Taigi -4 kg, ir dar noreciau bent 7 kg numesti, o tada jau svesiu pergale
Sekmes visoms besilaikancioms!!!
sveikutes, nagi saunu kad dar yra besilaikanciu, as ir po pertraukos vel sugrizau prie ryziu. Paskutini kart kai laikiausi, pries savaite, tai negaliu atsidziaugti, bet buvau numetus 4 kg. Paskui visokie gimtadieniai ir daug daug valgio, bet po 4 dienu sotaus maisto nieko nepriaugau
Taigi -4 kg, ir dar noreciau bent 7 kg numesti, o tada jau svesiu pergale Sekmes visoms besilaikancioms!!!
oi
Kazkaip pries velykas sunku isivaizduoti ryziu dieta, po velyku manau jos imsiuos
atrodo visai skani dieta
Sedėjau ant šios dietos...nuo tada kai baigiau jos laikytis praėjo daugmaž pora mėn.Ryžiu iki šiol dar nevalgiau
Į juos baisu net pažiūrėt.Prieš pradedant laikytis šitos dietos mėgau ryžius,ir nemaniau kad bus problemų juos valgyti,bet atėjus trečiai dienai kone verkdama juos valgiau Numetus buvau apie 4 kg bet grizo visi... QUOTE(Ruta1992 @ 2008 03 21, 23:30) Sedėjau ant šios dietos...nuo tada kai baigiau jos laikytis praėjo daugmaž pora mėn.Ryžiu iki šiol dar nevalgiau Į juos baisu net pažiūrėt.Prieš pradedant laikytis šitos dietos mėgau ryžius,ir nemaniau kad bus problemų juos valgyti,bet atėjus trečiai dienai kone verkdama juos valgiau Numetus buvau apie 4 kg bet grizo visi... as kaip ka tik susigundziau sita dieta taip pat begalo mgstu ryzius,bijau,kad pradesiu nekesti Apsisprendziau QUOTE(Nike*** @ 2008 03 21, 11:22) oi sveika! tai as jungiuosi prie taves o del darzoviu,tai as labiau megstu virtas,visokias pertrintas sriubas,tai valgysiu jas,na aisku ir svieziu! o is vaisiu galma visus valgyt,tik vinuogiu ir bananu ne
Pradejau pirma diena su ryziais
Na manau viskas priklauso nuo paties zmogaus.
Pavyzdziui as ant ryziu sedziu jau antra savaite, o kazkada sedejau puse metu, bet ryziai buvo ir yra patys megstamiausi. Ir dabar kertu su didziausiu malonumu. O kas apie kilogramu sugrizima, tai jei po dietos valgysim iki isprotejimo, tai aisku kad svoris ir sugris. Juk tiek laiko ryzius kapojom, tai reikia leisti organizmui priprasti prie kitokio maisto, o ne kisti i skrandi viska is eiles ir teisintis kad tiek laiko nieko nevalgiau, tai jau dabar pavalgysiu Na nezinau mergaites, bet man si dieta super, o kai atsistoju ant svarstykliu tai irgi negaliu atsidziaugti.
Antra diena jau baiges su ryziais
Nesu didele vireja,
Kas del kavos, tai geriu, tik vietoj cukraus naudoju pakaitala.
O man su ryziais skaniausia pomidorai, tie slyvos dydzio Nedaug kaloriju, taigi kertu kiek panorejusi. Na o as siandien leisiu organizmui pailseti po savaiteles ryziu, valgysiu viena diena viska ko noresiu, tikiuosi ir vel nieko nepriaugti Gaila, bet per sia savaite atsikraciau tik nepilnai 3 kg, ech, kai jau tiek mazai beliko numesti tai letai ir krenta, na bet nuo kitos savaites rimtai susiimsiu, prisiversiu sportuoti
sveikos
na jungiuosi as prie jusu kompanijos o is darzoviu galma daugko prigalvot,ivairiu svieziu salotu
Laba visoms. As tai pat zadu kibti nuo rytojaus i sia dieta
Sveikute,
ryt ir as startuosiu su sia dieta, tik as zinau tokia: 3 dienos ryziai, 3 vistiena ir 3 darzoves. Bandysiu taip pagyventi
sveikos, oi kiek musu jau daug
Negaliu atsidziaugti, siandien pramogavau vandens atrakcionu parke, ir maniskis vos nenualpo pamates mane su maudymosi kostiumeliu, sake kad uztenka tu dietu, nes jau visai manes nebeliko QUOTE(vilte-vilte @ 2008 03 24, 22:14) sveikos, oi kiek musu jau daug Negaliu atsidziaugti, siandien pramogavau vandens atrakcionu parke, ir maniskis vos nenualpo pamates mane su maudymosi kostiumeliu, sake kad uztenka tu dietu, nes jau visai manes nebeliko kuku tad užeik čia mielosios,karts nuo karto,nes moralinis palaikymas besilaikant šios dietos ypač svarbus.. ypač trečią ryžių dienelę laikiaus prieš berods porą metelių,buvo nukritę apie 5 kg,ir puikiai jaučiaus ,tad prisidedu vėl,nes per žiemužėlę,tie 5 gryžo o dar Velykos.. gardžios ir vaišingos buvo ... einu iš vakaro virt ryžiukų.. nes ryt anksti kilt..
