kiek kainavo su visais mokymais(teorijos ir praktikos) ir egzaminu laikymais(gal isejo daugiau jei ne iskart islaikem)ir.......gal net moraliskai
gal pasidalinam kiek mums kainavo vairuotojo pazymejimai....
kiek kainavo su visais mokymais(teorijos ir praktikos) ir egzaminu laikymais(gal isejo daugiau jei ne iskart islaikem)ir.......gal net moraliskai
man išėjo taip:
Teorijos kursai su pravažiavimais ( 10 pravažiavimų po 1,5 valandos) - 900 Lt Papildomi 4 pravažiavimai -160 Lt Teorijos egzaminas - 36 Lt Praktikos egzaminas - 83 Lt Antras praktikos egzaminas - 83 Lt Teisės - 38 Lt va kol kas tiek man viskas kainavo
110 USD. Ir už nuotrauką kažkiek. Na ir aplaistymas aišku...
tai pasidalinsiu ri as ...gal atsiras daugiau norinciu
viskas kainavo: medicinine-43lt teorijos mokymas (+pirmos pagalbos isklausymas 10lt) 550 pravaziavimai (20val) 275 teorij egzas 28 praktikos egza(keli buvo teises 38 ir viskas medicinine pazyma+pirma pagalba -65lt kursai 750lt teorijos egzaminas 28lt praktikos egzaminas 166lt teises 38lt Visa suma gaunasi 1047lt, cia birzelio men.
vajeij as jau ir nebeprisimenu, viskas kazkur 600lt
Na ir aš paskaičiuosiu: medicininė 35lt
pirmos pagalbos kursų išklausymas 10lt pamokos vairavimo mokykloje(tiek teorinės, tiek praktinės)500lt teorijos egzas nebepamenu.. pirmas kartas regitroj apie 80lt antras kartas 60lt ir pažymėjimas..nebepamenu,,gal ir apie 30lt.. viso:apie 750lt išsilaikiau 2006m liepos mėn:) medicinine pazyma+pirma pagalba -60lt kursai 600lt teorijos egzaminas berods 20lt praktikos egzaminas apie 60lt teises 20lt prieš 5metus
Laikiau pries metus:
Kursai 800Lt Egzamenus nupirkau
Prieš tris metus laikiau, viskas atsiėjo beveik 1500
500 ar 600 lt pries 9 metus,tikslios sumos nebepamenu.
viskas apytiksliai kainavo 1200lt
QUOTE(ingulia @ 2007 09 20, 15:25) Man irgi panasiai,tik pries pusantru metu Papildyta: QUOTE(alashka @ 2007 09 16, 21:20) Man irgi siule pirkti,sako,eik per blata,500lt.(instruktorius! QUOTE(alashka @ 2007 09 16, 19:20) Klausyk, o kaip ir su kuom reikia tartis del egzaminu pikimo, nes mane domintu tik del teorijos
pries keturis metus, man teises kainavo 700Lt
QUOTE(magija @ 2007 09 22, 22:55) Klausyk, o kaip ir su kuom reikia tartis del egzaminu pikimo, nes mane domintu tik del teorijos Galima per savo vairavimo instruktoriu QUOTE(katanelis @ 2007 09 23, 13:09) pries keturis metus, man teises kainavo 700Lt Nuuu... jeigu turi lisnu nervu ir pinigu Megsta gi zmones aplinkeliais vaiksciuoti, kai kiti jau ramiausiai sau vairuoja QUOTE(alashka @ 2007 09 23, 23:03) Galima per savo vairavimo instruktoriu Nuuu... jeigu turi lisnu nervu ir pinigu Megsta gi zmones aplinkeliais vaiksciuoti, kai kiti jau ramiausiai sau vairuoja Man tai labai įdomu, kaip tokie vairuotojai, kurie ženklų nepažįsta ir taisyklių nežino, vairuoja, ir dar kitiems siūlo tą patį daryt
As savo dukra siandien i kursus uzrasiau.Kainos...
