Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pametinukai: vienos lyties ar skirtingų?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3
austulle
Berniukas - po 1m10men - Berniukas - po 2m11men - Mergaite - po 2m6men - Mergaite wub.gif
kipshe
Mergaite po 1.9m - berniukas wub.gif
dvynka
Mano dukros pametines yahoo.gif
jjurgitas
QUOTE(austulle @ 2008 09 16, 19:06)
Berniukas - po 1m10men - Berniukas - po 2m11men - Mergaite - po 2m6men - Mergaite  wub.gif
*

vau kaip fainai thumbup.gif ir as taip noreciau: berniukas berniukas mergaite mergaite thumbup.gif
laumike
mergaite ir berniukas wub.gif
bugienis123
Tarp maniškių berniukų skirtumas 1,9m. kažkur skaičiau tokią teoriją - jei pirma gimsta mergaitė, tai paskui vienoda tikimybė susilaukti tiek berniuko, tiek mergaitės, bet jei pirmas gimsta berniukas, vėliau susilaukti mergaitės yra sunkiau, dažniau berniukai gimsta.
gliuka
Kai laukiausi antrojo tokia teorija is savo gydytojos taip pat girdejau, bet pas mus dukryte - po 1,5 m -sunus, po 1,10 m - sunus, taigi, si teorija mums ir pasitvirtino ir ne smile.gif
domasliepa
Pas mus pirmas sunus, o po 1m ir 10men dukryte. O mes teveliai atsidziaukt negalim, kai matom kaip jie viens kita myli, buciuoja, zaislais dalinasi, nors dar pakankamai mazi, bet taip viens be kito negali, ne 15min isbut! ir dar ziauriai viens i kita panasus! 4u.gif
Lurdesita
dukrytė wub.gif , po 2,5 metų - sūnelis wub.gif
rienkaaa
pas mane dvi mergaites pametinukes 4u.gif
Cobretti
ps mus pametinukai berniukas ir mergaite smile.gif skirtumas 1m 9men
Sunkissed
vyro seimoj 5 bernai. tarp 1 ir 2 didesnis skirtumas gal kokie 2-4 metai o toliau nuo 2 iki 5 pametinukai.
vaivoskinas
Na musu seimynele gausi dviem pametinukais: mergaite ir berniukas. Mergaiciuke musu vyresnele, siuo metu 2,5metuku, brolis saunuolis 1,7metuku. Skirtumas tarp vaikuciu super mazas:) 10men 4u.gif
na mes bandem teorija pagal kraujo pasiketima, pagal pastojimo laika, tai bai sios teorijos pasitvirtino, bet gal cia tik atsitiktinumas, o gal ir ne:) blink.gif
vaikai bendrauja ivairiai, bet vienas be kito-ne is vietos, kur brolis, kur sese thumbup.gif
country girl
pas mus trecias berniukas uz poros men gims tongue.gif

nzn ar verta tikti ta teorija apie vyro ir moters kraujo itaka vaiko lyciai, bet pagal sia teorija as galiu mergaites susilaukti pastojus tik 2012 08 - 2013 05 men. o siaip vien sunus doh.gif

tai va, ir zinok zmogau kuo pasikliauti, teorijom ar likimu g.gif
gingizė
Mano vienodos gavosi blush2.gif lotuliukas.gif
gingizė
Atsiprasau, vienodi vienodi gavosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
zvaigzdute25
pas mus tarp vaikuciu skirtumas 3.7metai.visko buna,kartais graziai zaidzia,o kartais kaip kate su suniu sutaria.vienas kitam nenusileidzia,tai namie triuksmo netruksta. smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
*AJR*
mums vienos lyties gavos smile.gif skirtumas 2m ir 3men.. beje tarp mano broliu 1,5m skirtumas..vienas turi 3 pametinukus berniukus, kitas 3 pametinukes mergytes, panasu, kad bent jau musu giminej sis pasakymas galioja biggrin.gif
Bonifacija
pas mus porele. skirtumas 2,2m. Nestumai abu super vienodi, tai galvojau, kad ir antras bus tos pacios lyties, bet va gavosi kitos wub.gif
Wild Pearl
berniukas ir mergyte biggrin.gif skirtumas 1m.3men. smile.gif
michele
Mano pametinukes abi panelytes, o as su broliu irgi pametinukai , bet skirtingu lyciu, tai net nezianu ar cia gali buti kazkokia teorija g.gif
D.E.L.A
Mano pametinukai skirtingu lyciu - skirtumas 1m 2 men, nors pastojusi su antru buvu isitikinusi kad bus antra mergyte, bet .. smile.gif
beje pati esu is 3 sesiu ir vieno brolio, seses is eiles kas 2.5 - 3 metus, brolis pagrandukas tongue.gif 4u.gif
aile
mano pametinukes mergytes 4u.gif
memelietė
aš turiu porelę thumbup.gif
spylka78
pas 2 berniukai smile.gif
rutcka
Tikrai kvaila tikėti tokiomis teorijomis doh.gif Kaip ir atsinaujinančio kraujo ir panašiomis ax.gif Ir norėčiau į akis pažiūrėti tai gydytojai, kuri tokius arabus savo pacientėm pučia cool.gif
Burka
QUOTE(Burka @ 2007 12 28, 09:54)
Berniukas ir mergyte-skirtumas 1m 3men biggrin.gif
*

Berniukas -mergyte(1,3m skirtumas)- mergyte(1,7m skirtumas) biggrin.gif
Alekto
Trys mergytės biggrin.gif skirtumas 1,2m. ir 1,6m.
zhulikele
mano pameinukai-du berniukai wub.gif
Cytrynka1986
Balsuoti neleidzia schmoll.gif schmoll.gif

bet pas mus mergaite ir berniukas,beveik lygiai du metai skirtumas.

butu buve lygiai lygiai du metai skirtumas,gimtadieniai ta pacia diena,bet kadangi su antru buvo antras planinis cezaris tai iki pat termino gali neleidzia laukt 4u.gif
vaidute23
Pas mane abi mergaites.Skirtumas 1m8men.
Gimineje yra dvi seimos kurios turejo pametinukus.Pas abi seimas mergaites.Jau dabar suaugusios panos bigsmile.gif
Dagma
mergytės, skirtumas 1metai ir 10 mėn ax.gif
sidrulka
dvi mergytės 1,5m skirtumu wub.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.