Sveikos mamytes gal kuri turite tokia auto kedute , ka galetumete pasakyt apie ja ? Nes noreciau ja pirkti tik bijau , kad paskui liksiu nepatenkinta . Ar kokybe jos atitinka kaina ir tt ir pan Pasidalinkite mintimis jei kuri turite tokia auto kedute . http://parduotuve.tindirindi.lt/product_in...15fa3d95eba0f1e
Niekas neturit ir nieko nesat girdeje
Deimantukas
2007 09 10, 14:13
mes tokia turime, jau nuo 7men . naudojame, o dabar mum 11men. Labai patenkinta, geriausia , kad galima siek tiek paguldyt ir praplatint, tikrai negaila ismest tokiu pinigu, labai gerai.
Labas, Vis dar svarstome kokia autokedute nupirkti musu pirmagymiui - laiko apsisprendimui turime nedaug.. Kokias autokedutes naudojate naujagimiams, kokie ju pliusai ir minusai.. Ar imanoma nupirkti nauja gera autokedute O ar O+ uz 250 -300LT? Uz kiek jus pirkote? Laukiu nuomoniu
QUOTE(rence25 @ 2007 09 11, 20:58) Labas, Vis dar svarstome kokia autokedute nupirkti musu pirmagymiui - laiko apsisprendimui turime nedaug.. Kokias autokedutes naudojate naujagimiams, kokie ju pliusai ir minusai.. Ar imanoma nupirkti nauja gera autokedute O ar O+ uz 250 -300LT? Uz kiek jus pirkote? Laukiu nuomoniu  sveika, zinau,kad taip ne pagal reikalavimus, bet as savo leliaus i jokia kedute iki 1,5men.nesodinau,man kazkokia nesamone ten maza leliuka sodint. veziojausi lopsy,nes kokios jau ten keliones su tokiu mazu lelium. turejau is pradziu chicco, bet man ji nepatiko del gabaritu,labai nepatogu buvo nesti, tai pardaviau ir pirkom kita(Capella), tiksliau ji buvo kartu komplektacijoj su sportiniu vezimu. sita kad ir ne garsios firmos, bet man zymiai labiau patinka, zymiai smagesne. bet kad jau beveik nebetelpam  kai kloausiau pardavejos,kiek tokia kainuotu,tai sake mazdaug apie 300Lt kitam leliui manau pirkciau Maxi Cosi. kai pirmas lelius,ka ten zinosi,kas gerai ar ne, o dabar jau kai ieskau 9-18kg kedutes,tai atkreipiu demesi ir i tas nesiokles. beje sikart ta 9-18 pirksiu Maxi Cosi  ir vertinimai labai neblogi ir dizainas man toks labai nieko.tai vat,kokia mano nuomone bet kiekvienam vis kitaip
QUOTE(saule** @ 2007 09 11, 21:50) sveika, zinau,kad taip ne pagal reikalavimus, bet as savo leliaus i jokia kedute iki 1,5men.nesodinau,man kazkokia nesamone ten maza leliuka sodint. veziojausi lopsy,nes kokios jau ten keliones su tokiu mazu lelium. turejau is pradziu chicco, bet man ji nepatiko del gabaritu,labai nepatogu buvo nesti, tai pardaviau ir pirkom kita(Capella), tiksliau ji buvo kartu komplektacijoj su sportiniu vezimu. sita kad ir ne garsios firmos, bet man zymiai labiau patinka, zymiai smagesne. bet kad jau beveik nebetelpam  kai kloausiau pardavejos,kiek tokia kainuotu,tai sake mazdaug apie 300Lt kitam leliui manau pirkciau Maxi Cosi. kai pirmas lelius,ka ten zinosi,kas gerai ar ne, o dabar jau kai ieskau 9-18kg kedutes,tai atkreipiu demesi ir i tas nesiokles. beje sikart ta 9-18 pirksiu Maxi Cosi  ir vertinimai labai neblogi ir dizainas man toks labai nieko.tai vat,kokia mano nuomone bet kiekvienam vis kitaip  Aciu uz nuomone..
