Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vairuotojo pažymėjimas man kainavo......
Supermamų klubas > Mūsų namai > Keturi ratai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
tinginiuke
gal pasidalinam kiek mums kainavo vairuotojo pazymejimai.... ax.gif

kiek kainavo su visais mokymais(teorijos ir praktikos) ir egzaminu laikymais(gal isejo daugiau jei ne iskart islaikem)ir.......gal net moraliskai g.gif
Ugn*Ine
man išėjo taip:

Teorijos kursai su pravažiavimais ( 10 pravažiavimų po 1,5 valandos) - 900 Lt
Papildomi 4 pravažiavimai -160 Lt
Teorijos egzaminas - 36 Lt
Praktikos egzaminas - 83 Lt
Antras praktikos egzaminas - 83 Lt
Teisės - 38 Lt

va kol kas tiek man viskas kainavo rolleyes.gif
Medinis
110 USD. Ir už nuotrauką kažkiek. Na ir aplaistymas aišku...
tinginiuke
tai pasidalinsiu ri as ...gal atsiras daugiau norinciu ax.gif

viskas kainavo:
medicinine-43lt
teorijos mokymas (+pirmos pagalbos isklausymas 10lt) 550
pravaziavimai (20val) 275
teorij egzas 28
praktikos egza(keli buvo doh.gif ne iskart pavyko) 231
teises 38
ir viskas blush2.gif
mercedes
g.gif Paskaiciuokim:
medicinine pazyma+pirma pagalba -65lt
kursai 750lt
teorijos egzaminas 28lt
praktikos egzaminas 166lt
teises 38lt
Visa suma gaunasi 1047lt, cia birzelio men.
Braškutė
vajeij as jau ir nebeprisimenu, viskas kazkur 600lt smile.gif
tinginiuke
QUOTE(_braskute @ 2007 09 14, 19:20)
vajeij as jau ir nebeprisimenu, viskas kazkur 600lt smile.gif
*

tai jei viskas tiek kainavo manau nedaug visai..na aisku ziurint kada mokytasi
saulyteee
Na ir aš paskaičiuosiu: medicininė 35lt
pirmos pagalbos kursų išklausymas 10lt
pamokos vairavimo mokykloje(tiek teorinės, tiek praktinės)500lt
teorijos egzas nebepamenu.. doh.gif lygtai apie 30lt
pirmas kartas regitroj apie 80lt
antras kartas 60lt
ir pažymėjimas..nebepamenu,,gal ir apie 30lt..
viso:apie 750lt biggrin.gif

išsilaikiau 2006m liepos mėn:)
Braškutė
QUOTE(tinginiuke @ 2007 09 14, 19:48)
tai jei viskas tiek kainavo manau nedaug visai..na aisku ziurint kada mokytasi
*

pries 10m smile.gif
Eclair

medicinine pazyma+pirma pagalba -60lt
kursai 600lt
teorijos egzaminas berods 20lt
praktikos egzaminas apie 60lt
teises 20lt
prieš 5metus tongue.gif
alashka
Laikiau pries metus:
Kursai 800Lt
Egzamenus nupirkau blush2.gif 500Lt
ingulia
Prieš tris metus laikiau, viskas atsiėjo beveik 1500 doh.gif doh.gif
tinginiuke
QUOTE(ingulia @ 2007 09 20, 15:25)
Prieš tris metus laikiau, viskas atsiėjo beveik 1500  doh.gif  doh.gif
*

hmmm ka teik daug? g.gif as siemet laikiau tai apyktikriai 1100lt smile.gif ir tai neiskart islaikyta doh.gif
ingulia
QUOTE(tinginiuke @ 2007 09 20, 16:50)
hmmm ka teik daug? g.gif as siemet laikiau tai apyktikriai 1100lt  smile.gif  ir tai neiskart islaikyta doh.gif
*

