Berniukas - po 1m10men - Berniukas - po 2m11men - Mergaite - po 2m6men - Mergaite
Mergaite po 1.9m - berniukas
Mano dukros pametines
mergaite ir berniukas
Tarp maniškių berniukų skirtumas 1,9m. kažkur skaičiau tokią teoriją - jei pirma gimsta mergaitė, tai paskui vienoda tikimybė susilaukti tiek berniuko, tiek mergaitės, bet jei pirmas gimsta berniukas, vėliau susilaukti mergaitės yra sunkiau, dažniau berniukai gimsta.
Kai laukiausi antrojo tokia teorija is savo gydytojos taip pat girdejau, bet pas mus dukryte - po 1,5 m -sunus, po 1,10 m - sunus, taigi, si teorija mums ir pasitvirtino ir ne
Pas mus pirmas sunus, o po 1m ir 10men dukryte. O mes teveliai atsidziaukt negalim, kai matom kaip jie viens kita myli, buciuoja, zaislais dalinasi, nors dar pakankamai mazi, bet taip viens be kito negali, ne 15min isbut! ir dar ziauriai viens i kita panasus!
dukrytė
pas mane dvi mergaites pametinukes
ps mus pametinukai berniukas ir mergaite
vyro seimoj 5 bernai. tarp 1 ir 2 didesnis skirtumas gal kokie 2-4 metai o toliau nuo 2 iki 5 pametinukai.
Na musu seimynele gausi dviem pametinukais: mergaite ir berniukas. Mergaiciuke musu vyresnele, siuo metu 2,5metuku, brolis saunuolis 1,7metuku. Skirtumas tarp vaikuciu super mazas:) 10men
na mes bandem teorija pagal kraujo pasiketima, pagal pastojimo laika, tai bai sios teorijos pasitvirtino, bet gal cia tik atsitiktinumas, o gal ir ne:) vaikai bendrauja ivairiai, bet vienas be kito-ne is vietos, kur brolis, kur sese
pas mus trecias berniukas uz poros men gims
nzn ar verta tikti ta teorija apie vyro ir moters kraujo itaka vaiko lyciai, bet pagal sia teorija as galiu mergaites susilaukti pastojus tik 2012 08 - 2013 05 men. o siaip vien sunus tai va, ir zinok zmogau kuo pasikliauti, teorijom ar likimu
Mano vienodos gavosi
Atsiprasau, vienodi vienodi gavosi
pas mus tarp vaikuciu skirtumas 3.7metai.visko buna,kartais graziai zaidzia,o kartais kaip kate su suniu sutaria.vienas kitam nenusileidzia,tai namie triuksmo netruksta.
mums vienos lyties gavos
pas mus porele. skirtumas 2,2m. Nestumai abu super vienodi, tai galvojau, kad ir antras bus tos pacios lyties, bet va gavosi kitos
berniukas ir mergyte
Mano pametinukes abi panelytes, o as su broliu irgi pametinukai , bet skirtingu lyciu, tai net nezianu ar cia gali buti kazkokia teorija
Mano pametinukai skirtingu lyciu - skirtumas 1m 2 men, nors pastojusi su antru buvu isitikinusi kad bus antra mergyte, bet ..
beje pati esu is 3 sesiu ir vieno brolio, seses is eiles kas 2.5 - 3 metus, brolis pagrandukas
mano pametinukes mergytes
aš turiu porelę
pas 2 berniukai
Tikrai kvaila tikėti tokiomis teorijomis
Trys mergytės
mano pameinukai-du berniukai
Balsuoti neleidzia
bet pas mus mergaite ir berniukas,beveik lygiai du metai skirtumas. butu buve lygiai lygiai du metai skirtumas,gimtadieniai ta pacia diena,bet kadangi su antru buvo antras planinis cezaris tai iki pat termino gali neleidzia laukt
Pas mane abi mergaites.Skirtumas 1m8men.
Gimineje yra dvi seimos kurios turejo pametinukus.Pas abi seimas mergaites.Jau dabar suaugusios panos
mergytės, skirtumas 1metai ir 10 mėn
dvi mergytės 1,5m skirtumu
|