Mano pazhystamu tarpe shi teorija pasitvirtino 9/10 atveju
Idomu, kaip shi teorija veikia forumo vaikuchiu tarpe?
P.S. Pametinukais vaikuchius vadinu salyginai, turedama galvoje 2 pastojimus 3 metu begyje
Vienoje temu jau aprashiau teorija, kuria man ishdeste ginekologe: esa vaikai, vienas paskui kita gime triju metu begyje, dazhniausiai "gaunasi" tos pachio lyties.
Mano pazhystamu tarpe shi teorija pasitvirtino 9/10 atveju Idomu, kaip shi teorija veikia forumo vaikuchiu tarpe? P.S. Pametinukais vaikuchius vadinu salyginai, turedama galvoje 2 pastojimus 3 metu begyje
Negi nera mamu, kurios turi pora vaikeliu? Prabalsuokit!
Pati dar tik laukiu, bet galiu pasakyti apie mamą savo (ji 6 pagimdė) ne visi buvo pametinukai, bet trys - taip. O išsidėstimas visų - pemetinukų ir ne, buvo toks: berniukas, mergaitė, berniukas, mergaitė.....
QUOTE(drugelis. @ 2005 02 24, 13:18) Pati dar tik laukiu, bet galiu pasakyti apie mamą savo (ji 6 pagimdė) ne visi buvo pametinukai, bet trys - taip. O išsidėstimas visų - pemetinukų ir ne, buvo toks: berniukas, mergaitė, berniukas, mergaitė..... nu va chia tai "teorija" pakirto ish pagrindu!
Aš dviejų neturiu, bet mano brolis su sese - pametinukai.
Mano trys pusbroliai pametinukai
Mano pametinukai - mergytė ir berniukas
Mano mažės daržely yra pametinukai
As su sese esame pametinukes. O stai po ilgos pertraukos (16 m.) brolis ir sesuo pametinukai. Tad manau kad si teorija islausta is pirsto. Laikausi tos nuomones, kad reikia ziureti kokia yra vyro gimine. Pas maniski stiprus vyriskas genas. Todel kad ir kaip noreciau mergaites, vargu ar ji iseis. Pirmagimio visada norejau berniuko.
Mano pametinukai sunus ir dukra /1m ir 10men.skirtumas/
QUOTE(laguna @ 2005 02 24, 14:23) As su sese esame pametinukes. O stai po ilgos pertraukos (16 m.) brolis ir sesuo pametinukai. Tad manau kad si teorija islausta is pirsto. Laikausi tos nuomones, kad reikia ziureti kokia yra vyro gimine. Pas maniski stiprus vyriskas genas. Todel kad ir kaip noreciau mergaites, vargu ar ji iseis. Pirmagimio visada norejau berniuko. Niekada nežinai
Mano vyras su savo sese pametinukai. Juos skiria lygiai metai.
PAS MANE IR DUKRA IR SUNUS. SKIRTUMAS METAI IR DU MENESIAI
Vėjai, viskas vėjai.
Čia tik nuo pono Dievo priklauso
Per 3 metus pagimdziau 3
Na, mano vyresnysis, kaip ir svajojau, yra berniukas. o paskui norėjau mergaitės, tai turiu ir dukrą. Tarp jų skirtumas 1 metai ir 4 mėnesiai.
Mano pametinukės dukrytės (skirtumas 1m. ir 8 mėn.)
Vyro sesuo per 5 metus susilauke 3 berniuku
Nemanau, kad nuo to lytis labai priklauso..Kaip sakant-metodo patikimumas-50 proc
Tiesa, manau, kad yra kazkokia tendencija, kad tai paciai porai dazniau gimsta tos pacios lyties vaikai, nors aisku nebutina..Bet perzvelgus pazistamus labai panasu i tai..
Gaila, kad taip mazhai balsuoja, gal rezultatas butu aihkesnis
Gerai butu, jei tokios teorijos veiktu
Butu sunkiau tik pirmaji suplanuoti. O paskui- nori pvz. berniuko- po berniuko vel pastoji, nenori berniuko- dabar didesne jei 3 m. pertrauka ir tikiesi mergaites... Po dukters gimimo labai tikejausi vel mergiotes sulaukti, o gime.... berniukstis (po 1m. ir 10 men.)
Na, chia gal ne teorija, o labiau bandymas uzhchiuopti kazhkokius desningumus?
