Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Batukai 1.5 metu vaikuciui
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
vakaro_zvaigzde
Suprantu,kad kiekvieno leliuko koja skirtingo dydzio,bet turiu kriksto suneli kuriam 1.5 metu norisi padovanoti ziemai gerus ir siltus batukus,vaikui 1.5 metu jo svoris ir ugis normalus,todel speju kad ir kojyte turetu buti normalaus dydzio,nenoriu klausti jo mamos,bet jeigu nesulauksiu atsakymu turbut teks.taigi pasidalinkite savo patirtimi,kokio dydzio zieminisu batukus nesiojo jusu vaikutis kai buvo 1.5 metu.
Gulka
Nius žinok kiekvieno vaikiuko koja skirtinga wink.gif geriausia būtų pirkt su vaikiuku kartu, nes ir keltis ir ilgis skiriasi wink.gif
*Lina*
pvz, maniškė nešiojo 22-23,o draugės mergytė būdama 1,5 21dydžio
Tisan
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 09 19, 15:26)
Suprantu,kad kiekvieno leliuko koja skirtingo dydzio,bet turiu kriksto suneli kuriam 1.5 metu norisi padovanoti ziemai gerus ir siltus batukus,vaikui 1.5 metu jo svoris ir ugis normalus,todel speju kad ir kojyte turetu buti normalaus dydzio,nenoriu klausti jo mamos,bet jeigu nesulauksiu atsakymu turbut teks.taigi pasidalinkite savo patirtimi,kokio dydzio zieminisu batukus nesiojo jusu vaikutis kai buvo 1.5 metu.
*

tikriausiai visdelto geriausia paklausti vaiko mamos,nes tikrai to paties amziaus vaiku,kojos dydis gali labai skirtis pvz maniskis nesiojo 22-23 dydi o drauges berniukas to paties amziaus tik 20-21
Redaga
Mano mažyliui dabar 1,5 metukų, mes rudeninius nešiojame 24 dydžio, o žieminių reikia didesnių. Jeigu nori nustebinti jiems nežinant geriau pirk megztuką, bus paprasčiau 92 cm dydžio. Batukus vaikams visada geriausia matuoti, nes ne visi batukai tinka.
tutifruti
geriausei tai pasiklauskit,tai bus aisku tada jum ir nebus nepatogumu kad nepataikisite su dydziu 4u.gif
Martyna
Su megztuku irgi galima prašaut, nes maniškei 2,1 m. ir megztukus nešioja 86 dydžio, o žieminius batukus pirkau 24 dydžio biggrin.gif
1,5 m. nešiojo 22 dydžio žieminukus 4u.gif
*rutuliukas*
as tau siulyciau padaryt toki varianta
pasikviest kartu pasivaiksciot po prekybos centa, pasiulyt uzeit i vaiku parduotuve , ir pasakyt,kad as noriu padaryt kriksto suneliui dovana, ir jus tada kartu isrinksit batukus, pamatuosit ir bus thumbup.gif
arba bebunant sveciuose, uzvest tema apie vaikucio kojytes dydi, na pvz, paklaust kokio dydzio batukus nesioja, arba net pasisiulyt pamatuot kojyte drauge biggrin.gif na ka nors sugalvok
mano vaikas budamas 1.5 metuku nesiojo 23 dydi
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 22, 13:23)
pasikviest kartu pasivaiksciot po prekybos centa, pasiulyt uzeit i vaiku parduotuve , ir pasakyt,kad as noriu padaryt kriksto suneliui  dovana, ir jus tada kartu isrinksit  batukus, pamatuosit ir  bus thumbup.gif
arba bebunant sveciuose,  uzvest tema apie vaikucio kojytes dydi, na pvz, paklaust kokio dydzio batukus nesioja, arba net pasisiulyt pamatuot kojyte drauge biggrin.gif na ka nors sugalvok
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
jurgitav
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 22, 13:23)
pasikviest kartu pasivaiksciot po prekybos centa, pasiulyt uzeit i vaiku parduotuve , ir pasakyt,kad as noriu padaryt kriksto suneliui  dovana, ir jus tada kartu isrinksit  batukus, pamatuosit ir  bus thumbup.gif
arba bebunant sveciuose,  uzvest tema apie vaikucio kojytes dydi, na pvz, paklaust kokio dydzio batukus nesioja, arba net pasisiulyt pamatuot kojyte drauge biggrin.gif na ka nors sugalvok
*

