na mamytės, pasisakykite
Artėja Mūsų su vyru graži šventė- vestuvės. Mes rūbelius kaip ir turime, bet suku galvą-kur gauti mūsų keturmečiui jaunikaičiui šviesų kostiumą: kelnes ir švarką, gali būti ir liemenė) Gal kuri pirkote savo atžalai kažką panašaus? Nes kažkaip niekur neteko matyti parduotuvėse
na mamytės, pasisakykite
paieškokit internetinėse parduotuvėse
arba galit paprašyti ,kad kas pasiūtų
as is mymos buvau pirkusi kostiuma balta linini kelnes,svarkas,maikute.
maciau internetinese parduotuvese graziu sviesiu kostiumu
QUOTE(*Lina* @ 2007 09 21, 08:49) QUOTE(jurgitav @ 2007 09 23, 08:59) QUOTE(dovillee @ 2007 09 23, 10:54) QUOTE(Eglute @ 2007 09 23, 13:57) Gal galite tikslų adresą parašyti tos internetinės parduotuvės? būtų faina sužinot kainytę , bei per kiek laiko atsiunčia?
nueik i skyreli internetines parduotuves, ir uzklausk konkreciai mymos, ji tau geriau isaiskins
nebrangiai ir yra pasirinkimas Kaune Urmo bazėje - ten kinietiški, bet vis tiek gražūs. Vakarų rampoj 2 sandėlis regis...
Man kainavo apie 130lt
siuntemes is amerikos, nes ir isvaisda rubeliu ir kokybe parsiustu daug geresne
Dėkui, pamėginsiu paieškot Gariūnuos. Gal kainos mažesnės bus?
QUOTE(**varnalesa** @ 2008 07 03, 11:38) QUOTE(voveraite1302 @ 2010 07 09, 15:24) Jei Vilniu, tai tokiu nebrangiu galit paieskot Oze, Prismos parduotuvej+ baltu marskinuku ir varlyciu ir slipsiuku rasit
QUOTE(dailima @ 2010 07 14, 22:20) Jei Vilniu, tai tokiu nebrangiu galit paieskot Oze, Prismos parduotuvej+ baltu marskinuku ir varlyciu ir slipsiuku rasit Idomu, o ar Prizmoje yra keturmeciam sviesiu kosciumu, su svarku Kelnes ir liemene, tai galima visokiu sp. rasti ir visokio dydzio turguje, o kelnes ir svarka, tai sunkiausia surasti 4-5 (mazesniu ir dydesniu dydziu yra) Savo suneliu ieskau sviesaus vienspalvio svarko ir kelniu, tai arba mazi atrba dideli
mes ejome i vestuves ,tai sunuciui kostiumeli prikau Marks&Spencer...linines kremines kelnytes,balti marskinukai ir kelnytes,be svarkelio,bet buvo ir su svarkeliais
Yra šansų rasti parduotuvėse
jo,m kostiumai vyrukams- didelis galvos skausmas:)
kelniu man nereikejo, as tik svarka pirkau is Bambizzi.lt (ne visi dydziai yra:(, pagrinde Nautica produkcija. dar siulyciau is Next uzsisakinet- ten yra proginiu drabuzeliu skyrius.Tik, aisku, mergaitems visko daugiau ir graziau:))) |