ItaBita
2007 09 15, 15:06
sena tema ciadar senesne ciadar senesne ciana ir visai seniausia ciaar apie tokia mase kalbi? nes kitokiu as toje rimi kepamu nesu maciusi spalvu ira visokiu, bet man reikejo tik baltos jei atvirai sitas negali prilygti fimo, bet pasizaidimams puikiausiai tinka 
Brūkšniukas
2007 09 15, 15:17
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 15, 15:42)  o cia dejai fimo su blizguciu ar dengei kazkuo kad taip graziai zeri Papildyta:dar norejau mergaiciu paklausti o kai dirbat su 1500,2000 svitriniu jus ji drekinat? nes jis skaitosi masinu slifavimo popierius ir na reikia ji sudrekit ir slifuot  kaip darot jus? aš jau čia ne, blizgučio nedėjau, čia fimo efect naudotas, poto žinoma lakavau. o švitrinį met 2500 naudoju, bet nedrėkinu. Ita, sudėsi senų temų nuorodas? Papildyta:va dar pakabukas:
Zhuvycia
2007 09 15, 15:17
QUOTE(ItaBita @ 2007 09 15, 16:06) ar apie tokia mase kalbi? nes kitokiu as toje rimi kepamu nesu maciusi spalvu ira visokiu, bet man reikejo tik baltos jei atvirai sitas negali prilygti fimo, bet pasizaidimams puikiausiai tinka   Tai aišku, kad tik pasižaidimams, bet RIMI tikrai yra dėžutės su kepamu kitokios, spalvotos, na, gerai nufotkinsiu pagaliau jas, o tai netiki manimi niekas
ItaBita
2007 09 15, 15:28
ane sito tai nebuvau uzmaciusi  ir nebandziau  Bruksniuk, jau sudejau nu gi tu ir stopuole  darbstuole
o-pa-pa
2007 09 15, 15:36
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 09 15, 17:17) aš jau čia ne, blizgučio nedėjau, čia fimo efect naudotas, poto žinoma lakavau. o švitrinį met 2500 naudoju, bet nedrėkinu. Ita, sudėsi senų temų nuorodas? Papildyta:va dar pakabukas:  nu grzu baisiai
Brūkšniukas
2007 09 15, 19:13
ačiū
ItaBita
2007 09 15, 19:28
bruksniuk o tas oranzinis grozis kur iremintas tai kame jis ten iremintas  ? kokio jis didumo realiai yra, smalsu man labai, nes as maciau remelius pirkti tik tokiu mazucius labai
Brūkšniukas
2007 09 15, 20:56
QUOTE(ItaBita @ 2007 09 15, 20:28) bruksniuk o tas oranzinis grozis kur iremintas tai kame jis ten iremintas  ? kokio jis didumo realiai yra, smalsu man labai, nes as maciau remelius pirkti tik tokiu mazucius labai  tu čia apie kurį grožį?
ItaBita
2007 09 15, 21:08
apie oranziskai zalia  ar zaliai oranziska  rombo formos kurio dar nepraverei
Brūkšniukas
2007 09 15, 21:19
 šitas?
kamuoliukas
2007 09 15, 22:27
Brūkšniuk žiauriai gražuuuuuuuuu
Brūkšniukas
2007 09 15, 22:29
ačiū, kitty ir įsivaizduoji? svainei padovanojau
kamuoliukas
2007 09 15, 23:00
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 09 15, 23:29) ačiū, kitty ir įsivaizduoji? svainei padovanojau  ačiū dievui ,kad ne anytai svainei galima
QUOTE(kitty*** @ 2007 09 16, 00:00) ačiū dievui ,kad ne anytai svainei galima  mano anyta beveik metus jau laukia papuošalų  Palauks ir dar... Eilė ilga...