NA O MANO PAMETINUKAI BERNIUKAI,SKIRTUMAS 15 MEN
Pas mane porele, skirtumas 1m. ir 4 men. Man pasitvirtino tie pasvarstymai del mylejimosi laiko, kadangi puikiai zinau diena kada tai ivyko, o tai buvo pora dienu iki ovuliacijos. Bet gal cia tik sutapimas
Pas mus pametinukai berniukai, skirtumas 1m. ir 2mėn.
Kazkada girdejau tokius bobucu pasakojimus kad pametinukai dazniausiaibuna skirtingos lyties
Mes irgi pataikom i ta teorija...
na, bet tai tik teorija... Mano vyras aiskina, kad vaiko lyti nulemia tai, kas seimoje "glauniausias". Va, tai musu seimoje vyras valdo (taip jau iseina). O tos seimos, kur vis pysktasi, ir niekaip negali pasidalinti seimos galvos pozicijos, arba, kur abu partneriai vienodai stiprus, gims ir berniukas ir mergyte... Bet tai tik dar viena teorija.. chi chi chi...
maniškiai - pametinukai.berniukas ir mergaitė
Pas mus mergaite ir berniukas. skirtumas 1m.2men
Pas mus pametinukai: berniukas ir mergytė
QUOTE(ChikuRaku @ 2005 02 22, 15:08) [b]Vienoje temu jau aprashiau teorija, kuria man ishdeste ginekologe: esa vaikai, vienas paskui kita gime triju metu begyje, dazhniausiai "gaunasi" tos pachio lyties. Mano vaikai, berniukai Aš su brolių, skirtumas 2 metai 3 mėn. Mano vyras su seserim, skirtumas 1 metai 2 mėn. Tai kokią teoriją čia galima pritaikyti ...?
Nesu žinovė, bet man tokia teorija kelia abejonių
Taigi, auginu porele, nors 3 metų bėgyje buvo du nėštumai ir Išvada: į šios teorijos rėmus nepatenku
Čia taip sakant laimės dalykas
Pas mane tai viskas pagal mano norus: pirmo norėjau berniuko-prašau
Pas mane abi mergytes, skirtumas 1,8m. Pati esu irgi is pametinuku, bet pametinuke su broliu, skirtumas 1,6m
Maniskiai skirtingu lyciu
Na nezinau,pati turiu du vaikucius ,skirtumas nepilnai 2 metai ,pirma mergyte,antras berniukas
QUOTE(ChikuRaku @ 2005 02 22, 15:08) Vienoje temu jau aprashiau teorija, kuria man ishdeste ginekologe: esa vaikai, vienas paskui kita gime triju metu begyje, dazhniausiai "gaunasi" tos pachio lyties. Mano pazhystamu tarpe shi teorija pasitvirtino 9/10 atveju Idomu, kaip shi teorija veikia forumo vaikuchiu tarpe? P.S. Pametinukais vaikuchius vadinu salyginai, turedama galvoje 2 pastojimus 3 metu begyje Mano sesutes vaikuciai tai berniukas ir mergyte. 2004.05 ir 2005.06
mano vaikuciai vienos lyties-abi mergaites. o amziaus skirtumas-1m. ir 5men.
nors visos "bobutes" pagal pilva prognozavo antra berniuka
mergytė ir berniukas, skirtumas pusantrų metų
Mergaitė ir berniukas. skirtumas 1,3mėn ir 3d
du bachuriukai, skirtumas 1 met 8 men
turiu porelę
QUOTE(laguna @ 2005 02 24, 14:22) As su sese esame pametinukes. O stai po ilgos pertraukos (16 m.) brolis ir sesuo pametinukai. Tad manau kad si teorija islausta is pirsto. Laikausi tos nuomones, kad reikia ziureti kokia yra vyro gimine. Pas maniski stiprus vyriskas genas. Todel kad ir kaip noreciau mergaites, vargu ar ji iseis. Pirmagimio visada norejau berniuko. As cia biski ne i tema Bet labai idomi teorija apie genu stipruma
Turiu pirmagime dukryte ir laukiuosi sunelio, skirtumas 1,5m (turetu but, jei lelius nepaskubes)
Musu visi pametinukai ir visi skirtingi: mergyte-berniukas-mergyte. Tikiuosi, kad dabar irgi bus berniukas, nes kitaip reikes susilaukti dar dvieju berniuku, noriu, kad butu poros
Tarp mano vyresneliu 2 metu skirtumas: porele
Pas sese skirtumas toks pat, tik 2 berniukai...
pas mane abi mergaites skirtumas 11 men.
|