juratike13
2007 09 12, 17:47
as uz BBC...  kaip tik zadam dabar isigyt creatis,veliasniam laikui turime isseos tt,o kitam vaikiukui bus TRIANOS SAFE SIDE
Mes pirmajai pirkom kėdutę nešioklę Romer. Nieko blogo pasakyti negaliu, vienas minusas- didoka kaina. Vaiką į tą kėdutę guldėm pirmą kartą 5 dienų. Guldžiau drąsiai. Jokių problemų neturim dėl to, kad beveik nuo gimimo pradėjom naudoti kėdutę. Tik pirmais mėnesiais keliaudami stengėmės kas 1,5 valandos daryti pertraukas. Antram planuojam įsigyti vežimėlį su lopšiu pritaikytu vaiką vežti mašinoje, pvz Windoo.
mama_x2
2007 09 13, 10:10
QUOTE(saule** @ 2007 09 11, 21:50) sveika, zinau,kad taip ne pagal reikalavimus, bet as savo leliaus i jokia kedute iki 1,5men.nesodinau,man kazkokia nesamone ten maza leliuka sodint. veziojausi lopsy,nes kokios jau ten keliones su tokiu mazu lelium. turejau is pradziu chicco, bet man ji nepatiko del gabaritu,labai nepatogu buvo nesti, tai pardaviau ir pirkom kita(Capella), tiksliau ji buvo kartu komplektacijoj su sportiniu vezimu. sita kad ir ne garsios firmos, bet man zymiai labiau patinka, zymiai smagesne. bet kad jau beveik nebetelpam  kai kloausiau pardavejos,kiek tokia kainuotu,tai sake mazdaug apie 300Lt kitam leliui manau pirkciau Maxi Cosi. kai pirmas lelius,ka ten zinosi,kas gerai ar ne, o dabar jau kai ieskau 9-18kg kedutes,tai atkreipiu demesi ir i tas nesiokles. beje sikart ta 9-18 pirksiu Maxi Cosi  ir vertinimai labai neblogi ir dizainas man toks labai nieko.tai vat,kokia mano nuomone bet kiekvienam vis kitaip  galima nuo gimimo i kedute det. yra tokiu kas nuo gimimo vazineja. vaikas gi ir pilve susirietes buna  chicco syntesis nauja skelbimuose apie 250, parduotuvej su nuolaida 15 proc 272 lt. kitu kainu nezinau, bet siaip nauja uz 300 galima nupirkt tikrai  o lopsy rekomenduotina veziot tik jei jis kietas ir turi dirzus...
Aciu uz nuomones. Kazka parduotuveje aiskino apie saugumo koficienta Ar pirkdami atsizvelget i ta koficienta? As tai tik siandien suzinojau apie toki - buvau skaiciusi tik apie standarta ECE.. Ar visos O+ tipo kedutes yra vienodu ismatavimu - ar ju buna didesniu ir mazesniu (kaip pasiziurejau chico tai man jos mazesnes uz nekurias pasirode - bet gal cia tik vizualiai..)..Jos skirtos vaikuciams iki 13kg- tai realiai iki kiek naudojot (iki metu ar daugiau)? Kokias autokedutes 0+ pirkote savo mazyliams? Pasidalinkite pastebejimais
naminukė
2007 09 18, 22:12
Ieskau kedutes, tinkancios 3-5 men. vaikui. 0 kategorijos kedes pirkti jau neapsimoka, nes greit isaugs. 1 kategorijos keduteje padetys beveik sedimos, tai irgi nelabai tinka. Maniau, kad geriausias sprendimas butu rasti kede 0-18 kg. Apziurejom Britax, chicco, Ramatti, graco modeliukus, kurie priklauso siai kategorijai. Jie visi turi paminkstinima, tinkanti galbut ir naujagimiui, priderinta prie pirmos nugaros dirzeliu padeties. 3-4 men. vaikiukui jau reiktu dirzelius perkelti i antra padeti, bet tada tas paminkstinimas jau kazkaip "uzlipa" ant dirzeliu. Nei "Mazylio pasaulio", nei "Cipolino", nei "Zaislu planetos" pardavejos nesugebejo normaliai paaiskint, ar ta paminkstinima galima butu pritaikyt prie kitos dirzeliu pozicijos. Ant Britax first class kedes paminkstinimo uzrasyta, kad jis naudojamas iki 5,5 kg, o paskui jau irgi lieka tik normali sedima padetis. Tai vat klausimas, kaip naudoti tos kategorijos kedutes, jei vaikas dar nesedi? Patarkit kas nors,a?.. Gal kas zino koki nors 0-18kg klases patogu modeli?
