Laukiam
Mamytes, gal Jusu vaikiukas lanko lopselio grupe? pasakykit savo nuomone
Laukiam QUOTE(Lukučio-mamyte @ 2007 09 22, 12:41) Mes lankom šitą darželį,mums buvo pakliuvusi nekokia auklėtoja
Aš taip pat žinau, kad tai ne pats geriausias darželis
Bet kiek žmonių - tiek nuomonių Dar žiūrint į kokią grupę papulsi
Na mes laukiam vieteles, gyvenam salia, langai i darzely. Pati lankiau sita darzely, bet zinoma nieko neprisimenu, nes buvau tokio amziaus kaip db sunus
Sveikos mamytės
Ieškom draugų iš darželio
sveiki mes irgi ieskom draugu, lankom rugiageles darzeli mums 4 metukai greit bei kitam 2 metukai, lauksim atsiliepimu i draugus
man tik meskiuku grupes aukletojos nepatiko
va bet logopedines grupes tai labai fainos
Sveikutes, Prasau atsiliepimu apie sio darzelio misria grupe, tai yra lietuviu - rusu. Puse ant puses. Mano mergina 4 m lietuviskai snekanti.
nieko gero negaliu pasakyt. vaikas eina i si darzeli , bet jau mastau, kad vaika pervesiu i kita. labiausia tai nepatinka darzelio valdzia. pasidomejau kaip tvarkos kiti miesto darzeliai tai siam darzeliui dar iki ju labai toli...
esu patenkinta ir didelis ACIU buvusioms lopsiuku gr aukletojoms.
sveikos mamyte...mano sunus jau penkti metai lanko si darzeli na blogo pasakyt tikrai nieko negaliu vienoj tik grupej su seimininkele nesutarem
mes lankom si darzeli, turejom problemu su seimininkute, bet atejus isdejau viska ka manau ir jei dar karta vaikas pasakys, kad nenori eiti i darzeli del seimininkutes elgesio- pasiskusiu valdziai, turejom problema su miegama lova,nes vaikas buvo paguldytas prie sienos ir labai ilgai (net kelis menesius) buvo vaikui didele depresija del seimininkutes vertimo nusisukti i siena- tai paprasiau pakeisti lovyte ir viskas issiprende.. taip pat neuzmaciau kur tiksliai ar ziogeli vasaros atostogu metu ar rugiagelej vasaros metu- mano vaikinukas nustojo tustintis darzely ir kategoriskai atsisako eiti antro reikalo, kencia iki gris namo
lopsiuku grupej buvo viskas laaabai gerai, vyresnej nesutarimai su seimininkute.. aukletojos papuole tikrai geros- kas liecia paruosima mokyklai- tai mano vaikas pilnai skaito sunkiausius zodziu, moka rasyti, skaiciuoti beveik nesuklysdamas iki tukstancio. taip pat moka sudeti ir atimti. si rugseji vesim i paruosiama grupe, o mazoji keliaus i brolio buvusia grupe. pasirenkant paruosiama grupe- vaikas kategoriskai zinojo i kuria grupe nori, nes vienoje is grupiu dirba nemaloni aukletoja, pas kuri vaikas sake neisiu.. o siaip darzelis labai fainas- daug zaislu, vaikai su vaikais bet kur draugauja, ir tikrai gerai paruosia mokyklai
Ruošiamės pradėti lankyti darželį. Laukiame naujų atsiliepimų
Ypač tų, kurie patenka į trečią naują grupę - kaip ruošiatės? QUOTE(·..SunShine..· @ 2011 09 07, 21:41) Mes irgi būsime toje grupėje Gaila, kad dukryte sirguliuoja, tai siandien su MB nueitume apsiziureti ir aukletoja pamatyti. MB vis tiek eis ir sakys, kad nuo pirm. norime vesti jau, nes laikas i darbus grizti... Maciau vertikalias zaliuzes pakabintas musu grupej, kitur zaliuziu nera... QUOTE(*DonAngel* @ 2011 09 08, 08:33) Gaila, kad dukryte sirguliuoja, tai siandien su MB nueitume apsiziureti ir aukletoja pamatyti. MB vis tiek eis ir sakys, kad nuo pirm. norime vesti jau, nes laikas i darbus grizti... Maciau vertikalias zaliuzes pakabintas musu grupej, kitur zaliuziu nera... O ką jūs žiūrėtumėte jei dar neatidarė darželio? QUOTE(·..SunShine..· @ 2011 09 08, 14:06) O ką jūs žiūrėtumėte jei dar neatidarė darželio? Su aukletoja susitikti norisi, apsitarti. Gal ko is tevu dar prasys. Stoga tvarko ant kito korpuso nei musu. Jei galite laukti, tai laukite. Yra kas negali laukti. O yra kas veda ir nuo rugsejo pirmosios, nes privalo i darbus grizti. Kaip suprantu jus su leliuku namie, tai aisku, kad niekur neskubate... QUOTE(*DonAngel* @ 2011 09 08, 14:23) Su aukletoja susitikti norisi, apsitarti. Gal ko is tevu dar prasys. Stoga tvarko ant kito korpuso nei musu. Jei galite laukti, tai laukite. Yra kas negali laukti. O yra kas veda ir nuo rugsejo pirmosios, nes privalo i darbus grizti. Kaip suprantu jus su leliuku namie, tai aisku, kad niekur neskubate...