Brūkšniukas
2007 09 15, 23:17
o aš neturiu anytos
ItaBita
2007 09 16, 10:20
taip taip bruksniuk apie sita grozi kalbejau
QUOTE(ItaBita @ 2007 09 16, 11:20) taip taip bruksniuk apie sita grozi kalbejau  aš tai ten neįžiūriu, kad būtų kažkoks rėmelis
ItaBita
2007 09 16, 10:51
Brūkšniukas
2007 09 16, 11:36
apie tą rėmelį? užtat kokių formelių turiu dabar, vat
Girasol
2007 09 16, 11:58
kunigunda, as nezinau kokios ten spalvytes, tikrai  nes fimo nepirktas, o geros mergaites atiduotas  tai ne visur uzrasyta buvo, bet kazkas panasaus i tamsiai ruda, sviesiai ruda ir siek tiek baltos (tranparent) berods
Sveikos mergaites.. dar vos pradedu... tai ateinu klaust patarimo.. su kokiu laku lakuojat? man kazkaip nulakavus akriliniu tai karoliukas gaunasi toks kaip ir plastmasinis.. bet gal pastovejes kokia savaitele pasikeis t.y. taps nebe tokiu plastmasiniu? su nagu laku kaip ir visai nieko, bet kvapelis.. o dar MB acetono kvapo pernest negali ir uzuodzia net uz uzdarytu duru Su kuo jus lakuojat?
Girasol
2007 09 16, 14:15
QUOTE(Airy @ 2007 09 16, 15:12) Sveikos mergaites.. dar vos pradedu... tai ateinu klaust patarimo.. su kokiu laku lakuojat? man kazkaip nulakavus akriliniu tai karoliukas gaunasi toks kaip ir plastmasinis.. bet gal pastovejes kokia savaitele pasikeis t.y. taps nebe tokiu plastmasiniu? su nagu laku kaip ir visai nieko, bet kvapelis.. o dar MB acetono kvapo pernest negali ir uzuodzia net uz uzdarytu duru Su kuo jus lakuojat? yra specialus lakas modelinui
Brūkšniukas
2007 09 16, 14:15
taigis karoliukų swape sakiau parduotuvė "DAilininkams" arba priešais ją, VIlniaus gatvėje.
ItaBita
2007 09 16, 14:21
geriausia aisku spec lakas  ir kvapo slikstaus nera ir dziuna gana greitai  Bruksniuk na tai pasirodyk kokias ten grozybes turi kas per formeles?
Brūkšniukas
2007 09 16, 14:29
tai formos - kvadratinė, ovali  ir šiaip apvali. Swape ir mano temoje gi yra
ItaBita
2007 09 16, 14:37
tai gi nespeju as visko suziureti  ilekiu zvilk ir vel islekiu  matai kaip visas pasmaginau savo zioplumu  kol man daejo, kad dovanele nuo Agos
 sveikos lipdytojos, gal saku priimsit ir manį į savo būrį? pasidalinsit savo paslaptimis ir žiniomis a.... pvz., klausimėlis Jutarei, girdėjau pastą mašiną turite  kur pirkote? kiek kaštavo? ar tikrai verta įsigyt? dar klausimėlis bendrai visom, ar lakuojate tik spec laku fimui ar gal pritaikėte ką nors kito  nes spec lakas brangokas ir kiekis super mažas. ačiū  už dėmesį
QUOTE(dydo @ 2007 09 16, 16:05)  sveikos lipdytojos, gal saku priimsit ir manį į savo būrį? pasidalinsit savo paslaptimis ir žiniomis a.... pvz., klausimėlis Jutarei, girdėjau pastą mašiną turite  kur pirkote? kiek kaštavo? ar tikrai verta įsigyt? dar klausimėlis bendrai visom, ar lakuojate tik spec laku fimui ar gal pritaikėte ką nors kito  nes spec lakas brangokas ir kiekis super mažas. ačiū  už dėmesį nu jeigu jau klausimas spec man, tai atsakysiu  Taip, turiu pasta machine  Ir labai džiaugiuosi ja  O siunčiausi aš ją iš Amerikos, per Ebay pikau  Bet dabar jau galima ir Europoj gauti. Netgi gali pabandyti užklausti Tikrose spalvose O lakuoju TIK spec laku