*rutuliukas*
2007 09 19, 13:51
QUOTE(naminukė @ 2007 09 19, 00:12) Ieskau kedutes, tinkancios 3-5 men. vaikui. 0 kategorijos kedes pirkti jau neapsimoka, nes greit isaugs. 1 kategorijos keduteje padetys beveik sedimos, tai irgi nelabai tinka. Maniau, kad geriausias sprendimas butu rasti kede 0-18 kg. Apziurejom Britax, chicco, Ramatti, graco modeliukus, kurie priklauso siai kategorijai. Jie visi turi paminkstinima, tinkanti galbut ir naujagimiui, priderinta prie pirmos nugaros dirzeliu padeties. 3-4 men. vaikiukui jau reiktu dirzelius perkelti i antra padeti, bet tada tas paminkstinimas jau kazkaip "uzlipa" ant dirzeliu. Nei "Mazylio pasaulio", nei "Cipolino", nei "Zaislu planetos" pardavejos nesugebejo normaliai paaiskint, ar ta paminkstinima galima butu pritaikyt prie kitos dirzeliu pozicijos. Ant Britax first class kedes paminkstinimo uzrasyta, kad jis naudojamas iki 5,5 kg, o paskui jau irgi lieka tik normali sedima padetis. Tai vat klausimas, kaip naudoti tos kategorijos kedutes, jei vaikas dar nesedi? Patarkit kas nors,a?.. Gal kas zino koki nors 0-18kg klases patogu modeli? uzeik i tindirindi, ten labai jau smagi kedute yra tokios klases
needita
2007 09 22, 20:19
Kai mes rinkomės kėdutę, tai vat kas atbaidė nuo Bebe Comfort kėdučių - tas ratukas, kuriuo reguliuojamas kėdutės atlošas. Nu man pasirodė labai nepatogu jį sukinėti, kad vaiką paguldyt. Aišku, patogu, kad galima praplatinti kėdutę. Mes nusipirkom Maxi cosi TOBI kėdutę ir tikrai nekeistumėm jos į jokią kitą.
^Angel^
2007 09 23, 02:57
o man kaip tik ir patiko tos kedutes tuo, kad priekyje turi ratuka, kuriuo galima reguliuoti vaiko padeti... nes dazniausiai automobylije viena vezu vaika, taigi labai patogu atsisukti atgal ir tuo ratuku pareguliuoti sedynes padeti... maciau kaip reguliuojasi paprastos kedutes, tikrai viena pati uz vairo nesugebeciau nieko sureguliuoti
QUOTE(needita @ 2007 09 22, 21:19) Kai mes rinkomės kėdutę, tai vat kas atbaidė nuo Bebe Comfort kėdučių - tas ratukas, kuriuo reguliuojamas kėdutės atlošas. Nu man pasirodė labai nepatogu jį sukinėti, kad vaiką paguldyt. Aišku, patogu, kad galima praplatinti kėdutę. Mes nusipirkom Maxi cosi TOBI kėdutę ir tikrai nekeistumėm jos į jokią kitą. As labai svarsciau tarp BBC Iseos Safe Side ir Maxi Cosi Tobi, bet vis delto apsisprendem pirkt Maxi Cosi
Mes pirkome kedute nuo 0-18 kg. deltim Leonardo(parduotuveje www.0-3.lt), tik, kad musu vaikis jau metu, bet man pasirode, kad ji turetu buti patogi ir mazesniam, nes yra pusiau gulima padetis, paminkstinimas ir dirzai reguliuojasi. Mes kai pirkome tai mus konsultavo, tai jus gal pasiteiraukite pas juos, jie issamiau papasakos.
