Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotoknyga ar fotoalbumas?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
linutik
kai as sekancia diena paskambinau pasakyti, kad ju pagamintos knygos kokybe sudina, man paaiskino, kad tai geriausia kokybe, kokia jie gali isgauti.... kadangi per dideli skubejima (kai atsiiminejau ta knyga) neskyriau demesio jos perziurai ir nepasiemiau cekio... sad.gif del to kaltinu tik save, kitu atveju buciau ja grazinus jau sekancia diena. Nusprendem su vyru, kad nesigadinsim sau nervu bandydami kovoti ir pamirsim sita reikala ir sita saraskino kontora - susikurkfotoknyga.lt
smiler
Cia manau skonio reikalas. As tai esu uz sena fotoalbuma (ten kur klijuodavo nuotraukas ant lapu). As dar tebeturiu savo vaikystes nuotrauku albuma, kuris labai graziai apipavidalintas, ispaisytas gelytem, prie kiekvienos nuotraukos prierasas. Toki albuma as darau ir savo dukrytei. Tik nuotraukas ne klijuoju tiesiai i albuma, bet kampucius spec nusipirkau albumui 4u.gif
Yvette
fotoknygos labai praktiškos atostogų nuotraukoms. Galima daug sutalpinti, ir tokių, kurių į albumą nedėtum.
O šiaip tai aš už klasikinį fotoalbumą. Labai miela į atspausdintas foto žiūrėti.
neringushka
O mes pasidareme fotoknyga savo vestuviu nuotraukoms smile.gif Maketavau pati, parsisiuntusi programele, o spausdinome uzsienyje - gavosi thumbup.gif Tuo labiau, kad ne pas kiekviena fotoknygu gali rasti, tai visiems buvo labai idomu smile.gif O dariau galima sakyti is taupumo rolleyes.gif Mat paskaiciavau, kad parsisiusti fotoknyga gaunasi praktiskai tas pats, kas nusipirkti grazu kokybiska albuma ir pasidaryti grazias foto suklijavimui (o dar ir dydziu ne visu norimu isgausi)...
Fotoknygoje (30X30 cm) kai kur nuotraukas dejau ir per visa lapa, kai kur ir per du thumbup.gif
Dar uztaikeme ant nuolaidu pries Kaledas... Tai ir tevams dovanu padareme mazesnes knygas, ir sau didele - dziaugiuosi savo atliktu darbu biggrin.gif
Dabar kartais draugams pamaketuoju smile.gif
Kai krikstysim dukryte - butinai darysiu progine fotoknyga!
O kelioniu nuotraukoms tiesiog nupirkau spec. dezute nuotraukoms 10X15, idedu skirtukus ir sudedu nuotraukas - tvarkinga, patogu, neisplysta lapai kaip is fotoalbumu, uzima nedaug vietos biggrin.gif
kondračiukas
QUOTE(neringushka @ 2010 11 09, 19:33)
o spausdinome uzsienyje - gavosi  thumbup.gif 
*

o jei ne paslaptis, tai kur tiksliai spusdinot ir kiek Jums tai kainavo? 4u.gif
mulka5
Aš jau pasinaudojau picturehappy nuolaidėlėmis ir susikūriau dukrytės krikštynų fotoknygą. Kokia kokybė ir kaip, ar likau patenkinta, atsakysiu, kai gausiu po kelių savaičių. Tikiuosi, nenusivylsiu... g.gif

O kainos manau visų tinklapių, kurie teikia šią paslaugą yra pateiktos jų tinklapiuose, reik tik į juos įeiti. 4u.gif
mulka5
Šiandien atsiėmiau fotoknygą, gamintą picturehappy ir kokybė tokia kokios tikėjausi -gera 4u.gif Labai šauniai atrodo! Db drąsiai galiu teigti, kad kai pati "pagamini" tokią fotoknygą, tai tikrai mieliau nei nuotraukos šiaip albume. thumbup.gif

