Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Panemunė: l/d "Pušynėlis".
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ŠOKOLADĖ9
Norim leist i darželį " Pušynėlis ". Sako labai geras: maistas, geros auklėtojos. Gal kieno nors lanko. Jis Panemunėj.
Kosmeta
sis darzelis visai salia darzelio kuriame as dirbu smile.gif Pusynelyje dirba mno grupioke...gal paklausinesiu pas ja apie darzely smile.gif o pati seip nieko nei blogo nei gero apie ta darzely negirdejau...
ŠOKOLADĖ9
As girdejau labai geru atsiliepimu,todel dar klausiu jusu.Sako,ten paprastai nepriema,reikia pamoket ir pan.Tai va,as ir abejoju i kuri leist,ar i Piene ar i Pusyneli?
Kosmeta
QUOTE(abc @ 2005 02 24, 22:38)
As girdejau labai geru atsiliepimu,todel dar klausiu jusu.Sako,ten paprastai nepriema,reikia pamoket ir pan.Tai va,as ir abejoju i kuri leist,ar i Piene ar i Pusyneli?
*

Niu kiek girdejau PUsynelio direktore pobjaure tokia...o Pienes direktore man visai miela moteriske(ir tikrai ne todel,kad ten dirbu smile.gif ...
ŠOKOLADĖ9
O gal zinot,ar butu galima dabar vaikuti jau leisti i pienes darzeli.?Jam 3metai ir 4men.I Pusineli nenoriu leist,nes ten giredejau jis TBC vadinas,turbut vis tiek yra ten vaikuciu seerganciu ja.Dar kazkoks darzelis yra prie onkologinio,logopedinis vadinas.Gal jus girdejot apie ji,vis tiek darzely dirbat.Kada galima uzrasyti vaika i piene?
Kosmeta
QUOTE(abc @ 2005 02 27, 16:38)
O gal zinot,ar butu galima dabar vaikuti jau leisti i pienes darzeli.?Jam 3metai ir 4men.I Pusineli nenoriu leist,nes ten giredejau jis TBC vadinas,turbut vis tiek yra ten vaikuciu seerganciu ja.Dar kazkoks darzelis yra prie onkologinio,logopedinis vadinas.Gal jus girdejot apie ji,vis tiek darzely dirbat.Kada galima uzrasyti vaika i piene?
*

Siaip piene anksciau buvo vaikuciams sergantiems plauciu ligomis,bet dabar tokiu vaikuciu pas mus jau nebera...daugelis turintys problemyciu su kojytemis(ploksciapadyste ir kt.),jiems daromi masazai...O vaikus kiek maciau ir dabar mamytes ateina uzrasyti...Jei tik noresi manau su mielu noru tau parodys grupe kuria lankytu tavo vaikas...
P.S. jei tavo vaikutis lankys musu darzeli tai kitais metais jis butu pas mane grupeje (as dirbu aukletojos padejeja)...
Ir dar...tikiuosi tu zinai,kad Pieneje kiekvienais metais vaikas vis keliamas i kita grupe...
Jei kas ydomu klausk...jei nezinosiu...pasiklausiu darzelyje smile.gif
Sekmytes renkantis smile.gif
ŠOKOLADĖ9
Aciu uz informacija smile.gif Dar sprendziames del darzelio,jei nuspresim i piene,tai artimiausiu metu ir uzeisim.O del kelimo i kitas grupes,tai kiek zinau,visur taip kelia.
ŠOKOLADĖ9
Dar klausimelis,o kiek pinigeliu reikia atsinesti,norint greiciau i piene patekti? biggrin.gif
Spragtukas
QUOTE(abc @ 2005 03 01, 21:52)
Aciu uz informacija smile.gif Dar sprendziames del darzelio,jei nuspresim i piene,tai artimiausiu metu ir uzeisim.O del kelimo i kitas grupes,tai kiek zinau,visur taip kelia.
*

Nu nemanau, kad visur taip ir kelia is grupes i grupe protest.gif Na, kai priesmokyklinio amziaus tai taip, atskiria nuo mazesniu, bet kad kiekvienais metais, nu negirdejau... mirksiukas.gif
Kosmeta
QUOTE(abc @ 2005 03 01, 21:56)
Dar klausimelis,o kiek pinigeliu reikia atsinesti,norint greiciau i piene patekti? biggrin.gif
*

