nesenai atsirado si paslauga, bandysiu pratikrint teikiamu paslaugu kokybe
jei kas isbandys pirmiau, arba gal jau yra susidures, laukiami komentarai
www.tuka.lt
nesenai atsirado si paslauga, bandysiu pratikrint teikiamu paslaugu kokybe jei kas isbandys pirmiau, arba gal jau yra susidures, laukiami komentarai
Aciu,kad parodei sia nuoradele, she,
Parašykit mergaitės būtinai, kaip padarė fotoknygą brukne.com nes mamos jubiliejus sausį, norėčiau daryt tokią dovaną, o Šiauliai man arčiau nei Vilnius
Sveikos,
labai norėčiau sužinoti apie Lietuvoje gamintų fotoknygų kokybę. Norėčiau mamos jubiliejui užsisakyti, bet labai domina kokybė. Labai lauksiu atsiliepimų.
Dariausi knyga tuka.lt
kokybe irisimo: liuks, kokybe spaudos: 7 balai is 10 (kaip fotografe - priekabiai vertinant), bet visi kas ziurejo, tiems labai patiko ir nieko blogo neiziurejo. Jei yra noras, galit pas mane i studija uzsukt, guli pavyzdys
butu idomu pamatyt.
As kitur uzsisakiau fotoknyga, nu rezultatas manes nedziugino. Kur tikejausi kad gausis blogiau gavosi puikia, o kur fotkinta su geresniu fotiku gavosi baisiai. QUOTE(paggy_bundy @ 2008 12 24, 15:15) butu idomu pamatyt. As kitur uzsisakiau fotoknyga, nu rezultatas manes nedziugino. Kur tikejausi kad gausis blogiau gavosi puikia, o kur fotkinta su geresniu fotiku gavosi baisiai. Nesvarbu su kokiu fotiku fotografuota, svarbu pati nuotraukos kokybe. Esme sudaro rezoliucija ir ISO. Daznai zmones labai apsigauna, nes monitoriuje isdidinta foto atrodo gerai, o spaudoje ji gali buti nebetinkama. jei nori atsiusk man sulyginimui tu foto pvz. nekeisdama dydziu, tokiais kaip siuntei, pasakysiu ar tokia kokybe gavos del pacios foto ar spaustuves kaltes. jei istikro spaustuves - tuomet turi pilna teise prasyt perdaryt. parasyk i az QUOTE(Gato negro @ 2007 09 15, 10:25) na kaina nuo kokybės priklauso ir lapų skaičiaus, mažiausiai 65lt, kokybiškiausia 104lt. va tas puslapis: http://www.picturehappy.lt/photobooks/ manau fainas toks daiktciukas Papildyta: kuo didesni pixseliai nuotraukos tuo jin ryskesne geresne o kai sumazini(skaiciukus) tai isvis foto susilieja o dar kai atspauzdini tai isvis kosmaras gaunasi
merginos kas uzsakinejote is tukas.kt ten tik landscape knygas daro?
Atrodo, kad daro www.copymaster.lt ir landscape ir portrait
Labukas,
siandien gavau savo fotoknyga, dariausi siuo adresu: http://www.picturehappy.lt/photobooks/. Rezultatas tikrai nudziugino. Knyga tikrai bus sauni dovana mamai jubiliejaus proga. I ja prirasiau tekstu, sudejau 80 nuotrauku. Nuotrauku kokybe nera ideali, taciau mano tikslas buvo padaryti tam tikra gyvenimo etapu knyga ir manau tai pavyko. Be to, siame tinklapyje rodo nuolat kokia yra nuotraukos kokybe, tad galima pakeisti geresne, jei turite. Dar labai svarbu atkreipti demesi i fonus, tekstu dydzius, sriftus ir pan. Nuotrauku sudeliojimas uztrunka laiko, taciau rezultatas saunus... QUOTE(Virgina @ 2009 01 28, 17:52) Labukas, siandien gavau savo fotoknyga, dariausi siuo adresu: http://www.picturehappy.lt/photobooks/. Rezultatas tikrai nudziugino. Knyga tikrai bus sauni dovana mamai jubiliejaus proga. I ja prirasiau tekstu, sudejau 80 nuotrauku. Nuotrauku kokybe nera ideali, taciau mano tikslas buvo padaryti tam tikra gyvenimo etapu knyga ir manau tai pavyko. Be to, siame tinklapyje rodo nuolat kokia yra nuotraukos kokybe, tad galima pakeisti geresne, jei turite. Dar labai svarbu atkreipti demesi i fonus, tekstu dydzius, sriftus ir pan. Nuotrauku sudeliojimas uztrunka laiko, taciau rezultatas saunus... paziurejau,labai saunias fotoknygas cia galima paisdaryti. Tik formatas man nelabai.Norisi kvadratinio arba A5 (puse A4). O siaip, tai ideja superine!
