Na, nesu as eksperte, bet visada maniau, kad sia technika galima pasitiketi.
Pasidalinkite patirtimi
P.S. kitoje parduotuveje Gorenje isgyre.
Veiksmas vyko didziosiose buitines technikos parduotuvese...
Idomu butu suzinoti nuomone apie Gorenje buitine tchnika, mat siandien pardavejas is vienos parduotuves tiesiog apstulbino, pareiskes, kad si firma gamina ganetinai prasta technika, investuoja daugiau i reklama, todel placiai zinoma
Na, nesu as eksperte, bet visada maniau, kad sia technika galima pasitiketi. Pasidalinkite patirtimi P.S. kitoje parduotuveje Gorenje isgyre. Veiksmas vyko didziosiose buitines technikos parduotuvese...
As turiu Gorenje virykle 2,5 metu. Tfu tfu tfu, tikrainesiskundziu ja. Ir skalbykle tos pacios firmos, jai jau kokie 5 metai. Taip pat dirba kaip bite
Mano mama tai Gorenje myletoja. Turi saldituva ir skalbimo masina sios firmos, galvoja ir dujine pirkti. Kol kas negirdejau nusiskundimu.
Galiu pasakyti, kad Gorenje tikrai neblogas pasirinkimas. Bus tikrai geriau už Beko, Ardo, Hanza... O šiaip tai dar galite pasižiūrėti Electrolux arba AEG firmos.
Pas anyta Gorenje skalbykle jau 5 metai, pas mano mama skalbykle4 metai, patys turim dujine virykle su elektrine orkaite ir gartrauki. Nu nei vieni neturim priekaistu. Nebaisiai seniai pirkom skalbykle jau buvo issirinke viena is Gorenje modeliu, bet pataikem vienoj firmoj AEG analogiska varianta uz ta pacia kaina. Siaip visur AEG brangiau, bet ten jie vis turi visokiu geru variantu. Tiesa, dar vieni pazistami nusipirko Gorenje dujine virykle su elektrine orkaite, irgi labai patenkinti.
O del idomumo, ka siule vietoj Gorenje, tie kurie peike sita firma?
Siemens. Tipo, laaaabai geras daiktelis. Gal, as nesiginciju, bet idomu patapo, kaip cia su ta Gorenje...
Gorenje yra vidutine firma, yra daug blogesniu uz ja ir daug geresniu.
Jei lyginant su AEG, aisku AEG geriau, jei su BEKO - geriau Gorenje
Turim Gorenje įmontuojamą elektrinę orkaitę B9000Al.
Gaminti tiesiog nustabu, viskas veikia idealiai, aišku dėl gedimų dar gal anksti džiaugtis Yra toks minusas tarp durelių stiklų (tiesa labai nežymiai) renkasi dulkės ir blogiausia yra tai, kad jų negalima lengvai išardyti. Nieko ispūdingo nereikia tikėtis iš savaiminio išsivalymo programos (bent jau šiai viryklei). AEG viryklės durelės yra su lengvai atverčiamais stiklais, todėl galima labai greitai išvalyti. Sėkmės renkantis
Ir mes turime Gorenje šaldytuvą, elektrinę orkaitę ir kaitlentę. Viskas veikia puikiai.
QUOTE(Gal11 @ 2005 02 23, 00:00) Turim Gorenje įmontuojamą elektrinę orkaitę B9000Al. Gaminti tiesiog nustabu, viskas veikia idealiai, aišku dėl gedimų dar gal anksti džiaugtis Yra toks minusas tarp durelių stiklų (tiesa labai nežymiai) renkasi dulkės ir blogiausia yra tai, kad jų negalima lengvai išardyti. Nieko ispūdingo nereikia tikėtis iš savaiminio išsivalymo programos (bent jau šiai viryklei). AEG viryklės durelės yra su lengvai atverčiamais stiklais, todėl galima labai greitai išvalyti. Sėkmės renkantis Aš turiu Gorenje B 9000 E. Kaip suprantu, jos labai panašios, tik taviškė ne nerūdijančio plieno, o aliuminio. Gal valyti lengviau? Aš tai nusišaut baigiu. Verkti norisi, kai išvalyti reikia Dėl firmos (Gorenje) pasirinkimo nieko prieš neturiu. pas mane ir gartraukis, ir kaitlentė, ir orkaitė-šios firmos. Kol kas veikia..(tpu, tpu, tpu). Tiek AEG, tiek Electrolux tų pačių techn. savybių brangesnės. kaip žmonės šneka, ir geresnės
.