Niu net nezinau....tikiuosi,kad ju nereikia nestis (tikslei nzn nes dirbu Pieneje tik nuo rugsejo)...maciau siandiena viena mamyte su mergyte atejo ir jas iskarto siandiena prieme y musu darzeli smile.gif
Paisklausiu del to dar ryt keliu bendradarbiu smile.gif pranesiu smile.gif
ŠOKOLADĖ9
Aciu dar karteli smile.gif Rytoj mes ir uzeisim,tikiuosi priims ir mus.Jau nervuojuos del vaiko,jis toks mamyciukas,tiksliau mociuciukas.Mano mama jauna,ji galetu ir toliau but su juo,bet jam reikia vaiku.Vasara tai nuosavas kiemas,smelio deze,jis kaifuoja,o ziema lipa ant sienu.Noreciau,kad jis pritaptu tam darzelyje,kad jam ten patiktu,kad draugiski vaikai pasitaikytu.
Kosmeta
QUOTE(abc @ 2005 03 02, 20:39)
Aciu dar karteli smile.gif Rytoj mes ir uzeisim,tikiuosi priims ir mus.Jau nervuojuos del vaiko,jis toks mamyciukas,tiksliau mociuciukas.Mano mama jauna,ji galetu ir toliau but su juo,bet jam reikia vaiku.Vasara tai nuosavas kiemas,smelio deze,jis kaifuoja,o ziema lipa ant sienu.Noreciau,kad jis pritaptu tam darzelyje,kad jam ten patiktu,kad draugiski vaikai pasitaikytu.
*

Niu jei pamatysiu kokia mamyte su vaikuciu tai zinosiu,kad tu smile.gif Tikiuosi jums patiks ir jus priims smile.gif
ŠOKOLADĖ9
Labas Kosmeta,mus prieme i darzeli Piene!!!!Antradieni eisim tvarkytis pazyma ir treciadieni ateisim apsiziuret.Labai bijau del vaikiuko,kad tik jam ten patiktu,kad vaikai geri butu,draugiski.Aciu tau uz suteikta informacija smile.gif
Kosmeta
QUOTE(abc @ 2005 03 11, 17:59)
Labas Kosmeta,mus prieme i darzeli Piene!!!!Antradieni eisim tvarkytis pazyma ir treciadieni ateisim apsiziuret.Labai bijau del vaikiuko,kad tik jam ten patiktu,kad vaikai geri butu,draugiski.Aciu tau uz suteikta informacija smile.gif
*

Labas abc smile.gif senokai cia skaitinejau tai tik daba pamaciau tavo zinute smile.gif tai kaip sekasi? ar jau buvote darzelyje? kurioje jus grupeje? papasakok smile.gif
ŠOKOLADĖ9
Labas smile.gif Neisejo mums anksciau susiveikti pazymos,tai eisim rytoj pirma karta.Dar todel nieko nezinau,nei kokioj grupej,nei kas aukletoja.Rytoj vakare parasysiu pirmuosius ispudzius smile.gif Tikiuosi viskas bus gerai,vaikiukui patiks.Jis pas mane toks museika,galvoju,kad nenuskriaustu kitu vaiku.
LiLady
Mano dukra lanko šitą darželį jau treti metai.Dabar ji paruošiamojoj grupėj,prieš mokyklą.Esu labai patenkinta šituo darželiu.Auklėtojos labai užsiima su vaikais,daro daug darbelių.Viskas super:)
Sniegas4
Na maniškis irgi lanko šita daželi tik lopšelio grupe nesuprantu kaip jos ten auklėja bet maniškis vienos auklėtojos paniškai bijo jau kelis kartus parsivedžiau ne tik su mėlynem bet ir nubrozdinimais tik tiek patinka kad ten daug būna koncertų spektaklių arti pušynas ,o kai prieš tai skaičiau kad direktorė bjauroka tai net nustebau man kaip tik pasirodė labai maloni.Nu dar iki vasaros palauksim gal darželinėje grupėje bus geriau šiai atsiliepimų tikrai esu girdėjusi gerų gal nuo auklėtojų daugiau kas priklauso g.gif
ERA
O as apie sita darzeli esu labai prastos nuomones.Ten ne darzelis,o bendrabutis.
engels
QUOTE(Kosmeta @ 2005 02 25, 20:32)
Niu kiek girdejau PUsynelio direktore pobjaure tokia...o Pienes direktore man visai miela moteriske(ir tikrai ne todel,kad ten dirbu smile.gif ...
*

