Norim leist i darželį " Pušynėlis ". Sako labai geras: maistas, geros auklėtojos. Gal kieno nors lanko. Jis Panemunėj.
sis darzelis visai salia darzelio kuriame as dirbu
As girdejau labai geru atsiliepimu,todel dar klausiu jusu.Sako,ten paprastai nepriema,reikia pamoket ir pan.Tai va,as ir abejoju i kuri leist,ar i Piene ar i Pusyneli?
QUOTE(abc @ 2005 02 24, 22:38) As girdejau labai geru atsiliepimu,todel dar klausiu jusu.Sako,ten paprastai nepriema,reikia pamoket ir pan.Tai va,as ir abejoju i kuri leist,ar i Piene ar i Pusyneli? Niu kiek girdejau PUsynelio direktore pobjaure tokia...o Pienes direktore man visai miela moteriske(ir tikrai ne todel,kad ten dirbu
O gal zinot,ar butu galima dabar vaikuti jau leisti i pienes darzeli.?Jam 3metai ir 4men.I Pusineli nenoriu leist,nes ten giredejau jis TBC vadinas,turbut vis tiek yra ten vaikuciu seerganciu ja.Dar kazkoks darzelis yra prie onkologinio,logopedinis vadinas.Gal jus girdejot apie ji,vis tiek darzely dirbat.Kada galima uzrasyti vaika i piene?
QUOTE(abc @ 2005 02 27, 16:38) O gal zinot,ar butu galima dabar vaikuti jau leisti i pienes darzeli.?Jam 3metai ir 4men.I Pusineli nenoriu leist,nes ten giredejau jis TBC vadinas,turbut vis tiek yra ten vaikuciu seerganciu ja.Dar kazkoks darzelis yra prie onkologinio,logopedinis vadinas.Gal jus girdejot apie ji,vis tiek darzely dirbat.Kada galima uzrasyti vaika i piene? Siaip piene anksciau buvo vaikuciams sergantiems plauciu ligomis,bet dabar tokiu vaikuciu pas mus jau nebera...daugelis turintys problemyciu su kojytemis(ploksciapadyste ir kt.),jiems daromi masazai...O vaikus kiek maciau ir dabar mamytes ateina uzrasyti...Jei tik noresi manau su mielu noru tau parodys grupe kuria lankytu tavo vaikas... P.S. jei tavo vaikutis lankys musu darzeli tai kitais metais jis butu pas mane grupeje (as dirbu aukletojos padejeja)... Ir dar...tikiuosi tu zinai,kad Pieneje kiekvienais metais vaikas vis keliamas i kita grupe... Jei kas ydomu klausk...jei nezinosiu...pasiklausiu darzelyje Sekmytes renkantis
Aciu uz informacija
Dar klausimelis,o kiek pinigeliu reikia atsinesti,norint greiciau i piene patekti?
QUOTE(abc @ 2005 03 01, 21:52) Aciu uz informacija Nu nemanau, kad visur taip ir kelia is grupes i grupe QUOTE(abc @ 2005 03 01, 21:56) Niu net nezinau....tikiuosi,kad ju nereikia nestis (tikslei nzn nes dirbu Pieneje tik nuo rugsejo)...maciau siandiena viena mamyte su mergyte atejo ir jas iskarto siandiena prieme y musu darzeli Paisklausiu del to dar ryt keliu bendradarbiu
Aciu dar karteli
QUOTE(abc @ 2005 03 02, 20:39) Aciu dar karteli Niu jei pamatysiu kokia mamyte su vaikuciu tai zinosiu,kad tu
Labas Kosmeta,mus prieme i darzeli Piene!!!!Antradieni eisim tvarkytis pazyma ir treciadieni ateisim apsiziuret.Labai bijau del vaikiuko,kad tik jam ten patiktu,kad vaikai geri butu,draugiski.Aciu tau uz suteikta informacija
QUOTE(abc @ 2005 03 11, 17:59) Labas Kosmeta,mus prieme i darzeli Piene!!!!Antradieni eisim tvarkytis pazyma ir treciadieni ateisim apsiziuret.Labai bijau del vaikiuko,kad tik jam ten patiktu,kad vaikai geri butu,draugiski.Aciu tau uz suteikta informacija Labas abc
Labas
Mano dukra lanko šitą darželį jau treti metai.Dabar ji paruošiamojoj grupėj,prieš mokyklą.Esu labai patenkinta šituo darželiu.Auklėtojos labai užsiima su vaikais,daro daug darbelių.Viskas super:)
Na maniškis irgi lanko šita daželi tik lopšelio grupe nesuprantu kaip jos ten auklėja bet maniškis vienos auklėtojos paniškai bijo jau kelis kartus parsivedžiau ne tik su mėlynem bet ir nubrozdinimais tik tiek patinka kad ten daug būna koncertų spektaklių arti pušynas ,o kai prieš tai skaičiau kad direktorė bjauroka tai net nustebau man kaip tik pasirodė labai maloni.Nu dar iki vasaros palauksim gal darželinėje grupėje bus geriau šiai atsiliepimų tikrai esu girdėjusi gerų gal nuo auklėtojų daugiau kas priklauso
O as apie sita darzeli esu labai prastos nuomones.Ten ne darzelis,o bendrabutis.
