jau pradėdu prarast kantrybe nebežinau ką daryti
Kaip atsirado mažiukas viskas buvo gerai
patarkite ką ir kaip efektyviai su tuo susitvarkyti [SIZE=7]
Sveikos mamytės
jau pradėdu prarast kantrybe nebežinau ką daryti Kaip atsirado mažiukas viskas buvo gerai patarkite ką ir kaip efektyviai su tuo susitvarkyti [SIZE=7] QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 17, 13:20) Sveikos mamytės jau pradėdu prarast kantrybe nebežinau ką daryti Kaip atsirado mažiukas viskas buvo gerai patarkite ką ir kaip efektyviai su tuo susitvarkyti [SIZE=7] nu baisu jei jau net ir kakoja i kelnes maniskis tai suni megdzioja kai i kaima nuvaziuojam o siuo atveju manau demesio stoka ir noras kad mamyte taip pat ir ja rupintusi kaip mazyliu, reiktu pabrezti kad ji saunuole nes moka pati, jau didele, o leliukas dar bejegis ir pats nemoka, gal itraukti i bendra veikla, gali padel leliuka aprengt, tegu suduka pauosto QUOTE(mama_gulbe @ 2007 09 17, 15:04) nu baisu jei jau net ir kakoja i kelnes maniskis tai suni megdzioja kai i kaima nuvaziuojam o siuo atveju manau demesio stoka ir noras kad mamyte taip pat ir ja rupintusi kaip mazyliu, reiktu pabrezti kad ji saunuole nes moka pati, jau didele, o leliukas dar bejegis ir pats nemoka, gal itraukti i bendra veikla, gali padel leliuka aprengt, tegu suduka pauosto Tai,kad visais imanomais būdais yra itraukta į visas veiklas susijusias su broliuku. Ir aprengimu -nurengimu QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 17, 14:25) Tai,kad visais imanomais būdais yra itraukta į visas veiklas susijusias su broliuku. Ir aprengimu -nurengimu nu gal atsilieps mamyciu kurios ta pati praejo, pas man tik vienas lelius kol kas bet jau didelis ir to visur praso mano pagalbos, net kai issilges buna tiesiog ateina ir sako - pabuk su manim, paziurekim pasaka kartu ir tt... QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 17, 14:25) Tai,kad visais imanomais būdais yra itraukta į visas veiklas susijusias su broliuku. Ir aprengimu -nurengimu o kur tetis yra, kodel jisai negali su kazkuriuo vienu uzsiimti, kad kitas vaikas gautu maksimalu mamos demesi.
Is savo patirties galiu pasakyti - megdziodama ji nori gauti daugiau demesio, nes mato, kad mamyte vis apie mazaji tupineja
QUOTE(Liutaure @ 2007 09 17, 23:24) Is savo patirties galiu pasakyti - megdziodama ji nori gauti daugiau demesio, nes mato, kad mamyte vis apie mazaji tupineja Gal taip ir yra
Manoji irgi dazniau renkasi teti, ,kai jis yra namie
mano vyresnioji taip pat suleliukėjo atsiradus sesei, gal netaip stipriai bet....atsirado pageidavimai ją pamaitinti, pasupti, pradėjo dėl visų menkniekių verkti ......nu žodžiu lelius nr.2
bet buvo kelios diskusijos kad dėl to kad sesė maža ji negauna saldainiu, neina į vaikų kambarį su burbuliukais ir pan., tei jei ją reikės kaip leliuką maitinti tai ji irgi nebegalės valgyti saldainių ir visų kitų dalykų daryti...tai po truputi persilaužėm tik dabar valgo ir vis šneką "aš didelė, moku valguti pati... QUOTE(kuckudu @ 2007 09 18, 20:38) mano vyresnioji taip pat suleliukėjo atsiradus sesei, gal netaip stipriai bet....atsirado pageidavimai ją pamaitinti, pasupti, pradėjo dėl visų menkniekių verkti ......nu žodžiu lelius nr.2 bet buvo kelios diskusijos kad dėl to kad sesė maža ji negauna saldainiu, neina į vaikų kambarį su burbuliukais ir pan., tei jei ją reikės kaip leliuką maitinti tai ji irgi nebegalės valgyti saldainių ir visų kitų dalykų daryti...tai po truputi persilaužėm tik dabar valgo ir vis šneką "aš didelė, moku valguti pati... manoji sumazeja,kai pabuna su drauges mergyte