*gitana*
Gavau siandien foto knygas is picturehappy. Nu super zinokit ir kokybe gera ir visos nuotraukos vietoj, neissimetys. Labai patenkinta ir pigiau gaunasi nei nuotraukas darytis. Dariau Rossa tai viena pilna knyga o kita uz 1 Lt 20 psl. Bet cia galioja naujai prisiregistravusiems ax.gif
mariukas
NE viskas ten rozem klota.. dariau virs 200 nuotrauku PictureHappy, ir teko nusivilti- nuotrauku kokybe galima sakyti tragiska, blankios, neryskios ir visumoj tamsios.. O kada grazinau, viska zadejo istaisyt- pagamint naujas, bet pralaike savaite laiko ir nieko nepadare.. nusivyliau happyPicture, kokia kaina tokia ir kokybe doh.gif
Rutukas111
o man labai grazu foto knyga thumbup.gif
happy999
sveikos. prasau, pagelbekit. neturiu laiko visa tema perskaityti. blush2.gif sugalvojom mamai padovanoti jubiliejaus proga fotoknyga. o laiko liko tik savaite. Klaipedoj kur padarytu skubiai? arba Lt, bet kad spetu atsiusti. foto isrinkau, maketus padaryti galiu pati, uztruks dar diena. ir kad nebrangu butu, galiu tik apie 60 lt isleisti. Kas patars, aciu 4u.gif
gretuse
Galiu ir as pasidalinti savo ispudziais. Tevams 50 jubiliejaus proga dariau fotoknyga Jokuzio spaustuveje. Kokybe likau patenkinta, nors kaina tai tikrai nemaza unsure.gif
O dabar nusprendziau kriksto dukrai metuku proga padaryti fotoknyga picturehappy. Deja, likau nusivylusi - nuotraukos uztamsintos, ne naturaliu spalvu doh.gif suprantu, kad kai kuriu nuotrauku kokybe negali buti gera, bet net ir profesionalu fotografuotos nuotraukos atrodo nekaip sad.gif negana to, pirma karta vartant issiskyre lapai. Nuveziau i ofisa, problema buvo greitai isspresta, bet... antrosios knygos nuotrauku kokybe lyg ir geresne, bet vel issiskyre sad.gif Jeigu netureciau palyginimui kokybiskos knygos, jau net sudvejociau, kad gal taip ir turi buti blink.gif Labai rimtai galvoju, ar verta man daugiau bandyti laime ir picturehappy spausdinti kitas fotoknygas g.gif
Meskute5
QUOTE(Rasiliukas @ 2011 02 04, 10:19)
Klaipedoje uz 69 lt skubiai gali pasidaryti A5 formato knyga S.Jokuzio spaustuveje arba cia:
cia
*

Gal kas zino kur Kaune galima tai pasidaryti? 4u.gif
Skaile
Kaune copy1 ir picture happy daro. Yra ir daugiau, į google įsimesk, ras daugybę. Tik kitur brangiau gaunasi, man atrodo copy1 pigiausiai. O kaip kokybė, tai neturiu su kuo natūroj palyginti
FrigidnaS
jei doanar šventės įamžinimui tai fotoknyga , šiaip albumas 4u.gif
GiedreB
aš už fotoknygas, nes galima meniškai sukomponuoti nuotraukas, prirašyti komentarus... Yra užsienietiškų psl, kur galima labai pigiai ir kokybiškai pasidaryti, paskaitykit temą "Internetinės parduotuves be tarpininkių" smile.gif
Marisela
As irgi uz fotoknyga smile.gif
sniegal
Man prie sirdies albumas, taciau vestuviu, krikstynu ir kelioniu pasidariau fotoknygas.
elelele
manau fotoknygos progoms, o šiaip albumai smile.gif
dirbtinaa
fotoknygos thumbup.gif turiu pasidariusi pilvelio nuotrauku knyga wub.gif
amber
Man foto knyga tai jau knyga, albume nepatiko foto -pakeičiau kita o iš ten jau neišmesi, tai fotoknygą daryčiau kai turėčiau profesionalo darytas foto: vestuvių, krikštynų, jubiliejaus...
Rimante_
As vaikuciu knygutes pagal metus susideliojau, siaip labai grazi ir miela dovana seneliams..
Avonuke
man labiau prie sirdies fotoalbumas smile.gif
Liutuke!
Sveiki,
gal kas galite padaryti fotoknyga per savaite? Labai reikia.Veiksmas butu Kaune.Turiu tik nuotraukas, reikia gatavo gaminio ax.gif
Atsiprasau jei patersiau tema, bet nezinau kur tiksliai kreiptis blush2.gif
Lauksiu az 4u.gif
Nereali
QUOTE(GiedreB @ 2011 03 30, 16:22)
aš už fotoknygas, nes galima meniškai sukomponuoti nuotraukas, prirašyti komentarus... Yra užsienietiškų psl, kur galima labai pigiai ir kokybiškai pasidaryti, paskaitykit temą "Internetinės parduotuves be tarpininkių" smile.gif
*

Gal atsimenate linkus?

