Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pametinukai: vienos lyties ar skirtingų?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3
ChikuRaku
Vienoje temu jau aprashiau teorija, kuria man ishdeste ginekologe: esa vaikai, vienas paskui kita gime triju metu begyje, dazhniausiai "gaunasi" tos pachio lyties.
Mano pazhystamu tarpe shi teorija pasitvirtino 9/10 atveju smile.gif .
Idomu, kaip shi teorija veikia forumo vaikuchiu tarpe? smile.gif
P.S. Pametinukais vaikuchius vadinu salyginai, turedama galvoje 2 pastojimus 3 metu begyje smile.gif
ChikuRaku
Negi nera mamu, kurios turi pora vaikeliu? Prabalsuokit! friends.gif
drugelis.
Pati dar tik laukiu, bet galiu pasakyti apie mamą savo (ji 6 pagimdė) ne visi buvo pametinukai, bet trys - taip. O išsidėstimas visų - pemetinukų ir ne, buvo toks: berniukas, mergaitė, berniukas, mergaitė..... smile.gif Ir taip visi.
ChikuRaku
QUOTE(drugelis. @ 2005 02 24, 13:18)
Pati dar tik laukiu, bet galiu pasakyti apie mamą savo (ji 6 pagimdė) ne visi buvo pametinukai, bet trys - taip. O išsidėstimas visų - pemetinukų ir ne, buvo toks: berniukas, mergaitė, berniukas, mergaitė..... smile.gif Ir taip visi.
*

nu va chia tai "teorija" pakirto ish pagrindu! thumbup.gif
Rasma
Aš dviejų neturiu, bet mano brolis su sese - pametinukai.
Ba_Bochka
Mano trys pusbroliai pametinukai
Summer
Mano pametinukai - mergytė ir berniukas ax.gif
asfaltuota
Mano mažės daržely yra pametinukai smile.gif berniukas, o po metų berniukas...+2mergaitės smile.gif Kažin ar atinka teorija, kai vietoj vieno pametinuko- cieli trys g.gif Kai toks mažas amžiaus skirtumas, man jie kaip keturinukai atrodo.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
laguna
As su sese esame pametinukes. O stai po ilgos pertraukos (16 m.) brolis ir sesuo pametinukai. Tad manau kad si teorija islausta is pirsto. Laikausi tos nuomones, kad reikia ziureti kokia yra vyro gimine. Pas maniski stiprus vyriskas genas. Todel kad ir kaip noreciau mergaites, vargu ar ji iseis. Pirmagimio visada norejau berniuko.
ChikuRaku
QUOTE(laguna @ 2005 02 24, 14:23)
As su sese esame pametinukes. O stai po ilgos pertraukos (16 m.) brolis ir sesuo pametinukai. Tad manau kad si teorija islausta is pirsto.
*

Beveik "ish pirshto" - ish daugiametes ginekologes patirties biggrin.gif .
Na, bet juk tai galejo buti ir sutapimai mirksiukas.gif .
Ramunėlė*
smile.gif Mums si teorija netinka, nes turim ir mergyte ir berniuka biggrin.gif
MILVA
Mano pametinukai sunus ir dukra /1m ir 10men.skirtumas/ rolleyes.gif
Summer
QUOTE(laguna @ 2005 02 24, 14:23)
As su sese esame pametinukes. O stai po ilgos pertraukos (16 m.) brolis ir sesuo pametinukai. Tad manau kad si teorija islausta is pirsto. Laikausi tos nuomones, kad reikia ziureti kokia yra vyro gimine. Pas maniski stiprus vyriskas genas. Todel kad ir kaip noreciau mergaites, vargu ar ji iseis. Pirmagimio visada norejau berniuko.
*

Niekada nežinai mirksiukas.gif Aišku, genai turi įtakos, bet... Pavyzdžiui mano vyro senelis augo šešių brolių ir nė vienos sesers draugijoje. Jis susilaukė...mergaitės. Ta mergaitė - mano anyta - sūnaus. Na o mes, gamtoj galutinai atstatėm pusiausvyrą - turim ir berniuką, ir mergaitę biggrin.gif Aišku, ta pusiausvyra tokia laikina... Nežinia koks/kokia/ar kokie blink.gif bus pagrandukas/ė/ai biggrin.gif
Jūra_
Mano vyras su savo sese pametinukai. Juos skiria lygiai metai. smile.gif
*DAIVA*
PAS MANE IR DUKRA IR SUNUS. SKIRTUMAS METAI IR DU MENESIAI biggrin.gif
jėga
Vėjai, viskas vėjai.

