Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Duphaston" ir pastojimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
jurgita*
Merginos o tai gal D reikia gerti tol kol pasirodys mmm g.gif
Nezinau ka daryti ar gerti dar siandien ar jau nebe?
Kristiandra
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 04 11, 19:37)
merginos turiu kvaila klausima  blush2.gif

kai pradejot vartoti dufa kokie buvo pozymiai? man pvz ziauriai pasidare jautri krutine ir ant rukytos desros labai traukia  biggrin.gif , taip pat ziauriai maudzia strenas nors siandien isgeriau tik 4 tablete  doh.gif
*

Man realiai jokiu pokyciu del vartojamo Dufo g.gif tik ciklas 1D sutrumpejo, nzn ar cia nuo jo rolleyes.gif o krutine - panasiai kaip ir nenaudojant...
narciziuke26
as jau trecia cikla geriu duphaston,pirmus du nejauciau jokiu pozymiu,o vat trecias tai lyg nestumo pozymiai butu,baisiai strenas skauda,ir pykino kelias dienas,net testa dariausi,galvojau kad nescia nestuke.gif jau buvau besidziaugianti,bet verysad.gif cry.gif bet nieko,tai dabar ir nesuprantu,ar cia del tu vaistu,ar siaip kokios problemos yra verysad.gif
Selva
QUOTE(narciziuke26 @ 2010 04 13, 14:29)
as jau trecia cikla geriu duphaston,pirmus du nejauciau jokiu pozymiu,o vat trecias tai lyg nestumo pozymiai butu,baisiai strenas skauda,ir pykino kelias dienas,net testa dariausi,galvojau kad nescia nestuke.gif jau buvau besidziaugianti,bet verysad.gif  cry.gif bet nieko,tai dabar ir nesuprantu,ar cia del tu vaistu,ar siaip kokios problemos yra verysad.gif
*

Kelinta DPO dareisi testa ir kokio jautrumo NT? Parode neigiama, ar atejo mm?
narciziuke26
QUOTE(Selva @ 2010 04 13, 20:29)
Kelinta DPO dareisi testa ir kokio jautrumo NT? Parode neigiama, ar atejo mm?
*

na man dar iki menesiniu 2savaites.vat del to ir nesuprantu.gal cia salutinis poveikis duphastono.nestumo testa tai turejau kur ir savaites parodo kiek laukies.gal dar anksti darytis?gal reikia menesiniu laukti.tiesiog jau 8 men planuojam leliuka blush2.gif kad nekantrauju,ir taip norisi kad rodytu nestuma. nestuke.gif :verysad:testas buvo neigiamas verysad.gif
Kristiandra
QUOTE(narciziuke26 @ 2010 04 13, 21:14)
na man dar iki menesiniu 2savaites.vat del to ir nesuprantu.gal cia salutinis poveikis duphastono.nestumo testa tai turejau kur ir savaites parodo kiek laukies.gal dar anksti darytis?gal reikia menesiniu laukti.tiesiog jau 8 men planuojam leliuka blush2.gif kad nekantrauju,ir taip norisi kad rodytu nestuma. nestuke.gif  :verysad:testas buvo neigiamas verysad.gif
*

Nelabai cia supratau...tai tu dareisi NT daugiau kaip 2 sav. iki mmm???Tokiu atveju, jis tau ir negali nieko teigiamo rodyt. Jei seki savo ovuliacija, tai NT gali darytis, geriausiu atveju, 10-12 DPO (diena po ov.)Nzn kokio tavo ilgio II faze,bet tai buna kelios dienos iki mmm.Aisku, jei turi kantrybes, geriausia darytis NT nesulaukus turejusiu but MMM.

Del dufo - tai nzn ar cia sutapimas, bet pradejus gert kazkaip veido oda niezti, lyg grauzimas apie lupas jauciasi... g.gif
Selva
QUOTE(narciziuke26 @ 2010 04 13, 19:14)
na man dar iki menesiniu 2savaites.vat del to ir nesuprantu.gal cia salutinis poveikis duphastono.nestumo testa tai turejau kur ir savaites parodo kiek laukies.gal dar anksti darytis?gal reikia menesiniu laukti.tiesiog jau 8 men planuojam leliuka blush2.gif kad nekantrauju,ir taip norisi kad rodytu nestuma. nestuke.gif  :verysad:testas buvo neigiamas verysad.gif
*

As paantrinsiu Kristiandrai, kad 2sav iki mm darytis NT yra daugiau, nei anksti... Kiek dienu geri D? Nuo kelintos CD pradedi? Ar stebi savo O? Kokiu tikslu gine israse D?
narciziuke26
QUOTE(Kristiandra @ 2010 04 13, 22:26)
Nelabai cia supratau...tai tu dareisi NT daugiau kaip 2 sav. iki mmm???Tokiu atveju, jis tau ir negali nieko teigiamo rodyt. Jei seki savo ovuliacija, tai NT gali darytis, geriausiu atveju, 10-12 DPO (diena po ov.)Nzn kokio tavo ilgio II faze,bet tai buna kelios dienos iki mmm.Aisku, jei turi kantrybes, geriausia darytis NT nesulaukus turejusiu but MMM.

