gal kas zinot ar yra kur pirkti keduciu dirzu paminkstinimu tu, kur ant dirziuko dedasi, kad veiduko dirziukas netrintu
Sveikos,
gal kas zinot ar yra kur pirkti keduciu dirzu paminkstinimu tu, kur ant dirziuko dedasi, kad veiduko dirziukas netrintu QUOTE(Hloja @ 2008 02 11, 17:44) Del oro pagalves manau kad ne svarbu ar is sono ar is prekio vistiek ne galima, nes susidurimo atveju ji gi issaus ir koks skirtumas ar is sono ar kitaip. bet iseitis yra reikia ja tesiog atjungti (atjungem tik ta viena, vairuotoju pusi palikome) kol veziosi vaikuti prekinei sedinei, mes taip ir padarem. paskui prijungsim vel. Kokiam automobiliui atjungete, yra galimybe?
Sveikos maytės, norėčiau savo vaikiukui pirkti autokėdutę Chicco key 1, gal kuri jau esate įsigijusi, parašykite savo pastebėjimus. Iš anksto dėkoju.
as norejau sita kedute pirkti,buvau nusiziurejusi,bet pardaveja mus atkalbejo,nes ji tik nuo metu.isodinom maziu-tikrai statoka.tai nusipirkom 0-18kg chicco zenith.Pardaveja patikino kad ji yra platesne uz key 1 ir iki 3 metu uzteks
Mes dar tik pora dienu turim sia kedute. Mums ji visai nebloga. Yra pusiau gulima padetis, ir lelius patogiai joje miega
mes naudojam kitokia kedute, bet ji turi tik vos vos tokia ilsejimosi padeti, kurios nenustatinejam. vaikas sedi visad normaliai, ir miega sededamas. cia nuo vaiko priklauso. vezimuke ji uzmigusi paguldyt - tolygu tiesiog pazadint ir rikdyt
mes Key1 kedute naudojom 1.5 metu tai tik patys geriausi atsiliepimai. Dabar jau pirkom Key2.
Renkamės tarp BBC Iseos TT ir Maxi Cosi Tobi, gal kas galėtų patarti kuri vis dėlto geriau? Ar man atrodo, kad Maxi Cosi Tobi tarnaus ilgiau, nes reguliuojasi galvos atrama (prailgėja), o tai reiškia augant vaikučiui ją pamažu didinsiu?
QUOTE(bulia @ 2007 08 11, 22:28) Sveikos mamytes gal kuri turite tokia auto kedute , ka galetumete pasakyt apie ja ? Nes noreciau ja pirkti tik bijau , kad paskui liksiu nepatenkinta . Ar kokybe jos atitinka kaina ir tt ir pan Pasidalinkite mintimis jei kuri turite tokia auto kedute . http://parduotuve.tindirindi.lt/product_in...15fa3d95eba0f1e Aš maždaug tokią turiu.Man ji visai gerai.
Taigi prie panasei puse metu nusipirkome chicco auto kedute nuo 0 iki 18 kg, susimokejome 450lt ir dizugemes puikiu pasirinkimu,kol viena diena pastebejau jo kazkodel tie soneliai ties galvyte kazkaip juda,
Na mes turime Chicco nuo 0 iki 13 kg kedute.As visai ja patenkinta. Tik va nepatinka medziaga, labai joje vaikas prakaituoja. O siaip man ir teko nuimti skalbti kedutes uzvalkala -tai kazkaip nepamenu kad is juros putos atlosas pagamintas. Arba neatkreipiau demesio, nes nebuvo suluzes
na gal but ta kur iki 13kg ne is putos pagaminta
taip vidinis ir sonai is putos, ner plastmses bet jai smugis is sono tai manau saugumo tai jokio
pas mus deltim grillo kedute iki 13 kg ir irgi is juros putos vidus pagamintas
Daugelis brangių kėdučių padarytos iš jūros putos. Mes turime taip pat chicco 0-18, bet taip tikrai nėra. Gal Jūs kaip nors numetėte ar trenkėtėe kur?
QUOTE(Cutrin @ 2008 06 09, 19:03) Daugelis brangių kėdučių padarytos iš jūros putos. Mes turime taip pat chicco 0-18, bet taip tikrai nėra. Gal Jūs kaip nors numetėte ar trenkėtėe kur? Na zinokite jai mes jai butume kanors padare numete ar dar kazkaip trenke ar avarija kokia btu buvusi tai tikrai nesistebciau,bet db jau su vyru nutareme kad gal greiciausiai del to kad masinoj ziema budavoji gal susalo ir sutruko,bet logiskai tai kam ta masinine kedute kad kasdiena namo janestumeisi....
