3 dienas valgom daržoves + skysčiai
3 dienas valgom vaisius + skysčiai
Tęsiam toliau.
Gal kas jungias? man šian pirma diena
Taigi dietos esmė: 3 dienas valgom ryžius + daug skysčių geriam
3 dienas valgom daržoves + skysčiai 3 dienas valgom vaisius + skysčiai Tęsiam toliau. Gal kas jungias? man šian pirma diena
o kiek tu ryziu galima valgyti ir kaip juos ruosti galima ir ar prieskoniu ideti imanoma ar ne?
QUOTE(raudona7 @ 2007 09 21, 14:38) kai laikiaus pries metus man nukrito 5 kg per tas 9 dienas Papildyta: QUOTE(markozigmas @ 2007 09 21, 15:07) Ryziu reik valgyt kiek telpa,o ju netelpa daug,bo uzkemsa skrandi... jokiu budu nedet druskos! o prieskoniuku vos vos vos ,bet laaabai nedaug galima,jei baisiai neskanu ryziukus vienus krimst. Ir rekomenduojama labai daug zalios arbatos gert QUOTE(Braškių-Pieva @ 2007 09 21, 13:22) Taigi dietos esmė: 3 dienas valgom ryžius + daug skysčių geriam 3 dienas valgom daržoves + skysčiai 3 dienas valgom vaisius + skysčiai Tęsiam toliau. Gal kas jungias? man šian pirma diena Ir kaip gi sekesi dietintis? butu labai naudinga suzinoti man siandien antra diena. Seksi gerai, ryziai dar visai pakenciamai valgosi (gal net per gerai-laisvai 3 pakelius tu, kurie buna jau isfasuoti berods po 100 g., per diena suvalgau), bet va arbata.. nelabai ja megstu, o suprantu, kad ryzius valagant tikrai pravercia daugiau skysciu..tai ir kamuojuosi puodeli apsikabinusi
Ei ei ei!!!
Siulau predet kinietintis. Mano veido oda baisi - skausmingais spuogais isbere. Ir siaip apsunkus baisiai jauciuos. Noriu pagrazint odyte ir pravalyt organizma. Junkimes. yaip bus lengviau. Vienai ne taip idomu, IESKAU PALAIKYMO KOMANDOS
niu va, negi niekas neprisijungs?
nemiegam, nemiegam!
negi niekas neprisijungs ir teks man vienai startuoti?
as galiu prisidėt nuo pirmadienio
oook
Labai fain kad nors viena bendraminte atsirado As pries kokiu pora metu jau laikiaus sitos dietos. Nu man ji super. Nezinau kiek zvorio nukrito, bet drabuziai tikrai palaisvejo. Ir po to nepasakyciau kad ataugo svoris. Kol neprasidejo baliuku serija. Nes tortam negaliu atsispirti. Siaip mano svoris normalus (+- 4 kg) ir esu juo patenkinta. bet man patiko deel to, kad oda pagrazejo, veidas rytais nebepatines buvo, jauciaus lengva ir neapkaruta. Na juk buna, kad atrodo valgai lengva nekalta maista, o jautiesi kaip akmenu pririjus. Tai vat, manau prasivale mano organizmas tada. Jauciaus zvali, energinga ir grazi Tada dietindavaus butent del odos. Kad ji nors kiek pagrazetu ir sportavau daug, ir valgiau visoki bedruski, neapdorota termiskai maista. Ir tikrai padedavo. Bet patapau Oj, pripliurpaiu as cia kaip kunigui per izpazinti Tai iki pirmadienio! Beje, tada as valgiau naturalius tokius rudus ryzius. Ir dabar tokius pirksiu. Esu isitikinus kad jie yra sveikesnis, nes nenusveistas pavirsius iki baltumo. O like visi naudingiausi dalykai
aš buvau tai pat pradėjus laikytis jos vasarą, bet nebaigiau
rytoj eisiu nusipirksiu ryžių ir vandens kokią diiidelę talpą
nu zinok negalim druskos. kaip tik dietos esme yra isvalyt is organizmo visokias druskas, slakus ir panasius bajerius.
Man ryziai irgi patiko, bet per darzovius dienas buvo labai sunku. Kalnais jas valgiau, bet vistiek alkana jauciaus, bet istveriau viska nuo iki Ir dabar tikiuosi pavyks Tai iki ryt! Tikiuosi, kad susigundys daugiau pasikinietint
Labas rytas!
