Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kinietiška dieta 4
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
vilte-vilte
sveikutes, nagi saunu kad dar yra besilaikanciu, as ir po pertraukos vel sugrizau prie ryziu. Paskutini kart kai laikiausi, pries savaite, tai negaliu atsidziaugti, bet buvau numetus 4 kg. Paskui visokie gimtadieniai ir daug daug valgio, bet po 4 dienu sotaus maisto nieko nepriaugau 4u.gif
Taigi -4 kg, ir dar noreciau bent 7 kg numesti, o tada jau svesiu pergale drinks_cheers.gif
Sekmes visoms besilaikancioms!!!
Nike***
oi thumbup.gif as irgi susigundziau bigsmile.gif po velyku , nuo antradienio pradedu bigsmile.gif o kokias darzoves geriausia valgyt? galima tas sriubas virtas ar ne?? smile.gif dievinu ryzius, tai man kaip tik , as lb megstu darzoves, bet virtus kalafiorus brokolius, ar taip galima?? o vaisius kokius geriau? ax.gif o kavos galima?? ax.gif
Sasha
Kazkaip pries velykas sunku isivaizduoti ryziu dieta, po velyku manau jos imsiuos biggrin.gif
Agne08
atrodo visai skani dieta g.gif reiktu po velyku pameginti..
Magnifique
Sedėjau ant šios dietos...nuo tada kai baigiau jos laikytis praėjo daugmaž pora mėn.Ryžiu iki šiol dar nevalgiau biggrin.gif
Į juos baisu net pažiūrėt.Prieš pradedant laikytis šitos dietos mėgau ryžius,ir nemaniau kad bus problemų juos valgyti,bet atėjus trečiai dienai kone verkdama juos valgiau doh.gif
Numetus buvau apie 4 kg bet grizo visi... verysad.gif
Tuana
QUOTE(Ruta1992 @ 2008 03 21, 23:30)
Sedėjau ant šios dietos...nuo tada kai baigiau jos laikytis praėjo daugmaž pora mėn.Ryžiu iki šiol dar nevalgiau biggrin.gif
Į juos baisu net pažiūrėt.Prieš pradedant laikytis šitos dietos mėgau ryžius,ir nemaniau kad bus problemų juos valgyti,bet atėjus trečiai dienai kone verkdama juos valgiau  doh.gif
Numetus buvau apie 4 kg bet grizo visi...  verysad.gif
*

as kaip ka tik susigundziau sita dieta ax.gif o rimtai priaugai unsure.gif
taip pat begalo mgstu ryzius,bijau,kad pradesiu nekesti biggrin.gif

Apsisprendziau didis.gif nuo ryt pradedu thumbup.gif
danule
QUOTE(Nike*** @ 2008 03 21, 11:22)
oi  thumbup.gif as irgi susigundziau  bigsmile.gif  po velyku , nuo antradienio pradedu bigsmile.gif  o kokias darzoves geriausia valgyt? galima tas sriubas virtas ar ne?? smile.gif dievinu ryzius, tai man kaip tik , as lb megstu darzoves, bet virtus kalafiorus brokolius, ar taip galima?? o vaisius kokius geriau?  ax.gif o kavos galima??  ax.gif
*

sveika! tai as jungiuosi prie taves smile.gif ir nuo antradienio startuojam essen.gif
o del darzoviu,tai as labiau megstu virtas,visokias pertrintas sriubas,tai valgysiu jas,na aisku ir svieziu! o is vaisiu galma visus valgyt,tik vinuogiu ir bananu ne nono.gif
Tuana
Pradejau pirma diena su ryziais didis.gif
vilte-vilte
Na manau viskas priklauso nuo paties zmogaus.
Pavyzdziui as ant ryziu sedziu jau antra savaite, o kazkada sedejau puse metu, bet ryziai buvo ir yra patys megstamiausi. Ir dabar kertu su didziausiu malonumu. thumbup.gif
O kas apie kilogramu sugrizima, tai jei po dietos valgysim iki isprotejimo, tai aisku kad svoris ir sugris. Juk tiek laiko ryzius kapojom, tai reikia leisti organizmui priprasti prie kitokio maisto, o ne kisti i skrandi viska is eiles ir teisintis kad tiek laiko nieko nevalgiau, tai jau dabar pavalgysiu doh.gif
Na nezinau mergaites, bet man si dieta super, o kai atsistoju ant svarstykliu tai irgi negaliu atsidziaugti. 4u.gif
Tuana
QUOTE(vilte-vilte @ 2008 03 22, 18:31)
*

