Cia beskaitydama labai daznai randu apie sia mokykla tik ivairiose temose.Kadangi turesim pirmokiuka ,tai butu labai idomu isgirst pliusus ir minusus apie sia mokykla. Labai smalsu butu ,jei parasytu ir ketvirtoku mamytes ,ne kaip tik jusu mokytojas ir perims pirmokai.
Labai butu idomu, nes mes po metu ruosiames i sia mokykla
Siandien pati buvau mokykloj ,nes atviru duru diena.Apie mokytojus ka ten labai pasakysi,bet klases kai kurios verkiant remonto prasosi ir beabejo daug kas priklauso nuo mokytojos ,kaip papuosia ,apipavidalina.Ir dabar vakare baisiai salta.
Nenoriu nieko įžeisti, bet tiksliai žinau kad toje mokykloje yra nemažai vaikų iš asocialių šeimų, būtent dėl šios priežasties savo dukterų ten neatidaviau.
O tai su kuo tai susije ? Ka bendro tai turi su mokykla ,mokytojais ,ugdymu?
QUOTE(luxx @ 2005 03 04, 12:06) O tai su kuo tai susije ? Ka bendro tai turi su mokykla ,mokytojais ,ugdymu?  Susije labai - tokie vaikai triukšmauja per pamokas, mokytojai juos tramdo ir turi mažiau laiko normaliems vaikams. Dar tokie vaikai pridaro kitiems problemų: vagiliauja, nuolatos kažką kaulija, dažnai nesilaiko higienos normų ir serga tokiomis ligomis, kaip hepatitas. Negi tu nori kad tavo vaikai su tokiais bendrautų?
Nu garbes zodis ,tikrai negirdejau ,kad mokyklole tokia gausai ,"tokiu "vaiku.Girdejau gerus atsiliepimus ,bet tokia problema isgirdau pirma karta.Be to mes gi lankom darzeli ,o is darzelio tie patys vaikai eina i mokykla -beje ta pacia .Aisku yra ir atejusiu is kitur ,bet tokie vaikai irgi ateina is darzeliu .Nu ir neteko tokiu baisiai asocialiu matyt.O kur tu vedi mergaites ,nes supratu ,jums si mokykla irgi priklausytu.
Tuos vaikus pažįstam iš kiemo, tad teko matyti kaip jie elgiasi budami be suaugusiųjų. Kelios mergaitės labai mėgsta kapstytis šiukšlių konteineriuje  , jos siūlė taip linksmintis ir mano dukrai. Dar viena gyvena visai šalia mūsų, ji niekada nevalo dantų ir jau sirgo hepatitu. Mano dukros lanko vidurinę mokyklą Viršuliškėse, nors tenka pavažiuoti, bet esam patenkinti.
Ei mamytes is justiniskiu.Forume daug kartu maciau kalbant apie Peleda.Kur dingot visos ?Pasidalinkit ispudziais.
Maniškis lanko "Pelėdoj" pirmą klasę  . Mokytoja patenkintas. Rinkomės ją, nes arčiausia namų. Pailgintą grupę lankė tik mėnesį - labai nepatiko. Iš tikro tai jie tik prasitrina pailgintoje grupėje ir išalksta nerealiai, o naudos jokios nemačiau. Dabar pats pareina namo vienas. Mokyklai tikrai reikalingas remontas. Žinau kad iš pervestų 2% nuo tėvų pajamų remontuos šįmet sporto salę ir kiekvienai klasei skyrė po 500lt. Šiaip rinkliavos priklauso nuo mokytojos ir tėvų iniciatyvos. Vieni renka dideles sumas ir remontuojasi patys savo klases, perka suolus, kiti susitaiko su esamu inventoriumi. Štai ir mes jau kuris laikas bandom prastumti naujų suolų pirkimą, bet yra tėvų nenorinčių(gal ir negalinčių-gal užteks tų 500lt skirtų klasei), tai ir stringa viskas. Na bent apšvietimą savo lėšomis susitvarkėm. Žinau tik tiek, kad darželyje rinkliavos buvo gerokai didesnės.
