Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Modelinas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ItaBita
sena tema
cia
dar senesne
cia
dar senesne
cia
na ir visai seniausia
cia

ar apie
tokia mase kalbi?
nes kitokiu as toje rimi kepamu nesu maciusi
spalvu ira visokiu, bet man reikejo tik baltos
jei atvirai sitas negali prilygti fimo, bet pasizaidimams puikiausiai tinka smile.gif

user posted image
Brūkšniukas
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 15, 15:42)
wub.gif o cia dejai fimo su blizguciu ar dengei kazkuo kad taip graziai zeri thumbup.gif
Papildyta:
dar norejau mergaiciu paklausti o kai dirbat su 1500,2000 svitriniu jus ji drekinat? nes jis skaitosi masinu slifavimo popierius ir na reikia ji sudrekit ir slifuot wink.gif kaip darot jus?
*

aš jau čia 4u.gif
ne, blizgučio nedėjau, čia fimo efect naudotas, poto žinoma lakavau.

o švitrinį met 2500 naudoju, bet nedrėkinu.

Ita, sudėsi senų temų nuorodas? ax.gif
Papildyta:
va dar pakabukas:
user posted image
Zhuvycia
QUOTE(ItaBita @ 2007 09 15, 16:06)
ar apie tokia mase kalbi?
nes kitokiu as toje rimi kepamu nesu maciusi
spalvu ira visokiu, bet man reikejo tik baltos
jei atvirai sitas negali prilygti fimo, bet pasizaidimams puikiausiai tinka smile.gif
user posted image
*

Tai aišku, kad tik pasižaidimams, bet RIMI tikrai yra dėžutės su kepamu kitokios, spalvotos, na, gerai nufotkinsiu pagaliau jas, o tai netiki manimi niekas doh.gif
thumbup.gif

user posted image
ItaBita
ane sito tai nebuvau uzmaciusi smile.gif
ir nebandziau smile.gif

Bruksniuk, jau sudejau ax.gif ax.gif

nu gi tu ir stopuole smile.gif mirksiukas.gif darbstuole smile.gif
o-pa-pa
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 09 15, 17:17)
aš jau čia 4u.gif
ne, blizgučio nedėjau, čia fimo efect naudotas, poto žinoma lakavau.

o švitrinį met 2500 naudoju, bet nedrėkinu.

Ita, sudėsi senų temų nuorodas? ax.gif
Papildyta:
va dar pakabukas:
user posted image
*

nu grzu baisiai wub.gif
Brūkšniukas
ačiū ax.gif

ItaBita
bruksniuk o tas oranzinis grozis kur iremintas tai kame jis ten iremintas smile.gif?
kokio jis didumo realiai yra, smalsu man labai, nes as maciau remelius pirkti tik tokiu mazucius labai ax.gif ax.gif
Brūkšniukas
QUOTE(ItaBita @ 2007 09 15, 20:28)
bruksniuk o tas oranzinis grozis kur iremintas tai kame jis ten iremintas smile.gif?
kokio jis didumo realiai yra, smalsu man labai, nes as maciau remelius pirkti tik tokiu mazucius labai  ax.gif  ax.gif
*

tu čia apie kurį grožį? g.gif tongue.gif
ItaBita
apie oranziskai zalia smile.gif
ar zaliai oranziska smile.gif
rombo formos kurio dar nepraverei smile.gif ax.gif
Brūkšniukas
user posted image
šitas?
kamuoliukas
Brūkšniuk žiauriai gražuuuuuuuuu bigsmile.gif
Brūkšniukas
ačiū, kitty ax.gif
ir įsivaizduoji? svainei padovanojau doh.gif lotuliukas.gif
kamuoliukas
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 09 15, 23:29)
ačiū, kitty ax.gif
ir įsivaizduoji? svainei padovanojau doh.gif  lotuliukas.gif
*

ačiū dievui ,kad ne anytai svainei galima ax.gif
Jutare
QUOTE(kitty*** @ 2007 09 16, 00:00)
ačiū dievui ,kad ne anytai svainei galima ax.gif
*

mano anyta beveik metus jau laukia papuošalų cool.gif Palauks ir dar... Eilė ilga... laugh.gif
Brūkšniukas
o aš neturiu anytos ax.gif
ItaBita
taip taip bruksniuk apie sita grozi kalbejau smile.gif
Jutare
QUOTE(ItaBita @ 2007 09 16, 11:20)
taip taip bruksniuk apie sita grozi kalbejau smile.gif
*

aš tai ten neįžiūriu, kad būtų kažkoks rėmelis lens.gif
ItaBita
nu geeeeeeeras
tikrai as ziplumo virsune doh.gif doh.gif doh.gif
ten seselis toks pilkas smile.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kuri as plaikiau remeliu blush2.gif blush2.gif blush2.gif ax.gif :

