kai as sekancia diena paskambinau pasakyti, kad ju pagamintos knygos kokybe sudina, man paaiskino, kad tai geriausia kokybe, kokia jie gali isgauti.... kadangi per dideli skubejima (kai atsiiminejau ta knyga) neskyriau demesio jos perziurai ir nepasiemiau cekio...
Cia manau skonio reikalas. As tai esu uz sena fotoalbuma (ten kur klijuodavo nuotraukas ant lapu). As dar tebeturiu savo vaikystes nuotrauku albuma, kuris labai graziai apipavidalintas, ispaisytas gelytem, prie kiekvienos nuotraukos prierasas. Toki albuma as darau ir savo dukrytei. Tik nuotraukas ne klijuoju tiesiai i albuma, bet kampucius spec nusipirkau albumui
fotoknygos labai praktiškos atostogų nuotraukoms. Galima daug sutalpinti, ir tokių, kurių į albumą nedėtum.
O šiaip tai aš už klasikinį fotoalbumą. Labai miela į atspausdintas foto žiūrėti.
O mes pasidareme fotoknyga savo vestuviu nuotraukoms
Fotoknygoje (30X30 cm) kai kur nuotraukas dejau ir per visa lapa, kai kur ir per du Dar uztaikeme ant nuolaidu pries Kaledas... Tai ir tevams dovanu padareme mazesnes knygas, ir sau didele - dziaugiuosi savo atliktu darbu Dabar kartais draugams pamaketuoju Kai krikstysim dukryte - butinai darysiu progine fotoknyga! O kelioniu nuotraukoms tiesiog nupirkau spec. dezute nuotraukoms 10X15, idedu skirtukus ir sudedu nuotraukas - tvarkinga, patogu, neisplysta lapai kaip is fotoalbumu, uzima nedaug vietos
Aš jau pasinaudojau picturehappy nuolaidėlėmis ir susikūriau dukrytės krikštynų fotoknygą. Kokia kokybė ir kaip, ar likau patenkinta, atsakysiu, kai gausiu po kelių savaičių. Tikiuosi, nenusivylsiu...
O kainos manau visų tinklapių, kurie teikia šią paslaugą yra pateiktos jų tinklapiuose, reik tik į juos įeiti.
Šiandien atsiėmiau fotoknygą, gamintą picturehappy ir kokybė tokia kokios tikėjausi -gera
Gavau siandien foto knygas is picturehappy. Nu super zinokit ir kokybe gera ir visos nuotraukos vietoj, neissimetys. Labai patenkinta ir pigiau gaunasi nei nuotraukas darytis. Dariau Rossa tai viena pilna knyga o kita uz 1 Lt 20 psl. Bet cia galioja naujai prisiregistravusiems
NE viskas ten rozem klota.. dariau virs 200 nuotrauku PictureHappy, ir teko nusivilti- nuotrauku kokybe galima sakyti tragiska, blankios, neryskios ir visumoj tamsios.. O kada grazinau, viska zadejo istaisyt- pagamint naujas, bet pralaike savaite laiko ir nieko nepadare.. nusivyliau happyPicture, kokia kaina tokia ir kokybe
o man labai grazu foto knyga
sveikos. prasau, pagelbekit. neturiu laiko visa tema perskaityti.
Galiu ir as pasidalinti savo ispudziais. Tevams 50 jubiliejaus proga dariau fotoknyga Jokuzio spaustuveje. Kokybe likau patenkinta, nors kaina tai tikrai nemaza
O dabar nusprendziau kriksto dukrai metuku proga padaryti fotoknyga picturehappy. Deja, likau nusivylusi - nuotraukos uztamsintos, ne naturaliu spalvu QUOTE(Rasiliukas @ 2011 02 04, 10:19) Gal kas zino kur Kaune galima tai pasidaryti?