As jau lesioju pirmuosius ryziukus. Na kaip pusryciams, tai nelabai daug ju ier suvalgiau, ir jau sotu. Issiviriau didziausia puoda, bet itariu liks puse rytojui Astuskinai, kaip tau sekas?
kuku!
o as jau pietums ryzius kapoju
Ir kaip gi sekasi. Aš kažkada bandžiau bet valios pritrūko, ir tie ryžiai
o katik vakarine doze ryziu suvalgiau. Viskas ok, valgiau nemaziai tu ryziu, alkio jokio nesijaute ir kazko kito nelabai ir norejos. Nusipirkau skanios azalios arbatos, tai ji man visus skanumynus atstoja
Idomu kur astuskinas dingo. Negi nusiplove su visais ryziais TYada tikrai monologu varysiu
sweika, sweika
Labas rytas!
Na siandien jau nebetokia stropi buvau. Pusryciam valgiau ryzius perpus su grikiais, nes vakar vakare po ryziu rugstys kazko sukilo. Turbut vel senos bedos su skrandziu atsinaujino. Pietum bandysiu vien ryzius valgyt vel. Ziuresiu kaip sekssis. Jei vel skrandis streikuos, tai siand uzbaigsiu su kitokiom kosem. Taip pat be druskos, pvz kokia avizine, o ryt jau prie darzoviu pereisiu. Va tokios tokeles.Manau, jei po dvi dienas ant kiekvienos rusies maisto pasedesiu, irgi bus neblogai. Nes kaip jau sakiau, du metus jokos dietos nesilaikaius, tai mano skrandziui tas matau ryskiai nepatinka
aš tai paslydau
Ech, kaip sunku visgi laikytis dietu..
sveikos mamytes
Papildyta: einu dar pasiziuresiu ar turiu ryziu,zalios arbateles,reik susiruosti rytojui,nes blyn jau as visai apsileidau:(o be to dar sesers vestuves ne uz kalnu,tai mirk-gyvenk reikia nors kokius 5kg numesti,nors aisku noretusi ir daugiau
Labą vakarėlį
labas
sveikos. Paskaičiau apie šią dietą, tai tokia lengva pasirodė. Ryžiai,daržovės ir vaisiai man patinka. Tai jaučiu reikės išmėginti savo valią. O dar jei gali neriboti kiekio, tai man tinka. Pradėsiu startuoti nuo vasario 1 d. Vėliau pranešiu kaip sekėsi
Sveikos ! paskaiciau apie ryzius ir mane laaaaaaaaaaaaaaaaabai sudomino tad nuo rytojaus pradedul aikytis ir as,kadangi ryzius aplamai be galo megstu
Papildyta: Jeeeeezau kaip laukiu rytojaus
Man jau šian pirma diena buvo...praėjo nelabai lengvai ir ryžiai jau nebepatinka bet pabaigsiu...
...o kokias darzoves tas tris dienas valgyti???
aš ir šiandien startauvau, atrodo dar ryžius galiu valgyti. Žiūrėsim kaip bus ryt
Man šian jau 3 diena,ačiū Dievui,kad su ryžiais jau pabaigiau,nes į juos žiūrėt nebegaliu jau
Na idomi cia jusu ta dieta ,o ar rezultatus jau turit kuri kokius ?
man ryt bus jau paskutinė diena, tai jau numečiau 3 kg, o nuo liemens ir klubų po 4 cm
štai radau tikslesnį šios dietos aprašymą. Tai aš truput piknaudžiavau, bet rezultatai visvien yra
Taigi, dieta : 3 dienos - virti ryziai 3 dienos - sviezios darzoves 3 dienos - vaisiai, isskyrus bananus ir vynuoges
Sveikutes
Nuo siandien as taip pat pradedu laikytis sios dietos, tikiuosi istversiu
Sveikos. Paskaičius visai paprasta pasirodė, ypač kad nereikia smulkmeniškai gramų skaičiuot. O kokiam pavidale viską valgyt? Ryžius virtus, o daržoves ir vaisius? Nes kažkuri minėjo, kad sriubą virs, taip galima?
jungiuosi ir as nuo ryt
sveikos mamytes ir ne tik...