QUOTE(rence25 @ 2007 09 13, 20:28) Aciu uz nuomones. Kazka parduotuveje aiskino apie saugumo koficienta Ar pirkdami atsizvelget i ta koficienta? As tai tik siandien suzinojau apie toki - buvau skaiciusi tik apie standarta ECE.. Ar visos O+ tipo kedutes yra vienodu ismatavimu - ar ju buna didesniu ir mazesniu (kaip pasiziurejau chico tai man jos mazesnes uz nekurias pasirode - bet gal cia tik vizualiai..)..Jos skirtos vaikuciams iki 13kg- tai realiai iki kiek naudojot (iki metu ar daugiau)? Kokias autokedutes 0+ pirkote savo mazyliams? Pasidalinkite pastebejimais  Del naudojimo, tai mes iki metu naudojome(nes vis laiko neturejome iki parduotuves nuvaziuoti  )nors butume ir anksciau pirke. Nes faktiskai jis jau kokiu 10men. kojomis labai remdavosi i sedyne, bet pratempeme, o dabar laba sauniau sedi didesneje. O mes turejome perpirkta paprasta kedute.
naminukė
2007 10 10, 11:58
QUOTE(didia @ 2007 10 04, 12:01) Mes pirkome kedute nuo 0-18 kg. deltim Leonardo(parduotuveje www.0-3.lt), tik, kad musu vaikis jau metu, bet man pasirode, kad ji turetu buti patogi ir mazesniam, nes yra pusiau gulima padetis, paminkstinimas ir dirzai reguliuojasi. Mes kai pirkome tai mus konsultavo, tai jus gal pasiteiraukite pas juos, jie issamiau papasakos. Apziurejom ir Delti leonardo kedute. Ten irgi ta pati beda, kaip ir kituose modeliuose. 4men. vaikiukui to paminkstinimo dar reiketu ir paguldzius vaika i kedute is paziuros atrodo visai patogiai. Tik kai reikia prisegti dirzelius, tada visa beda ir islenda. Dirzeliai atsiduria antroj pozicijoj nuo virsaus ir tas paminkstinimas juos uzdengia. Kaip bebande konsultantas juos uzsegt, nieko gero neisejo, nes paminkstinimas susislumsdavo ir tapdavo nepatogu... Jau sedinciam vaikiukui ta kedute tikrai turetu but patogi, ir kaina "nesikandzioja".. Baigiu prieit isvados, kad 0-18kg kategorijos kedems dar yra kur tobulet.. tikriausiai teks palaukt kol mazoji sulauks bent 6-7men. ir tada ieskot kedes 9-18kg.
Mes pirkome autokėdutę "Vaikučio" parduotuvėje. Ten mačiau daug ir įvairių modelių, ir dydžiai jų skirtingi. Yra iš ko pasirinkti  .
Labas, mes iki 11 menesiu naudojome PegPerego kedute 0-18 kg,is komplekto. Su stovu tvirtinamu dirzais, o pati kedute issiima labai lengvai , vienu paspaudimu, nereikia nieko narplioti, ir vaiko nepazadini.Super.Reguliuojasi dirzeliai i auksti 3 pozicijos, i tas paminkstinimas tai mums kaip ir nereikalingas buvo.Siaip parduotuveje maciau ju ir iskomplektuotu. Jei domintu, tai gal parduotume.
O mes irgi galvojam ka daryti.Ar verta pirkti sia kedute  ?Net buvom nuvaziave i parduotuve "VAIKU MIESTAS" Klaipedoje jos apziureti,tai kai pardavejos paprasiau konsultacijos apie sia preke,tai buvau pakraupusi  .Paprasius parodyti kaip ta kedute prasiplatina,pardaveja paemusi ja uz sonu su jega bande praplesti.Ji kazkiek prasiplete,bet paleidus vel sugrizdavo i pradine padeti.Ziurejau akis isputus ir negalejau patiketi,kad tokios nemoksos ten dirba.Bandziau jai aiskinti,kad tokiems daiktams jega negali but naudojama,o ji dar akis issproginusi gincijas.  O kas jei kuri mamyte,ta jega istampyta kedute,nupirks savo mazyliui  ?Tikrai manau,jog tai ne pirmas kartas,kai si kedute buvo taip demonstruojama.Kazi ar tokie dalykai labai pakenkia prekei  ?
