Norėčiau sužinoti kur organizuojami kvalifikacijos kėlimo kursai siuvimo technologams.Taip pat gal žinot kur būtų galima išmokti dirbti su kompiuterinėmis drabužių konstravimo programomis Lectra, Gerber, Comtense
QUOTE(mizeris @ 2007 09 20, 14:03) Norėčiau sužinoti kur organizuojami kvalifikacijos kėlimo kursai siuvimo technologams.Taip pat gal žinot kur būtų galima išmokti dirbti su kompiuterinėmis drabužių konstravimo programomis Lectra, Gerber, Comtense Kazkaip neteko apie tokius girdeti
Šiaip ir aš norėčiau pasitobulinti
QUOTE(Iracka @ 2008 02 06, 19:29) Šiaip ir aš norėčiau pasitobulinti Ko gero kursai organizuojami KTU Dizaino ir technologijų fakultete. QUOTE(MEDINILĖ @ 2008 02 24, 15:05) Ko gero kursai organizuojami KTU Dizaino ir technologijų fakultete. Tai va, merginos, baigus aš tą Dizaino fakultetą ir būtent siuvinių dizaino bei technologijų specialybę. Ką galiu pasakyti Nežinau, galbūt imdami pinigus (kiek žinau yra rūsyje įsikūrusi kažkokia mokama studija..) išmokins geriau, galbūt bent jau bus galima reikalauti daugiau dėmesio, aiškinimų ir t.t., nes programa nėra lengva ir, mano manymu, tik pastoviai darbant su ja, t.y. kokioje nors įmonėje, duotų gerų rezultatų
viva modus atrodo apmokina dirbti su comtense programa
O "Viva modus" tie kursai yra Kaune?
|