Paprašė palaukti lopšelinukų, o vyresnių vaikų tėveliai neturi kur dėtis, tai tie ,kur labai prašė leisti, tai leido (tėvai pasirašė sutikimą, kad tenkina remonto sąlygos).
MB šiandien nieko nerado, eis ryt.
Nu va pasirodo is musu grupes lyg eina jau du šia sav.(tik prie didesnių vaikų), tai musu aukletoja kalbes su direktore, kad pirm. tie keturi vaikai (plius maniškė ir dar berniukas iš mūsų namo)jau lankytų savo grupę.
Auklėtoja jauna visai. Sakė atnešti seilinukus vaikui, jei manom, kad jų reikia.
Na jau lankome nuo vakar
Kada visą darželį atidarys nezinau, o ir nebeidomu
Aukletoja musų jaunutė, kaip suprantu naujai priimta, tai nueko blogo negaliu pasakyti
DonAngel, Sunshine, ačiū už diskusijas! gi ir mes į tą pačią grupę eisim, baisiai įdomu, kaip kas
QUOTE(Pogutė @ 2011 09 17, 22:03) Mus jau ryt pakvietė. Kada jūs? Sakė 4 vaikai tik liko iki pilnos grupės. Mes pradžioj bandysim ateit kai į laukutį visi eis, taip mums bus lengviau, nes būsiu kartu, o į grupę mamų nelabai leidžia
Sveikos mamytes, jungiuosi ir as prie jusu diskusiju, mes esame 3 metu ir pradejome lankyti darzeli nuo rugsejo 1 dienos, pakliuvome i meskiuku grupe, gal kas ir pakliuvote i sia grupe, gal galetumete pasidalinti savo nuomone, kaip jums sekasi?
QUOTE(·..SunShine..· @ 2011 09 21, 18:59) Mus jau ryt pakvietė. Kada jūs? Sakė 4 vaikai tik liko iki pilnos grupės. Mes pradžioj bandysim ateit kai į laukutį visi eis, taip mums bus lengviau, nes būsiu kartu, o į grupę mamų nelabai leidžia oi, tik dabar perskaičiau praeitą savaitę ėjo, tai sekės sunkiai. į savaitės galą jau geriau, bet va šią savaitę namie tupim, biškį pasirgę. kaip jums sekasi? QUOTE(Pogutė @ 2011 10 04, 15:40) oi, tik dabar perskaičiau praeitą savaitę ėjo, tai sekės sunkiai. į savaitės galą jau geriau, bet va šią savaitę namie tupim, biškį pasirgę. kaip jums sekasi? Kokios grazios sukaktys berniukų O aš jau į darbą grįžau, o dukrytė puikiai pasilieka ir atia pasako QUOTE(Pogutė @ 2011 10 04, 15:40) oi, tik dabar perskaičiau praeitą savaitę ėjo, tai sekės sunkiai. į savaitės galą jau geriau, bet va šią savaitę namie tupim, biškį pasirgę. kaip jums sekasi? Mačiau broliukus, pravirksta kai pamato atidarytas grupės duris. Bet valgė ramiai, auklėtoja dažnai juos apsikabinus ramina, . Su laiku viskas bus ok Rytoj susirinkimas 17val. QUOTE(·..SunShine..· @ 2011 10 05, 10:31) Mačiau broliukus, pravirksta kai pamato atidarytas grupės duris. Bet valgė ramiai, auklėtoja dažnai juos apsikabinus ramina, . Su laiku viskas bus ok Rytoj susirinkimas 17val. Is kokios cia grupes busit, kokio amziaus jus???? QUOTE mums šitam darželį baubas buvo Nemūra O kame tas siaubas? Viena mamyte is mano mazes grupes irgi sake, kad is pirmagimio patirties zino, kad si aukletoja siaubas-baubas, ale