Sveikos mamytes
Turiu viena klausymeli del fotoknygos, kaip pastebejau ant jusu pavyzdiu, foto gaunasi tarsi baltame remelyje, o as noreciau, kad foto butu ant viso lapo, be jokiu remeliu. Kazin ar tai imanoma? QUOTE(Beautiful Life @ 2009 02 12, 14:00) Sveikos mamytes Turiu viena klausymeli del fotoknygos, kaip pastebejau ant jusu pavyzdiu, foto gaunasi tarsi baltame remelyje, o as noreciau, kad foto butu ant viso lapo, be jokiu remeliu. Kazin ar tai imanoma? jei neklystu-tai imanoma. Tik foto turi buti kokybiskos, ausktos rezoliucijos.
isbandziau programa, superinis dalykas. dekui jums uz idejas sventems
prasom
Ka kam dovanosit? QUOTE(Rasiliukas @ 2009 02 12, 15:08) Na kokybe lyg tai gera Rasiliukas, o kur jus daret savo fotoknyga? Labai graziai atrodo QUOTE(Beautiful Life @ 2009 02 14, 00:09) Na kokybe lyg tai gera Rasiliukas, o kur jus daret savo fotoknyga? Labai graziai atrodo Va vakar tokia parsiveziau. Mano dukrytes krikstynu fotoknyga Nuotraukas tvarkiau pati, o gaminau S. Jokuzio spaustuveje. ![]()
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 02 14, 09:48) Va vakar tokia parsiveziau. Mano dukrytes krikstynu fotoknyga Nuotraukas tvarkiau pati, o gaminau S. Jokuzio spaustuveje. Aciu labai uz info Dar karteli dekoju QUOTE(Rasiliukas @ 2009 02 14, 09:48) Va vakar tokia parsiveziau. Mano dukrytes krikstynu fotoknyga Nuotraukas tvarkiau pati, o gaminau S. Jokuzio spaustuveje. ![]() ![]() Vau kaip grazu QUOTE(liliux4 @ 2009 02 14, 16:35) Vau kaip grazu Cia nuotraukytes fotgrafes darytos, bet esu dariusi fotoknyga ir is skanuotu nuotrauku ir is prastos kokybes. Tai galiu pasakyti,kad didelio skirtumo spaudos kokybeje nemaciau Geri kadrai gerai gaunasi Mano dukrytes krikstynu knyga padariau A5 formatu. Tai man kainavo 70 lt, A4 formatu esu dariusi dovana 40-mecio proga,kainavo apie 80 lt QUOTE(Rasiliukas @ 2009 02 14, 17:28) Cia nuotraukytes fotgrafes darytos, bet esu dariusi fotoknyga ir is skanuotu nuotrauku ir is prastos kokybes. Tai galiu pasakyti,kad didelio skirtumo spaudos kokybeje nemaciau Geri kadrai gerai gaunasi Mano dukrytes krikstynu knyga padariau A5 formatu. Tai man kainavo 70 lt, A4 formatu esu dariusi dovana 40-mecio proga,kainavo apie 80 lt Aciu uz informacija. Tik dar norejau paklaust, o kas nuskanuoja? Ar cia pats turi nuskanuoti ir nunesti?
