lietuvos rinką naują paslaugą - fotoknygos spausdinimą Lietuvoje. Gaila, išėjau iš to darbo ir mano projekto niekas nepratęsė. Iš patirties galiu pasakyti, kad iš Shutterfly atsiųstos knygos buvo ne kokios kokybės, pvz., negražus įrišimas, matosi nubėgę klijai per suklijavimą, iškreiptos spalvos, pernelyg jos ryškios (čia aišku ir nuo fotoaparato gali prikalusyti). Dar siuntėmės iš Anglijos, photobox.com atrodo, gal kiek geresnis variantas. Man kokybės atžvilgiu geriausia pasirodė fotoknyga iš Kodakgallery. Bet visų šių knygų minusas yra toks, kad lietuviškų raidžių neatspausdina... Gal ir smagu būtų dukrytei sukurti tokią knygutę, bet kad tų lietuviškų raidžių nėra... Tiesą sakant esu sukūrusi, bet nesiryžtu atsispausdinti, na ir nepigu, apie 20 psl. knygelė kainuoja 35 eurus, plius atsiuntimas. http://www.kodakgallery.eu.com/Welcome.jsp
Gato negro
o gerai kad parašei, aš tai taip susižavėjau, kad visiem pradėjau siūlyti, nes ta knygą kurią varčiau tai atsisiuntė iš amerikos, kainavo apie 70 doleriu su atsisiuntimu, pati knyga rodos 50 kainuoja, kokybė tai gera ir viskas gražiai apipavidalinta, na tavo variantas gal būtų pigesnis, tikrai pas lietuvaičius susilaikysiu, nes tikrai labai nustebino, kad nedidele kaina o čia pasirodo kokybė nekokia, na kaip ir su visom lietuviškom prekėm..deja.
o kiek atsisiuntimas europoje kainuoja, nors apytiksliai, nors turetu tam puslapyje but kur nors, pasiknaisiosiu.
ir darkart ačiū
p.s. man kad lietuviškai nespausdina, tai nieko..nors š č ir ž kartais trūksta, bet dėl visų tų nosinių ir ilgųjų, tai..sutikčiau Basanavičių, "gražių"žodžių nepagailėčiau...
Odeta-@
Na gal negerai paaiškinau, Lietuvoje tos paslaugos taip ir neįvedėme, tiesiog pabandymui buvome atsisiuntę pavyzdžių iš kitų šalių, tame tarpe ir iš Amerikos (Shutterfly kompanijos), ir kaip sakiau, man ta amerikiečių spausdinta knyga pasirodė prasčiausios kokybės.
Beje, pabandymui mano darytoje knygoje telpa apie 40 nuotraukų (20 psl.), tai pačios ir paskaičiuokit, ar apsimoka. Žinoma, galima dėti daug mažyčių nuotraukų, bet ar bus gražu, ir ar verta?
Gato negro
ups ne taip supratau blush2.gif
del mazu nuotraukyciu, tai pvz jei daryt kelionių reportaža, tai gal ir mažytes praverstu..na bent jau aš planuoju taip daryt...
ta knyga kuria varciau, tai daryta photowoks, kokybė tai gera ir popierius geras.
Na matyt laiko reikia, kad atsirinkt kokia firma geresnę kokybę siūlo. Man tai dar labai svarbu ilgaamžiškumas, sakau gal knygoj ilgiau išsilaikys smile.gif
Odeta-@
Knygoj gal spalvos ir geriau išsilaikys, bet pagalvok kaip dažnai ji bus vartoma...Jei dažnokai, tai reikės labai saugoti, kad neišplyštų lapai. Manau tavo draugė (kuri užsisakinėjo) galėtų tau papasakoti kaip ta knyga atrodo po pusmečio ar po metų. Būtų įdomu, jei ir į forumą parašytum jos atsiliepimus.
Na aš manau, fotoknyga yra fainas dalykas vien dėl to, kad pati gali pasirinkti puslapių dizainą, viršelį, kaip išdėstyti nuotraukas, kai kuriuose saituose netgi galima rinktis šriftą. Šiaip aš galbūt kažkada ir užsisakysiu, bet tai bus knyga kokia iškilminga proga, pavyzdžiui dukrelės 10 -tasis gimtadienis, sudėčiau visas nuotraukytes, kuriose būtų įsimintiniausi įvykiai: gimimas, pirmasis dantukas, 1-asis gimtadienis, krikštynos, darželis, pirmosios atostogos, rugsėjo 1-oji...
Napo
Mums draugai padovanojo toki albuma is www.mypublisher.com
Tikrai labai puiki kokybe thumbup.gif tik i Lietuva nesiuncia bent jau kol kas, tai siunte is pradziu i UK, o tada kita drauge parsiunte i Lietuva, tai ilgokai uztruko.. doh.gif
Gato negro
net vokieciu www.fotobuch.de ir tie i lietuva nesiuncia...jaučiuosi kaip gyvendama zimbabvej
Odeta-@
Kaip tai nesiunčia? g.gif Man visas tris fotoknygas, kurias buvom užsakę atsiuntė be problemų...ir iš Anglijos, ir iš JAV, ir iš Vokietijos... Tiesa, būtent iš photobuch.de nebandžiau atsisiųsti.
O ką jie rašo, kodėl neatsiunčia?
Gato negro
as kai registravausi, pastebejau, kad gali tik pasirinkti sali, negali irashyti
tai kaip prisiregistravau gavosi- gatve x-x, vilnius lietuva, vokietija
yra duotos vos kelios shalys, mano drauge tai irgi is amerikos siunciasi, be jokiu problemu...o cia europossajunga..blabla..nana...afrika cia, o ne ES
blush2.gif
Odeta-@
Gal pabandyk vis dėlto šį saitą http://www.kodakgallery.eu.com, tiesiog registruojantis nurodyk šalį "Europe & Middle East". O kai jau norėsi užsisakyti savo sukurtą fotoknygą tada ir galėsi nurodyti šalį. Man iš šito saito atsiuntė ir nuotraukas be problemų, pagal voką mačiau, kad siuntė iš Švedijos, labai greit gavau ir žymiai pigiau nei kokiam Fotocentre (akcijas jie pastoviai daro).
duona
Jau ir as galiu pasidalinti savo patirtimi. Siandien kaip tik gavau savo pirmaja foto knyga. Pirmas blynas gal siek tiek ir prisviles, turiu omeny, nuotrauku isdestyma albume. Kita karta deliosiu kitaip. Keleta nuotrauku gavosi neryskios. bet cia gal mano kalte pasirenkant. Nors, kuriant albuma, galetu koks zenkliukas atsirast, jei nekokybiska nuotrauka pasirenki. Visa kita, lyg ir tvarkoj. Pradzioj buvau susipergyvenusi, kad saskaita apmokejau litais, o ne eurais ar latais. Gaila dar, kad srifto pasirinkt negalima. Ir dar programoj neradau, kaip pasididint puslapiu kieki.
Bus seneliams gera dovana Kaledoms, nes i albuma dejau savo merginu nuotraukas.
P.S. uzsisakinejau happypicture
xjurga
Na labai mąstau ir aš apie fotoknygą. Įdomu, tik kaip su tomis lietuviškomis raidėmis. Duona, ar pas tave atspausdino?