Del dufo - tai nzn ar cia sutapimas, bet pradejus gert kazkaip veido oda niezti, lyg grauzimas apie lupas jauciasi... g.gif
*

na taip dariausi 2 sav iki mmm. blush2.gif blush2.gif menesines budavo ne visai reguliarios tai nesekiau ovuliacijos.na lauksiu mmm,jei nebus ju tai tada pabandysiu NT tikiuosi nestuke.gif man jokiu kitu pozymiu nera,tik pykina ir skonio receptoriai pasikeite,pavalgau saldziai ir is kart suriai turiu kazka uzvalgyt, g.gif tai galvoju reik paklausti gal dar kam taip yra. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Selva @ 2010 04 13, 22:39)
As paantrinsiu Kristiandrai, kad 2sav iki mm darytis NT yra daugiau, nei anksti... Kiek dienu geri D? Nuo kelintos CD pradedi? Ar stebi savo O? Kokiu tikslu gine israse D?
*

tiesiog esu nekantri labai laukiu to leliuko galvojau gal parodys NT:nestuke blush2.gif blush2.gif nes jau 8men kaip bandom leli,tai kai buvau pas gydytoja man menesines kartais veluoja,tai israse D kad issauktu mmm.ir liepe pradet gert praejus 14d nuo pirmos mmm dienos.10d po 1 tabl.
Papildyta:
pamirsau pridurt Selva savo O nestebejau. verysad.gif
Selva
Zinai, narciziuke, mano butu toks patarimas... Gal atrodys komplikuota ir ilga procedura, bet as 1-2 menesius stebeciau savo cikla su BT ir OT, bandyciau paziureti, ar vyksta O, kokio ilgio DPO ir t.t. ir pan...

Kiek jau esame kartoje sitoj temutej, kad Duphaston slopina O... Jei per anksti pradedi vartoti D (nesulaukusi O), ovuliacija ir visai gai neateiti, taigi ir nepastosi.

Duphaston yra vaistas, kuris skiriamas daktaru skirtingais tikslais. Toms merginoms, kurios neplanuoja leliuko, bet nesulaukia mm- D issaukia menesines. Taciau tos, kurios planuoja, turi vadovautis tam tikromis instrukcijomis, kad vaistas ne trukdytu, o padetu pastoti.

Pagrindines taisykles:

1. Stebeti savo O ir pradeti vartoti D tiktai po O.

2. D nenutraukti tol, kol neateis mm, arba NT neparodys II.

3. Jei NT parodo II- D negalima nutraukti be gydytojo leidimo. Nutraukus, krenta progesterono kiekis ir ivyksta persileidimas.

4. NT darome praejus bent 12D po O.
narciziuke26
QUOTE(Selva @ 2010 04 13, 23:00)
Zinai, narciziuke, mano butu toks patarimas... Gal atrodys komplikuota ir ilga procedura, bet as 1-2 menesius stebeciau savo cikla su BT ir OT, bandyciau paziureti, ar vyksta O, kokio ilgio DPO ir t.t. ir pan...

Kiek jau esame kartoje sitoj temutej, kad Duphaston slopina O... Jei per anksti pradedi vartoti D (nesulaukusi O), ovuliacija ir visai gai neateiti, taigi ir nepastosi.

Duphaston yra vaistas, kuris skiriamas daktaru skirtingais tikslais. Toms merginoms, kurios neplanuoja leliuko, bet nesulaukia mm- D issaukia menesines. Taciau tos, kurios planuoja, turi vadovautis tam tikromis instrukcijomis, kad vaistas ne trukdytu, o padetu pastoti.

Pagrindines taisykles:

3. Jei NT parodo II- D negalima nutraukti be gydytojo leidimo. Nutraukus, krenta progesterono kiekis ir ivyksta persileidimas.