O tai kur tu rinkliavu nera.Jau mes moraliskai su tuo susitaike ,kad teks klasei skirti.Pas ta mokytoja ,kuria mes pasirinkome ,tiesa sakant baisaiusia klase.Rekomendavo ja mums kaip liuks tokia ,bet kai pamaciau klase fantazija atsoko.Kitos klaes daug jaukesnes ,sutvarkytos .Juk nereikia ten turtu toj klasej ,bet jaukuma gali sukurti ir vaiku darbeliai ir mok.idetos pastangos.Nezinau kaip kiti vaikai atsimoke 4 metus .Is ju nerinko?ar laukia nauju mokiniu.Nezinau ,vienintelis kas guodzia ,kad prie namu i prailginta irgi negalvoju leisti,tai dabar svarbiausiai ,kad nors mokytoja ko nors ismokytu.
pelėda-gera mokykla  .Leidžiu savo sūnų į šią mokyklą jau ne pirmus metus ir esame patenkinti. Lig šiol nemačiau nei vieno vaiko iš asocialios šeimos. Sūnaus klasėje visi tėveliai išsilavinę, kultūringi žmonės.Sūnus mokykloje turi draugų, labai gerai mokosi.Mokytoja džiaugiasi vaikų pasiekimais, darbeliais, organizuoja šventes, informatyviai veda tėvų susirinkimus.Mums pasisekė.
Knysliukė
2005 05 03, 14:17
O pas kokią mokytoją mokotės?
Stirnaitė
2005 05 04, 07:25
QUOTE(luxx @ 2005 02 22, 16:41) Cia beskaitydama labai daznai randu apie sia mokykla tik ivairiose temose.Kadangi turesim pirmokiuka ,tai butu labai idomu isgirst pliusus ir minusus apie sia mokykla. Labai smalsu butu ,jei parasytu ir ketvirtoku mamytes ,ne kaip tik jusu mokytojas ir perims pirmokai.
Stirnaitė
2005 05 04, 07:39
QUOTE(stirnaite @ 2005 05 04, 09:25) noreciau atsakyti konkreciai mamai ''luxx'' ir kitoms, nusprendusioms i Peledos pradine leisti pirmokelius. Mano sunus siemet baigia ketvirta klase.I-III kl. jis mokesi pas mokyt.Ausra Sakalauskiene. Is dabartiniu ketvirtoku ji pati fainiausia! Sakau tai rimtai, nes kitos(jei neateis nauju) jau, svelniai tariant, pagevene, savotiskos, reksnes ir pan. Musu mokytoja jauna, nepavargusi dirbti su vaikais, ne reksne, pakankamai demokratiska, profesionali, visapusiska, suspedavo per pamokas daug nuveikti, daug keliaudavo ir pan.. Tikrai neturejau problemu del pamoku, kol cia mokesi vaikelis, ir negirdejau is jo nepasitenkinimo atsiliepimu. Labai gailiuosi, kad ketvirus metus teko mokytis kitur. tai va, jei yra galimybe, nueikit pas direktoriu ir parasykit prasyma, kad norit pas sita mokytoja-- nuosirdziai linkiu sekmes visu busimiems pirmokeliams!
[quote=stirnaite,2005 05 04, 07:39] noreciau atsakyti konkreciai mamai ''luxx'' ir kitoms, nusprendusioms i Peledos pradine leisti pirmokelius.
Labai aciu stirnaite uz toki grazu paraginima ir padrasinima.As butent ir rasiau prasyma pas sita mokytoja ,tai direktorius lyg ir pazadejo ,kad uzrasys pas ,o kaip bus,bus matyt.Tik kaip jau rasiau sios mokytojos klase ,tikrai buvo prasciausia is visu kitu .Truksta jaukumo.
mamyčiukė
2005 05 05, 07:21
Labas rytas , Negaliu neįsiterpti. Tai va apie Pelėdą . Nežinau kaip ten dėl kitų mokytojų , bet jau tik niekada nepakliūkite pas Ratavičienę (veidmainė, rėksnė) , nors dabar ir nepakliūsite , nes ji turi pirmokus. Bet norėtųsi perspėti ateityje ,nors tikiuosi , kad tokiai "mokytojai" ilgai neteks dirbti su vaikais.O dėl kitų mokytojų , kiek teko susidurti, tai yra tokia Gintė (pavardės neprisimenu) , tai manyčiau , kad visai nebloga, bet ji irgi dabar turi pirmokus. O šiaip tai mes nesulaukę metų pabaigos pakeitėme mokyklą ir labai džiaugiamės. Nes Vyturio mokykloje ne tik kad klasėje atmosfera kita , bet ir visoje mokykloje dvelkia šiluma. Dabar kai turiu palyginimą tai skiriasi kaip žemė ir dangus.