o kaip su kava,ar geri? as negaliu be rytines kavos blush2.gif
Vnz diena praejo normaliai thumbup.gif laukiu nesulaukiu ryziu essen.gif biggrin.gif
Tuana
Antra diena jau baiges su ryziais didis.gif
Nesu didele vireja, blush2.gif blush2.gif todel nesugalvoju, ka is darzoviu galeciau idomaus pasigaminti help.gif help.gif
vilte-vilte
Kas del kavos, tai geriu, tik vietoj cukraus naudoju pakaitala.
O man su ryziais skaniausia pomidorai, tie slyvos dydzio tongue.gif
Nedaug kaloriju, taigi kertu kiek panorejusi.
Na o as siandien leisiu organizmui pailseti po savaiteles ryziu, valgysiu viena diena viska ko noresiu, tikiuosi ir vel nieko nepriaugti ax.gif
Gaila, bet per sia savaite atsikraciau tik nepilnai 3 kg, ech, kai jau tiek mazai beliko numesti tai letai ir krenta, na bet nuo kitos savaites rimtai susiimsiu, prisiversiu sportuoti
danule
sveikos 4u.gif
na jungiuosi as prie jusu kompanijos bigsmile.gif tik as visko po dvi dienas laikisiuos g.gif nes man ten gaunas iskrova,ir poto iskart noriu delcios dieta pradet! smile.gif na manau,kad ir po dvi dieneles vistiek blogiau nebus,tik geriau!
o is darzoviu galma daugko prigalvot,ivairiu svieziu salotu g.gif as sakiau sau virsiu pertrintas sriubites,be galo megstu brokoliu su spinatais ir kalafiorais thumbup.gif
Tuana
QUOTE(vilte-vilte @ 2008 03 24, 01:14)
Gaila, bet per sia savaite atsikraciau tik nepilnai 3 kg,
*

o man ir tiek uztektu kas savaite ax.gif

QUOTE(danule @ 2008 03 24, 12:44)
virsiu pertrintas sriubites,be galo megstu brokoliu su spinatais ir kalafiorais thumbup.gif
*

aciuks.gif reiks ir man pabandyti. ax.gif
zuvedraa
Laba visoms. As tai pat zadu kibti nuo rytojaus i sia dieta smile.gif . Kadangi ryzius megstu tai tikiuosi nebus sunku tik va kad nezinau kokias darzoves valgyti per darzoviu diena smile.gif .
Sasha
Sveikute,
ryt ir as startuosiu su sia dieta, tik as zinau tokia: 3 dienos ryziai, 3 vistiena ir 3 darzoves. Bandysiu taip pagyventi
danule
QUOTE(alleksandra @ 2008 03 24, 19:37)
Sveikute,
ryt ir as startuosiu su sia dieta, tik as zinau tokia: 3 dienos ryziai, 3 vistiena ir 3 darzoves. Bandysiu taip pagyventi
*

sveikute!
tai pas tave jau bus panasi i vaikules dieta! ten 3d ryziai 3 d vistiena 3d obuoliai smile.gif
vilte-vilte
sveikos, oi kiek musu jau daug blush2.gif
Negaliu atsidziaugti, siandien pramogavau vandens atrakcionu parke, ir maniskis vos nenualpo pamates mane su maudymosi kostiumeliu, sake kad uztenka tu dietu, nes jau visai manes nebeliko g.gif Oi, kaip dziaugiuosi, na ir ryt vel kimbu i ryzius, iki tikslo netiek ir daug thumbup.gif
Saulės-Siela
QUOTE(vilte-vilte @ 2008 03 24, 22:14)
sveikos, oi kiek musu jau daug  blush2.gif
Negaliu atsidziaugti, siandien pramogavau vandens atrakcionu parke, ir maniskis vos nenualpo pamates mane su maudymosi kostiumeliu, sake kad uztenka tu dietu, nes jau visai manes nebeliko  g.gif  Oi, kaip dziaugiuosi, na ir ryt vel kimbu i ryzius, iki tikslo netiek ir daug  thumbup.gif
*

