Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Pelėdos" pradinė mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
SuperBaba
QUOTE(Daivija @ 2011 01 14, 14:23)
Valanda 1.70 Lt  mirksiukas.gif

*

Na nemazai sakyciau jei vaikas bus iki 18val doh.gif Reiskias reikia, kad pamokas paruostu ir namo eitu jei sugebes duris atsirakinti biggrin.gif
Aushrine
apie Gitos klase http://peledziukai.jimdo.com/
ausree
Laba,
Mūsų klasės auklėtoja yra Alma.Apie ją galiu paskyti tik gerus žodžius. Ir atrodo kiti tėveliai ja patenkinti.Kadangi dabartinė klasė yra 'berniukiška": iš 19 vaikų tik 5 mergaitės, tai mokytoja sakyčiau labai šauniai tvarkosi. Gal ji ir yra kiek griežtesnė, tačiau nesulyginti su ta senąja, kurią berods ir pavaduos Erika- tiksliau ta senoji nebedirbs, o pirmokus paims Erika. Jei mažoji pagal metus pakliūtų (po 3 metų) į 1-ą klasę, tai tik pas Almą ir rašyčiau, bet deja vėl reikės spręsti dilemą pas kurią...Na, o dabar vėl didžiulė problemą: kurią mokyklą pasirinkti Taikos ar Sietuvos. Labai būtų šaunu, jei atsilieptų 4-okų mamytės:)
P.S.Turbūt šiemet visos mokytojos yra geros, tai labai nepergyvenkit, jei nepakliūsite pas kurią norite, nes va kai mes rinkomės prieš keturis metus, tai buvo baimės, kad nepakliūti pas tą senąją...
Žilvinė
nagi būsimųjų pirmokų mamytės, pasipasakokime įspūdžius iš atvirųjų pamokų, aišku kas buvote. smile.gif

buvau tik Erikos pamokoje. viskas gražu. ta užklasinė veikla. va tik nežinau kaip su mokslais bus pas ją.

SuperBaba
Ir as taip pat buvau tik pas Erika smile.gif

Zilvine, o jus isitikinusi, kad pakliusite butent pas ja? Nes pvz man nedave sekretore jokiu garantiju...
Žmona
QUOTE(Aushrine @ 2011 01 26, 14:56)

smile.gif Mes užsirašėm pas ją smile.gif ...
Buvom visose trijose pamokose...visose su būsimuoju pirmoku smile.gif Ir man ir pirmokui ši mokytoja paliko geriausią ispūdį. Labai gerai išsėdėti pamoką thumbup.gif Labai džiaugiuosi atvirų durų diena smile.gif
Ši mokytoja labai patiko tuo, kaip vedė pamoka. Pamoka buvo visa "gyva" vaikai pajungti į veiklą, kartais atrodė chaosas (bet vaikai susikirstyti i grupeles kiekviena turi užduotį), kas svarbiausia VISI GALVOJA !... mokytoja uždavinėja klausimus, visi nori į juos atsakyti kelia rankas...visi tokie bendraujantys ir atviri...manau tai didžiausia mokytojos įtaka..nes ji leidžia jiems reikštis....kai vaikas pradeda atsakinėti..ji nepasako "ačiū už tavo nuomonę" (ką dažnai minėjo mokytoja Alma (tas man užkliuvo)...bet pratęsia kartu su vaiku jo mintį, taip suteikdama vaikui norą atsakinėti ir kitą kartą, nes bus ne tik išklausytas,. bet suprastas, pataisytas ir pan. Alma paliko taip pat neblogą šiaip ispūdį, tačiau ramiam vaikui jos griežta maniera nėra būtina. Klasė jos gražiausia, nėra ką sakyti iščiustyta thumbup.gif
Trečioji nepaliko jokio įspūdžio... popamokinė veikla mane domina mažiau nei pradinis ugdymas. Nemačiau jos pamokoje todėl labai sunku spręsti. Programėlė buvo graži...sunku jai buvo prisistatyti neturint klasės.
Labai patiko tai, kad vaikai persiauna batus, o ne visą dieną vaikšto su žieminiais, pradrėkusiais batais.
Mūsų eis 6,5 metų labiausiai dėl to kalbėjau su mokytojomis, tai nuramino, kad dažnai 6-mečiai pralenkia 7-mečius, nes ne metuose o pačiame vaike esmė 4u.gif
Tai tokie tad mūsų įspūdžiai smile.gif
Del patekimų tikrai jokių garantijų unsure.gif
SuperBaba
O man Gite nepatiko per susirinkima...negalejo normaliai zodzio istarti...Suprantu, kad jaudulys, bet ne pirmus metus juk dirba, kad taip jaudintis g.gif