QUOTE(mamyčiukė @ 2005 05 05, 07:21) Labas rytas , Negaliu neįsiterpti. Tai va apie Pelėdą . Nežinau kaip ten dėl kitų mokytojų , bet jau tik niekada nepakliūkite pas Ratavičienę (veidmainė, rėksnė) , nors dabar ir nepakliūsite , nes ji turi pirmokus. Bet norėtųsi perspėti ateityje ,nors tikiuosi , kad tokiai "mokytojai" ilgai neteks dirbti su vaikais.O dėl kitų mokytojų , kiek teko susidurti, tai yra tokia Gintė (pavardės neprisimenu) , tai manyčiau , kad visai nebloga, bet ji irgi dabar turi pirmokus. O šiaip tai mes nesulaukę metų pabaigos pakeitėme mokyklą ir labai džiaugiamės. Nes Vyturio mokykloje ne tik kad klasėje atmosfera kita , bet ir visoje mokykloje dvelkia šiluma. Dabar kai turiu palyginimą tai skiriasi kaip žemė ir dangus. Labai idomu suzinot ivairias nuomones,nes ir as girdejus kazka ,kazkur ir abstrakciai.Girdejau ir apie reksnes ,bet ,kad man atrodo direktorius ten toksai flegmavotas ,tai kai tevai skundziasi ,tai atseit sako,o ka as padarysiu. Tiesiog si mokykla mums greiausiai tinka pagal aplinkybes ,bet jei kas nors butu kitaip ,as tikrai leisciau i kita mokykla .Bent jau kol kas 50/50 mano nuostatos.Aisku ,labai daug ir nuo mokytojos priklauso.
Stirnaitė
2005 05 05, 09:23
.
.Tik kaip jau rasiau sios mokytojos klase ,tikrai buvo prasciausia is visu kitu .Truksta jaukumo. *** VERSIJA DEL KLASES JAUKUMO: PERNAI PAVASARI DABARTINIU KETVIRTOKU TEVAMS DIREKCIJA ISKELE KAIP IR ULTIMAUMA, JOG FORMUOJAMOMS KETURIOMS PIRMOKU KLASEMS TRUKSTA VIENOS KLASES(PATALPU), TAI VIENA IS TADA BUSIMU (DABAR ESAMU) KETVIRTOKU KLASIU TURI UZLEISTI SAVO KLASE PIRMOKAMS, KAD SIEMS BUTU SU ZAIDIMU KAMBARIAIS VISOS KLASES. TIE, KURIE UZLEIS- ISEIS I KT. KLASE, PRIE VALGYKLOS, BE ZAIDIMU KAMBARIO, MAZESNE IR PAN. KADAGI NEI VIENOS KLASES TEVAI NESUTIKO (KLASESE PAKEITE BUVOME LEMPAS, LENTA,KILIMA, T.T..), TAI PASIULE ROATACIJA- PO 3 MENESIUS. NEZINAU, KUO TEN BAIGESI, NES SUNUS ISEJO I KT. MOKYKLA (KAIP MAN GAILA PALIKTI TAMOKYTOJA!), BET GAL JUS PATAIKETE I TA KLASE? O JEIGU IR NE - TAI VISAI 'NORMALI' TA JU KLASE BUVO - NEAPKABINETA NUO LUBU IKI GRINDU, NORS AKYSE IEJUS NEMIRGEJO... KITA VERTUS - ZINIU VAIKELIS GAVO TIKRAI DAUG, NELIKDAVO NEPATIKRINTU DARBU, DAUG RASINELIU RASE IR VISKA SPEJO. ARGI NE TAI SVARBIAU?
Stirnaite ,visiskai taip ,kad pirmiausiai ir as noriu ,kad vaikas pirmiausiai mokytusi ir gautu daug ziniu.O kad mokytoja tam gera reikalinga ,tai ir kalbos negali buti.
O ta klase dabar, antram aukste ,kiek suprantu virs valgyklos ,pati kampine ,salta ir nejauki.Tai tik patebejimai.