QUOTE Verkti norisi, kai išvalyti reikia :dėl valymo tai tikrai turim Gorenje firmos dujinę viryklę su elektrine orkaite ir šaldytuvą, na kolkas dar nesiskundžiam, nors jau virš trijų metų jie pas mus
Del valymo tai bet kurios firmos gaminiai is nerudijancio plieno baisiai sunkiai valosi, visi pirstu atspaudai matosi, nuo gamintojo nepriklauso.
gal galite pasidalinti patirtim, kokias priemones naudojat nerūdijančiam plienui valyti
Turim Gorenje saldytuva
Turim Gorenje skalbykle
Istorija baigesi tuo, kad nusipirkom Bosch'a...
Labai jau grazi ji man buvo, o funkcijos tos pacios, kaip Gorenje ir dar daugiau
Turim Gorenje saldytuva, tai tikrai
Mes irgi turim saldytuva Gorenje. Viskas lyg ir gerai butu, bet truputi per garsiai jis veikia. Gal cia tik pas mus taip
mes irgi neseniai įsigijom Gorenje šaldytuvą, bet deja aš nusivyliau juo .
niekaip nepavyksta nureguliuoti temperatūros, galinė sienelė arba apledėjusi, arba apšerkšnijusi.
Mes turim Gorenje šaldytuvą ir skalbyklę. Man jie
Daug giminaičių bei draugų bendrauja su Gorenje ir pakolkas jokių nusiskundimų. Mes dar ruošiamės pirkti Gorenje viryklę. QUOTE(Daimen @ 2005 03 24, 23:01) Mes irgi turim saldytuva Gorenje. Viskas lyg ir gerai butu, bet truputi per garsiai jis veikia. Gal cia tik pas mus taip Tikrai ne pas jus vienus. Pas mano tėvus gal kokie 6 metai yra Gorenje šaldytuvas (įmontuojamas į baldus). Tai tikrai labai garsiai dirba. Kai virtuvė atskira patalpa, tai dar kentėt galima. Bet bendroj patalpoj su svetaine, tai tikrai ne kas būtų...
nu va - siandien anytai nupirkom dovanu gorenje virykle. elektrolux'o neipirkom. kazkaip man pinigo pagailo. bet lyg ir patenkinta anyta ja...
(aishku kaip anytai tai gal buvo galima ir kokia beko, bet jau diedas uzsispyre, tai nusileidau QUOTE(simre @ 2005 02 24, 21:54) Del valymo tai bet kurios firmos gaminiai is nerudijancio plieno baisiai sunkiai valosi, visi pirstu atspaudai matosi, nuo gamintojo nepriklauso. noreciau papriestarauti mes turim "Zanussi" kiek teko susidurti, siuo klausimu sunkiausia - "Wirlpool" technikos prieziura.
Mama pirko sios firmos virykle ir yra patenkinta
O mes turim šaldytuvą.
Pas mus namuose gorenje dujinė viryklė su elektrine orkaite ir šaldytuvas.
Nusiskundimų tikrai tikrai neturiu. Viskas Tik vienas dalykas, kuo toliau, tuo labiau mane pradeda nervint - tai ta metalinė spalva... Jau taip šlykščiai tepliojasi... Nespėju valyt - visokie pirščiukų antspaudai... O jei dar vaikų namuose yra, tai išvis
Ir aš turiu elektrinę Gorenje viryklę, puiki viryklė....
Norėčiau sulaukti atsiliepimų iš turinčių Gorenje skalbyklę WS serijos, nes niekaip neišsirenkam skalbyklės
QUOTE(Eimutė @ 2005 09 01, 10:20) Norėčiau sulaukti atsiliepimų iš turinčių Gorenje skalbyklę WS serijos, nes niekaip neišsirenkam skalbyklės Na su skalbykle, tai mano tetai buvo taip, gedo taisė... gedo taisė... ir t.t.
turiu Gorenje skalbimo mašiną
Mes turim imontuojama saldytuva. LIUKS!
na saldytuvas taI KAIP CIA PASAKIUS,,,,,,,,,,neaatitirpsta kaip buvo zadeta,,,,,,,,,ir po penkiu metu visu lentyneliu plastmases staiga suluzo per viena savaite,,,,,,,,,va ir galvok:(
Mes turim Gorenje skalbiniu dziovykla.Negaliu nieko blogo pasakyti.
