su basutem
Su ortopedinemis basutemis
maniske vaiksto tik basa, kojiniu irgi nemaunu, juk silta namie
Dazniausiai su pedkelnem arba kojinem, kartais su slepetem, kartais basas
Mano mazlei 1m. ir 4. men. dazniausiai vaikstom su ortopedinem basutem. Kartais tik su kojnytem.
As uz avalyn namie. Gyd. patare aveti basutes, nes dar formuojasi pedute (ploksciapadyste, pilnapadyste). Man atrodo, kad saugiau su avalyne, pvz. mano mazoji daznai uzlipa ant zaislu, nes jie ismetyti po visa kambary. Su basa kojyte juk skauda
mano nuomone pedute turetu formuotis laisvai be jokiu varzymu, todel dukryte vaiksto basa arba su kojnaitem neslystanciu padu.
as maunu basutes,nes su kojynem kojytes slista ir krenta vaikas
po namus vaiksto su mokasinais, kartais su pedkelnem arba kojinytem neslistanciu paduku, su basutem nelabai nori vaikscioti, po kurio laiko nori, kad nuauciau
maniskei 1m1menesis,vaiksto su gucio batukais,nes namie laminatas saltas ir basa susaltu.
siaip visus metus basa vaiksto po namus, bet PO pedkelnemis visada esu uzdejusi plonas vilnones kojinytes.jei uzdedu ant pedkelniu visada nuima.
QUOTE(Sandriulis 25 @ 2009 11 17, 23:04) Man atrodo, kad saugiau su avalyne, pvz. mano mazoji daznai uzlipa ant zaislu, nes jie ismetyti po visa kambary. Su basa kojyte juk skauda Mes su mokasinais namie lakstom, vasara basom arba su kojinytem
Kol maziukas tik basutes optopedines
vaikai laksto basi,tai yra su kojinytėm arba pėdkelnėm,o kai buvo metinukai vaikščiojo ortopedinėm basutėm
Su pedkelnem, kojines krenta labai
Vaiksto basas. Kojines tik uzdedi, iskart numauna.
su basutem arba tapukais
Kam idomu radau strapsni apie nuomone ar reikalingi batai namuose ar ne http://www.imunitetas.lt/?aid=4030
Nezinau kaip vadinasi,vaiksto su tokiom kaip kojnem tik padas odinis neslystantis.Jam patogu
Mažėlis nuo pat gimimo iki dabar (2m 4mėn) namuose laksto tik basas. Buvo momentų, kad praeitos žiemos metu aviau kai kada basutes, o šią žiemą su mokasinais minkštu odiniu paduku bėgiojam.
Dažniausiai vaikšto basas, o žiemą tai pirkau tokias kojines kur padas apsiūtas oda, bet nuo skalbimo greit susidėvi ir paskui slysta kaip kojinės.
turiu ir tokiu kambarinius batukus nupirkus, bet daugiausia laksto su kojinėm
kol buvo mazyte tai su ortopedine avalyne, o po to visaip
Prašom užmesti akį į mano parašiuką, jei ką domintų
basas visa diena
Mes tai dukrytę namie auname medžiaginėmis basutėmis su tvirtu užkulniu ir odiniu vitpaduku
Mūsų dukra beveik nuo gimimo iki šiol (1 metukai) namie būna visada tik basa.
(Pirmomis gyvenimo savaitėmis pabūdavo tai basa, tai su kojinėm.)
Iki pusantru metuku namie vaiksciojo sunelis tik basas,t.y. su kojinytem ar pedkalnem neslistanciu paduku, o dabar kiekviena diena avi basutes su tvirtu uzkulniu
Gal kas galit patart kur rast kojinyiu neslystanciu padu? NA kur beveik visas butu dengtas?
akropoli parduotuveje maciau,brangokos bet manau tikrai kokybiskos,visas padas silikonu ar guma kazkokia padengtas kad neslystu ir storai.
Mūsų dukrytė, kai tik pradėjo vaikščioti, namuose turim atskiras basutes tvirtu užkulniu, kad stabiliai stovėtų, nes basomis, tiksliau su pėdkelnėmis ar kojnytėmis nehigieniška, gali paslysti ir užsigauti
Kai mokėmės vaikščioti- odinės basutės su tvirtu užkulniu, paaukštintos, su supinatoriumi. Vasarą, kai karšta, ir basa vaikščiojo, ir su kojinytėm neslystančiais padukais. Dabar vėl su basutėmis vaikštom.
Mano metinuke nusimauna visus batukus, todel namuose buna su kojinytem neslystanciu padu
QUOTE(Lafe @ 2011 10 31, 00:52) Visi 3 mano vaikai po namus nuo pirmuju zingsniuku nepripazista jokiu tapkuciu ar batuku,ryte apaunu kojinytes,o jie kaipmat lekia basi ir taip visa dena ,,duodasi",ar silta ar salta namie.
šaltuoju-vėsiuoju metų periodu aunu kojinytes su lipukais (kad neslydinėtų), o vasarą - basomis net pas močiutę kieme
na o mes... tiek vasara, tiek žiemą po namus avime odines basutes su kietu užkulniu ir trimis lipukais, kad kojyte tvirtai būtų ir kad neprakaituotų, o svarbiausia- ateityje, kad neturėtume problemų (taip patarė daktarė, nors tai nemažai kainuoja, kai kas kart reikia pirkti naujas odines basutes)
QUOTE(Laurencijan @ 2010 11 03, 18:25) Mūsų dukrytė, kai tik pradėjo vaikščioti, namuose turim atskiras basutes tvirtu užkulniu, kad stabiliai stovėtų, nes basomis, tiksliau su pėdkelnėmis ar kojnytėmis nehigieniška, gali paslysti ir užsigauti
Gal grindys nesvarios
As kai kasdiens grindis plaunu, tai nevarzau vaiko koju namuose jokiais batais, nes ir paciai su batais namuose nepatogu.
mano tai basi
|