thumbup.gif geriausia iseitis smile.gif
3in1
Maniskis dabar 1,5 men, tai nesioja 21, bet jau reikia 22 dydzio, taciau reikia ziureti ne i dydi, o i tai kiek cm kojyte ir kiek cm batuku viduje, nes net ir tos pacios firmos batuku, skiriasi cm viduj doh.gif . Mes net ir su veiku eidami ieskot vargstam tongue.gif
Eglute
maniskis 1 metai 2 menesiai nesioja 23 dydi, zieminius turim 24 dydzio doh.gif
Luana
O aš tai siūlyčiau nupirkti dovanų kuponą vaikiškų prekių parduotuvėje, manau tai geriau nei nepataikytas batukų dydis blush2.gif , o dar mamytei gali pasakyti, kad norėtum, jog įsigytų žieminius batukus ax.gif , o gal vaikiukui kažko kito reikės ir kuponas vistiek bus panaudotas pagal paskirtį wub.gif
Va toks va mano patarimas mirksiukas.gif
immm
QUOTE(Luana @ 2007 10 07, 20:17)
O aš tai siūlyčiau nupirkti dovanų kuponą vaikiškų prekių parduotuvėje, manau tai geriau nei nepataikytas batukų dydis blush2.gif , o dar mamytei gali pasakyti, kad norėtum, jog įsigytų žieminius batukus ax.gif , o gal vaikiukui kažko kito reikės ir kuponas vistiek bus panaudotas pagal paskirtį  wub.gif
*

drinks_cheers.gif
natasonok
QUOTE(Luana @ 2007 10 07, 20:17)
O aš tai siūlyčiau nupirkti dovanų kuponą vaikiškų prekių parduotuvėje, manau tai geriau nei nepataikytas batukų dydis blush2.gif , o dar mamytei gali pasakyti, kad norėtum, jog įsigytų žieminius batukus ax.gif , o gal vaikiukui kažko kito reikės ir kuponas vistiek bus panaudotas pagal paskirtį  wub.gif
*

thumbup.gif Mes ziema nesiosime 22 dydi 4u.gif
erikiuxxx
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 09 19, 14:26)
*

iki dvieju metuku reikia pirkti batukus kartu su vaikeliu,nes ju kojytes daugiausia buna putlokos ir su keltim,galima lengvai apsirikti,nes zinau is patirties smile.gif
Austeya
Sveikos,
Ieskojau drauges vaikuciui dovanu (1m2men.) ir radau labai nerealius batukus
user posted imageuser posted imageuser posted image

yra 12,13,14cm dydzio pedutems. Ka manot? Aciu uz nuomone:)
(Lelija)
QUOTE(Austeya @ 2010 09 05, 22:49)
Sveikos,
Ieskojau drauges vaikuciui dovanu (1m2men.) ir radau labai nerealius batukus
user posted imageuser posted imageuser posted image

yra 12,13,14cm dydzio pedutems. Ka manot? Aciu uz nuomone:)
*

Na, mano nuomone tokie batai tinkami tik nevaikstantiems vaikams, koja nemanau, kad tvirtai tupi siuose batuose. Kineziterapeutai pataria vaikui ypac pirmuosius batus pirmaisias metais rinktis odinius, tvirtus, su uzsegimais bent keliais, kad kojyte taisyklingai augtu...

Papildyta:
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 09 19, 15:26)
*

Tikrai neatspesite, paklauskite mamos, o geriausiai, duokite jai tuos pinigus ir mama geriausius nupirks, tikrai is patirties kalbu. Juk ne jus vaiksciosite su tais batais, mamai juk reikes juos kasdien ir auti smile.gif
KasVasa
Jei norisi krikšto vaikučiui kažką padovanoti konkretaus, tai jau geriau siūyčiau išeiginę suknelę (jei tai mergyte, jau turetu pradet megt puostis:) arba dar geriau- buna tokiu visokiu a la karnavaliniu balerinu, feju princesiu sukneliu: mano dukra kai gavo tokia dovanu, tai kokius 3 metus (elastinis audinys:) su ja kasdien baletus sokdavo ir nakti budavo sunku itikint, kad ji neskirta miegui!

Va cia tai geras efektas ir ispudis vaikui....

batuku tikrai nedovanociau--- nera JOKIOS garantijos, kad pataikysit!
Charme
As prisijungsiu prie tu mamyciu, kurios siulo padovanoti vaikisku prekiu parduotuves dovanu kupona - tegul teveliai patys issirenka smile.gif
antanina22
nuo batu labai priklauso. sunui 1,5 m jis nesioja 23 ir 21 dydi. abieju batuku vidpadziai vienodo ilgio
saltukas
kiek batuku gamintoju, tiek ir skirtumu, italiski batukai mazesni buna
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.