QUOTE(Jutare @ 2007 09 16, 16:10) nu jeigu jau klausimas spec man, tai atsakysiu  Taip, turiu pasta machine  Ir labai džiaugiuosi ja  O siunčiausi aš ją iš Amerikos, per Ebay pikau  Bet dabar jau galima ir Europoj gauti. Netgi gali pabandyti užklausti Tikrose spalvose O lakuoju TIK spec laku  nu čiū už info, reiks pasiklausinėt... aš žinau, kad tinka akrilinis lakas bet mano bandytieji vis tiek išlieka lipnūs. žinau, kad tinka varathane ar warathane lakas bet jo kaune neteko matyt, gal saku kas turite ar žinote kur gaut  (šį laką rekomenduoja ir angliškuose saituose apie fimą)
ItaBita
2007 09 16, 15:25
ir as turiu pasta masina tikrai super daiktas  vetra tureti siunciausi is ineto  tikrose spalvos girdejau kad lyg ir planuoja jie prdeti veztis tas masina, bet zada zada ir niekaip neatsiveza  , todel ir parsisiunciau  o del lako, na pribandziau visokio, bet jei rimtesniem darbam tikrai vertetu su tuo spec fimui lakuoti
o-pa-pa
2007 09 16, 15:50
man neiseina padaryti spalvu pereimo  tai gal be tos masinos,rankiniu budu is vis neimanoma to padaryt
ItaBita
2007 09 16, 16:00
Brūkšniukas
2007 09 16, 17:17
o aš kol kas rankytėmis visk padarau, ir jaučiu iš to diiiidelį malonumą
ItaBita
2007 09 16, 17:27
na tai jo didesne dali darbo ir darai rankytemis  bet toki svelnu perejima sunku rankytem padaryti
Brūkšniukas
2007 09 16, 17:35
švelnų tai taip, bet kažkaip man labai patinka minkyti, minkyti, pasižiūrėti ir vėl minkyti bet nuo to džiaugsmo lipdant poto turiu daaaaug šlifavimo
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 09 16, 18:17) o aš kol kas rankytėmis visk padarau, ir jaučiu iš to diiiidelį malonumą  tai pasta machine ne kiekvieną kartą naudoji - žiūri, ar to reikia, ar ne
o-pa-pa
2007 09 16, 19:17
QUOTE(ItaBita @ 2007 09 16, 18:00) aciu tau labai uz nuoroda  as tai dabar siek tiek daugiau spalvu prisipirkau ir bandineju, oi kaip ne viskas paprasta o jeigu matatu kad visiskas s.... gaunasi tada rtuliukus darau  nes jie man bet kokiu atveju grazus gaunasi tokie margi Papildyta:gaila kad nemoku nuorodu sudet i viena vieta,nes po visas temeles labai neblogu puslapeliu isbarstyta,butu fajna kad jos butu tarkim pirmam puslapi sudetos,siandien kaip tik ieskojau puslapio kur Jutares nuorodu prideta nu ir niekaip nerandu nors uzsimusk,net kurioj temelei nebepamenu
gal ryt paprašysiu Agos, jeigu ji galės - pakoreguos pirmą žinutę, ir sukels kelias nuorodas
o-pa-pa
2007 09 16, 19:46
fajniai butu,viskas vienoj vietoj
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 09 16, 15:15) taigis karoliukų swape sakiau parduotuvė "DAilininkams" arba priešais ją, VIlniaus gatvėje. Kazkaip uzsifiksavo kalba apie akrilini laka, o apie spec laka isgaravo is galvos  is tos parduotuves dailininkam modelina perku... netoli univero, patogu nukeliaut..  reiks paieskot matyt  tik va dar vienas gal kiek kvailokas klausimukas.. kuo skiriasi nuo kitu laku tas spec lakas? atsparesnis trynimui? geriau limpa, kitoks jausmas palietus ar kaip?
