O pas mus berniukai pametinukai. Skirtumas 1m 5mėnesiai
QUOTE(laguna @ 2005 02 24, 15:22) As su sese esame pametinukes. O stai po ilgos pertraukos (16 m.) brolis ir sesuo pametinukai. Tad manau kad si teorija islausta is pirsto. Laikausi tos nuomones, kad reikia ziureti kokia yra vyro gimine. Pas maniski stiprus vyriskas genas. Todel kad ir kaip noreciau mergaites, vargu ar ji iseis. Pirmagimio visada norejau berniuko. BET TAI IR MANO GIMINEJ VIEN BERNAI IR VYRO GIMINEI IRGI DOMINUOJA VYRAI, BET TURIU DVI ME4RGUZELES PAMETINUKES
Pas mane
ir skirtumas 11 mėn. 15 d
Mergaitė - mergaitė - 2berniukai
pirmos dvi dukrytes 2metai ir 5menesiai skirtumas
Mano penkių metų laikotarpis berniukas-berniukas-mergaitė
Berniukas - mergaite , skirtumas metai astuoni menesiai.
Na pas mane taip pat porele
3,5 metų laikotarpyje - berniukas, berniukas, 2 berniukai
Mes tai visi trys 2 metų ir 7 mėnesiu laikotarpiu
mano mazulkios abi mergytes tarp ju 1metukas ir 3 men
aš tai turiu tik vieną angeliuką, bet mano brolienė pametinukus-mergytę ir berniuką
Pas mumi mergaitiska mergaite ir vyriskas berniukas...
As irgi is pametinuku, jaunesnis brolis Mano brolis taip pat turi pametinukus - abu berniukai
Idomi cia teorija,bet jau ir girdeta,pati esu is pametinuku turiu broli. O dabar jau ir mama turiu sunu ir laukiuosi antro prognozuoja berniuka, nors noriu labai mergaites. Jeigu ziurint pagalvyro ir mano gimine,tai visoj giminej yra poreles.
Prie sio atvejo galeciaui iskelti dar viena teorija, gydytojai sako kad jei pametinukai yra, antras is vaiku dazniausiai buna berniukas, nes vyro sperma su vyrisku genu keliauja greiciau. Taigi ant kiek cia teisybes yra?
Pas mane 2 bernuzeliai, skirtumas 1m. 9men.
Tarp mano pametinukių dukrų skirtumas 1 m. ir 3 sav. Taip kad aš iš to tarpo, pagal kurį teorija teisinga
ta teorija ir pas mums pasiteisino. Auginu dukra ir sunu. Skirtumas 1m 6men. Taciau trecioji po ilgesnio tarpo yra dukte, gal ketvirtas ir butu sunus
sveikos..as pati is pametinuku... esu mazoji,tarp manes ir brolio skirtumas 1m.2sav.
o tarp mano berniuku skirtumas-1m.2men brolis turi dukrele..ir planuoja antra vaikeli.kazkokia mociute yra sakiusi kad jie tures tris mergaites..
berniukas ir mergaite
Berniukas ir mergyte-skirtumas 1m 3men
Maniskiai vyresneliai skirtingu lyciu, ne visai pametikukai (beveik 2 m. skirtumas), bet kaip parase temos autore "2 pastojimai 3 metu begyje"
Na o pas mum taip :
Pirmieji , tai ne pametinukai, bet 2 nestumai 3m begyje, abu berniukai O mazieji yra pametinukai, berniukas ir mergaite Taigi man rods ta teorija tikrai is pirsto lauzta
mano pametinukai berniukas ir mergaite
mergyte ir berniukas, 1,3m skirtumas
As labai norejau mergytes,gyd man sake jai nori kad butu skirtingos lytes palauk biskuti nes pametinukai dazniausiai buna vienodi,tai va galvoju nesamone ir stai turim pametinukus berniukus.Net nezinau ka galvoti ar sutapimas ar tiesa
Pas mane irgi abu berniukai. Na ne pametinukai skirtumas metai ir dešimt mėnesiu, bet pagal temos pavadinimą tinka...
pas mane du berniukai.skirtumas 1 metai...be 3-ju dienu.
1-as gime 28.12.2006 2-as gime 25.12.2007
Mergyte ir berniukas.
Skirtumas 1,7 m.
mano pametinukai: mergaite, berniukas, mergaite
mano du berniukai
Mano abi mergytes
pas mane berniukas,mergaite ir ziuresim kas bus dabar
abi kiškutės
O pas mus porele....Berniukas ir po 1 metų 3 mėn.mergaitė
As pati turiu pametinukes dukrytes, sesuo turi pametinukes mergytes, ir mes su sesem esam pametinukes
o muu atveju nepasitvirtina teorija...dukryte ir po 2 metu be 20 dienu...sunelis
abi dukrytės
Pas mus du berniukai
Na, mums tai gimė 2mergytės
ir po 2m dar viena mergytė .jei norėsim berniuko, turbūt, reiks didesnį skirtumą padaryt
na mano vaikai skirtingu lyciu,nors visi man irgi prognozavo tos pacios...o vat mano mamos praktikoje buvo trys berniukai po to mergyte
na pas mane pametiniai du berniukai, bet super ,neisivaizduoju ka veiktu skirtingos lyties vaikuciai. maniskiai kaip du viename, viens be kito niekur.
Mums ši teorija netinka
Pa mane mergaitė ir berniukas.
as turesiu pametinukus ir tikiuosi skirtingos lyties
|