Čia tik nuo pono Dievo priklauso mirksiukas.gif mirksiukas.gif
c-girl
Per 3 metus pagimdziau 3 2.gif 2.gif 2.gif Visi berniukai mirksiukas.gif
mamute2
Na, mano vyresnysis, kaip ir svajojau, yra berniukas. o paskui norėjau mergaitės, tai turiu ir dukrą. Tarp jų skirtumas 1 metai ir 4 mėnesiai.
Taima
Mano pametinukės dukrytės (skirtumas 1m. ir 8 mėn.)
Meida
Vyro sesuo per 5 metus susilauke 3 berniuku rolleyes.gif
svetima
Nemanau, kad nuo to lytis labai priklauso..Kaip sakant-metodo patikimumas-50 proc biggrin.gif
Tiesa, manau, kad yra kazkokia tendencija, kad tai paciai porai dazniau gimsta tos pacios lyties vaikai, nors aisku nebutina..Bet perzvelgus pazistamus labai panasu i tai.. g.gif Va ir mes ko gero turesim dvi panelytes wub.gif
ChikuRaku
Gaila, kad taip mazhai balsuoja, gal rezultatas butu aihkesnis g.gif .
Ele
Gerai butu, jei tokios teorijos veiktu biggrin.gif
Butu sunkiau tik pirmaji suplanuoti. O paskui- nori pvz. berniuko- po berniuko vel pastoji, nenori berniuko- dabar didesne jei 3 m. pertrauka ir tikiesi mergaites...

Po dukters gimimo labai tikejausi vel mergiotes sulaukti, o gime.... berniukstis (po 1m. ir 10 men.)
ChikuRaku
Na, chia gal ne teorija, o labiau bandymas uzhchiuopti kazhkokius desningumus? g.gif Dabar pasiskaichiau shia tema ir matau, kad 50/50 procentu, o tai reishkia, kad nieko nereishkia rolleyes.gif . Keisti sutapimai, nes, kaip jau minejau, mano pazhystamu tarpe ish deshimties tokiu pametinuku poru - tik viena yra skirtingu lychiu smile.gif . Shtai todel ash kazhkaip ir tikejau tokiu desningumu smile.gif . O dabar nebetikiu tongue.gif .
ramune28

NA O MANO PAMETINUKAI BERNIUKAI,SKIRTUMAS 15 MEN smile.gif
Helga
Pas mane porele, skirtumas 1m. ir 4 men. Man pasitvirtino tie pasvarstymai del mylejimosi laiko, kadangi puikiai zinau diena kada tai ivyko, o tai buvo pora dienu iki ovuliacijos. Bet gal cia tik sutapimas smile.gif
Lorečiukas
Pas mus pametinukai berniukai, skirtumas 1m. ir 2mėn.
Nerutė
Kazkada girdejau tokius bobucu pasakojimus kad pametinukai dazniausiaibuna skirtingos lyties blush2.gif Na bet mano pametiniai abu berniokai, o skirtumas 1m + 3 men. Sunku ka ir pasakyti smile.gif Beje drauges pametinukai irgi berniukai smile.gif tai gal greiciau taikom i ChikuRaku teorija 4u.gif
Irena
Mes irgi pataikom i ta teorija...
na, bet tai tik teorija...

Mano vyras aiskina, kad vaiko lyti nulemia tai, kas seimoje "glauniausias". Va, tai musu seimoje vyras valdo (taip jau iseina). O tos seimos, kur vis pysktasi, ir niekaip negali pasidalinti seimos galvos pozicijos, arba, kur abu partneriai vienodai stiprus, gims ir berniukas ir mergyte...
Bet tai tik dar viena teorija.. chi chi chi...
Dovistoma
maniškiai - pametinukai.berniukas ir mergaitė thumbup.gif
Ramunėlė*
Pas mus mergaite ir berniukas. skirtumas 1m.2men 4u.gif
Auxelis
Pas mus pametinukai: berniukas ir mergytė thumbup.gif. Amžiaus skirtumas 13 mėnesių ax.gif
Miledi.N
QUOTE(ChikuRaku @ 2005 02 22, 15:08)
[b]Vienoje temu jau aprashiau teorija, kuria man ishdeste ginekologe: esa vaikai, vienas paskui kita gime triju metu begyje, dazhniausiai "gaunasi" tos pachio lyties.
*