Kursai 800 Lt plius papildomos pamokos, plius laikymai... blush2.gif
tinginiuke
QUOTE(ingulia @ 2007 09 20, 19:20)
Kursai 800 Lt plius papildomos pamokos, plius laikymai...  blush2.gif
*

nors gali buti.....

kaip jums ar i kursu kaina ieina ir teorijos mokymas ir praktikos??? g.gif
dawny
500 ar 600 lt pries 9 metus,tikslios sumos nebepamenu.
organizatore
viskas apytiksliai kainavo 1200lt 4u.gif
denaxa
QUOTE(ingulia @ 2007 09 20, 15:25)
Prieš tris metus laikiau, viskas atsiėjo beveik 1500  doh.gif  doh.gif
*

Man irgi panasiai,tik pries pusantru metu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(alashka @ 2007 09 16, 21:20)
Laikiau pries metus:
Kursai 800Lt
Egzamenus nupirkau  blush2.gif  500Lt
*

Man irgi siule pirkti,sako,eik per blata,500lt.(instruktorius! blink.gif )O as pasakiau,kad vairuoti reikes man,o ne blatui,susiradau normalu instruktoriu ir uz tuos 500lt.ismokau vairuoti ax.gif O kadangi mokausi ir toliau,tai net jau nebeskaiciuoju,kiek sukista... doh.gif Bet turint omeny isvengtas avarines situacijas ir tai,kad dar gyva esu ax.gif ,viskas seniai jau atsipirko bigsmile.gif
ingulia
QUOTE(tinginiuke @ 2007 09 20, 18:27)
nors gali buti.....

kaip jums ar i kursu kaina ieina ir teorijos mokymas ir praktikos??? g.gif
*

Taip, čia kursų kaina su teorija ir su praktika (10 kartų)
magija
QUOTE(alashka @ 2007 09 16, 19:20)
Laikiau pries metus:
Kursai 800Lt
Egzamenus nupirkau  blush2.gif  500Lt
*

Klausyk, o kaip ir su kuom reikia tartis del egzaminu pikimo, nes mane domintu tik del teorijos blush2.gif , nes i galva niekaip neilenda visi 30 testo atsakymu vis kokias 6 klaidas darau 4u.gif doh.gif O vairavimas tai liux, nebijau nei kiek tongue.gif Girdejau, kad galima jei turi tik pazystamu Regitroj, ar teisybe ar galima ir kitais budais?
katanelis
pries keturis metus, man teises kainavo 700Lt thumbup.gif nepilnai netgi drinks_cheers.gif o mano viena pazystama turi drauga regirtoj tai sake leks pas ji laikyti doh.gif bet as nepritariu, nes tikrai galima islaikyti savo jegomis bigsmile.gif
alashka
QUOTE(magija @ 2007 09 22, 22:55)
Klausyk, o kaip ir su kuom reikia tartis del egzaminu pikimo, nes mane domintu tik del teorijos  blush2.gif , nes i galva niekaip neilenda visi 30 testo atsakymu vis kokias 6 klaidas darau  4u.gif doh.gif  O vairavimas tai liux, nebijau nei kiek  tongue.gif Girdejau, kad galima jei turi tik pazystamu Regitroj, ar teisybe ar galima ir kitais budais?
*

Galima per savo vairavimo instruktoriu mirksiukas.gif , nes mano instruktorius minejo toki dalyka g.gif

QUOTE(katanelis @ 2007 09 23, 13:09)
pries keturis metus, man teises kainavo 700Lt  thumbup.gif nepilnai netgi  drinks_cheers.gif o mano viena pazystama turi drauga regirtoj tai sake leks pas ji laikyti  doh.gif bet as nepritariu, nes tikrai galima islaikyti savo jegomis  bigsmile.gif
*