kuku ax.gif ir aš ryt prisijungiu..
tad užeik čia mielosios,karts nuo karto,nes moralinis palaikymas besilaikant šios dietos ypač svarbus.. ypač trečią ryžių dienelę wink.gif
laikiaus prieš berods porą metelių,buvo nukritę apie 5 kg,ir puikiai jaučiaus ,tad prisidedu vėl,nes per žiemužėlę,tie 5 gryžo wink.gif
o dar Velykos.. gardžios ir vaišingos buvo ... 4u.gif 4u.gif
einu iš vakaro virt ryžiukų.. nes ryt anksti kilt.. 4u.gif
Tuana
Smagu,kad musu daugeja thumbup.gif thumbup.gif viena palaikysim kita mirksiukas.gif

As ryt pradedu darzoviu diena bigsmile.gif
Saulės-Siela
Na,kinietės,raportuojam ar akytės dar nesusiaurėjo..
aš štai pirmą dieną ryžių,kolkas jaučiuos neblogai.. šypt 4u.gif
Nike***
QUOTE(danule @ 2008 03 24, 13:44)
sveikos 4u.gif
na jungiuosi as prie jusu kompanijos bigsmile.gif  tik as visko po dvi dienas laikisiuos g.gif  nes man ten gaunas iskrova,ir poto iskart noriu delcios dieta pradet! smile.gif  na manau,kad ir po dvi dieneles vistiek blogiau nebus,tik geriau!
o is darzoviu galma daugko prigalvot,ivairiu svieziu salotu g.gif  as sakiau sau virsiu pertrintas sriubites,be galo megstu brokoliu su spinatais ir kalafiorais thumbup.gif
*

na smagu, kartu kad pradejom thumbup.gif 4u.gif ka tik pusrytukus suvalgiau, bliudeli ryziu bigsmile.gif niam, norejos dar ax.gif db dar arbata gersiu, laukiu pietu rolleyes.gif bet as manau, kad dar si dieta turi reiksmes kiek sveriame, pvz, jei mergina sveria 100 kg, tai jai tikrai lengviau numesti.... as noriu grysti i savo ankstesni svori, 51 kg, tai reik 6 kg nusikratyti..
kaip tau Danule sekasi? zinau kad del vaisiu , tai visi citrusiniai zadina apetita rolleyes.gif o vynuogiu ir bananu as ir taip nelabai valgau tai gerai blush2.gif kad ju negalima, megstu meliona, ir arbuza, bet kad arbuzai lb brangu tada .. doh.gif
Tuana
QUOTE(Nike*** @ 2008 03 25, 12:08)
  o vynuogiu ir bananu as ir taip nelabai valgau tai gerai  blush2.gif  kad ju negalima, megstu meliona, ir arbuza, bet kad arbuzai lb brangu tada .. doh.gif
*

o man atvirksciai verysad.gif todel kokiu kivi,obuoliu ir braskiu nusipirksiu ax.gif
danule
QUOTE(Nike*** @ 2008 03 25, 13:08)
na smagu, kartu kad pradejom  thumbup.gif  4u.gif  ka tik pusrytukus suvalgiau, bliudeli ryziu  bigsmile.gif niam, norejos dar ax.gif db dar arbata gersiu, laukiu pietu  rolleyes.gif  bet as manau, kad dar si dieta turi reiksmes kiek sveriame, pvz, jei mergina sveria 100 kg, tai jai tikrai lengviau numesti.... as noriu grysti i savo ankstesni svori, 51 kg, tai reik 6 kg nusikratyti..
kaip tau Danule sekasi? zinau kad del vaisiu , tai visi citrusiniai zadina apetita rolleyes.gif  o vynuogiu ir bananu as ir taip nelabai valgau tai gerai  blush2.gif  kad ju negalima, megstu meliona, ir arbuza, bet kad arbuzai lb brangu tada .. doh.gif
*