viskas srocna atostogauti vaziuoju ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Brūkšniukas
apie tą rėmelį? lotuliukas.gif

užtat kokių formelių turiu dabar, vat wub.gif
Girasol
kunigunda, as nezinau kokios ten spalvytes, tikrai mirksiukas.gif nes fimo nepirktas, o geros mergaites atiduotas hihihi.gif tai ne visur uzrasyta buvo, bet kazkas panasaus i tamsiai ruda, sviesiai ruda ir siek tiek baltos (tranparent) berods ax.gif blush2.gif
_Feja_
Sveikos mergaites.. dar vos pradedu... tai ateinu klaust patarimo..
su kokiu laku lakuojat? man kazkaip nulakavus akriliniu tai karoliukas gaunasi toks kaip ir plastmasinis.. bet gal pastovejes kokia savaitele pasikeis t.y. taps nebe tokiu plastmasiniu?
su nagu laku kaip ir visai nieko, bet kvapelis.. o dar MB acetono kvapo pernest negali ir uzuodzia net uz uzdarytu duru g.gif

Su kuo jus lakuojat?
Girasol
QUOTE(Airy @ 2007 09 16, 15:12)
Sveikos mergaites.. dar vos pradedu... tai ateinu klaust patarimo..
su kokiu laku lakuojat? man kazkaip nulakavus akriliniu tai karoliukas gaunasi toks kaip ir plastmasinis.. bet gal pastovejes kokia savaitele pasikeis t.y. taps nebe tokiu plastmasiniu?
su nagu laku kaip ir visai nieko, bet kvapelis.. o dar MB acetono kvapo pernest negali ir uzuodzia net uz uzdarytu duru  g.gif

Su kuo jus lakuojat?
*

yra specialus lakas modelinui 4u.gif
Brūkšniukas
taigis karoliukų swape sakiau ax.gif
parduotuvė "DAilininkams" arba priešais ją, VIlniaus gatvėje.
ItaBita
geriausia aisku spec lakas smile.gif
ir kvapo slikstaus nera ir dziuna gana greitai smile.gif ax.gif

Bruksniuk na tai pasirodyk kokias ten grozybes turi smile.gif ax.gif blush2.gif
kas per formeles?
Brūkšniukas
tai formos - kvadratinė, ovali wub.gif ir šiaip apvali. Swape ir mano temoje gi yra ax.gif
ItaBita
tai gi nespeju as visko suziureti tongue.gif
ilekiu zvilk ir vel islekiu smile.gif
matai kaip visas pasmaginau savo zioplumu smile.gif kol man daejo, kad dovanele nuo Agos biggrin.gif
dydo
hi.gif sveikos lipdytojos, gal saku priimsit ir manį į savo būrį? pasidalinsit savo paslaptimis ir žiniomis a.... pvz., klausimėlis Jutarei, girdėjau pastą mašiną turite mirksiukas.gif kur pirkote? kiek kaštavo? ar tikrai verta įsigyt?
dar klausimėlis bendrai visom, ar lakuojate tik spec laku fimui ar gal pritaikėte ką nors kito ax.gif nes spec lakas brangokas ir kiekis super mažas. ačiū 4u.gif už dėmesį
Jutare
QUOTE(dydo @ 2007 09 16, 16:05)
hi.gif sveikos lipdytojos, gal saku priimsit ir manį į savo būrį? pasidalinsit savo paslaptimis ir žiniomis a.... pvz., klausimėlis Jutarei, girdėjau pastą mašiną turite  mirksiukas.gif  kur pirkote? kiek kaštavo? ar tikrai verta įsigyt?
dar klausimėlis bendrai visom, ar lakuojate tik spec laku fimui ar gal pritaikėte ką nors kito  ax.gif nes spec lakas brangokas ir kiekis super mažas. ačiū  4u.gif už dėmesį
*

nu jeigu jau klausimas spec man, tai atsakysiu biggrin.gif Taip, turiu pasta machine biggrin.gif Ir labai džiaugiuosi ja thumbup.gif O siunčiausi aš ją iš Amerikos, per Ebay pikau mirksiukas.gif Bet dabar jau galima ir Europoj gauti. Netgi gali pabandyti užklausti Tikrose spalvose mirksiukas.gif

O lakuoju TIK spec laku ax.gif
dydo
QUOTE(Jutare @ 2007 09 16, 16:10)
nu jeigu jau klausimas spec man, tai atsakysiu biggrin.gif Taip, turiu pasta machine biggrin.gif Ir labai džiaugiuosi ja thumbup.gif O siunčiausi aš ją iš Amerikos, per Ebay pikau mirksiukas.gif Bet dabar jau galima ir Europoj gauti. Netgi gali pabandyti užklausti Tikrose spalvose mirksiukas.gif

