Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kinietiška dieta 4
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Braškių-Pieva
Taigi dietos esmė: 3 dienas valgom ryžius + daug skysčių geriam
3 dienas valgom daržoves + skysčiai
3 dienas valgom vaisius + skysčiai

Tęsiam toliau.
Gal kas jungias? man šian pirma diena bigsmile.gif
raudona7
QUOTE(Braškių-Pieva @ 2007 09 21, 13:22)

Tęsiam toliau.
Gal kas jungias? man šian pirma diena  bigsmile.gif
*

o kiek numesti galima
markozigmas
o kiek tu ryziu galima valgyti ir kaip juos ruosti galima ir ar prieskoniu ideti imanoma ar ne?
Braškių-Pieva
QUOTE(raudona7 @ 2007 09 21, 14:38)
o kiek numesti galima
*

kai laikiaus pries metus man nukrito 5 kg per tas 9 dienas
Papildyta:
QUOTE(markozigmas @ 2007 09 21, 15:07)
o kiek tu ryziu galima valgyti ir kaip juos ruosti galima ir ar prieskoniu ideti imanoma ar ne?
*

Ryziu reik valgyt kiek telpa,o ju netelpa daug,bo uzkemsa skrandi...
jokiu budu nedet druskos!
o prieskoniuku vos vos vos ,bet laaabai nedaug galima,jei baisiai neskanu ryziukus vienus krimst.
Ir rekomenduojama labai daug zalios arbatos gert ax.gif
Mist
QUOTE(Braškių-Pieva @ 2007 09 21, 13:22)

