Vilniuje nenutyla kalbos apie metro statybas. Norėjau paklausti, ar, jūsų nuomone, galėtų ši transporto priemonė išspręsti kamščių problemą? Ir ar atsisakytumėt kelionės automobiliu namai-darbas-namai ir persėstumėt į požeminį traukinuką, jei jis būtų pakankamai erdvus, komfortabilus ir pigus?
QUOTE(EziukasSuKedais @ 2007 09 14, 14:41) Vilniuje nenutyla kalbos apie metro statybas. Norėjau paklausti, ar, jūsų nuomone, galėtų ši transporto priemonė išspręsti kamščių problemą? Ir ar atsisakytumėt kelionės automobiliu namai-darbas-namai ir persėstumėt į požeminį traukinuką, jei jis būtų pakankamai erdvus, komfortabilus ir pigus? Kas ten juo važinėsis - o dar po žeme lįsti
man tai irgi nesąmonė
Aš tai važinėčiau, jei tai būtų patogu, nereiktų laukti eilėse ir taip pat būtų nebrangu. Kodėl gi ne
QUOTE(EziukasSuKedais @ 2007 09 14, 14:41) Vilniuje nenutyla kalbos apie metro statybas. Norėjau paklausti, ar, jūsų nuomone, galėtų ši transporto priemonė išspręsti kamščių problemą? Ir ar atsisakytumėt kelionės automobiliu namai-darbas-namai ir persėstumėt į požeminį traukinuką, jei jis būtų pakankamai erdvus, komfortabilus ir pigus? jeigu prie tavo isvardintu dalyku buti ir saugus bei patogus ( turiu omeny, kad marsutas atitiktu be persedimu), tai zinoma
As uz
Jei nedurnai padarytu, butu greita ir patogu, tikrai daug kas naudosis sia galimybe Tik yra kitas klausimas: ar tikrai naujoji transporto priemone bus protingai sutvarkyta.. QUOTE(Coccinela @ 2007 09 15, 12:12) As uz Jei nedurnai padarytu, butu greita ir patogu, tikrai daug kas naudosis sia galimybe Tik yra kitas klausimas: ar tikrai naujoji transporto priemone bus protingai sutvarkyta.. Aš irgi už QUOTE(Coccinela @ 2007 09 15, 11:12) As uz Jei nedurnai padarytu, butu greita ir patogu, tikrai daug kas naudosis sia galimybe Tik yra kitas klausimas: ar tikrai naujoji transporto priemone bus protingai sutvarkyta.. Visiškai sutinku bet manau kad ši idėja bent jau kolkas yra neįgivendinama. Beto Vilnius per mažas miestas kad jam reiktų metro
http://www.vilniausmetro.lt/Mitai_apie_metro
antras mitas QUOTE(jufka @ 2007 09 16, 05:20) Visiškai sutinku bet manau kad ši idėja bent jau kolkas yra neįgivendinama. Beto Vilnius per mažas miestas kad jam reiktų metro
na, nereikia gi tikėtis, kad kiekvienas nuo savo namų be persėdimų galės nuvažiuoti BET KUR. čia jau teleportacija beveik
bet pvz jei tas persėdimas vyksta patogiose ir švariose stotyse, laukti reikia iki 5min, o pats važiavimo greitis didelis, tai manau, jog į patogumo apibrėžimą tilpsim, ane? QUOTE(Silvute @ 2007 09 14, 19:00) jeigu prie tavo isvardintu dalyku buti ir saugus bei patogus ( turiu omeny, kad marsutas atitiktu be persedimu), tai zinoma
na as tai noreciau Vilniuje metro
Beja EziukasSuKedais, sveikas atvykes i supermama
žė, bus ir iki justų!
http://www.vilniausmetro.lt/files/Image/Vi...trasa%20did.JPG dėkui už sveikinimus QUOTE(Aristokratė @ 2007 09 18, 12:06) na as tai noreciau Vilniuje metro Beja EziukasSuKedais, sveikas atvykes i supermama
Neishspres, nes nebus to metro Vilniui
Visas tas metro piaras tera UAB "Vilniaus rentinys" bandymas prakisht jiems labaaaai pelninga projekta. QUOTE(EziukasSuKedais @ 2007 09 14, 14:41) Vilniuje nenutyla kalbos apie metro statybas. Norėjau paklausti, ar, jūsų nuomone, galėtų ši transporto priemonė išspręsti kamščių problemą? Ir ar atsisakytumėt kelionės automobiliu namai-darbas-namai ir persėstumėt į požeminį traukinuką, jei jis būtų pakankamai erdvus, komfortabilus ir pigus? įdomu kaip čia viskas baigsis... iš pradžių tramvajus, dabar metro. įtariu, kad galų gale nebus nieko
Senamiesciui isvis galas butu nuo tokiu statybu,ten ir taip jau namai byrantys...