*

aciu pabandysiu taip.tikiuosi viskas bus gerai verysad.gif
Selva
QUOTE(narciziuke26 @ 2010 04 13, 21:06)
aciu pabandysiu taip.tikiuosi viskas bus gerai verysad.gif
*

Brangioji, nenuleisk ranku. Zinau, kad labiausiai norisi, akd butu vienas vaistukas, kuri tereiketu pagerti ir mes butume nestuke.gif Deja, dazniau tenka siek tiek daugiau triuso ideti.

Cia sulauksi visokeriopos pagalbos kas liecia O stebejima. As asmeiskai tikrai rekomenduociau nuo kito ciklo (jei sis nesekmingas) pamatuoti bazaline temperatura kas ryteli ir palaukti O, negerti D 14CD, jei dar O nebuvo. Jei po 1, 2, 3 ciklo pamatysi, kad pas tave O nevyksta- tada jau ne D tau reikes gerti, o kitus vaistukus. Jei pamatysi, kad O vyksta- bus paprasciau ir D vartoti.

Beje, svarbiausias akcentas planuojant leliuka, ypac, kai nezinoma, kada vyksta O yra reguliarus ND- kas 2-3 dienos mirksiukas.gif
narciziuke26
QUOTE(Selva @ 2010 04 13, 23:12)
Brangioji, nenuleisk ranku. Zinau, kad labiausiai norisi, akd butu vienas vaistukas, kuri tereiketu pagerti ir mes butume  nestuke.gif  Deja, dazniau tenka siek tiek daugiau triuso ideti.

Cia sulauksi visokeriopos pagalbos kas liecia O stebejima. As asmeiskai tikrai rekomenduociau nuo kito ciklo (jei sis nesekmingas) pamatuoti bazaline temperatura kas ryteli ir palaukti O, negerti D 14CD, jei dar O nebuvo. Jei po 1, 2, 3 ciklo pamatysi, kad pas tave O nevyksta- tada jau ne D tau reikes gerti, o kitus vaistukus. Jei pamatysi, kad O vyksta- bus paprasciau ir D vartoti.

Beje, svarbiausias akcentas planuojant leliuka, ypac, kai nezinoma, kada vyksta O yra reguliarus ND- kas 2-3 dienos  mirksiukas.gif
*

labai aciu smile.gif na dabar belieka laukti ar prasides mano mmm.tikrai labai sunku,kai taip norisi nestuke.gif na bet kai pasiskaitineju cia aprimstu,kad yra kas palaiko mane. 4u.gif
Ingutevi
QUOTE(Selva @ 2010 04 13, 23:00)

Pagrindines taisykles:

[

Šitas taisykles reikėtų į pirmą temos puslapį įdėti. Nes kas keli puslapiai tie patys dalykai kelia rūpesčius merginoms.
jurgita*
Aš jau D geriu 13 dienų šiandien bus 14, niekaip neateina mmm. Sakau gal vis delto esu nėščia nestuke.gif tik NT nieko neparode gal peranskti dar jam rodyti g.gif
elli85
kai as konsultavausi su ginekologe, ji patare pirmiausia jei iki tam tikro laiko netapsiu nestuke.gif , tai pasidaryti vyro spermos tyrimus, ziurint kokie jie bus, tada israsys duphaston gerti nuo 15 ciklo dienos. Mes jau planuojam apie metus laiko, bet vis dar nesekmingai verysad.gif
Kristiandra
[quote=Selva,2010 04 13, 23:00]

Pagrindines taisykles:

*

Sutinku su kiekvienu tavo zodziu, merginos, kam aktualu - skaitykit sias taisykles ir isiminkit 4u.gif
Papildyta:
[quote=jurgita*,2010 04 14, 15:08]Aš jau D geriu 13 dienų šiandien bus 14, niekaip neateina mmm. Sakau gal vis delto esu nėščia  nestuke.gif  tik NT nieko neparode gal peranskti dar jam rodyti  g.gif
*

[/quote]
O kiek paprastai dienu trunka tavo ciklas?Ne visoms testukai rodo taip anksti (kokio NT jautrumo?). Matai, jei stebetum BT paprasciau viskas butu, matytum ir O, ir DPO, ir pacia tempa smile.gif nes dabar niekas neaisku - kada vyko O, ar is vis vyko O, ar ne per anksti pradejai gert D ir t.t. Zodziu - buk kantri, per keleta dieneliu turetu viskas paaisketi smile.gif
jurgita*
Na siaip mano ciklas nera reguliarus, bet kai geriu duphastona tai jis normalizuojasi. man ovuliacija ivyko kovo 29 diena, nesidariau jokiu O testuku, nei Bt nematavau tiesiog jutau ka ji ivyko. Tai va o daba jau yra balandzio 14 d., nu matysiu kaip cia bus.
Sakiau jei nepasiseks si karta tai kita cikla snaudosiu O testukus smile.gif
jurgita*
labas rytas mergytes uogytes smile.gif