Na ir kaip Jums sekasi si dieta, ar dar yra besilaikanciu? Man siandien pirmoji diena, na is ties kaip ir antroji nes vakar bevalgydama vaisius dariaus iskrovos diena. Kol kas viskas super, ryziai skanus QUOTE(vilte-vilte @ 2008 03 05, 18:44) sveikos mamytes ir ne tik... Na ir kaip Jums sekasi si dieta, ar dar yra besilaikanciu? Man siandien pirmoji diena, na is ties kaip ir antroji nes vakar bevalgydama vaisius dariaus iskrovos diena. Kol kas viskas super, ryziai skanus Sveikute, as bandziau laikytis sios dietos, dvi dienas valgiau ryzius, bet neistveriau
o, puiku, dviese bus lengviau, as kazkada laikiaus sios dietos dar mokyklos laikais, visai patiko, o ir ryzius megstu iki siol. Sedejau ant ryziu gal kokia puse metu, tada svarstykliu neturejau, bet visi pastebejo pasikeitusias kuno formas.
Taigi kad vasara nekankintu apvalumai, pats laikas prisiminti dietas. Manau turetu pavykti. Tiesa, tu tiksliai taip kaip aprasyta laikais? As truputeli pasitobulinau pagal save Dabar antra ir paskutini karta kremtu ryzius siandien, niam niam kaip skanu Sekmes mums abiem. Gal dar kas prisijungs
Na as bandysiu laikytis tiksliai taip kaip parasyta...
o kaip tu ja pasitobulinai?
Na nemazai nukrypsta nuo pagrindines dietos, bet vis vien ryziu dieta
Tai va, vakar buvo pirma diena, tai dariau iskrova, valgiau tik vaisius, isskyrus bananus ir vynuoges. Siandien per diena valgiau ryzius virtus su sv. pomidorais. Ir sedesiu ant ryziu visa likusia savaite. Na o pirmadieni kad organizmas nepatirtu soko, valgysiu ka noresiu, aisku proto ribose. Manau taip organizmas nebus priverstas kaupti atsargas, nejus bado. Na o antradieni vel iskrova su vaisiais o nuo treciad. ir vel ryziai iki pirmadienio. Beje, siandien dar geriau multivitaminus, pavasaris, manau i nauda. Ka manai apie tai? Pasitobulinau pagal save, nes manau jei laikyciaus kaip nurodyta, tai gal ir greitai numesciau kg, bet itariu kad pirma diena po socios vakarienes puse ir daugiau svorio sugriztu.
jei tau taip tinka, tai gerai
na ir kaip pirmoji dienele?
O man vis dar sekasi gerai, valgyt per daug nesinori, o vakar kai uzlipau ant svarstykliu tai dar didesnis stimulas mesti svori atsirado. Tik truputeli keista, kad visai nera noro kisti nosises i saldytuva ar kai maniskis valgo, kvapai visiskai neerzina. Tikriausiai gerai is anksto nusiteikiau dietintis, nu bet ir nuteikinejau save gal puse metu
pirmoji dienele po kol kas gerai, nes nera labai didelio noro valgyti
na dar besilaikom dietos???
Man siandien diena, kai galiu valgyti ka noriu, per penkias ryziu dienas -4 kg, super, tikiuosi siandien vakare kai pasisversiu neissigasiu Na o ryt vel vaisiai ir toliau ryziai
Sveijkutes
Nu laikausi as tos dietos jau 4 diena nu ir per 3 pastarasias dienas nukrito 4kg esu labai patenkita tik dabar labai bijau kad jie po dietos iskart namo parbegs
Viskas. Nuo rytdienos pradedu laikytis dietos. Turiu gi buti liekna velykoms.
Ryziai man ne naujiena.Neseniai laikiausi Vaikules dietos, bet nuo issekimo vos ligoninej neatsiduriau (dar vaikuti maitinu). Sakiau, kad niekad nesilaikysiu jokiu dietu, bet kai lasiniai virsta is po drabuziu - nebegaliu
As ir nuo siandien vel pradedu, bet dabar jau rimtai, nes anksciau vis valios pritrukdavo, bet dabar jau tikrai susiimsiu, nes jau negaliu i save ziuret
QUOTE(irmuxx @ 2008 03 15, 09:18) As ir nuo siandien vel pradedu, bet dabar jau rimtai, nes anksciau vis valios pritrukdavo, bet dabar jau tikrai susiimsiu, nes jau negaliu i save ziuret Sveikute, prisijungus
xexe mergytes jus cia taip viska ispasakojot apie tuos nukritusius kg tai ir as bandysiu uzsirasyti i jusu besidietinanciu kluba:))
|