Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Metro Vilniuje
Supermamų klubas > Mūsų namai > Keturi ratai
EziukasSuKedais
Vilniuje nenutyla kalbos apie metro statybas. Norėjau paklausti, ar, jūsų nuomone, galėtų ši transporto priemonė išspręsti kamščių problemą? Ir ar atsisakytumėt kelionės automobiliu namai-darbas-namai ir persėstumėt į požeminį traukinuką, jei jis būtų pakankamai erdvus, komfortabilus ir pigus?
Palemonas
QUOTE(EziukasSuKedais @ 2007 09 14, 14:41)
Vilniuje nenutyla kalbos apie metro statybas. Norėjau paklausti, ar, jūsų nuomone, galėtų ši transporto priemonė išspręsti kamščių problemą? Ir ar atsisakytumėt kelionės automobiliu namai-darbas-namai ir persėstumėt į požeminį traukinuką, jei jis būtų pakankamai erdvus, komfortabilus ir pigus?
*

Kas ten juo važinėsis - o dar po žeme lįsti schmoll.gif
Vicious Vici
man tai irgi nesąmonė schmoll.gif kažkaip Lietuvos mąstu... nors... žinoma, galiu ir klysti g.gif
Acacia
Aš tai važinėčiau, jei tai būtų patogu, nereiktų laukti eilėse ir taip pat būtų nebrangu. Kodėl gi ne smile.gif
Bekasė
*

jeigu prie tavo isvardintu dalyku buti ir saugus bei patogus ( turiu omeny, kad marsutas atitiktu be persedimu), tai zinoma
Coccinela
As uz thumbup.gif
Jei nedurnai padarytu, butu greita ir patogu, tikrai daug kas naudosis sia galimybe mirksiukas.gif kas gi nenores greitesnio, pigesnio ir ramesnio budo (gi nei vairuot, nei nervuotis kamstyje) mirksiukas.gif plius dar jokiu bedu su parkavimusi ir pan thumbup.gif
Tik yra kitas klausimas: ar tikrai naujoji transporto priemone bus protingai sutvarkyta..
Eclair
QUOTE(Coccinela @ 2007 09 15, 12:12)
As uz  thumbup.gif
Jei nedurnai padarytu, butu greita ir patogu, tikrai daug kas naudosis sia galimybe  mirksiukas.gif kas gi nenores greitesnio, pigesnio ir ramesnio budo (gi nei vairuot, nei nervuotis kamstyje)  mirksiukas.gif plius dar jokiu bedu su parkavimusi ir pan  thumbup.gif
Tik yra kitas klausimas: ar tikrai naujoji transporto priemone bus protingai sutvarkyta..
*

Aš irgi už
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
jufka
QUOTE(Coccinela @ 2007 09 15, 11:12)
As uz  thumbup.gif
Jei nedurnai padarytu, butu greita ir patogu, tikrai daug kas naudosis sia galimybe  mirksiukas.gif kas gi nenores greitesnio, pigesnio ir ramesnio budo (gi nei vairuot, nei nervuotis kamstyje)  mirksiukas.gif plius dar jokiu bedu su parkavimusi ir pan  thumbup.gif
*

Visiškai sutinku bet manau kad ši idėja bent jau kolkas yra neįgivendinama.
Beto Vilnius per mažas miestas kad jam reiktų metro
EziukasSuKedais
http://www.vilniausmetro.lt/Mitai_apie_metro

antras mitas smile.gif

QUOTE(jufka @ 2007 09 16, 05:20)
Visiškai sutinku bet manau kad ši idėja bent jau kolkas yra neįgivendinama.
Beto Vilnius per mažas miestas kad jam reiktų metro
*

EziukasSuKedais
na, nereikia gi tikėtis, kad kiekvienas nuo savo namų be persėdimų galės nuvažiuoti BET KUR. čia jau teleportacija beveik smile.gif
bet pvz jei tas persėdimas vyksta patogiose ir švariose stotyse, laukti reikia iki 5min, o pats važiavimo greitis didelis, tai manau, jog į patogumo apibrėžimą tilpsim, ane? wink.gif

QUOTE(Silvute @ 2007 09 14, 19:00)
jeigu prie tavo isvardintu dalyku buti ir saugus bei patogus ( turiu omeny, kad marsutas atitiktu be persedimu), tai zinoma
*

Aristokratė
na as tai noreciau Vilniuje metro wub.gif . Man atrodo, kad tai yra zymiau greiciau ir patogiau, jei dar ir pvz. pravestu metro tuneliuka nuo centro iki Justu thumbup.gif .