Čia vėl aš su savo bėdom ax.gif
Aš jau duphastona geriu 16 diena, ar čia normalu. Man nepasirodo jokios mmm , tai nežinau net ka ir bedaryti. Ar galima tiek ilgai ji gerti?
Ingutevi
QUOTE(jurgita* @ 2010 04 16, 08:40)
labas rytas mergytes uogytes  smile.gif

Čia vėl aš su savo bėdom  ax.gif
Aš jau duphastona geriu 16 diena, ar čia normalu. Man nepasirodo jokios mmm , tai nežinau net ka ir bedaryti. Ar galima tiek ilgai ji gerti?
*

Rašei, jog "jautei, kad buvo O".
Kaip bebūtų nemalonu - tokie pojūčiai gana dažnai būna apgaulingi. Todėl jeigu nebuvo O, kraujavimas prasideda tik po kelių dienų kai baigi gerti duphastoną. Nes tada nukrenta organizme progesterono kiekis ir ima valytis gimda - atsisluoksniuoti gimdos gleivinė. Nebuvus O geriant duphastoną kraujavimo gali tekti labai ilgai laukti....
jurgita*
na tai ryt jaučiu atliksiu testa jei nieko nerodys reikia nutraukti ir tiek. Kita mėnesi reiks stebėti O testukais

Ačiū tau
narciziuke26
sveikutes merginos,cia as jum tiek klausimu buvau uzdavusi,bet vakar sulaukiau savo mmm verysad.gif verysad.gif tik kad labai anksti,as mmm laukiau tik uz 1.5 sav.nuo praeitu menesiniu tepraejo 24d.taip dar nera buve.net nebaigiau gerti D tableciu.o cia internete uzdaviau klausima ginekologei del pykino ir nugaros skausmu,tai atsake kad galejo buti ir salutinis poveikis D. g.gif na o dabar pradesiu matuot savo BT ir turbut nusipirksiu O testukus g.gif,gal susilauksim nestuke.gif
caramelcandy
QUOTE(narciziuke26 @ 2010 04 16, 15:04)
sveikutes merginos,cia as jum tiek klausimu buvau uzdavusi,bet vakar sulaukiau savo mmm verysad.gif  verysad.gif tik kad labai anksti,as mmm laukiau tik uz 1.5 sav.nuo praeitu menesiniu tepraejo 24d.taip dar nera buve.net nebaigiau gerti D tableciu.o cia internete uzdaviau klausima ginekologei del pykino ir nugaros skausmu,tai atsake kad galejo buti ir salutinis poveikis D. g.gif na o dabar pradesiu matuot savo BT ir turbut nusipirksiu O testukus g.gif,gal susilauksim  nestuke.gif
*

Manau labai teisingai nusprendei, nes matuojant BT ir atliekant OT bus tikrai viskas aišku... kada vyks O, kada laukti mmm, ar verta bus gadinti NT... Didžiausios sekmės! 4u.gif
narciziuke26
aciu caramelcandy,labai laukiam to stebukliuko,tai reikia griebtis visu priemoniu 4u.gif blush2.gif nestuke.gif thumbup.gif
jurgita*
Na man ir varakar atėjo mmm. Šį ciklą busiu gudresne naudosiu O testukus smile.gif
~Serpentine~
Sveikos merginos 4u.gif
gine israse duphastona gert 3 men (nes permazas progesteronas, nevisada O vyksta), kad cikla normaliai sureguliuotu. Sake gerti nuo 14 CD 10 d. tada 3-7 d. laikotarpyje turi mmm prasidet. Jei neprasideda daryt NT ir jei nestuke.gif butinai ir toliau D gerti. Taigi siandien 8 diena, kaip nebegeriu jo, mmm kol kas nera, bet neabejoju, kad ateis, kadangi tiek BT pakritusi, ir NT neigiamas. Bet va koks klausimukas iskilo blush2.gif jau 5 d. kaip pazastyje matuojama temperatura laikosi 37-37,1. Sirgti, kaip ir nesergu unsure.gif anksciau taip kaip ir nera buve. Ar gali buti, kad cia duphastonas taip sukele ta temperatura, nors dabar jau ir negeriu jo g.gif nes daugiau neismastau kodel ji sukilusi blush2.gif gal buvo kuriai nors taip? g.gif
Selva
Nesu linkusi vertini pazasties temperaturos, bet BT duphaston uzkelia.