AS dabar kaip tik ieskau kur pigiausia tai (fotoknyga) imanoma pasidaryti. Gal kas galite pasidalinti informacija???
A6 susimaketuociau pati blush2.gif
Sky Cloud
QUOTE(FrigidnaS @ 2011 03 28, 22:20)
jei doanar šventės įamžinimui tai fotoknyga , šiaip albumas 4u.gif
*

Manau lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Night
Gal galite pakomentuoti - kuo skiriasi popierius?
standart gloss
premium gloss
deluxe matte

4u.gif
*Lyra*
QUOTE(elelele @ 2011 04 07, 21:38)
manau fotoknygos progoms, o šiaip albumai smile.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif išskirtinėms progoms foto knyga.
rande
Sveiki, gal zinote fotoknyga galima padaryti is nuotrauku ( ta prasme poperiniu), nes noriu tevams padaryti dovana. ax.gif
parasykite i AZ nes temos neseku, buciau labai dekinga
nuar
Foto knygos trūkumai, kad ne visada gali likt patenkintas kokybe, o foto albumų - kad kartais sunku rasti norimo formato/storio ir pan.
mdeive
Aš irgi maketuoju fotoknygą picturehappy. Bet paskaičius kai kuriuos komentarus šiek tiek išsigandau... Iš pradžių planavau pasidaryt A4 formato nuotraukas, ir sudėt į albumą, bet kažkaip fotoknyga turėtų būti patogiau. Noriu sūneliui 3 gimtadienio proga padaryt linksmą knygą su jo pirmųjų gyvenimo metų prisiminimais. Visdėlto turbūt rizikuosiu, ir parašysiu po to atsiliepimus...
Lizdeika
Nežinau - gal mes senamadiški, bet savo vaikui kuriame fotoalbumą...Kažkaip arčiau širdies..Ir papildyt galima nesudėtingai:)
gode
Oj, su PICTURE HAPPY tai geriau iš vis neprasidėti.
Yra ir kitų gamintojų, o nusipirkus gražų albumą - nuotraukų kokybė tas jų fotoknygas smarkiai pralenks.

Be to, kokybė ne tik iš spaudos, bet ir iš terminų laikymosi susideda. O su terminais ir client service'u pas juos - ojojoj...

Savo patirtį įvardinčiau "jeigu nori būti Happy, tai nepirk tu Picture Happy". Sumokėjau už express gamybą, kad gaučiau fotoknygą per 3 dienas (termainas buvo labai konkretus, nes vienam labai svarbiam žmogui 50mečio proga nuo didelio būrio žmonių tai dovana buvo) - atėjus atsiimti jie man tiesiog pareiškė "mes nepagaminom". Jokio atsiprašau, jokių problemos sprendimo alternatyvių pasiūlymų, vienintelis dalykas ką girdėjau "mes negalim, mes nedarom, aš nieko nežinau, ne mūsų problema". Vadovas slapstosi, tos panos užsakymų išdavime - su 0 kompetencijos. Tik sėdi ir jokių problemų nesprendžia, net neskambina į gamybą ar tam pačiam vadovui, o tik kartoja, kad nieko negali padaryti.

Knygą pagamino po savaitės (vietoj 3 dienų!!!!). Normalu būtų grąžinti pinigus už express gamybą, ar ne? Jaučiu ne, nes jau 2 savaitės kaip vyksta stumdymasis dėl pinigų grąžinimo, o desertui dar gavau pareiškimą, kad jie nieko niekur nevėlavo ir viską padarė laiku.