Sveiki,
Ruošiuosi tėvelio 80-mečiui, mane sudomino idėja apie foto knygą. Pririnkau senų nuotraukų ir ką dabar su jomis daryti - ar skanuoti, ar vežti į spaustuvę ir jie ten jas patys nusiskanuos? Ačiū QUOTE(Rasiliukas @ 2009 02 10, 17:39) Kas čia per viršelis? Kaip foto albumo (matau ten ir nuotraukytę viduryje) ar kaip knygos? QUOTE(Rasiliukas @ 2009 02 14, 16:28) Mano dukrytes krikstynu knyga padariau A5 formatu. Tai man kainavo 70 lt, A4 formatu esu dariusi dovana 40-mecio proga,kainavo apie 80 lt Čia toje spaustuvėje spausdinant? Per kiek laiko jie padaro? Kiek lapų buvo abejose Jūsų knygose? Nes vien formatas netiksliai apibūdina esmę
Mane irgi domina per kiek laiko jie atspausdina?
as tik uz foto knyga, nerealus siu dienu stebuklas kaip as sakau.Labai faina knyga, o svarbiausia kaip kakzuri jau rase galima ir dizianeriu pasijusti, vsika paciai padaryti, keisti n kartu ir pasidaryti tikrai tokia kokia nori.o svarbiausiai tai kad atkeliavo i lietuva ir galima jau ir cia pasidaryti ir pigiau ir greiciau.as kap tik vaiko krikstynu foto dariausi, tai pasidarem ir sau ir kriksto tevam kaip dovana.
jei ka domina tai gali daugiau pasikaityti cia: http://www.fotoknygos.lt/ Nustebino labai gera kokybe, ir greitai padare per viena diena, vakare issiunciau , o kitos dienos vakara jau turejau.Ir dar labai faina, kad gali padaryti koki nori virseli, su langeliu , su apskritimu ir dar nezinau kiek variantu jei turi. Zodziu likau tikrai patenkinta, dabar renku siaip grazias nuotraukas vaikui padarysiu albuma.
Įdomu, kad jau daug kas Lietuvoje pradėjo gaminti foto knygas
Tikriausiai reikės paskirti kokią dieną ir apvažiuoti tas įmones, kad galėčiau palyginti spaudos kokybę QUOTE(MaTo @ 2009 02 23, 19:30) Nustebino labai gera kokybe, ir greitai padare per viena diena, vakare issiunciau , o kitos dienos vakara jau turejau. o užsakinėjot internetu? Prieš tai "gyvai" neteko apžiūrėti? QUOTE(Will @ 2009 02 23, 19:39) Kas čia per viršelis? Kaip foto albumo (matau ten ir nuotraukytę viduryje) ar kaip knygos? Čia toje spaustuvėje spausdinant? Per kiek laiko jie padaro? Kiek lapų buvo abejose Jūsų knygose? Nes vien formatas netiksliai apibūdina esmę Virselis yra panaudotas kartonas, trauktas metalizuotu popieriumi. Galima pasirinkti virselius. Gali buti laminuoti,gali buti paparasti,kaip pries tai rase: su norimos formos iskirstu langeliu. Pas mane fotoknygoje ant virselio uzklijuotas elementarus lipdukas su vaiko nuotrauka. Dabar ruosiu savo vestuviu fotoknyga, tai darysiu formatu 30x30 cm ir su iskirsta kvadrato formos kiauryme virselyje, pro kuria matysis linksmiausia musu vestuviu akimirka Spausdinau spaustuvej,pagamina tikrai labai greitai. Puslapiu skaicius vienoje buvo 24 psl, kitoje 26 psl. Labai dideles reiksmes kainai puslapiu skaicius nedaro, skyresi keliais litais kiek pamenu. Maketus ir nuotraukas tvarkiausi ir retusavau pati (toki darba