Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pametinukai: vienos lyties ar skirtingų?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3
Brunhilda
O pas mus berniukai pametinukai. Skirtumas 1m 5mėnesiai smile.gif
Anchela
QUOTE(laguna @ 2005 02 24, 15:22)
As su sese esame pametinukes. O stai po ilgos pertraukos (16 m.) brolis ir sesuo pametinukai. Tad manau kad si teorija islausta is pirsto. Laikausi tos nuomones, kad reikia ziureti kokia yra vyro gimine. Pas maniski stiprus vyriskas genas. Todel kad ir kaip noreciau mergaites, vargu ar ji iseis. Pirmagimio visada norejau berniuko.
*

BET TAI IR MANO GIMINEJ VIEN BERNAI IR VYRO GIMINEI IRGI DOMINUOJA VYRAI, BET TURIU DVI ME4RGUZELES PAMETINUKES
Berita
Pas mane user posted image ir user posted image

skirtumas 11 mėn. 15 d lotuliukas.gif
*Mika*
Mergaitė - mergaitė - 2berniukai biggrin.gif Penkių metų laikotarpyje... Taigi, visaip būna mirksiukas.gif
Berita
QUOTE(*Mika* @ 2007 07 14, 21:37)
Mergaitė - mergaitė - 2berniukai  biggrin.gif  Penkių metų laikotarpyje... Taigi, visaip būna  mirksiukas.gif
*

Čia tai bent PAMETINUKAI thumbup.gif 4u.gif Ištvermės ir stiprybės mamytei ir tėveliui 4u.gif 4u.gif
kristinka
4u.gif viskas pasakyta parase bigsmile.gif
TANGOO
pirmos dvi dukrytes 2metai ir 5menesiai skirtumas
Herta
Mano penkių metų laikotarpis berniukas-berniukas-mergaitė thumbup.gif
Loretoidas
Berniukas - mergaite , skirtumas metai astuoni menesiai.
svita
Na pas mane taip pat porele biggrin.gif ,o skirtumas 1m ir 11 men.
jėga
3,5 metų laikotarpyje - berniukas, berniukas, 2 berniukai cool.gif
Zima
Mes tai visi trys 2 metų ir 7 mėnesiu laikotarpiu biggrin.gif
dalyciukas
mano mazulkios abi mergytes tarp ju 1metukas ir 3 men smile.gif
asoptimiste
aš tai turiu tik vieną angeliuką, bet mano brolienė pametinukus-mergytę ir berniuką bigsmile.gif Jie abu gimę tą patį mėnesį, tą pačią dieną ir vienos valandos skirtumas biggrin.gif Dievulis jai gražią dovaną padarė thumbup.gif
Akva
Pas mumi mergaitiska mergaite ir vyriskas berniukas...
As irgi is pametinuku, jaunesnis brolis
Mano brolis taip pat turi pametinukus - abu berniukai doh.gif
RasaK
QUOTE(dalyciukas @ 2007 08 22, 15:23)
mano mazulkios abi mergytes tarp ju 1metukas ir 3 men  smile.gif
*

Nu gi ir mano lėlytės panašiai -skirtumas 1 metai 4 mėn. mirksiukas.gif
porsche
smile.gif Mano vaikucia ne pametinukai, bet...dvynukus pagymdziau, kai vyriausia dar nebuvo 2-ju. Tad galima sakyti kad buvo 3 vaikai visi mazyliai ir kiekvienas reikalavo demesio. Ir dabar sunku mirksiukas.gif
gudrilapute
Idomi cia teorija,bet jau ir girdeta,pati esu is pametinuku turiu broli. O dabar jau ir mama turiu sunu ir laukiuosi antro prognozuoja berniuka, nors noriu labai mergaites. Jeigu ziurint pagalvyro ir mano gimine,tai visoj giminej yra poreles.
Prie sio atvejo galeciaui iskelti dar viena teorija, gydytojai sako kad jei pametinukai yra, antras is vaiku dazniausiai buna berniukas, nes vyro sperma su vyrisku genu keliauja greiciau. Taigi ant kiek cia teisybes yra? g.gif
rassike
Pas mane 2 bernuzeliai, skirtumas 1m. 9men.
Gyjula
Tarp mano pametinukių dukrų skirtumas 1 m. ir 3 sav. Taip kad aš iš to tarpo, pagal kurį teorija teisinga biggrin.gif
diannute
ta teorija ir pas mums pasiteisino. Auginu dukra ir sunu. Skirtumas 1m 6men. Taciau trecioji po ilgesnio tarpo yra dukte, gal ketvirtas ir butu sunus g.gif biggrin.gif
Ragaina
sveikos..as pati is pametinuku... esu mazoji,tarp manes ir brolio skirtumas 1m.2sav.
o tarp mano berniuku skirtumas-1m.2men smile.gif

brolis turi dukrele..ir planuoja antra vaikeli.kazkokia mociute yra sakiusi kad jie tures tris mergaites..