Nuuu... jeigu turi lisnu nervu ir pinigu g.gif
Megsta gi zmones aplinkeliais vaiksciuoti, kai kiti jau ramiausiai sau vairuoja lotuliukas.gif Sekmes 4u.gif
katanelis
QUOTE(alashka @ 2007 09 23, 23:03)
Galima per savo vairavimo instruktoriu  mirksiukas.gif , nes mano instruktorius minejo toki dalyka  g.gif
Nuuu... jeigu turi lisnu nervu ir pinigu  g.gif
Megsta gi zmones aplinkeliais vaiksciuoti, kai kiti jau ramiausiai sau vairuoja  lotuliukas.gif  Sekmes  4u.gif
*

aha teisybe drinks_cheers.gif thumbup.gif
Acacia
QUOTE(alashka @ 2007 09 23, 23:03)
Galima per savo vairavimo instruktoriu  mirksiukas.gif , nes mano instruktorius minejo toki dalyka  g.gif
Nuuu... jeigu turi lisnu nervu ir pinigu  g.gif
Megsta gi zmones aplinkeliais vaiksciuoti, kai kiti jau ramiausiai sau vairuoja  lotuliukas.gif  Sekmes  4u.gif
*

Man tai labai įdomu, kaip tokie vairuotojai, kurie ženklų nepažįsta ir taisyklių nežino, vairuoja, ir dar kitiems siūlo tą patį daryt doh.gif
denaxa
As savo dukra siandien i kursus uzrasiau.Kainos... blink.gif 990lt.,tai kadangi ji moksleive dar,su nuolaida 940lt. gaunasi.O kur dar medicinine,ir egzai paskui,o jei dar neislaikys... doh.gif Ir dar pries prasidedant praktikai i sportinio vairavimo centra leisiu pasimokyt,kad aikstelej prasilauztu ir valdyt masina ismoktu pries isvaziuojant i gatve,tai vat ir susidarys koks 1500lt. bendroj sumoj doh.gif
alashka
QUOTE(Acacia @ 2007 09 25, 15:34)
Man tai labai įdomu, kaip tokie vairuotojai, kurie ženklų nepažįsta ir taisyklių nežino, vairuoja, ir dar kitiems siūlo tą patį daryt  doh.gif
*

O tu ka galvoji, kad jei moki gerai vairuoti tai islaikysi is pirmo karto? lotuliukas.gif Maniskis uz vairo nuo 14metu, jam netgi papildomu pamoku neprireike imti, instruktrius tiesiai pasake, kad tai butu lupikavimas jo atzvilgiu, o Regitroj islaike is trecio karto ir dauguma taip... doh.gif
O jeigu asmeniskai apie mane, tai as buvau nescia 4-tam menesy... ir nesiruosiau sau nervus ir sveikata gadinti ir ne tik savo nestuke.gif
O vaapsce dar sveika ir gyva vedziu cia ir uz vairo irgi biggrin.gif
Acacia
QUOTE(alashka @ 2007 09 25, 18:39)
O tu ka galvoji, kad jei moki gerai vairuoti tai islaikysi is pirmo karto?  lotuliukas.gif 
*

Na išlaikiau, ir teoriją, ir vairavimą iš pirmo karto.
Ir prie ko čia moki vairuot? Jei net nelaikai egzamino, tai matyt išvis nemoki?
Ar mokyklos, universiteto diplomus irgi nusipirkot? Kad nereiktų be reikalo nervų ir laiko gadint?

Sėkmės besėdint už vairo. Kiekvieno asmeninis reikalas, tik tikiuosi, kad aplinkiniams tai neatsilieps.

O su agitacija pirkti egzaminus tai reiktų patylėt smile.gif
alashka
QUOTE(Acacia @ 2007 09 26, 08:32)
O su agitacija pirkti egzaminus tai reiktų patylėt  smile.gif
*

As neagituoju schmoll.gif o tik parasiau atsakyma i klausyma kiek man kainavo vairuotojo pazymejimas.
gincitis as nesiruosiu... neturiu tam laiko.