Sveikos,
ačiū už jūsų pasisakymus Žiūrėsim kaip seksis toliau QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 19, 05:03) Sveikos, Kaip Silvute ir minejo,tegul tevelis pabuna su maziuku,o jus daugiau laiko leiskite dviese su dukra,iseikite,pasivaiskcioti,pazaisti ir t.t. Kai gime dukryte sunui buvo 9 metai,tai tevelis pradejo dazniau leisti laika tik dviese su sunum,nes kaip ten bebutu,pavyda jaucia visi ir didesni ir mazesni ie jei neskirti demesio tik tam didesniam gali buti taip,kaip va dabartineje situacijoje.ačiū už jūsų pasisakymus Žiūrėsim kaip seksis toliau Ir demesio skirdavau sunui ne tik tetis,bet pasikeisdami budavo,kad as iseinu papramogauti tik su sunum Sekmes
Sveikos
man tai visdėlto atrodo tai laikina QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 21, 05:04) Sveikos man tai visdėlto atrodo tai laikina Smagu Kad laikina tai faktas,anksciau ar veliau nukreipiant tinkama linkme vaikai sugrista i savo vezias QUOTE(kuckudu @ 2007 09 18, 22:38) mano vyresnioji taip pat suleliukėjo atsiradus sesei, gal netaip stipriai bet....atsirado pageidavimai ją pamaitinti, pasupti, pradėjo dėl visų menkniekių verkti ......nu žodžiu lelius nr.2 bet buvo kelios diskusijos kad dėl to kad sesė maža ji negauna saldainiu, neina į vaikų kambarį su burbuliukais ir pan., tei jei ją reikės kaip leliuką maitinti tai ji irgi nebegalės valgyti saldainių ir visų kitų dalykų daryti...tai po truputi persilaužėm tik dabar valgo ir vis šneką "aš didelė, moku valguti pati... Pas mus tas pats. Paaiskinam, kad leliukai nedaro ir daug geru dalyku, kuriuos tu darai. Ir dar, jei papraso buti panesiojamas kaip leliukas, tai taip ir panesioju. Nesunku, o ir juokinga.
o pas mane yra kita problema. Mano didzioji megdzioja ne savo sesute, o mane
O blogiausia, kad kai as nespeju atbegti pas mazaja kai ji verkia, tai aisku vyresnioji nubega. Tai vyresnioji ir soske kiso savo sesutei. Viena ranka laiko jos galvyte kad nesukinetu, o kita kisa soske dar blogiau, kad kai mazoji miega savo lovytei ir pradeda verkti, didzioji ilipa i jos lovyte ir prisuka zaisliua, kur ant lovos yra Net nezinau, kas geriau butu, ar kad sesute megdziotu, ar kad mane
pas mane irgi vyresnioji gimus sesei buvo kurį laiką ''suleliukėjus''
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 17, 13:20) Sveikos mamytės jau pradėdu prarast kantrybe nebežinau ką daryti Kaip atsirado mažiukas viskas buvo gerai patarkite ką ir kaip efektyviai su tuo susitvarkyti [SIZE=7] Maniškis irgi megdžiojo savo jaunesnį broliuką ir naktim prireikė pampersų ir iš buteliuko panoro gerti ir soskės prireikė (nors brolis jos neėmė) ir pamiršo kaip reikia valgyt ir gert, tiktai nekakojo į kelnias
Ir pas mane iš pradžiu buvo taip. Skirtumas tarp jų 1,5metų Kai gimė mažoji, tai ir vienai ir kitai reikėjo čiulptuko, buteliuko ir panašiai. Bet praėjo laikas ir vyresne pradėjo pamegdžioti manę. Pradėjo žaisti su lelytemis, jas maitynti, migdyti, pampersus keisti. Tik kai einame į lauką, tai nori važiuoti kartu vežimėlyje. Dabar, kai paaugo, tai dažnai ir žaidžia kartu.
Pagaliau viskas rimsta
Ateina laikas
maniske irgi sumazesjo, o kartais buna kad ir nori pavaduot mane
Mes dar mažojo neturim, bet jau dabar dukra senokai mėgsta pažaisti "aš beibis". Tai būna, kad ir nepaeina, kad valgyt negali, kad soskės reikia...
|