esu dirbusi),taip isejo pigiau QUOTE(Rasiliukas @ 2009 02 23, 22:42) Virselis yra panaudotas kartonas, trauktas metalizuotu popieriumi. Galima pasirinkti virselius. Gali buti laminuoti,gali buti paparasti,kaip pries tai rase: su norimos formos iskirstu langeliu. Pas mane fotoknygoje ant virselio uzklijuotas elementarus lipdukas su vaiko nuotrauka. Dabar ruosiu savo vestuviu fotoknyga, tai darysiu formatu 30x30 cm ir su iskirsta kvadrato formos kiauryme virselyje, pro kuria matysis linksmiausia musu vestuviu akimirka Spausdinau spaustuvej,pagamina tikrai labai greitai. Puslapiu skaicius vienoje buvo 24 psl, kitoje 26 psl. Labai dideles reiksmes kainai puslapiu skaicius nedaro, skyresi keliais litais kiek pamenu. Maketus ir nuotraukas tvarkiausi ir retusavau pati (toki darba esu dirbusi),taip isejo pigiau Ačiū už išsamų atsakymą O tas variantas irgi toje spaustuvėje darytas? Jie ir viršelį padarė? QUOTE(Will @ 2009 02 23, 23:39) Įdomu, kad jau daug kas Lietuvoje pradėjo gaminti foto knygas Tikriausiai reikės paskirti kokią dieną ir apvažiuoti tas įmones, kad galėčiau palyginti spaudos kokybę o užsakinėjot internetu? Prieš tai "gyvai" neteko apžiūrėti? Spaudos kokybe manes nenuvyle. Tik nereikia sukelti nuotraukoms rezoliucijos. Maximum 300 dpi palikit, nes spausdina skaitmenines masinos ir joms dideles rezoliucijos nereikia
kaip idomu
virselius butent daro spaustuveje, specialiu budu irisa, labai graziai atrodo, ir virselis buna toks storas, tvirtas kitaip sakant .O lapu skaiciu gali buti koks tik norim nuo 1 iki n.ir bendrai paskaiciavus gaunasi pigiau nei darytis nuotraukas.
Tikrai labai grazi knyga gaunasi tiek dovanom, tiek sau pasidaryti. QUOTE(Rasiliukas @ 2009 02 23, 23:06) Spaudos kokybe manes nenuvyle. Tik nereikia sukelti nuotraukoms rezoliucijos. Maximum 300 dpi palikit, nes spausdina skaitmenines masinos ir joms dideles rezoliucijos nereikia ačiū labai už patarimus QUOTE(MaTo @ 2009 02 24, 08:52) išties
gal galit pasakyti kie iseina pasidaryti pinigeliu tokiai knygai?
Siaip pagal spaustuves ikainius, tai su maketu A4 kainuoja 130 lt(20 psl)
daugokai sakyciau nes as pasidariau A4 su iskirtimu ir man kainavo +-80 lt, maketa dariausi pati tai gal del to pigiau, bet ten visai nesudetinga, viskas aprasyta kaip daryti ir galima pinigeliu sutaupyti taip.
Manau reikia abu šiuos dalykus turėti.
Anytai padovanojom knyga su jos vaikystes nuotraukomis
![]() Redaguota moderatoriaus: pašalinta reklaminė nuoroda
kokios grazios knygos
Ar bandėte kas Eurokose foto knygą užsisakyti? Parsisiunčiau jų programėlę, neatrodo sudėtinga, tik va, kokia kokybė?
Super ideja, idomu ar Klaipedoj spausdina kas tas foto knygas?
as irgi susidomejau eurokoso fotoknygomis,jei kas daretes pasidalinkit ispudziais
Kokie atsiliepimai apie Eurokos fotoknyga?
QUOTE(Maištautoja @ 2009 05 08, 08:31) Keletas nuomoniu apie Eurokos knyga Manau kokybe jie nepirmauja |