Beja EziukasSuKedais, sveikas atvykes i supermama thumbup.gif
EziukasSuKedais
žė, bus ir iki justų!
http://www.vilniausmetro.lt/files/Image/Vi...trasa%20did.JPG smile.gif

dėkui už sveikinimus smile.gif

QUOTE(Aristokratė @ 2007 09 18, 12:06)
na as tai noreciau Vilniuje metro  wub.gif . Man atrodo, kad tai yra zymiau greiciau ir patogiau, jei dar ir pvz. pravestu metro tuneliuka nuo centro iki Justu  thumbup.gif .

Beja EziukasSuKedais, sveikas atvykes i supermama  thumbup.gif
*

Julius3
Neishspres, nes nebus to metro Vilniui smile.gif
Visas tas metro piaras tera UAB "Vilniaus rentinys" bandymas prakisht jiems labaaaai pelninga projekta.
VIPDay
*

įdomu kaip čia viskas baigsis... iš pradžių tramvajus, dabar metro. įtariu, kad galų gale nebus nieko unsure.gif . jei vis dėl to tas metro bus ir bilietas kainuos ne 10lt tai tikrai važinėčiau. mano nuomone, reikia tikrai gerai viską apskaičiuot... senamiesčiui jis būtų ne į gerą
denaxa
Senamiesciui isvis galas butu nuo tokiu statybu,ten ir taip jau namai byrantys... schmoll.gif
Bekasė
QUOTE(EziukasSuKedais @ 2007 09 18, 00:18)
na, nereikia gi tikėtis, kad kiekvienas nuo savo namų be persėdimų galės nuvažiuoti BET KUR. čia jau teleportacija beveik smile.gif
bet pvz jei tas persėdimas vyksta patogiose ir švariose stotyse, laukti reikia iki 5min, o pats važiavimo greitis didelis, tai manau, jog į patogumo apibrėžimą tilpsim, ane? wink.gif
*

ne netilpsime - jeigu ziureti i siulomas linijas, tai del manes gali ir nebuti metro, nes nei vienas marsutas netinka + jie atrodo gan idomiai parinkti, nes ir taip jau kiekvienu is ju yra tiesioginis susisiekimas.
seskine-gdimino pr. -stotis
atitinka 43 autobuso marsruta
Justiniškės–Šeškinė–Žaliasis tiltas–Stotis

pasilaiciai -antakalnis
anksciau 11 troleibusas vaziuodavo iki pasilaiciu, veliau buvo padarytas iki karoliniskiu ( matyt vis tik nebebuvo poreikio iki pasilaiciu). O 11 "marsrutke" ir dabar vaziuoja tuo marsrutu

gal kiek sunkiau virsulikes -arkikatedra.
DAbartinis 19 troleibuso marsrutas eina is virsuliskiu pro zalgiro stadiona ( iki katedros ne taip jau ir toli lieka).

Mano manymu, jeigu jau daryti metro, tai juos reikia daryti su tais mikrorajonais su kuriais ir taip yra sunkesnis susisiekimas, nera troleibuso liniju ir daryti juo ilgesnius

Aristokratė
QUOTE(Silvute @ 2007 09 19, 08:45)
anksciau 11 troleibusas vaziuodavo iki pasilaiciu, veliau buvo padarytas iki karoliniskiu ( matyt vis tik nebebuvo poreikio iki pasilaiciu). O 11 "marsrutke" ir dabar vaziuoja tuo marsrutu
*

tai, kad vel vaziuoja iki pasilu biggrin.gif
EziukasSuKedais
O gal galėčiau paklasti, kiek laiko užtrunka nuvažiuoti nuo vienos linijos galo iki kitos?
Gal visgi įtilpsim, jei pasakysiu, kad su metro tai truks 10min? smile.gif
Beje, o maršrutai paskaičiuoti tose vietose, kur didžiausi srautai

QUOTE(Silvute @ 2007 09 19, 08:45)
ne netilpsime - jeigu ziureti i siulomas linijas, tai del manes gali ir nebuti metro, nes nei vienas marsutas netinka + jie atrodo gan idomiai parinkti, nes ir taip jau kiekvienu is ju yra tiesioginis susisiekimas.
<...>
*

eglincia
as manau nebutu tokiu dideliu kamsciu su metro arba tramvajais....kas netures masinu,tam lb gerai,per neilga laika galima pasiekti vieta,pvz man labai tiktu tas zalia linija marsrutas,prie pat namu priveza biggrin.gif
Lenaa
Aš tai manau, kad biškiuką Vilnius per mažas metro, bet vistiek aš už biggrin.gif
Braškutė
na kadangi as nesu Vilniuj vietine tai ir nevazineciau, atvaziuoju i sostine su masina, tai su ja ir vazineciaus biggrin.gif o be to man rodos ten jis nereikalingas schmoll.gif
Acacia
QUOTE(_braskute @ 2007 09 24, 15:29)
na kadangi as nesu Vilniuj vietine tai ir nevazineciau, atvaziuoju i sostine su masina, tai su ja ir vazineciaus  biggrin.gif  o be to man rodos ten jis nereikalingas  schmoll.gif
*