Zudykai ir beprociai nuo kalejimo, psihuskiu atsipirkineja, o as negaliu vairuotojo pazymejimo nusipirkti? lotuliukas.gif Kiekvienas ziuri pagal savo isgalias rolleyes.gif
Acacia
QUOTE(alashka @ 2007 09 26, 14:05)

Zudykai ir beprociai nuo kalejimo, psihuskiu atsipirkineja, o as negaliu vairuotojo pazymejimo nusipirkti?  lotuliukas.gif  Kiekvienas ziuri pagal savo isgalias  rolleyes.gif
*

Geri tavo prioritetai, iš kurių pavyzdį imi biggrin.gif Žudikai, bepročiai taip daro, o tai ko man panašiai nepadaryt? smile.gif Normaliai... doh.gif
Ok, ne mano reikalas, daugiau nebediskutuoju. Tik labai užkliuvo, nes mano supratimu tai išvis gėda apie tai kalbėt būtų, kad pati nesugebu išsilaikyt ir dėl to nelegaliai pirkti tenka.
alashka
QUOTE(Acacia @ 2007 09 26, 14:07)
tai išvis gėda apie tai kalbėt būtų .
*

O as savo geda pardaviau ir vairuotojo pazimejima nusipirkau didis.gif
Разрешыте откланятся hi.gif
Sekmes kitoms, nekreipkit demesio i visokius sazines marazmus. Kur gyvenam taip ir elgiames poster_dont.gif
soir
QUOTE(alashka @ 2007 09 26, 14:20)
O as savo geda pardaviau ir vairuotojo pazimejima nusipirkau  didis.gif
Разрешыте откланятся  hi.gif
Sekmes kitoms, nekreipkit demesio i visokius sazines marazmus. Kur gyvenam taip ir elgiames  poster_dont.gif
*

paskaičius SM darosi baisu važiuoti į gatves, nežinia kurią dieną gali susidurti su neatsakingu "vairuotoju", nusipirkusiu VP doh.gif taip LT toli nenueis, o veržėmės į ES, į civilizaciją unsure.gif tik "prie ruso" mums ir tinka būti - kur korupcija palankiai sutinkama, kur nesuprantama, kas yra sąžinė unsure.gif
Acacia
QUOTE(alashka @ 2007 09 26, 14:20)
Sekmes kitoms, nekreipkit demesio i visokius sazines marazmus. Kur gyvenam taip ir elgiames  poster_dont.gif
*

Dėl to taip ir gyvenam, kad patys taip elgiamės. O paskui - valdžia kalta lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ech, vis bandau būt geresnės nuomonės apie lietuvius, bet tokių pasisakymų pasiskaičius, tai niekas nebestebina smile.gif
Sėkmės bevairuojant. Ir toliau kitiems patarinėjant, kad be reikalo nervų ir lėšų nešvaistytų lotuliukas.gif Juk viską nusipirkti galima... Universiteto diplomą (jei tokį turi) irgi pirkai, kad nereiktų be reikalo lėšų ir gana ilgo laiko švaistyt? cool.gif
Papildyta:
QUOTE(soir @ 2007 09 26, 14:25)
paskaičius SM darosi baisu važiuoti į gatves, nežinia kurią dieną gali susidurti su neatsakingu "vairuotoju", nusipirkusiu VP doh.gif
*

tai va, kad tokie "vairuotojai" ne tik sau kelia pavojų, o ir nekaltiems žmonėms. Gaila. Ne vienas toks gatvėse važinėja. Tik pirmą kartą susidūriau su tuo, kad dar ir didžiuotųsi smile.gif
soir
QUOTE(Acacia @ 2007 09 26, 14:27)
tai va, kad tokie "vairuotojai" ne tik sau kelia pavojų, o ir nekaltiems žmonėms. Gaila.
*