Kaune copy1 ir picture happy daro. Yra ir daugiau, į google įsimesk, ras daugybę. Tik kitur brangiau gaunasi, man atrodo copy1 pigiausiai. O kaip kokybė, tai neturiu su kuo natūroj palyginti
jei doanar šventės įamžinimui tai fotoknyga , šiaip albumas
aš už fotoknygas, nes galima meniškai sukomponuoti nuotraukas, prirašyti komentarus... Yra užsienietiškų psl, kur galima labai pigiai ir kokybiškai pasidaryti, paskaitykit temą "Internetinės parduotuves be tarpininkių"
As irgi uz fotoknyga
Man prie sirdies albumas, taciau vestuviu, krikstynu ir kelioniu pasidariau fotoknygas.
manau fotoknygos progoms, o šiaip albumai
fotoknygos
Man foto knyga tai jau knyga, albume nepatiko foto -pakeičiau kita o iš ten jau neišmesi, tai fotoknygą daryčiau kai turėčiau profesionalo darytas foto: vestuvių, krikštynų, jubiliejaus...
As vaikuciu knygutes pagal metus susideliojau, siaip labai grazi ir miela dovana seneliams..
man labiau prie sirdies fotoalbumas
Sveiki,
gal kas galite padaryti fotoknyga per savaite? Labai reikia.Veiksmas butu Kaune.Turiu tik nuotraukas, reikia gatavo gaminio Atsiprasau jei patersiau tema, bet nezinau kur tiksliai kreiptis Lauksiu az QUOTE(GiedreB @ 2011 03 30, 16:22) aš už fotoknygas, nes galima meniškai sukomponuoti nuotraukas, prirašyti komentarus... Yra užsienietiškų psl, kur galima labai pigiai ir kokybiškai pasidaryti, paskaitykit temą "Internetinės parduotuves be tarpininkių" Gal atsimenate linkus? AS dabar kaip tik ieskau kur pigiausia tai (fotoknyga) imanoma pasidaryti. Gal kas galite pasidalinti informacija??? A6 susimaketuociau pati
Gal galite pakomentuoti - kuo skiriasi popierius?
standart gloss premium gloss deluxe matte
Sveiki, gal zinote fotoknyga galima padaryti is nuotrauku ( ta prasme poperiniu), nes noriu tevams padaryti dovana.
parasykite i AZ nes temos neseku, buciau labai dekinga
Foto knygos trūkumai, kad ne visada gali likt patenkintas kokybe, o foto albumų - kad kartais sunku rasti norimo formato/storio ir pan.
Aš irgi maketuoju fotoknygą picturehappy. Bet paskaičius kai kuriuos komentarus šiek tiek išsigandau... Iš pradžių planavau pasidaryt A4 formato nuotraukas, ir sudėt į albumą, bet kažkaip fotoknyga turėtų būti patogiau. Noriu sūneliui 3 gimtadienio proga padaryt linksmą knygą su jo pirmųjų gyvenimo metų prisiminimais. Visdėlto turbūt rizikuosiu, ir parašysiu po to atsiliepimus...
Nežinau - gal mes senamadiški, bet savo vaikui kuriame fotoalbumą...Kažkaip arčiau širdies..Ir papildyt galima nesudėtingai:)
Oj, su PICTURE HAPPY tai geriau iš vis neprasidėti.
Yra ir kitų gamintojų, o nusipirkus gražų albumą - nuotraukų kokybė tas jų fotoknygas smarkiai pralenks. Be to, kokybė ne tik iš spaudos, bet ir iš terminų laikymosi susideda. O su terminais ir client service'u pas juos - ojojoj... Savo patirtį įvardinčiau "jeigu nori būti Happy, tai nepirk tu Picture Happy". Sumokėjau už express gamybą, kad gaučiau fotoknygą per 3 dienas (termainas buvo labai konkretus, nes vienam labai svarbiam žmogui 50mečio proga nuo didelio būrio žmonių tai dovana buvo) - atėjus atsiimti jie man tiesiog pareiškė "mes nepagaminom". Jokio atsiprašau, jokių problemos sprendimo alternatyvių pasiūlymų, vienintelis dalykas ką girdėjau "mes negalim, mes nedarom, aš nieko nežinau, ne mūsų problema". Vadovas slapstosi, tos panos užsakymų išdavime - su 0 kompetencijos. Tik sėdi ir jokių problemų nesprendžia, net neskambina į gamybą ar tam pačiam vadovui, o tik kartoja, kad nieko negali padaryti. Knygą pagamino po savaitės (vietoj 3 dienų!!!!). Normalu būtų grąžinti pinigus už express gamybą, ar ne? Jaučiu ne, nes jau 2 savaitės kaip vyksta stumdymasis dėl pinigų grąžinimo, o desertui dar gavau pareiškimą, kad jie nieko niekur nevėlavo ir viską padarė laiku. Peace. Ieškom geresnių ir smagesnių gamintojų.
