Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gorenje buitinė technika
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3
Song
Idomu butu suzinoti nuomone apie Gorenje buitine tchnika, mat siandien pardavejas is vienos parduotuves tiesiog apstulbino, pareiskes, kad si firma gamina ganetinai prasta technika, investuoja daugiau i reklama, todel placiai zinoma blink.gif .
Na, nesu as eksperte, bet visada maniau, kad sia technika galima pasitiketi.

Pasidalinkite patirtimi 4u.gif . Ruosiames pirkti virykle.

P.S. kitoje parduotuveje Gorenje isgyre. g.gif smile.gif
Veiksmas vyko didziosiose buitines technikos parduotuvese... biggrin.gif
Asta
As turiu Gorenje virykle 2,5 metu. Tfu tfu tfu, tikrainesiskundziu ja. Ir skalbykle tos pacios firmos, jai jau kokie 5 metai. Taip pat dirba kaip bite biggrin.gif Shaldytuva irgi norejau pirkti tos firmos, tik kad va kitoki papigiau gavau. O shiaip tai tikrai Gorenje nedvejodama buciaupirkus, nes man tos firmos technika patikima atrodo, dar neteko nusivilti thumbup.gif
RIKIS
Mano mama tai Gorenje myletoja. Turi saldituva ir skalbimo masina sios firmos, galvoja ir dujine pirkti. Kol kas negirdejau nusiskundimu.
jolka123
Galiu pasakyti, kad Gorenje tikrai neblogas pasirinkimas. Bus tikrai geriau už Beko, Ardo, Hanza... O šiaip tai dar galite pasižiūrėti Electrolux arba AEG firmos.
simre
Pas anyta Gorenje skalbykle jau 5 metai, pas mano mama skalbykle4 metai, patys turim dujine virykle su elektrine orkaite ir gartrauki. Nu nei vieni neturim priekaistu. Nebaisiai seniai pirkom skalbykle jau buvo issirinke viena is Gorenje modeliu, bet pataikem vienoj firmoj AEG analogiska varianta uz ta pacia kaina. Siaip visur AEG brangiau, bet ten jie vis turi visokiu geru variantu. Tiesa, dar vieni pazistami nusipirko Gorenje dujine virykle su elektrine orkaite, irgi labai patenkinti.
O del idomumo, ka siule vietoj Gorenje, tie kurie peike sita firma?
Song
Siemens. Tipo, laaaabai geras daiktelis. Gal, as nesiginciju, bet idomu patapo, kaip cia su ta Gorenje... smile.gif
Zilvinas
Gorenje yra vidutine firma, yra daug blogesniu uz ja ir daug geresniu.
Jei lyginant su AEG, aisku AEG geriau, jei su BEKO - geriau Gorenje smile.gif
Gal11
Turim Gorenje įmontuojamą elektrinę orkaitę B9000Al.
Gaminti tiesiog nustabu, viskas veikia idealiai, aišku dėl gedimų dar gal anksti džiaugtis smile.gif .
Yra toks minusas tarp durelių stiklų (tiesa labai nežymiai) renkasi dulkės ir blogiausia yra tai, kad jų negalima lengvai išardyti. Nieko ispūdingo nereikia tikėtis iš savaiminio išsivalymo programos (bent jau šiai viryklei).
AEG viryklės durelės yra su lengvai atverčiamais stiklais, todėl galima labai greitai išvalyti.
Sėkmės renkantis smile.gif
Mera
Ir mes turime Gorenje šaldytuvą, elektrinę orkaitę ir kaitlentę. Viskas veikia puikiai. thumbup.gif Tikiuosi, kad ir toliau taip bus. cool.gif
Audry
QUOTE(Gal11 @ 2005 02 23, 00:00)
Turim Gorenje įmontuojamą elektrinę orkaitę B9000Al.
Gaminti tiesiog nustabu, viskas veikia idealiai, aišku dėl gedimų dar gal anksti džiaugtis smile.gif .
Yra toks minusas tarp durelių stiklų (tiesa labai nežymiai) renkasi dulkės ir blogiausia yra tai, kad jų negalima lengvai išardyti. Nieko ispūdingo nereikia tikėtis iš savaiminio išsivalymo programos (bent jau šiai viryklei).
AEG viryklės durelės yra su lengvai atverčiamais stiklais, todėl galima labai greitai išvalyti.
Sėkmės renkantis smile.gif
*