Papildyta:
Pasižiūrėjau www.PictureHappy.lt ir www.Kodakgallery.eu.com kainas, tai kaip suprantu Kodake brangiau. Tas pats A4 formatas kodake nuo 34 eurų, o PictureHappy 19, 22 arba 30 eurų (priklausomai nuo viršelio).
Odeta-@
Del nuotrauku kokybes galiu pasakyti tiek, jei nepakankamo ryskumo nuotrauka arba jei truksta pikseliu, kodake atsiranda toks ispejantis geltonas trikampiukas smile.gif tada zinai, kad tokios fotkes geriau nedeti.
Sekmes, mergaites, laukiu jusu atsiliepimu, gal vistik reikes buvusiam bosui uzsiminti, kad pradetu ir LT spausdinti tokias fotoknygas, tada tikrai butu su lietuviskom raidelem wink.gif Matau, kad susidomejimas yra... gal ir gaila, kad nepavyko igyvendinti man to projekto verysad.gif
Papildyta:
Dar prisiminiau, kodake gana daznai skelbiamos ivairios akcijos, tai man vos ne kas savaite e-meilu atsiuncia nuolaidu kuponus tai 20, tai 25 procentai nuolaideles, pvz., kalendoriams, nuotraukoms, fotoknygoms, atvirukams ir t.t. Tereikia sekti, kada kas wink.gif
As pas juos susikrovus savo mazules nuotraukytes laikau, labai patogu draugus pakviest paziuret thumbup.gif
duona
QUOTE(xjurga @ 2007 10 03, 12:52)
Na labai mąstau ir aš apie fotoknygą. Įdomu, tik kaip su tomis lietuviškomis raidėmis. Duona, ar pas tave atspausdino?
Papildyta:
Pasižiūrėjau www.PictureHappy.lt ir www.Kodakgallery.eu.com kainas, tai kaip suprantu Kodake brangiau. Tas pats A4 formatas kodake nuo 34 eurų, o PictureHappy 19, 22 arba 30 eurų (priklausomai nuo viršelio).
*

Happy picture su lietuviskom raidem viskas tvarkoj, spausdina.