Na, as dirbu lopselyje-darzelyje "Pusynelis", ir galiu pasakyti tik viena, direktore yra labai maloni ir tolerantiska moteris. kiek pastebejau vaikai labai noriai eina i darzeli.
Sniegas4
QUOTE(awryte @ 2006 03 18, 22:32)
Na, as dirbu lopselyje-darzelyje "Pusynelis", ir galiu pasakyti tik viena, direktore yra labai maloni ir tolerantiska moteris. kiek pastebejau vaikai labai noriai eina i darzeli.
*

Kad direktorė maloni tai sutinku bet nevisi vaikai labai noriai eina į darželi schmoll.gif bent keletą žinau kad eina su ašarom neskaitant mano. Aplamai manau kad kaikurios grupės yra labai seno požiūrio. Buvau labai šokiruota kai man auklėtoja pasakė kad blogai su vaiku susitariau kad pabūsiu valandą rūbinėje ir jis tada neverks doh.gif tikiuosi kad kai pereisim i vyresnę grupę kažkas pasikeis šiuo metu nenoriu traumuoti vaiko keisdama grupę dry.gif
MELDA
QUOTE(ERA @ 2006 02 11, 17:01)
O as apie sita darzeli esu labai prastos nuomones.Ten ne darzelis,o bendrabutis.
*

o ką reišia darželis-bendrabutis? cool.gif
Raganėlė
gal yra lankančių Boružėlių grupę?
čia apie pušynėlį klausiu nes kol kas daugiau kaip puse temos neaišku apie kurį rašoma blink.gif
Sniegas4
QUOTE(Raganėlė @ 2006 04 04, 11:13)
čia apie pušynėlį klausiu nes kol kas daugiau kaip puse temos neaišku apie kurį rašoma  blink.gif
*

Na manau kad turėtu rašyti apie pušynėlį 4u.gif bent jau aš rašiau apie pušynėlį biggrin.gif mes lankome drugelių grupę, apie boružėlių tai nelabai ką girdėjau, bet va voveriukų tai tikrai geri atsiliepimai, bet ten jau ne lopšelis ax.gif
vat galiu pasakyti kas liečia mano vaiką tai auklėtojos dėl jo šiuo metu labai stengiasi blush2.gif vis dar tikiuosi kad viskas susitvarkys 4u.gif
MELDA
QUOTE(Sniegas4 @ 2006 01 28, 21:17)
Na maniškis irgi lanko šita daželi tik lopšelio grupe nesuprantu kaip jos ten auklėja bet maniškis vienos auklėtojos paniškai bijo jau kelis kartus parsivedžiau ne tik su mėlynem bet ir nubrozdinimais tik tiek patinka kad ten daug būna koncertų spektaklių arti pušynas ,o kai prieš tai skaičiau kad direktorė bjauroka tai net nustebau man kaip tik pasirodė labai maloni.Nu dar iki vasaros palauksim gal darželinėje grupėje bus geriau šiai atsiliepimų tikrai esu girdėjusi gerų gal nuo auklėtojų daugiau kas priklauso  g.gif
*

O tai namie jis niekad mėlynių neužsistato. g.gif Vaikas yra vaikas.
BJurgita
rolleyes.gif
Labai geras darzelis. mano sunus ji lanko. O vedeja tikrai maloni, nesuprantu kas ten kam pasirode. Rekomenduoju. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Raganėlė @ 2006 04 04, 11:13)
čia apie pušynėlį klausiu nes kol kas daugiau kaip puse temos neaišku apie kurį rašoma  blink.gif
*

Mes lankom "boruzeliu". Bet jau teks iseiti i vyresne grupe. Labai gaila verysad.gif. Sunus uz visus draugus pasake, kad jie nenori pereiti i kita grupe:). Aukletojos labai geros, kazin ar bus geresnes kitoje grupeje.
Raganėlė
QUOTE(BJurgita @ 2006 06 01, 11:30)