Alma, griezta pasirode...Mano sunui reiktu to grieztumo...na, bet vis gi man Erika patiko labiausiai rolleyes.gif

Man ji labai miela pasirode, ramiai prisistate, pasipasakojo smile.gif Labai noretumem mokytis pas ja biggrin.gif
Žmona

Į susirinkimą nebevažiavom, nes man jis pasirodė nebe toks svarbus biggrin.gif Beje, o ką ten papasakojo be prisistatymų?
agava
mes užsirašėme pas Almą. gal dar kas iš jūsų pas ją užsirašę esat?
SuperBaba
Pakliuvo mano sunus pas Erika, sulaukiau jos skambucio thumbup.gif Birzelio men keliausime i pamokeles biggrin.gif
Velaura
QUOTE(SuperBaba @ 2011 05 24, 22:36)
Pakliuvo mano sunus pas Erika, sulaukiau jos skambucio thumbup.gif Birzelio men keliausime i pamokeles biggrin.gif
*

Labai smagu, busime klasiokai thumbup.gif
SuperBaba
QUOTE(Velaura @ 2011 05 25, 11:08)
Labai smagu, busime klasiokai  thumbup.gif
*

Taip thumbup.gif

Bet ziuriu tavo dukrai jau 7 ir 4men smile.gif Maniskiui dar tik bus 7 smile.gif
Velaura
QUOTE(SuperBaba @ 2011 05 25, 10:29)
Taip thumbup.gif

Bet ziuriu tavo dukrai jau 7 ir 4men smile.gif  Maniskiui dar tik bus 7 smile.gif
*

Kuo toliau tuo tie keli mėnesiai mažiau reiškia smile.gif. Maniškė sausi gimusi tai jau prie vyresnių bus bigsmile.gif
Žmona
A tau jau sąrašiukai yra bigsmile.gif ....
Spray
QUOTE(Žmona @ 2011 05 25, 15:10)
A tau jau sąrašiukai yra  bigsmile.gif  ....
*

Taip, jau ir klasės suformuotos.
Bus vasaros pamokeles. smile.gif
Žmona
QUOTE(Spray @ 2011 05 25, 20:01)
Taip, jau ir klasės suformuotos.
Bus vasaros pamokeles.  smile.gif
*

biggrin.gif
Mes irgi ten kur norėjom biggrin.gif

Laukiam pamokų smile.gif
hm5
Mes keliausim i sia mokykla,pas mokytoja Gita.
gal yra uzsirasiusiu? Malonu butu susipazinti su busimais klasiokais smile.gif
Žmona
QUOTE(hm5 @ 2011 05 26, 09:15)
Mes  keliausim i sia mokykla,pas mokytoja Gita.
gal yra uzsirasiusiu? Malonu butu susipazinti su busimais klasiokais  smile.gif
*

nu tai busim klasiokai smile.gif
SuperBaba
Jau greitai rugsejo 1-oji biggrin.gif Busimieji pirmokai tikriausia laukia? Bent jau maniskis sulaukt negali biggrin.gif

Žilvinė
Aha, laukia laukia smile.gif

kai reiks pamokas ruošti svajos apie darželio gerus laikus..
Žmona
Maniškis jau dienas skaičiuoja....... vis patikrina perkiloja ar tikrai jau viską turi wub.gif o man graudesys kažkoks - jau pirmokas blink.gif

