Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vyresnioji mėgdžioja mažyli
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Eclair
Sveikos mamytės 4u.gif ,

jau pradėdu prarast kantrybe nebežinau ką daryti ax.gif .
Kaip atsirado mažiukas viskas buvo gerai smile.gif , bet dabar tai jau visiškai nebeimanoma su dukra susitvarkyti blink.gif . Pradėjo mėgdžioti broliuką, jam dabar 8mėn. Vienu žodžiu: sisiojam ir kakojam i kelnaites verysad.gif , patys nebemokam pavalgyti, atsigerti, nusiprausti verysad.gif ir begalės kitų dalykų kurios mielai darydavo anksčiau 000189.gif , kiek kalbam apie tai sako, kad susitvarkys, bet..................... gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
patarkite ką ir kaip efektyviai su tuo susitvarkyti [SIZE=7]
mama_gulbe
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 17, 13:20)
Sveikos mamytės  4u.gif ,

jau pradėdu prarast kantrybe nebežinau ką daryti  ax.gif .
Kaip atsirado mažiukas viskas buvo gerai  smile.gif , bet dabar tai jau visiškai nebeimanoma su dukra susitvarkyti  blink.gif . Pradėjo mėgdžioti broliuką, jam dabar 8mėn. Vienu žodžiu: sisiojam ir kakojam i kelnaites verysad.gif , patys nebemokam pavalgyti, atsigerti, nusiprausti verysad.gif  ir begalės kitų dalykų kurios mielai darydavo anksčiau    000189.gif , kiek kalbam apie tai sako, kad susitvarkys, bet..................... gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif
*

nu baisu jei jau net ir kakoja i kelnes doh.gif net nezinau ka ir patarti...

maniskis tai suni megdzioja kai i kaima nuvaziuojam doh.gif ir loja ant zmoniu ir ka tu jam - smagu vaikui, pabegioja paloja biggrin.gif lotuliukas.gif doh.gif doh.gif

o siuo atveju manau demesio stoka ir noras kad mamyte taip pat ir ja rupintusi kaip mazyliu, reiktu pabrezti kad ji saunuole nes moka pati, jau didele, o leliukas dar bejegis ir pats nemoka, gal itraukti i bendra veikla, gali padel leliuka aprengt, tegu suduka pauosto lotuliukas.gif papmatys kad smirda ir nebesiks i kelnias blink.gif doh.gif doh.gif
Eclair
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 09 17, 15:04)
nu baisu jei jau net ir kakoja i kelnes  doh.gif net nezinau ka ir patarti...

maniskis tai suni megdzioja kai i kaima nuvaziuojam  doh.gif ir loja ant zmoniu ir ka tu jam - smagu vaikui, pabegioja paloja biggrin.gif lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif
o siuo atveju manau demesio stoka ir noras kad mamyte taip pat ir ja rupintusi kaip mazyliu, reiktu pabrezti kad ji saunuole nes moka pati, jau didele, o leliukas dar bejegis ir pats nemoka, gal itraukti i bendra veikla, gali padel leliuka aprengt, tegu suduka  pauosto  lotuliukas.gif papmatys kad smirda ir nebesiks i kelnias blink.gif  doh.gif  doh.gif
*

Tai,kad visais imanomais būdais yra itraukta į visas veiklas susijusias su broliuku. Ir aprengimu -nurengimu verysad.gif , sėdejimo ant puodo, kakutį uostė ir ne karta lotuliukas.gif . Net leidžiu pačiai vienai broliu pasirūpinti, bet stebiu akies krašteliu tongue.gif . Gal tiesiog tiktai manęs reikia, bet kad nelabai išeina dabar, kad tik su ja pabūti schmoll.gif , vistiek brolis visada šalia unsure.gif .
mama_gulbe
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 17, 14:25)
Tai,kad visais imanomais būdais yra itraukta į visas veiklas susijusias su broliuku. Ir aprengimu -nurengimu  verysad.gif , sėdejimo ant puodo, kakutį uostė ir ne karta  lotuliukas.gif . Net leidžiu pačiai vienai broliu pasirūpinti, bet stebiu akies krašteliu  tongue.gif . Gal tiesiog  tiktai manęs reikia, bet kad nelabai išeina dabar, kad tik su ja pabūti schmoll.gif , vistiek brolis visada šalia  unsure.gif .
*