Brūkšniukas
2007 09 16, 22:21
o va to tai nežinau- Jutarė tokį sakė naudoti, tai ir naudoju. Aš juk gera mergaitė
o-pa-pa
2007 09 17, 08:38
labas rytas suraitytas gero pirmadienio visoms Jutare cia kaip guru visoms O as nulekiau penktadieni nusipirkt lako o pardaveja nepardave,sake ateiti pirmadieni  nes tik neseniai atveze ir dar kainu nezino,o as va is namu iseit negaliu siandien,tai dabar tik minkau minkau
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 17, 09:38) labas rytas suraitytas gero pirmadienio visoms Jutare cia kaip guru visoms O as nulekiau penktadieni nusipirkt lako o pardaveja nepardave,sake ateiti pirmadieni  nes tik neseniai atveze ir dar kainu nezino,o as va is namu iseit negaliu siandien,tai dabar tik minkau minkau   Pačiai "guru" dar mokytis ir mokytis  Nu bet čia kas per šposai  Kainos mat nežino...  Čia kur taip? Panevėžyje?  Nu nieko, tu minkyk, kepk, vis tiek pritaikysi kada lako nubėgti
domcius
2007 09 17, 09:23
QUOTE(nighttingale @ 2007 09 16, 14:15) yra specialus lakas modelinui  o kur to sepc lako gauti?
QUOTE(domcius @ 2007 09 17, 10:23) o kur to sepc lako gauti?  dažniausiai jis būna ten, kur ir fimo
o-pa-pa
2007 09 17, 09:45
QUOTE(Jutare @ 2007 09 17, 10:44)  Pačiai "guru" dar mokytis ir mokytis  Nu bet čia kas per šposai  Kainos mat nežino...  Čia kur taip? Panevėžyje?  Nu nieko, tu minkyk, kepk, vis tiek pritaikysi kada lako nubėgti  sakai tobulejimui ribu nera  Panevezy cia,dailininkui parduotuvikei pries garsa,ten tokia mergaite su akinukais dirbo tai sake kad kainytes dar nesudetos,tai as ragana ziezula uzsiprasiau kad jin po saskaitas fakturas pasiknistu paieskotu kainytes  bet kad nerado mergaite tai galvoju bala nemate pasveiks lialka ateisiu ir nusipirksiu as to lako.Dar mintyse pagalvojau kad gal Jutare urmu neispirks visu
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 17, 10:45) sakai tobulejimui ribu nera  Panevezy cia,dailininkui parduotuvikei pries garsa,ten tokia mergaite su akinukais dirbo tai sake kad kainytes dar nesudetos,tai as ragana ziezula uzsiprasiau kad jin po saskaitas fakturas pasiknistu paieskotu kainytes  bet kad nerado mergaite tai galvoju bala nemate pasveiks lialka ateisiu ir nusipirksiu as to lako.Dar mintyse pagalvojau kad gal Jutare urmu neispirks visu  tada viskas aišku  Ta mergaitė nauja  Šiandien kaip tik ten važiuoju - pažadu palikti lako
konfiguracija28
2007 09 17, 10:17
Sveikos, nenufotkino man mano dirbiniu tai neįdedu. Lako neturiu, o slifuoti bandziau. Viskas gerai gaunasi, bet rutuliukų šlifavimo būdo niekaip nesuprantu, man šlifuojant jie kampuoti pasidaro O šiaip kokio skersmens skylutę reikia grežti?
Brūkšniukas
2007 09 17, 10:32
QUOTE(Kentaure @ 2007 09 17, 11:17) Sveikos, nenufotkino man mano dirbiniu tai neįdedu. Lako neturiu, o slifuoti bandziau. Viskas gerai gaunasi, bet rutuliukų šlifavimo būdo niekaip nesuprantu, man šlifuojant jie kampuoti pasidaro O šiaip kokio skersmens skylutę reikia grežti? oi, kentaure, tu rutuliukų nešlifuok kaip kubelių - ant stalo. Reikia rankoje laikant, prisipjaustyk iš švitrinio juostelių ir zulink atsargiai (ne negus, beje). Aišku negražu, bet aš taip susi žvengiau, kai perskaičiau, kad rutuliukai kampuoti pasidaro
konfiguracija28
2007 09 17, 11:08
Nieko tokio brūkšniuk, bet iš tikro taip ir buvo, turėjau gražų rutuliuką padariau baisų  , bet nieko gyveni ir mokaisi. o ir šiaip dauguma man nešlifuoti gražesni... tokie šiltesni tarsi.. Kadangi darau tik sau ir nesiruošiu kažkam pardavinėti manau ir darysiu kuo mažiau šlifuodama.  (tinginė aš biškį tai teisinu save  )
|
|