Dabar kuriu kalendoriu kodak galerijoj. Patiko.
Gato negro
QUOTE(duona @ 2007 10 04, 10:38)
Happy picture su lietuviskom raidem viskas tvarkoj, spausdina.
*

zinok picturehappy rodo ar nuotrauka tinkama ar ne, tiesiog kai a patalpini reik ant jos pacios uzeiti, ir atsidaro naujas lapas, kuriame ta nuotrauka per visa ekrana, tai viršui rašo jei bloga, kad per silpna, vos iskaitoma. Puslapi kiekiai didinasi tik kai uzpildai visus 25 ar kiek ten lapu, tada spaudi "prideti atvertima" tada ir dasideda, lygiai taip pat nesitrina atvertimai, jei puslapu masziau nei 25.
dar buvau kazkaip atradus jog galima nuotraukas ne tik pakoreguot- nes kompas jas kaip nori pastumia, tai reik bishki pakelt ar pastumt, bet ir ishdidina nuotraukos vieta kuria pasirenki...bet pakol atrandi kas kurioj vietoj ten savinasi, shiaip labai nepatogi programa, negali kaitaliot nei virshelio spalvos, nei vidiniu lapu...kazkur parshyta buvo, kad kai uzsakai gali pasikeist, alia kai tiek nesamoniu tai atshoka fantazija...nors vis tiek fotoknyga- jega
Gato negro
shian gavau kodakgalery pasiulyma mini knygoms- 50 proc nuolaida, gaila kad laiko 10 dienu
bet gal sugalvosiu ka nors pasidaryti
duona
QUOTE(Gato negro @ 2007 10 14, 18:11)
shian gavau kodakgalery pasiulyma mini knygoms- 50 proc nuolaida, gaila kad laiko 10 dienu
bet gal sugalvosiu ka nors pasidaryti
*

Nebloga nuolaida. Bet pasto paslaugos turbut kainuos brangaiu nei pati knyga smile.gif
Vakar gavau savaji kalendoriu is kodakgalery. Graziai atrodo. Kuriant kalendoriu, galetu leisti irasyt lietuviskas sventes ir pan. Dabar labai tusti dienu langeliai atrodo. Ranka margint nesinori. Vat jei dailininke buciau... biggrin.gif
kosminute
Būkit geros, paaiškinkit kaip nupirkti čekį draugei gimtadienio proga kad galėtų pasidaryti tą knygą. Nuėjau į happy tai ten radau bet nesupratau kaip nupirkt o kodake net neradau tokio dalyko. Please apšvieskite blink.gif
NirN
niu ir as labais susidomejau gal reikes ir man pabandyti,o per kiek laiko atsiuncia?
in_shadow
Klausimas bandziusioms - ar galetumete nupasakoti kokio storio tu fotoknygu popierius? panasiai kaip daugumos lankstuku, meniniu albumu o gal tokio storio kaip nuotraukos? ir dar gal zinote kokiu budu jos spausdintos - lazeriniu, ofsetiniu? jei ofretas - tai paziurejus is arciau turetu matytis toks smulkus kaip taskiuku tinklelis.
Gato negro
QUOTE(in_shadow @ 2007 11 05, 18:12)
Klausimas bandziusioms - ar galetumete nupasakoti kokio storio tu fotoknygu popierius?  panasiai kaip daugumos lankstuku, meniniu albumu o gal tokio storio kaip nuotraukos? ir dar gal zinote kokiu budu jos spausdintos - lazeriniu, ofsetiniu? jei ofretas - tai paziurejus is arciau turetu matytis toks smulkus kaip taskiuku tinklelis.
*