Stirnaitė
2005 05 06, 08:23
to luxx: man per tevu susirinkimus irgi visada salta budavo! ir baisu buvo matyti, kaip uzuolaidos plevena nuo per langus puciancio vejo (pries kazkokia svente vaikai buvo ant uzuolaidu prisege popieriniu pauksciuku, tai beveik naturaliai atrode- skraidantys...), taciau mano vaikelis niekad nepasiskunde, kad jam butu salta. net pykdavo-"tu amzinai man prisirengt liepi" tiesa sakant, tevams buvo sovusi mintis keisti langus klaseje, bet pasirode brangoka, jau pigiau budavo apkamsyti kasmet, tuo labiau, kad jau buvo treciokai. *** suprantu puikiai, kaip sunku vaika is namu isleisti- taip norisi jam kuo geresniu salygu, bet neislaikysime mes ju vatoje susuke... galiu issakyti tik savo nuomone... kas is to, kad ketvirtoje klaseje maniskis mokosi klaseje su plastikiniais langais? bet tu pamatytum suolus!- per mazi pagal ugi, jau kad apluze, klibantys ir pan.-jau tiek to. ir ismoko(sakykym bendrai) maziau tikrai. pvz. pas mokyt.Ausra jie "iseidabo" matematikos tris pratybu sasiuvinius (triju autoriu/rusiu), liet.k. irgi keliu autoriu imdavo, kadangi, anot mokyt., nezinia i kokia mokykla papuls po to, kad butu pasiruoses.ir nebuvo bumbejima, kad daug uzduoda- spedavo viska. o dabar maniskis mokosi tik is vienu pratybu, namie, tiesa, beveik nieko. bet, kiek bepaimsi- darbuose paliktos klaidos (cia jau praejom). tai kas geriau? *** atsiprasau visu, kad esu labai plepi...
gerai ,gerai ,kad issakai .Juk viskas labai idomu ir naudinga.Dekui.
Stirnaitė
2005 05 09, 08:06
dar mazytis patarimas- gal pravers: kartais prasydavo paramos mokyklai, tai musu klases teveliai dazniausiai nubalsuodavo, kad geriau tuos pinigelius panaudoti musu klases ''tobulinimui", o ne atiduoti i bendra mokyklos katila.
QUOTE(ewita @ 2005 03 03, 23:25) Nenoriu nieko įžeisti, bet tiksliai žinau kad toje mokykloje yra nemažai vaikų iš asocialių šeimų, būtent dėl šios priežasties savo dukterų ten neatidaviau. O kitose mokyklose nera? Statistikos, itariu, jokios nera
QUOTE(rusne @ 2005 07 13, 23:05) O kitose mokyklose nera? Statistikos, itariu, jokios nera  Kitose tokių vaikų žymiai mažiau (bent jau Justiniškėsė ir Viršuliškėsė). Gal tai tik man taip atrodo, bet ir tam yra priežastis - Pelėdos mokykloje besimokančios mergaitės savo elgesiu sugeba šokiruoti visą mūsų kiemą. Jos, atrodo, net nežino, kad kasdien reikia praustis ir negalima šlapintis tiesiai ant savo žaislų  Man labai keista, kad šios mokyklos mokytojai visiškai nekreipia dėmesio į savo mokinių higieną ir elgesį. Kas antras žodis - rusiški matai, o mokytoja plepa sau su drauge. Šitokią situaciją teko stebėti ne vieną kartą, kai pavasarį vaikai drauge su mokytoja leido laiką lauke.
QUOTE(ewita @ 2005 07 13, 23:53) Kitose tokių vaikų žymiai mažiau (bent jau Justiniškėsė ir Viršuliškėsė). Gal tai tik man taip atrodo, bet ir tam yra priežastis - Pelėdos mokykloje besimokančios mergaitės savo elgesiu sugeba šokiruoti visą mūsų kiemą. Jos, atrodo, net nežino, kad kasdien reikia praustis ir negalima šlapintis tiesiai ant savo žaislų  Man labai keista, kad šios mokyklos mokytojai visiškai nekreipia dėmesio į savo mokinių higieną ir elgesį. Kas antras žodis - rusiški matai, o mokytoja plepa sau su drauge. Šitokią situaciją teko stebėti ne vieną kartą, kai pavasarį vaikai drauge su mokytoja leido laiką lauke.  Ir del viso sito kaltos mokytojos? Man atrodytu, kad higiena visu pirma turi rupintis ir jos mokyti TEVAI, kurie, beje, turi 1, 2 ar 3 vaikus, o mokytoja virs 20. Ir vargse mokytoja, kuri tai turi kenteti kiekviena darbo diena keturis metus. Ka beismokysi, jei i mokykla tevai atveda traumuota (psichine liga, kiemo zodynas ir pan.) vaikiuka... Galbut kitose mokyklose vaiku zymiai maziau, nes jose prastesnes mokymosi salygos? Kitas dalykas, rasei, kad savo atzalas leidi i kita mokykla, kurios vaikai yra ne is tavo kiemo. Tad nematai kaip jie elgiasi po pamoku, kur sisoja, kaip kalbasi...