QUOTE(Acacia @ 2007 09 25, 15:34) Man tai labai įdomu, kaip tokie vairuotojai, kurie ženklų nepažįsta ir taisyklių nežino, vairuoja, ir dar kitiems siūlo tą patį daryt O tu ka galvoji, kad jei moki gerai vairuoti tai islaikysi is pirmo karto? O jeigu asmeniskai apie mane, tai as buvau nescia 4-tam menesy... ir nesiruosiau sau nervus ir sveikata gadinti ir ne tik savo O vaapsce dar sveika ir gyva vedziu cia ir uz vairo irgi QUOTE(alashka @ 2007 09 25, 18:39) Na išlaikiau, ir teoriją, ir vairavimą iš pirmo karto. Ir prie ko čia moki vairuot? Jei net nelaikai egzamino, tai matyt išvis nemoki? Ar mokyklos, universiteto diplomus irgi nusipirkot? Kad nereiktų be reikalo nervų ir laiko gadint? Sėkmės besėdint už vairo. Kiekvieno asmeninis reikalas, tik tikiuosi, kad aplinkiniams tai neatsilieps. O su agitacija pirkti egzaminus tai reiktų patylėt QUOTE(Acacia @ 2007 09 26, 08:32) As neagituoju gincitis as nesiruosiu... neturiu tam laiko. Zudykai ir beprociai nuo kalejimo, psihuskiu atsipirkineja, o as negaliu vairuotojo pazymejimo nusipirkti? QUOTE(alashka @ 2007 09 26, 14:05) Zudykai ir beprociai nuo kalejimo, psihuskiu atsipirkineja, o as negaliu vairuotojo pazymejimo nusipirkti? Geri tavo prioritetai, iš kurių pavyzdį imi Ok, ne mano reikalas, daugiau nebediskutuoju. Tik labai užkliuvo, nes mano supratimu tai išvis gėda apie tai kalbėt būtų, kad pati nesugebu išsilaikyt ir dėl to nelegaliai pirkti tenka. QUOTE(alashka @ 2007 09 26, 14:20) O as savo geda pardaviau ir vairuotojo pazimejima nusipirkau Разрешыте откланятся Sekmes kitoms, nekreipkit demesio i visokius sazines marazmus. Kur gyvenam taip ir elgiames paskaičius SM darosi baisu važiuoti į gatves, nežinia kurią dieną gali susidurti su neatsakingu "vairuotoju", nusipirkusiu VP QUOTE(alashka @ 2007 09 26, 14:20) Dėl to taip ir gyvenam, kad patys taip elgiamės. O paskui - valdžia kalta Sėkmės bevairuojant. Ir toliau kitiems patarinėjant, kad be reikalo nervų ir lėšų nešvaistytų Papildyta: QUOTE(soir @ 2007 09 26, 14:25) paskaičius SM darosi baisu važiuoti į gatves, nežinia kurią dieną gali susidurti su neatsakingu "vairuotoju", nusipirkusiu VP tai va, kad tokie "vairuotojai" ne tik sau kelia pavojų, o ir nekaltiems žmonėms. Gaila. Ne vienas toks gatvėse važinėja. Tik pirmą kartą susidūriau su tuo, kad dar ir didžiuotųsi QUOTE(Acacia @ 2007 09 26, 14:27) nesuprantu šios tautos
Jeigu bijot musu - tai vazinekit su musu valstybes viesioju transportu.
Visi turime galimybe rinktis QUOTE(Acacia @ 2007 09 26, 14:27) manau, kad visi nusipirkę VP, be VP, ar girti važinėjantys tuo didžiuojasi - "matai, aš ir taip sugebu, jūs esat kvailiukai, o aš mat kaip patogiai gyvenu". Bet nesupranta ką iš tiesų tai reiškia - kol nepatyrė skaudžių tokio lengvabūdiškumo pasekmių tol ir nesupras Papildyta: QUOTE(alashka @ 2007 09 26, 14:36) Jeigu bijot musu - tai vazinekit su musu valstybes viesioju transportu. Visi turime galimybe rinktis kvailiau pasakyti jau negalėjai. Ritamės, o ne aukštyn kylam. GĖDA! Lietuviai niekada netaps pasauly gerbiama tauta taip besielgdami tiek šiuo atveju tiek ir kitose srityse, labai gaila
Ale, Jezusmarijašvenčiausia.... pirkit pirkit VP į sveikatytę, daug kam "duoną kasdieninę" taip uždirbat
Naujo (ES) pavyzdžio vairuotojo pažymėjimai bais nekokybiški ir brangūs, atskirt juos nuo tikrų - zuikio dainos QUOTE(Medinis @ 2007 09 14, 19:16) Kur, pas ką pirkai, seno pavyzdžio pirkai? QUOTE(alashka @ 2007 09 26, 15:20) O as savo geda pardaviau ir vairuotojo pazimejima nusipirkau Разрешыте откланятся Sekmes kitoms, nekreipkit demesio i visokius sazines marazmus. Kur gyvenam taip ir elgiames Jo, ir vadinamės, škias, Šumacheriais... QUOTE(soir @ 2007 09 26, 15:49) Nėr čia ką plot ir lot, vistiek ankščiau ar vėliau bus sučiupti ir pagal LR BK teisiami, va tada ir paplosim QUOTE(Jadziūnė @ 2007 09 26, 15:24) Nėr čia ką plot ir lot, vistiek ankščiau ar vėliau bus sučiupti ir pagal LR BK teisiami, va tada ir paplosim tai čia perkama per Regitros darbuotojus kaip suprantu - pinigėlius juk ten visi mėgsta, tai ir VP gaunami original tsakant. Labiausiai nukentėti gali tie, kurie sąžiningai vairavimo kursuose, Regirtos egzuose prakaitavo. Važiuosim pagal taisykles ir pan. ir žiūrėk išlenda "pirkėjas" žioplys, nesusipratęs nei kaip, nei kur, nei kas QUOTE(soir @ 2007 09 26, 16:32) tai čia perkama per Regitros darbuotojus kaip suprantu - pinigėlius juk ten visi mėgsta, tai ir VP gaunami original tsakant. Labiausiai nukentėti gali tie, kurie sąžiningai vairavimo kursuose, Regirtos egzuose prakaitavo. Važiuosim pagal taisykles ir pan. ir žiūrėk išlenda "pirkėjas" žioplys, nesusipratęs nei kaip, nei kur, nei kas