musu fotografas čiupinejo , tai sake kad skaitmenine poligrafija- ka tai reiškia nesupratau. bet kiek aš žiūrėjau, tai taškiukų jokiu nepastebėjau viskas vientisa, na netaip kaip būna su rašaliniu printeriu smile.gif)
popierius pakankamai storas, jei knygos storis apie 1cm, o pavirshiu-50psl
storiau uz katalogus, va turiu kalendoriu pakabinama ( dan sukker receptai ), tai kazkas panašaus, tvirtas ir slidokas popierius arba gal kaip hobby hall viršelis
seniai čiupinejau, bet kiek atsimenu kazkas panašaus
erikanas
Glavoju, kad ir Lietuvoje kažką panašaus galėtumėt pasidaryti, tik reikėtų mokančio dirbti su grafinėmis programomis. Pasidarei maketą - ir kokioje nors spaustuvėje galėtų puikiausiai atspausti. kaina, manau, gautųsi panaši wink.gif
ausram1
laba diena,
gal kas neseniai užsisakėt knyga iš picturehappy? kaip kokybė ir kažin kodėl sumažėjo pasirinkimas viršelio spalvų? o sumokėti galima ir litais?
pasidalinkit patirtim, tiesa o jeigu nuotraukos senos nespalvotos ar normaliai gaunasi?
gal kas bandėt parašykit prašau ax.gif
Ačiū 4u.gif
Feeling
aš esu darius dvi knygas: vieną užsakiau sesei gimtadieniui dovanai, kitą - savo dukrai - sausio mėn. Taip, kad visai šviežios naujienos tongue.gif Atsiunčia +/- per dvi savaites (na, man sutapo prieškalėdinis-pokalėdinis laikotarpis, kai apkrauti paštai, gal dėl to taip ilgai). Kokybe esu labai patenkinta. Litais mokėti galima - pavedimas daromas per Hansa banką.
Įkėlus nuotrauką, galima pažiūrėti, kokia nuotarukos kokybė (rašo, arba kokybė puiki, gera arba "silpnas, neįskaitomas"). Bet netgi kai rašo, kad neįskaitoma, vaizdas knygoje pakankamai geras (aš dėjau keletą skanuotų nuotraukų - kokybė silpnesnė bei keletą padidintų - irgi kokybė siplnesnė).
Tikrai rekomenduoju - super dalykas. O dar kai parenki tekstą tinkamą - mano ir sesuo ašarą nuvarvino, ir dukra: taip joms gražu buvo.
ausram1
QUOTE(Liagushka @ 2008 02 02, 21:21)
aš esu darius dvi knygas: vieną užsakiau sesei gimtadieniui dovanai, kitą - savo dukrai - sausio mėn. Taip, kad visai šviežios naujienos  tongue.gif  Atsiunčia +/- per dvi savaites (na, man sutapo prieškalėdinis-pokalėdinis laikotarpis, kai apkrauti paštai, gal dėl to taip ilgai). Kokybe esu labai patenkinta. Litais mokėti galima - pavedimas daromas per Hansa banką.
Įkėlus nuotrauką, galima pažiūrėti, kokia nuotarukos kokybė (rašo, arba kokybė puiki, gera arba "silpnas, neįskaitomas"). Bet netgi kai rašo, kad neįskaitoma, vaizdas knygoje pakankamai geras (aš dėjau keletą skanuotų nuotraukų - kokybė silpnesnė bei keletą padidintų - irgi kokybė siplnesnė).
Tikrai rekomenduoju - super dalykas. O dar kai parenki tekstą tinkamą - mano ir sesuo ašarą nuvarvino, ir dukra: taip joms gražu buvo.
*

labai ačiū už komentarą jau padariau ir išsiunčiau savo foto knygą, tik noriu sužinoti o ją pristato į namus, ar reikia pašte pasiimti? Praėjo savaitė po užsakymo dar negavau nors rašo kad per 2-4darbo dienas. Dar turiu savaitę laiko tikiuosi kad gausiu ?
Feeling
QUOTE(ausram1 @ 2008 02 17, 19:39)
Praėjo savaitė po užsakymo dar negavau nors rašo kad per 2-4darbo dienas. Dar turiu savaitę laiko tikiuosi kad gausiu ?
*

Tikrai gausi.
Pirmiausia e-paštu gausi pranešimą, kad "jūsų užsakymas įvykdytas ir išsiųstas jūsų nurodytu adresu", tada po geros savaitės ateina iš pašto pranešimas, nueini ir pasiimi knygą.
Parašyk, ar patenkinta - įdomu.