Aš turiu Gorenje B 9000 E. Kaip suprantu, jos labai panašios, tik taviškė ne nerūdijančio plieno, o aliuminio. Gal valyti lengviau? Aš tai nusišaut baigiu. Verkti norisi, kai išvalyti reikia cry.gif Durelėse yra ir stiklo, ir nerūdijančio plieno. Tai valant stiklą, jeigu netyčia brūkšteli kokį kraštelį ten, kur n.pl., tai tada reikia ir jį valyti. Jei valai n.pl., tik perbraukei kur kraštelį stiklo, dėmės liko ir stiklą valyt reikia cry.gif O sensorikos galvoju visai nereikėjo man pirkti. Kepdama paspaudei mygtuką -piršto antspaudas liko blink.gif Nu nežinau, kai turėjau paprastom rankenėlėm valdomą, buvo daug papraščiau valyti.
Dėl firmos (Gorenje) pasirinkimo nieko prieš neturiu. pas mane ir gartraukis, ir kaitlentė, ir orkaitė-šios firmos. Kol kas veikia..(tpu, tpu, tpu). Tiek AEG, tiek Electrolux tų pačių techn. savybių brangesnės. kaip žmonės šneka, ir geresnės
gutukas
.
Verkti norisi, kai išvalyti reikia  cry.gif Durelėse yra ir stiklo, ir nerūdijančio plieno. Tai valant stiklą, jeigu netyčia brūkšteli kokį kraštelį ten, kur n.pl., tai tada reikia ir jį valyti. Jei valai n.pl., tik perbraukei kur kraštelį stiklo, dėmės liko ir stiklą valyt reikia
:
dėl valymo tai tikrai cry.gif
turim Gorenje firmos dujinę viryklę su elektrine orkaite ir šaldytuvą, na kolkas dar nesiskundžiam, nors jau virš trijų metų jie pas mus thumbup.gif
simre
Del valymo tai bet kurios firmos gaminiai is nerudijancio plieno baisiai sunkiai valosi, visi pirstu atspaudai matosi, nuo gamintojo nepriklauso.
gutukas
gal galite pasidalinti patirtim, kokias priemones naudojat nerūdijančiam plienui valyti g.gif nes jau tikrai norisi cry.gif cry.gif
Balta avele
Turim Gorenje saldytuva thumbup.gif thumbup.gif
Tučka
Turim Gorenje skalbykle thumbup.gif dalykas. dabar ruosiames pirkti dujine su elektrine orkaite ax.gif
Song
Istorija baigesi tuo, kad nusipirkom Bosch'a... blush2.gif
Labai jau grazi ji man buvo, o funkcijos tos pacios, kaip Gorenje ir dar daugiau thumbup.gif . Aciu uz patarimus!
gunala
Turim Gorenje saldytuva, tai tikrai thumbup.gif
Daimen
Mes irgi turim saldytuva Gorenje. Viskas lyg ir gerai butu, bet truputi per garsiai jis veikia. Gal cia tik pas mus taip unsure.gif
mam
mes irgi neseniai įsigijom Gorenje šaldytuvą, bet deja aš nusivyliau juo .
niekaip nepavyksta nureguliuoti temperatūros, galinė sienelė arba apledėjusi, arba apšerkšnijusi. g.gif nesuprantu, gal mums koks brokuotas pakliuvo.
ramirėja
Mes turim Gorenje šaldytuvą ir skalbyklę. Man jie thumbup.gif thumbup.gif
Daug giminaičių bei draugų bendrauja su Gorenje ir pakolkas jokių nusiskundimų.
Mes dar ruošiamės pirkti Gorenje viryklę.
Audry
QUOTE(Daimen @ 2005 03 24, 23:01)
Mes irgi turim saldytuva Gorenje. Viskas lyg ir gerai butu, bet truputi per garsiai jis veikia. Gal cia tik pas mus taip  unsure.gif
*

Tikrai ne pas jus vienus. Pas mano tėvus gal kokie 6 metai yra Gorenje šaldytuvas (įmontuojamas į baldus). Tai tikrai labai garsiai dirba. Kai virtuvė atskira patalpa, tai dar kentėt galima. Bet bendroj patalpoj su svetaine, tai tikrai ne kas būtų...
madrid
nu va - siandien anytai nupirkom dovanu gorenje virykle. elektrolux'o neipirkom. kazkaip man pinigo pagailo. bet lyg ir patenkinta anyta ja...
(aishku kaip anytai tai gal buvo galima ir kokia beko, bet jau diedas uzsispyre, tai nusileidau biggrin.gif vat kokia as gera merchike biggrin.gif )
inkava
QUOTE(simre @ 2005 02 24, 21:54)
Del valymo tai bet kurios firmos gaminiai is nerudijancio plieno baisiai sunkiai valosi, visi pirstu atspaudai matosi, nuo gamintojo nepriklauso.
*