Mano vaikai, berniukai wub.gif skirtumas tarp jų 1 metai 6 mėn. 11 dienų
Aš su brolių, skirtumas 2 metai 3 mėn.
Mano vyras su seserim, skirtumas 1 metai 2 mėn.
Tai kokią teoriją čia galima pritaikyti ...? g.gif
2maziu_mama
Nesu žinovė, bet man tokia teorija kelia abejonių g.gif Mano dukrelei buvo 1,2 metukai, kai sužinojau, kad laukiuosi antro. Neštumo metu negalėjau pasakyti, ką man motiniška nuojauta kužda - mergaitė ar berniukas.... Kai gulint ant gimdymo stalo gydytojas pasakė, kad berniukas, atsakiau "Netikiu..." tongue.gif
Taigi, auginu porele, nors 3 metų bėgyje buvo du nėštumai ir ax.gif abu neplanuoti....
Išvada: į šios teorijos rėmus nepatenku 4u.gif
Aistrute
Čia taip sakant laimės dalykas bigsmile.gif ,kokios dar teorijos, koks spermiuks prasmuko taip jau ir bus mirksiukas.gif
Pas mane tai viskas pagal mano norus: pirmo norėjau berniuko-prašau wub.gif ,su antru pastojau, kai pirmam buvo 4 mėn.,buvo visai tas pats kas bus-berniukas thumbup.gif , po metų pastojau vėl,dabar tikrai nenorėjau berniuko schmoll.gif ,mergaitė-prašau flirt.gif
ArTutė
Pas mane abi mergytes, skirtumas 1,8m. Pati esu irgi is pametinuku, bet pametinuke su broliu, skirtumas 1,6m ax.gif
Vate

Maniskiai skirtingu lyciu ax.gif
PUMIKE
Na nezinau,pati turiu du vaikucius ,skirtumas nepilnai 2 metai ,pirma mergyte,antras berniukas rolleyes.gif ,pussesere irgi tokiu skirtumu turi sūnų ir dukrą,viena draugė irgi,yra ir pažystamu turinciu vienos lyties pametinuku.Manau ,kad teorija yra nieko verta ,ne nuo to vaiko lytis priklauso, umn.gif ,nes kiek yra atveju patvirtinančiu teorija ,tai tiek pat ,jei ne daugiau paneigiančiu ja
JaunaDvynukuMamyte
QUOTE(ChikuRaku @ 2005 02 22, 15:08)
Vienoje temu jau aprashiau teorija, kuria man ishdeste ginekologe: esa vaikai, vienas paskui kita gime triju metu begyje, dazhniausiai "gaunasi" tos pachio lyties.
Mano pazhystamu tarpe shi teorija pasitvirtino 9/10 atveju  smile.gif .
Idomu, kaip shi teorija veikia forumo vaikuchiu tarpe?  smile.gif
P.S. Pametinukais vaikuchius vadinu salyginai, turedama galvoje 2 pastojimus 3 metu begyje  smile.gif 

*

Mano sesutes vaikuciai tai berniukas ir mergyte. 2004.05 ir 2005.06
krissta
mano vaikuciai vienos lyties-abi mergaites. o amziaus skirtumas-1m. ir 5men.
nors visos "bobutes" pagal pilva prognozavo antra berniuka lotuliukas.gif
juoda_saulė
mergytė ir berniukas, skirtumas pusantrų metų
Agatas1
Mergaitė ir berniukas. skirtumas 1,3mėn ir 3d biggrin.gif
happy
du bachuriukai, skirtumas 1 met 8 men
Daisy
turiu porelę wink.gif
Burka
QUOTE(laguna @ 2005 02 24, 14:22)
*

As cia biski ne i tema blush2.gif nes as mus ne pametinukai bus(bus 2m ir 7 men skirtumas)
Bet labai idomi teorija apie genu stipruma blink.gif kaip cia suzinot koks genas stiprus g.gif
Stebukle
Turiu pirmagime dukryte ir laukiuosi sunelio, skirtumas 1,5m (turetu but, jei lelius nepaskubes)
Zhuvycia
Musu visi pametinukai ir visi skirtingi: mergyte-berniukas-mergyte. Tikiuosi, kad dabar irgi bus berniukas, nes kitaip reikes susilaukti dar dvieju berniuku, noriu, kad butu poros smile.gif
Ikulia
Tarp mano vyresneliu 2 metu skirtumas: porele thumbup.gif
Pas sese skirtumas toks pat, tik 2 berniukai...
akai
QUOTE(krissta @ 2006 03 27, 13:59)
mano vaikuciai vienos lyties-abi mergaites. o amziaus skirtumas-1m. ir 5men.
nors visos "bobutes" pagal pilva prognozavo antra berniuka lotuliukas.gif
*

Pas mane tokia pati situacija lotuliukas.gif
Anchela
pas mane abi mergaites skirtumas 11 men.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.