nu gal atsilieps mamyciu kurios ta pati praejo, pas man tik vienas lelius kol kas bet jau didelis
ir to visur praso mano pagalbos, net kai issilges buna tiesiog ateina ir sako - pabuk su manim, paziurekim pasaka kartu ir tt...
Bekasė
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 17, 14:25)
Tai,kad visais imanomais būdais yra itraukta į visas veiklas susijusias su broliuku. Ir aprengimu -nurengimu  verysad.gif , sėdejimo ant puodo, kakutį uostė ir ne karta  lotuliukas.gif . Net leidžiu pačiai vienai broliu pasirūpinti, bet stebiu akies krašteliu  tongue.gif . Gal tiesiog  tiktai manęs reikia, bet kad nelabai išeina dabar, kad tik su ja pabūti schmoll.gif , vistiek brolis visada šalia  unsure.gif .
*

o kur tetis yra, kodel jisai negali su kazkuriuo vienu uzsiimti, kad kitas vaikas gautu maksimalu mamos demesi.
Liutaure
Is savo patirties galiu pasakyti - megdziodama ji nori gauti daugiau demesio, nes mato, kad mamyte vis apie mazaji tupineja biggrin.gif , manoji ir is buteliuko misinuka norejo gerti ir brolio lovelej miegojo, ir pamperi matavosi, as viska leidau ir tai praejo mirksiukas.gif net jei to demesio ir nestinga taip vaikas nori uzsitikrinti, o daro tai kaip moka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Eclair
QUOTE(Liutaure @ 2007 09 17, 23:24)
Is savo patirties galiu pasakyti - megdziodama ji nori gauti daugiau demesio, nes mato, kad mamyte vis apie mazaji tupineja  biggrin.gif , manoji ir is buteliuko misinuka  norejo gerti ir brolio lovelej miegojo, ir pamperi matavosi, as viska leidau ir tai praejo  mirksiukas.gif net jei to demesio ir nestinga taip vaikas nori uzsitikrinti, o daro tai kaip moka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Gal taip ir yra ax.gif , nes ji normaliai elgiasi ir darželyje ir kur kitur kai išeinam. Pasirenka su kuo norės bendrauti (tai yra su mama ar tėčiu, bet dažniau su tėčiu g.gif ) ir tada gauna maximalų dėmesį smile.gif . Mes vakar su ja irgi išvažiavom papramogauti dviese mirksiukas.gif . Tai vaikas kaip vaikas smile.gif . O namie truputi kitaip g.gif . Dar truputuką pastebėsim unsure.gif , nes jau buvo kilus mintis kreiptis pas specą smile.gif
Liutaure
Manoji irgi dazniau renkasi teti, ,kai jis yra namie mirksiukas.gif , bet taip pat daznai sako, kad nori, kad butume visi kartu, tai yra ji su tete zaistu, o mes su broliu stebetume...ir kartais prisijungtume.... taip sunku suprasti, kas vyksta toj mazoj sirdelej wub.gif
kuckudu
mano vyresnioji taip pat suleliukėjo atsiradus sesei, gal netaip stipriai bet....atsirado pageidavimai ją pamaitinti, pasupti, pradėjo dėl visų menkniekių verkti ......nu žodžiu lelius nr.2
bet buvo kelios diskusijos kad dėl to kad sesė maža ji negauna saldainiu, neina į vaikų kambarį su burbuliukais ir pan., tei jei ją reikės kaip leliuką maitinti tai ji irgi nebegalės valgyti saldainių ir visų kitų dalykų daryti...tai po truputi persilaužėm tik dabar valgo ir vis šneką "aš didelė, moku valguti pati... biggrin.gif
madam@
QUOTE(kuckudu @ 2007 09 18, 20:38)
mano vyresnioji taip pat suleliukėjo atsiradus sesei, gal netaip stipriai bet....atsirado pageidavimai ją pamaitinti, pasupti, pradėjo dėl visų menkniekių verkti ......nu žodžiu lelius nr.2
bet buvo kelios diskusijos kad dėl to kad sesė maža ji negauna saldainiu, neina į vaikų kambarį su burbuliukais ir pan., tei jei ją reikės kaip leliuką maitinti tai ji irgi nebegalės valgyti saldainių ir visų kitų dalykų daryti...tai po truputi persilaužėm tik dabar valgo ir vis šneką "aš didelė, moku valguti pati... biggrin.gif
*