QUOTE(EziukasSuKedais @ 2007 09 18, 00:18) na, nereikia gi tikėtis, kad kiekvienas nuo savo namų be persėdimų galės nuvažiuoti BET KUR. čia jau teleportacija beveik bet pvz jei tas persėdimas vyksta patogiose ir švariose stotyse, laukti reikia iki 5min, o pats važiavimo greitis didelis, tai manau, jog į patogumo apibrėžimą tilpsim, ane? ne netilpsime - jeigu ziureti i siulomas linijas, tai del manes gali ir nebuti metro, nes nei vienas marsutas netinka + jie atrodo gan idomiai parinkti, nes ir taip jau kiekvienu is ju yra tiesioginis susisiekimas. seskine-gdimino pr. -stotis atitinka 43 autobuso marsruta JustiniškėsŠeškinėŽaliasis tiltasStotis pasilaiciai -antakalnis anksciau 11 troleibusas vaziuodavo iki pasilaiciu, veliau buvo padarytas iki karoliniskiu ( matyt vis tik nebebuvo poreikio iki pasilaiciu). O 11 "marsrutke" ir dabar vaziuoja tuo marsrutu gal kiek sunkiau virsulikes -arkikatedra. DAbartinis 19 troleibuso marsrutas eina is virsuliskiu pro zalgiro stadiona ( iki katedros ne taip jau ir toli lieka). Mano manymu, jeigu jau daryti metro, tai juos reikia daryti su tais mikrorajonais su kuriais ir taip yra sunkesnis susisiekimas, nera troleibuso liniju ir daryti juo ilgesnius
O gal galėčiau paklasti, kiek laiko užtrunka nuvažiuoti nuo vienos linijos galo iki kitos?
Gal visgi įtilpsim, jei pasakysiu, kad su metro tai truks 10min? Beje, o maršrutai paskaičiuoti tose vietose, kur didžiausi srautai QUOTE(Silvute @ 2007 09 19, 08:45) ne netilpsime - jeigu ziureti i siulomas linijas, tai del manes gali ir nebuti metro, nes nei vienas marsutas netinka + jie atrodo gan idomiai parinkti, nes ir taip jau kiekvienu is ju yra tiesioginis susisiekimas. <...>
as manau nebutu tokiu dideliu kamsciu su metro arba tramvajais....kas netures masinu,tam lb gerai,per neilga laika galima pasiekti vieta,pvz man labai tiktu tas zalia linija marsrutas,prie pat namu priveza
Aš tai manau, kad biškiuką Vilnius per mažas metro, bet vistiek aš už
na kadangi as nesu Vilniuj vietine tai ir nevazineciau, atvaziuoju i sostine su masina, tai su ja ir vazineciaus
QUOTE(_braskute @ 2007 09 24, 15:29) na kadangi as nesu Vilniuj vietine tai ir nevazineciau, atvaziuoju i sostine su masina, tai su ja ir vazineciaus Tai turbūt netenka kasdien po valandą ar dvi kamščiuose prastovėt Kad kažkas reikalingas, tai tikrai - jei per visą miestą tenka iki darbo ir atgal namo važiuot, tai kamščiuose praleidi apie 3 val per dieną. Na ne New York'as koks, kad tai normalu būtų QUOTE(Acacia @ 2007 09 24, 15:39) tai kamščiuose praleidi apie 3 val per dieną. Na ne New York'as koks, kad tai normalu būtų vat butent kad brangus variantas, o kamsciai vienaip ar kitaip abejoju ar sumazetu, metro su masina nepavaziuosi QUOTE(Acacia @ 2007 09 24, 15:39) Tai turbūt netenka kasdien po valandą ar dvi kamščiuose prastovėt Kad kažkas reikalingas, tai tikrai - jei per visą miestą tenka iki darbo ir atgal namo važiuot, tai kamščiuose praleidi apie 3 val per dieną. Na ne New York'as koks, kad tai normalu būtų Uztat man tenka... QUOTE(denaxa @ 2007 09 25, 17:56) Uztat man tenka... Na o ką daryt, jei pro ten namo važiuot pvz reiktų? Aš pati gyvenu visai šalia darbo ir dėl to kamščiuose stovėt kasdien netenka. Visi man pavydi Bet va pavyzdžiui reikia nuvažiuot su šunimis į dresūrą 2 kartus per savaitę - per visą miestą. per tą pačią G.vilko gatvę (arba per Olandus - tas pats vargas, tik dar toliau) O ir laiko pakeisti negaliu, nustatytas yra ir tiek. Tuomet prisimenu daug keiksmažodžių Ne visiems maršrutams yra aplinkeliai, o jei ir yra - tai dažnai tokia kelių kokybė, kad greičiau ratus paliksit duobėse nei pasieksit tikslą Vargas su tais kamščiais, na bet ką padarysi, sostinėj gyvenam
Nu jo, pagal tą schemą tai metro nesirinkčiau.. Nei prie namų, nei prie darbo..
|