sveikute!va sedziu pirma porcija riziuku kapoju su mazais pomidoriukais blush2.gif siaip man visai neblogai sekasi,maniau,kad bus blogiau biggrin.gif nes as kai pradedu kokios dietos laikytis,tai antra diena jau paluztu doh.gif ryt jau darzoves valgysiu,tai as tik 4dienas ir prabusiu sioj dietoj ax.gif nes noriu i delcia pereiti!!!
jetau as 7diena skrendu i lt.,o taip norisi bent 5kg.,numest ax.gif
Tuana
QUOTE(danule @ 2008 03 25, 13:53)
*

sekmes,kad pavyktu mirksiukas.gif
as turiu daug laiko,net iki liepos,kol pradesim atostogaut rolleyes.gif
Sasha
Sveikutes smile.gif
Man siandien pirma diena su ryziai ax.gif Kramtau smile.gif smagu, kad ir mama su broliu taip pat tik ryzius pasiryzo kramtyti... brolis nelabai patenkintas, bet kramto bigsmile.gif tik gaila, kad ta palaikymo komanda Ignalinoje, o as Vln
Nike***
Pirma porcija suvalgiau 12 val. jau 4 o dar valgyt nenoriu, vadinasi lb sotu bigsmile.gif kiwi gera ideja, hemoglobinui neleis nusesti ax.gif
na ir man apie ta delcios dieta reiks pasiskaityt bigsmile.gif
varau i filma tikiuos pop cornu neprisirysiu ax.gif
yna
laba.nuo rytojaus ir as pradedu ryziu dieta.kaip seksis nezinau.bet turiu numesti siek tiek svorio.dabar po visu svenciu priaugau nemazai svorio.sekmes visoms kurios pradeda laikytis.as manau kad istversiu tik reikia nusiteikti psichologiskai.
Nike***
nu va istveriau pop corno nepririjus smile.gif db einu ryziuku virt, nes ziauriai alkana lotuliukas.gif
yna
QUOTE(yna @ 2008 03 25, 17:02)
laba.nuo rytojaus ir as pradedu ryziu dieta.kaip seksis nezinau.bet turiu numesti siek tiek svorio.dabar po visu svenciu priaugau nemazai svorio.sekmes visoms kurios pradeda laikytis.as manau kad istversiu tik reikia nusiteikti psichologiskai.
*

4u.gif 4u.gif
Perlen
Sveikos 4u.gif Perskaičiau visą šią temą apie šią dietą,nuo rytojaus ir aš prisijungiu blush2.gif tik dar noriu paklaust,daržovių dienom verdates sriubas kaip supratau g.gif ir geriat tik arbatą ir vandenį ar galima ir kokias sultis g.gif Net pavydas ima,kad tiek numetat per savaitę ir kas kiek laiko laikotės šios dietos? g.gif mirksiukas.gif
Nike***
QUOTE(danule @ 2008 03 25, 14:53)
sveikute!va sedziu pirma porcija riziuku kapoju su mazais pomidoriukais blush2.gif  siaip man visai neblogai sekasi,maniau,kad bus blogiau biggrin.gif nes as kai pradedu kokios dietos laikytis,tai antra diena jau paluztu doh.gif ryt jau darzoves valgysiu,tai as tik 4dienas ir prabusiu sioj dietoj ax.gif  nes noriu i delcia pereiti!!!
*

nu tada ir as paskaiciau , pabandysiu sestadieni nevalgyti mirksiukas.gif bet toliau vel eis darzovytes, mat man tures but trecia darzoviu diena, tikekimes bus lb efektyvu.. taip norisi tilpti i savo rubelius, kurie uzsiguleje metus laiko blush2.gif
Tuana
QUOTE(alleksandra @ 2008 03 25, 15:50)
tik gaila, kad ta palaikymo komanda Ignalinoje, o as Vln
*