savo jaunesniji vaika vistiek i jos grupe isleido, nors buvo galimybe rinktis. Ir siaip jau ne is pirmo zmogaus blogai girdziu, bet didzioji mano mazes grupes dauguma butent pas ja iskeliavo. Tai va ir galvoju, ar cia tie gandai is pirsto lauzti, ar tevai kazkokie sadistai Papildyta: Kas liecia darzeli apskritai, tai viskas gerai su tuo darzeliu. Tikrai ne prastesnis uz kitus QUOTE(zaRAza @ 2011 10 18, 14:11) O kame tas siaubas? Viena mamyte is mano mazes grupes irgi sake, kad is pirmagimio patirties zino, kad si aukletoja siaubas-baubas, ale savo jaunesniji vaika vistiek i jos grupe isleido, nors buvo galimybe rinktis. Ir siaip jau ne is pirmo zmogaus blogai girdziu, bet didzioji mano mazes grupes dauguma butent pas ja iskeliavo. Tai va ir galvoju, ar cia tie gandai is pirsto lauzti, ar tevai kazkokie sadistai Papildyta: Kas liecia darzeli apskritai, tai viskas gerai su tuo darzeliu. Tikrai ne prastesnis uz kitus Kas dėl Nemūros, tai mano pačios vyresnėlė duktė lankė jos grupę, na prie jos reikia priprasti, ji garsiakalbė, griežta, bet visą grupę puikiausiai paruošė mokyklai, 1 klasės mokytoja labai gyrė vaikų paruošimą, sakydavo jaučiasi didelis įdirbis priešmokyklinėje grupėje, šia auklėtoja aš buvau patenkinta O jei dėl darželio ir jo administracijos, tai nelabai esu patenkinta, teko susidurti su vedėja, tai ji man nepatiko, o dar šiemet mano mažoji pakliuvo pas nekokią auklėtoją, tai visai nekoks įspūdis, nepalyginsi su vyresnėlės auklėtojomis, taigi viskas priklauso nuo auklėtojos
mes ir lankom si darzeli , tik va tas lankymas cia sirgom 3 savaites , dabar vel atkritom sloga .. savaite tepaejom, dabar vel neaisku kiek namie busim , tai jau nusiteikiau kad taip ir sirgsim
QUOTE(kristi222 @ 2011 10 24, 08:35) mes ir lankom si darzeli , tik va tas lankyma scua sirgom 3 savaites , dabar vel atkritom sloga .. savaite tepaejom, dabar vel neaisku kiek namie busim , tai jau nusiteikiau kad taip ir sirgsim arba langai kai kuriose grupėse atidaryti, kai vaikai grupėse, nes mes per langus viskas matos
Mano mergina lanko "Bituciu" grupe, nieko blogo, bent jau kol kas negaliu pasakyt.
Katik paklausiau apie aukletoja Nemura, tai sake, kad bara, bet juk nelauksi kol ant galvos uzsilips, nes yra tokiu vaiku
Sveikos.....
Gal yra lopselinuku mamuku,papasakokit kokiose grupese jusu vaikai ar patenkinti? Patekom 2012 09 tik i si darziuka..... QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2011 11 19, 19:27) Mano mergina lanko "Bituciu" grupe, nieko blogo, bent jau kol kas negaliu pasakyt. Katik paklausiau apie aukletoja Nemura, tai sake, kad bara, bet juk nelauksi kol ant galvos uzsilips, nes yra tokiu vaiku niu nežinau, man šita auklėtoja patinka, ir vaikui patinka man rugiagėlėj irgi valdžia nepatinka |