Pries 5 metus gal laikiausi, labai patiko, nukrito keli kg. Aisku, paskui per kazkiek laiko ataugo kazkiek, bet 2 kg nukrito negryztamai.
Paskui nestumas-gimdymas-valios neturejimas. Dabar susikaupsiu
Kas su manim?
Pradesiu sia dieta nuo pirmadienio.
Pries 5 metus gal laikiausi, labai patiko, nukrito keli kg. Aisku, paskui per kazkiek laiko ataugo kazkiek, bet 2 kg nukrito negryztamai. Paskui nestumas-gimdymas-valios neturejimas. Dabar susikaupsiu Kas su manim?
sveikos merginos. man reikia numesti 10 kg, todel perskaiciau labai daug dietu, bet megstu ryzius, todel noreciau prisijungti
o negrizta is karto kg numesti?
Norejau nuo rytdienos laikytis japoniskos baltymu dietos, bet man galva sukasi nuo jos ir labai sunku zuvi valgyti, negaliu pakesti, tai tenka pusbadziu sedeti.. Tai mastau gal nuo antradienio laikytis sitos dienos
na man jau siandien antra ryziu dienele, puikiai jauciuosi, labai sotus jie, todel neina daug suvalgyti. Jokios druskos ar prieskoniu, tik koks saukstelis kecupo, bet jame 0 proc riebalu
na va, ryziu dienos baigtos, pereiname prie vaisiu.... jau -2 kg
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 10, 12:07) O po kiek ryziu valgot ir kiek kartu per diena? Vis neprisiruosiu, bet labai noriu ir as sia dieta isbandyti neturejau pakeliais, tai lildavau is akies QUOTE(kondračiukas @ 2009 12 10, 12:19) neturejau pakeliais, tai lildavau is akies O as taip planavau nuo sios savaites, bet ziuriu jau ir sestadienis, o as dar nesidietinu Bet jau nuo pirmadienio tikrai laukausi, idomu kaip seksis tas ryziu dienas istverti QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 12, 12:38) O as taip planavau nuo sios savaites, bet ziuriu jau ir sestadienis, o as dar nesidietinu Bet jau nuo pirmadienio tikrai laukausi, idomu kaip seksis tas ryziu dienas istverti ryziu dienos man pacios lengviausios buvo, turejau ryzto, o dabar... biski griesinu
Na va jau moraliskai nusiteikus nuo ryt dietintis, nes jei ilgiau tempsiu, tai nebespesiu iki Kaledu
Tikiuosi, kad ir veido oda pasivalys Gal yra pradedanciu ryt? Butu smagiau kartu
o as visai nukrypau nuo valgiarascio....
QUOTE(kondračiukas @ 2009 12 13, 16:51) o as visai nukrypau nuo valgiarascio.... Tai as be druskos ir valgysiu, bet manau skanu nebus
Labas rytas, sveikinuosi su ryziais
aš galvoju vėl tuos prakeiktuosius ryžius valgyt,nors dar negaliu į jus žiūrėt nuo pereito karto...
O kiek suvalgot darzoviu? As siandien valgiau pusryciam salotu, priespieciam kelias virtas bulves su salotom ir dabar pasidariau troskini is baklaznu, papriku, morku, spinatu...tai cia blogai ar gerai? Dar sojos padazo ant troskinio uzsipyliau tai turbut jau blogai
QUOTE(Braškių-Pieva @ 2007 09 21, 13:22) Taigi dietos esmė: 3 dienas valgom ryžius + daug skysčių geriam 3 dienas valgom daržoves + skysčiai 3 dienas valgom vaisius + skysčiai Tęsiam toliau. Gal kas jungias? man šian pirma diena Jungsiuos nuo rytojaus... nes snd jau uzkandus esu gerai... Nea... visgi ne rytoj... nes toki puoda kopustu su desrelem troskinu... gi kas valgys nuo pirmadienio geriau tadum... bus lengviau, nes savaitgali ir daug pagundu buna, o dar sventes, iseigines
Visos apleido šią dietą?
jauciu ir as nuo rytojaus jungiuos:)
Na gal pas jus i grupele ateisiu , ilgai galvojau kokia dieta pasirinkti.
Tai sita visai tinka ryzius megstu , vaisiu dabar daug yra ir darzoviu irgi daug nuo rytojaus pradedu. QUOTE(pupeleee @ 2011 08 31, 10:02) Na gal pas jus i grupele ateisiu , ilgai galvojau kokia dieta pasirinkti. Tai sita visai tinka ryzius megstu , vaisiu dabar daug yra ir darzoviu irgi daug nuo rytojaus pradedu. Mielai prašom Papildyta: QUOTE(zibuoklexxx @ 2011 08 30, 15:36) Kokie pasiekimai?
Sveikos, o ar greit grįžta tie numesti kilogramai toms, kurioms nedaug to viršsvorio ir buvo?
Aš norėčiau numesti 4kg. |