mes cia viena kita palaikysim mirksiukas.gif

smagu,kad musu kasdien daugeja thumbup.gif thumbup.gif
Sasha
Na ka, viena dienele jau praejo bigsmile.gif
Saldziu biggrin.gif
Saulės-Siela
QUOTE(alleksandra @ 2008 03 25, 23:39)
Na ka, viena dienele jau praejo  bigsmile.gif
Saldziu  biggrin.gif
*

praėjo.. vargais negalais.. ant vakarėlio man siaurėt akelės pradėjo,tad neištvėriau ir isibėriau truputį prieskonių ant ryžių.. bigsmile.gif
Kotri
Sveikutes, 4u.gif

Na ir as siandien prie jusu ryziniu jungiuosiu.smile.gif Ka tik ryziu prisiviriau dar pasuku vakarui turiu, tai sias dienas busiu soti smile.gif
Visoms stiprybes , pradedu ir as starta smile.gif thumbup.gif
Saulės-Siela
QUOTE(Kotri @ 2008 03 26, 07:55)
Sveikutes,  4u.gif

Na ir as siandien prie jusu ryziniu jungiuosiu.smile.gif Ka tik ryziu prisiviriau dar pasuku vakarui turiu, tai sias dienas busiu soti smile.gif
Visoms stiprybes , pradedu ir as starta smile.gif thumbup.gif
*

Valio wink.gif daugeja musu kinietukiu.. 4u.gif sveika prisijungus Kotri mirksiukas.gif
Parasyk kaip jausies pirma dienele.Man va jau antroji,ir isivaizduokite,numeciau 1 kg jau ax.gif
Kotri
QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 03 26, 09:50)
Valio wink.gif daugeja musu kinietukiu..  4u.gif sveika prisijungus Kotri  mirksiukas.gif
Parasyk kaip jausies pirma dienele.Man va jau antroji,ir isivaizduokite,numeciau 1 kg jau   ax.gif
*

ok zinoma parasysiu smile.gif

zinai as vasario men laikiausi Vaikules dietos. 3 dienos ryziai 3 dienos vistiena ir 3 dienos obuoliai. Taii per 5 dienas 4 kg nukrito, bet jau obuoliu nebeistveriau nes as ju nelabai megstu. Zinoma sugryzo 2 kg,. bet 2 ir nei krenta nei kyla smile.gif
tad dabar vel reikia prisilaikyti, nes nebezinau ka daryt lyg ir valgau maziau, bet svoris kai nekrenta taip nekrenta sad.gif
danule
sveikos!
na kaip smagu,kad burelis besikudinanciu dideja bigsmile.gif
man va jau trecia ryziu diena,bet as biski einu i sona ir prie ryziu dar dadedu kokia darzovyte! bet va po dvieju dienu 1.5kg jau nera assa.gif
tai ka sekmes visoms 4u.gif
Nike***
QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 03 26, 09:50)
Valio wink.gif daugeja musu kinietukiu..  4u.gif sveika prisijungus Kotri  mirksiukas.gif
Parasyk kaip jausies pirma dienele.Man va jau antroji,ir isivaizduokite,numeciau 1 kg jau   ax.gif
*

QUOTE(danule @ 2008 03 26, 11:00)
sveikos!
man va jau trecia ryziu diena,bet as biski einu i sona ir prie ryziu dar dadedu kokia darzovyte! bet va po dvieju dienu 1.5kg jau nera assa.gif
*