NT patariamja daryti dar pries nutraukiant D.
stygele
Sveikutes smile.gif Norejau paklausti. Gydytojas po O paskyre gerti dufastona. Mano O ivyko 18 CD (buvau stebima ir pries tai leidausi Ovitreli). Sugeriau visa pakeli, siandien yra 29 CD, bet testas neigiamas. Ar man toliau gerti dufastona ar nutraukti ir laukti mm? O jeigu nenutrauksiu, tai ir mm neateis? O gal dar testui per anksti?
Selva
QUOTE(stygele @ 2010 05 14, 20:33)
Sveikutes smile.gif Norejau paklausti. Gydytojas po O paskyre gerti dufastona. Mano O ivyko 18 CD (buvau stebima ir pries tai leidausi Ovitreli). Sugeriau visa pakeli, siandien yra 29 CD, bet testas neigiamas. Ar man toliau gerti dufastona ar nutraukti ir laukti mm? O jeigu nenutrauksiu, tai ir mm neateis? O gal dar testui per anksti?
*

Kokio jautrumo testukas? paprastai 12DPO jautrus neigiama testas yra pakankama priezastis nutraukti D. O mm gali ateiti ir ji bevartojant mirksiukas.gif Tavo vietoje dar pora dieneliu pagerciau D ir pakartociau NT 4u.gif
stygele
QUOTE(Selva @ 2010 05 15, 14:16)
Kokio jautrumo testukas? paprastai 12DPO jautrus neigiama testas yra pakankama priezastis nutraukti D. O mm gali ateiti ir ji bevartojant  mirksiukas.gif  Tavo vietoje dar pora dieneliu pagerciau D ir pakartociau NT  4u.gif
*

Aciu smile.gif dar pabandysiu pagerti, gal vis delto...
Mamukas30
Sveikos duphaston geriu nuo 15 cd mano ciklas 26d ,siandien jau 32 cd,bet mmm vis nesulaukiu. DariAusi testa jis neigiamas,bt 37,3 . Beje duphaston geriu jau antra cikla,bet ana karta susirgau 10d geriant duphaston .nezinau ka ir galvoti....?
Selva
QUOTE(Mamukas30 @ 2010 05 16, 07:42)
Sveikos duphaston geriu nuo 15 cd mano ciklas 26d ,siandien jau 32 cd,bet mmm vis nesulaukiu. DariAusi testa jis neigiamas,bt 37,3  . Beje duphaston geriu jau antra cikla,bet ana karta susirgau 10d geriant duphaston .nezinau ka ir galvoti....?
*

Duphaston vartojant, matuoti BT nera labai tikslinga, nes vaistas ja itakoja- pakelia. Gal O suvelavo? Gal jos nebuvo (D slopina O)? Del to ir uzsitese? Patarciau pasidaryti kraujo hcg tyrima, ir jei jis neigiamas, nutraukti D- tada turetu mm pasirodyti per kelias dienas. 4u.gif

Mamukas30
QUOTE(Selva @ 2010 05 16, 10:44)
Duphaston vartojant, matuoti BT nera labai tikslinga, nes vaistas ja itakoja- pakelia. Gal O suvelavo? Gal jos nebuvo (D slopina O)? Del to ir uzsitese? Patarciau pasidaryti kraujo hcg tyrima, ir jei jis neigiamas, nutraukti D- tada turetu mm pasirodyti per kelias dienas.  4u.gif
*

rytoj darysiu hcg tyrima,nes ovuliacija buvo, dariau testukus ov
Selva
QUOTE(Mamukas30 @ 2010 05 16, 11:15)
rytoj darysiu hcg tyrima,nes ovuliacija buvo, dariau testukus ov
*

Labai geras sprendimas nuleisti kraujuka, linkiu isvysti aukstus skaiciukus 4u.gif

Patys OT ovuliacijos garantuotai neparodo. paprastai geriausia kombinacija yra OT + BT ir kada pamaitai, kad O ivyko, pradeti vartoti D.
žadi
QUOTE(Selva @ 2010 04 09, 01:31)
O tau cia sitaip israse ciklui sureguliuoti, ar nestumui pagauti?

Nes siaip D pradet reikia gerti o O ir nesustot gert tol, kol neisitikini, kad ta cikl anepastojei. 10dienu tikrai per trumpas laiko tarpas, kad nutraukus D nestumas issilaikytu.