nesuprantu šios tautos unsure.gif ir kodėl Lietuvoj gimiau, jau geriau mane į kokią Australiją pas kengūras arba kur šalčiau pas pingvinus siųskit - vis mažiau rizikos ir didesnė tikimybė išgyventi doh.gif džiunglių įstatymai Lietuvoj klestėte klesti verysad.gif
alashka
Jeigu bijot musu - tai vazinekit su musu valstybes viesioju transportu. 4u.gif
Visi turime galimybe rinktis mirksiukas.gif
soir
QUOTE(Acacia @ 2007 09 26, 14:27)
Tik pirmą kartą susidūriau su tuo, kad dar ir didžiuotųsi  smile.gif
*

manau, kad visi nusipirkę VP, be VP, ar girti važinėjantys tuo didžiuojasi - "matai, aš ir taip sugebu, jūs esat kvailiukai, o aš mat kaip patogiai gyvenu". Bet nesupranta ką iš tiesų tai reiškia - kol nepatyrė skaudžių tokio lengvabūdiškumo pasekmių tol ir nesupras verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(alashka @ 2007 09 26, 14:36)
Jeigu bijot musu - tai vazinekit su musu valstybes viesioju transportu.  4u.gif
Visi turime galimybe rinktis  mirksiukas.gif
*

kvailiau pasakyti jau negalėjai. Ritamės, o ne aukštyn kylam. GĖDA! Lietuviai niekada netaps pasauly gerbiama tauta taip besielgdami tiek šiuo atveju tiek ir kitose srityse, labai gaila doh.gif
Acacia
QUOTE(alashka @ 2007 09 26, 14:36)
Jeigu bijot musu - tai vazinekit su musu valstybes viesioju transportu.  4u.gif
Visi turime galimybe rinktis  mirksiukas.gif
*

Visi kvailiai, kurie sąžiningai mokosi ir teises laikosi, tegul atlaisvina gatves "vairuotojams", kad nuo jų nenukentėtų thumbup.gif Šalis ta Lietuva vadinas..
soir
QUOTE(Acacia @ 2007 09 26, 14:46)
Visi kvailiai, kurie sąžiningai mokosi ir teises laikosi, tegul atlaisvina gatves "vairuotojams", kad nuo jų nenukentėtų  thumbup.gif  Šalis ta Lietuva vadinas..
*

drinks_cheers.gif paplokim, pirkusiems VP clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Jadziūnė
Ale, Jezusmarijašvenčiausia.... pirkit pirkit VP į sveikatytę, daug kam "duoną kasdieninę" taip uždirbat nail.gif
Naujo (ES) pavyzdžio vairuotojo pažymėjimai bais nekokybiški ir brangūs, atskirt juos nuo tikrų - zuikio dainos cool.gif
QUOTE(Medinis @ 2007 09 14, 19:16)
110 USD. Ir už nuotrauką kažkiek. Na ir aplaistymas aišku...
*

Kur, pas ką pirkai, seno pavyzdžio pirkai? bigsmile.gif

QUOTE(alashka @ 2007 09 26, 15:20)
O as savo geda pardaviau ir vairuotojo pazimejima nusipirkau  didis.gif
Разрешыте откланятся  hi.gif
*

Jo, ir vadinamės, škias, Šumacheriais... laugh.gif

QUOTE(soir @ 2007 09 26, 15:49)
drinks_cheers.gif paplokim, pirkusiems VP clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif
*

Nėr čia ką plot ir lot, vistiek ankščiau ar vėliau bus sučiupti ir pagal LR BK teisiami, va tada ir paplosim laugh.gif
soir
QUOTE(Jadziūnė @ 2007 09 26, 15:24)
Nėr čia ką plot ir lot, vistiek ankščiau ar vėliau bus sučiupti ir pagal LR BK teisiami, va tada ir paplosim laugh.gif
*