erikiuxxx
2007 11 02, 18:52
QUOTE(sms-as @ 2007 11 02, 00:35) O mes irgi galvojam ka daryti.Ar verta pirkti sia kedute  ?Net buvom nuvaziave i parduotuve "VAIKU MIESTAS" Klaipedoje jos apziureti,tai kai pardavejos paprasiau konsultacijos apie sia preke,tai buvau pakraupusi  .Paprasius parodyti kaip ta kedute prasiplatina,pardaveja paemusi ja uz sonu su jega bande praplesti.Ji kazkiek prasiplete,bet paleidus vel sugrizdavo i pradine padeti.Ziurejau akis isputus ir negalejau patiketi,kad tokios nemoksos ten dirba.Bandziau jai aiskinti,kad tokiems daiktams jega negali but naudojama,o ji dar akis issproginusi gincijas.  O kas jei kuri mamyte,ta jega istampyta kedute,nupirks savo mazyliui  ?Tikrai manau,jog tai ne pirmas kartas,kai si kedute buvo taip demonstruojama.Kazi ar tokie dalykai labai pakenkia prekei  ? siaubas  tikrai apmaudu,kad dirba tokie darbininkai, o kuo toliau tuo dazniau pasitaiko visisku neismaneliu pardaveju
big smile
2007 11 05, 00:47
QUOTE(sms-as @ 2007 11 02, 01:35) O mes irgi galvojam ka daryti.Ar verta pirkti sia kedute  ?Net buvom nuvaziave i parduotuve "VAIKU MIESTAS" Klaipedoje jos apziureti,tai kai pardavejos paprasiau konsultacijos apie sia preke,tai buvau pakraupusi  .Paprasius parodyti kaip ta kedute prasiplatina,pardaveja paemusi ja uz sonu su jega bande praplesti.Ji kazkiek prasiplete,bet paleidus vel sugrizdavo i pradine padeti.Ziurejau akis isputus ir negalejau patiketi,kad tokios nemoksos ten dirba.Bandziau jai aiskinti,kad tokiems daiktams jega negali but naudojama,o ji dar akis issproginusi gincijas.  O kas jei kuri mamyte,ta jega istampyta kedute,nupirks savo mazyliui  ?Tikrai manau,jog tai ne pirmas kartas,kai si kedute buvo taip demonstruojama.Kazi ar tokie dalykai labai pakenkia prekei  ? NA kad jos ten pastoviai ''grybauja''  klausiau apie kedutes geresnes tai pradejo siulyti pigias, kuriu nei uz dyka neimciau  dabar bbc iseos tt .viena mamyte padejo atsisiusti ir kainyte mazesne nei pas mus
^Angel^
2007 11 05, 23:58
QUOTE(svencele @ 2007 11 05, 00:47) NA kad jos ten pastoviai ''grybauja''  klausiau apie kedutes geresnes tai pradejo siulyti pigias, kuriu nei uz dyka neimciau  dabar bbc iseos tt .viena mamyte padejo atsisiusti ir kainyte mazesne nei pas mus  papasakok is kur?!
big smile
2007 11 09, 01:15
QUOTE(Angel99 @ 2007 11 06, 01:58) papasakok is kur?!  buau idejusi skelbima pirkti, taiir pasiule,jisau siuntesi is Anglijos ir tuopaciu atsiunte ir man,Stai tokia
citrina3
2007 11 12, 16:22
QUOTE(Angel99 @ 2007 09 23, 03:57) o man kaip tik ir patiko tos kedutes tuo, kad priekyje turi ratuka, kuriuo galima reguliuoti vaiko padeti... nes dazniausiai automobylije viena vezu vaika, taigi labai patogu atsisukti atgal ir tuo ratuku pareguliuoti sedynes padeti... maciau kaip reguliuojasi paprastos kedutes, tikrai viena pati uz vairo nesugebeciau nieko sureguliuoti  Man irgi dėl to ratuko labai patiko šita kėdutė, nes vienai važiuojant labai patogu .... ir plius dar ta ružava spalvytė super
nu va ir as pasakysiu savo nuomone  pirkom vezima x-landeri buvo kedute bet mum 5men su siltu kombiu jau nebetelpam arba imanoma igrust bet vaikui nera patogu siaip gal iki kokiu 7men jei vaikas nera stambus vazinejom mes labai daznai ir tik su kedute pirma karta isvarem 7dienu  tik pirma men po uzpakaliuku patiesdavau sulankstyta ranksluosti  dabar pirkau chicco new zenith uz nauja su nuolaida mokejom 450lt kazkur man labai patinka ji skirta nuo 0-18kg siulyciau pirkti universale nes jei pirksi iki 13kg greitai reiks vel pirkti
sveika mes turim chicco new zenith mum 5men irgi reikia to paminkstinimo bet as dirzus perkeliau i trecia skyle ir viskas liuks  ar kazka ne taip supratau?