čia kelintą valanda rinktis, maniau bus 10 smile.gif
RUDOJI
Sveiki visi wink.gif Na, 2011/2012 m pirmokiukai susidėliojo, tad galima 2012/2013 m primokiukams dėliotis tongue.gif Numatomos mokytojos: Ginta Gerdvilienė, Gražina Kizalienė, Marija Ratavičienė. Tai dabar pasakokite visi ir visos viską, ką žinote gero ir blogo apie šias mokytojas biggrin.gif Kad eisime į Pelėdą aišku, bet pas kurią mokytoją - visiškai neaišku schmoll.gif tongue.gif g.gif
RUDOJI
Ku ku, nejau niekas nieko negali pasakyti g.gif
*Lina*
QUOTE(RUDOJI @ 2011 11 03, 14:13)
Ku ku, nejau niekas nieko negali pasakyti g.gif
*

drinks_cheers.gif gaila, kad nieks nepasisako verysad.gif
Žmona
Na mes einam į pirmą klasę tačiau, lankom prailgintą... iš to kiek pažįstu mokytoją Gražiną Kizalienę tai ją ir rekomenduočiau. Jos vaikai laimi įvairiuose turnyruose ir šiaip ji labai paprasta, bet tuo pačiu dėmesinga ir reikli mokytoja 4u.gif
Jei tuirėčiau busimąjį pirmoką leisčiau pas ją smile.gif
SuperBaba
Mes lankom sia mokykla, bet nieko apie paminetas mokytojas negaliu pasakyti. Musu mokytoja kita, pati geriausia biggrin.gif

veriru
4u.gif
sarkelevarnele
Buvau sioj mokykloj, tai mok Gintos klase jau sukomplektuota, likusios pas Marija ir Grazina. Mums rekomendavo Marija. Gal yra mamu, kurios jas labiau pazysta. Patiko man ir Marija, bet ji vyresne.
*Lina*
QUOTE(sarkelevarnele @ 2012 01 14, 18:15)
Buvau sioj mokykloj, tai mok Gintos klase jau sukomplektuota, likusios pas Marija ir Grazina. Mums rekomendavo Marija. Gal yra mamu, kurios jas labiau pazysta. Patiko man ir Marija, bet ji vyresne.
*

Mums taip pat rekomendavo mokytoją Mariją, kiek pasakojo jog ji yra gana griežta ,gerai vaikus paruošia, nėra jokios užklasinės veiklos su mokiniais. Tiek žinių unsure.gif
aurora111
MES irgi eisim pas mokytoja Marija.Nesupratau,ka norejote pasakyti ,kad nera jokios uzklasines veiklos?.Mums sake,kad po pamoku yra daug bureliu,netgi nemokamu,keli mokami.
anastazas
QUOTE(aurora111 @ 2012 02 12, 10:03)
MES irgi eisim pas mokytoja Marija.Nesupratau,ka norejote pasakyti ,kad nera jokios uzklasines veiklos?.Mums sake,kad po pamoku yra daug bureliu,netgi nemokamu,keli mokami.
*

čia turėjo omeny, kad pati mokytoja su vaikais nelabai organizuoja užklasinės veiklos mirksiukas.gif Būreliai savo keliu.... 4u.gif

aurora111
Prailgintoje grupeje buna ta pati mokytoja,kaip as suprantu?Ar as kazka netaip supratau.Tai juk vistiek kazka vaikai turi po pamoku veikti,tai juk mokytoja kjuos uzima ,nesedi juk susede kaip senaliai?Na ruosia pamokas,zaidzia,bet visu tuo ''paradu''vadovauja mokytoja?Kaip viskas vyksta,apsvieskit prasau! 4u.gif ax.gif
M E M O R Y
QUOTE(anastazas @ 2012 02 12, 11:33)
čia turėjo omeny, kad pati mokytoja su vaikais nelabai organizuoja užklasinės veiklos  mirksiukas.gif Būreliai savo keliu....  4u.gif
*