4u.gif 4u.gif
LUNARIA
berniukas ir mergaite ax.gif
Burka
Berniukas ir mergyte-skirtumas 1m 3men biggrin.gif
Treja
QUOTE(oksancik @ 2007 12 22, 09:27)
berniukas ir mergaite  ax.gif
*

Jei liniuotė teisinga, tai lyg ir ne pametinukai rolleyes.gif
LUNARIA
QUOTE(Treja @ 2007 12 29, 13:51)
Jei liniuotė teisinga, tai lyg ir ne pametinukai rolleyes.gif
*

temos pavedinime: kai 2 nestumai 3 metu begyje biggrin.gif i pametinukus nepretenduoju, bet i 2 nestumus 3 metu begyje taip mirksiukas.gif cia jau pretenzijas ne man, o temos autorei tongue.gif
Ikulia
Maniskiai vyresneliai skirtingu lyciu, ne visai pametikukai (beveik 2 m. skirtumas), bet kaip parase temos autore "2 pastojimai 3 metu begyje" rolleyes.gif
maziss
Na o pas mum taip :
Pirmieji , tai ne pametinukai, bet 2 nestumai 3m begyje, abu berniukai 4u.gif
O mazieji yra pametinukai, berniukas ir mergaite 4u.gif

Taigi man rods ta teorija tikrai is pirsto lauzta tongue.gif
meilute20
mano pametinukai berniukas ir mergaite smile.gif tai si teorija mums neatitinka biggrin.gif
deividaite
mergyte ir berniukas, 1,3m skirtumas thumbup.gif
Perlute
As labai norejau mergytes,gyd man sake jai nori kad butu skirtingos lytes palauk biskuti nes pametinukai dazniausiai buna vienodi,tai va galvoju nesamone ir stai turim pametinukus berniukus.Net nezinau ka galvoti ar sutapimas ar tiesa g.gif
justita
Pas mane irgi abu berniukai. Na ne pametinukai skirtumas metai ir dešimt mėnesiu, bet pagal temos pavadinimą tinka... mirksiukas.gif
PRimute
pas mane du berniukai.skirtumas 1 metai...be 3-ju dienu.
1-as gime 28.12.2006
2-as gime 25.12.2007 soske.gif
vibiel
Mergyte ir berniukas. clap.gif
Skirtumas 1,7 m.
ayra
mano pametinukai: mergaite, berniukas, mergaite mirksiukas.gif
aseret
mano du berniukai
group.gif
cutka
Mano abi mergytes
acura_maniake
pas mane berniukas,mergaite ir ziuresim kas bus dabar mirksiukas.gif
**kiškutė**
abi kiškutės biggrin.gif
nuostabioji
O pas mus porele....Berniukas ir po 1 metų 3 mėn.mergaitė 4u.gif
youste
As pati turiu pametinukes dukrytes, sesuo turi pametinukes mergytes, ir mes su sesem esam pametinukes lotuliukas.gif Musu atveju - pasitvirtina teorija smile.gif
dzhina
o muu atveju nepasitvirtina teorija...dukryte ir po 2 metu be 20 dienu...sunelis
VAE
abi dukrytės wub.gif
svetute777
Pas mus du berniukai mirksiukas.gif Trečia turi būt mergaitė tongue.gif ax.gif Bent jau pasistengsim rolleyes.gif O jei bus berniukas, irgi gerai lotuliukas.gif thumbup.gif
Double Latte
Na, mums tai gimė 2mergytėsuser posted image user posted image ir po 2m dar viena mergytė user posted image.

jei norėsim berniuko, turbūt, reiks didesnį skirtumą padaryt lotuliukas.gif

pincius
na mano vaikai skirtingu lyciu,nors visi man irgi prognozavo tos pacios...o vat mano mamos praktikoje buvo trys berniukai po to mergyte ax.gif jie visi pametiniai buvo...
editalč11
na pas mane pametiniai du berniukai, bet super ,neisivaizduoju ka veiktu skirtingos lyties vaikuciai. maniskiai kaip du viename, viens be kito niekur.
A.S.
Mums ši teorija netinka rolleyes.gif pirmas berniukas,o po 2.5 m. mergaitė.
mergaite117
Pa mane mergaitė ir berniukas. thumbup.gif Kai laukiausi, atrodė vienoda lytis- smagiau vaikam, lengviau tėvam. ax.gif Dabar matau,kad vaikam ir taip labai smagu,gražiai draugauja, negali vienas be kito. Vienas atsikelia,kitą žadina,bičiuoja, žaidžia biggrin.gif O ir mums tėveliams skirtinga patirtis mirksiukas.gif
deimaaaaa
as turesiu pametinukus ir tikiuosi skirtingos lyties smile.gif prigasdinokad tos pacios doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.