as kazkaip nepasisveriau vakar ryte, nes neturiu svarstykliu sad.gif galvoju gal pagal rubus pasimatys kiek numesiu, nes tikslas itilpti i senus dzinsiukus mirksiukas.gif o as ryziu negalejau be prieskoniu schmoll.gif ir kaip tikra kiniete truputuka sojos padaziuko uzlasinau blush2.gif tik gaila kad tas turi koloriju ax.gif
jau man siandien antra diena, bet jauciu kad ryziukai man zarnas duria ax.gif bet vis dar lb ju noriu ir tuoj eisiu pusrytuku valgyti smile.gif ir dar maximoj uzsipirkau 1 kg smile.gif
oi danule kaip tau pavydziu bigsmile.gif baltai, kad jau tiek numetei , isduok paslapti kiek ryziu suvalgai per diena? as puse kg vakar sukirtau..kazin ne per daug? ax.gif
o merginos jei mano viduriai pastoviai uzkieteje, nebus tik blogiau? doh.gif kiek zinau ryziai kietina vidurius blush2.gif g.gif
danule
QUOTE(Nike*** @ 2008 03 26, 11:34)
oi danule kaip tau pavydziu  bigsmile.gif  baltai, kad jau tiek numetei , isduok paslapti kiek ryziu suvalgai per diena? as puse kg vakar sukirtau..kazin ne per daug? ax.gif
o merginos jei mano viduriai pastoviai uzkieteje, nebus tik blogiau?  doh.gif kiek zinau ryziai kietina vidurius  blush2.gif  g.gif
*

sveikute! as kad man neuzketetu viduriai i ryzius biski isipilu karotino aliejaus,bet galma ir alyvu! ir dar as geriu 0% kefyriuka ir i ji idedu sauksta kvieciu gemalu! smile.gif tai i toleta vos speju begiot thumbup.gif o ryziu as suvalgau 1.5maisiuko daugiau man netelpa schmoll.gif ir dar pomidoriuka koki suvalgau,ar siaip kokiu darzoviu,nes jas be galo megstu! smile.gif
ir dar gerk kuo daugiau arbatos vandens! drinks_cheers.gif
Nike***
ax.gif
QUOTE(danule @ 2008 03 26, 14:17)
sveikute! as kad man neuzketetu viduriai i ryzius biski isipilu karotino aliejaus,bet galma ir alyvu! ir dar as geriu 0% kefyriuka ir i ji idedu sauksta kvieciu gemalu! smile.gif tai i toleta vos speju begiot thumbup.gif  o ryziu as suvalgau 1.5maisiuko daugiau man netelpa schmoll.gif  ir dar pomidoriuka koki suvalgau,ar siaip kokiu darzoviu,nes jas be galo megstu! smile.gif
ir dar gerk kuo daugiau arbatos vandens! drinks_cheers.gif
*

o kur tu tokio kudo kefyriuko gauni?? smile.gif gera ideja apie aliejiuka, kazkoki turi selenu ar koki ten ax.gif atrodo kad jau ryziukai gerklei uzstrige, gert matyt daugiau reik ax.gif
Tuana
Man siandien antra darzoviu diena ax.gif pasidariau spinatu,bet labai sunkiai suvalgiau ax.gif
Atsistoju ant svarstykliu 2kg jau nera thumbup.gif thumbup.gif

sekmes visoms pradejancioms 4u.gif 4u.gif
danule
QUOTE(Nike*** @ 2008 03 26, 14:23)
ax.gif
o kur tu tokio kudo kefyriuko gauni?? smile.gif gera ideja apie aliejiuka, kazkoki turi selenu ar koki ten  ax.gif atrodo kad jau ryziukai gerklei uzstrige, gert matyt daugiau reik  ax.gif
*

pas mus londone lietuviu parduotuvei parduoda 0% kefyriuka thumbup.gif jis rodos lenkiskas! jo jo gerk daugiau,tada ir i wc dazniau vaiksciosi ir viduriai neuzketes! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gicikami @ 2008 03 26, 15:05)
Man siandien  antra darzoviu diena  ax.gif  pasidariau spinatu,bet labai sunkiai suvalgiau  ax.gif 
Atsistoju ant svarstykliu 2kg jau nera  thumbup.gif  thumbup.gif 
*

saunuole thumbup.gif o tai ka tu su spinatais pasidarei? man tai skaniausiai pomidoras,agurkas ir raudonas svogunas,biski pipiriuko acto ir lasiukas aliejaus thumbup.gif galeciau visa diena valgyt! blush2.gif
Tuana
QUOTE(danule @ 2008 03 26, 14:16)
o tai ka tu su spinatais pasidarei? man tai skaniausiai pomidoras,agurkas ir raudonas svogunas,biski pipiriuko acto ir lasiukas aliejaus thumbup.gif galeciau visa diena valgyt! blush2.gif
*