Pookelis
Na va, gavom ir mes savo foto knygą. Tikėjausi stebuklo, deja... Labai nusivyliau nuotraukų kokybe. Pasiėmus paprastą nuotrauką labai skiriasi. Tų pinigų, kuriuos sumokėjau tikrai neverta, dariau per picturehappy. Jau geriau būčiau nusipirkus gerą odinį albumą, pasidarius fotkes per fotopigiau, susiklijavus, būtų manau geresnis variantas.
Šiaip pati foto knyga nieko, tik ta nuotraukų kokybė, ne "ledas" ir tiek
Įdomu, kaip ausram1 įspūdžiai
dimming
o gal kas zino ar Lietuvoj gal jau yra kazkas panasaus i foto knyga?
Duti
QUOTE(dimming @ 2008 05 13, 10:00)
*

tikrai yra, buvau radus skelbima per skelbiu.lt berods, ir kazkokiam vestuviu portale irgi maciau, tik kainos aisku didesnes bus nei picturehappy.

is picture Happy uzsisakiau ir as, visumoj gavosi virs 20 lapu, kazkur 61 foto, sumokejau su atsiuntimu beveik 100 lt.
Dabar laukiu ir nerimauju g.gif , nes man kazkaip kai tas foto sudejau tai irgi pasirode kad ten kokybe bus ju lievokoka doh.gif ...
dimming
bandysiu ieskoti, jei kas nors pamatys kur nors info - praneskit:)
g.daiva
QUOTE(Pookelis @ 2008 04 30, 17:10)
Na va, gavom ir mes savo foto knygą. Tikėjausi stebuklo, deja... Labai nusivyliau nuotraukų kokybe. Pasiėmus paprastą nuotrauką labai skiriasi. Tų pinigų, kuriuos sumokėjau tikrai neverta, dariau per picturehappy. Jau geriau būčiau nusipirkus gerą odinį albumą, pasidarius fotkes per fotopigiau, susiklijavus, būtų manau geresnis variantas.
Šiaip pati foto knyga nieko, tik ta nuotraukų kokybė, ne "ledas" ir tiek
Įdomu, kaip ausram1 įspūdžiai
*

As irgi galvoju ja parsisiust,bet jeigu nuotraukos prastos tai gal tikrai albumas geriau g.gif
Pookelis
QUOTE(g.daiva @ 2008 05 14, 18:34)
As irgi galvoju ja parsisiust,bet jeigu nuotraukos prastos tai gal tikrai albumas geriau g.gif
*

arba mėginti kitos firmos (buvo kalbėta apie kodaka).
Ievukis
Siaip tai labai idomu g.gif niekad nebuvau girdejusi.Tai vis tik kur geriausia?Kokybe ir pan?Jau tiek aptaret nei nebezinau i kuria puse dairytis blush2.gif
Duti
Uzsisakiau sia savaite mini foto knyga is KODAK ir foto knyga is Picture happy.
Manau gausiu dar si menesi is Picture, o KODAK veliau, tada galesiu palyginti ir pasakyti, kaip su kokybe.

Kaina - Kodak buvo akcija, tai sumokejau puse kainos, 50 Lt., apie 85 foto iejo.
Picture Happy - nebepamenu kiek foto sukisau, gal kokias 65, kainavo virs 90 Lt.
Cia kainos jau su atsiuntimu.
Papildyta:
QUOTE(dimming @ 2008 05 13, 10:00)
*

reikia ziureti www.brukne.lt
jurgituku
Gavau ir aš išsvajotą foto knygą (užsakinėjau Kodak gallery) ir, deja, nusivyliau verysad.gif . Gavau tikrai ne tai, ko tikėjausi. Popierius iš tiesų nėra toks stebuklingai geras, kokį žada internetiniame puslapyje (parduodamose foto knygose, pvz.Lietuva ar kt. popierius yra gerokai geresnis, nors jie būtent tokį žada), o ir kokybė nuotraukų gana prasta. Vienintelis dalykas, kuris patiko, tai knygos įrišimas. daugiau tokių knygų mano namuose tikriausiai nebebus, grįšiu prie seno, patikrinto ir nuostabaus tikro nuotraukų albumo smile.gif lotuliukas.gif
Gato negro
nebepamenu rashiau ar ne pasidariau ash is picture happy, man patinka, sakiau darysiu ir savo kelioniu aprashymus, man daug fainiau knyga, del popieriaus priekaistu neturiu, nesistikejau, kad bus nuotrauku popieriaus kokybe, viskas kaip normalioj knygoj, tik irishimas nepatiko, nes pirmi lapai normaliai ties surishimu, o paskutiniai jau nuotraukos saskaita keli milimetrai nuotraukos nebeatsivercia, na ne taip baisiai, tik jei buciau zinojus buciau nuotraukas kitaip apkarpinejus ar stumdzius