Duphaston- tai progesteronas- hormonas, kuris reikalingas nestumo islaikymui. Jei ji nutrauku, progesteronas krinta, gimda pradeda atsidalinti, ir jei ten kazkas kabinasi, iseina su mm. Reikia gerti bent iki 12dpo ir daryti jautru NT, kad isitikinti, kad tikrai nepastojai ir tik tada nutraukti duphaston...
*

Sveikutes planuojancios 4u.gif
buvau pas gine, nes planuoame leliuka. kadangi mano ciklas yra nereguliarus, per ilgas, israse ji man D, gerti 16-17 ciklo diena po 2 tabletes 10 dienu (3 menesius). tai kaip suprantu, jei zirniukas uzkibtu tai pabegtu su mm? unsure.gif gine manto nepasake, bet prisimeu ka pasake: pagersi D, ciklas susireguliuos ir tikiu, kad rugseji pasimatysime, gal anksciau ne, bet rugseji tikrai turetume".. tai dabar taip galvoju tai jinai gal ta ir turejo omeny kad galimybe pastoti tik po 3ju menesiu bus..??? jetus, tai stengsimes nesistengsimes su D gerimu nieko neiseis siuos 3 men... ? unsure.gif verysad.gif
Dainoshkyte
Labas visoms,
Tai va mano ciklas tai is vis nenormalus doh.gif jei negeriu hormonikiu tableciu tai is vis nesergu... unsure.gif tai va ir man nusprende daktaras israsyti tuos D dave pagalvoti 3-4 menesius ar noriu pastoti ar ne ir,kad pareguliuot cikla, o jei pastociau juos gerdama tai sake butu ir aciu Dievui ax.gif biggrin.gif tai va geriau jau 3 men kaip ir po 2 tabl 16ciklo diena ir jauciu ,kad kazko pykina ir vaiduoklauja testukai cool.gif ryt eisiu pas daktara suzinoti teisybes drinks_cheers.gif
žadi
QUOTE(Dainoshkyte @ 2010 06 02, 14:56)
Labas visoms,
Tai va mano ciklas tai is vis nenormalus doh.gif  jei negeriu hormonikiu tableciu tai is vis nesergu... unsure.gif  tai va ir man nusprende daktaras israsyti tuos D dave pagalvoti 3-4 menesius ar noriu pastoti ar ne ir,kad pareguliuot cikla, o jei pastociau juos gerdama tai sake  butu ir aciu Dievui ax.gif  biggrin.gif  tai va geriau jau 3 men kaip ir po 2 tabl 16ciklo diena ir jauciu ,kad kazko pykina ir vaiduoklauja testukai cool.gif  ryt eisiu pas daktara suzinoti teisybes drinks_cheers.gif
*

o gera naujiena, Dainoshkyte !! bigsmile.gif 4u.gif tai geriant D imanoma sekmingai pastot manai? bigsmile.gif kaip as tikiuosi.. wub.gif va si menesi nesisaugojom gal kas uzkibo.. nes manau kad kaip tik buvo O ax.gif
Jolancik
Gelbekit!!!!
Ka daryti jeigu vakare pamirsai isgerti tablete Duphaston'o? g.gif doh.gif
ixchel
QUOTE(Jolancik @ 2010 06 04, 07:48)
Gelbekit!!!!
Ka daryti jeigu vakare pamirsai isgerti tablete Duphaston'o?  g.gif  doh.gif
*

nu dabar isgerk. nemanau, kad jau kazkas labai atsitiks, kad ilgesnis tarpas bus g.gif aisku, reiktu ir bilobilio, bet sako nebera jo pardavime, o antotacijoj raso, kad nuo hemorojaus lotuliukas.gif thumbup.gif
ramune.v
QUOTE(Mamukas30 @ 2010 05 16, 09:42)
Sveikos duphaston geriu nuo 15 cd mano ciklas 26d ,siandien jau 32 cd,bet mmm vis nesulaukiu. DariAusi testa jis neigiamas,bt 37,3  . Beje duphaston geriu jau antra cikla,bet ana karta susirgau 10d geriant duphaston .nezinau ka ir galvoti....?
*