mes baigiam mokytis pas mokytoja Maryte. smile.gif Taip, kaip sake jinai griezta. Bet ar tai blogai? buvo pas mus ir ekskursijos, ir kai lauke silta, veda vaikus i gamta, netoli mokyklos... Domisi kiekvienu vaiku. Zino manau apie kiekviena, pataria. Tiesiog reikia tevu, kurie sugalvotu, organizuotu kur ir kaip nuvesti vaikus, nes paciai mokytojai sunku organizuoti transporta, kad nuvaziuoti pvz i anykscius, ar dar koki parka. Likau patenkinta musu mokytoja. 4u.gif
anastazas
QUOTE(M E M O R Y @ 2012 02 12, 22:15)
mes baigiam mokytis pas mokytoja Maryte. smile.gif  Taip, kaip sake jinai griezta. Bet ar tai blogai? buvo pas mus ir ekskursijos, ir kai lauke silta, veda vaikus i gamta, netoli mokyklos...  Domisi kiekvienu vaiku. Zino manau apie kiekviena, pataria.  Tiesiog reikia tevu, kurie sugalvotu, organizuotu kur ir kaip nuvesti vaikus, nes paciai mokytojai sunku organizuoti transporta, kad nuvaziuoti pvz i anykscius, ar dar koki parka. Likau patenkinta musu mokytoja. 4u.gif
*

ne, griežtumas nėra blogai. Džiugu matyt gerus atsiliepimus 4u.gif
Kaliopė
O gal kas iš dabartinių trečiokų mamyčių galėtų ką nors parašyti apie Sakalauskienę? Mums į mokyklą 2014, bet jau domiuosi ax.gif
sarkelevarnele
QUOTE(M E M O R Y @ 2012 02 12, 23:15)
mes baigiam mokytis pas mokytoja Maryte. smile.gif  Taip, kaip sake jinai griezta. Bet ar tai blogai? buvo pas mus ir ekskursijos, ir kai lauke silta, veda vaikus i gamta, netoli mokyklos...  Domisi kiekvienu vaiku. Zino manau apie kiekviena, pataria.  Tiesiog reikia tevu, kurie sugalvotu, organizuotu kur ir kaip nuvesti vaikus, nes paciai mokytojai sunku organizuoti transporta, kad nuvaziuoti pvz i anykscius, ar dar koki parka. Likau patenkinta musu mokytoja. 4u.gif
*

Butu idomu suzinoti kaip ji paruosia vaikus, ar aiskiai isaiskina, nepalieka spragu, ar padirba su vaiku individualiai jei reikia.
O kaip jums pati mokykla? Bureliai? Kokius lanko Jusu berniukas?
Dekui uz pagalba.
M E M O R Y
QUOTE(sarkelevarnele @ 2012 02 19, 19:33)
Butu idomu suzinoti kaip ji paruosia vaikus, ar aiskiai isaiskina, nepalieka spragu, ar padirba su vaiku individualiai jei reikia.
O kaip jums pati mokykla? Bureliai? Kokius lanko Jusu berniukas?
Dekui uz pagalba.
*

Pas ja mokosi dukra ax.gif . o vyresnis maniskis mokesi pas kita mokytoja. Manau kaip ir dauguma berniuku...berniukas tinginys blush2.gif . O mergaite stengiasi, mokosi puikiai (manau dauguma mergaiciu yra kruopscios, atsakingos). Bet ir jeigu kazka nesupranta, mokytoja gali paprasyti pasilikt po pamoku, paaskins. 4u.gif Ir bureliu nemokamu mokykloje daug 4u.gif
Žmona
QUOTE(M E M O R Y @ 2012 02 19, 19:54)
Pas ja mokosi dukra  ax.gif  . o vyresnis maniskis mokesi pas kita mokytoja.  Manau kaip ir dauguma berniuku...berniukas tinginys  blush2.gif . O mergaite stengiasi, mokosi puikiai (manau dauguma mergaiciu yra kruopscios, atsakingos). Bet ir jeigu kazka nesupranta, mokytoja gali paprasyti pasilikt po pamoku, paaskins.  4u.gif Ir bureliu nemokamu mokykloje daug 4u.gif
*