QUOTE(rusne @ 2005 07 14, 22:32) Ir del viso sito kaltos mokytojos? Man atrodytu, kad higiena visu pirma turi rupintis ir jos mokyti TEVAI, kurie, beje, turi 1, 2 ar 3 vaikus, o mokytoja virs 20. Ir vargse mokytoja, kuri tai turi kenteti kiekviena darbo diena keturis metus. Ka beismokysi, jei i mokykla tevai atveda traumuota (psichine liga, kiemo zodynas ir pan.) vaikiuka... Galbut kitose mokyklose vaiku zymiai maziau, nes jose prastesnes mokymosi salygos? Kitas dalykas, rasei, kad savo atzalas leidi i kita mokykla, kurios vaikai yra ne is tavo kiemo. Tad nematai kaip jie elgiasi po pamoku, kur sisoja, kaip kalbasi... Aš jokiu budu nekaltinu mokytojų, noriu tik pasakyti, koks kontingentas lanko šitą mokyklą. Taip pat žinau priežastį, dėl ko šiti vaikai lanko būtent Pelėdos mokyklą - ji prie pat jų namų. Na o mano dukterų klasiokus pakankamai mačiau mokykloje ir per įvairias išvykas (lydėjau juos kaip tėvų komiteto narė). Jokių problemų nebuvo. Dažnai bendrauju ir su mokytojais, jie nepatenkinti tik dviem berniukais.
Noriu dar pridurti, kad klasėje, kur mokosi mano vaikai, mokytoja kažkodėl visus "sutramdo", keiktis griežtai draudžia ir išeidama pasivaikščioti į mokyklos kiemą ji BENDRAUJA SU VAIKAIS, o ne plepa su draugėmis.
QUOTE(ewita @ 2005 07 14, 23:37) Aš jokiu budu nekaltinu mokytojų, noriu tik pasakyti, koks kontingentas lanko šitą mokyklą. Taip pat žinau priežastį, dėl ko šiti vaikai lanko būtent Pelėdos mokyklą - ji prie pat jų namų. Na o mano dukterų klasiokus pakankamai mačiau mokykloje ir per įvairias išvykas (lydėjau juos kaip tėvų komiteto narė). Jokių problemų nebuvo. Dažnai bendrauju ir su mokytojais, jie nepatenkinti tik dviem berniukais. Dvi mergaites - tai ir visas kontingentas  Ir ar jos buvo tavo vaiku klasej? Jeigu ne, tai kaip ir ve visai logiska teigti, kad toj mokykloj, kuria lanko tavo vaikai, tokiu "kontingentui priklausanciu" vaiku nera, nes, kaip pati minejai, pazisti tik dukteru klasiokus. Gal koks Pranas ar Maryte is 7c daro zymiai blogesne ytaka nei tos dvi mergaites... Is kitos puses juk ir dabartinej tavo vaiku klasej yra du pilnai ar dalinai "kontingentiniai" berniukai QUOTE(ewita @ 2005 07 14, 23:42) Noriu dar pridurti, kad klasėje, kur mokosi mano vaikai, mokytoja kažkodėl visus "sutramdo", keiktis griežtai draudžia ir išeidama pasivaikščioti į mokyklos kiemą ji BENDRAUJA SU VAIKAIS, o ne plepa su draugėmis.  Ir Peledoj, tikriausiai, yra mokytoju, kur "sutramdo" vaikus  . O mokyklos kieme vaikam gal smagiau tarpusavyje bendrauti? Svarbu, kad tik galvos nenusisuktu Na, bent man atrodo, kad darai is muses drambli...  Visose mokyklose yra ir "kontingentiniu", ir "nekontigentiniu" vaiku. Susirenka ivairios klases, kuriu tramdymas yra skirtingas (vienoj paklusnesni vaikai, kitur daugiau akiplesu ir t.t.). O ir mokytojai skirtingi - nera vienoj mokykloj visi geri ar visi blogi
gal kas zino kaip ten dabar....?