O lakuoju TIK spec laku ax.gif
*

nu čiū už info, reiks pasiklausinėt... aš žinau, kad tinka akrilinis lakas bet mano bandytieji vis tiek išlieka lipnūs. žinau, kad tinka varathane ar warathane lakas bet jo kaune neteko matyt, gal saku kas turite ar žinote kur gaut 4u.gif (šį laką rekomenduoja ir angliškuose saituose apie fimą)
ItaBita
ir as turiu pasta masina
tikrai super daiktas smile.gif vetra tureti thumbup.gif thumbup.gif
siunciausi is ineto smile.gif

tikrose spalvos girdejau kad lyg ir planuoja jie prdeti veztis tas masina, bet zada zada ir niekaip neatsiveza smile.gif, todel ir parsisiunciau tongue.gif

o del lako, na pribandziau visokio, bet jei rimtesniem darbam tikrai vertetu su tuo spec fimui lakuoti smile.gif
o-pa-pa
man neiseina padaryti spalvu pereimo verysad.gif tai gal be tos masinos,rankiniu budu is vis neimanoma to padaryt g.gif
ItaBita
imanoma smile.gif
kaip pasidaryti spalvu perejima be pasta masinos
tik darbelio ojojoi kiek smile.gif doh.gif mirksiukas.gif
Brūkšniukas
o aš kol kas rankytėmis visk padarau, ir jaučiu iš to diiiidelį malonumą bigsmile.gif
ItaBita
na tai jo didesne dali darbo ir darai rankytemis smile.gif
bet toki svelnu perejima sunku rankytem padaryti
Brūkšniukas
švelnų tai taip, bet kažkaip man labai patinka minkyti, minkyti, pasižiūrėti ir vėl minkyti wub.gif

bet nuo to džiaugsmo lipdant poto turiu daaaaug šlifavimo doh.gif lotuliukas.gif
Jutare
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 09 16, 18:17)
o aš kol kas rankytėmis visk padarau, ir jaučiu iš to diiiidelį malonumą bigsmile.gif
*

tai pasta machine ne kiekvieną kartą naudoji - žiūri, ar to reikia, ar ne mirksiukas.gif
o-pa-pa
QUOTE(ItaBita @ 2007 09 16, 18:00)
imanoma smile.gif
kaip pasidaryti spalvu perejima be pasta masinos
tik darbelio ojojoi kiek smile.gif  doh.gif  mirksiukas.gif
*

aciu tau labai uz nuoroda 4u.gif as tai dabar siek tiek daugiau spalvu prisipirkau ir bandineju, oi kaip ne viskas paprasta o jeigu matatu kad visiskas s.... gaunasi tada rtuliukus darau rolleyes.gif nes jie man bet kokiu atveju grazus gaunasi tokie margi biggrin.gif
Papildyta:
gaila kad nemoku nuorodu sudet i viena vieta,nes po visas temeles labai neblogu puslapeliu isbarstyta,butu fajna kad jos butu tarkim pirmam puslapi sudetos,siandien kaip tik ieskojau puslapio kur Jutares nuorodu prideta nu ir niekaip nerandu nors uzsimusk,net kurioj temelei nebepamenu doh.gif
Jutare
gal ryt paprašysiu Agos, jeigu ji galės - pakoreguos pirmą žinutę, ir sukels kelias nuorodas mirksiukas.gif
o-pa-pa
fajniai butu,viskas vienoj vietoj clap.gif
_Feja_
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 09 16, 15:15)
taigis karoliukų swape sakiau ax.gif
parduotuvė "DAilininkams" arba priešais ją, VIlniaus gatvėje.
*

Kazkaip uzsifiksavo kalba apie akrilini laka, o apie spec laka isgaravo is galvos doh.gif is tos parduotuves dailininkam modelina perku... netoli univero, patogu nukeliaut.. ax.gif reiks paieskot matyt smile.gif

tik va dar vienas gal kiek kvailokas klausimukas.. kuo skiriasi nuo kitu laku tas spec lakas? atsparesnis trynimui? geriau limpa, kitoks jausmas palietus ar kaip?
Brūkšniukas
o va to tai nežinau- Jutarė tokį sakė naudoti, tai ir naudoju. Aš juk gera mergaitė lotuliukas.gif
o-pa-pa
labas rytas suraitytas gero pirmadienio visoms 4u.gif
Jutare cia kaip guru visoms notworthy.gif
O as nulekiau penktadieni nusipirkt lako o pardaveja nepardave,sake ateiti pirmadieni unsure.gif nes tik neseniai atveze ir dar kainu nezino,o as va is namu iseit negaliu siandien,tai dabar tik minkau minkau tongue.gif
Jutare
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 17, 09:38)
labas rytas suraitytas gero pirmadienio visoms 4u.gif
Jutare cia kaip guru  visoms notworthy.gif
O as nulekiau penktadieni nusipirkt lako o pardaveja nepardave,sake ateiti pirmadieni unsure.gif nes tik neseniai atveze ir dar kainu nezino,o as va is namu iseit negaliu siandien,tai dabar tik minkau minkau tongue.gif
*