manoji sumazeja,kai pabuna su drauges mergyte smile.gif manajai uz 2menesiu bus jau 4metai,o drauges dukrai 2...vat dabar kazkaip maziau megdzioja anos mergytes kalba,juoka,elgsena,kazkaip dabar tai mamai tai serveteles paduoda pampiui keiciant,tai ismeta ji...pastebejau kad maziau bemegdzioja ja,paprasciausiai gal norejo pabuti mazesne,prisitapatinti...dabar juokiames kai mazaja rupinasi kaip mama 4u.gif wub.gif thumbup.gif
Eclair
Sveikos,

ačiū už jūsų pasisakymus 4u.gif , tikrai truputeli lengviau pasidarė man ax.gif
Žiūrėsim kaip seksis toliau mirksiukas.gif
JM
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 19, 05:03)
Sveikos,

ačiū už jūsų pasisakymus  4u.gif , tikrai truputeli lengviau pasidarė man  ax.gif
Žiūrėsim kaip seksis toliau  mirksiukas.gif
*

Kaip Silvute ir minejo,tegul tevelis pabuna su maziuku,o jus daugiau laiko leiskite dviese su dukra,iseikite,pasivaiskcioti,pazaisti ir t.t. Kai gime dukryte sunui buvo 9 metai,tai tevelis pradejo dazniau leisti laika tik dviese su sunum,nes kaip ten bebutu,pavyda jaucia visi ir didesni ir mazesni ie jei neskirti demesio tik tam didesniam gali buti taip,kaip va dabartineje situacijoje.
Ir demesio skirdavau sunui ne tik tetis,bet pasikeisdami budavo,kad as iseinu papramogauti tik su sunum 4u.gif
Sekmes 4u.gif
Paranormali
g.gif Pas mus tas pats Justas megdzioja Skirmanta......ale abu lygus, metu skirumas 3........... bigsmile.gif Manau visa tai laikina ir i galva neimu blush2.gif O gal ne........? g.gif unsure.gif
Eclair
Sveikos 4u.gif ,

man tai visdėlto atrodo tai laikina 4u.gif . Dukrytė jau eina i tualetą normaliai ax.gif ir rengiasi pati,bet nevisada blush2.gif , bet pažanga yra rolleyes.gif .Dar truputi ir manau viskas atsistos į savo vietas mirksiukas.gif
JM
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 21, 05:04)
Sveikos  4u.gif ,

man tai visdėlto atrodo tai laikina  4u.gif . Dukrytė jau eina i tualetą normaliai  ax.gif  ir rengiasi pati,bet nevisada blush2.gif , bet pažanga yra  rolleyes.gif  .Dar truputi ir manau viskas atsistos į savo vietas  mirksiukas.gif
*

Smagu thumbup.gif
Kad laikina tai faktas,anksciau ar veliau nukreipiant tinkama linkme vaikai sugrista i savo vezias mirksiukas.gif
Limcamca
QUOTE(kuckudu @ 2007 09 18, 22:38)
*