Mes lankom "boruzeliu". Bet jau teks iseiti i vyresne grupe. Labai gaila verysad.gif. Sunus uz visus draugus pasake, kad jie nenori pereiti i kita grupe:). Aukletojos labai geros, kazin ar bus geresnes kitoje grupeje.
*

mano draugės vaikas irgi taip regavo, bet šiemet perėjo jau į dar vyresnių grupe tai jau nenorėjo ir tų auklėtojų palikti biggrin.gif
mes jau buvom pora dienų boružėlių grupėj, bet pasigavom vėjaraupius tai gaila kad teko namie vėl sėdėt, tai nežinau kaip vaikas sureguos po 10 dienų vėl į darželį, nes 3 dieną jau buvau palikus vieną iki pietų miego.
jonė
turiu vaiką ir labai domiuosi ikimokyklinėmis įstaigomis, nes abu su vyru darome karjerą ir neturime močiučių.
mano draugė leidžia savo du vaikus į lopšelį- darželį ,,Pušynėlis".labai gyrė jį dėl to, kad jis veikia ištisus metus, dirba be vasaros atostogų, pagerintas maistas, geros auklėtojos, gerai parengia vaikus mokyklai, o svarbiausia, kad ten labai graži gamta ir geras oras. thumbup.gif

Urtės mama Jonė
Cypse
QUOTE(jonė @ 2006 06 23, 11:37)
turiu vaiką ir labai domiuosi ikimokyklinėmis įstaigomis, nes abu su vyru darome karjerą ir  neturime močiučių.
mano draugė leidžia savo du vaikus į lopšelį- darželį ,,Pušynėlis".labai gyrė jį dėl to, kad jis veikia ištisus metus, dirba be vasaros atostogų, pagerintas maistas, geros auklėtojos, gerai parengia vaikus mokyklai, o svarbiausia, kad ten labai graži gamta ir geras oras. thumbup.gif
                                                                        Urtės mama Jonė
*

o kur jis randasi? g.gif
Redi
Jis randasi panemunej uz baznycios.
Veriti
o is darzelis vaikam , kurie serga bronchine astma ar as klystu?
jei ne, tai gal zinot kuris?
Lolija
sakykit, nuo kokio amziaus priima i si darzeli mazulius? ar is anksto uzsiraset? ar reikia kokios nors "ipatingos" pazymos is gydytojos, norint patekti i si darezeli?
Raganėlė
QUOTE(Lolija @ 2006 09 03, 01:02)
sakykit, nuo kokio amziaus priima i si darzeli mazulius? ar is anksto uzsiraset? ar reikia kokios nors "ipatingos" pazymos is gydytojos, norint patekti i si darezeli?
*

galėsiu prie progospaklausti,
mes pradėjome lankyti 1,8 m., nors vaikas dar ir dabar nekalba, ant puodo nesiprašo, o kai pradėjom lankyti tai ir valgyti pats nemokėjo, o ir be mamos bambos neužmigdavo.
kadangi daržas sanatorinis tai reikalingas gydytojų siuntimas.
reda 4
QUOTE(Raganėlė @ 2006 09 03, 15:12)

kadangi daržas sanatorinis tai reikalingas gydytojų siuntimas.
*

O tai ka tame siuntime rasyt? Gal turi but kazkokios priezastys kodel buten i sanatorini darzeli?
Raganėlė
QUOTE(reda 4 @ 2006 09 03, 15:39)
O tai ka tame siuntime rasyt? Gal turi but kazkokios priezastys kodel buten i sanatorini darzeli?
*

turi būti spec siuntimas išduotas, ta prasme ne bendros praktikos gydytojo.
žodžiu vaikas su sveikatos nusiskundimais, o su kokiais konkrečiai ten siunčiami tikrai nž., pas mus iš infekcinės
reda 4
QUOTE(Raganėlė @ 2006 09 03, 16:09)
turi būti spec siuntimas išduotas, ta prasme ne bendros praktikos gydytojo.
žodžiu vaikas su sveikatos nusiskundimais, o su kokiais konkrečiai ten siunčiami tikrai nž., pas mus iš infekcinės
*