hihihi.gif Pačiai "guru" dar mokytis ir mokytis biggrin.gif

Nu bet čia kas per šposai blink.gif Kainos mat nežino... doh.gif Čia kur taip? Panevėžyje? g.gif Nu nieko, tu minkyk, kepk, vis tiek pritaikysi kada lako nubėgti mirksiukas.gif
domcius
QUOTE(nighttingale @ 2007 09 16, 14:15)
yra specialus lakas modelinui  4u.gif
*

o kur to sepc lako gauti? 4u.gif
Jutare
QUOTE(domcius @ 2007 09 17, 10:23)
o kur to sepc lako gauti?  4u.gif
*

dažniausiai jis būna ten, kur ir fimo mirksiukas.gif
o-pa-pa
QUOTE(Jutare @ 2007 09 17, 10:44)
hihihi.gif Pačiai "guru" dar mokytis ir mokytis biggrin.gif

Nu bet čia kas per šposai blink.gif Kainos mat nežino... doh.gif  Čia kur taip? Panevėžyje? g.gif Nu nieko, tu minkyk, kepk, vis tiek pritaikysi kada lako nubėgti mirksiukas.gif
*

sakai tobulejimui ribu nera biggrin.gif Panevezy cia,dailininkui parduotuvikei pries garsa,ten tokia mergaite su akinukais dirbo tai sake kad kainytes dar nesudetos,tai as ragana ziezula uzsiprasiau kad jin po saskaitas fakturas pasiknistu paieskotu kainytes doh.gif bet kad nerado mergaite tai galvoju bala nemate pasveiks lialka ateisiu ir nusipirksiu as to lako.Dar mintyse pagalvojau kad gal Jutare urmu neispirks visu lotuliukas.gif
Jutare
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 17, 10:45)
sakai tobulejimui ribu nera biggrin.gif Panevezy cia,dailininkui parduotuvikei pries garsa,ten tokia mergaite su akinukais dirbo tai sake kad kainytes dar nesudetos,tai as ragana ziezula uzsiprasiau kad jin po saskaitas fakturas pasiknistu paieskotu kainytes doh.gif bet kad nerado mergaite tai galvoju bala nemate pasveiks lialka ateisiu ir nusipirksiu as to lako.Dar mintyse pagalvojau kad gal Jutare urmu neispirks visu lotuliukas.gif
*

tada viskas aišku irnesakyk.gif Ta mergaitė nauja biggrin.gif
Šiandien kaip tik ten važiuoju - pažadu palikti lako hihihi.gif
konfiguracija28
Sveikos,

nenufotkino man mano dirbiniu tai neįdedu. Lako neturiu, o slifuoti bandziau. Viskas gerai gaunasi, bet rutuliukų šlifavimo būdo niekaip nesuprantu, man šlifuojant jie kampuoti pasidaro blink.gif
O šiaip kokio skersmens skylutę reikia grežti?
Brūkšniukas
QUOTE(Kentaure @ 2007 09 17, 11:17)
Sveikos,

nenufotkino man mano dirbiniu tai neįdedu. Lako neturiu, o slifuoti bandziau. Viskas gerai gaunasi, bet rutuliukų šlifavimo būdo niekaip nesuprantu, man šlifuojant jie kampuoti pasidaro  blink.gif
O šiaip kokio skersmens skylutę reikia grežti?
*

oi, kentaure, tu rutuliukų nešlifuok kaip kubelių - ant stalo. Reikia rankoje laikant, prisipjaustyk iš švitrinio juostelių ir zulink atsargiai (ne negus, beje).

Aišku negražu, bet aš taip susi žvengiau, kai perskaičiau, kad rutuliukai kampuoti pasidaro blush2.gif
konfiguracija28
Nieko tokio brūkšniuk, bet iš tikro taip ir buvo, turėjau gražų rutuliuką padariau baisų verysad.gif , bet nieko gyveni ir mokaisi. o ir šiaip dauguma man nešlifuoti gražesni... tokie šiltesni tarsi.. Kadangi darau tik sau ir nesiruošiu kažkam pardavinėti manau ir darysiu kuo mažiau šlifuodama. ax.gif (tinginė aš biškį tai teisinu save blush2.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.