uzsakiau kedute savo pupai, nes kaip tik ieskom
renkyte
2008 01 02, 09:24
iki kokio mazdaug amziaus tinka 0-18 kedutes...
Na mes pirkom Britax First class si ultra 0-18 kg,pirkom kai mazei buvo 3 men, nes iki tol neprireike,o kadangi buvo jau 3 men tai neapsimokejo pirkt iki 13 kg.Iki siol vazinejam su paminkstiniu ir ant gulscios padieties, bet dirzus reikejo perkelt beveik ant virsutines pozicijos, bet vistiek su siltu kombiu tai vos telpa, kojites remesi i sedine.Ir nepasakysi kad vaikas didelis 7400 kg ir 68 cm
QUOTE(Spurge @ 2007 10 23, 14:07) Labas, mes iki 11 menesiu naudojome PegPerego kedute 0-18 kg,is komplekto. Su stovu tvirtinamu dirzais, o pati kedute issiima labai lengvai , vienu paspaudimu, nereikia nieko narplioti, ir vaiko nepazadini.Super.Reguliuojasi dirzeliai i auksti 3 pozicijos, i tas paminkstinimas tai mums kaip ir nereikalingas buvo.Siaip parduotuveje maciau ju ir iskomplektuotu. Jei domintu, tai gal parduotume.  Nupirkom vaikiukui PegPerego autokėdutę su tuo stovu, bet dar nespėjom išbandyti  Tikiuosi, bus gera ir patogi  Na, pirkom nenaują, bet gerame stovyje. Bet va toje kėdutėje nėra galvytei tokios apsaugos. Kaip manote, ar jis labai reikalingas? Sako, kad jei vaikas žieminukas, tai kaip ir nereikia tos apsaugos, nes vistiek vaikas būna aprengtas su kapišonu
astukas111
2008 01 12, 16:20
sveikos mamos.reikia patarimo-pagalbos musų tetis nužiūrėjo babymarkete ''primo ferrari rosso'' auto kėdutę.jam aišku dizainas labai patiko,bet apie pačia kėdutę labai mažai info pavyko rasti.gal kuri susidūrėte  ir galit pasidalinti patirtim
QUOTE(astukas111 @ 2008 01 12, 16:20) sveikos mamos.reikia patarimo-pagalbos musų tetis nužiūrėjo babymarkete ''primo ferrari rosso'' auto kėdutę.jam aišku dizainas labai patiko,bet apie pačia kėdutę labai mažai info pavyko rasti.gal kuri susidūrėte  ir galit pasidalinti patirtim mano vyrui irgi labai i aki krito ta kedute bet vaiku mieste kaune, sake, kad ji prasta ir nesaugi, mums pasiule bebe comfort ir dar kazkuria, nepamenu  . bet kelias savaites paieskojus skelbimuose radom padeveta, bet gero stovio bbc ir nusipirkom
Mes turim Graco Junior Mini autokėdute nuo 0 ik 18 kg.Labai patenkinta,labai jau ji atrodo tvirta ir saugi,penkios atsilošimo padėtys,patogus ir minkštas įdėklas vaikui.
