QUOTE(Daivija @ 2011 01 14, 14:23)
Na nemazai sakyciau jei vaikas bus iki 18val
apie Gitos klase http://peledziukai.jimdo.com/
Laba,
Mūsų klasės auklėtoja yra Alma.Apie ją galiu paskyti tik gerus žodžius. Ir atrodo kiti tėveliai ja patenkinti.Kadangi dabartinė klasė yra 'berniukiška": iš 19 vaikų tik 5 mergaitės, tai mokytoja sakyčiau labai šauniai tvarkosi. Gal ji ir yra kiek griežtesnė, tačiau nesulyginti su ta senąja, kurią berods ir pavaduos Erika- tiksliau ta senoji nebedirbs, o pirmokus paims Erika. Jei mažoji pagal metus pakliūtų (po 3 metų) į 1-ą klasę, tai tik pas Almą ir rašyčiau, bet deja vėl reikės spręsti dilemą pas kurią...Na, o dabar vėl didžiulė problemą: kurią mokyklą pasirinkti Taikos ar Sietuvos. Labai būtų šaunu, jei atsilieptų 4-okų mamytės:) P.S.Turbūt šiemet visos mokytojos yra geros, tai labai nepergyvenkit, jei nepakliūsite pas kurią norite, nes va kai mes rinkomės prieš keturis metus, tai buvo baimės, kad nepakliūti pas tą senąją...
nagi būsimųjų pirmokų mamytės, pasipasakokime įspūdžius iš atvirųjų pamokų, aišku kas buvote.
buvau tik Erikos pamokoje. viskas gražu. ta užklasinė veikla. va tik nežinau kaip su mokslais bus pas ją.
Ir as taip pat buvau tik pas Erika
Zilvine, o jus isitikinusi, kad pakliusite butent pas ja? Nes pvz man nedave sekretore jokiu garantiju... QUOTE(Aushrine @ 2011 01 26, 14:56) Buvom visose trijose pamokose...visose su būsimuoju pirmoku Ši mokytoja labai patiko tuo, kaip vedė pamoka. Pamoka buvo visa "gyva" vaikai pajungti į veiklą, kartais atrodė chaosas (bet vaikai susikirstyti i grupeles kiekviena turi užduotį), kas svarbiausia VISI GALVOJA !... mokytoja uždavinėja klausimus, visi nori į juos atsakyti kelia rankas...visi tokie bendraujantys ir atviri...manau tai didžiausia mokytojos įtaka..nes ji leidžia jiems reikštis....kai vaikas pradeda atsakinėti..ji nepasako "ačiū už tavo nuomonę" (ką dažnai minėjo mokytoja Alma (tas man užkliuvo)...bet pratęsia kartu su vaiku jo mintį, taip suteikdama vaikui norą atsakinėti ir kitą kartą, nes bus ne tik išklausytas,. bet suprastas, pataisytas ir pan. Alma paliko taip pat neblogą šiaip ispūdį, tačiau ramiam vaikui jos griežta maniera nėra būtina. Klasė jos gražiausia, nėra ką sakyti iščiustyta Trečioji nepaliko jokio įspūdžio... popamokinė veikla mane domina mažiau nei pradinis ugdymas. Nemačiau jos pamokoje todėl labai sunku spręsti. Programėlė buvo graži...sunku jai buvo prisistatyti neturint klasės. Labai patiko tai, kad vaikai persiauna batus, o ne visą dieną vaikšto su žieminiais, pradrėkusiais batais. Mūsų eis 6,5 metų labiausiai dėl to kalbėjau su mokytojomis, tai nuramino, kad dažnai 6-mečiai pralenkia 7-mečius, nes ne metuose o pačiame vaike esmė Tai tokie tad mūsų įspūdžiai Del patekimų tikrai jokių garantijų
O man Gite nepatiko per susirinkima...negalejo normaliai zodzio istarti...Suprantu, kad jaudulys, bet ne pirmus metus juk dirba, kad taip jaudintis
Alma, griezta pasirode...Mano sunui reiktu to grieztumo...na, bet vis gi man Erika patiko labiausiai Man ji labai miela pasirode, ramiai prisistate, pasipasakojo Į susirinkimą nebevažiavom, nes man jis pasirodė nebe toks svarbus
mes užsirašėme pas Almą. gal dar kas iš jūsų pas ją užsirašę esat?