Man ir panasiai buvo, planavom leliu tai nutraukiau KT po 5m doh.gif antra men. pries mmm prasidejo skausmas, o mmm-nera ir nera, darausi NT-neigiami-neaisku ka ir galvot, svarbiausiai skauda istisai kokias 2sav. kaip pries mmm-o ju ner, nuejau pas gine-sako gal pusle...sako jei nori mmm-israsau Dupastono, geriau 1sav. kad isaukciau mmm, nes mano ciklas grybaudavo, bet ne tiek smile.gif po to nutariau dar pasidaryti NT-teigiamas, dar viena-teigiamas, nuejau pas gine vel-sako jo-sveikinu taip ir nesulaukiau mmm lotuliukas.gif dabar leliai virs metuku jau smile.gif
Dainoshkyte
o man nesiseka arba kazkokia keista esu,nes 3 testukai vaiduokliavo, bet daktaras pasake,kad kraujo tyrimas neigia nestuma.... o su D ir ovuliacija mate buvo... ir jau 3 men geriu... doh.gif nebezinau... verysad.gif
perfekta
QUOTE(žadi @ 2010 05 31, 20:29)
Sveikutes planuojancios  4u.gif 
buvau pas gine, nes planuoame leliuka. kadangi mano ciklas yra nereguliarus, per ilgas, israse ji man D, gerti 16-17 ciklo diena po 2 tabletes 10 dienu (3 menesius). tai kaip suprantu, jei zirniukas uzkibtu tai pabegtu su mm? unsure.gif  gine manto nepasake, bet prisimeu ka pasake: pagersi D, ciklas susireguliuos ir tikiu, kad rugseji pasimatysime, gal anksciau ne, bet rugseji tikrai turetume".. tai dabar taip galvoju tai jinai gal ta ir turejo omeny kad galimybe pastoti tik po 3ju menesiu bus..??? jetus, tai stengsimes nesistengsimes su D gerimu nieko neiseis siuos 3 men... ? unsure.gif  verysad.gif
*

Tai Duphastonas netrukdo pastojimui, priesingai mirksiukas.gif
~Serpentine~
QUOTE(Selva @ 2010 05 16, 15:01)
Patys OT ovuliacijos garantuotai neparodo. paprastai geriausia kombinacija yra OT + BT ir kada pamaitai, kad O ivyko, pradeti vartoti D.
*

drinks_cheers.gif man ne viena karta yra OT rode, kad O turi ivykti, bet deja, taip ir neivykdavo (BT islikdavo vienfaze) doh.gif
Daina
Labas,
Gal kuri galite atsakyti į klausimą blush2.gif Kada gerti Duphastoną geriau: ryte ar vakare? 4u.gif
Išrašė man jį ginė vieną kartą dienoje, o aš pamiršau paklausti kuriuo metu doh.gif
perfekta
QUOTE(Daina @ 2010 06 21, 13:48)
Labas,
Gal kuri galite atsakyti į klausimą  blush2.gif Kada gerti Duphastoną geriau: ryte ar vakare?  4u.gif
Išrašė man jį ginė vieną kartą dienoje, o aš pamiršau paklausti kuriuo metu  doh.gif
*

Manau nera didelio skirtumo, as geriu ryte 4u.gif
Chil Rose
QUOTE(ramune.v @ 2010 06 04, 18:40)
Man ir panasiai buvo, planavom leliu tai nutraukiau KT po 5m doh.gif antra men. pries mmm prasidejo skausmas, o mmm-nera ir nera, darausi NT-neigiami-neaisku ka ir galvot, svarbiausiai skauda istisai kokias 2sav. kaip pries mmm-o ju ner, nuejau pas gine-sako gal pusle...sako jei nori mmm-israsau Dupastono, geriau 1sav. kad isaukciau mmm, nes mano ciklas grybaudavo, bet ne tiek smile.gif po to nutariau dar pasidaryti NT-teigiamas, dar viena-teigiamas, nuejau pas gine vel-sako jo-sveikinu taip ir nesulaukiau mmm  lotuliukas.gif dabar leliai virs metuku jau  smile.gif
*

Labukas, sveikinu su leliuku ! Ir labai sagu pasiskaityti tokias istorijas... thumbup.gif wub.gif

Papildyta:
Sveikutes dar karteli, man iskilo siek tiek klausimeliu apie D, gal jus galesite man atsakyti... doh.gif Vartojant D ar daznai reikia santykiauti su antraja puse, kad pastotum? Kokia tikimybe? Ir kaip daznai reiketu lankytis pas savo gydytoja? Ar galima gerti S savarankiskai ir nesilankyti pas gyd.? Aciu uz atsakymus ir visos sekytes ! 4u.gif
Muska_Kuska
Sveikutes 4u.gif
Noriu Jusu patarimo, nes jau pati nebezinau, ka begalvot.
Gydytoja israse D ir geriau nuo 14 ciklo dienos, tada dariau testa nestumo, jis buvo neigiamas. Menesiniu kaip nera, taip nera. Jau 6 dienas veluoja. Kartojau nestumo testa pries 3 dienas, buvo vel neigiamas. D jau nebegeriu, nes gydytoja minejo, kad tureciau ji gerti esant nestumui. Ka daryt? Eisiu siandien dar vieno nestumo testo...
perfekta
QUOTE(Muska_Kuska @ 2010 06 21, 18:11)
Sveikutes  4u.gif
Noriu Jusu patarimo, nes jau pati nebezinau, ka begalvot.
Gydytoja israse D ir geriau nuo 14 ciklo dienos, tada dariau testa nestumo, jis buvo neigiamas. Menesiniu kaip nera, taip nera. Jau 6 dienas veluoja. Kartojau nestumo testa pries 3 dienas, buvo vel neigiamas. D jau nebegeriu, nes gydytoja minejo, kad tureciau ji gerti esant nestumui. Ka daryt? Eisiu siandien dar vieno nestumo testo...
*