tai čia perkama per Regitros darbuotojus kaip suprantu - pinigėlius juk ten visi mėgsta, tai ir VP gaunami original tsakant. Labiausiai nukentėti gali tie, kurie sąžiningai vairavimo kursuose, Regirtos egzuose prakaitavo. Važiuosim pagal taisykles ir pan. ir žiūrėk išlenda "pirkėjas" žioplys, nesusipratęs nei kaip, nei kur, nei kas unsure.gif
Jadziūnė
QUOTE(soir @ 2007 09 26, 16:32)
tai čia perkama per Regitros darbuotojus kaip suprantu - pinigėlius juk ten visi mėgsta, tai ir VP gaunami original tsakant. Labiausiai nukentėti gali tie, kurie sąžiningai vairavimo kursuose, Regirtos egzuose prakaitavo. Važiuosim pagal taisykles ir pan. ir žiūrėk išlenda "pirkėjas" žioplys, nesusipratęs nei kaip, nei kur, nei kas unsure.gif
*

irnesakyk.gif Ai, iš esmės koks gi skirtumas, iš ko perki VP (na gal tik tas kad iš minėtų tikri ir gražiau pagaminti biggrin.gif , svilėsiais vistiek pakvips ankščiau ar vėliau), manų košės katiliuke daugiau nepasidaro ...
soir
QUOTE(Jadziūnė @ 2007 09 26, 15:49)
irnesakyk.gif Ai, iš esmės koks gi skirtumas, iš ko perki VP (na gal tik tas kad iš minėtų tikri ir gražiau pagaminti  biggrin.gif , svilėsiais vistiek pakvips ankščiau ar vėliau), manų košės katiliuke daugiau nepasidaro ...
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tinginiuke
nesuprantu negi jau tokie beviltiski esat kad jau net vairavimo egzo islaikyt negalit....ir zymiai pigiua tia kainuoja nei pirkimas....ir tokei kaip tik geriua baige mokyklas bent jau zino ir laikosi KET .....gal taip isvengtume KARO KELIUOSE doh.gif
nerigus
QUOTE(tinginiuke @ 2007 09 26, 18:19)
nesuprantu negi jau tokie beviltiski esat kad jau net vairavimo egzo islaikyt negalit....ir zymiai pigiua tia kainuoja nei pirkimas....ir tokei kaip tik geriua baige mokyklas bent jau zino ir laikosi KET .....gal taip isvengtume KARO KELIUOSE doh.gif
*

matyt esu viena iš tų beviltiškų, nes pažymėjimą irgi pirkau... važinėjau su trim skirtingais instruktoriais, du iš jų teigė, kad nežino kas turi įvykt, kad egzamino neišlaikyčiau ir ka, kadangi paniškai bijau egzaminų ir egzaminuotojų tai iš baimės ir padarydavau klaidelę, nusipirkau vairuotojo pažymėjimą (ėjau laikyt ir nė nežinojau ar pateksiu pas ta kur rei kar ne. iki galo ir nesužinojau, bet ėjau rami, pravažiavau visą maršrutą be klaidų ir gavau pažymėjimą). tad mielos ponios kartais net teigt nereikia, kad teises perkasi tik visiškai beviltiški asmenys, būna tokių kaip aš...

dar šaukiančios galiu papasakot, ką man pasakojo vienas iš egzaminuotojų, norėdamas paguost, dėl neišlaikymo. papasakojo jis man apie vyriški, kuris buvo netekęs teisių, prieš tai važinėjęs kokius 20 metų (tad praktikos į valias), tik iš 6 karto sugebėjo atgaut pažymėjimą... tad visoms čia plojančioms įdomu ar pavyktu visiškai be klaidų išlaikyti tiek teorijos, tiek praktikos egzaminą...
tinginiuke
neislaike gal delto kad regitra turi kaikuriu kvailu taisykliu....
manau keikvienam vertetu pabandyt laikyt...jei jau matot kad is kelitno karto neislaikot o vazinejat geria tia glait bandyt pirkti....bet tai gi tam ejom i kursus,darem pravaziavimus ir tik paskutinis zingsnelis telieka nueiti i egza kuri tikria imanoma islaikyti