Pakliuvo mano sunus pas Erika, sulaukiau jos skambucio
A tau jau sąrašiukai yra
Mes keliausim i sia mokykla,pas mokytoja Gita.
gal yra uzsirasiusiu? Malonu butu susipazinti su busimais klasiokais
Jau greitai rugsejo 1-oji
Aha, laukia laukia
kai reiks pamokas ruošti svajos apie darželio gerus laikus..
Maniškis jau dienas skaičiuoja....... vis patikrina perkiloja ar tikrai jau viską turi
čia kelintą valanda rinktis, maniau bus 10
Sveiki visi
Ku ku, nejau niekas nieko negali pasakyti
Na mes einam į pirmą klasę tačiau, lankom prailgintą... iš to kiek pažįstu mokytoją Gražiną Kizalienę tai ją ir rekomenduočiau. Jos vaikai laimi įvairiuose turnyruose ir šiaip ji labai paprasta, bet tuo pačiu dėmesinga ir reikli mokytoja
Jei tuirėčiau busimąjį pirmoką leisčiau pas ją
Mes lankom sia mokykla, bet nieko apie paminetas mokytojas negaliu pasakyti. Musu mokytoja kita, pati geriausia
Buvau sioj mokykloj, tai mok Gintos klase jau sukomplektuota, likusios pas Marija ir Grazina. Mums rekomendavo Marija. Gal yra mamu, kurios jas labiau pazysta. Patiko man ir Marija, bet ji vyresne.
QUOTE(sarkelevarnele @ 2012 01 14, 18:15) Buvau sioj mokykloj, tai mok Gintos klase jau sukomplektuota, likusios pas Marija ir Grazina. Mums rekomendavo Marija. Gal yra mamu, kurios jas labiau pazysta. Patiko man ir Marija, bet ji vyresne. Mums taip pat rekomendavo mokytoją Mariją, kiek pasakojo jog ji yra gana griežta ,gerai vaikus paruošia, nėra jokios užklasinės veiklos su mokiniais. Tiek žinių
MES irgi eisim pas mokytoja Marija.Nesupratau,ka norejote pasakyti ,kad nera jokios uzklasines veiklos?.Mums sake,kad po pamoku yra daug bureliu,netgi nemokamu,keli mokami.
QUOTE(aurora111 @ 2012 02 12, 10:03) MES irgi eisim pas mokytoja Marija.Nesupratau,ka norejote pasakyti ,kad nera jokios uzklasines veiklos?.Mums sake,kad po pamoku yra daug bureliu,netgi nemokamu,keli mokami. čia turėjo omeny, kad pati mokytoja su vaikais nelabai organizuoja užklasinės veiklos
Prailgintoje grupeje buna ta pati mokytoja,kaip as suprantu?Ar as kazka netaip supratau.Tai juk vistiek kazka vaikai turi po pamoku veikti,tai juk mokytoja kjuos uzima ,nesedi juk susede kaip senaliai?Na ruosia pamokas,zaidzia,bet visu tuo ''paradu''vadovauja mokytoja?Kaip viskas vyksta,apsvieskit prasau!