svoguna su spinatais patusinau ir truputi druskos ax.gif ir del vaizdo kelis ryzius imeciau biggrin.gif kokius 7gal biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nike*** @ 2008 03 26, 10:34)
pagal rubus pasimatys kiek numesiu, nes tikslas itilpti i senus dzinsiukus  mirksiukas.gif 
*

drinks_cheers.gif mano irgi tikslas toks i senus rubus tilpti,tada busiu laiminga biggrin.gif
vilte-vilte

oi danule kaip tau pavydziu bigsmile.gif baltai, kad jau tiek numetei , isduok paslapti kiek ryziu suvalgai per diena? as puse kg vakar sukirtau..kazin ne per daug? ax.gif
o merginos jei mano viduriai pastoviai uzkieteje, nebus tik blogiau? doh.gif kiek zinau ryziai kietina vidurius blush2.gif g.gif

sveikos visos. Kaip smagu kartu ryzintis mirksiukas.gif
Oi, per diena suvalgau apie 150 gramu ryziu, na kartais dar kokia slyva ar obuoli.
Idomu, ar suvalgius puse kg ryziu svoris gali kristi? As pasiskaiciavau kad per diena gaunu maziau nei 1000 kcal, o vien tik puse kg ryziu, tai jau netoli 2000 kcal, tai normali rekomenduojama paros kaloriju norma moterim.
Na neuzpyk, man tik idomu ar gali svoris kristi tada?
Sekmes visoms thumbup.gif
Tuana
QUOTE(vilte-vilte @ 2008 03 26, 14:54)
*o merginos jei mano viduriai pastoviai uzkieteje, 
**Na neuzpyk, man tik idomu ar gali svoris kristi tada?
*

* man nebuvo uzkieteje schmoll.gif schmoll.gif bet as labai i tulika laksciau siusiu nzn kodel g.gif
** matai kelioms panelems krenta,vadinas veiksminga dieta mirksiukas.gif paziuret i kiniecius,japonus,kiek as ju pazistu, nei vieno storo nemacius blink.gif
Perlen
Sveikos,dietininkės 4u.gif man tik pirma diena ryžių,bet man atrodo,kad aš per dažnai savo ryžą puoduką lankau g.gif per 3 d. 1 kg. tai tikrai įveiksiu ax.gif Tik gaila,svarstyklės sugedo,rytoj eisiu naujų pirkt,nes įdomu kiek kg. numesiu,jūs čia visos taip gerai atsikratot kg. thumbup.gif
danule
na ir kaip besidietinancioms sekasi?? smile.gif
man tai visai neblogai,tik va biski pradejo skaudet galva blink.gif ir kavos isgeriau bet nepadeda,gal cia taip normalu schmoll.gif rytoj jau darzoves valgysiu,nes jau ryziai biski pabodo,bet jej reiktu tai ir menesi juos valgyciau biggrin.gif
Sasha
QUOTE(Kotri @ 2008 03 26, 09:53)
ok zinoma parasysiu smile.gif

zinai as vasario men laikiausi Vaikules dietos. 3 dienos ryziai 3 dienos vistiena ir 3 dienos obuoliai.
*

As taip pat iseina, kad Vaikules laikausi bigsmile.gif tik sedziu sitoje temoje, pavadinimas gal labiau patinka ir kompanija lotuliukas.gif tuo labiau, kad pirmos 3 dienos ryziai (tai koks skirtumas ar kinietis ar Vaikule lotuliukas.gif ) o 3 dienu su obuoliais mano skrandukas neatlaikys
QUOTE(danule @ 2008 03 26, 11:00)
sveikos!
*

As po vakar dienos -0,5 buvo tik ryziai ir kavos puodelis, siandien sugrauziau dvi morkas, puodelis kavos ir ryziai biggrin.gif visai man jie gerai, nesijaucia, kad save skriausciau biggrin.gif o mama su broliu i ryzius agurkiuka papjausto
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.