Apie Gorenje tik geriausi atsiliepimai
QUOTE(katyte mamyte @ 2005 11 12, 14:56) na saldytuvas taI KAIP CIA PASAKIUS,,,,,,,,,,neaatitirpsta kaip buvo zadeta,,,,,,,,,ir po penkiu metu visu lentyneliu plastmases staiga suluzo per viena savaite,,,,,,,,,va ir galvok:( gal pameni ir šaldytuvo modelį, labai įdomu pasidarė... mes savaitgalį mostelėjom ir nusipirkom visą buitinę techniką - du gaminiai gorenje, tai šaldytuvas ir elektrinė orkaitė. Žiūrėsim kaip čia mums seksis...
Gorenje skalbyklei jau gal 6metai!
Saldytuvui-5........... Gorenje viryklei jau 3 m.!irgi Va,pries pusantru isigijom ir integr.indaplove Galima sakyti-truputi
Man atrodo gera patikima technika. Turim šaldytuvą ir esame labai patenkinti.
Turim gartrauku, kolkas patenkinti, nes kaina ir kokybe atitiko musu norus
Mes sios firmos jau 6 metai naudojam virykle ir skalbimo masina, jokiu bedu nebuvo
Mūsų virtuvėje visa buitinė technika Gorenje. Įmontuojamas šaldytuvas neatlaikė net poros metų, nesenai buvo pakeistas kompresorius. Ačiū dievui garantija dar nesibaigusi. Dujinis paviršius ir elektrinė orkaitė veikia gerai, bet metalic paviršiai, gyvenime tokių nesirinkčiau
Tai tokia mano nuomonė apie Gorenje
turim mes gorenje skalbimo mašina.Turiu šokių tokių priekaištų - nevisada skalbima baigia,nesugeba išleisti vandens.Jei dabar reiktų pirkti skalbimo mašina tikrai nesirinkčiau gorenje
Aš naudojuosi Gorenje skalbimo mašina jau 4 metai,tai nieko negaliu blogo pasakyti.Ir normaliai vandenį išleidžia,ir išgręžia.Ir be to tyliai veikia.O kad pasitaiko brokuotų gaminių,tai pasitaiko ne tik gorenje,o ir samsung ir ta pati AEG
Na ir mes vakar nusipirkom Gorenje saldytuva...O dabar nervijuos ar tik garsiai nedirbs.Kazkaip rinkomes ,rinkomes.Buvo Elektroliuksas,bet,kad Italijoj pagamintas.Bosai-europos sajunga.Pardavejas sake,kad is lenku veza...Tai nusprendem, gal geriau slovenu.Bet sitos firmos kaip ir nieko neturim
Pas mus šios firmos skalbimo mašina super. Dar yra stiklo keramikos kaitlentė ir elektrinė orkaitė. Apie jas irgi nieko blogo negaliu pasakyti.
MAN TAI ŠI FIRMA LABAI PATINKA, O IR DIZAINAS GAMINIŲ LIUKS
O aš esu kiek nusivylusi Gorenje elektrine orkaite su sensoriniu valdymu. Dar tik pora metų naudojam, o ta apsaugos sistema pypsi-cypsi kada užeina, genda matyt.
Gal kas susidūrę su jų garantiniu ar pogarantiniu servisu?.. Ir kaip?.. ...aptarnavimas, kainos... QUOTE(Egloshke @ 2006 02 13, 14:05) Mūsų virtuvėje visa buitinė technika Gorenje. Įmontuojamas šaldytuvas neatlaikė net poros metų, nesenai buvo pakeistas kompresorius. Ačiū dievui garantija dar nesibaigusi. Dujinis paviršius ir elektrinė orkaitė veikia gerai, bet metalic paviršiai, gyvenime tokių nesirinkčiau Tai tokia mano nuomonė apie Gorenje Matau ,kad kaunieciai |