QUOTE(bulia @ 2007 08 11, 22:28) Sveikos mamytes gal kuri turite tokia auto kedute , ka galetumete pasakyt apie ja ? Nes noreciau ja pirkti tik bijau , kad paskui liksiu nepatenkinta . Ar kokybe jos atitinka kaina ir tt ir pan Pasidalinkite mintimis jei kuri turite tokia auto kedute . http://parduotuve.tindirindi.lt/product_in...15fa3d95eba0f1eLabas mamos del manes sita tema galima ir uzdaryt  nes gryzom i Airija ir nusipirkom mamas&papas kedute , o apie BBC jau pamirsau , nors cia ji daug pigesne nei Lt .
as tai turiu jau antra is maxi corssi ir esu l patenkinta-jos isties geros.tik truputi jusu nesuprantu rasote nuo 0-18kg.as kiek zinau kad yra 0-9kg 9-15kg ir taip t.bent jau pas mane tokios nes vaikai juk auga ir beto kiek zinau informacijos ir manau nemazai zinau.kad tos 2 ar 3 viename tai nelabai geros.nes tarkim mano vaikui 2 metai o pas ji jau antra kedute jis sveria 14 kilu nuo 15 ar 16kg jau reikalinga 3kedute.nezinau kaip lietuvojeviskas tuo atveju vyksta-nors tos kedutes tik nesenei butinybe pasidare.o vokietijoje net is gimdymo namu neisleidzia be kedutes
ingutera
2008 01 31, 19:08
gal kuri turit renolux autokedute? kokie atsiliepimai labai idomu...
Sveikutes mergaites. Mes irgi jieskom kedutes. Kolkas dar turim nuo 0 iki 13 Maxi-Cosi, tikrai gera kedute. Tik su kombinezonu vaikas jau sunkei telpa, nors tik 7 men. bet jau beveik 9kg sverem, tai nusprendziau pasijieskot kedutes 9-18kg. Nu esu labai nustebus kad Klaipedoje pasirinkimas vos ne is 1 tik parduotuves Vaiku miestas, kitur pasirinkimo ner isvis. Bet kad tam Vaiku mieste pardavejos kazkokios "tundros"  nieko normaliai patart ne moka-KOSMARAS. Tad ir ne zinau kokia dabar pirkti kedute. Internetia radau Delti Leonardo, bet ju yra tik Vilniuje, o ne sinori pirkti ne paciupinejus. Patarkit prasau mamockos kokia kedute geriau rinktis. Gal Klaipedietes atsileps...
Pas mus jau irgi antras maxi cosi`s Is pradziu turejo maxi cosi citi. Mazius jau nuo 8 men. nebenorejo sedet lopselyje,nors raso,kad galima naudoti iki 13 kg.pries kaledas nusipirkom maxi cosi tobi . Brangu beprotiskai...Bet ka darysi.
Siaip tai esu patenkinta,nors "tobis" tai gal kiek ir per aukstas.Man buna sunku masinoj vaika isodint i kede.
Apie tas Ferari kedutes Kotrynos konsultantai irgi prastos nuomones. Sake ju tik vardas geras, o del saugumo nieko niekas nezino. Ir sake ju nebeuzsakines daugiau.
QUOTE(rence25 @ 2007 09 13, 22:28) Aciu uz nuomones. Ar visos O+ tipo kedutes yra vienodu ismatavimu - ar ju buna didesniu ir mazesniu (kaip pasiziurejau chico tai man jos mazesnes uz nekurias pasirode - bet gal cia tik vizualiai..)..Jos skirtos vaikuciams iki 13kg- tai realiai iki kiek naudojot (iki metu ar daugiau)? Kokias autokedutes 0+ pirkote savo mazyliams? Pasidalinkite pastebejimais  Pacioj pradzioj mes pirkome vezimeli Chicco trio, ten buvo ir vezimas ir kedute. Ta kedute tai labai nepatogi mazam vaikui, nes sukrisdavo jis i vidu, reikedavo tiesti visokius pledukus kad iskelti ji auksciau. Bet labai patogu buvo keliauti su tuo vezimo lopsiu, nes yra pritaikytas kelionems, turi pritvirtinimo detales ir saugos dirza  . Tada mes nusipirkome maxi cosi kabrio fix kedute, tai labai gera. puikiai tinka ir visai maziukams vaikuciams ir isemus iklota paugejusiam. Tiesa maniskiui jau bev eik 9 menesiai tai dairomes naujos. Tikriausiai pirksim BBC arba nauja Chicco eassy fix
Radau keduciu ivertinimus, deja vokiskai nesuprantu  bet ir taip aisku kurioms kedutems deda pliusus o kurioms minusus http://www.sicher-im-auto.com/kindersitz_t...4z8s35&ok=1
Is kaires i desine surasyti vertinimo kriterijai modelis, metai kada darytas testas, kaina ,saugumas ,ar patogu naudot ,komfortas testo rezultatas.