bet visdelto ash uz knyga thumbup.gif
tauskalyte
QUOTE(copita @ 2008 06 25, 16:53)
Maciau as fotoknygas, pagamintas picture happy, bet ju irisimas tikrai labai prastas (pirmieji lapai tiesiog priklijuoti ir viskas ant ju kaba), maciau ir Kodak foto knygas (tik ne Lietuvoje).
Tai va, merginos, noriu Jums pasakyti, kad galim Jums pasiulyti mix'a, nuotrauku kokybe, plius kokybiska irisima, kadangi Kodak'as dirba su ta pacia irisimo kompanija - Unibind (www.unibind.com), o nuotraukos, Jusu tekstai bei Jusu sukurtas fonas yra spausdinami ant dvipusio fotopopieriaus ir dar laminuojami.
Visa tai - jau Vilniuje.
Kaina? - apie 80Lt prasideda, siaip viskas priklauso nuo lapu skaiciaus...gali buti ir maziau, ir daugiau...  thumbup.gif  rekomenduoju pabandyti thumbup.gif
*

o tik Vilniuje? ar galima internetu tarkim uzsisakyti kazkaip? esu is Kauno 4u.gif
Leila83
As fotoknyga dariausi mindaugo gatvej. Is pradziu nuotraukytes kaip pati norejau su nemokama programele susideliojau, nunesiau jiems visa tai irasius i CD ir po keliu dieneliu pasiemiau grazuteli fotoalbuma. Kokybe man tikrai patiko, nebuvo uz ko uzsikabinti. Man cia fotografas mano juos rekomendavo 4u.gif

Jei kam reiktu kontaktu rasykit, pasidalinsiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tauskalyte @ 2008 06 27, 18:43)
o tik Vilniuje? ar galima internetu tarkim uzsisakyti kazkaip? esu is Kauno  4u.gif
*

pabandyk jiems parasyti, maza ka gal jau ir Kaune padarys wink.gif
Duti
QUOTE(Leila83 @ 2008 08 06, 14:34)
As fotoknyga dariausi mindaugo gatvej. Is pradziu nuotraukytes kaip pati norejau su nemokama programele susideliojau, nunesiau jiems visa tai irasius i CD ir po keliu dieneliu pasiemiau grazuteli fotoalbuma. Kokybe man tikrai patiko, nebuvo uz ko uzsikabinti. Man cia fotografas mano juos rekomendavo  4u.gif

Jei kam reiktu kontaktu rasykit, pasidalinsiu  mirksiukas.gif
Papildyta:
pabandyk jiems parasyti, maza ka gal jau ir Kaune padarys wink.gif
*

o kiek kainavo visas tas reikalas?
kiek fotonuotraukų tilpo?
Leila83
QUOTE(Duti @ 2008 08 06, 14:54)
o kiek kainavo visas tas reikalas?
kiek fotonuotraukų tilpo?
*

uz visa foto knyga mokejau apie 100 Lt., o nuotrauku idejau tikrai labai daug 4u.gif pabandyk parsisiust programa is www.unibind.com tada eik i MYBOOK . ir pasideliok nuotraukas, matysi kaip atrodo apytikriai. Man gavos apie 20 lapu po 3 nuotraukas kiekvienam puslapy dejau plius komentaru pasirasiau. pradzioj sunkoka, bet poto apsipranti smile.gif man patiko kad pati susidedu foto kaip noriu
Pugele
Lietuvoje radau brukne.com. Parasiau jiems laiska, su begale klausimu, tai laukiu atsakymo smile.gif.
dar yra toks jalbum.net. Galima kurti internetinius albumus - esu isbandziusi. Knygas ir jie spausdina, bet neteko gamintis. Buvau uzsakiusi Prancuzijoje ten jau seniai tokia paslauga teikia (kai gyvenau), bet taip ir negavom..sad.gif
banished_angel
O gal kas nors darėtės fotoknygas brukne.com? Labai apsidžiaugiau, kad ši įmonė mano gyvenmąjame mieste - Šiauliuose - yra. Kokių atsiliepimų turite dėl kokybės, įrišimo ir pan?
iingutte
aš tokią knygą Picture Happy užsisakiau. Patiko labai. Jau antrą redaguoju. Taigi aš irgi UŽ biggrin.gif
nataliux
O gal kas zinote kokia nemokama programele kur galeciau pati sumoketuoti fotoknyga?
aciu 4u.gif
Nes cia vienas puslapiukas kaip ir buvo parodytas,bet ten kazkaip nerandu kaip pradeti daryti blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.