noreciau papriestarauti ax.gif
mes turim "Zanussi" thumbup.gif orkaite nerud.plieno, kurios pavirsius padengtas kazkokia medziaga doh.gif ant kurio nelieka pirstu antspaudu ir valosi labai lengvai thumbup.gif
kiek teko susidurti, siuo klausimu sunkiausia - "Wirlpool" technikos prieziura.
MajaLi
Mama pirko sios firmos virykle ir yra patenkinta rolleyes.gif
Paja
QUOTE(Danguole55 @ 2005 03 02, 11:05)
Turim Gorenje skalbykle  thumbup.gif  dalykas. dabar ruosiames pirkti dujine su elektrine orkaite  ax.gif
*

Mes turim tokia virykle jau beveik 4 metai ir jokiu nusiskundimu:tfu tfu tfu thumbup.gif
Sigitano
O mes turim šaldytuvą. thumbup.gif
Sunflower
Pas mus namuose gorenje dujinė viryklė su elektrine orkaite ir šaldytuvas.
Nusiskundimų tikrai tikrai neturiu. Viskas thumbup.gif
Tik vienas dalykas, kuo toliau, tuo labiau mane pradeda nervint - tai ta metalinė spalva... Jau taip šlykščiai tepliojasi... Nespėju valyt - visokie pirščiukų antspaudai... O jei dar vaikų namuose yra, tai išvis sad.gif
rike
Ir aš turiu elektrinę Gorenje viryklę, puiki viryklė....
Eimutė
Norėčiau sulaukti atsiliepimų iš turinčių Gorenje skalbyklę WS serijos, nes niekaip neišsirenkam skalbyklės doh.gif doh.gif
Aivute
QUOTE(Eimutė @ 2005 09 01, 10:20)
Norėčiau sulaukti atsiliepimų iš turinčių Gorenje skalbyklę WS serijos, nes niekaip neišsirenkam skalbyklės  doh.gif  doh.gif
*

Na su skalbykle, tai mano tetai buvo taip, gedo taisė... gedo taisė... ir t.t. doh.gif kol garantinis baigėsi tada pasakė, kad tuomet brokuota partija išėjo, žodžiu išmetė teta tą skalbyklę ir naują tik nebe Gorenje pirko schmoll.gif . Tai kai pati tą istoriją puikiai žinau man su ta Gorenje visam laikui užrišo. Aišku, negalėčiau teigti, jog visada ir visos šitaip, jokiu būdu ne, tačiau... tuomet tai buvo jau senokai (na prieš daugokai metelių), teta už tą skalbyklę paklojo 3000 Lt blink.gif, o gavo tokį š.... doh.gif . Beje kokia serija jos buvo tikrai nepamenu 4u.gif , o pirkta buvo Klaipėdoje, buitine technika prekiaujančioje parduotuvėje.
šypsenytė
turiu Gorenje skalbimo mašiną thumbup.gif thumbup.gif labai patinka ax.gif
jurda
Mes turim imontuojama saldytuva. LIUKS!
Chouchou
na saldytuvas taI KAIP CIA PASAKIUS,,,,,,,,,,neaatitirpsta kaip buvo zadeta,,,,,,,,,ir po penkiu metu visu lentyneliu plastmases staiga suluzo per viena savaite,,,,,,,,,va ir galvok:(
An@*di
Mes turim Gorenje skalbiniu dziovykla.Negaliu nieko blogo pasakyti.
ALIGATOR
QUOTE(Diana& @ 2006 01 08, 20:47)
Mes turim Gorenje skalbiniu dziovykla.Negaliu nieko blogo pasakyti.
*

O gal kas susiduret su Gorenje indapovemis. As noriu isigyt indaplove gorenje:)
davija
QUOTE(Sigitano @ 2005 08 23, 14:10)
O mes turim šaldytuvą.  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif nors šaldytuve lentynos suskilo (plasmasės sutrūko 2 lentynų,) vistiek thumbup.gif
davija
QUOTE(Sigitano @ 2005 08 23, 14:10)
O mes turim šaldytuvą.  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif nors šaldytuve lentynos suskilo (plasmasės sutrūko 2 lentynų,) vistiek thumbup.gif
ramirėja
Apie Gorenje tik geriausi atsiliepimai thumbup.gif Mes turim šaldytuvą ir skalbyklę thumbup.gif Nors šaldytuvo viena plastmasinė lentynėlė kažko spalvą pakeitė, g.gif bet tai vienintelis trūkumas.
špokutis
QUOTE(katyte mamyte @ 2005 11 12, 14:56)
na saldytuvas taI KAIP CIA PASAKIUS,,,,,,,,,,neaatitirpsta kaip buvo zadeta,,,,,,,,,ir po penkiu metu visu lentyneliu plastmases staiga suluzo per viena savaite,,,,,,,,,va ir galvok:(
*