Peace. Ieškom geresnių ir smagesnių gamintojų.
soncco
Sveikos, perskaiciau visa tema, bet taip ir nesupratau, kur geriau ta fotoknygute pasidaryti..
gal kam teko susidurti su
http://www.bmk.lt/

http://www.manofotoknyga.lt/

http://fotoknyga.com/

???ka rekomenduotumet???

pumpuška
Fotoalbumas, nuolat papildau naujom nuotraukytėm.
boruzzze
esu dariusis fotoknygas is eurokosfoto bei is copy1, o paskutine dariausi is picturehappy.. kokybe nei vienos nensiskundziu, bet is pastarosios daugiau nebesisakysiu - nepatinka man ju programa doh.gif is pirmuju dvieju galiu susideti foto kaip pati noriu, galiu isdestyma bei dydi koreguoti, o is picture happy - negalejau.. negana to, turejau but intika pasijungus visa laika kad foto susidelioti unsure.gif zodziu pirmosios dvi dar neapvyle, o paskutine ne labai patenkinta....
Evelinna
As uz fotolnyga tam tikrom progom mirksiukas.gif teko susidurti su bmk - padare per 1 diena, zodziu jokiu priekaistu siuo klausimu. Na gal ten pasirinkimas fonu, virseliu nelabai... ir spaudos kokybe fono nepatiko ax.gif bandysiu copy 1 g.gif
daivulka23
Man labiau patinka fotoknyga smile.gif dariausi S.Jokuzio spaustuveje, brangoka, bet kaina atitinka kokybe thumbup.gif
♥SL♥
Aš jau kelis metus esu ištikima "Tuka" spaustuvei, dariau šeimos nariams fotoalbumus, pati maketavau ir puikiai pavyko, kokybė irgi gera.. thumbup.gif
Night
Gal kas esat darę fotoknygas toj 4spalvos spaustuvėj? Ar patogi knygos kūrimo programa? Pagal aprašymą tai atrodo kad jie patys sudės fotkes doh.gif
Beto tos knygos kaina yra 77, o ne 100Lt.
3la3ku
radau toki varianta
http://www.albelli.com/products/photo-books bet kol kas jeskau atsilepimu/
Rimante_
Brangu...
3la3ku
bet ir ismerai kitoki. bandziau sumaketuoti PICTURE HAPPY ne daug pigiau
PICTURE HAPPY - 46psl - 200lt - A4 (22x29)
albelli - 46psl - 300lt - A3 (29x39)+ kietas virselis su nuotrauka
Rimante_
QUOTE(3la3ku @ 2011 12 28, 14:56)
bet ir ismerai kitoki. bandziau sumaketuoti PICTURE HAPPY ne daug pigiau
PICTURE HAPPY  - 46psl - 200lt  -  A4 (22x29)
albelli                - 46psl - 300lt  -  A3 (29x39)+ kietas virselis su nuotrauka
*

PICTURE HAPPY:
Virselis: INTRO KHAKI
Puslapiai: 46
Spausdinimo lygis: A
Kaina: 90,40 LTL

pigiau daugiau nei 3 kartus sakyciau... doh.gif
mintys
Neskaiciau temos, bet gal nepasikartosiu. Pzr Bootsphoto angliska, ypac per akcijas galima nukauti 100puslapiu kieto (ir labai grazaus ) virselio fotoknyga vos uz 60lt. Bet cia aisku ne kiekviena diena tokios akcijos:( Programa labai lengva, daug graziu maketu, tik lirtuvybiu neebus, zinoma.
jugeta
QUOTE(mintys @ 2012 01 08, 18:16)
Neskaiciau temos, bet gal nepasikartosiu. Pzr Bootsphoto angliska, ypac per akcijas galima nukauti 100puslapiu kieto (ir labai grazaus ) virselio fotoknyga vos uz 60lt. Bet cia aisku ne kiekviena diena tokios akcijos:( Programa labai lengva, daug graziu maketu, tik lirtuvybiu neebus, zinoma.
*

O kiek siuntimas į Lietuvą?
still_magic
sveikos, mamytes 4u.gif
kas galit pakonsultuot? Pasidariau pati maketa ir bandau sudet su copy1 programa, dedu nuotrauka kaip puslapio fona ir man apkerpa jos krastus..bandziau mazinti, vis tiek apkerpa tiek pat, tada bandziau istempt per visa puslapi, bet tada irgi apkerpa krastus ir dar daugiau...gal kas galit patart, kaip tas nuotraukas idet per visa puslapiuka ir be apkarpytu krastu? ax.gif aciu 4u.gif
_chance_
Sveiki, ar gal kam teko susidurti su fotolobis fotoknygų maketvaimu ir gamyba ? Domintų atsiliepimai 4u.gif
emb
Sveiki,

as dariausi fotoknyga www.dgfotografija.lt Likau labai patenkinta thumbup.gif
tikrai rekomenduoju, galite ivertinti smile.gif http://www.blurb.com/books/2720452
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.