Tęsiam toliau.
Gal kas jungias? man šian pirma diena  bigsmile.gif
*

Ir kaip gi sekesi dietintis? butu labai naudinga suzinoti smile.gif
man siandien antra diena. Seksi gerai, ryziai dar visai pakenciamai valgosi (gal net per gerai-laisvai 3 pakelius tu, kurie buna jau isfasuoti berods po 100 g., per diena suvalgau), bet va arbata.. nelabai ja megstu, o suprantu, kad ryzius valagant tikrai pravercia daugiau skysciu..tai ir kamuojuosi puodeli apsikabinusi biggrin.gif
Kiipshiuke
Ei ei ei!!!
Siulau predet kinietintis. Mano veido oda baisi - skausmingais spuogais isbere. Ir siaip apsunkus baisiai jauciuos. Noriu pagrazint odyte ir pravalyt organizma. Junkimes. yaip bus lengviau. Vienai ne taip idomu, IESKAU PALAIKYMO KOMANDOS smile.gif o tada jau diena suderinsim wink.gif
Kiipshiuke
niu va, negi niekas neprisijungs?
nemiegam, nemiegam!
Kiipshiuke
negi niekas neprisijungs ir teks man vienai startuoti?
astuškinas
as galiu prisidėt nuo pirmadienio 4u.gif
Kiipshiuke
oook smile.gif man nuo pirmadieniolabai tinka. Nes dabar mano virykle atjungta, ir ryt tik vel pajungs, tai nuo pirmadienio jau galesiu virt ryziukus smile.gif
Labai fain kad nors viena bendraminte atsirado smile.gif Laikysimes smile.gif Dabar svarbiausia nepersigalvot iki pirmadienio smile.gif
As pries kokiu pora metu jau laikiaus sitos dietos. Nu man ji super. Nezinau kiek zvorio nukrito, bet drabuziai tikrai palaisvejo. Ir po to nepasakyciau kad ataugo svoris. Kol neprasidejo baliuku serija. Nes tortam negaliu atsispirti. Siaip mano svoris normalus (+- 4 kg) ir esu juo patenkinta. bet man patiko deel to, kad oda pagrazejo, veidas rytais nebepatines buvo, jauciaus lengva ir neapkaruta. Na juk buna, kad atrodo valgai lengva nekalta maista, o jautiesi kaip akmenu pririjus. Tai vat, manau prasivale mano organizmas tada. Jauciaus zvali, energinga ir grazi smile.gif Netgi atrode, kad celiulito sumazejo.
Tada dietindavaus butent del odos. Kad ji nors kiek pagrazetu ir sportavau daug, ir valgiau visoki bedruski, neapdorota termiskai maista. Ir tikrai padedavo. Bet patapau nestuke.gif ir viskas tuom baiges. O dabar kai jau lelius paaugo, ir nebera priklausomas nuo mano papulio, galiu vel gryzt prei savo eksperimentu smile.gif
Oj, pripliurpaiu as cia kaip kunigui per izpazinti smile.gif
Tai iki pirmadienio!
Beje, tada as valgiau naturalius tokius rudus ryzius. Ir dabar tokius pirksiu. Esu isitikinus kad jie yra sveikesnis, nes nenusveistas pavirsius iki baltumo. O like visi naudingiausi dalykai smile.gif Tik juos virti ilgaiu reikia. Tai as pamerkdavau pusdieniui.
astuškinas
aš buvau tai pat pradėjus laikytis jos vasarą, bet nebaigiau blush2.gif nes susigundžiau bandelėmis naminėmis doh.gif na bet nuo pirmadienio jau griežtai smile.gif bet nebuvo itin sunku bent per ryžių dienas, per daržovių tai sriubą virsiu smile.gif o negalima nei truputėlio druskos? aš druskininkė, žiauriai mėgstu doh.gif
rytoj eisiu nusipirksiu ryžių ir vandens kokią diiidelę talpą mirksiukas.gif
Kiipshiuke
nu zinok negalim druskos. kaip tik dietos esme yra isvalyt is organizmo visokias druskas, slakus ir panasius bajerius.
Man ryziai irgi patiko, bet per darzovius dienas buvo labai sunku. Kalnais jas valgiau, bet vistiek alkana jauciaus, bet istveriau viska nuo iki smile.gif
Ir dabar tikiuosi pavyks smile.gif
Tai iki ryt! smile.gif Skaniu ryziuku pusryciams smile.gif
Tikiuosi, kad susigundys daugiau pasikinietint smile.gif
Kiipshiuke
Labas rytas!
As jau lesioju pirmuosius ryziukus. Na kaip pusryciams, tai nelabai daug ju ier suvalgiau, ir jau sotu. Issiviriau didziausia puoda, bet itariu liks puse rytojui smile.gif
Astuskinai, kaip tau sekas?
Kiipshiuke
kuku!
o as jau pietums ryzius kapoju mirksiukas.gif
anytė
Ir kaip gi sekasi. Aš kažkada bandžiau bet valios pritrūko, ir tie ryžiai schmoll.gif , jau geriau vien daržovės ir vaisiai rolleyes.gif
Kiipshiuke
o katik vakarine doze ryziu suvalgiau. Viskas ok, valgiau nemaziai tu ryziu, alkio jokio nesijaute ir kazko kito nelabai ir norejos. Nusipirkau skanios azalios arbatos, tai ji man visus skanumynus atstoja smile.gif
Idomu kur astuskinas dingo. Negi nusiplove su visais ryziais smile.gif
TYada tikrai monologu varysiu smile.gif
astuškinas
sweika, sweika 4u.gif vis nepriėjau prie pc smile.gif na kaip pirma diena tai man visai lengva :0 nes turėjau užsiemimo tai i rvalgyt nesinorėjo smile.gif tik vandenį pabodo gerti lotuliukas.gif
Kiipshiuke
Labas rytas!
Na siandien jau nebetokia stropi buvau. Pusryciam valgiau ryzius perpus su grikiais, nes vakar vakare po ryziu rugstys kazko sukilo. Turbut vel senos bedos su skrandziu atsinaujino. Pietum bandysiu vien ryzius valgyt vel. Ziuresiu kaip sekssis. Jei vel skrandis streikuos, tai siand uzbaigsiu su kitokiom kosem. Taip pat be druskos, pvz kokia avizine, o ryt jau prie darzoviu pereisiu. Va tokios tokeles.Manau, jei po dvi dienas ant kiekvienos rusies maisto pasedesiu, irgi bus neblogai. Nes kaip jau sakiau, du metus jokos dietos nesilaikaius, tai mano skrandziui tas matau ryskiai nepatinka
astuškinas
aš tai paslydau ax.gif o be to dar šeštadienį mano gimtadienis cool.gif tai galvoju gal po jo tada doh.gif ak pas mane kantrybės 0 verysad.gif o tiu žiūrėk jei nepatinka skrandukui tai nesikankink blink.gif
Ambrosio
Ech, kaip sunku visgi laikytis dietu.. unsure.gif
linstyte
sveikos mamytes 4u.gif paskaiciau as cia jusu ir pati uzsimanaiu pasiliekninti bigsmile.gif nes jau visai rubu neturiu doh.gif tai siandien dar ne,bet vat nuo rytojaus jau tik ryzius kaposiu drinks_cheers.gif mat siandien,tai jau pavalgius neblogai:geda2:
Papildyta:
einu dar pasiziuresiu ar turiu ryziu,zalios arbateles,reik susiruosti rytojui,nes blyn jau as visai apsileidau:(o be to dar sesers vestuves ne uz kalnu,tai mirk-gyvenk reikia nors kokius 5kg numesti,nors aisku noretusi ir daugiau
silverfox
Labą vakarėlį 4u.gif Įdomi ta jūsų dietikė pasirodė, tai ir aš prie jūsų prisidėsiu nuo rytdienos mirksiukas.gif
rimutė čirvinskaitė
labas smile.gif zinot as laikiaus kazkada cios dietos ir nieko organizmas isseko o gydytoja isbare ir ji pasake kad ryziu dieta yra kaip valomoji organizmo, jos galima laikytis tik 3dienas blink.gif
Madeiva
sveikos. Paskaičiau apie šią dietą, tai tokia lengva pasirodė. Ryžiai,daržovės ir vaisiai man patinka. Tai jaučiu reikės išmėginti savo valią. O dar jei gali neriboti kiekio, tai man tinka. Pradėsiu startuoti nuo vasario 1 d. Vėliau pranešiu kaip sekėsi ax.gif mirksiukas.gif
hi2hi
Sveikos ! paskaiciau apie ryzius ir mane laaaaaaaaaaaaaaaaabai sudomino tad nuo rytojaus pradedul aikytis ir as,kadangi ryzius aplamai be galo megstu lotuliukas.gif . bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
Jeeeeezau kaip laukiu rytojaus lotuliukas.gif RYYYYYYYYYYYYYYYYZIAAAAI clap.gif essen.gif , NU PAVARYSIM PANOS ANE ! lotuliukas.gif
Magnifique
Man jau šian pirma diena buvo...praėjo nelabai lengvai ir ryžiai jau nebepatinka bet pabaigsiu... biggrin.gif O ir vaisių kaip ir ryžių neribotai galima? lotuliukas.gif
linele**
...o kokias darzoves tas tris dienas valgyti??? unsure.gif g.gif apdorotas kaip? g.gif
Madeiva
aš ir šiandien startauvau, atrodo dar ryžius galiu valgyti. Žiūrėsim kaip bus ryt biggrin.gif
Magnifique
Man šian jau 3 diena,ačiū Dievui,kad su ryžiais jau pabaigiau,nes į juos žiūrėt nebegaliu jau biggrin.gif
knopkyte77
Na idomi cia jusu ta dieta ,o ar rezultatus jau turit kuri kokius ?
Madeiva
man ryt bus jau paskutinė diena, tai jau numečiau 3 kg, o nuo liemens ir klubų po 4 cm thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Madeiva
štai radau tikslesnį šios dietos aprašymą. Tai aš truput piknaudžiavau, bet rezultatai visvien yra