Tai turbūt netenka kasdien po valandą ar dvi kamščiuose prastovėt g.gif
Kad kažkas reikalingas, tai tikrai - jei per visą miestą tenka iki darbo ir atgal namo važiuot, tai kamščiuose praleidi apie 3 val per dieną. Na ne New York'as koks, kad tai normalu būtų g.gif Kažkaip tai reikia spręsti, gal metro būtų vienas iš variantų. Tiesa, ko gero mums per brangus rolleyes.gif
Braškutė
QUOTE(Acacia @ 2007 09 24, 15:39)
tai kamščiuose praleidi apie 3 val per dieną. Na ne New York'as koks, kad tai normalu būtų  g.gif  Kažkaip tai reikia spręsti, gal metro būtų vienas iš variantų.  Tiesa, ko gero mums per brangus  rolleyes.gif
*

vat butent kad brangus variantas, o kamsciai vienaip ar kitaip abejoju ar sumazetu, metro su masina nepavaziuosi schmoll.gif
Acacia
QUOTE(_braskute @ 2007 09 24, 20:26)
vat butent kad brangus variantas, o kamsciai vienaip ar kitaip abejoju ar sumazetu, metro su masina nepavaziuosi  schmoll.gif
*

Na tai daug kas galbūt paliktų mašinas ir važiuotų be jų. Bent jau aš tai taip daryčiau, jei tik pataikytų man patogų maršrutą smile.gif
denaxa
QUOTE(Acacia @ 2007 09 24, 15:39)
Tai turbūt netenka kasdien po valandą ar dvi kamščiuose prastovėt  g.gif
Kad kažkas reikalingas, tai tikrai - jei per visą miestą tenka iki darbo ir atgal namo važiuot, tai kamščiuose praleidi apie 3 val per dieną. Na ne New York'as koks, kad tai normalu būtų  g.gif  Kažkaip tai reikia spręsti, gal metro būtų vienas iš variantų.  Tiesa, ko gero mums per brangus  rolleyes.gif
*

Uztat man tenka... ax.gif bet metro nesirinkciau,labai jau vairuoti paciai patinka.Vilnius tikrai yra per mazas tokiam dalykui.Beje,tiek kamsciuose niekad nestoviu (stovedavau,kai buvau tik pradejusi vairuot ir dar keliu nezinojau gerai),renkuosi kelia,kur jie mazesni ar visai tokiu nera.Kas kad toliau-uztat greiciau.Tik vengiu grizimo i miesta apie 18h,nes Gelezinio Vilkog. tada... blink.gif doh.gif bigsmile.gif
Braškutė
QUOTE(Acacia @ 2007 09 25, 08:30)
Na tai daug kas galbūt paliktų mašinas ir važiuotų be jų. Bent jau aš tai taip daryčiau, jei tik pataikytų man patogų maršrutą  smile.gif
*

abejoju labai tuo g.gif bet galbut nera sprendimo budas smile.gif
Acacia
QUOTE(denaxa @ 2007 09 25, 17:56)
Uztat man tenka... ax.gif bet metro nesirinkciau,labai jau vairuoti paciai patinka.Vilnius tikrai yra per mazas tokiam dalykui.Beje,tiek kamsciuose niekad nestoviu (stovedavau,kai buvau tik pradejusi vairuot ir dar keliu nezinojau gerai),renkuosi kelia,kur jie mazesni ar visai tokiu nera.Kas kad toliau-uztat greiciau.Tik vengiu grizimo i miesta apie 18h,nes Gelezinio Vilkog. tada... blink.gif  doh.gif  bigsmile.gif
*

Na o ką daryt, jei pro ten namo važiuot pvz reiktų? smile.gif Tuomet sėdėt darbe viršvalandžius ir vietoj 17 val išeiti pvz., 19 val? smile.gif
Aš pati gyvenu visai šalia darbo ir dėl to kamščiuose stovėt kasdien netenka. Visi man pavydi biggrin.gif
Bet va pavyzdžiui reikia nuvažiuot su šunimis į dresūrą 2 kartus per savaitę - per visą miestą. per tą pačią G.vilko gatvę (arba per Olandus - tas pats vargas, tik dar toliau) O ir laiko pakeisti negaliu, nustatytas yra ir tiek.
Tuomet prisimenu daug keiksmažodžių lotuliukas.gif
Ne visiems maršrutams yra aplinkeliai, o jei ir yra - tai dažnai tokia kelių kokybė, kad greičiau ratus paliksit duobėse nei pasieksit tikslą smile.gif
Vargas su tais kamščiais, na bet ką padarysi, sostinėj gyvenam 4u.gif
Gijagi
Nu jo, pagal tą schemą tai metro nesirinkčiau.. Nei prie namų, nei prie darbo.. g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.