QUOTE(Kosmeta @ 2005 02 25, 20:32) Niu kiek girdejau PUsynelio direktore pobjaure tokia...o Pienes direktore man visai miela moteriske(ir tikrai ne todel,kad ten dirbu Na, as dirbu lopselyje-darzelyje "Pusynelis", ir galiu pasakyti tik viena, direktore yra labai maloni ir tolerantiska moteris. kiek pastebejau vaikai labai noriai eina i darzeli. QUOTE(awryte @ 2006 03 18, 22:32) Na, as dirbu lopselyje-darzelyje "Pusynelis", ir galiu pasakyti tik viena, direktore yra labai maloni ir tolerantiska moteris. kiek pastebejau vaikai labai noriai eina i darzeli. Kad direktorė maloni tai sutinku bet nevisi vaikai labai noriai eina į darželi
gal yra lankančių Boružėlių grupę?
čia apie pušynėlį klausiu nes kol kas daugiau kaip puse temos neaišku apie kurį rašoma QUOTE(Raganėlė @ 2006 04 04, 11:13) gal yra lankančių Boružėlių grupę? čia apie pušynėlį klausiu nes kol kas daugiau kaip puse temos neaišku apie kurį rašoma Na manau kad turėtu rašyti apie pušynėlį vat galiu pasakyti kas liečia mano vaiką tai auklėtojos dėl jo šiuo metu labai stengiasi QUOTE(Sniegas4 @ 2006 01 28, 21:17) Na maniškis irgi lanko šita daželi tik lopšelio grupe nesuprantu kaip jos ten auklėja bet maniškis vienos auklėtojos paniškai bijo jau kelis kartus parsivedžiau ne tik su mėlynem bet ir nubrozdinimais tik tiek patinka kad ten daug būna koncertų spektaklių arti pušynas ,o kai prieš tai skaičiau kad direktorė bjauroka tai net nustebau man kaip tik pasirodė labai maloni.Nu dar iki vasaros palauksim gal darželinėje grupėje bus geriau šiai atsiliepimų tikrai esu girdėjusi gerų gal nuo auklėtojų daugiau kas priklauso O tai namie jis niekad mėlynių neužsistato. Labai geras darzelis. mano sunus ji lanko. O vedeja tikrai maloni, nesuprantu kas ten kam pasirode. Rekomenduoju. Papildyta: QUOTE(Raganėlė @ 2006 04 04, 11:13) gal yra lankančių Boružėlių grupę? čia apie pušynėlį klausiu nes kol kas daugiau kaip puse temos neaišku apie kurį rašoma Mes lankom "boruzeliu". Bet jau teks iseiti i vyresne grupe. Labai gaila QUOTE(BJurgita @ 2006 06 01, 11:30) Mes lankom "boruzeliu". Bet jau teks iseiti i vyresne grupe. Labai gaila mano draugės vaikas irgi taip regavo, bet šiemet perėjo jau į dar vyresnių grupe tai jau nenorėjo ir tų auklėtojų palikti mes jau buvom pora dienų boružėlių grupėj, bet pasigavom vėjaraupius tai gaila kad teko namie vėl sėdėt, tai nežinau kaip vaikas sureguos po 10 dienų vėl į darželį, nes 3 dieną jau buvau palikus vieną iki pietų miego.
turiu vaiką ir labai domiuosi ikimokyklinėmis įstaigomis, nes abu su vyru darome karjerą ir neturime močiučių.
mano draugė leidžia savo du vaikus į lopšelį- darželį ,,Pušynėlis".labai gyrė jį dėl to, kad jis veikia ištisus metus, dirba be vasaros atostogų, pagerintas maistas, geros auklėtojos, gerai parengia vaikus mokyklai, o svarbiausia, kad ten labai graži gamta ir geras oras. Urtės mama Jonė QUOTE(jonė @ 2006 06 23, 11:37) turiu vaiką ir labai domiuosi ikimokyklinėmis įstaigomis, nes abu su vyru darome karjerą ir neturime močiučių. mano draugė leidžia savo du vaikus į lopšelį- darželį ,,Pušynėlis".labai gyrė jį dėl to, kad jis veikia ištisus metus, dirba be vasaros atostogų, pagerintas maistas, geros auklėtojos, gerai parengia vaikus mokyklai, o svarbiausia, kad ten labai graži gamta ir geras oras. Urtės mama Jonė o kur jis randasi?