Aš čia biški ne į temą blush2.gif
Na bet jei jūs leidžiate sau tokiomis nuostatomis vadovautis ir namuose, tai žinokit nekeista dėl jūsų berniuko.... nes tada kaip sakot, jei jau berniukai tinginiai........kam jam stengtis vistiek tinginys...o supratimas, kad mokslas reikalingas JAM ateina ne visada su 1 klase...
sarkelevarnele
QUOTE(M E M O R Y @ 2012 02 19, 20:54)
Pas ja mokosi dukra  ax.gif  . o vyresnis maniskis mokesi pas kita mokytoja.  Manau kaip ir dauguma berniuku...berniukas tinginys  blush2.gif . O mergaite stengiasi, mokosi puikiai (manau dauguma mergaiciu yra kruopscios, atsakingos). Bet ir jeigu kazka nesupranta, mokytoja gali paprasyti pasilikt po pamoku, paaskins.  4u.gif Ir bureliu nemokamu mokykloje daug 4u.gif
*

aciu uz komentara
M E M O R Y
QUOTE(Žmona @ 2012 02 21, 18:20)
Aš čia biški ne į temą  blush2.gif
Na bet jei jūs leidžiate sau tokiomis nuostatomis vadovautis ir namuose, tai žinokit nekeista dėl jūsų berniuko.... nes tada kaip sakot, jei jau berniukai tinginiai........kam jam stengtis vistiek tinginys...o supratimas, kad mokslas reikalingas JAM ateina ne visada su 1 klase...
*

na taip yra. berniukai mokosi dazniausiai prasciau uz mergaites. O savo vaikus aukleju vienodai. O mokslai sekasi skirtingai. 4u.gif .
Žmona
QUOTE(M E M O R Y @ 2012 02 23, 21:39)
na taip yra.  berniukai mokosi dazniausiai prasciau uz mergaites. O savo vaikus aukleju vienodai. O mokslai sekasi skirtingai. 4u.gif .
*

Aš kaip berniukų mama, niekada neturėsiu galimybės palygint.......nu ir ačiū dievui tada lotuliukas.gif
beautiful_day
Sveikos mamytes 4u.gif

Na mūsų būsima pirmokėlė keliaus pas mokytoją Mariją Ratavičienę. Buvome visose trijose mokytoju prisistatymo pamokose ir labiausiai mums patiko ši mokytoja, kadangi matėsi, kad yra šiek tiek griežtesnė, bet pertraukos metu, mokiniai su bandelėm atėjo apsikabino (čia buvo šiek tiek anksčiau, kai rinkomės mokytoją). Matosi, kad mokiniams mokytoja patinka. Ir ji vaikus mielai apsikabino, nebumbėjo, kad netrukdytų ir panašiai. Mokytoja Ginta pasirodė pernelyg jau minkšta ir mano manymu per pamoką nieko ypatingo nepasakė. Na klausinėjo vaikų elementarių klausimų iš perkaityto teksto ir tiek. Ir šiaip labai nenatūrali atrodė. Norėčiau pažiūreti tikrąjį veidą. Keista buvo, kad bent jau iš pat pradžių ganėtinai susijaudinusi trodė, nors jau ne pirmi metai, kai tokios pamokėlės vyksta. Na o trečioji mokytoja, berods Gražina išvis nestripri atrodė. Kai maniškė yra ganėtinai kieto charakterio tai manau ji ją "suvalgytų". Tiesiog rinkomės tokią mokytoją, kuri mūsų nuomone geriausiai paruoštų vaiką tolimesniems mokslams. Be to labai daug gerų atsiliepimų apie ją girdėjom ne tik iš aplinkinių, bet ir raštinėje. Ir čia būtent ją mums rekomendavo, nes sakė, kad pas ją pirmąją yra klasė jau sukomplektuota ir dar daug vaikų eilėje laukia ax.gif Na pamatysime viską rugsėjo mėnesį 4u.gif
mineee
QUOTE(beautiful_day @ 2012 04 20, 06:59)
Sveikos mamytes  4u.gif

Na mūsų būsima pirmokėlė keliaus pas mokytoją Mariją Ratavičienę. Buvome visose trijose mokytoju prisistatymo pamokose ir labiausiai mums patiko ši mokytoja, kadangi matėsi, kad yra šiek tiek griežtesnė, bet pertraukos metu, mokiniai su bandelėm atėjo apsikabino (čia buvo šiek tiek anksčiau, kai rinkomės mokytoją).
*