Vigilyte
2006 08 10, 07:01
Perskaičiau visą temelę, net įdomu pasidarė  , mano viena dukra mokinosi pas čia jau minėtą mokytoją Sakalauskienę, o kai baigė keturias klases, tai pas tą pačią mokytoją nuėjo jaunesnioji. Galiu pasakyti, kad kitos tokios nuostabios mokytojos aš iš viso nesu sutikusi. Viskas ką rašė Stirnaitė yra 100 procentų taip. Dėl asocialių vaikų, tai jų ne daugiau kaip ir bet kurioje kitoje ne prestižinėje mokykloje. Mokykla kaip mokykla, mes savo klasę po truputį patvarkom, paremontuojame, tame problemos nematau. Kai mokėsi vyresnė dukra, tai tėvelių iniciatyva buvo nupirkti suolai, sutvarkytas apšvietimas, lenta- vėl gi, tai del to, kad nuo darželio laikų tėveliai buvo susibendravę ir geranoriškai nusiteikę, nelaukėm kol valstybė pasirūpins (vis tiek nesulauksim  ). Dabar, kai lanko mažoji tėvai nėra tokie draugiški, bet vis tiek sutvarkėm žaidimų kambarį, atnaujinam žaislų atsargas (pirmokams antrokams per pertraukas jų dar reikia  ), rudenį planavom rūbinę paremontuoti, aišku tik tėvelių iniciatyvumo dėka tai pavyksta padaryti renkant po nedaug pinigėlių (tikrai šimtais niekas nemokėtų  ). Labai šauniai tėvų komitetas paskirsto lėšas gautas iš tų 2 procentų, paremontujama pati mokykla, pernai po 1500 išskyrė kiekvienai klasei. Viena problema, kad direktorius tai tikra labai jau minkšo būdo, malonus žmogus, bet mokyklos naudai tai valdininkiškų koridorių tikrai per daug nemina. A, del prailgintos, vyresnioji mano tos prailgintos pakęsti negalėjo, o mažoji kaifuoja joje  , ir žinok žmogau kaip ten yra  . Del valgio irgi problemos nematau, maniškės papietauja mokykloje (yra galimybė pirkti), o į prailgintą nusineša ką nors. Ir bufetas visai pusėtinas. Mano nuomonė tokia, kad aišku tai ne prestižinė mokykla, bet kai ji prie namų ir, kai nėra galimybės leisti vaiką į privačią mokyklą ar vežioti į kokią super duper gerą, tai tikrai labai neblogas variantas. O kad tai ne darželis, kur vaikas visą laiką auklėtojos akiratį, tai be abejo, bet tai normalu, vaikas auga, jo aplinka keičiasi. Sakyčiau pirmokėliai ten dar labai ir labai šefuojami. Uf, nu aš čia pavariau, atsibos skaityti
QUOTE(Vigilyte @ 2006 08 10, 09:01) Perskaičiau visą temelę, net įdomu pasidarė  , mano viena dukra mokinosi pas čia jau minėtą mokytoją Sakalauskienę, o kai baigė keturias klases, tai pas tą pačią mokytoją nuėjo jaunesnioji. Galiu pasakyti, kad kitos tokios nuostabios mokytojos aš iš viso nesu sutikusi. Viskas ką rašė Stirnaitė yra 100 procentų taip. Dėl asocialių vaikų, tai jų ne daugiau kaip ir bet kurioje kitoje ne prestižinėje mokykloje. Mokykla kaip mokykla, mes savo klasę po truputį patvarkom, paremontuojame, tame problemos nematau. Kai mokėsi vyresnė dukra, tai tėvelių iniciatyva buvo nupirkti suolai, sutvarkytas apšvietimas, lenta- vėl gi, tai del to, kad nuo darželio laikų tėveliai buvo susibendravę ir geranoriškai nusiteikę, nelaukėm kol valstybė pasirūpins (vis tiek nesulauksim  ). Dabar, kai lanko mažoji tėvai nėra tokie draugiški, bet vis tiek sutvarkėm žaidimų kambarį, atnaujinam žaislų atsargas (pirmokams antrokams per pertraukas jų dar reikia  ), rudenį planavom rūbinę paremontuoti, aišku tik tėvelių iniciatyvumo dėka tai pavyksta padaryti renkant po nedaug pinigėlių (tikrai šimtais niekas nemokėtų  ). Labai šauniai tėvų komitetas paskirsto lėšas gautas iš tų 2 procentų, paremontujama pati mokykla, pernai po 1500 išskyrė kiekvienai klasei. Viena problema, kad direktorius tai tikra labai jau minkšo būdo, malonus žmogus, bet mokyklos naudai tai valdininkiškų koridorių tikrai per daug nemina. A, del prailgintos, vyresnioji mano tos prailgintos pakęsti negalėjo, o mažoji kaifuoja joje  , ir žinok žmogau kaip ten yra  . Del valgio irgi problemos nematau, maniškės papietauja mokykloje (yra galimybė pirkti), o į prailgintą nusineša ką nors. Ir bufetas visai pusėtinas. Mano nuomonė tokia, kad aišku tai ne prestižinė mokykla, bet kai ji prie namų ir, kai nėra galimybės leisti vaiką į privačią mokyklą ar vežioti į kokią super duper gerą, tai tikrai labai neblogas variantas. O kad tai ne darželis, kur vaikas visą laiką auklėtojos akiratį, tai be abejo, bet tai normalu, vaikas auga, jo aplinka keičiasi. Sakyčiau pirmokėliai ten dar labai ir labai šefuojami. Uf, nu aš čia pavariau, atsibos skaityti  na o kaip direktorius? Sakot labai minkstasirdis? Ir dar klausimelis, aisku suzinosiu viska ateje rugsejo 1, bet taip norisi anksciau suzinoti..  iki keliu dirba ta prailginta grupe? Ar duodat pirmokams pinigu valgiams, ar reikia juos priduoti mokytojai ir ji pati viska spres ?