Smagu,kad musu daugeja
As ryt pradedu darzoviu diena
Na,kinietės,raportuojam ar akytės dar nesusiaurėjo..
aš štai pirmą dieną ryžių,kolkas jaučiuos neblogai.. šypt QUOTE(danule @ 2008 03 24, 13:44) sveikos na jungiuosi as prie jusu kompanijos o is darzoviu galma daugko prigalvot,ivairiu svieziu salotu na smagu, kartu kad pradejom kaip tau Danule sekasi? zinau kad del vaisiu , tai visi citrusiniai zadina apetita QUOTE(Nike*** @ 2008 03 25, 13:08) na smagu, kartu kad pradejom kaip tau Danule sekasi? zinau kad del vaisiu , tai visi citrusiniai zadina apetita sveikute!va sedziu pirma porcija riziuku kapoju su mazais pomidoriukais jetau as 7diena skrendu i lt.,o taip norisi bent 5kg.,numest
Sveikutes
Man siandien pirma diena su ryziai
Pirma porcija suvalgiau 12 val. jau 4 o dar valgyt nenoriu, vadinasi lb sotu
na ir man apie ta delcios dieta reiks pasiskaityt varau i filma tikiuos pop cornu neprisirysiu
laba.nuo rytojaus ir as pradedu ryziu dieta.kaip seksis nezinau.bet turiu numesti siek tiek svorio.dabar po visu svenciu priaugau nemazai svorio.sekmes visoms kurios pradeda laikytis.as manau kad istversiu tik reikia nusiteikti psichologiskai.
nu va istveriau pop corno nepririjus
Sveikos
QUOTE(danule @ 2008 03 25, 14:53) sveikute!va sedziu pirma porcija riziuku kapoju su mazais pomidoriukais jetau as 7diena skrendu i lt.,o taip norisi bent 5kg.,numest nu tada ir as paskaiciau , pabandysiu sestadieni nevalgyti
Na ka, viena dienele jau praejo
Saldziu
Sveikutes,
Na ir as siandien prie jusu ryziniu jungiuosiu. Visoms stiprybes , pradedu ir as starta QUOTE(Kotri @ 2008 03 26, 07:55) Sveikutes, Na ir as siandien prie jusu ryziniu jungiuosiu. Visoms stiprybes , pradedu ir as starta Valio Parasyk kaip jausies pirma dienele.Man va jau antroji,ir isivaizduokite,numeciau 1 kg jau QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 03 26, 09:50) Valio Parasyk kaip jausies pirma dienele.Man va jau antroji,ir isivaizduokite,numeciau 1 kg jau ok zinoma parasysiu zinai as vasario men laikiausi Vaikules dietos. 3 dienos ryziai 3 dienos vistiena ir 3 dienos obuoliai. Taii per 5 dienas 4 kg nukrito, bet jau obuoliu nebeistveriau nes as ju nelabai megstu. Zinoma sugryzo 2 kg,. bet 2 ir nei krenta nei kyla tad dabar vel reikia prisilaikyti, nes nebezinau ka daryt lyg ir valgau maziau, bet svoris kai nekrenta taip nekrenta
sveikos!