Tai reiskias i si darza tik visi su siuntimais priimami? Bet kodel yra mamyciu kurios klausia i kuri geriau,pvz,ar i Piene ar i Pusyneli ar i z.sanciu? Tai jei tikrai butu su siuntimais tai nesiteirautu.
Lolija
QUOTE(reda 4 @ 2006 09 03, 16:15)
Tai reiskias i si darza tik visi su siuntimais priimami? Bet kodel yra mamyciu kurios klausia i kuri geriau,pvz,ar i Piene ar i Pusyneli ar i z.sanciu? Tai jei tikrai butu su siuntimais tai nesiteirautu.
*

gal mamytes pacios susiorganizuoja tuos siuntimus
Raganėlė
QUOTE(reda 4 @ 2006 09 03, 16:15)
*

gydytojas klausia į kurį, nes pienė man atrodo irgi sanatorinis, šančių tikrai nežinau. o šitam darže beveik garantuota kad visi su siutimais, nes kalba nuo to ir prasidėjo tiek su direk tiek su auklėtoja

kadangi sergam nuo šiandien nuo kokio amžiaus priima vaikus nesužinosiu
Giegrute
Nu mamytės, gaivinu temą: šiandien buvau lopšely Pušynėlis, siuntimo vaikų gydytojos tikrai reikia. Tik va klausimas: mus kaip ir užrašė į eilę kitiems metams, o tą siuntimą kada pristatyti reikia? Ir gal yra dar galinčių suteikti info apie šį l/d? Ir įdomu, jei mus užrašė, tai garantuotai pateksim kitais metais (aišku, jei siuntimą atnešim)? Ar dar reikia eiti pas vedėją su lauknešėliu papildomai kada? Patarkit žinančios, prašau 4u.gif
Raganėlė
QUOTE(Giegrute @ 2006 09 26, 16:40)
Nu mamytės, gaivinu temą: šiandien buvau lopšely Pušynėlis, siuntimo vaikų gydytojos tikrai reikia. Tik va klausimas: mus kaip ir užrašė į eilę kitiems metams, o tą siuntimą kada pristatyti reikia? Ir gal yra dar galinčių suteikti info apie šį l/d? Ir įdomu, jei mus užrašė, tai garantuotai pateksim kitais metais (aišku, jei siuntimą atnešim)? Ar dar reikia eiti pas vedėją su lauknešėliu papildomai kada? Patarkit žinančios, prašau  4u.gif
*

mus priėmė iš kart, nunešiau pati be jokio pageidavimo saldainių dėžę
o koks amžius vaiko?
mes lankyti pradėjom 1,8 atrodo
Giegrute
QUOTE(Raganėlė @ 2006 09 26, 16:10)
mus priėmė iš kart, nunešiau pati be jokio pageidavimo saldainių dėžę
o koks amžius vaiko?
mes lankyti pradėjom 1,8 atrodo
*

Mums dabar 1.3, bet norėčiau kad nuo kokiu 1.8 pradėtų eiti. Užrašė į "eilę" med. sesuo, nes vedėjos nebuvo. Tai dabar nžn kada tą gydytojos pažymą pristatyti reikia ir ar tikrai vieta garantuota bus. O Raganėle, kokią pažymą Jūs pristatėt? Ar čia kokiai ligai specializuotas darželis, ar iš viso sanatorinis - rekomenduojamas nuo visų ligų?
antoropa
taip lygtai šis darželis geras
Raganėlė
QUOTE(Giegrute @ 2006 09 27, 00:11)
Mums dabar 1.3, bet norėčiau kad nuo kokiu 1.8 pradėtų eiti. Užrašė į "eilę" med. sesuo, nes vedėjos nebuvo. Tai dabar nžn kada tą gydytojos pažymą pristatyti reikia ir ar tikrai vieta garantuota bus. O Raganėle, kokią pažymą Jūs pristatėt? Ar čia kokiai ligai specializuotas darželis, ar iš viso sanatorinis - rekomenduojamas nuo visų ligų?
*

mūsų grupėj tai dar yra laisvų vietų, todėl manau greičiausiai vieta ir jums bus
mūsų pažyma iš infekcinės (o daržas lyg tuberkuliozinėms lygoms skyrtas, bet 100 proc teigti tikrai negaliu schmoll.gif )
Giegrute
QUOTE(Raganėlė @ 2006 09 27, 07:50)
mūsų grupėj tai dar yra laisvų vietų, todėl manau greičiausiai vieta ir jums bus
mūsų pažyma iš infekcinės (o daržas lyg tuberkuliozinėms lygoms skyrtas, bet 100 proc teigti tikrai negaliu schmoll.gif )
*