Jis randasi panemunej uz baznycios.
o is darzelis vaikam , kurie serga bronchine astma ar as klystu?
jei ne, tai gal zinot kuris?
sakykit, nuo kokio amziaus priima i si darzeli mazulius? ar is anksto uzsiraset? ar reikia kokios nors "ipatingos" pazymos is gydytojos, norint patekti i si darezeli?
QUOTE(Lolija @ 2006 09 03, 01:02) sakykit, nuo kokio amziaus priima i si darzeli mazulius? ar is anksto uzsiraset? ar reikia kokios nors "ipatingos" pazymos is gydytojos, norint patekti i si darezeli? galėsiu prie progospaklausti, mes pradėjome lankyti 1,8 m., nors vaikas dar ir dabar nekalba, ant puodo nesiprašo, o kai pradėjom lankyti tai ir valgyti pats nemokėjo, o ir be mamos bambos neužmigdavo. kadangi daržas sanatorinis tai reikalingas gydytojų siuntimas. QUOTE(reda 4 @ 2006 09 03, 15:39) turi būti spec siuntimas išduotas, ta prasme ne bendros praktikos gydytojo. žodžiu vaikas su sveikatos nusiskundimais, o su kokiais konkrečiai ten siunčiami tikrai nž., pas mus iš infekcinės QUOTE(Raganėlė @ 2006 09 03, 16:09) turi būti spec siuntimas išduotas, ta prasme ne bendros praktikos gydytojo. žodžiu vaikas su sveikatos nusiskundimais, o su kokiais konkrečiai ten siunčiami tikrai nž., pas mus iš infekcinės Tai reiskias i si darza tik visi su siuntimais priimami? Bet kodel yra mamyciu kurios klausia i kuri geriau,pvz,ar i Piene ar i Pusyneli ar i z.sanciu? Tai jei tikrai butu su siuntimais tai nesiteirautu. QUOTE(reda 4 @ 2006 09 03, 16:15) Tai reiskias i si darza tik visi su siuntimais priimami? Bet kodel yra mamyciu kurios klausia i kuri geriau,pvz,ar i Piene ar i Pusyneli ar i z.sanciu? Tai jei tikrai butu su siuntimais tai nesiteirautu. gydytojas klausia į kurį, nes pienė man atrodo irgi sanatorinis, šančių tikrai nežinau. o šitam darže beveik garantuota kad visi su siutimais, nes kalba nuo to ir prasidėjo tiek su direk tiek su auklėtoja kadangi sergam nuo šiandien nuo kokio amžiaus priima vaikus nesužinosiu
Nu mamytės, gaivinu temą: šiandien buvau lopšely Pušynėlis, siuntimo vaikų gydytojos tikrai reikia. Tik va klausimas: mus kaip ir užrašė į eilę kitiems metams, o tą siuntimą kada pristatyti reikia? Ir gal yra dar galinčių suteikti info apie šį l/d? Ir įdomu, jei mus užrašė, tai garantuotai pateksim kitais metais (aišku, jei siuntimą atnešim)? Ar dar reikia eiti pas vedėją su lauknešėliu papildomai kada? Patarkit žinančios, prašau
QUOTE(Giegrute @ 2006 09 26, 16:40) Nu mamytės, gaivinu temą: šiandien buvau lopšely Pušynėlis, siuntimo vaikų gydytojos tikrai reikia. Tik va klausimas: mus kaip ir užrašė į eilę kitiems metams, o tą siuntimą kada pristatyti reikia? Ir gal yra dar galinčių suteikti info apie šį l/d? Ir įdomu, jei mus užrašė, tai garantuotai pateksim kitais metais (aišku, jei siuntimą atnešim)? Ar dar reikia eiti pas vedėją su lauknešėliu papildomai kada? Patarkit žinančios, prašau mus priėmė iš kart, nunešiau pati be jokio pageidavimo saldainių dėžę o koks amžius vaiko? mes lankyti pradėjom 1,8 atrodo QUOTE(Raganėlė @ 2006 09 26, 16:10) mus priėmė iš kart, nunešiau pati be jokio pageidavimo saldainių dėžę o koks amžius vaiko? mes lankyti pradėjom 1,8 atrodo Mums dabar 1.3, bet norėčiau kad nuo kokiu 1.8 pradėtų eiti. Užrašė į "eilę" med. sesuo, nes vedėjos nebuvo. Tai dabar nžn kada tą gydytojos pažymą pristatyti reikia ir ar tikrai vieta garantuota bus. O Raganėle, kokią pažymą Jūs pristatėt? Ar čia kokiai ligai specializuotas darželis, ar iš viso sanatorinis - rekomenduojamas nuo visų ligų?