Laba diena. Mamytes ir ne tik
Atėjo laikas pradėti domėtis antrąja kėdute, bet atsirado klausimas kokią geriau rinktis 0-18 ar 9-18? Kaip su tuo pačios mažiausios išaugimu? Mažoji sveria dar tik 6kg, bet kojos jau beveik netelpa, tai ir svarstau ar jau ieškot didesnės ir jei taip tai kokios ar dar galima taip būt. Ir nuo kokio amžiaus/svorio perkraustot savo mažylius į didesnes kėdutes? Taip pat laukiu tų tėvelių nuomonės kurie jau turi didesnes, kad pasidalintumėt kokio gamintojo kėtutes pirkot ir kodėl? Ačiū
Mes nuo 5 men naudojame britax first class, ir mums ji
Kaip tik pries keleta dienu isigijom savo 6 men 7 kg sverianciam maziui nauja kedute. Paciai buvo kiles klausimas, kokia reikes pirkti - 0-18 kg ar 9-25 kg? Bet issisprende viskas labai paprastai - nuvaziavom su mazium i parduotuve ir abieju rusiu kedutes pabandem. Kadangi musiskis dar nesedi, tai apie 9-25 kg kedute net kalba eiti negalejo - sudribo, susmuko vaikas ir tiek. O keduteje 0-18 kg (RENOLUX 360) isitaise kaip karalius
Ačiū už nuomonę
Matuotis gyvai (Vilniuje) Vaiku mieste, ten didziausias pasirinkimas. Taciau ten nereiketu pirkti ir nereiketu tiketis kazkokios konsultacijos.
Kokia kedute labiau atsilenkia sioje kategorijoje?
gal kas naudojat Renlox kuri sukasi 360 laipsniu kampu?
Nežinau kur ieškoti info apie tai. Turime Concord Trimax autokėdutę, jei gerai pamenu, ji 9-18 kg. Naudojame ją nuo 10 mėn. Viskas buvo puiku iki dabar. Dabar vaikiui 1 metukai ir beveik 8 mėn. Jis niekaip nesiduoda, kad petukai būtų už diržiukų, t.y. taip kaip reikia. paima ir išsitraukia rankas. Nu niekaip man nesigauna priveržti tiek, kad neišsitrauktų, vis tiek rankas ištraukia. Atrodo viskas gerai, ir aukštis sureguliuotas, ir priveržta - vis tiek išsitraukia
perkant tokią kėdutę atkreipkit dėmesį ar yra gulimoji padėtis, nes šio amžiaus mažiai mėgsta kelionių metu pamiegoti. man labai daug variantų atkrito dėl gulimos padėties. kai kur jos praktiškai nėra, todėl vaikutis snaustų galvytę panarinęs, persikreipęs.
okaip del autokeduciu apsaugines pagalveles galvytei?vienose yra jos,o kitose ne.
nuo 9-18kg patariu
ir as manau geriau 9-18kg
pritariu Jelenkai, juo lab , kad kedute renkama ne tik pagal svori, o ir pagal ugi, bei vaiko stambuma, turejom kedute iki 13 kg, nors sveriam dar tik 10,5, bet netelpam ugiu , todel rinkomes 9-18 kg, o didesnese nuo 9 iki 36 paskendom, tai matyt teks dar karta keist kedute, juk vaiko saugumui nesutaupysi
Mes turim tokia automobiline kedute skirta nuo 0+ iki 18 kg
![]() Manau tai praktiskiausias wariantas!
Noreciau paklausi jusu nuomones pagal kokius kriterijus rinkotes kedutes kokius modelius pasirinkote ir kodel, ir kaip praktikoje ar pasiteisini, ju pliusai aisku ir minusai, pastebejimai...
P.S.: Gal kam pravers ADAC keduciu testas, vokiskai. ADAC keduciu saugumo testas http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/K...cePageID=147767 ir dar: http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/K...cePageID=211508 ACIU!!! QUOTE(svetelis @ 2008 07 17, 14:24) Kokia kedute labiau atsilenkia sioje kategorijoje? gal kas naudojat Renlox kuri sukasi 360 laipsniu kampu? man irgi aktualu sis klausimas, bet kad jokiu atsiliepimu nerandu o gal yra koks kitas kedutes modeliukas kuris suktusi 360 laipsniu? kiek ieskojau, radau tik renolux 360. bukit geros, atsiliepkit kas ka nors zinote, nes pirksiu dvi tokias kedutes, nes kol i paprastas abu susodinu tai nugara net susuka...