Vigilyte
2006 08 17, 21:16
QUOTE(Memory @ 2006 08 13, 11:49) na o kaip direktorius? Sakot labai minkstasirdis? Ir dar klausimelis, aisku suzinosiu viska ateje rugsejo 1, bet taip norisi anksciau suzinoti..  iki keliu dirba ta prailginta grupe? Ar duodat pirmokams pinigu valgiams, ar reikia juos priduoti mokytojai ir ji pati viska spres ?  prailginta dirba iki 18 val, as turedavau prailgintos grupes mokytoju telefonus, pasiskambindavau jei ka  ,uz pietus pinigelius atiduoti reikia mokytojai pirmadieni, mano dukra pati nunesdavo ir atiduodavo mokytojai. Pirmus kartus pasiskambindavau mokytojai, ar nepamirso dukra perduoti pinigeliu tik ar vaikas tuos pietus tvarkingai suvalgo, tai jau nelabai kas pasakys i valgykla, kad nueitu aisku pasirupina, bet uz nugaros nestovi ir nelaukia, kad vaikas viska suvalgytu  . bufetui pinigu neduodavau, nes isleis kramtoskem ir traskuciams, tiesiog idedavau i mokykla bandele, pakiuka sulciu, sureli, obuoli ar panasiai sekmes moksluose pirmokeliui  ir drasos mamytei  , viskas bus OK
QUOTE(Vigilyte @ 2006 08 17, 23:16) prailginta dirba iki 18 val, as turedavau prailgintos grupes mokytoju telefonus, pasiskambindavau jei ka  ,uz pietus pinigelius atiduoti reikia mokytojai pirmadieni, mano dukra pati nunesdavo ir atiduodavo mokytojai. Pirmus kartus pasiskambindavau mokytojai, ar nepamirso dukra perduoti pinigeliu tik ar vaikas tuos pietus tvarkingai suvalgo, tai jau nelabai kas pasakys i valgykla, kad nueitu aisku pasirupina, bet uz nugaros nestovi ir nelaukia, kad vaikas viska suvalgytu  . bufetui pinigu neduodavau, nes isleis kramtoskem ir traskuciams, tiesiog idedavau i mokykla bandele, pakiuka sulciu, sureli, obuoli ar panasiai sekmes moksluose pirmokeliui  ir drasos mamytei  , viskas bus OK  aciu uz informacija...mazai laiko liko iki rugsejo 1..bet smalsumas didesnis uz mane  noriu dar suzinoti, ar yra Peledoj kokie bureliai? Ir dar, man pasake kad uz prailginta grupe mokesti spres patys tevai  cia tai kaip?????
mes pas Vile Poskiene patekom
Vigilyte
2006 09 05, 10:36
QUOTE(Memory @ 2006 08 31, 11:57) mes pas Vile Poskiene patekom  Jei jau lankote Peleda, tai rekomenduoju bureli "Sedulele"
QUOTE(Vigilyte @ 2006 09 05, 12:36) Jei jau lankote Peleda, tai rekomenduoju bureli "Sedulele"  vaje, o kuom uzsimineja tame burelyje? cia po pamoku?
jurgitav
2007 03 16, 14:33
Sveikos patarkit kokia mokytoja pasirinkti siais metais? Aciu
kristukas78
2007 03 17, 22:59
Kviečiam į Taikos pagrindinę, jei įdomu smulkiau, paieškokit temos su Taikos pavadinimu  Aš čia apie 5 klasę...