taip lygtai šis darželis geras
QUOTE(Giegrute @ 2006 09 27, 00:11) Mums dabar 1.3, bet norėčiau kad nuo kokiu 1.8 pradėtų eiti. Užrašė į "eilę" med. sesuo, nes vedėjos nebuvo. Tai dabar nžn kada tą gydytojos pažymą pristatyti reikia ir ar tikrai vieta garantuota bus. O Raganėle, kokią pažymą Jūs pristatėt? Ar čia kokiai ligai specializuotas darželis, ar iš viso sanatorinis - rekomenduojamas nuo visų ligų? mūsų grupėj tai dar yra laisvų vietų, todėl manau greičiausiai vieta ir jums bus mūsų pažyma iš infekcinės (o daržas lyg tuberkuliozinėms lygoms skyrtas, bet 100 proc teigti tikrai negaliu QUOTE(Raganėlė @ 2006 09 27, 07:50) mūsų grupėj tai dar yra laisvų vietų, todėl manau greičiausiai vieta ir jums bus mūsų pažyma iš infekcinės (o daržas lyg tuberkuliozinėms lygoms skyrtas, bet 100 proc teigti tikrai negaliu Nu geras Papildyta: Niu va, išsiaiškinau: skirtas tuberkuliozinėmis ligomis, dažnai kvėpavimo ligomis ir astma sergantiems. QUOTE(Giegrute @ 2006 09 27, 14:02) Nu geras Papildyta: Niu va, išsiaiškinau: skirtas tuberkuliozinėmis ligomis, dažnai kvėpavimo ligomis ir astma sergantiems. na aš visų užkulysiu nežinau, gal jau suformuota grupė, tik dar ne visi vaikai pradėjo lankyti
siap jau vietu darzelyje nebera
o laukneselio nest nereikia, kadangi darzelis sanatorinis ir patenka vaikai tik su siuntimais
AWRYTE, O TU DARŽE DIRBI, TAI TURĖTUM ŽINOTI: AR TIKRAI JAU PASIKEITĖ TVARKA, IR UŽTENKA VAIKŲ GYDYTOJO REKOMENDACIJOS VIETOJ KAŽKOKIO SPEC SIUNTIMO?NES MAN SAKE, KAD TO UŽTENKA, BET AŠ ĮPRATUSI INFORMACIJĄ TIKRINTI KELETĄ KARTŲ, NES TEKO PASIMOKYTI
AČIŪ. QUOTE(Giegrute @ 2006 09 27, 21:16) AWRYTE, O TU DARŽE DIRBI, TAI TURĖTUM ŽINOTI: AR TIKRAI JAU PASIKEITĖ TVARKA, IR UŽTENKA VAIKŲ GYDYTOJO REKOMENDACIJOS VIETOJ KAŽKOKIO SPEC SIUNTIMO?NES MAN SAKE, KAD TO UŽTENKA, BET AŠ ĮPRATUSI INFORMACIJĄ TIKRINTI KELETĄ KARTŲ, NES TEKO PASIMOKYTI AČIŪ. norint, kad vaikas patektu i Pusyneli, kiek as zinau reikia II ligonines siuntimo, nes cia vaikai su plauciu ir kvepavimo ligomis lanko, tai is vaiku gydytojo rekomendacija netinka. o del to, ar vieta garantuojama negaliu tiksliai pasakyti. bet jei jus busite vieni is pirmuju eileje, o ne kur nors pabaigoje, tai pateksite
labas mamusytes
mes irgi noresim eiti i Pusyneli, norejau pasiskambint, bet tuo tel.345883 niekas nekalba. Gal galit parasyt i AZ konktakta ir varda su kuo sneketi??? Aciu labai |