Sveikos, perskaiciau visa tema, bet taip ir nesupratau, kur geriau ta fotoknygute pasidaryti..
gal kam teko susidurti su http://www.bmk.lt/ http://www.manofotoknyga.lt/ http://fotoknyga.com/ ???ka rekomenduotumet???
Fotoalbumas, nuolat papildau naujom nuotraukytėm.
esu dariusis fotoknygas is eurokosfoto bei is copy1, o paskutine dariausi is picturehappy.. kokybe nei vienos nensiskundziu, bet is pastarosios daugiau nebesisakysiu - nepatinka man ju programa
As uz fotolnyga tam tikrom progom
Man labiau patinka fotoknyga
Aš jau kelis metus esu ištikima "Tuka" spaustuvei, dariau šeimos nariams fotoalbumus, pati maketavau ir puikiai pavyko, kokybė irgi gera..
Gal kas esat darę fotoknygas toj 4spalvos spaustuvėj? Ar patogi knygos kūrimo programa? Pagal aprašymą tai atrodo kad jie patys sudės fotkes
Beto tos knygos kaina yra 77, o ne 100Lt.
radau toki varianta
http://www.albelli.com/products/photo-books bet kol kas jeskau atsilepimu/
Brangu...
bet ir ismerai kitoki. bandziau sumaketuoti PICTURE HAPPY ne daug pigiau
PICTURE HAPPY - 46psl - 200lt - A4 (22x29) albelli - 46psl - 300lt - A3 (29x39)+ kietas virselis su nuotrauka QUOTE(3la3ku @ 2011 12 28, 14:56) bet ir ismerai kitoki. bandziau sumaketuoti PICTURE HAPPY ne daug pigiau PICTURE HAPPY - 46psl - 200lt - A4 (22x29) albelli - 46psl - 300lt - A3 (29x39)+ kietas virselis su nuotrauka PICTURE HAPPY: Virselis: INTRO KHAKI Puslapiai: 46 Spausdinimo lygis: A Kaina: 90,40 LTL pigiau daugiau nei 3 kartus sakyciau...
Neskaiciau temos, bet gal nepasikartosiu. Pzr Bootsphoto angliska, ypac per akcijas galima nukauti 100puslapiu kieto (ir labai grazaus ) virselio fotoknyga vos uz 60lt. Bet cia aisku ne kiekviena diena tokios akcijos:( Programa labai lengva, daug graziu maketu, tik lirtuvybiu neebus, zinoma.
QUOTE(mintys @ 2012 01 08, 18:16) Neskaiciau temos, bet gal nepasikartosiu. Pzr Bootsphoto angliska, ypac per akcijas galima nukauti 100puslapiu kieto (ir labai grazaus ) virselio fotoknyga vos uz 60lt. Bet cia aisku ne kiekviena diena tokios akcijos:( Programa labai lengva, daug graziu maketu, tik lirtuvybiu neebus, zinoma. O kiek siuntimas į Lietuvą?
sveikos, mamytes
kas galit pakonsultuot? Pasidariau pati maketa ir bandau sudet su copy1 programa, dedu nuotrauka kaip puslapio fona ir man apkerpa jos krastus..bandziau mazinti, vis tiek apkerpa tiek pat, tada bandziau istempt per visa puslapi, bet tada irgi apkerpa krastus ir dar daugiau...gal kas galit patart, kaip tas nuotraukas idet per visa puslapiuka ir be apkarpytu krastu?
Sveiki, ar gal kam teko susidurti su fotolobis fotoknygų maketvaimu ir gamyba ? Domintų atsiliepimai
Sveiki,
as dariausi fotoknyga www.dgfotografija.lt Likau labai patenkinta tikrai rekomenduoju, galite ivertinti |