Pas mus tas pats. Paaiskinam, kad leliukai nedaro ir daug geru dalyku, kuriuos tu darai. Ir dar, jei papraso buti panesiojamas kaip leliukas, tai taip ir panesioju. Nesunku, o ir juokinga. rolleyes.gif
Karinga
o pas mane yra kita problema. Mano didzioji megdzioja ne savo sesute, o mane doh.gif Vyresnelei dabar 2.5metau, o mazajai 1men. Tai ji ir lelem deda pampersus...
O blogiausia, kad kai as nespeju atbegti pas mazaja kai ji verkia, tai aisku vyresnioji nubega. Tai vyresnioji ir soske kiso savo sesutei. Viena ranka laiko jos galvyte kad nesukinetu, o kita kisa soske doh.gif
dar blogiau, kad kai mazoji miega savo lovytei ir pradeda verkti, didzioji ilipa i jos lovyte ir prisuka zaisliua, kur ant lovos yra doh.gif Viena karta vos neuzkrito cray.gif
Net nezinau, kas geriau butu, ar kad sesute megdziotu, ar kad mane g.gif
jurgixe
pas mane irgi vyresnioji gimus sesei buvo kurį laiką ''suleliukėjus'' g.gif ir soskės reikėjo,ir iš buteliuko gert,vežimą specialiai sportinį buvom net atnešę doh.gif ,nes norėjo kaip sesė vežime miegot.tai pietų miegą kurį laiką taip ir miegodavo.bet po kurio laiko ėmė mėgdžioti mane ax.gif :rengt savo lėles,maitino jas prisidėjusi taip kaip aš prie krūties lotuliukas.gif ir be perstojo norėjo man kuo daugiau padėt,tai ir nešvarius pamperius į šiukšlių dėžę nešiojo tongue.gif ir netriukšmaut išmoko kai sesė miegodavo.bet viskas atsistojo į savo vietas.dabar smagu žiūrėt kaip jos abi draugauja 4u.gif .
princesa
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 17, 13:20)
Sveikos mamytės  4u.gif ,

jau pradėdu prarast kantrybe nebežinau ką daryti  ax.gif .
Kaip atsirado mažiukas viskas buvo gerai  smile.gif , bet dabar tai jau visiškai nebeimanoma su dukra susitvarkyti  blink.gif . Pradėjo mėgdžioti broliuką, jam dabar 8mėn. Vienu žodžiu: sisiojam ir kakojam i kelnaites verysad.gif , patys nebemokam pavalgyti, atsigerti, nusiprausti verysad.gif  ir begalės kitų dalykų kurios mielai darydavo anksčiau    000189.gif , kiek kalbam apie tai sako, kad susitvarkys, bet..................... gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif
*

Maniškis irgi megdžiojo savo jaunesnį broliuką ir naktim prireikė pampersų ir iš buteliuko panoro gerti ir soskės prireikė (nors brolis jos neėmė) ir pamiršo kaip reikia valgyt ir gert, tiktai nekakojo į kelnias biggrin.gif bet praėjo visa tai. O taip yra dėl to jog tokia reakcija į naujai atsiradusį šeimos narį ir reikalavimas dėmesio. Mum atrodo, kad laiko skiriam pakankamai, bet bet kokiu atveju vistiek daug mažiau nei skirdavom jam vienam. Aš kovojau taip: niekada neskatinau (pvz gert iš buteliuko, čiulp soskės ir t.t.) aiškinau per dieną n kartų, kad tu jau didelis, o dideli žmonės viską daro patys ir valgo ir apsirengia ir į pampersus nedaro ir t.t. Kai imdavo buteliuką sigėdydavau, sakydavau fui kaip negražu juk tu didelis ir ilgai tai nesitęsė.
puškis
Ir pas mane iš pradžiu buvo taip. Skirtumas tarp jų 1,5metų Kai gimė mažoji, tai ir vienai ir kitai reikėjo čiulptuko, buteliuko ir panašiai. Bet praėjo laikas ir vyresne pradėjo pamegdžioti manę. Pradėjo žaisti su lelytemis, jas maitynti, migdyti, pampersus keisti. Tik kai einame į lauką, tai nori važiuoti kartu vežimėlyje. Dabar, kai paaugo, tai dažnai ir žaidžia kartu. smile.gif
Eclair

Pagaliau viskas rimsta smile.gif gerąją prasme biggrin.gif . Dabar jau kai nori dukrytė mano dėmesio ateina ir sako: tėveli tu būk su broliu tongue.gif , o mama eina pas mane ax.gif , pagaliau suprato, kad kartais ir pati turi paprašyti to dėmesio, o nerodyti jo trukūmą veiksmais mirksiukas.gif
Rciukas
Ateina laikas mirksiukas.gif
ingauk
maniske irgi sumazesjo, o kartais buna kad ir nori pavaduot mane ax.gif zinau kad reikia islaukti ta laika ir bus dar visko smile.gif
Coccinela
Mes dar mažojo neturim, bet jau dabar dukra senokai mėgsta pažaisti "aš beibis". Tai būna, kad ir nepaeina, kad valgyt negali, kad soskės reikia... doh.gif tai biškį baisu, kas bus, kai kūdikėlis namuos atsiras unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.