kiek zmoniu tiek ir nuomoniu todel manau kad si tema nebus isspresta... rolleyes.gif
soir
QUOTE(nerigus @ 2007 09 26, 20:50)
matyt esu viena iš tų beviltiškų, nes pažymėjimą irgi pirkau... važinėjau su trim skirtingais instruktoriais, du iš jų teigė, kad nežino kas turi įvykt, kad egzamino neišlaikyčiau ir ka, kadangi paniškai bijau egzaminų ir egzaminuotojų tai iš baimės ir padarydavau klaidelę, nusipirkau vairuotojo pažymėjimą (ėjau laikyt ir nė nežinojau ar pateksiu pas ta kur rei kar ne. iki galo ir nesužinojau, bet ėjau rami, pravažiavau visą maršrutą be klaidų ir gavau pažymėjimą). tad mielos ponios kartais net teigt nereikia,  kad teises perkasi tik visiškai beviltiški asmenys, būna tokių kaip aš...

dar šaukiančios galiu papasakot, ką man pasakojo vienas iš egzaminuotojų, norėdamas paguost, dėl neišlaikymo. papasakojo jis man apie vyriški, kuris buvo netekęs teisių, prieš tai važinėjęs kokius 20 metų (tad praktikos į valias), tik iš 6 karto sugebėjo atgaut pažymėjimą... tad visoms čia plojančioms įdomu ar pavyktu visiškai be klaidų išlaikyti tiek teorijos, tiek praktikos egzaminą...
*

na jau, kažin kuri iš laikančiųjų nežino kiek tai kainuoja sveikatos, nervų ir pastangų, reta kuri eina į egzaminą ramiai nusiteikusi - dreba ir rankos, ir kojos (kalbu iš patirties), kad ir kaip stengtumeisi neina drebėjimo nuimti, jokie raminamieji nepadeda doh.gif Instruktoriaus neigiamas nuteikinėjimas irgi daug reiškia. Bet kodėl reikia pasiduoti ir išsigąsti? unsure.gif Egzaminų laikymo įspūdžiai man dar neišblėso - VP gavau šį mėnesį, žinau dabartinę tvarką, mokiausi ilgai ir nuobodžiai, nepuoliau vos pabaigusi privalomas pamokas egzamino laikyti - ėmiau papildomų pamokų nemažai, kad tik išmokčiau, gaučiau VP ir nebijočiau važinėti - juk tai svarbiausia, o ne kuo greičiau VP gauti. Žinoma, prieš egzaminą buvo ir baimės, ir nepasitikėjimo, bet net nesiruošiau VP pirkti. Beje, teoriją išlaikiau 100% (nepadariau nei vienos klaidos), praktikos metu padariau klaidų, bet ne kritinių ir ne tokių, kad praspirtų. Taigi, viskas įmanoma mirksiukas.gif
denaxa
As taip pat teorija 100 proc. is pirmo karto thumbup.gif O vairavima is trecio,bet savo jegom uztat ax.gif
soir
QUOTE(denaxa @ 2007 09 26, 22:24)
As taip pat teorija 100 proc. is pirmo karto thumbup.gif O vairavima is trecio,bet savo jegom uztat ax.gif
*

koks skirtumas iš kelinto karto irnesakyk.gif svarbiausia savo jėgom drinks_cheers.gif
Gimusi_vasarą
Apie 600 Litų blush2.gif
Jadziūnė
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 27, 02:04)
Apie 600 Litų  blush2.gif
*

Čia VP pirkai už tiek? g.gif 600Lt- kailinius jau nuraut už tiek galima cool.gif
sandrious
na, paskaiciuosiu ir as ax.gif :
* vairavimo kursai - 600
* pirmosios pagalbos pazymejimas - 15
* medicinine pazyma - 35
* teorijos egzaminas - 28
* 2 praktikos egzaminai - 166
* VP gamyba (su foto "Regitros" budelej biggrin.gif ) - 38

viso: 882 lt ir truputis asaru bei prakaito victory.gif (2007.06-09men)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.