nesuprantu negi jau tokie beviltiski esat kad jau net vairavimo egzo islaikyt negalit....ir zymiai pigiua tia kainuoja nei pirkimas....ir tokei kaip tik geriua baige mokyklas bent jau zino ir laikosi KET .....gal taip isvengtume KARO KELIUOSE
QUOTE(tinginiuke @ 2007 09 26, 18:19) nesuprantu negi jau tokie beviltiski esat kad jau net vairavimo egzo islaikyt negalit....ir zymiai pigiua tia kainuoja nei pirkimas....ir tokei kaip tik geriua baige mokyklas bent jau zino ir laikosi KET .....gal taip isvengtume KARO KELIUOSE matyt esu viena iš tų beviltiškų, nes pažymėjimą irgi pirkau... važinėjau su trim skirtingais instruktoriais, du iš jų teigė, kad nežino kas turi įvykt, kad egzamino neišlaikyčiau ir ka, kadangi paniškai bijau egzaminų ir egzaminuotojų tai iš baimės ir padarydavau klaidelę, nusipirkau vairuotojo pažymėjimą (ėjau laikyt ir nė nežinojau ar pateksiu pas ta kur rei kar ne. iki galo ir nesužinojau, bet ėjau rami, pravažiavau visą maršrutą be klaidų ir gavau pažymėjimą). tad mielos ponios kartais net teigt nereikia, kad teises perkasi tik visiškai beviltiški asmenys, būna tokių kaip aš... dar šaukiančios galiu papasakot, ką man pasakojo vienas iš egzaminuotojų, norėdamas paguost, dėl neišlaikymo. papasakojo jis man apie vyriški, kuris buvo netekęs teisių, prieš tai važinėjęs kokius 20 metų (tad praktikos į valias), tik iš 6 karto sugebėjo atgaut pažymėjimą... tad visoms čia plojančioms įdomu ar pavyktu visiškai be klaidų išlaikyti tiek teorijos, tiek praktikos egzaminą...
neislaike gal delto kad regitra turi kaikuriu kvailu taisykliu....
manau keikvienam vertetu pabandyt laikyt...jei jau matot kad is kelitno karto neislaikot o vazinejat geria tia glait bandyt pirkti....bet tai gi tam ejom i kursus,darem pravaziavimus ir tik paskutinis zingsnelis telieka nueiti i egza kuri tikria imanoma islaikyti kiek zmoniu tiek ir nuomoniu todel manau kad si tema nebus isspresta... QUOTE(nerigus @ 2007 09 26, 20:50) matyt esu viena iš tų beviltiškų, nes pažymėjimą irgi pirkau... važinėjau su trim skirtingais instruktoriais, du iš jų teigė, kad nežino kas turi įvykt, kad egzamino neišlaikyčiau ir ka, kadangi paniškai bijau egzaminų ir egzaminuotojų tai iš baimės ir padarydavau klaidelę, nusipirkau vairuotojo pažymėjimą (ėjau laikyt ir nė nežinojau ar pateksiu pas ta kur rei kar ne. iki galo ir nesužinojau, bet ėjau rami, pravažiavau visą maršrutą be klaidų ir gavau pažymėjimą). tad mielos ponios kartais net teigt nereikia, kad teises perkasi tik visiškai beviltiški asmenys, būna tokių kaip aš... dar šaukiančios galiu papasakot, ką man pasakojo vienas iš egzaminuotojų, norėdamas paguost, dėl neišlaikymo. papasakojo jis man apie vyriški, kuris buvo netekęs teisių, prieš tai važinėjęs kokius 20 metų (tad praktikos į valias), tik iš 6 karto sugebėjo atgaut pažymėjimą... tad visoms čia plojančioms įdomu ar pavyktu visiškai be klaidų išlaikyti tiek teorijos, tiek praktikos egzaminą... na jau, kažin kuri iš laikančiųjų nežino kiek tai kainuoja sveikatos, nervų ir pastangų, reta kuri eina į egzaminą ramiai nusiteikusi - dreba ir rankos, ir kojos (kalbu iš patirties), kad ir kaip stengtumeisi neina drebėjimo nuimti, jokie raminamieji nepadeda
As taip pat teorija 100 proc. is pirmo karto
Apie 600 Litų
na, paskaiciuosiu ir as
* vairavimo kursai - 600 * pirmosios pagalbos pazymejimas - 15 * medicinine pazyma - 35 * teorijos egzaminas - 28 * 2 praktikos egzaminai - 166 * VP gamyba (su foto "Regitros" budelej viso: 882 lt ir truputis asaru bei prakaito |