na kaip smagu,kad burelis besikudinanciu dideja man va jau trecia ryziu diena,bet as biski einu i sona ir prie ryziu dar dadedu kokia darzovyte! bet va po dvieju dienu 1.5kg jau nera tai ka sekmes visoms QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 03 26, 09:50) Valio Parasyk kaip jausies pirma dienele.Man va jau antroji,ir isivaizduokite,numeciau 1 kg jau QUOTE(danule @ 2008 03 26, 11:00) sveikos! na kaip smagu,kad burelis besikudinanciu dideja man va jau trecia ryziu diena,bet as biski einu i sona ir prie ryziu dar dadedu kokia darzovyte! bet va po dvieju dienu 1.5kg jau nera tai ka sekmes visoms as kazkaip nepasisveriau vakar ryte, nes neturiu svarstykliu jau man siandien antra diena, bet jauciu kad ryziukai man zarnas duria oi danule kaip tau pavydziu o merginos jei mano viduriai pastoviai uzkieteje, nebus tik blogiau? QUOTE(Nike*** @ 2008 03 26, 11:34) oi danule kaip tau pavydziu o merginos jei mano viduriai pastoviai uzkieteje, nebus tik blogiau? sveikute! as kad man neuzketetu viduriai i ryzius biski isipilu karotino aliejaus,bet galma ir alyvu! ir dar as geriu 0% kefyriuka ir i ji idedu sauksta kvieciu gemalu! ir dar gerk kuo daugiau arbatos vandens! QUOTE(danule @ 2008 03 26, 14:17) sveikute! as kad man neuzketetu viduriai i ryzius biski isipilu karotino aliejaus,bet galma ir alyvu! ir dar as geriu 0% kefyriuka ir i ji idedu sauksta kvieciu gemalu! ir dar gerk kuo daugiau arbatos vandens! o kur tu tokio kudo kefyriuko gauni??
Man siandien antra darzoviu diena
Atsistoju ant svarstykliu 2kg jau nera sekmes visoms pradejancioms QUOTE(Nike*** @ 2008 03 26, 14:23) o kur tu tokio kudo kefyriuko gauni?? pas mus londone lietuviu parduotuvei parduoda 0% kefyriuka Papildyta: QUOTE(gicikami @ 2008 03 26, 15:05) Man siandien antra darzoviu diena Atsistoju ant svarstykliu 2kg jau nera saunuole QUOTE(danule @ 2008 03 26, 14:16) o tai ka tu su spinatais pasidarei? man tai skaniausiai pomidoras,agurkas ir raudonas svogunas,biski pipiriuko acto ir lasiukas aliejaus svoguna su spinatais patusinau ir truputi druskos Papildyta: QUOTE(Nike*** @ 2008 03 26, 10:34) oi danule kaip tau pavydziu o merginos jei mano viduriai pastoviai uzkieteje, nebus tik blogiau? sveikos visos. Kaip smagu kartu ryzintis Oi, per diena suvalgau apie 150 gramu ryziu, na kartais dar kokia slyva ar obuoli. Idomu, ar suvalgius puse kg ryziu svoris gali kristi? As pasiskaiciavau kad per diena gaunu maziau nei 1000 kcal, o vien tik puse kg ryziu, tai jau netoli 2000 kcal, tai normali rekomenduojama paros kaloriju norma moterim. Na neuzpyk, man tik idomu ar gali svoris kristi tada? Sekmes visoms QUOTE(vilte-vilte @ 2008 03 26, 14:54) *o merginos jei mano viduriai pastoviai uzkieteje, **Na neuzpyk, man tik idomu ar gali svoris kristi tada? * man nebuvo uzkieteje ** matai kelioms panelems krenta,vadinas veiksminga dieta
Sveikos,dietininkės
na ir kaip besidietinancioms sekasi??
man tai visai neblogai,tik va biski pradejo skaudet galva QUOTE(Kotri @ 2008 03 26, 09:53) ok zinoma parasysiu zinai as vasario men laikiausi Vaikules dietos. 3 dienos ryziai 3 dienos vistiena ir 3 dienos obuoliai. As taip pat iseina, kad Vaikules laikausi QUOTE(danule @ 2008 03 26, 11:00) sveikos! na kaip smagu,kad burelis besikudinanciu dideja man va jau trecia ryziu diena,bet as biski einu i sona ir prie ryziu dar dadedu kokia darzovyte! bet va po dvieju dienu 1.5kg jau nera tai ka sekmes visoms As po vakar dienos -0,5 buvo tik ryziai ir kavos puodelis, siandien sugrauziau dvi morkas, puodelis kavos ir ryziai |