Kaip skiriasi nuomones g.gif
Man vienintele Ginta pasirode shauni mokytoja ,patiko jos mokymo ir auklejimo metodai, is Marijos girdejau nuolatinius priekaistus vaikams. Jei nepakliusim pas Ginta, manau teks rinktis kita mokyka smile.gif
M E M O R Y
QUOTE(beautiful_day @ 2012 04 20, 06:59)
Sveikos mamytes  4u.gif

Na mūsų būsima pirmokėlė keliaus pas mokytoją Mariją Ratavičienę. Buvome visose trijose mokytoju prisistatymo pamokose ir labiausiai mums patiko ši mokytoja, kadangi matėsi, kad yra šiek tiek griežtesnė, bet pertraukos metu, mokiniai su bandelėm atėjo apsikabino (čia buvo šiek tiek anksčiau, kai rinkomės mokytoją). Matosi, kad mokiniams mokytoja patinka. Ir ji vaikus mielai apsikabino, nebumbėjo, kad netrukdytų ir panašiai. Mokytoja Ginta pasirodė pernelyg jau minkšta ir mano manymu per pamoką nieko ypatingo nepasakė. Na klausinėjo vaikų elementarių klausimų iš perkaityto teksto ir tiek. Ir šiaip labai nenatūrali atrodė. Norėčiau pažiūreti tikrąjį veidą. Keista buvo, kad bent jau iš pat pradžių ganėtinai susijaudinusi trodė, nors jau ne pirmi metai, kai tokios pamokėlės vyksta. Na o trečioji mokytoja, berods Gražina išvis nestripri atrodė. Kai maniškė yra ganėtinai kieto charakterio tai manau ji ją "suvalgytų". Tiesiog rinkomės tokią mokytoją, kuri mūsų nuomone geriausiai paruoštų vaiką tolimesniems mokslams. Be to labai daug gerų atsiliepimų apie ją girdėjom ne tik iš aplinkinių, bet ir raštinėje. Ir čia būtent ją mums rekomendavo, nes sakė, kad pas ją pirmąją yra klasė jau sukomplektuota ir dar daug vaikų eilėje laukia  ax.gif Na pamatysime viską rugsėjo mėnesį  4u.gif
*

Pritariu. drinks_cheers.gif
skaistukas
Kokie atsiliepimai apie dabartiniu trecioku (tai jau kitais metais sios mokytojos tures pirmokiukus)

maryte asmenskiene
Ausra Sakalauskiene
Rima Barkauskiene

Aciu labai
Velaura
QUOTE(skaistukas @ 2012 04 24, 22:42)
Kokie atsiliepimai apie dabartiniu trecioku (tai jau kitais metais sios mokytojos tures pirmokiukus)

maryte asmenskiene
Ausra Sakalauskiene
Rima Barkauskiene

Aciu labai
*

Apie visas iš jų esu girdėjusi puikių atsiliepimų 4u.gif
Gaila tik, kad pačios mokyklos perspektyvos neaiškios sad.gif
special
QUOTE(Velaura @ 2012 04 25, 15:16)
Gaila tik, kad pačios mokyklos perspektyvos neaiškios sad.gif
*

o kokios tos neaiskios perspektyvos?
Manto_mamyte
Kokios dar perspektyvos? Tai jei priima vaikus, tai nesupratau, na gandų girdėjau, bet konkrečiai niekas neaišku.
mineee
QUOTE(Manto_mamyte @ 2012 05 24, 09:30)
Kokios dar perspektyvos? Tai jei priima vaikus, tai nesupratau, na gandų girdėjau, bet konkrečiai niekas neaišku.
*

Savivaldybej sake , kad svarstomi pakeitimai, bet jei tyla iki siol, matyt dar metams viska paliks kaip yra, o paskui ...? Kazkaip nesinori buti tokioj nezinomybej, tai issibraukemis cia (nors prikauso peleda) ir pasirinkom kita mokykla.
O be to pasirinkima dar leme mokytojos,labai saunios jaunos mokytojos Taikoj smile.gif Ginta Peledoj irgi labai patiko, bet ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.