Na, siaip pas mane dabar panasi situacija, tureciau gerti 10 D tableciu, ryt gersiu paskutine - desimta, o nestumo testas sestadieni buvo neigiamas, taciau pozymiai kaip nestuke.gif tai manau toliau gersiu Duphastona nes pas gine tik liepos 10 d, siaip neisivaizduoju atvejo kad nesusirgti mmm po D, bent jau man taip nera buve unsure.gif
MildukasK
sveikos smile.gif
man gine israse gerti D 3 ciklus, 2x diena, nuo 16 CD. Cia turbut daugiau ciklo ir hormonu pusiausvyros sureguliavimui..
Tai sis ciklas jau bus paskutinis ir kita jau bandysim gaudyti gandrus smile.gif Kazkaip man nedrasu buvo bandyti pastoti geriant tablietkas... g.gif Ar as gal cia veltui pergyvenu ir D jokio neigiamo poveikio nestuke.gif neturi? Daktares kazkaip nepaklausiau... doh.gif

Praverciau ankstesnius psl, tai pasirodo kaip tik skiria D tam, kad nestumas isitvirtintu.. Kaip idomu, to nebuvai zinojus.. Vadinasi nuejus pas gine turesiu daug klausimu - kaip viskas vyks toliau planuojant bambino biggrin.gif Tikiuosi sekmingai...
Svarbu pasigauti O - turiu ir testuku jau ir BT matuoju beveik metus, seku savo ciklus, tik ne visi jie buna vyke...
Ingutevi
QUOTE(MildukasK @ 2010 06 22, 16:00)
sveikos smile.gif
man gine israse gerti D 3 ciklus, 2x diena, nuo 16 CD. Cia turbut daugiau ciklo ir hormonu pusiausvyros sureguliavimui..
Tai sis ciklas jau bus paskutinis ir kita jau bandysim gaudyti gandrus smile.gif Kazkaip man nedrasu buvo bandyti pastoti geriant tablietkas...  g.gif Ar as gal cia veltui pergyvenu ir D jokio neigiamo poveikio  nestuke.gif neturi? Daktares kazkaip nepaklausiau...  doh.gif

Praverciau ankstesnius psl, tai pasirodo kaip tik skiria D tam, kad nestumas isitvirtintu.. Kaip idomu, to nebuvai zinojus.. Vadinasi nuejus pas gine turesiu daug klausimu - kaip viskas vyks toliau planuojant bambino biggrin.gif Tikiuosi sekmingai...
Svarbu pasigauti O - turiu ir testuku jau ir BT matuoju beveik metus, seku savo ciklus, tik ne visi jie buna vyke...
*

Del duphastono ir nestumo - tikrai be reikalo pergyveni schmoll.gif duphastonas daznai skiriamas palaikyti nestumui.
O va BT grafikai su duphastonu, jei pradedi gerti duphastona dar neivykus O - visiskas niekalas, pakilus BT ne ivykusia O rodo, bet tiesiog pats duphastonas pakelia temperatura. (tai tiktai patikrinau pati gerdama dupha ir matuodama BT, visus tuos grafikus vaisingumo gydytoja iskritikavo, kad jokiu O ten nebuve...)
Sekmes gaudant zirniuka 4u.gif
MildukasK
QUOTE(Ingutevi @ 2010 06 22, 19:06)
Del duphastono ir nestumo - tikrai be reikalo pergyveni  schmoll.gif duphastonas daznai skiriamas palaikyti nestumui.
O va BT grafikai su duphastonu, jei pradedi gerti duphastona dar neivykus O - visiskas niekalas, pakilus BT ne ivykusia O rodo, bet tiesiog pats duphastonas pakelia temperatura. (tai tiktai patikrinau pati gerdama dupha ir matuodama BT, visus tuos grafikus vaisingumo gydytoja iskritikavo, kad jokiu O ten nebuve...)
Sekmes gaudant zirniuka  4u.gif
*

oho.. cia tai man naujiena doh.gif Reiks per nauja paskutinius savo grafikiukus ivertinti.... g.gif Aciu uz naujas zinias smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.