QUOTE(anastazas @ 2012 02 12, 11:33) čia turėjo omeny, kad pati mokytoja su vaikais nelabai organizuoja užklasinės veiklos mes baigiam mokytis pas mokytoja Maryte. QUOTE(M E M O R Y @ 2012 02 12, 22:15) mes baigiam mokytis pas mokytoja Maryte. ne, griežtumas nėra blogai. Džiugu matyt gerus atsiliepimus
O gal kas iš dabartinių trečiokų mamyčių galėtų ką nors parašyti apie Sakalauskienę? Mums į mokyklą 2014, bet jau domiuosi
QUOTE(M E M O R Y @ 2012 02 12, 23:15) mes baigiam mokytis pas mokytoja Maryte. Butu idomu suzinoti kaip ji paruosia vaikus, ar aiskiai isaiskina, nepalieka spragu, ar padirba su vaiku individualiai jei reikia. O kaip jums pati mokykla? Bureliai? Kokius lanko Jusu berniukas? Dekui uz pagalba. QUOTE(sarkelevarnele @ 2012 02 19, 19:33) Butu idomu suzinoti kaip ji paruosia vaikus, ar aiskiai isaiskina, nepalieka spragu, ar padirba su vaiku individualiai jei reikia. O kaip jums pati mokykla? Bureliai? Kokius lanko Jusu berniukas? Dekui uz pagalba. Pas ja mokosi dukra QUOTE(M E M O R Y @ 2012 02 19, 19:54) Pas ja mokosi dukra Aš čia biški ne į temą Na bet jei jūs leidžiate sau tokiomis nuostatomis vadovautis ir namuose, tai žinokit nekeista dėl jūsų berniuko.... nes tada kaip sakot, jei jau berniukai tinginiai........kam jam stengtis vistiek tinginys...o supratimas, kad mokslas reikalingas JAM ateina ne visada su 1 klase... QUOTE(M E M O R Y @ 2012 02 19, 20:54) Pas ja mokosi dukra aciu uz komentara QUOTE(Žmona @ 2012 02 21, 18:20) Aš čia biški ne į temą Na bet jei jūs leidžiate sau tokiomis nuostatomis vadovautis ir namuose, tai žinokit nekeista dėl jūsų berniuko.... nes tada kaip sakot, jei jau berniukai tinginiai........kam jam stengtis vistiek tinginys...o supratimas, kad mokslas reikalingas JAM ateina ne visada su 1 klase... na taip yra. berniukai mokosi dazniausiai prasciau uz mergaites. O savo vaikus aukleju vienodai. O mokslai sekasi skirtingai.
Sveikos mamytes
Na mūsų būsima pirmokėlė keliaus pas mokytoją Mariją Ratavičienę. Buvome visose trijose mokytoju prisistatymo pamokose ir labiausiai mums patiko ši mokytoja, kadangi matėsi, kad yra šiek tiek griežtesnė, bet pertraukos metu, mokiniai su bandelėm atėjo apsikabino (čia buvo šiek tiek anksčiau, kai rinkomės mokytoją). Matosi, kad mokiniams mokytoja patinka. Ir ji vaikus mielai apsikabino, nebumbėjo, kad netrukdytų ir panašiai. Mokytoja Ginta pasirodė pernelyg jau minkšta ir mano manymu per pamoką nieko ypatingo nepasakė. Na klausinėjo vaikų elementarių klausimų iš perkaityto teksto ir tiek. Ir šiaip labai nenatūrali atrodė. Norėčiau pažiūreti tikrąjį veidą. Keista buvo, kad bent jau iš pat pradžių ganėtinai susijaudinusi trodė, nors jau ne pirmi metai, kai tokios pamokėlės vyksta. Na o trečioji mokytoja, berods Gražina išvis nestripri atrodė. Kai maniškė yra ganėtinai kieto charakterio tai manau ji ją "suvalgytų". Tiesiog rinkomės tokią mokytoją, kuri mūsų nuomone geriausiai paruoštų vaiką tolimesniems mokslams. Be to labai daug gerų atsiliepimų apie ją girdėjom ne tik iš aplinkinių, bet ir raštinėje. Ir čia būtent ją mums