Taigi, dieta :
3 dienos - virti ryziai
3 dienos - sviezios darzoves
3 dienos - vaisiai, isskyrus bananus ir vynuoges
irmuxx
Sveikutes smile.gif
Nuo siandien as taip pat pradedu laikytis sios dietos, tikiuosi istversiu 4u.gif
mica_z
Sveikos. Paskaičius visai paprasta pasirodė, ypač kad nereikia smulkmeniškai gramų skaičiuot. O kokiam pavidale viską valgyt? Ryžius virtus, o daržoves ir vaisius? Nes kažkuri minėjo, kad sriubą virs, taip galima?
Raudonaplauke
jungiuosi ir as nuo ryt thumbup.gif
vilte-vilte
sveikos mamytes ir ne tik... smile.gif
Na ir kaip Jums sekasi si dieta, ar dar yra besilaikanciu?
Man siandien pirmoji diena, na is ties kaip ir antroji nes vakar bevalgydama vaisius dariaus iskrovos diena.
Kol kas viskas super, ryziai skanus tongue.gif
irmuxx
QUOTE(vilte-vilte @ 2008 03 05, 18:44)
sveikos mamytes ir ne tik...  smile.gif
Na ir kaip Jums sekasi si dieta, ar dar yra besilaikanciu?
Man siandien pirmoji diena, na is ties kaip ir antroji nes vakar bevalgydama vaisius dariaus iskrovos diena.
Kol kas viskas super, ryziai skanus  tongue.gif
*