gal pameni ir šaldytuvo modelį, labai įdomu pasidarė...
mes savaitgalį mostelėjom ir nusipirkom visą buitinę techniką - du gaminiai gorenje, tai šaldytuvas ir elektrinė orkaitė. Žiūrėsim kaip čia mums seksis... wink.gif
Lalantukass
Gorenje skalbyklei jau gal 6metai! thumbup.gif
Saldytuvui-5........... thumbup.gif thumbup.gif ir MAM-jokia sienele niekada nebuvo uzsalusi,pradzioj,nesupratom,ji buvo aprasojusi,tai surenkam tuos laselius su ranksluosciu,o po kiek laiko ir vel tas pats.!tundros,kokia geda dabar........ umn.gif
Gorenje viryklei jau 3 m.!irgi thumbup.gif
Va,pries pusantru isigijom ir integr.indaplove blush2.gif thumbup.gif
Galima sakyti-truputi fool.gif mes del tos firmos............
cool-mama
Man atrodo gera patikima technika. Turim šaldytuvą ir esame labai patenkinti. thumbup.gif
laguna
Turim gartrauku, kolkas patenkinti, nes kaina ir kokybe atitiko musu norus
Dukra
Mes sios firmos jau 6 metai naudojam virykle ir skalbimo masina, jokiu bedu nebuvo thumbup.gif
Egloshke
Mūsų virtuvėje visa buitinė technika Gorenje. Įmontuojamas šaldytuvas neatlaikė net poros metų, nesenai buvo pakeistas kompresorius. Ačiū dievui garantija dar nesibaigusi. Dujinis paviršius ir elektrinė orkaitė veikia gerai, bet metalic paviršiai, gyvenime tokių nesirinkčiau schmoll.gif Labai prastai valosi. Žiauriai prastai.
Tai tokia mano nuomonė apie Gorenje ax.gif
katiniuks
turim mes gorenje skalbimo mašina.Turiu šokių tokių priekaištų - nevisada skalbima baigia,nesugeba išleisti vandens.Jei dabar reiktų pirkti skalbimo mašina tikrai nesirinkčiau gorenje schmoll.gif
jolia
Aš naudojuosi Gorenje skalbimo mašina jau 4 metai,tai nieko negaliu blogo pasakyti.Ir normaliai vandenį išleidžia,ir išgręžia.Ir be to tyliai veikia.O kad pasitaiko brokuotų gaminių,tai pasitaiko ne tik gorenje,o ir samsung ir ta pati AEG 4u.gif
Selena
Na ir mes vakar nusipirkom Gorenje saldytuva...O dabar nervijuos ar tik garsiai nedirbs.Kazkaip rinkomes ,rinkomes.Buvo Elektroliuksas,bet,kad Italijoj pagamintas.Bosai-europos sajunga.Pardavejas sake,kad is lenku veza...Tai nusprendem, gal geriau slovenu.Bet sitos firmos kaip ir nieko neturim g.gif
zujka
Pas mus šios firmos skalbimo mašina super. Dar yra stiklo keramikos kaitlentė ir elektrinė orkaitė. Apie jas irgi nieko blogo negaliu pasakyti.
MAN TAI ŠI FIRMA LABAI PATINKA, O IR DIZAINAS GAMINIŲ LIUKS
gri36
O aš esu kiek nusivylusi Gorenje elektrine orkaite su sensoriniu valdymu. Dar tik pora metų naudojam, o ta apsaugos sistema pypsi-cypsi kada užeina, genda matyt.
Gal kas susidūrę su jų garantiniu ar pogarantiniu servisu?.. Ir kaip?.. ...aptarnavimas, kainos...
Selena
QUOTE(Egloshke @ 2006 02 13, 14:05)
Mūsų virtuvėje visa buitinė technika Gorenje. Įmontuojamas šaldytuvas neatlaikė net poros metų, nesenai buvo pakeistas kompresorius. Ačiū dievui garantija dar nesibaigusi. Dujinis paviršius ir elektrinė orkaitė veikia gerai, bet metalic paviršiai, gyvenime tokių nesirinkčiau  schmoll.gif Labai prastai valosi. Žiauriai prastai.
Tai tokia mano nuomonė apie Gorenje ax.gif
*

Matau ,kad kaunieciai biggrin.gif .Gal galit pasakyti kur pirkot?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.