viktorija@
2008 02 06, 17:11
mes dukrai nupirkome BEBE COMFORT iseos save siade TT. Kaina didelė, nu bet kėdutė komfortiška ir vaikui labai ten patogu ir noriai mano panelė joje sėdi  ir ši kėdute yra viena iš saugiausių
Bambuke
2008 02 06, 18:06
QUOTE(Edeva @ 2007 12 13, 00:43) nu va ir as pasakysiu savo nuomone  pirkom vezima x-landeri buvo kedute bet mum 5men su siltu kombiu jau nebetelpam arba imanoma igrust bet vaikui nera patogu siaip gal iki kokiu 7men jei vaikas nera stambus vazinejom mes labai daznai ir tik su kedute pirma karta isvarem 7dienu  tik pirma men po uzpakaliuku patiesdavau sulankstyta ranksluosti  dabar pirkau chicco new zenith uz nauja su nuolaida mokejom 450lt kazkur man labai patinka ji skirta nuo 0-18kg siulyciau pirkti universale nes jei pirksi iki 13kg greitai reiks vel pirkti  Norejau paklausti kiek new zenith turi padeciu, nes instrukcijoj raso, kad yra 4, o pas mus tik 3 atlenkiamos padetys
Toks klausimėlis būtų Mašinoje oro pagalvės įtaisytos ne priekyje, bet iš šono. Ar tokiu atveju vistiek negaliu autokėdutės tvirtinti priekyje? Ar ta šoninė oro pagalvė kažkaip kitaip veikia?
Del oro pagalves manau kad ne svarbu ar is sono ar is prekio vistiek ne galima, nes susidurimo atveju ji gi issaus ir koks skirtumas ar is sono ar kitaip. bet iseitis yra reikia ja tesiog atjungti (atjungem tik ta viena, vairuotoju pusi palikome) kol veziosi vaikuti prekinei sedinei, mes taip ir padarem. paskui prijungsim vel.
Milda84
2008 02 12, 09:39
o kokia butu pati geriausia? mes dar tik planuojam pirkti i ka atkreipti demesi?
QUOTE(Hloja @ 2008 02 01, 23:42) Sveikutes mergaites. Mes irgi jieskom kedutes. Kolkas dar turim nuo 0 iki 13 Maxi-Cosi, tikrai gera kedute. Tik su kombinezonu vaikas jau sunkei telpa, nors tik 7 men. bet jau beveik 9kg sverem, tai nusprendziau pasijieskot kedutes 9-18kg. Nu esu labai nustebus kad Klaipedoje pasirinkimas vos ne is 1 tik parduotuves Vaiku miestas, kitur pasirinkimo ner isvis. Bet kad tam Vaiku mieste pardavejos kazkokios "tundros"  nieko normaliai patart ne moka-KOSMARAS. Tad ir ne zinau kokia dabar pirkti kedute. Internetia radau Delti Leonardo, bet ju yra tik Vilniuje, o ne sinori pirkti ne paciupinejus. Patarkit prasau mamockos kokia kedute geriau rinktis. Gal Klaipedietes atsileps...  Nu jo Klaipedoje su Vaiku miesto pardavejomis-tai tikrai kazkoks siaubas, jokio issamaus atsakymo negausi.kai mes pirkom pirmaja savo kedute-(pries daugiau nei metus), geriausios skaitesi maxi cosi ir Recaro (lyg ir taip rasosi). Klaipedoje isvis skurdus pasirinkimas...
|
|