Nu geras blink.gif Aš dar nebuvau pasakiusi dukrytės amžiaus, kai man pareiškė, kad šiuo metu laisvų vietų nėra... Pasiskambinsiu ir apsimesiu kad nieko nežinau, pasiklausinėsiu kas ir kaip.... Ačiū, Raganėle!
Papildyta:
Niu va, išsiaiškinau: skirtas tuberkuliozinėmis ligomis, dažnai kvėpavimo ligomis ir astma sergantiems.
Raganėlė
QUOTE(Giegrute @ 2006 09 27, 14:02)
Nu geras  blink.gif  Aš dar nebuvau pasakiusi dukrytės amžiaus, kai man pareiškė, kad šiuo metu laisvų vietų nėra... Pasiskambinsiu ir apsimesiu kad nieko nežinau, pasiklausinėsiu kas ir kaip.... Ačiū, Raganėle!
Papildyta:
Niu va, išsiaiškinau: skirtas tuberkuliozinėmis ligomis, dažnai kvėpavimo ligomis ir astma sergantiems.
*

na aš visų užkulysiu nežinau, gal jau suformuota grupė, tik dar ne visi vaikai pradėjo lankyti
engels
siap jau vietu darzelyje nebera schmoll.gif . grupes buna suformuotos jau iki rugsejo pradios, kadangi eiles yra nemazos. todel vaikus uzaso, o paskui ziuri.
o laukneselio nest nereikia, kadangi darzelis sanatorinis ir patenka vaikai tik su siuntimais smile.gif
Giegrute
AWRYTE, O TU DARŽE DIRBI, TAI TURĖTUM ŽINOTI: AR TIKRAI JAU PASIKEITĖ TVARKA, IR UŽTENKA VAIKŲ GYDYTOJO REKOMENDACIJOS VIETOJ KAŽKOKIO SPEC SIUNTIMO?NES MAN SAKE, KAD TO UŽTENKA, BET AŠ ĮPRATUSI INFORMACIJĄ TIKRINTI KELETĄ KARTŲ, NES TEKO PASIMOKYTI smile.gif IR AR TIKRAI, JEI UŽSIRAŠAI, TAI VIETA GARANTUOTA BŪNA?
AČIŪ.
engels
QUOTE(Giegrute @ 2006 09 27, 21:16)
AWRYTE, O TU DARŽE DIRBI, TAI TURĖTUM ŽINOTI: AR TIKRAI JAU PASIKEITĖ TVARKA, IR UŽTENKA VAIKŲ GYDYTOJO REKOMENDACIJOS VIETOJ KAŽKOKIO SPEC SIUNTIMO?NES MAN SAKE, KAD TO UŽTENKA, BET AŠ ĮPRATUSI INFORMACIJĄ TIKRINTI KELETĄ KARTŲ, NES TEKO PASIMOKYTI smile.gif IR AR TIKRAI, JEI UŽSIRAŠAI, TAI VIETA GARANTUOTA BŪNA?
AČIŪ.
*

norint, kad vaikas patektu i Pusyneli, kiek as zinau reikia II ligonines siuntimo, nes cia vaikai su plauciu ir kvepavimo ligomis lanko, tai is vaiku gydytojo rekomendacija netinka. o del to, ar vieta garantuojama negaliu tiksliai pasakyti. bet jei jus busite vieni is pirmuju eileje, o ne kur nors pabaigoje, tai pateksite smile.gif
KuklA++
labas mamusytes 4u.gif

mes irgi noresim eiti i Pusyneli, norejau pasiskambint, bet tuo tel.345883 niekas nekalba.
Gal galit parasyt i AZ konktakta ir varda su kuo sneketi??? blush2.gif

Aciu labai

Raganėlė
QUOTE(renant @ 2006 10 10, 16:54)
labas mamusytes  4u.gif

mes irgi noresim eiti i Pusyneli, norejau pasiskambint, bet tuo tel.345883 niekas nekalba.
Gal galit parasyt i AZ konktakta ir varda su kuo sneketi??? blush2.gif

Aciu labai
*

tlf tikrai nepamenu, per 118 kur duoda galima prisiskambinti tikrai
Džinė
QUOTE(Raganėlė @ 2006 10 10, 17:36)
tlf tikrai nepamenu, per 118 kur duoda galima prisiskambinti tikrai
*

Jeigu būtų nesunku, prašyčiau tel. nr. parašyti čia, tada pataisysiu pavadinime.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.