Sveikute, as bandziau laikytis sios dietos, dvi dienas valgiau ryzius, bet neistveriau blush2.gif bet nuo rytoj vel pradedu. Jungiuosi prie taves gal dviem bus lengviau smile.gif
vilte-vilte
o, puiku, dviese bus lengviau, as kazkada laikiaus sios dietos dar mokyklos laikais, visai patiko, o ir ryzius megstu iki siol. Sedejau ant ryziu gal kokia puse metu, tada svarstykliu neturejau, bet visi pastebejo pasikeitusias kuno formas.
Taigi kad vasara nekankintu apvalumai, pats laikas prisiminti dietas.
Manau turetu pavykti. Tiesa, tu tiksliai taip kaip aprasyta laikais? As truputeli pasitobulinau pagal save bigsmile.gif
Dabar antra ir paskutini karta kremtu ryzius siandien, niam niam kaip skanu thumbup.gif
Sekmes mums abiem. Gal dar kas prisijungs
irmuxx
Na as bandysiu laikytis tiksliai taip kaip parasyta...
o kaip tu ja pasitobulinai?
vilte-vilte
Na nemazai nukrypsta nuo pagrindines dietos, bet vis vien ryziu dieta
Tai va, vakar buvo pirma diena, tai dariau iskrova, valgiau tik vaisius, isskyrus bananus ir vynuoges. Siandien per diena valgiau ryzius virtus su sv. pomidorais. Ir sedesiu ant ryziu visa likusia savaite. Na o pirmadieni kad organizmas nepatirtu soko, valgysiu ka noresiu, aisku proto ribose. Manau taip organizmas nebus priverstas kaupti atsargas, nejus bado. Na o antradieni vel iskrova su vaisiais o nuo treciad. ir vel ryziai iki pirmadienio. Beje, siandien dar geriau multivitaminus, pavasaris, manau i nauda.
Ka manai apie tai? ax.gif
Pasitobulinau pagal save, nes manau jei laikyciaus kaip nurodyta, tai gal ir greitai numesciau kg, bet itariu kad pirma diena po socios vakarienes puse ir daugiau svorio sugriztu.
irmuxx
jei tau taip tinka, tai gerai smile.gif na o as bandysiu daryt taip kaip nurodyta, nes visa savaite valgyt ryzius neistverciau doh.gif
vilte-vilte
na ir kaip pirmoji dienele?
O man vis dar sekasi gerai, valgyt per daug nesinori, o vakar kai uzlipau ant svarstykliu tai dar didesnis stimulas mesti svori atsirado.
Tik truputeli keista, kad visai nera noro kisti nosises i saldytuva ar kai maniskis valgo, kvapai visiskai neerzina. Tikriausiai gerai is anksto nusiteikiau dietintis, nu bet ir nuteikinejau save gal puse metu lotuliukas.gif
irmuxx
pirmoji dienele po kol kas gerai, nes nera labai didelio noro valgyti smile.gif
vilte-vilte
na dar besilaikom dietos??? biggrin.gif
Man siandien diena, kai galiu valgyti ka noriu, per penkias ryziu dienas -4 kg, super, tikiuosi siandien vakare kai pasisversiu neissigasiu g.gif
Na o ryt vel vaisiai ir toliau ryziai
yarrow
Sveijkutes smile.gif Nu tai laikysiuos ir aš rolleyes.gif Rytoj startuoju su ryžiais tongue.gif
jaunute15
Nu laikausi as tos dietos jau 4 diena nu ir per 3 pastarasias dienas nukrito 4kg esu labai patenkita tik dabar labai bijau kad jie po dietos iskart namo parbegs verysad.gif beje ryziai praejo labaj sunkiai tik geriau labai daug vandens del to alkio nelabaj jautesi. o va kai ant svarstykliu uzlipau isiziojau..4 kg per 3 dienas mane labai pradziugino rolleyes.gif
deltadu
Viskas. Nuo rytdienos pradedu laikytis dietos. Turiu gi buti liekna velykoms. lotuliukas.gif
Ryziai man ne naujiena.Neseniai laikiausi Vaikules dietos, bet nuo issekimo vos ligoninej neatsiduriau (dar vaikuti maitinu). Sakiau, kad niekad nesilaikysiu jokiu dietu, bet kai lasiniai virsta is po drabuziu - nebegaliu verysad.gif Bandysiu vel laime.Kas jungiates? mirksiukas.gif
irmuxx
As ir nuo siandien vel pradedu, bet dabar jau rimtai, nes anksciau vis valios pritrukdavo, bet dabar jau tikrai susiimsiu, nes jau negaliu i save ziuret doh.gif
deltadu
QUOTE(irmuxx @ 2008 03 15, 09:18)
As ir nuo siandien vel pradedu, bet dabar jau rimtai, nes anksciau vis valios pritrukdavo, bet dabar jau tikrai susiimsiu, nes jau negaliu i save ziuret doh.gif
*

Sveikute, prisijungus 4u.gif Kaip sekasi? As tai ryzius nesustodama valgau...Tik paskautines dienos (jeigu iki jos prieisiu) nepasnykausiu. Juk bus Velykos blush2.gif
pupsia_
xexe mergytes jus cia taip viska ispasakojot apie tuos nukritusius kg tai ir as bandysiu uzsirasyti i jusu besidietinanciu kluba:)) 4u.gif 4u.gif nuo ryt!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.