Arita:)
2007 05 09, 20:20
Pūkelis
2007 05 10, 15:47
QUOTE(Arita:) @ 2007 05 09, 21:20) Gal galima plačiau? kaip jums sekasi Pelėdoje?
Arita:)
2007 05 17, 13:59
QUOTE(Pūkelis @ 2007 05 10, 17:47) Gal galima plačiau? kaip jums sekasi Pelėdoje?   Labai gera mokytoja.  Jauna, bet energinga, reikli. Su vaikais ir papildomai dirbo, kad jiems geriau sektųsi įvairiose olimpiadose. Šventėms paruošdavo su vaikais nuostabius pasirodymus.  Gal mums pasisekė, kad klasėje susirinko neblogi vaikai? O kai prisiklausau draugių, kaip sekasi vaikams, kurių mokytojos jau beveik pensininkės, tai tikrai nenorėčiau, kad mano vaikai pas jas mokytųsi. Manau, kad svarbiausia parinkti vaikui gerą pirmą mokytoją.  Tada ir Pelėda bus gera mokykla. Nieko blogo tikrai negaliu apie šią mokyklą pasakyti.
Aushrine
2007 09 05, 09:21
Sveikos, mamos. Gal yra dabartiniu ketvirtoku mamyciu? I mokykla keliausim kitais metais ir mastom apie Peleda. Prisiskaiciau cia visko, bet isvada viena-jei pakliutume pas gera mokytoja, visa kita-smulkmenos. Gal galit patarti?
Aushrine
2007 09 14, 11:26
Kurgi visi peledziukai pradingo  ?
M E M O R Y
2007 11 09, 23:05
QUOTE(jurgitav @ 2007 03 16, 15:33) Sveikos patarkit kokia mokytoja pasirinkti siais metais? Aciu  as nesuprantu, ka reiskia "pasirinkti?" kur nusius, ten ir mokysimes. be to visos mokytojos superines  bet aisku musu pati geriausia.  ir ekskursijas daro ir i teatrus veda, daug uzsimineja su vaikais. beja, jus jau pirmokai?
M E M O R Y
2008 01 15, 16:05
QUOTE(Aushrine @ 2007 09 05, 10:21) Sveikos, mamos. Gal yra dabartiniu ketvirtoku mamyciu? I mokykla keliausim kitais metais ir mastom apie Peleda. Prisiskaiciau cia visko, bet isvada viena-jei pakliutume pas gera mokytoja, visa kita-smulkmenos. Gal galit patarti?  labukas  rugsejo men. bandysiu ir dukra leisti i pirma klase  . sunus dabar antrokas, mokykla labai patenkinti...ir as ir vaikas.
Aushrine
2008 01 16, 22:08
Mes irgi keliausim i Peleda, gal klasiokais busim  . Kad jau ten lankot, vistiek mokytojas kazkiek pazistat-pas kuria noretumet? Pakliusi-nepakliusi, bet pasiprasyt gi galima
M E M O R Y
2008 02 19, 10:06
QUOTE(Aushrine @ 2008 01 16, 23:08) Mes irgi keliausim i Peleda, gal klasiokais busim  . Kad jau ten lankot, vistiek mokytojas kazkiek pazistat-pas kuria noretumet? Pakliusi-nepakliusi, bet pasiprasyt gi galima  mum siulo mokytoja Maryte  manau ji yra patyrusi mokytoja, dar neteko su ja bendrauti, bet manau turi but maloni  beje kovo 6 atvyru duru diena. kas eis?
Bailiukė
2008 02 22, 13:07
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 02 19, 11:06) mum siulo mokytoja Maryte  manau ji yra patyrusi mokytoja, dar neteko su ja bendrauti, bet manau turi but maloni  beje kovo 6 atvyru duru diena. kas eis?  Mums irgi rekomendavo mokytoją Marytę. Nesu jos mačiusi, tai kovo 6 bus puiki galimybė susipažinti su ja.
Aushrine
2008 03 04, 19:33
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 02 19, 10:06) beje kovo 6 atvyru duru diena. kas eis?  Tai poryt susitiksim
|
|