Mes esam labai patenki BBC iseos. Naudojom nuo 1,5 men. iki beveik 3 m. puiki edute, kas labai patiko tai laipsniskas poziciju keitimas, platinimas ir siaurinimas. Vasara vazinejom su siauresne o ziema kai daug prisirenge su platesne. Na mums super si kedute buvo, nesigailiu nei kiek kad ja pirkom
[quote=Tevelis2008,2008 10 10, 09:57]
P.S.: Gal kam pravers ADAC keduciu testas, vokiskai. ADAC keduciu saugumo testas http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/K...cePageID=147767
pirkciau kedute iki 0-18kg
QUOTE(Jelenka @ 2008 09 20, 20:26) sitam pritariu, nes nera ne vienos 0-18 kedutes testu ivertintos "gerai", tik "patenkinamai" O patariu as iki metu kedutes nekeisti, ir nesodinti vaiko veiduku i kelia bet kaip nekeisti iki metų?Turim 0-13kg kėdutę, ir dabar maniškis būdamas beveik septynių mėnesių yra beveik 10kg ir 72,5cm, jau kojos ir galva išlenda iš kėdutės
Mes tikslingai prikome 0 - 18 kg. Chicco modeliukas beveik niekuom nesiskiria nuo 9-18. Tik gulima padėtis šiek tiek gulstesnė
mes irgi ieskom kedutes, nes musiske 8 men su kombinezonu jau i kedute 0-13 per pecius netelpa. Pritariu, kad vaiku mieste didziausias pasirinkimas. Dar yra nemazai bebe comfort keduciu tindi rindi parduotuvej Akropolyje, tai pvz ten viena kedute (pavadinimo nepamenu, berods neo gale) tai galima tvirtinti ir veidu i sedyne, ir kai vaikiukas paauga apsukti veidu i kelia.
QUOTE(TOCAMI @ 2008 09 02, 10:46) perkant tokią kėdutę atkreipkit dėmesį ar yra gulimoji padėtis, nes šio amžiaus mažiai mėgsta kelionių metu pamiegoti. man labai daug variantų atkrito dėl gulimos padėties. kai kur jos praktiškai nėra, todėl vaikutis snaustų galvytę panarinęs, persikreipęs. Kokios firmos kedute nusipirkot? QUOTE(Jelenka @ 2008 09 20, 20:26) sitam pritariu, nes nera ne vienos 0-18 kedutes testu ivertintos "gerai", tik "patenkinamai" O patariu as iki metu kedutes nekeisti, ir nesodinti vaiko veiduku i kelia Manasis net per pecius netelpa su plona striukyte jau... guli kreivai vaikas, kojos kabo, pyksta, nors jam dar tik 9 men. Labai ieskom ir butinai persodinsim ji i didesne kedute, nes ir taip jau vaikas neissedi, nori sestis, viska matyti... mes nuo gimimo veziojam veiduku i prieki
Dabar isvis pasimeciau....
Mano dukrai 4 men ir sveria 7.500 kg ir pirmoji kedute kur nuo 0-13kg. jau mazoka ir ypac dabar kai prasidejo linksmieji kombinzonai. Pasiziuri gaila vaiko-ISPAUSTAS i ta kedute Svarsciau pirkti nuja kedute kur yra nuo 8-18 kg. bet cia pasiskaiciau kad negerai.... Gal galit pasakyti kodel ? suprantu dar nesedi, bet juk atloso padeciu ne viena buna... nezinau... patarkit ka daryti ?!
pirkau antra kedute chicco nuo 0-18kg, trys padetys, superine kedute buvo
Sveiki,aš irgi savo mažyli vežiojaus automobilinei kėdutėje nuo 0 iki18kg,mūms labai gerai buvo.Dabar jau mūsų mažyliui jos nebereikia,bet labai geras ir patogus vaikui dalykas
sveikutes. norejau paklausti. ziurejom mes kedute BC axiss, ten raso iki 18 kg, 3-4 metu, bet pazejau as jos dydi realiai, tai mano fdikiui1,5 kazi ar ne per maza butu. paklausiau pardavejos, sako oj, mano desimtmete telpa
|