rekomendavo, nes sakė, kad pas ją pirmąją yra klasė jau sukomplektuota ir dar daug vaikų eilėje laukia QUOTE(beautiful_day @ 2012 04 20, 06:59) Sveikos mamytes Na mūsų būsima pirmokėlė keliaus pas mokytoją Mariją Ratavičienę. Buvome visose trijose mokytoju prisistatymo pamokose ir labiausiai mums patiko ši mokytoja, kadangi matėsi, kad yra šiek tiek griežtesnė, bet pertraukos metu, mokiniai su bandelėm atėjo apsikabino (čia buvo šiek tiek anksčiau, kai rinkomės mokytoją). Kaip skiriasi nuomones Man vienintele Ginta pasirode shauni mokytoja ,patiko jos mokymo ir auklejimo metodai, is Marijos girdejau nuolatinius priekaistus vaikams. Jei nepakliusim pas Ginta, manau teks rinktis kita mokyka QUOTE(beautiful_day @ 2012 04 20, 06:59) Sveikos mamytes Na mūsų būsima pirmokėlė keliaus pas mokytoją Mariją Ratavičienę. Buvome visose trijose mokytoju prisistatymo pamokose ir labiausiai mums patiko ši mokytoja, kadangi matėsi, kad yra šiek tiek griežtesnė, bet pertraukos metu, mokiniai su bandelėm atėjo apsikabino (čia buvo šiek tiek anksčiau, kai rinkomės mokytoją). Matosi, kad mokiniams mokytoja patinka. Ir ji vaikus mielai apsikabino, nebumbėjo, kad netrukdytų ir panašiai. Mokytoja Ginta pasirodė pernelyg jau minkšta ir mano manymu per pamoką nieko ypatingo nepasakė. Na klausinėjo vaikų elementarių klausimų iš perkaityto teksto ir tiek. Ir šiaip labai nenatūrali atrodė. Norėčiau pažiūreti tikrąjį veidą. Keista buvo, kad bent jau iš pat pradžių ganėtinai susijaudinusi trodė, nors jau ne pirmi metai, kai tokios pamokėlės vyksta. Na o trečioji mokytoja, berods Gražina išvis nestripri atrodė. Kai maniškė yra ganėtinai kieto charakterio tai manau ji ją "suvalgytų". Tiesiog rinkomės tokią mokytoją, kuri mūsų nuomone geriausiai paruoštų vaiką tolimesniems mokslams. Be to labai daug gerų atsiliepimų apie ją girdėjom ne tik iš aplinkinių, bet ir raštinėje. Ir čia būtent ją mums rekomendavo, nes sakė, kad pas ją pirmąją yra klasė jau sukomplektuota ir dar daug vaikų eilėje laukia Pritariu.
Kokie atsiliepimai apie dabartiniu trecioku (tai jau kitais metais sios mokytojos tures pirmokiukus)
maryte asmenskiene Ausra Sakalauskiene Rima Barkauskiene Aciu labai QUOTE(skaistukas @ 2012 04 24, 22:42) Kokie atsiliepimai apie dabartiniu trecioku (tai jau kitais metais sios mokytojos tures pirmokiukus) maryte asmenskiene Ausra Sakalauskiene Rima Barkauskiene Aciu labai Apie visas iš jų esu girdėjusi puikių atsiliepimų Gaila tik, kad pačios mokyklos perspektyvos neaiškios
Kokios dar perspektyvos? Tai jei priima vaikus, tai nesupratau, na gandų girdėjau, bet konkrečiai niekas neaišku.
QUOTE(Manto_mamyte @ 2012 05 24, 09:30) Kokios dar perspektyvos? Tai jei priima vaikus, tai nesupratau, na gandų girdėjau, bet konkrečiai niekas neaišku. Savivaldybej sake , kad svarstomi pakeitimai, bet jei tyla iki siol, matyt dar metams viska paliks kaip yra, o paskui ...? Kazkaip nesinori buti tokioj nezinomybej, tai issibraukemis cia (nors prikauso peleda) ir pasirinkom kita mokykla. O be to pasirinkima dar leme mokytojos,labai saunios jaunos mokytojos Taikoj |